A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Pumpó!
Sok boldogságot kívánok nektek! Szépek vagytok és boldogok! Remélem, most már minden rendben lesz!

Celesztina!
nagyon köszi :)

Kép
emi29

Sziasztok lanyok!

Pumpoka!
Sok boldogsagot kivanok nektek! Szerintem nagyon jok a kepek.

Lanyok!
Koszonom a kepdicsereteket.

Kemenyedeseim vannak meg, de kevesebb es nem mindegyik faj.

Ami furi, hogy a vonalzomon mar csak egyjegyu a szam. Mar csak 9 nap.

Klarka!
Te hogy vagy?

Dobok meg egy kepet, ezt elozo evben csinaltam.

Kép

Magi
Vendég

Magi,
gondoltad volna, hogy idáig kihúzod? Már két heted sincs hátra :wink:
Tök ari ez a kép is :)

Kép
emi29

Jó reggelt!

Emi! látom már meg is kaptad a választ. Amúgy még nem döntöttem el, hogy melyik kis képet választom de átlag 6000,-körül mozog az áruk. Nem olcsó de örök emlék. Szóval a Brendonban van sok ilyesmi.
Nem akarlak elkedvetleníteni de a kisgyerekekkel ill. szüleikkel sok helyen bánnak így. ÉS ez csak rosszabb lesz. Pl, volt olyan tanítónk ( Szonjának babatornán) h úgy utálta a gyerekeket mint más az alkoholista szomszédját. És azokat utálta a legjobban, akik hangosabbak és elevenebbek voltak. Nos Szonja is ilyen volt. Még jó h nem szólt be (én is mindig ott voltam), de azokat a gyerekeket akiket a szülők csak beadtak és nem maradtak ott mind igen szigorúan fegyelmezte. Dehát nem lehet elvárni egy 2 évestől h 1 kerek órán keresztül figyeljen és minden gyakorlatot megcsináljon... Belegondoltam mi lesz ha a suliban lesz 1-2 ilyen tanár.....ezeknek érzékük van ám hozzá h tegyék tönkre a gyerekek kreativitását.
Nagyon kevés a gyerek-barát hely. Pl az Örsön az IKEA-ban szombat vasárnap ha rossz idő van nem lehet mozdulni sem annyi a kisgyerekes szülő. Mert van minden (jó kaja, pelenkázós szoba és játékokk kirakva). Nem nagy cucc. Ja és a legfontosabb ha a gyerek hisztizve eldobja magát nem néznek rád szánakozva mert mindenki tudja egy 2 éves olykor kiszámíthatatlan.

Rólunk: reggel megjött a nyuszika. Különösebben nem izgatta a dolog. Néhány csoki tojit kibontott ( nem eszi meg őket csak kibontja) kinyitotta a barbie-babához hasonló babát és ennyi. Semmi felhőtlen öröm v ilyesmi.
Két oka lehet: vagy nem igazán érti (bár én sem meséltem neki nagyon most az ünnepről....ez az én hibám) vagy annyi ajándékot kap folyton (nem tőlünk , bár néha azért mi is veszünk ezt azt ha nagybevásárolunk, de szigorúan csak kis dolgot) hogy már nem jelent neki túl sokat az ajándék. Hmmmm vagy a 2 ok együtt.
Sebaj, átkolbászolunk a nagyihoz és ott megint ajándék-dömping lesz......
Vendég

Sziasztok!

Boldog húsvétot kívánok mindenkinek!!!

Mi megvagyunk, semmi jel, de már nagyon várom. Andrisom ma reggelre belázasodott, de nem magas, nem is adtam csillapítót, most még alszik, majd meglátom magától elmúlik-e vagy sem....pedig ma van a nagy családi ebéd....stb....

Írok sms-t Szössznek, ha van valami:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Magika, egyre szorosabb a verseny:)

Kép
klarka

Pumpóka,
Még egyszer Gratulálok! Nagyon sok boldogságot Nektek. Szerintem jó a kép, kicsit homályos, de látszik, hogy boldogok vagytok és az a lényeg! :D :D :D

Nono,
nem értem miért ilyenek az emberek. Nem hogy örülnének, hogy a mai világban van olyan szülő aki elviszi gyermekét a templomba.

Hozzánk is megjött a nyuszi. Szerencsére ki lehetett menni a kertbe. Örültek a gyerekek, de én azért egy kicsit nagyobb örömöt vártam volna.
Főleg, hogy biciklit kaptak.
De az a baj, hogy már nem tudják értékelni a dolgokat. Annyi játékuk van. Legyen bármi ünnep vagy szülinap, az egész rokonságtól kapnak vmit. Nemis tudom, hogy kellene ezt jól csinálni. :roll: :roll: :( :(

Mindenkinek további szép napot!!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Klarka,

jobbulást Andrisak!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Felsoa: köszi!

Ja, és Pumpókának és férjének sok boldogságot!!

Kép
klarka

Klarka!

Andrisnak javulast, neked meg kitartast!

Te leszel a 2. mert az orvos szerint en tulhordom. :shock: :cry: :shock: :cry:
Lepenyem teljesen normalis, mehszaj egy ujjnyi, de meg felpuhulva sincs. Szoval szerintem a tulhordas 85%

De azert vigasztalat azzal a 15% maradekkal.

Igy en mar abba is beletorodtem, hogy Szosszenet is elottem lesz.

Nekunk aprilis 3-an lesz a hazassagi evfordulonk. REmelem azert addigra meglesz. Remeny hal meg utoljara.

Magi
Vendég

Jó reggelt CSajok :)

Pumpóka - SZívből Gratulálok :) Kedves a kép, szeretet sugárzik róla, és ennek nagyon örülök!

Klarka
- Várom az sms-t, bármi van .. de ha már eddig ilyen szépen kibírtátok, akkor inkább tényleg a kórházban találkozzunk ;) És akkor majd íunk közösen sms-t valakinek :D :P

Magika
- Az én 2-ámat bátran beelőzheted, én nem szándékozom hamarabb szülni :) Nálam sincs semmi jele .. egyelőre.
Kedden lát a dokim .. :)

Szép napot, és kellemes húsvétolást!

Kép
szösszenet

Szépek a képek..a pocifotó nagyon jó Tim..
Krittáék nagyon szépek és Pumpika is :D alig várjuk már a nem homályos :D:D képeket is :)
Jajj annyira drukkoltam hogy minden szép és jó legyen :)

A tegnapi sütés megtette hatását..éjjel minden porcikám fájt..pff..sebaj azért túlélem de legalább lehet nasi nasizni :D

Annyira izgi hogy mindenki lassan ténylegesen ujra vagy először Anya lesz...én ha látom hogy alig 50 napom van is hihetetlen..nemhogy van akinek 9 nap meg ilyesmik :D

Csöppkéékről tud vki vmit?? nem volt mostanság..és ha jól emlékszem Dominó is beteg volt.

Végre meg van a pontos időpont jövőhét szombaton jön a festő..annyira örülök hogy nem kell tovább dobozokban állnia a sok mindennek :)

ja egyébként énis sonkagyilkos lettem sőt mellé tömöm a kalóriabombás sütiket is...ugyh jön itt még fel pár kiló :D

további szép ünnepet nektek...

habáregyetértek a előttem szólokkal hogy mire eljön az ünnep csak nyűg az ember nyakán..nem tudunk neki már igazán örülni..:( merthát annyi a tennivaló hogy nálunk pl nem a pihenésről szól..
Vendég

Ezt tudtátok? Nem semmi:

A méh normál esetben 50 grammot nyom, de a 36. hétre több, mint 1 kg-ra növekszik, ami 20x több, mint a normál érték.

Csak a Húsvéthoz kapcsolodóan.... :lol: :lol: :lol:

Kép
1bambi

Sziasztok!

Pumpi, grat, nagyon helyesek vagytok a képeken, sok boldogságot Nektek, remélem mostantól minden jó lesz :)

Magi, mi ugyan nem vagyunk házasok, de nekünk is április 3-a az évfordulónk :) Most lesz 12 éve, hogy együtt vagyunk :)

Én ma kitettem magamért, 11-ig aludtam :) Tegnap dolgoztam, így elég fáradtka voltam, és törpi nem aludt itthon, nagyszülőzik, úgyhogy a lehetőség adott volt, és végre tudtam vele élni... nem alszom valami jókat mostanában, de ez most nagyon jól esett :)
Most viszont várom már, hogy menjünk Szandiért, mert várják itthon az ajándékok Őt :) Anyóséknál már biztos bejárta a kertet, és megtalálta az ajándékait, erről most lemaradtam :roll:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Sziasztok Mamik!

KEllemes Húsvétot Mindenkinek és Sok-Sok pihenést!!!

Remélem ma már nem lesz olyan esős idő, mint tegnap!!

Pumpi
Gratulálok az esküvőhöz!! Legyetek olyan boldogok mindig, mint a képeken! A kiscsaj nagyon aranyos, ahogy adabújik a pocakodhoz!!

Litu
Megcsináltam a kuglófot, de a csoki kimaradt.. De nagyon fini lett így is!! Te meg ügyi vagy, h 3 féle sütit is sütöttél!!!

Magi,Klarka
Egyre izgibbé teszitek itt a topikos babavárást!!!! Kiváncsi leszek, h ki megy előbb!!

Emi
F1 megvolt?? Én úgy végigaludtam reggel, mint a sicc. A sok wom-on mindig bekómázom!

Nono,Celesztina
Durva, h kisgyerekkel kiküldenek Titeket a templomból! Régen ilyen nem volt..

Kritta, Tim
Szépek vagytok a képeken!!!

Hú, lehet, h nem ragáltam mindenkire, bocsi azoktól!!!

Rólunk!
NEkem még mindig fáj a hasam, Maszat minden lennti kommandózását megérzem, és olyan, mintha minden egyes mozdulatánál egy kést szúrnának a hasamba! Jó lenne, ha egy kicsit feljebb tolná a popsiját, mert akkor ez a fájdalom is tuti elmúlna!!! De biztos ő is most jobban megérezte ez az időjárást..

Tegnap főztem húslevest, de olyan csípős lett, h még tésztával, hússal és zöldséggel is neccesen lehet megenni!!! Azért tudok én is!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Nici!

Nekunk ugy nez ki, hogy aprilis 2. az igazi evfordulo, mert akkor talaltunk egymasra es mivel ugyan akkor szerettuk volna az eskuvot is, de sajnos a 2. pentekre esett igy lett az eskuvo 3-an.
Igy is emiatt egy evet vartunk. :shock: :lol:

Kisscica!
REmelem azert jol vagy.
Nekem a csontom faj kozepen lent. De mindig, kiveve mikor fekszem.
Apukam kerdezte is, hogy miert megyek olyan furcsan.
Mondtam neki, hogy azert, mert ugy erzem magam, mint akit t*kon rugtak. Nezett nagyokat. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Na megyek, mert indulunk vendegeskedni.

Magi
Vendég

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!
Kép

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Egyébként ezerrel pihizek, szinte semmit nem tudok csinálni, mert állandóan keményedek. Éjjelente pedig két órán keresztül 10-15 perces fájások vannak, amik persze mindig elmúlnak. De nem is baj, mert én még egy hetet szeretnék kíhúzni legalább, és én áprilist vettem célba nagyon születési dátumnak.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2008.11.17 15:11-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok!

Nagyon régen jártam nálatok.

Szösszenet, nagyon köszönöm az érdeklődésedet és a tel. számodat. Még most olvastam az üzenetedet és nagyon jól esett. A férjem ugyan egyszer hozott laptopot a kórházba, de nem nagyon volt idegzetem netezni.

Most pillanatnyilag itthon vagyok, állapottól függően vagy csak hétvégére, vagy tovább is. Ezt majd még megbeszélem az orvossal. Én nagyon szeretnék itthon maradni, persze ez eléggé kockázatos. Sok minden történt velem, jó sok tapasztalatra tettem szert az elmúlt három és fél hétben. Szerencsére a baba jól van, és még benn, remélem, még jó ideig. Számunkra most ez a legfontosabb. A méhszájam sajnos kevésbé, de remény azért van, hogy nem romlik tovább.

Ha itthon maradok, majd még ovaslak benneteket és írok nektek.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Vendég

Virág,
de jó, hogy jelentkeztél. Már izgultunk érted! Örülök, hogy jól vagy. Pihizz sokat, még egy ideig tartsd bennt a babát!
Mennyire van kinyilva a méhszájad?

Kritta,
Nagyon jók a képek! Aranyosak vagytok!

Tim,
Nagyon jók a pocakos képek! Helyes kismami vagy!

Anettoo,
az első képen vagy nagyon vékony! Én is 20nál tartok és mindenhova jött rám felesleg. De remélem majd lemegy.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

felsoa! Sajnos nálunk is ez volt a helyzet! Jött a nyuszi, de Szonját nem hozta lázba.....lehet h azért mert én azt mondtam most nem kap 5000 játékot, csoki színes tollak és egy harcos barbie lány (ez a menő mostanság). Úhogy ez nem valami sok. De ha majd 2 gyerek lesz nem akarok már most túlzásokba esni. Így is külön szoba kéne már a játékoknak és nem is játszik velük. Minde megy a süllyesztőbe. Nincs kedvence, talán egy igazihoz hasonló babát leszámítva.
Nagymamához is jött a nyuszi.....szerintem IFA-val! Bicikli, labda, könyvek (mágneses thomas könyv meg ilyenk extrák), tonna csoki, felsmosóvödör-készlet, pirítós készlet, Micimackós játszótér építőkészlet.......más nem jut hirtelen eszembe. A bicaj nagyon bejött neki...a többi nem érdekelte igazán.....
Szóval annyi minden h már nincs igazán értéke a játéknak és az ajándéknak mert amúgy a nagyi hetente hoz neki ha jön ajándékot. Jöhet ajándékba csillogós ruha, csatt...bármi....már nem olyan érdekes.
Nem lehet nagyon lenyűgözni.....az első néhány percet leszámítva.

Ezért is tartom nagyon fontosnak a misét és az ilyen értékeket, mert ő az a kislány aki nagyon el van kényeztetve a család részéről és a nagyi megteheti h bármit megadjon neki és meg is adja...ami nagyon jó mert imádja a nagyit (persze nem csak ezért) mert a nagyi viszi cirkuszba beviszi a dolgozójába...egy rakás érdekesség. Csak jó lenne ha tudná ezek a fizikai dolgok nem értékek. Persze nem lenne jobb ha nem kaphatná meg, mert akkor vágyna rájuk és az sem jobb (pláne egy szülőnek h nem tud mindent megadni). Remélem sikerül megtanítanom rá h mi is az igazi érték.

Kép Kép
Vendég

anetto! Szerintem sem vészes, nagyon vékony voltál! Lehet egy indiszkrét kérdésem? Ezek eredeti cickók (mármint a vékony képen)? vagy plasztikázva.....mert ha plasztik akkor érdekelne a dokid.....ha nem plasztik akkor most veszett irigy vagyok... :D :oops:
Vendég

Nono,
de helyesek vagytok! :D :D :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

khmmmmm...........-lehet hogy ezt inkább priviben illett volna megkérdezni? :oops: :oops: :oops:
Vendég

felsoa! Köszi!
Vendég

Virág,
de jó, hogy jelentkeztél és még jobb, hogy még egyben vagytok. Szorítunk, hogy így is maradjon még legalább 6 hétig!

Nono,
Eddig én is mindig elhalmoztam a tesóm gyerekeit ajándékokkal húsvétkor. Mostantól azonban ez nem így lesz. Ha azt akarjuk, hogy értékeljék az ünnepet, akkor meg kell tanulniuk, hogy az ünnep nem az ajándékozásról szól. Úgyhogy nálunk idén csak csokit hozott a nyuszi.
Nagyon csinik vagytok mind a ketten :wink:

Kisscica
igen, F1 megvolt. Háát, felemás eredménnyel zárult. Tudtam, hogy minimum az egyik elbénázza :( :(
Jobbulást!!!!

Zsuzsa,
Bird ki még egy picit! Különben kivel szülök együtt??? Tegnap a terhesosztályon elég szörnyű kép fogadott.
Pihi, pihi, pihi...

Klarka,
örülök, hogy ti is még egyben vagytok.

Anetto
A hízással kapcsolatban szerintem mindenki úgy érzi most magát, mint te. Nagyon vékony voltál, úgyhogy az a + 24kg egyáltalán nem feltünő.

Litu,
Akkor most már pihizzél te is. Rád fér ennyi sütés-főzés után. :wink:

Kép
emi29

Nono: aranyos lehet Szonja amint csak kibontja a csokikat de nem eszi meg -nálunk is ez van, Lau beleharap és utálkozva közli hogy nem finom. Amúűgy nálunk sem nagy szám neki a Húsvét, annál inkább az, hogy a Nagyinál ma ünnepeltük a szülinapját -na azt csípte.
Nagyon édes és aranyos Szonja!!! Nagyon jó kép Rólatok :D

Felsoa: nálunk Lau a rokonoktól kap nagyobb ajándékokat, ők olcsót nem is hajlandók venni (amivel végül is mázlink van) , mi inkább az egyéb szempontokra megyünk: pl. kreatívabb legyen -most pl a szülinapjára tőlünk részben egy bébi-teáskészletet kap, amit ugyan nem direkt, de elég olcsón vettünk, viszont ezzel majd szerepjátszhat (most is van egy-két ilyesmije és azokat szereti, remélem, ez is bejön neki). Meg ha jó idő lesz igyekszünk progit is adni ajándékba. De mi amúgy sem tudjuk sajnos megállni, hogy ne kapjon ünnep nélkül is egy-két dolgot...

Klarka: Andrisnak mielőbbi jobbulást!

Magika: nekünk péntekre esett a napja a megismerkedésnek abban az évben amikor összeházasodtunk és csak utólag olvastam, hogy ez nem túl jó előjel a babona szerint... de eddig minden rendben -kopp-kopp.
Drukkolok, hogy ne fájjon semmid mielőbb!!!

Zsuzsa: Neked is kevesebb keményedést! Pihizz sokat, ha tudsz!

Kép Kép
celesztina

emi! Az az igazság h amikor meglesz a gyereked és már nagyobb lesz ( 2év körül) és elmentek pl bevásárolni egy nagyobb hipermarketbe úgysem állod meg h neki ne vegyél valamit! Nem nagy dolgok, egy hajcsatt, egy színes újság....és midig lesz valami...ha bárhova mentek vásárolni. Ha megteheted nem fogsz neki ellenállni és közölni vele h nem kapod meg és kész. Miért nem anya? Mert nem. Aki megteheti megveszi a gyereknek amit kér. Persze nem 20 ezres játékokra gondolok. És mindig van alkalom, pl most beteg volt, vagy egyáltalán csak úgy, mert szereted......Legalábbis én mindig találok alkalmat. Ha nekem megyünk vásárolni akkor is kap egy kis apróságot, mert hát anya kap akkor ő miért nem? Szigorúan csak kis dolgot.....de soxor kapott.
A rokonoknak én sem veszek nagy dolgokat mert egyre több a rokon gyerkőc és az kész anyagi csőd. Csak arra figyelek h ne gagyi játék legyen és nem a méret a lényeg hanem h örüljön neki. Múltkor az uncsi tesó egy lábbal hajtós mocit kapott. Nem nagy összeg, kb 3000 de hatalmas kincs. Előtte meg egy zajos Black and Decker fúrót ; Méretre kicsi, hangra nagy és ez volt hónapokig a kedvenc játéka.

Az azonban tuti hogy értékelni szerintem az ünnepet önmagáért csak felnőttként fogják. Gyerekként nekem is az ajándék volt az érték. Most érzem h milyen jó családban ünnepelni. Barátnőm egyke és nincs rokonság. Mindig mindene megvolt (legújabb autó, mobil...). A pasija csóró mint a templom egere, de nagy a család és mindig velük ünnepel és olyan soxor mondta nekem h semmit nem jelent neki az h a szülei a mai napig tele nyomják pénzzel, mert azt a családi ünnepet amit átélhet a pasijával soha nem kapta meg és sokkal többet ér neki. De erre csak most jött rá. Azt hiszem fiatalon még nem érzelgünk ennyit és nem érezzük át ezeknek a dolgoknak a jelentőségét. Csak később.
Úhogy az ajándék marad nálunk azt hiszem egy IFA-nyi. És mellette szoktam mondogatni h milyen jó h sokan leszünk h nagy a család....de egyenlőre bár ez is fontos az ajándék helyét nem veheti át még sokáig.
Pláne mikor közölte karácsony reggel (gondoltam én marha h reggelre jön a karácsonyfa és csak estére érkeznek az angyalkák az ajándékokkal h a fának is örüljön) szóval kérdezte reggel h és hol az ajándék??? És nem volt hajlandó tudomásul venni h az csak estére jön. Apával kiment sétálni és akkor odatettem. Visszajött, játszott vele de nem igazán érdekelte, de addig amíg nem volt ott az ajándék addig nem örült a fának sem. Mikor megkapta helyreállt a lelki békéje és utána már csak a fa volt fontos. Szóval az ajándék az első, akkor is ha 2 perc múlva megy a süllyesztőbe, aztán a többi dolog érdekesebb persze hosszú távon.
No ennyit nálunk is az értékekről....pedig nem adom ám fel....

celesztina! Köszi!
Nálunk is a szülinapok a nagy slágerek, torta, gyertya, sok ember egy kis ajándék (kb egy IFA-nyi). Szóval a bulik. Örülök h társasági ember és nem az ajándék a lényeg, de ha nincs ajándék akkor semmit nem ér az egész.
Vendég

Kép

khmmmm...most találtam....biztos megijednék ha az enyémgyerek így nézne rám...
Vendég

Törölt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2008.11.17 15:14-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

anettoo! Köszi az infót....szóval akkor nagyon irigy vagyok.... :oops: :D terhesség után másra leszel veszett büszke!
Én Szonja születése előtt voltam utoljára ilyen szép véknya....sajna nem lettem olyan már mint voltam előtte....pedig 3 kg plusz maradt csak rajtam ami azért nem lenne olyan vészes. dehát valamit valamiért! :wink:
Ha csuklik akkor gyorsan csuklanak nagyon. legalábbis nekem és én lennt érzem a hasmban úhogy gondolom h az nem a szívem.
Vendég

Halihó!

Boldog Húsvétot Lányok!

Hű, nagyon csinik vagytok a képeken! Anetto, szerintem sem látszik az a huszonpár kg!
Nono, én teljesen másmilyennek képzeltelek... :oops: :oops: Azt hittem barna, vagy fekete hajú vagy... :lol: Nagyon jó az a kép a lánykáddal!

Pumpóka! Gratulálok!!! Méééég képet!!! :)

Magika, Klarka! HAJRÁÁÁÁ!! :lol: :lol:

ercsi_3

ercsi! Igen mások is mondták h a stílusom alapján teljesen másmilyennek képzeltek. :)

Senkinek nem tojik a nyuszi babát? Pedig biztos voltam benne h legalább egy húsvéti babócánk lesz. Bele kell húzni, holnap vége a húsvétnak!
Vendég

Nono,
Ismerem magam. Most is nagyon nehéz megállnom, hogy a keresztfiamat és a kistestvérét ne halmozzam el szebbnél-szebb ajándékokkal. A gagyi játékokat én sem szeretem, viszont a nem gagyiknak elég húzós áruk...
Nem tudom, hogy hogyan fogom visszatartani magam, ha megszületik az én gyerekem...

Anetto
Az én picurom is nagyon gyorsan csuklik és viszonylag sokáig.

Kép
emi29

Ma végre összepakoltam a kórházi cuccot Mamacka listája alapján. :) :)

Kép
emi29

Képzeljétek, megérkezett párom a nagybácsi hsvétiszülinapi ajándékaival Launak (mivel Lau beteg így itthon maradtam vele) és ugyan mi kértük a szülinapi ajszit, de vagy háromszor akkor a plüssbaba, mint gondoltam! :shock: Jól meglepődtem amikor akkora zacskóban hozta férjem, hogy a combjáig ért! Most aztán Laura tobzódik az ajándékaiban (kettő is tud zenélni és egyszerre kell menniük nagy örömünkre :lol: )

Kép Kép
celesztina

Sziasztok!

Kellemes Nyúlünnepet mindenkinek így a nap végén :)

lituka, köszi a hiányolást, jól esett ;)

Megvagyunk, de ma egész délután a nagyzsülőknél voltunk, most volt felköszöntve Dominó a család által. Annyi mindent kapott, hogy iszonyat :shock: pedig mondta hogy ne vigyék túlzásba. Dehát a nagyszülőknek ugye beszélhet az ember. :lol:

Amúgy már jobban van, már ami a hasmensét illeti, az gyakorlatilag péntek este óta nincs. Hőemelkedés viszont még van egy pici de nem vészes. Enni viszont 2 napja szinte nulla mennyiségeket eszik. :( A betegségek alatt fogyott már 1 kilót :( kisszivem... remélem hamar visszaszedi, bár látszani nem látszik rajta, jó húsban van még mindig :)

Pocis képek nagyon csinosak, anetto, simán nem látszik meg rajtad a +24 kiló. Én most 10-11 kilónál járok... furcsa, Dominóval már + 15-16nál jártam ilyenkor :)

Tényleg nem lesz nyuszihozta baba? :)

Szép estét!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="1bambi"]E írta:1bambizt tudtátok? Nem semmi:

A méh normál esetben 50 grammot nyom, de a 36. hétre több, mint 1 kg-ra növekszik, ami 20x több, mint a normál érték.

Csak a Húsvéthoz kapcsolodóan.... :lol: :lol: :lol:

Én nem tudtam, de tök érdekes:) Köszi.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Kritta, pumpóka, nagyon klasszak az esküvői fotók :) Csinosak vagytok!

Virág, jó hogy jelentkeztél, vigyázz Magatokra!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csak egy mondatot engedjetek meg. Fontosnak tartom, megköszönönni az együttérzést, külön a priviket természetesen. Nem is akarok többet, mert ez a topic nem a halálról, hanem a születésről szól. És ugyan az ember nem tud emellett elmenni, de most mégis a BABÁK a fontosak!
Celesztina, szösszenet, kisfruzsi, kiscica, bolygó, mary, gabo, szőlő, zsuzsa (bár neked sms-ben írtam), klarka, nici, szofi, xsara, nono, emma, bambi, borakata, nicci, gabcika, felsoa, mango, ercsi, timi, zorroné, magika, (gitka értem persze!) csöppke, pumpóka

Én is sajnálom, aki már átélt nemrég ilyet….

Annyira megennék egy nagy csokitortát, gely édesen. (cukor miatt ugye nem lehet) a szomorúságra a legjobb!

Pumpóka bojler miatt :( minden iyenkor jön. Viszont nagyon örülök, hogy jól sikerült minden. Csak sikerült a sok drukkot eljuttatni.

Kiscica Pont most megy a párod És lesz ki vigyázzon rád? Én nem merek egyedül lenni.
Apa már úgy tervezte nem megy dolgozni a baba születéséig, hogy bármikor bevihessen,,,,,hát máshogy rendelkezett a sors.

Emi steptora rákérdeztél?
Hajnalban mondtam a páromnak, hogy piros győzelem lesz, és bejött. Látom nem voltál annyira örömködő.

Bolygó
igen a pasik néha rosszabbak mint a gyerekek, ha betegek. Legalább tudunk gyakorolni… főleg az első babások.

Litu a kutya dologra: Nekem is gondot okoz, vagy inkább aggódást. Most hogy reagál? Velem pl. annyit változott, hogy nem ugrik rám, hanem csak leül és a két lábát rámtámasztja. Kímél. Viszont nem lesz bent a lakásban, mert eddig sem. Arra készülhetsz (más mesélte), hogy baromi féltékeny lesz, de ugyanúgy szeretgetni kell, mert akkor nem sínyli meg.

Mezsó szorítunk nagyon!

Zorroné
sajnálatos ez a kocsi dolog, tényleg egyesek bele sem gondolnak, hogy mit okoznak. Nekem mikor ellopták a kispolskimat 4 éve teljesen összeomlottam. A rendőr meg kiröhögött, mikor bejelentettem, de nekem akkor a minden volt. (értéke meg 100.000) szóval.
Jókor jön a kiadás nektek is.

Ercsi micsoda szép a tulip fotó. Saját?

Celesztina tudom hol laktok. Felismertem. A keresztúri központban (reflex gyógyszertár alatt) van a gyógyászati bolt, én oda járok. Te is? Nagyon aranyosak az eladók.

Magika
nagyon jó a saját húsvéti kép!!!!!!

Zsuzsa nem ér beelőzni! Kedden 14 órára megyek CTGzni. Te 10re?

Teszek fel képet.
Tél a tavaszban? Virágzik a barackfa, és közben hó csücsül az ágán.Tegnap készült. Kép havas húsvét

Kép
téjé

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!

Pumpóka,
gratulálok nektek, legyetek nagyon boldogok!

Anetto,
tényleg nagyon vékony voltál, akárhogy is nem látszik az a 24 kg, nekem nagyobb hasam van, és 18 kg-nál járok, de igaz, én nem is voltam ilyen vékony előtte, én 66 kg-ról indultam! :?

Lányok,
ti szoktatok-e esetleg depisek lenni, hogy bőgtök mint a hülyék mindenen? Mert én igen, mostanában egyre többször tör rám a sirógörcs, és ez nagyon nem tetszik, biztos nem tesz jót a babának sem, de egyszerűen nem birom abbahagyni... :oops:
sirkici

Nono,
hát egy ilyen nézéstől én is tuti megijednék!
sirkici

Téjé: örülök, hogy újra írtál! Azt a gyógyászati boltot még csak kívülről láttam, de jó, hogy írtad, ott kedvesek, akkor bemerészkedek :wink: Mekkora a hely bent -befér egy babkocsi?
Nagyon jó a barackfás kép! Nem semmi :D

Kép Kép
celesztina

Jó reggelt.
Látom ma én indítom a topikot.

Sirkici,
én Karácsony és Szilveszter között voltam nagyon depis, de aztán magától elmúlt. Most is sokkal érzékenyebb vagyok, de most már általában nem ok nélkül jön rám a sírhatnék...
Szerintem ezen mindenki átesik a terhessége alatt.

Judit,
Örülök, hogy visszatértél. Igen rákérdeztem a Steptora. 1-jén kerül rá sor.

Kép
emi29

Jó reggelt!

téjé, örülök h megvagytok! Azt nem mondom h örülök h jól vagy,mert látom nem igazán! De jó h visszajöttél!

emi! :D Ahhoz 5.49 kor kellett volna írnod! celesztina beelőzött!

Sírás: hát én szívem szerint a húsvétot végig bőgtem volna, de tartottam magam mert nem akarok Szonja előtt sírni. Én s nagyon aggódtam ha anyum sírt anno. De ritka pocsék az elmúlt 2 hetem. És nem javul....ma Szonja és apa vidékre utazik, de én nem mert nincs kedvem összességében 4 órát zötykölődni. Semmi kedvem elengedni Szonját, de biztos jól fogja érezni magát. Itthon úgysem lenne semmi program mert ritka car az idő kinnt és minden zárva van úhogy elmenni sem tudunk sehova.
Egész délután egyedül leszek.....akkor majd bőghetek, nem látja senki.......már nagyon terhes vagyok, de messze még a vége...

Ma van a héfordulóm.....hmmm..nem is hoz lázba....
Vendég

[quote="nono26"]
írta:
nono26emi! :D Ahhoz 5.49 kor kellett volna írnod! celesztina beelőzött!

Tényleg. Pedig már kezdtem örülni....

Kép
emi29

Nono,
Na, ne szomorkodj!!!

Kép
emi29

Celesztina befér a babakocsi, persze csak úgy, ha nincsenek sokan. Ha meg igen, majd összehúzzák magukat.

Nono hát jól nem lehet ilyenkor, csak bizonyos határokig, de muszáj olyan dolgokkal foglalkozni, mint előtte.

Ne sírj, mert érzik a kis finom antennáikkal! Persze, hogy ennyire rossz az idő, még ez sem segít, de keress valami olyan dolgot, ami feldob. Ne húzd le magad depresszióig! Légyszíves!
És ez másnak is szól.

Kép
téjé

Sziasztok lanyok!

Teje!
Jo ujra latni!

Mindenkinek sok vagy keves locsolot, ki mit szeretne!
Ja es szebb naposabb idot!

Nekem mar csak 8 nap! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: