Sziasztok!
Mindenkinek nagyon kellemes húsvétot!
Remélem a hangulata a mamiknak ma egy fokkal jobb mint az elmúlt pár napban! Nekem egy fokkal mindenképp jobb de jónak nem mondható. Lehet h az időjárás, lehet h az előző napok kedves rokonai......no mind1!
Amúgy nem most tűnt fel előszőr, hogy mikor jönnek az ünnepek (húsvét, karácsony...) valahogy felbojdul a világ és mire itt az ünnep minden elromlik. Illetve nem is elromlik...de nem tudom jól megfogalmazni....olyan furcsa....ilyenkor boldognak kéne lenni meg ilyesmi és ehhez képest senki nincs a toppon....
Magika! Szép kép nagyon!!
felsoa! Akkor lehet h mi visszük majd a pálmát és már csak ketten leszünk versenyben a "kinekababájakövérebb" futamban?
Én 33. hetesen 2700gr-ossal szállok a ringbe!
Voltunk csingben (szonja nyelven ez templomot jelent) de csak fél órát tudtam állni mert hatalmas tömeg volt és besötétedett így Szonja sem szívesen kolbászolgatott a templom előtt. Sebaj, majd ahogy nő egyre jobban bírjuk. Nem húztuk, csak addig maradunk amíg bírja. Nem akarom h kényszerként élje meg, szeresse és tőle a fél óra is nagyon szép teljesítmény.
Aztán sonkát-pusztítottam....mindenki , de amit én levágtam......khmmmmm...

....sonka gyilkos vagyok.....
celesztina! Szonja is nagyon nyugodt ma....ahhoz képest h nem mentünk sehova! Sokat aludt és nagyon békés. remélem Laura teljesen meggyógyult!
A dvd nálunk is ritka kincs, kettő meg......az biztos nem jönne össze!
Láttam a Brendonban gipsz-képet, amibe bele lehet nyomni a baba lábiját! Szonjánál még nem láttam de most veszek egyet és a két gyerkőcöm lábicsát egymás mellé rakom majd lenyomatként! Szerintem nagyon különleges lesz!
Mondjuk nem olcsó, de olyan különleges dolog. Néhány kórházban csináltak ilyesmit olcsón tintába nyomták a bébi lábiját és bekeretezve adták. Az Istvánban nem volt ilyen. De szerintem nagyon édes dolog.