Jó reggelt

!
Én ma nem panaszkodhatom, hatott a boszi topik

.
Tegnap alig aludtunk, mára virradóra átalvós éjszakánk volt, 6.40-kor keltünk

.
Tegnap leírtam, hogy Panka még csak hasrafordul és visít, háááát, valamit elleshetett Vikdantól, mert délután elkezdett gurulva közlekedni a földön

. Annyira élvezte, hogy rájött, hogyan tud visszafordulni, hogy egész délután azt gyakorolta (nem is aludt 3 után

). Viszont a járókát nem igazán élvezi

. Földön pokróc, játszószőnyeg, körbe játékok, oszt úgy jó

.
Mi ma leszünk egyedül, húsvét tiszteletére...apa elmegy focizni, viszi Bencét, és ott alszanak, hogy reggel korán tudjanak indulni locsolkodni

. Bence még élvezi

. Én meg itthon éjszakázom kettesben Pankusszal, és reggel elindulunk értük, nehogy egy locsolkodó is itthon találjon

.
Meggy: hát én el szoktam vacakolni vele egy jó 20 percet

, tésztaszűrőn szoktam átpasszírozni...rengeteg leve van, először csak a levét tudom kinyomkodni, aztán a húsát is le tudom "borotválni" a szűrő aljáról...elég sok kell ahhoz, hogy használható mennyiségű hús legyen, de még az is elég leves

, viszont Panka imádja, pedig savanyúúúúú

.
Rekedtség, Panka már vagy egy hete szórakozik azzal, hogy morog, mint egy medve "hhha, hhhha", de valami fura torokhangon

. Haláli, mi is jókat röhögünk rajta, de ő is el van ragadtatva a hangjától...aztán sokszor köhög ettől a hangadástól, de az is tetszik neki, és játékból folytatja a köhögést

.
Mesi, nyami, lehet, hogy este én is benyalok egy deci Sangriát magamban, húsvét tiszteletére

.
Panka is próbálkozott a fekvő helyzetből fej és lábemelős hasizmos felüléssel

, mikor még kúszni sem tud

, van ám önbizalom

.
Sense, Botond sem semmi

!! De ügyes: ül és mászik

. Akkor a járóka nálatok is csak dísznek lesz (vagy tárolónak

)

.
Hörcsög, ez az, régen mi is kimentünk húsvétkor a hegyekbe, vagy anyuékkal kirándultunk, de ebben az időben

. Punnyadhatunk a lakásban

.
Aniko80, jó utat, vigyázzatok az úton

!
Viranka , gyönyörű a hold

!
A többi kép pedig szuper, főleg a húsvétiak édik

.
Korán fekszik-későn kel? Ez logikus

, mert akkor én is kipróbálom

.
Remélem Bálint gyorsan rendbejön

.
Húsvét: én sem várok locsolkodókat, ezt a részét útálom

. Már tiniként is meglógtunk otthonról, anyuékkal "katasztrófa turisták" voltunk ilyenkor: mindig lementünk a Tiszára, Kécske és Tős itt van nem messze, viszont mindig húsvétkor voltak a nagy árvizek, ezért egy idő után már nem is a Tiszához mentünk, hanem árvíznézőbe

.