A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Jó volt találkozni :)
BAsszus odaálltam hátha hívnak, és egyszerűen nem mertem eljönni az ajtó elől.
Sajna az én dossziém nem került be így csak 1/212- 3/412 körül végeztem :(

Néha visszamentem oda ahol ültetek de már nem voltatok ott...
Remélem minden ok VEletek :)
Velem annyi hogy sajna a hystero nem olyan egyszerű, mert pontosan kell tudni mikor lesz vége a mensinek ha ezt tudom akkor a Tanár úr próbál helyet kérni nekem, bár mondta hogy nem egyszerű mert legalább júliusig ér a várólista :( :(

Viszont endónak nyoma sincs, és gyönyörű spontán peteérésem volt... :? mégse vagyok terhes :(
JA jövőhéten pénteken megyek mert leveszik a vért és viszem a MÁV kórházba meg az Istenhegyi Klinikára
Röviden ennyi volt, most megint az érzem hogy meg fog jönni pedig csak 21. napon vagyok :( :(
madrin

Sziasztok!
Megérkeztem!
Nagyon ideges és elkeseredett vagyok.
14:15-ig vártam a záróra 12:00-tól!
Leülni nem tudtam mert annyian voltak Wiegandt dokinál és már rendesen elkezdett görcsölni a pocakom :cry:
Mondtam a dokinak miután harmadjára bekopogtam ,hogy nincs a Páromnál kulcs és nagyon kérem Őt, hogy adja oda Nekem , mert külömben nem tudom megvárni és az meg nem lenne jó!
Ezután perceken belül megkaptam és indulhattam haz.
Persze az Erzsébet hídnál baleset volt és csak lépésbe haladtak az autók :cry:
Ezzel még nincs vége a dolognak ,mert le kellett adnom a körzetimnek a zárót és Ő közölte velem, hogy üljek le és várjam ki a soromat!
Mondanom sem kell, hoyg nem 2 eber volt előttem!
Na ekkor már nem bírtam cérnával és kifakadtam....
Mondtam Neki ,hoyg nem vagyok hajlandó kivárni mert most jöttem ki a kórházból és feküdnöm kéne amit Ő is nagyon jól tud!
(Ez nem teljesen így van , de legalább hatott)
Be is hívott és vagy 5x elnézést kért!
(lelkiismeret furdalásom is lett egyből :shock: )
Ki is adta a betegácsis papíromat és most nemrég értem haza!
Nem vagyok valami jól, de ezután a hét után nem is csodálom.
Kicsit kacifántos volt ez az inszem, mert nem volt elég a szuri , meg az , hogy a Párom úgy volt, hogy el sem tud szabadulni a melóhelyről még ez is!
Amint írtam is háromig nem áll meg, de remélem nem lesz ráadás!
:shock:

Puszi Mindenkinek és köszi nagyon a drukkokat!

Madrin.
Örülök ,hogy megismerhettelek!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

Vasárnap leszek legközelebb,mert el kell utaznunk ami megintcsak nem jött jókor
:cry:

Ne haragudjatok, hogy ennyit panaszkodok!
Alapjába véve nem vagyok ilyen , de ez a sok gubanc ami történt......
Na mind1 :shock:

Kép
noki&potyi

Noki, már ne idegeskedj, csak nyugi, mostmár rendben vagy pihenjél , sok pozitív gondolattal. Feküdj le, nem lesz baj.
MA tényleg elég sokan voltak, miért nem állítottál fel vkit, biztos megértették volna. - Körzeti no comment , nálunk az asszisztense egy akkora bunkó, van hoyg a dokihoz be se jutok mert már ő elzavar....-
NA mostmár mindegy, én is örülltem hogy megismertelek titeket, jó volt látni milyen vidámak vagytok:)

LÁnyok, akit elküldtek már immunológiai vizsgáálatra azt pontosan hova kellett vinni?
Számlát kaptatok amikor fizettetek?

Köszi.
madrin

Megvolt a három rossz dolog csak kicsit értelmetlenül írtam le :cry:
1. Szuri alatt a Pregnyl utáni rohangálást értettem.
2. A Párom majdnem nem is tudott eljönni az inszemre és amint tudjuk nélküle ez nem ment volna :lol:
3. A mai nap, hogy ilyen rosszul mentek a dolgok a záróval kapcsolatba(sok-sok várakozás) , no meg a körzeti is :cry:
Nem tudom mi lesz a ráadás, de remélem most ez nálam nem jön be , hogy plusz 1 mindig van.....

Na most tényleg lelépek!

Tubikriszta
Remélem hasznát veszed a receptnek!

Puszika!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Gabicsibe
Megkérdeztem Irénkét, Jövőhéten már lesz Szücs doki. :D

Ma ismét Wiegandt dokinál voltam.Tényleg nagyon sokan voltak nála. 8-tól vártam és 10 után kerültem be.
Szóval kell szúrnom a Gonal mellé Merional-t és Cetrotide-t. Gynazol hüvelykúpot,amit ma kell használnom és apa kapott Ciprofloxacin tablettát. 65.000 forintot hagytam a gyógyszertárban.
Vasárnap ismét UH. meg lesz labor.
Ja, és 4 tüszőt látott a jobb oldalon :D

Noki, Kira
Babatapik mennek ++++++++++++++++++++++ :wink: :wink:
Valamelyikőtökkel találkozhattam Wiegandt dokinál? Én bent ültem a sarokban narancssárga-drapp pulcsiban :D

Noki
Nem semmi rohanásod volt a Pregnyl után. Még olvasni is rossz volt elhiszem, milyen ideges lehettél.
:wink: :wink: :wink: :wink:
bessy76

Bessy!
Nokit láthattad! Én nem voltam fent! Ja! De Nokit sem láthattad, mert mi lent ültünk 8-tól 10-ig a fotelokba és utána mi bementünk a szobába. Noki 12 után ment fel az emeletre!
kira76

Noki
Most már nyugi ezután már tényleg csak a jó jöhet!!!
Kírának is és neked is millió babaragacs!!!!Remélem jól írtam a teszt napot,mert azt egyikőtök sem írta meg :?

Bessy
Köszönöm szépen hogy megkérdezted!Reméljük vasárnapra még több lesz,de ez a 4 is nagyon jó eredmény!!

Baby
Köszi a pocak dicséretet :D Aztán írd majd meg mi volt vasárnap!!!

Lányok!
Jó sokan mentek vasárnap,igazi topik tali lesz :D

Deri
Fel a fejjel és biztosan sikerülni fog még ha nehezen is!!
gabicsibe

Kép Kép
gabicsibe

Sziasztok!
Gil, Baby, köszi az érdeklődést. A háttérből figyellek ám benneteket, de különösebben nem történt semmi velünk.
Drukk a mai inszemes lányoknak!!!!!

Nekem sajnos nincsenek jó emlékeim a tavalyi húsvétról :( Akkor közölték, hogy nem sikerült a fagyis beültetés... Na de majd most!!! :wink:

Madrin, az immunológiai vizsgálatra a vért a MÁV-ba - ma már Országos Gyógyintézeti Központ - kell vinni. A Podmaniczky és a Dózsa Gy. út sarkán lévő komplexum. A Rippl-Rónai u. felől van a bejárat. Vizitdíjat ne fizess!!! Ha jól emlékszem, a 2. emeleten van valahol, de segítenek majd. Kapsz számlát. Az eredmény kb. 1 hónap alatt van meg.

Puszi mindenkinek és Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Egyetek sok finom sonkát, tormát, tojást, retket meg amit még ilyenkor szoktak!

:D
süni76

Gabicsibe
Nagyon szívesen! Én is nagyon örülök a négynek, de még egy- kettőt próbálok növeszteni hozzá :lol: :lol: 8)
bessy76

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

Kép

Kép

KépKép
anett_1

Kira, Noki, hatalmas drukk Nektek!!! Puszi!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Este 20-kor megvolt a két injekció, remélem, hogy lesz hatása, egy óra elteltével csak annyit érzek, hogy kicsit elkezdett fájni a hátam .( remélem,h ogy ez nem baj.

Noki, Kíra,
Nagyon sok drukk neketek!

Noki,
Hát jól megjártad, reméljük, hogy azért az idegesség nem ártott, pihenj sokat és ne gondolj a rossz dolgokra! Csak a jókra és a babára :)

Nekem lenne egy kérdésem, ha inszemre megyünk, akkor nem kell reggel sorba állni a recepciónál, ugye? Hanem csak bemegyünk és ott majd Irénke eligazít minket, ha ő lesz :)

Wiegandt dokit nem is kérdeztem meg, hogy ő lesz vagy valaki más.
Tudja valaki, hogy ő lesz biztosan?

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!

Lányok,
Remélem, hogy összefutunk, nyugodtan gyertek oda hozzám. Még nem tudom, hogy miben leszek, de holnap majd megírom.

Jó éjt
Kriszta
tubikriszta

edóra: Köszi az infót, de azt hiszem én nem megyek apával, mert abból csak a röhögés lenne és tovább tartana. Egyébként is aznap megyünk a sógornőmmel terheléses inzulin vizsgálatra.

Szerintetek ha tegnap volt tojásfehérje és rádolgoztunk apával, akkor ez már látszódna hétfőn a teszten (20-as érzéékenységűn)? Vagy várjak még egy hetet? Wiegandt dokinak azt mondtam, hogy nem akarom kivárni a ciklusom végét, de azért mégsem kezdtem el azonnal. Szerintetek mikor kezdjem a norculutot. Ja...és köszi mindenkinek a drukkokat.

A friss inszemeseinknek mennek a drukkok!
vicky79

Ja...... és kellemes húsvéti ünnepeket!

Loptam egy másik fórumról egy képet :)

Kép
vicky79

Noki, Kira!

Szorítok Nektek! Vigyázzatok Magatokra! És nem idegeskedni! :)

Kira, Brumi, Törpe!

Köszönöm a vigasztalást a fogyóval a kapcsolatban!
A héten meg sem mértem magam. Majd esetleg jövő héten :)

Törpe!

Örülök, hogy tetszett a cicó! :D

Kép
nika28

Sziasztok!

Nekem lenne egy kérdésem, ha inszemre megyünk, akkor nem kell reggel sorba állni a recepciónál, ugye? Hanem csak bemegyünk és ott majd Irénke eligazít minket, ha ő lesz

Wiegandt dokit nem is kérdeztem meg, hogy ő lesz vagy valaki más most vasárnap.
Tudja valaki, hogy ő lesz biztosan?

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Lányok, mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Hóviharmentes szép nyugalmas húsvétot kívánunk nektek,

Anikó, Borcsi

apropó: jön holnap valaki a BMC-be, én UH-ra megyek (fagyis ET előtti)

Kép
Kép
pannati

Sziasztok lányok,

Elutazunk, nemsokára indulunk Győrbe :D:D

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek! :D
Kép

TubiKriszta,
Gondolok Rád vasárnap! +++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Sok puszi mindenkinek, hétfőn este szerintem jövök! :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Ja, bocs, már látom a táblázatban. hogy holnap sokan ott lesztek.

Kép
Kép
pannati

Friss sonkaillat járja be a konyhát,
A nyuszi vidáman kopogtat be hozzád.
Nem kíván egyebet:
Kellemes Húsvéti Ünnepeket

1206177614.3566.doc

bonya

Kép

Kép
bonya

Tubikriszta!
Szia! Nem kell sorbaállni! Beviharoztok, mentek recepcióra, ott a pult bal oldalán megáltok, hozzák máris az aláírnivalót. Férjet szólítják kicsit késöbb. Aztán amikorra mondják, visszamentek. Röviden ennyi! Nyugi, mindent elmondanak!!! Tényleg ne izgulj! Az inszem az semmiség, max utána a várakozás a zárójelentésre. Na az az idegőrlő. :?
kira76

Sziasztok!

Kép

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Kép
nika28

Kellemes Húsvétot Mindenkinek :)!

Puszi
witch26

Sziasztok,
csak egy gyors bekukk,mert ma végezni akarok a házimunkával.Az inszem után csak pihenni szeretnék.

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket és jó pihenést kívánok! Kép

Kriszta,
nekem is pont ugyanakkora volt a tüsző,mint neked(nem túl nagy) és tegnap megvolt a tüszőrepi is.Ma dél körül már éreztem hatásos is volt!
De nekem két adagot kellett beadnom egy oldószerrel.Ha jól értettem neked kettőt szuri volt?
Utrogestanom még van itthon azért nem aggódtam miatta,de szerintem nyitva lesz a patika.Nem tudom hetente szokott-e változni melyik gyógyszertár ügyeletes,de nekem azt mondták csütörtökön,hogy a Déli most a soros!
Sietünk reggel,mert nagyon hamar kell odaérni.Biztos találkozunk.
Pihengessél addig is!

Orsi
orsiborsi

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, kérlek aki tud segítsen nekem. Hamarosan lesz az első inszemem és ennek a folyamata érdekelne. Egyenlőre annyit tudok, hogy a mensi 2. vagy 3. napján kell mennem Wiegandt dokimhoz. Ekkor ír fel injekciót? És ha utána a tüszőkkel minden rendben van milyen időközönként kell visszamenni, gondolok az Uh-ra vagy a többi gyógykészítményekre?
Válaszotokat előre is köszönöm.

Mindenkinek mielőbbi pocakosodást
Vendég

Kép
bessy76

A holnapi Bmc-s járatnak egy nagy kalappal!!!Ügyesek legyetek :wink:

Kery
A 3.napon csinálnak uh-t és ha nincs ciszta akkor elkezdheted a szurikat,majd a 8-9.napon kell vissza menni uh-ra.Ha szépen megnőttek a tüszők akkor megkapod a tüszőrepesztőt és utána megtörténik az inszem.Felvezetnek egy katétert közvetlenül a méhedbe és felfecskendezik a fiúkat.Egy kis ágydöntés,pihengetés és már kész is vagy.Röviden ennyi,de ha a hosszabb verzióra vagy kiváncsi olvass vissza egy pár oldalt(már ha van rá időd).ha van még kérdéset szívesen válaszolunk!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
Kép
gabicsibe

kery!
leírtam privibe, de már látom Gabicsibe is! :) :)
kira76

Gabicsibe, Kira76!

Köszönöm szépen a válaszotokat!

Puszi
Vendég

Kép

jucicuki

Holnapra nagyon nagy drukk lányok ! ! !

Puszi!
Jó éjt.

Kép
noki&potyi

Sziasztok lányok!

Esetleg annak aki jön holnap és meg szeretne ismerni, leírom miben leszek, hogy könnyebb legyen!
Kék farmer, szürke pullóver, rajta egy fekete mellény, barna kabát és zöld táska a hajam pedig fekete.
Kb 9.30-10-re érünk oda!
Remélem sikerül valakivel dumálni:)
Az inszemhez sok sikert kívánok!
Jó éjt!
baby.81

Sziasztok!
Hát nem semmi volt ma, kicsit meglepődtem hogy szinte többen voltunk a BMC-be mint hétköznap. Minden elsimerésem az ott dolgozóknak.
Elvileg minden jó, megvolt a spontán tüszörepi és kedden kapom vissza a 3 napos fagyibabáimat. Azt monta a doki hogy ha spontán termelődik a sárgatesthormon nagyobb az esélye a megtapadásra. Probálok nem izgulni és bizok a sikerben.

Mindenkinek kellemes húsvétot!
juzsika

Sziasztok, én ma voltam UH-n és tényleg sokan voltak. Bár, lehet csak azért tűnt úgy, mert ünnepnap lévén többen jöttek kísérővel, nem?
Mert amúgy - én legalábbis szerencsés voltam - elég hamar be lehetett jutni, az érkezésemtől számított 1 órán belül már kint is voltam az intézményből.
Kedden inszem! Van több jó méretű tüszőm, ebből egy a jó oldalon. Ma este tüszőrepi. Olyan izgalmas, hiszen ez az első inszemem.. Táblába is kérném beírni, hogy 25-én megyek. Jujj.
Akik ma voltak még, remélem, jó híreket kaptatok.
Úgy vettem észre, happy hangulat volt bent, orvosomnak is piros pont hegyek.
E. Dóra
edóra

Sziasztok!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

Ma tüszőrepesztek 22:30-kor. Kedden meg leszívás.

puszi Mindenkinek
dugo41

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek kellemesen tellnek az ünnepek. :D

Tényleg nagyüzem volt ma is....hogy mit meg nem tesznek értünk...

Nekem mindkét oldalon 1-1 10mm-es tüszőt látott 2-2 8mm-es, meg több 5mm-es volt. Azt mondta, hogy ez silány, meg a labor eredmény is ez mutatta, úgyhogy emelt az adagokon. A Gonal F-ből 112 egység helyett 150-et kell adnom, a Merionalból 1/2 ampulla helyett 2 egészet. Remélem hatni fog. Kedden újra kell menni. A mnyh 8mm.
Ja, Merional receptet írt, mert ugye így kevés az amit Weigrandt doki felírt és a Déli patikába mentem kiváltani. A lényeg most jön: nagyon meglepődtem, hogy ezek a gyógyszerek szabadárasak lennének?? A János patikájában az 5 Merionalért 6.500 Ft-ot fizettem, ma a Déliben a 10 dobozért 5.800 Ft-ot! :shock: :shock: Tehát a Jánosban több, mint a duplája!

További szép napot! :D
bessy76

edóra!
Jajj de aranyos vagy, hogy így izgulsz!! :D Nem lesz semmi gond és bizzunk benne, hogy sikerül is elsőre! Egy barátnőmnek is elsőre sikerült, úgyhogy... Izgulok érted nagyon!!! :D
bessy!
Hát ez érdekes!!!! Nem értem miért fizettél ilyen keveset! Én múltkor itt rendeltem meg nálunk a gyogyitárba és ugyanannyi volt mint a Jánosba. Úgyhogy passz! Nem értem! Neked is nagyon drukkolok! Megnőnek azok a tüszők!!!!
dugo41!
Sok sikert!!!! :)
kira76

juzsika!
Ne izgulj! Tényleg felesleges!!! Minden rendben lesz biztos! Vagyis tényleg így kell hozzáállni!!! Miért is ne sikerülne!?? :) :)
kira76

Kira
Köszi! :wink:
Remélem alakul az emelt adagtól. :roll: Amikor ultrahangozott és sorolta a tüszőket, tök örültem, hogy mennyi van, mert pénteken 4 volt. Aztán amikor visszahívott és azt mondta, hogy silány, kicsit letörtem. De tudom, hogy szupi lesz :D
Én meg azt hittem, hogy a Jánosban használják ki, hogy legtöbben ott váltjuk ki a gyogyikat. Ezek szerint örülnöm kell, hogy keveset számoltak a Déliben? :D

3 liter vizet le tudok nyomni naponta. Szerintetek ez elég? :roll:

Jusika, Edóra
Drukkolok nektek!!

Baby
Azt hiszem láttalak, de már csak amikor mentél kifelé. A férjeddel voltál. Jó híreket kaptál?
bessy76

Bessy! Ne félj, majd csak "megemberesednek" azok a tüszők az emelt adagtól! Viszont szerintem a Merinal-nál lehet, hogy a támogatást írták el, hogy esetleg magasabb a támogatás rajta most? Lehet, hogy hülyeséget beszélek, de én valahol úgy értettem, hogy más a támogatás a gyógyszeren, ha inszemhez kell, és más, ha lombikhoz. De lehet, h ez nem így van; meg, nem tudom, hogy most Nálad lehet-e erről szó.
De szerintem örülj neki, és vedd jó jelnek, ha már egyszer növelni kellett az adagot. ;-)
Kira: köszi a drukkot. Tudod, ez úgy van, hogy mindig, amit az ember elsőre csinál, az nagyon más, mint a többi. Hát ezért is bennem az extra izgalom a z inszemmel kapcsolatban. Bár meg se kéne tapasztalnom, hoyg miylen a sokadik! De azért nem ringatom magam hiú ábrándokba, igyekszem hinni, de közben az esélyeket reálisan átlátni.

Most már én is írom, hogy szép stot, és egy giga-mega tojást mindenkinek, amiból 9 hónap múlva bújik ki a legszebb ajándék!
edóra

kira76, bessy76
Köszönöm a bátorító gondolatokat.

Tudja valaki hogy a méhpempőt meddig kell szedni? Tűszőrepedés után is használ valamit?
juzsika

Juzsika!

A méhpempő kapszulára gondolsz?
Én már második éve szedem folyamatosan... Nem okoz gondot, sőt sztem segít is....
Melőtt nem szedtem az e vitamint, és a méhpempő kapszulát, 3,1 mm volt a méhnyálkahártyám...
Azóta ezzel tartomkarban...
witch26

Sziasztok!

Tényleg rengetegen voltak ma! :shock: :shock: De szerencsére Babyt megismertem és így elszaladt az idő!!! Együtt is hívtak be minket.

Szerdán inszem! Remélem, addig nem reped meg íz egyik, mert szép nagyra nőtt! De csütörtökig már nem várhatunk vele.

Örülök, hogy mások is jó híreket kaptak ma!

Baby
Örülök, hogy megismerhettelek!!!

Szép húsvétot!!! Jó pihenést!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok Lányok!

Ismét én, magammal levelezek 8) , látom, nagy a csend.
Lenne egy kérdésem, ha estig valaki benézne, jó lenne, ha válaszolna.
A tüszőrepi napján kell még a Merional? Ma este adom az Ovitrelle-t, és már nem emlékszem, hogy ilyenkor még kell-e mellé a Merional. Úgy rémlik, igen, de már úgy feszít a hasam, félek, megrepdenek idő előtt.

Mindenki a locsolókat várja és tojást fest????? :lol:

Jó pihenést, mi is megyünk el itthonról.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok!

Edóra!

Jól írtad Bessynek. Lombiknál nagyobb a támogatás a szurikra! :)

Gil!

Inszemnél nem tom, hogy vannak a szurik. Nekem a lombiknál nem kellett már a merional a tüszőrepesztő napján, csak a deca.

Kép
nika28

Gil!

Én is lombikos vagyok, de nekem sem kellett már akkor a merional...
witch26

Sziasztok!

TEgnap nagyon fáradt voltam, így nem tudtam írni Nektek! Tényleg rengetegen voltak, igaz inkább Szűcs dokinál.

Orsival megismerkedtem :) nagyon örültem neki :) együtt hívtak be minket és szinte együtt vettük át a zárót. Igaz a végére már nagyon türelmetlenek voltunk, mert majdnem kettőig ott voltunk a BMC-be :(

Én nem éreztem semmit, sőt meg akartam kérdezni a dokitól, hogy mikor csinál már valamit :) tényleg azt hittem, hogy hozzám sem nyúl.
Viszont azóta egy kicsit feszül a petefészkemnél, szeirntetek az nem baj? Nem nagy fájdalom, sőt nem is mondhatnám fájdalomnak, csak úgy érzem.

Gil,

Én nem vagyok tapasztalt, de Wiegandt doki azt mondta, hogy előző nap még szúrjam magam merionallal, de aznap csak a tüszőrepesztő, igaz nekem a p betűset kellett és nem az Ovitrelle-t.

Mindenkinek Kellemes pihenést a fennmaradó fél napra :)

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Gil!
Nem kell! Aznap mikor tüszőt repesztesz, nem kell mást szúrni! Legalábbis a 4 inszemem alatt így volt!!
Tubikriszta!
Akkor túl vagy az első inszemen! Gratula! :) Mondtuk, hogy nem fáj! :) Sok sikert! Nagyon remélem, hogy sikerül elsőre!!!
Puszi mindenkinek!
kira76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: