A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Gyuzso!
azta de nagyfiú már Mica! szerinten nagyobbnak néz ki mint 10 hónap! :D
szegény Róka időzavaros! vagy nem tud számolni. :lol: sajnos nagyon megviselt ez a rosszullét. Már napok óta Du-ra, estére úgy megfájdul a gyomrom (talán a beleim is) + felpuffadok, hogy még kiegyenesedni se tudok. Este el is kezdtem Normaflore-ozni. Remélem az helyreállítja a békét odabent. Biztos túl sok volt ez a sok sav meg minden. De én nagyon pozitív vagyok. Most már tuti vége a rókának, mint a botnak. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok!

nálunk szakad a hó :shock: :shock: :shock:

meg süt a nap :D

most nálunk is csendes pihi :lol:

Tünde! nagyon aranyos a kislányod ha így hagy aludni benneteket!!!bár nekem se lehet okom panaszra,mert Enci is 2 hónaposan már átaludta...

Gyuzso! mekkora MIca :shock: jó uszit nektek!!
Vendég

Tünde
Elképesztő, hogy van ilyen....alig 2 hónapos és ennyit alszik!!!
Biztos a nagyfiúkkal akart bandázni ma hajnalban! :D

Bár ez nem ma hajnalban volt...
Kép

Kép

Ezen Micu olyan kis hamis :D

Kép

Kép
hanna09

Hanna! de jók ezek a képek!!!!kinél készültek? nálatok? vagy Gyuzsoéknál? 2 nagylegény :lol:

Adri?Vica?Kriszta?Ancsa?Borsa?
Vendég

Halihó!

Gyuzso, Hanna!
NAgyon édik a gyerkőcök...és milyen nagyon már :lol:
Gyuzso!
Ti szépen lassan meglátogattok mindenkit innen, nem??????
Na és ez a mellény honnan van?????? Ilyen be kell szerválnom Daninak...
JAA!!!! Vagy most titeket látogattak??????? :oops:

Tünde!
Nálunk olyan volt Orsival, hogy amikor Dani pl cumisüvegből evett akkor ő is akart abból inni...volt hiszti is miatta. Aztán vettem neki egy icipici lyukas cumisüveget és odaadtam, hogy akkor mától ebből kell innia...kb 2 percig bírta és azóta nem kell neki...na és akkor amikor Daninak megkezdődött a kanalas kaja akkor meg kitalálta, hogy őt is etetni kell...na mondom jól van akkor etetlek...
Szépen lassan komótosan etettem...aztán közöltr, hogy így nem jó...azóta azt sem akarja. :roll:
És most épp lelki nagyválság van nála, mert Dani kapott egy kis járgányt és amikor hozta anyukám akkor mondta Orsinak, hogy ezt Daninak hoztam Neked meg hoztam csokit meg mesefilmet.
Szóval most állandóan azon űl (pedig kicsi neki) és ha Dani közelít akkor elmegy vele...
Érdekes szitu, mert hát muszály lesz megtanúlni a, hogy nem mindíg csak ő kap...

Most épp mindkettő alszik, aztán doki...Orsi kapja a kullancsszurit :?

Kép

Kép
cukipofa

Jaj! itt előbb hó, most már talán hódara esik. Kopog a tetőablakon. Tök sötét lett. :( Hol a tavasz??? :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz! én is a tavaszt várom..... nálunk havazás elállt, most süt a nap..hihetetlen :shock:
valaki adatott be Prevenar oltást??? most váltottam ki 16600. :shock: az is agyhártyagyuszi ellen van...
Vendég

Gyuzsosonkalében krumplileves még nem hallottam soha, de jól hangzik...odavoltam vásárolni :roll: vettem csirkecombot is úgyhogy megcsinálom a csirkecombos ajánlatot...vettem sonkát is....annyira útálok bevásárolni...aki kitalálta, hogy ez női meló az biztos, hogy pasi volt :lol:
Veronikuszjuj de mennyire ismerős a puffadás és a gyomorégés egyszerre... :twisted: pfffujjj van benne részem nekem is gazdagon..és nekem is mindig estére érkezik meg amikor kicsit nyugodhatnék....
Ráadásul 3 napja fáj a fejem, Pont ma beszéltem a Vidával és mondtam neki, hogy ezzel küzdök...kérdeztem, hogy nem e van valami mérgezésem, ami mérget termelne a szervezetem (ős hipihonder vagyok sajnos)erre ő azt mondta, hogy igen az van egy nagyon komoly agymérgezésem....... :lol: na egy szó mint száz szolidaritok veled a rosszullétek terén...

Nagyon édes az összes gyerekfotó a MIca valóban idősebbnek néz ki mint 10 hónap....
MI a rendes neve????mit becéztek így?????
HA megfigyelitek Berkének az egyik füle nagyon eláll....már a 20 hetes 4D is látszódott neki....AMikor megszületett annyira elállt neki, hogy szinte rá volt simulva az arcára :lol: Nagyon nevetséges volt...de mára azért jobb a helyzet....mi imádjuk.....A Vida azt mondta csak olyan sportversenyen indítsam majd ahol balra kell kanyarodni, mert az menni fog a gyereknek...... :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!
férjem szeret vásárolni :D mi mindig együtt csináljuk 4-esben. Igaz a végén már szaladunk, ha a lányok lefáradnak. :lol:
Nekem is vagy fejfájásom. Migrénes és 24 órás, de már két hete. Állítólag azért, mert most már a méhlepény is elkezdett hormont termelni. Hurrá!!! :D Nekem soha nem fájt annyit a fejem, mint a terhesség alatt. :oops: De már vettem homeos + kék Panadolt is. Egyik csak jó! :D

Mica! Áron!
tényleg zabálnivaló két macsó pasi! :lol: :lol: :lol:
[/b]

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka! Mica=Miklós :lol:
Vendég

Gabi!
én hallottam az oltásról, de mi nem adattuk be. :roll: közelebbit nem tudok róla, csak hogy csillagászati az ára. Doki különösebben nem népszerűsítette nálunk.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,DOrka! nekemis fáj a fejem ,de nekem sajna ez nem attól mint nektek :D sztem frontos vagyok...ez a hülye idő, 1er ilyen,1er olyan, hideg-,meleg áááááá Kép
Vendég

Sziasztok!
Vagyok, de kihasználom az időt - mert apa itthon van - takarításra. :cry:
Nagyon jók a képek a pasikról. Hogy ne maradjunk ki a férfiak versenyéből én is teszek fel egyet.
Kép

Mi is csirkét eszünk, de én a bőre alatt is megtömöm fokhagymával. :D
Pussz mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Most csatlakoztam az oldalhoz. Az idénre tervezzük "azurammal" a baba összehozását. Csak sajnos nőgyógyász problémánk van. Akihez már 7 éve járok, az Uzsoki kórházban doki - és ugyan nagyon meg vagyunk vele elégedve, de mivel Érden lakunk, elég messze van, meg nem is oda tartozunk.

Jó lenne, ha tudna valaki ajánlani egy kedves nőgyógyászt.

Köszi előre is!

Üdv:
Éva
pitypang9

Sziasztok!

Vagyunk ám mi is csak mióta a kisasszony beindult.... hát semmi sincs biztonságban, nekem meg még edződnöm kell :D
Viszont 2 napja átaludja az éjszakát :D Láttam egy egész Dr Hájszt is :D nagyon tuti ehhez hozzá tudnék szokni... :D

A képek nagyon szuperek! Nem akarok kihagyni senkit ezért nem sorolom ha nem bánjátok :S

Andi!
Gratula a lakáshoz kérünk képeket!

Kati!
Fogacskák de jó!!! jöhet a csülök pöri ;) Emmának 2 fél foga van :D

Bocsi hogy a többieknek nem reagálok de kicsit szétszórt vagyok mostanában, meg a fejem is fájdogál de ígérem igyexem pótolni!

Eni??????Steffi????

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Még egy képet felteszek a félig kész tojásaimról :D

Kép

Ja és van tojáslikőr receptem ha kell valakinek sikítson...!

Orsi

borsa

tojáslikőr. sikítok!!!! :D

Mica és Áron... nem tudom, nem hódíthaja meg őket ez a nagylány? annyira fejlett :) és elfogultság nélkül állthatom, hogy szép !!! :)

Veronikusz, Dorka, nemrég még én is ilyenektől szenvedtem. minden együttérzésem. Nekem bejött a normaflore.

a csirkerecept megfogott. én holnap fogok bevásárolni. apjuk nálunk is szeret, csak most szombatra már nem lesz arra is idő.

mtunde

Tünde!
Tojáslikőr: 5 tojás sárgája
2dl vodka
2 vanilliás cuki
30 dkg cukor
ezt összerobotolni és a végén hozzáonteni egy 1/2 lityi tejet amit előtte felforralsz és visszahűtesz!
Ez ennyi és nagyon fincsi :D

Orsi

borsa

Jó reggelt!

Borsa!!! tojáslikőr!! wow :lol: és ez meddig áll el? nem mintha maradna belőle,de ha mégis :oops:
Kép látom továbbra is kreatívkodsz, nagyon jók a tojásaid!! Kép én majd ma festek....

Adri! nagyon cuki MAtyika :lol: jó takarítást neked is :lol:
Kép
Vendég

szia Pitypang!! üdv köztünk!!!van még 1 érdi kismamánk. Adri!! hátha összefuttok 1er.... 8)
SZóval sztem nagyon jó dokik vannak a kútvölgyiben... de itt főleg Vida doki, és Tóth doki funok vannak, ja meg Mészáros doki :lol: ....én Tóth dokis vagyok. és nyugodt szívvel tudom neked ajánlani :D
és megtudhatunk 1 kicsit többet rólad? hány éves vagy? stb...
és írtad hogy problémád van.... megszabad kérdezni hogy mi a baj?
Vendég

ja akartam még írni. tök hideg van, tiszta deres a háztető, 2 fok van :shock: most attól félek hogy a kiültetett virágaim megszívják a hideget :( kiraktam a leandert is, már bent elkezdett virágozni :shock:
szóval zimankó van...
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Szia Pitypang!
szívesen segítünk dokit választani, ha megtudhatjuk, hogy te mit vársz egy dokitól ill. mit szeretnél, hogy milyen tipusú doki legyen. Mert hogy itt van választék bőven :D van Couney-s, Dr House-os ... stb. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egy biztos! Rossz dokit a Kútvölgyiben nem fogsz találni! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Drága Benedekek! ISten éltessen sokáig benneteket!! és hozzátok a meleget!!!

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Benedek Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk neked.

Most jutottam el a géphez, és egy kicsit lemaradtam töletek,de igyekszem behozni a lemaradást.

Pitypang: Üdv a csapatban, Én a Teleki doktorhoz járok,de ha elmondod az elvárásokat akkor könnyebben tudunk neked segíteni 8)

Köszönöm azoknak akik hiányoltak :lol:

Viktornak egésznap nem folyik az orra,de reggelre totál el van dugilva neki. :cry:
Lányok a képek nagyon jók, mosolyt csaltak az arcomra. :lol: :lol: :lol:

Majd teszek fel új képeket,csak most nincs hozzá energiám.
Merre van mindenki?
Csak nem vásárolni?
Majd délután megpróbálok visszajönni.
Addig is puszi mindenkinek

valentina

Az összes Benedeknek (Tünde, Heni, Eni) boldog névnapot kívánunk! És most már tényleg rajtuk a világ szeme, elkelne egy kis tavasz... :)

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK MINDEN BENEDEKNEK!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Boldog névapot minden drága Benedeknek!!!

Orsi

borsa

Benedekek!!!!!!!!!!!!!!!Naaaaaaaaagyon boldog névnapot kívánok nektek!!!!!!Jöhet a meleg....

Petrezselymes krumpli kész...a combok pedig sülnek......jól néznek ki....mindjárt kész!!!
Pitypang Üdv.....küldj paramétereket az elvárásaidról és sztem fogunk tudni segíteni.

Hánykor keltek a gyerkőcök???Berkusz magához képest korán (7:15)......MA telihold lesz, remélem problémamentes éjjel lesz.[/b]

KépKépKépKép
vdorka3

JÓ PIHENÉST MINDENKINEK HÚSVÉTRA!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

ja, és a nagy hír: Mikolt a múlt heti pihi alatt elkezdett járni, de úgy igazából, nem csak egy-két lépést. azóta mindenhova 2 lábon akar menni.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Boldog névnapot kívánunk az összes Benedekünknek!!! :D
Kép
Hozzátok a meleget, ha már Matyi ilyen hideget csinált! :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Kedves Benedekek,
e neves helyzet legyen fergeteges nektek!
Emese

Kép
Kép
paklincs

Drága Benedekek!!!

Nagyon, nagyon boldog névnapot kívánunk Nektek!!!

Kép

ancsaboszi

Kedves Mindenki!

Kép

ancsaboszi

Boldog névnapot minden Benének!

Dorka
Tényleg van hasonlóság, már a múltkor is figyeltem :D Miki cucc nagyon édes. Nekünk ez nem jelmez, hanem tréning ruci és világít a sötétben. Nagyon komoly.
Így néz ki egyben:
Kép
Kép

Ezek még Halloweenkor készültek :twisted:

Andi
Szuper hírek! Látod milyen gyorsan ment!

Zsu
Mica nagyon oké kis krapek...Bárcsak fiatalabb lennék 30 évvel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én egy ideje már mosódióval mosok, de öblítőt nagyon rég nem használok. Helyette ecetet és 100%-os illóolajat. Lényegesen olcsóbb is, mint a mosószeres-öblítős mosás, nem szennyezi a környezetet és bőrbarát :wink: Arról nem is szólva, hogy a kajafoltok minden esetben eltűnnek mindenféle külön beavatkozás nélkül... pl. szeder, kakaó, paradicsom, vér....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Én Benim nevében köszönöm a köszöntéseket és Eni-Beninek és Tünde-Benének nagy nagy puszi, névnapja alkalmából!
Én kérdeztem tőle reggel, hogy hol a meleg kisfiam, mire Ő : EEEEEEEEEE ( ez jelenti az összes e-s szót, azaz elfogyott, elment, eltűnt, elromlott , szóval értitek....)

Nagyon nagyon nagyon drágák a kéepek, annyira nőnek ezek a gyerkők!
Ancsa, Te nagyon kreatív vagy!

Basszus, képzeljétek mi történt tegnap anyukáméknál. Reggeliznek a konyhában ( kertes ház, kb. 13 lépcső a feljárat, jobbra rögtön konyha, ahogy bemegyünk pici előszoba, balra ajtó + nappli ) Apukám ül az asztalnál ( anyu háttal mosogat) és látja, hogy egy alak megy ki a bejárati ajtón. Azt hitte én vagy az öcsém beléptünk és kimentünk, mert kinthagytunk valamit. Feláll, kinéz az ablakon, erre látja, hogy egy cigányasszony slisszol el. Ugranak anyuval utána, hogy "maga hogy jött be ide? " ( nagy kertkapu, ugyan nincs kulcsra zárva, de belül benne van egy nagy szög elhaljlítva, csak az tudja kivenni aki tudja, hogy működik...) erre mondja, hogy nyitva volt a kapu és ő harisnyákat árul Apu kitépi a kezéből a táskáját, kiborítja, tele volt vagy 2 maréknyi kulccsal, kampóval meg ilyenekkel. Anyunak volt annyi lélekjelenléte, hogy tudott 2-3 fotót csinálni, hívni akartáka rendőrséget, de a banya elrohant. Ugyan ott tudták volna tartóztatni, de mi a fenét csinált volna a rendőrség? Semmit..... Az eszem megáll komolyan. Hívott is anyu, hogy mindent zárjak magunkra mindig.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Benedektől megrendeltem a meleget, de nem ér, hogy Mátyás után kell dolgoznia! :)

Ma megnéztük az egyik ovijelöltet. Nagyon szimpi óvónők voltak, Benét csak 1 hiszti árán tudtam hazarángatni. Ez azért jelent valamit. :) Ugyan kicsi az udvar, kicsit messze is van, de nem ez a lényeg, hanem hogy hogyan bánnak a gyerekekkel. (ugye, Borsa?) és ráadásul integrált ovi, és ez nekem tetszik, lenne 2 down-os társa, és szerintem jó lenne, ha korán megtanulná (ha már mi nem), hogy bizony van ilyen.

Még megyünk 1 helyre, meg szeretném, ha apja is alaposan szemügyre venné a helyzetet, hiszen elvileg ide vinnénk majd a kicsit is.

mtunde

Borsa, ez nagyon jól hangzik asszem megcsinálom, bár nincs itthon vodka :( de lehet, hogy szerzek :) És aztán szépen elnyalogatom húsvétkor. Villő tuti élvezni fogja :)

mtunde

Benedekek boldog névnapot!!!
Remélem mindenki jól van ebbe a hülye időjárásba!!
Nekem fáj a fejem kb 4 napja!!!!!
Minden oké, csak intézzük a hitelt :shock: !!!Fáradtak vagyunk mind 2en!!Hihetetlen ez az ország.............ügyintézni bármit is.....
Pocisok :lol: akinek esetleg fia lesz,van csomó 56-os,62-es rucink!!!A költözés miatt eladnánk őket
Akit érdekel szóljon bátran :lol:
Nagyon nincs időm visszaolvasni :cry:
Eni?Steffi?hogy vagytok
még majd próbálok jönni

emano/Andi
KépKép
emano

Heni! Úristen! ez nem semmi!!! a büdös k.... anyját... :evil:
nincs kutyátok? én egyből uszítom ilyenekre.....mert nálunk is bepróbálkoztak már... de röviden tömören közöltem h a kutya milyen vezényszóra van idomítva :lol: és mivel ki van írva h a kutya harap! és ennek ellenére bejön---magára vessen :twisted:
Vendég

Tünde! jó h írtad az ovit,mert én is majd elkezdem nézni májustól... és tényleg jó az integrált ovi....nem tudom itt nálunk milyenek vannak :oops: de van egy pár....

Sonkát,tojglikat megfőztem...sőt festettünk is. Sütit is sütöttem."kincses bánya". ismeri valaki?
holnap takarítás- szokás szerint... vasárnap vendégsereg.
ja még holnap kalácsokért is meheteka pékhez,..
ki eszi még kaláccsal a sonkát??? Kép Kép
Vendég

cancan
Ez nagyon brutál :evil: Csak tátotam a számat....

Gabi
Miért? a sonkát lehet mással is enni?????? :lol: Én csak kaláccsal szeretem, sőt IMÁDOM!
Asszem meg kellene főzni a sonkát....próbáltam ma unszolni magam, de valahogy nincs kedvem most húsvétolni. Szívesen eltolnám jövőhétre :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Hol is kezdjem...

Utópuszik a Benéinknek!

És ha már itt tartok: Szép húsvétot lányok!

Régen az együttesben az járta, hogy a fiúk szekérre ültek kora reggel és körbe jártak bennünket. Nem volt érdemes szép vasalt ruhát felvenni és sminket rakni... :)
Egyszer meg is jártam, mert bejelentettem, hogy én nem leszek a városban aznap, ne is jöjjenek. Szépen felöltöztem, hajmosás, stb. De az egyik táncostársam tudta, hogy délután visszajövök... Tudjátok milyen öt-hat - a húsvéti italozástól teljesen K.O. srácnak hiába könyörögni, hogy Ne, ne, ne tegyenek be a tus alá?... :D

Mostanában viszont mindenki elmegy kirándulni a gyerekeivel. Ez se rossz, csak más. Majd esetlega gyerekek újrakezdik.

Képek: figyeljetek már, itt mindenki összebandázik? :)

Sajnálom, hogy nem a székesfővárosban lakunk. A doktornő is azt mondta, hogy vigyük társaságba Melindát, szokjon hozzá az új arcokhoz, hangokhoz. Úgyhogy most végiglátogatnálak benneteket.

No, most csak ennyi, ilyen kései órán, puszi mindenkinek, pihenjetek az ünnepben.

M.

Kép

Kép

Kép
memme

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1206133878.4257.jpg[/img]

Kép
Azért bandáztunk mi is...[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Memme! jó hogy jöttél...és jó hog ytettél fel képeket! :D
Engem APukám mai napig vízzel öntöz :lol: régen szódásszifonból, ma már csak pohárból :lol: emlékszem amikor mamáméknál voltunk vidéken húsvétkor, na ott sem volt kecmec, fiúk jöttek vödörrel :lol:
de azok tényleg jó bulik voltak!!!
Vendég

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Mi is nagyon boldog Húsvátot kívánunk Mindenkinek!!

Beninek, Benének és Benőnek meg nagyon boldog névnapot!!!

Memme,
kicsit barátságosabb lesz az idő, megyünk és jól meglepünk Titeket is!! :lol:
drága melinda, ahogy bandázik!!!

Heni,
eeeee-t kínánunk!! :lol: :lol:
mi is elkezdjük zárni az ajtót..!! bár nekünk "őrszemeink" vannak :wink: , más szomszédnak hívja őket :lol: :lol: :lol:
meg májusban kutyával gazdagodik a család!! 8)

Reni,
én is szarul állok, most fő csak a sonka..
és itt sem épp húsvéti a hangulat, ilyen időben meg végképp nincs hozzá hangulatom.. :cry:

Gabi,
én is sonka-vaj-kalács-tojás-retek
big mac méretű a végén és szökik minden irányban! :lol: :lol:
boxit kiengedni, kapja el a betolakodókat!!!

Adri,
ide nekem a nyuszkókat simizni!! :wink:

Végre violt egy kevésbé tragikus éjszakánk, nagy szó ez az elmúlt 4 nap viszonylatában..
jó készülődést Mindenkinek!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mindenkinek!!

Kép

Kép Kép
Vendég

SZiasztok!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

Ne haragudjatok hogy megint így eltűntem, de Enihez hasonlóan én is kicsit befordultam, lelkileg összetörtem... Mi is megjártuk a Heim Pál kórházat és vagy ott vagy pedig a gyerekrendelőbe összeszedtük a lázzal járó hányást, hasmenést. Azóta se tudunk kikászálódni belőle, tegnap éjjel a hasafájt Rékának, már az ügyeletet hívtuk mert nem akart elmúlni neki. SZóval most én sem vagyok a toppon, nincs is kedvem még társaságba menni se.

De szép lassan visszatérünk a régi kerékvágásba, bár RÉkát szemmel láthatóan megviselte ez a sok orvos és iszonyatosan anyás lett! Eddig is az volt, de most jelen pillanatban el sem mozdul mellőlem.

Benedekeknek nagyon sok boldog névnapot kívánunk utólag!

Mica és Áron tündéri!! Rengeteget nőttek! Laráról már nem is beszélek, nagyon szép!

Végre Manóka gyerköceit is láthattuk!

Steffiről nem tudtok semmit??????

Rólam annyit, hogy minden leletem jó és végre jövőhét pénteken megyünk UH-ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy kell az UH-ra beutaló????? Mert kedden elég nagy káosz volt a dokinál és el is felejtettem megkérdezni, valszeg ha kellene akkor automatikusan adott volna.

mOst mennem kell...

Megpróbálok szép lassan visszatérni....

Puszi Mindenkinek

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: