Sziasztok!
Celinehez hasonlóan én sem voltam pár napja.
Mi is nemrég költöztünk be az új házikónkba, és még kétlaki életet élünk Pest és Érd között

, úgyhogy ritkán jutok net közelbe.
Köszi a sok könyv ajánlást mindenkinek. A Suttogó nekem szimpinek tűnik, majd utánna nézek. Nem mondom, hogy mindent egy könyv szerint szeretnék majd csinálni, de azért jó lenne tudni, mi-miért van, mi baj ha fáj, stb. Nevelni én sem egy könyvből szertnék majd, engem sem 'neveltek' a szüleim, mégis lett belőlem valaki.
Konan: kérdezted, hogy fiú vagy lány lesz a baba, hát én még sajnos nem tudom

Én mindig is kislányt szerettem volna, de most van egy olyan érzésem, hogy kisfiú lesz. Mindig mindenkitől halottam, hogy mindegy a neme, csak egészséges legyen, nem értettem, sablonnak gondoltam, de most már értem, mikor minden nap rettegéssel telik, hogy minden rendben legyen

Én sokaktól eltérően sajnos kicsit depisen fogom fel a dolgokat.
Bagzerka: köszi a dokival kapcsolatos tanácsot, igazad van, hogy a lényeg, hogy bízzunk benne. Én azért is döntöttem a SOTE II: mellet, és a dokim mellett, mert pár kb.1,5 éve kiderült, hogy HPV-m van, és azóta ttól féltem, hogy nem lehet babám. Ahoz a dokihoz járok, aki diagnosztizálta a vírustm, mert remélem, ha ezzel kapcsolatban bármi probléma lenne, talán meg tud nyugtatni, és tud segíteni.
Röné: nekem szerencsére még nem kellett semmilyen gyógyszert szednem mióta kiderült a baba, de a homeopátiás dolgokról én is sok jót hallottam, mind a babavárás, mind szülés után.
Írtátok, hogy ki-meddig dolgozik. Én kb.1 hónapja itthon vagyok, mert elég stresszes voltam a munkahelyemen, és állandóan rettegtem a pocak keményedés miatt, úgyhogy kiírt a doki. 25-én jár le a betegállomány, gondoltam visszamegyek és megpróbálom, hátha miután mindeki tudja már bent, kissebbek lesznek az elvárások, és legalább fizikai téren nem kell megerőltetnem magam. Bár jön a tavasz, és házikó körül is rengeteg mindent lehetne csinálni, de ha nem próbálnám meg akkor tuti megbánnán később. Úgy tervezem, hogy júniusig dolgozok, már ha összejön, utánna kertészkedni, meg házat csinosítani fogok.
Mindenkinek olyan szép nagyok a babái, az enyém meg olyan kis pöttömnek tűnt a 12. heti uh.n.(most a 14. hétben vagyunk), akkor a BPD:2,12cm, a CRL:5,08cm volt(ez nem nagyon picinke?), de legalább a tarkóredő okés volt 0,12cm. Elvileg a 18.héten megyek legközelebb uh.ra, szerintetek meg lehet beszélni a dokival, hogy adjon beutalót a 16.hétre?, ha már akkor ugyis megyek AFP-re? Megnyugtatna a dolog, mert én a 12.hetin semmit sem láttam, még a szívverését sem mutatta meg a doki, pedig olyan jó lett volna hallani.
A pocakos képeitek olyan aranyosak, én kb 2 kilót híztam eddig, de terhes pocakom még nincsen, csak egy külön álló óriás gyomrom, és pocakom
A 4D-s uh.-n lehet már ilyen kis babáknál látni valamit? Vagy még jobb várni pár hetet előtte?
Luca: van egy barátosném aki a 18. hétben van, és ma derült ki az AFP eredménye, hogy kb.3x akkora mint lehetne, ő is iker babákat vár, lombik terhes, és már nem egy vetélése volt,és az egyik babájánál toxímiás lett. Mégis pozítívan gondol a jövőre, dokitól dokihoz megy, és mindig vidám. Nagyon sokat gondolok rá, és aggódok érte úgyhogy nagyon elszomorodtam amikor a rossz híreket olvastam a babádról. De a te pozitív hozzállásod is nagyon jó látni. Nagyon vigyázz a másik babára! Neki is mindig azt tanácsolom, és neked is hogy pihizz sokat!!!és kitartás!!!