Panny: én is ehettem bármit Fannival, és úgy néz ki Nimród sem hasfájós.

Tejet, tejfölt, mindent eszek válogatás nélkül.
Mni, Feri: Nimi 2850-el született,
2730-re esett vissza
2740-el jötünk ki a kórházból
4000 - volt a mai mérésnél!!!!!! (szombaton lesz 4 hetes)
(200 grammot hizott hétfőtől máig, azaz csütörtökig

)
Csak érdekességképpen írom le. De azt mondjak, hogy a kis súlyú gyerek + a koraszülött jobban igyekszik behozni a lemaradását -hát erre ráerősít Nimi is, az tuti!!!
Fanninak viszont szinte egy hónap kellett, hogy visszanyerje a születési súlyát!!!! És szerintem mindkettő normális: más a ritmus - de ez természetes.
Judit18: szorítok neked!!!
Igen: mondtam is nekik, hogy nem ártana egy egységes koncepció a csecsemősöknél - de úgy látom, hogy annyira elfajult ez az "én tudom a tutit", hogy nem igazán kivitelezhető
Aztán azzal meg iszonyúan kiborított az egyikük, amikor megetette más anyatejjel a kölköt - mert második nap

nem szopott mérhetőt!!!! Holott 100-as voltam benne, hogy annyi tejem lesz ha még egy párszor mellre tehetem, mind a fene. És így is lett.
JIM: végre!!!!!!!!!gartulaaaaaaaaaaaa nektek is.
A férjem már elég régecskén tett egy megjegyzést, miszerint: ahol sok az ungabunga, ott többnyire lányok születnek, ahol kevés ott fiuk. Nem tudom mire alapozta -majd utánajárok

- , de Fannit és Nimródot tekintve azt köll mondjam, stimmel

.
Képzeljétek: a GRÓF ÚR ma egeész nap csak ölben hallgatott!!!! Szerintetek mi történt az én kis csendes, eddig még igazán sírni sem tudó Nimródommal

, aki eddig csenben nézelődött, aludt, és maxi ha éhes volt, akkor max. vakkantott vagy vinnyogott??????????? Ha így folytatja, én is előkeresem a garanciapapírját!!!!
Húzós nap volt, pedig Fanni volt bölcsiben is.Nagyon elfáradtam mostanra. Ráadásul itt is nyomon követni ezt a pörgést!!!! Hát nem vagytok semmik!!!!