A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Én is hiányolom Gigit is meg Barit is!
Nem tudom mi van velük!
De egy csomó embert hiányolok csak nem pontosan a nevüket!
Kéne egy táblázat mert már az is rég volt! :cry: :shock:
Vendég

:oops: :oops: :oops:
Szoval nem tudom pontosan a nevüket!
Össze vissza irok mindent! :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:
Vendég

IGEN, SZERINTEM IS
(PONT TEGNAP AGYALTAM RAJTA)
bszilvi25

Nem erre irtam, hanem a táblázatra, hogy igen!!!
szóval érted
bszilvi25

Sziasztok!!!
Nagyon édes a baba!!!Ésha jól látom van haja is???ÉNIS HAJASBABÁT AKAROK!!!!
Vendég

Szia Csiri! KÖSZIKE
Már hiányoltalak! Nem mondták, de lehet, hogy Te jobban értesz hozzá.
bszilvi25

Egy két ember eszembe jutott!
Jevi 26!Már irtó rég volt erre!
Éca!SZint ugy!
Stella és Ibm!
Merre vagytok!?????????????
Vendég

Na hát ha nem irtok akko joccakát! :cry: :roll:
Vendég

Na mizu???
Nem vagytok valami aktívak.... :?
Titeket is izgat a Géza ügy és mindenki feszülten pisszenés nélkül ül az Rtl elött? :shock: :lol:
Vendég

Szerintem mi is lépünk, jó éjt mindenkinek!
Holnap jövök este
bszilvi25

Szilvi: gyönyörű szép a babád! Jól sikerültek a képek! Tényleg olyan kis cukin alszik, nyugodt baba lesz biztosan. :)

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Sziasztok!

Én vagyok,köszi a hiányolást,de inkább csak olvasok mert folyton rohanásban vagyok!
Ma kicsit beparáztam,tegnep is meg ma is többször zsibbadt a bal lábfejem meg a bal kezem is!
Hát nemrég levettem a zoknimat,nem gyengén látszik a nyoma!
Kezdek nagggggggggyon beszarni ettől a szülés dologtól!
Lehetne már július!!!!

Szilvi! Nagyon jók lettek a fotók,nagyon édi kisbaba!

Csiri! Nézted a barátokat?
Megvan honnan van Géza pénze!!!!!!
Csak egy haverjáé és ő vigyáz rá!
Legalábbis ezt mondta Terikének!

Na jó éjt csajok!
Álmodjatok szépeket!

Bari??????????????????,
Remélem minden oké!!!!!

Kép

Kép
ibm

Ibm!
De jo hogy jöttél!

Hát tényleg lehetne már Julius!
Fuuuuuu de K..VA jo lenne!

Szeretnék már tul lenni rajta!
Vagy legalábbis reménykedem hogy nem lesz negativ élmény a szülés számomra!
Majd meglátjuk!
De nagyon közeleg a dátum!
Én is be vagyok tojva! :roll: :roll:
Vendég

Most látom még 9 nap van az esküvötökig!
Azzta!
Nagy buli lesz?? :)
Vendég

Stella!
Látom hogy itt vagy!!!!!
Tessék nekünk irni,hogy mi ujság veletek?
:)
Minden rendben!????
Vendég

jó reggelt,

Gigi nincs jó passzban, pár napja említette hogy belőle is előjött a paramamiság, gondolom ezért nem ír... :(

amúgy meg képzeljétek csináltam egy táblázatot, itthon magamnak, és elég érdekesen alakulok

24+6 27+0 29+1 (ezek a hetek+napok)
94 95 96 (ez a kilóim száma)
8 9 10 (a felszedett kilók száma)
107 107 107 (pocakom körben)

szóval a lényeg, hogy egyre jobban érzem Milán mocorgását, az elmúlt 4 hétben felszedtem 2 kilót, de a pocakméretem egy centit sem változott. nem, mellre sem híztam. az arcomon érzem hogy kikerekedett, de nem vizesedek meg semmi extra változást nem vettem észre. talán TÉNYLEG a gerincem felé nő a gyerek? de akkor hol vannak a belső szerveim? nemértemazegészet.... :roll:

mia_snow

Jó reggelt!

Szilvi:nagyon aranyos ahogy mosolyog a babucid!

Visszaolvastam,de annyit írtatok,hogy már elfelejtettem az elejét.

Nekem két-három napja az enyhe mozgás mellett sokszor csak dudorodik a hasam hol itt,hol ott.Határozottan érzem,hogy növekszik és kisebb helye van.Teljesen más a mozgása szerintem.
Annyit mosolygok rajta,olyan cuki. :lol:

Kép
melike

Sziasztok!

Moni! Nem lesz nagy buli,12-en leszünk a nagyon szűk család,csak polgári+vacsi aztán otthon folyt. köv.
És nem lesz nagy fehér ruhám sem!
Bár egyre jobban vágyom rá,de így nem akartam!
Majd egyszer ha lesz templomi!
Így is van min izgulni meg intézni!
Nem is tudom Wera hogy bírta! :roll:

Mia! Gigi mint paramami??????????????

Na asszem mára lépek is mert nővérem kisfia velem van ma,szünet van a suliba és már toporog a hátam mögött!

Este még benézek ha tudok,már előre félek,hogy fogok visszaolvasni!

Szép napot mindenkinek!!

Kép

Kép
ibm

Hajat mostam.Nem bírok már ott hajolni a kád fölött.Percenként pihennem kellett,mert leszakad a derekam.Gáááz!

Kép
melike

Jó reggelt!!!

Nem néztem a Bk-t,inkább csak felszinesen hallgattam...
A pénz Géza haverjáé és Ö vigyáz rá!!!Mert géza olyan kemény gyerek és fasza csávó,hogy mindenkit lever aki a cipősdoboz környékére megy....azért volt olyan retek az ágya alatt a doboz körül :lol:
De szerintem nem lehet ez az ország olyan naiv,hogy ezt beveszi... :shock:
Vagy mégis????
Azokután,hogy Esmeralda szemmütétjére pénztgyüjtöttek és Isaura felszabadítása végett levelet írtak a köztársasági elnöknek....na azok után semmin nem csodálkoznék....
:shock: :shock: :roll:

Amúgy holnap délelött doki és látjuk a cseppünket Uh-n!!!naon várom és kíváncsi vaok a sulyára...!!!
Vendég

Melike! :D :D
Ugye- ugye....még pár napja ment a hajmosás,de mostmár akkor tudod miről beszéltem.... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mi lesz még itt (vagy mi nem),bele sem merek gondolni!!!Pedig még sok van hátra,ha a napi dolgokat vesszük.

Kép
melike

Nektek nincs olyan érzésetek,hogy így 100 nap alatt, nagyobb sebességbe kapcsolt a napok múlása??? :roll:
Vagy lehet,hogycsak többet fúj a szél és ettől repülnek a napok.... :oops:
fúúúúúúúúúúúú!!Ez a szösszenetem nagyon viccesre sikeredett sikeredet....csak a poén kifolyt vicc közbe....hihihi.... :?
Na jó ma sem vagyok formában,inkább nem erőltetem... :roll:
Vendég

Nekem is feltűnt különben,hogy már megint hétvége van,már megint...
Nem baj,jobb mint ha lassan menne.

Kép
melike

Csiri, látom elemedben vagy ma is :lol:
"agy lehet,hogycsak többet fúj a szél és ettől repülnek a napok.... " nekem teccett ;)

látom az én problémám nem foglakoztat senkit :roll:

mia_snow

jó reggelt! (már akinek jó, mert nekem nem)

Nagyon rosszul aludtam, nem tudom mi volt az idővel. Tegnap óta be van állva a forgócsontom, néha alig tudok közlekedni. Voltam masszíroztatni, de az sem segített rajta (csak élvezkedtem).

Itt lehetne már végre a tavasz, mert ez az időjárásváltozás kikészít!!!!

Ma megyek délután dokihoz vizsgálatra. Szerintetek sima vizsgálaton meg tudja állapítani, hogy be van-e fordulva már a babó? És hogy melyik része dudorodik ki a köldökömnél?

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Mia: van úgy, hogy nekem sem nő a pocak körméretem, viszont én már attól vagyok kiakadva, hogy majdnem minden héten 1 kilót felszedek... hova fogok még gurulni???

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Mia! mi a problémád???,AKARSZ RÓLA BESZÉLNI???? :shock:
Andóca....Én már meg sem említem az éjszakákat....nekem ugyanolyanok....POCSÉKOK!!!!
Becaflatok a nagyobb csajszikámmal a városba meg a piacra,addig írjatok,témázzatok...laptetejét foglaljátok el!!!
ahogy magam ismerem,bizti kifogok ma is 1-2 számomra hülye helyzetet és embert majd mesélek!!!
na addig is pá!!!!
Jaj,de kis tapintatlan vagyok....megse kérdezem....HOZZAK VALAKINEK VALAMIT A PIACRÓL???? :oops: :lol:
Vendég

Mia:mi a problémád?Az,hogy nem nőtt a pocid csak a kilók jönnek?Nem olyan nagy baj az.Majd fog...

Kép
melike

Csiri: aha, lángost rengetegsok fokhagymával. köszi. hadd jöjjön fel a 11. kiló is. :roll:

andóca: az okés hogy mondjuk 1-2 hétig nem nő, na de egy hónapon át egy centi változás sincs? fura...

mia_snow

Mia: ezen már én is gondolkodtam, de lehet, hogy még van annyi helye a magzatvízben, hogy elfér benne, és nem kell nőnie a hasnak.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nekem is szar éjszakám volt: mindkét oldalam elzsibbadt, ha sokáig feküdtem rajta, már azt se tudtam, hova forogjak.

Mi nemsokára indulunk vidékre. Majd hétfőn jövök.

Szép Húsvétot mindenkinek!

Szilvi! Nagyon édi a baba!

Puszi lányok!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

látom az én problémámmal senki sem foglalkozik, szomorú vagyok :cry:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hallottátok,hogy meghalt szegény Anettkának a férje,Rezső?Nem bírom azt a picsát,de sajnálom.El sem akartam hinni először.

Kép
melike

hát Melike, te gondolatolvasó vagy, pont ezen agyaltam itt a gép előtt, és lám frissítettem és pont ezt írtad!!! ez nagyon érdekes, telepátia létezik ezek szerint? Én is így vagyok vele, hogy nem bírom Anettkát, de a halált senkinek sem kívánom!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

sziasztok!

SZILVI!-nagyon nagyon édes a kisbabád, olyan szépen mosolyog!az enyém mért nem ilyen szép tiszta,és mért nem tudtak féloldalasat csinálni?
EgyébkéNT ti hányszor jártok 4 dre? én egyszer voltam, s nem gondolom, h. mégegyszer elmegyek, mert fölöslegesnek tartom kiszórni a pénzt, hisz a doki minden hónapban megnézi a saját uh ján, igaz csak 2 d, de látja a lényeget.csak itt olvasgatom, ki hányadszor megy.igaz van aki egyszer sem.de hol van BARI tényleg? MEGINT LETARG?

JA ÉS én sem aludtam jól, pedig azt hittem, milyen jó nekem, mikor pár hónapja irogattátok, hogy forgolódtok ide oda.na el is kiabáltam, már már úgy alszom, mintha ott lenne mellettem a baba és 3 óránként etetnem kellene.

bogi nekem is szivárog a tejem,vigyázz, nehogy beégj valahol, mindig tegyél oda valamit.én vettem melltartóbetétet, de olyan vastag, hogy az így is tehéntőgy méretű melleimet hízott tehéntőggyé tenné, ugyhogy papírzsepizek.

megvettük a hordozót, meg a pelenkázótáskát is meg vettem elfordulásgátló párnát, babakocsi is van, ruhák is dögivel, márcsak a kiságy meg a pelenkázó + a kisszekrény van hátra, jövő héten kezd neki az asztalos, már alig várom hogy betehessem abba a finom vaníliás szobába.egyre jobban kezd tetszeni a színe, pedig első lekenésnél paráztam, de olyan szép világos lett.ja és légzésfigyelőt is vettem.egy vagyont otthagytam

ja még baldachint meg ágyneműgarnitúrát kell venni, úgy a nagyobb dolgok meglesznek.[/b]

Kép
Kép
eyi

andóca a becsípődés: nekem a jobb oldalon volt, több napig, aztán rájöttem hogy majdnem mindig azon az oldalomon alszom, és azon is fekszem a nappaliban a tévé előtt. most rászoktattam magam a bal oldalamra és elmúlt!

eyi: akkor ti jól belehúztatok. mi jövő héten kezdjük csinálni a gyerekszobát :D

mia_snow

Csiri!

A kivis joghurtban a kivilén kívül van spenótlé meg csalánlésűrítmény IS.
Á Géza tuti csak kamuzott hogy a haverjáé...na nemá...:D

Andi,

nem tudom mi vlt a pontos probléma amit senki se reagált le, de ha az hogy fáj a csontod, azt nagyon sajnálom :( Jbbulást

A doki elvileg tapintással meg tudja mondani, hogy fekszik a baba, ha ügyes (mármint a doki ha ügyes :D)

De ha főleg alul érzel rugást, fölül semmit akkor fars, ha a köldököd fölött rúg, bök sokat akkor medencevégű, szerintem. De én csak egy anya vagyok :D nem bába

mentem

ma ismerkedem meg az új dokimmal a szent imrében, szurkljatok, remélem totál pozitív élmény lesz.

Szóval ma is jól lemaradok

BARI!!! Nagyon hiányzl, ugye nincs kmoly baj, ugye csak elbújtál, vagy húsvétra készülődsz...aggódom.

Pusz
Dana

Kép
danaaia

és GIGI HOVA TŰNT?tényleg régen volt már.
Azt hiszem MIRABEL lesz a kislányunk neve. Ez hogy hangzik?csiri?
JA PIACOZIK
nekem is máshogy mozog a babuci, sőt a napokban valami kick-box meccset vitt végbe a hasamban, még a gyomromat is megzavarta. és van egy olyan sanda gyanúm, hogy fennt a lába, lent a feje. lassan domborodik néha a pocim, olyan muris.

Kép
Kép
eyi

Köszi Dana, ezekre voltam kiváncsi, hogy a doki meg tudja-e állapítani, hogy hogyan fekszik a babó, és hogy ami dudorodik az micsodája (feje feneke). Nekem az első babám és ezek mind újdonságok. Remélem ügyes lesz ma nálam is a dokibácsi és meg tudja mondani, hogy 'mi hol van a hasamban'. Szeretném, ha megnyugtatna!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Eyi: szerintem szép név a Mirabel. Ha nem hosszú a vezekéneve.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Bárányról:
[quote="bárány"]S írta:bárányziasztok!
Megint átteszem magam olvasó üzemmódba!!
Éjszaka iszonyatos görcseim voltak...egész éjjel forgolódtam..akkor már elkezdtem azon is rettegni,hogy nem mozog.A hasam mint a beton...
Amíg inkább érzem magam egy tragédia várományosának,mint boldog kismamának addig nem rontom itt a levegőt
Majd jövök...pápá

andoca: nekem is fáj a jobb csípőm, de csak akkor ha azon az oldalamon alszok.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

sziasztok!
nekem is nagyon szar éjszakám volt, nem elég hogy kényelmetlen volt mindenhogy, tegnap délután iszonyatosan elkezdett fájni a torkom. Alig bírok nyelni. Nyomom a sok mézes teát, már a fülemen jön ki, de semmit nem javul. Szerencsére lázas nem vagyok.
Király lesz így a húsvét :cry: :roll:

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

rövid a vezetéknév, s így passzol hozzá

Kép
Kép
eyi

most a gólyám sincs eltámolyogva, épp jó helyen áll.

Kép
Kép
eyi

én is amikor beteg voltam a láztól féltem, bár a védőnő megnyugtatott, hogy az csak az első három hónapban gázos, de azért jobb félni mint megijedni alapon inkább senkinek ne legyen semmi baja. Maradjunk mi is és a babócák is egészségesek.
Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok!!!
Hol találok olyan oldalt ahol tök jo,és egyedi utonevek vannak? Különlegesek.
nekünk nehéz nevet találni,mert utonév a családnév. Szoval értitek? :wink:

Kata&Milán

oszman777

Mentem vasalni a baba rucikat+mossni.
Tegnap csináltam fini lepcsánkát. Forron tejfölösen,uh nagyon fini-mini.

Mit FŐZZZZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKK???????????????

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!
Rossz paszban vagyok...ilyenkor csak a méhszáj cimű topikba írok!!
Ott elfér a letargia!! :(
Nem tudnék a babás vásárlós témákhoz bekapcsolódni...de azért olvasgatok...
Majd ha tudok vidámat írni akkor hosszabban is jövök
pusz
lehet,hogy Gigi is rossz passzban van...vagy tényleg a húsvétra készül :shock:
Vendég

lepcsánka az meg mi?

Kép
Kép
eyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: