A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 januárban szülünk

Szia Zsuzsi!
Pandácskának írták fel, de ők elmentek másik dokihoz, aki szerint nem kell a babának ezt a középkori cuccot viselni!
Vendég

Csibe: úgy látom nem dagadt be neki. Tegnap borogattam mikor hazaértünk meg utána is a szopik alatt, lehet, hogy az segített.

Hát én ma nagyon boldog vagyok! Én se fogytam egy dekát se, viszont megint rámjött pár régi gatyóm, amik eddig nem!!! Csak-csak visszaalakulunk!

bingii

Blongyi!

Vininek nagyon sok boldog születésnapot és sok-sok ajándékot kívánok! :)

bingii

kösz blo a választ, ezen én is gondolkodtam mármint 1 másik dokin még meg látom

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Zsuzsa,
Mi volt az indok? Uh is volt meg manuális vizsgálat? Milyen kengyelt? Mert több fajta van. Én tuti elvinném másik dokihoz is, nekünk végül nem is kellett, csak duplán pelusozom és ennyi.
Vendég

Csibe,
Nekünk is volt rengeteg pötyink, de nem kezeltem megvártam, hogy magától elmúljon.
Vendég

Forgolódás: hát Marcell felhúzza a lábait és elgurul jobbra... csak ennyi... hasról meg nem fordul el, csak hintázik a hasán (de tényleg, néha fel is emeli a lábát hozzá) viszont szerintetek az nem gáz, hogy csak jobbra gurul? és a jobb lába vastagabb mint a bal, de a balt emeli mindig a képembe. A gyerek dokinő szerint nem baj ha vastagabb a jobb láb, de kedden megyünk csípőre megint...

Csibe: még a kakihoz akartam írni, hogy ha Marcell már régóta nyökög, akkor én azt szoktam csinálni, hogy fekszem, felhúzom a lábam és úgy ültetem, hogy a kis lábai felhúzva, a hátát meg a combomnak döntöm (hordozós póz) és így tök frankón rotyogtat. (végülis mi is ülve kakilunk)

Boldog, boldog, boldog születésnapot! Kívánjuk hogy legyen még sok ilyen szép napod Vini!

Kép
Kép
Kép
konkri

Tejpötty: melegben jobban látszik, hidegben elmúlik... ha nem gennyes akkor nem gáz, akkor nincs rá szer, max annyi, ha az anyuka csökkenti a tejtermékek fogyasztását - ez már csak azért is jó, mert a tejes cuccok hasfájást is okozhatnak.

Apropó kaja: én egy krémes zabáló lettem. míg terhes voltam a kínaiért voltam megőrülve, most meg... tegnap 4 krémest és két képviselő fánkot ettem :oops: :oops: :oops: és azt álmodtam hogy dagadt vagyok :(
És most is azon gondolkodom hogy felpakolom Marcust és elzarándokolunk a cukiba, mert reggelire az 5. krémest is megettem :oops: Pedig szombaton megfogadtam, hogy nem eszek többet, de...
Hiába, anyutól az egyik huszonx szülinapomra kaptam huszonx "minyont", na azt megutáltam, de a francia krémest nem tudom most. És mindig más ízlik, az alja, a teteje, a krémje...

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: hát igen, valai van bennük mert én is erre vagyok rákattanva. Mindig csak 1-1 d-bot veszek, különben én is addig eszem amig van és utána útálom magam, hogy semmi önuralmam nincsen.

Én még nem kondizok, előbb belül kell megerősödni, azt irta Kriston Andi és igazat adtam neki.

Marina: hogy megy a masni? nekem egyik irányba már egész jól, a másik még eléggé odagondolósos

Mi is pettyesedünk, hol jobban, hol kevésbé, én nem foglalkozom vele.

Ja és én nem álmodom, hogy dagadt agyok, hanem hiztam másfél kg-t már :). Szóval 5 kg pluszban leledzem jelenleg. Sebaj, kell a kihivás.

Kép
Kép
normajeane

Norma,
masni:egyik oldal nekem is jobban megy, meg néha ellógom a masnit, pedig tutti hasznos :)

Én vettem a kínaiba egy farmert, mert már nagyon utáltam, hogy egy azaz egy gatyómba férek bele a macinacin kívül :evil:

Rékára - némára állítva, mert nem bírom szegényt - szoktam tornázni, ha éppen Barni engedi(ritkán bír ki 2x 20 percet :roll: )

Vettem Babé koszmó elleni sampont, nagyon jó, szépen leszedte, nem kellett olajjal macerálni...

Szeretitek a húsvétot? Én nagyon nem :!:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

KépKép

KépKép
lnd

Én mindenkinek megmondom,hogy a baba miatt ne lócsoljanak mindenféle löttyöt rám, és tényleg Maja miatt nem használok én se parfümöt.
Én a brendonban voltam alakformáló tornán gyerekekkel, így a legegyszeűbb. Mondjuk majd meghaltam, irtókemény volt, de nagyon jó.

KépKép

KépKép
lnd

én a csokval vagyok így, addig járok rá, míg el nem fogy.ezért mostanában inkább rögtn megeszem mind, utána legalább ,már nem kiiiiisért. :lol:

KépKép

KépKép
lnd

....jajjjjjjjjj..csoki, krémes,keksz....tök mindegy csak édes legyen :lol: :lol: :lol: Komolyan mondom, hogy a terhességem alatt nem voltam ilyan kívánós mint most! :lol: Azt mondják ebből nyerjük az energiát és lehet benne vmi,mert máskor ennyi édesség mellett már tuti felszedtem volna száz kilót!

bingii

Lányos mamák! van már fülbevalótok? Nem tudom csináltassak-e most... Tudom, hogy elvileg nem fáj, csak zsibbad és hangos, ahogy kattan. De kicsit gonosznak érezném magam, ha most kitenném ennek. De azt is tudom, hogy a húgomra kb 4 évesen rájött a fülbevaló mánia, hogy neki mindenképpen kell. Elvittük anyuval és az első belővése után úgy megijedt, hogy nem engedte a másikat. Elég mókásan nézett ki, csak hónapokkal később tudtuk rábeszélni. Szerintetek?

KépKép

KépKép
lnd

Ti intimtornázni könyvből tanultok vagy jártatok tanfolyamra is? Én csak annyit csináltam, ami kismama-jóga végén volt mindig. Szerintetek könyvből fejleszthetem magam?

KépKép

KépKép
lnd

Én a könyvéből tanultam meg. Gondolom a tanfolyamon jobban megtanulja az ember, de 15ezret én nem adok érte. A könyv "csak" 3 eFt volt és sztem elég jól leírja, hogy melyik gyakorlatnak mi a lényege, mikor csinálom jól/orsszul.

Az tuti, hogy rengeteg energia a tejgyártás mert ennyi édesség és kaja mellett már kb 10 kg-t kellett volna hizzak.

Botinál kezdődik a dackorszak :(, hol van az én szófogadó fiam?? ma még nem volt hajlandó ebédelni! pedig éhes, de válogat, leginkább túrórudit és csokit enne. Dobálja a cuccait ha dühös,egyelőre nem veszem fel, jobbat nem tudok.

Kép
Kép
normajeane

Hit töltött keksz, óriás pöttyös rudi minden mennyiségben :lol: :lol: :lol:

Ind,én könyvből tanultam, utána mentem el tanfolyamra, teljesen jó a könyv :) A brendonba vitted a picit is? Mit csinál amíg te tornázol?

Kép
marina74

Én is rengeteg édességet eszem. Régen egy hónap alatt nem ettem annyit, mint most 1 nap alatt. Milka rudiból simán lemegy 1-2 csomag, és még mellé minden más ami édes. Pilóta csillag is nagyon fincsi! Nővérem is amióta szopiztat, állandóan édességet eszik.

Ind,
Mi megvárjuk, hogy 5-6 hónapos legyen.
Vendég

Ind, én arra gondoltam, hogy mikor már kicsit koordináltabb lesz a mozgása akkor lövetem ki a fülét. Most még félnék, hogy beleakad az ujja vagy vmi...úgyhogy mi is úgy 5hónaposan....

Jelentem most vágtam be két sütit :lol: Remélem nem lehet rászokni és függővé válni,mert akkor baj lesz szopi után :D

bingii

Sziasztok,en a banannal vagyok igy.Gyumolcsot akarok minden menyisegben
Hat amilyen erosen tartsa a fejet,mar nagyon reg ota,azota semmi.Nektek mar at tud fordulni is?

Kép

Kép
marcsitita

Sziasztok!

Na,megvagyok áldva,megjött ez a vacak,és a tejem is sokkal kevesebb.

Szerintetek mit csináljak?Már sört iszok,utálom,de lecsúszik,csak hogy legyen tej,de az így sem volt valami sok.

És ha át kell váltani tápszerre,azt hogy csináljam,mert nem fogadja el se a poharat,se a cumit.

Holnap kapja a 2 hós védőoltást.Ezért is izgulok.

Lafi!Képeket raksz fel?????????Légyszíke! :lol:

Puszi mindenkinek,nem sorolom,sokan vagytok!

Ja:édesség:Jöhet ezerrel bármi.

Kép
csiperke

Mi kethos ojtast se kaptunk,csak jovohonapba kapunk

Kép

Kép
marcsitita

Marcsi, mi nem fordulunk még...

Csipike, ha nem fogadja el a cumiz, kicsit erőltesd bele...kanálba önts picit, hogy megízlelje, max picike cukor bele,hogy rákapjon az ízére....
Vendég

Ind: Milyen a brendonos torna? Én is oda jártam,de babamamán még nem voltam csak tervezem. fosok,hogy elkezd ott süvölteni.

Hogy viselkedneka gyerekek? Hordozóban viszed? Hol van a torna alatt?Vele tornázol? Hogy bírják?

Lafi . Ti már elkezdtétek a babaúszást?
ndombi

Csiperke: kanál! de sztem ha éhes lesz, akkor rájön hogy mégis kell enni. De a kanál az tuti, mert ha más nem, akkor azzal te dugod be a szájába. (mi már a gyógyszert nagyon frankón esszük így)

Kép
Kép
Kép
konkri

Ind. A nővérem kozmetikus, foglalkozik fülbelövéssel is. Azt mondta nem jó ilyenkor kilövetni, mert még kicsi a fülcimpa, és később, ahogy nő a baba, lehet, hogy nem oda fog esni a lyuk, ahova eredtileg akartad. Még sokat válktozhat, és lehet, hogy nem is lesz szimetrikus. Én ezért most hagytam.
Én sportcsokimániás vagyok. Ha nagyon édességet ennétek, ajánlom az updates édességeket. Egy kicsit drágább, de kevesebb bűntudattal lehet enni.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Képzeljétek Dorka kajált fél 8-kor,megfürdettem, 8 30-kor leraktam éééééés 4 07- kor kelt kaja után 8 és fél óra múlva kért újra és 7 és fél órát aludt! Aztán visszatettem és aludt 7 15-ig!!!!!

Nem a szokásos leteszem 9-kor kelés 1 30 és 4 30 és 6 neeeem!!!

Ezt kaptam tőle a 8 hetes szülinapjára!!! Juhé!!!! Még ha vissza is áll, már látom, hogy ez nem mindíg lesz így és próbálkozik!!!
ndombi

Köszi atanácsokat a tejkiütés ügyében. Eltolom ma a kicsit a dokinénihez, megkérdezem, ír-e fel valamit, vagy hagyjam inkább.
Csajok van még egy gondom. Szofinak hátul a feneke összeér(a derekánál), és közötte a bőr el van repedve. Gondolom a nedves pelenka miatt, meg lehet, hogy izzad is neki. Szerintetek mivel lenne jobb kezelni, krémmel, vagy púderrel?

Jól bevált a tegnapi éjszaka, amikor az éjféli szopinál átvertem a cumival. Ma éjjel már fel sem ébred éjfélkor, csak fél 3-kor ettünk. :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

púderrel semmiképp se mert ha kirepedt akkor száraz. Szerintem krémmel mindenképp.Esetleg Neogranormon? Az hámképző és zsíros.
ndombi

Akkor látom ndombi hasonlóan alakulnak nálunk a dolgog. Eddig mi is így ettünk:este9, éjfél, 3, és fél6-6. Most már nálunk is jobb, ma fél 3 után aludt fél 7-ig.
A baj csak az , hogy Bence valahogy felkel 3/4 6-kor, és engem is felkelt. Pedig de jó volna még egy kicsit aludni.

Kép
Kép
Kép
csibe76

[quote="ndombi"]p írta:ndombiúderrel semmiképp se mert ha kirepedt akkor száraz. Szerintem krémmel mindenképp.Esetleg Neogranormon? Az hámképző és zsíros.

Azzal kentem, én is így gondolkodtam, de mivel nedves helyen van, az jutott eszembe, hogy pont a nedvességtől repedt ki, nem a szárazságtól. De egyenlőr marad a krém

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csajok tudtok valamit a tb által támogatott hasplasztikáról? Én már ne mszülök többet, és nagyon csúnya a hasam, de nem is zavarna, csak baromi nehéz így öltözködni, alg kapok nadrágot magamnak. Ami összeér a hasamon, a mindenhol máshol lóg rajtam. Ami meg jó a fenekemen az nem ére össze a hasamon.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Bingii, Konkri!! Köszönjük!
Vendég

Csibe: hát nem tudok semmit, de most jól megijesztettél... lehet hogy hagyom a krémeseket a fenébe.

Az alvás időpontokkal én is így voltam, mint ti, 8kor fürdés, evés, éjfél, 3, 6, aztán elhagyta az éjféli kelést és már volt hogy csak 4kor kelt, de most kitaláltam, hogy 7kor fürdünk és most megint éjfélkor kel, gondolom azért mert így délután kihagyunk egy evést. De most próbálunk kialakítani egy komolyabb napirendet, valami nagyfiúsat, ahol tudunk majd ebédet tartani. De azt már látom, hogy hozzá kell szoknom a reggel 6os keléshez.

Csajok, ki mit javasolna a 7 v. 8 órási fürdést? És miért?

Jah Csibe: nekem bejött, hogy este/éjjel adok neki egy kanál espumit és így reggel nem szenved 3-4 órát a kakival. Minden reggel a nyögésre kelek, akkor hátra fordítom és már rotyog is. Érdekes, hogy nappal simán nyomja.

Kép
Kép
Kép
konkri

Ndombi, még nem kedtük el...hidegnek tartottam az időt, majd májusban.Nagyon ügyes Dorka!!!!!

a gyerekem 4 napja nem eszik...a gyűjtős anyatejet nem issza, pedig eddig odavolt, a tápszerből kér helyette, de ilyen 60ml-ket iszik talán, néha 100 ml...üvölt, elalszik, üvölt, nem eszik, ha énekelek eszik valamit de alig...viszont ha gyümit kap vagy bébiételt, akkor eszik..nem értem..anyu szerint megunta a folyadékot és a szilárd finom íze kell neki...lehet...mert a szilárdnál már nem csinálja ezt a hisztit.
Alig hízott most, 6500 gramm és csak 100 grammot hízott egy hét alatt.
ha így folytatja, nem nagyon kap tápot , csak szilárdat és tejpépet,mert azt szereti nagyon, este azt megeszi szépen.
És félek, le kell mondanom az anyatejet...

Így is úgy adom neki az anyatejet, hogy a tejpépet öntöm bele és úgy megissza... :cry:
Vendég

Konkri,
mi eszünk reggel fél 7
fél 10
fél 1
fél 5
fél 8
fürcsi, altató cici
fél 2
fél 4, persze csak nagyjából így, ezt ő alakította ki magának. 1 után megyünk sétálni, ő utána alszik nagyot. Sztem a 8 óra jobb fürdeni, átállítják az órát és már 6-kor 7 lesz.
Én is utálok reggel felkelni, főleg, hogy a lányom elkészíti az öccsét is :lol: :lol:

Lafi tudom nem vígasztal, de mi 3 hét alatt 38 dkg-ot híztunk, az alig több mint a tiétek. A születési súlyához képest meg már szép nagy Hunor. Lelassul a hízásuk idővel.
Figyu, mi van a másik vonalzódon? (tök édi, de nem jövök rá mi. :oops: :oops: )

Kép
marina74

Marina, az az hogy hanyadik ciklusnap...hogy tudjam, kések-e megint, meg egyáltalán, jó ha látom, hogy számon tarthassam...
Vendég

Helloka!

Én nem tudom, higyjek-e ennek a többször mellre és több tej lesz dolognak. Bende rúgkapál, ha nem jön semmi, vagy csak kevés, így nálunk esélytelen hogy a félig üres cicre rakjam. Őfelsége csak akkor elégedett ha totál tele a poci. Így viszont a 4 óránkénti evésekkel szépen telítődik. De gondolom embere és babája válogatja.

Volt ma a védőnéni, kérdezte mi van velünk... Mondtam neki, hogy forgolódunk, erre Ő: de csak véletlen nem? Hát mondom minimum 10szer véletlenül nem borul át... Meg már kézben is ezerrel tartani akarja magát, nyomja ki... De azért ezt nem hagyom, féltem a gerincét. Jól teszem, nem?

Tegnap volt ez eddigi egyik legfelemelőbb pillanatunk (vagyis perceink). Bende hason feküdt, én pedig vele szemben voltam. Felemelte a buksiját, nagy órási csodálkozó szemekkel nézett rám, közben nagyokat mosolygott és magyarázott ezerrel... Hát én majdnem elsírtam magam, olyan jó érzés volt ezt látni.

Szókincsünk: á, e, ö, gööööööö :)

Na megyek is mert felkelt!

Kép
Kép
sleepin

Na, gyorsan írom ,mert elfelejtem :oops: aztán tovább olvasom

Lafi: uez jutott eszembe,mint Anyukádnak!!!! :shock: Milán is furcsán eszik mostanában. Újra fel kell kelni hozzá 2X éjjel. Megeszi a tápot és sír, olyan mintha éhes lenne még, de ha újra kínálom a táppal elhúzza a fejét, majd nagy nehez még lehúz max 30 gr-ot.
Tutira nem fáj már a hasa!!
Ez azóta van, amióta megkínáltam szilárddal
:roll: Ma mondtam a páromnak, hogyha ma éjjel is 2X kelünk, akkor megvesszük a szilárd kaját és kapni fogja. Nem azért, mert kelni kell hozzá, hanem azért, mert úgy látom,hogy nem elég neki. Ebédre kapja megint az almapürét, fokozatosan.
Már arra is gondoltam,hogy a foga miatt nyügősebb, de én még nem látom ,hogy át akarna törni neki, mint a szomszéd kisbabának,aki uennyi idős.
A múlt héten mi is csak 10 dekát híztunk.
A másik, nem tudom,hogy mennyire emléxel arra az USA-s hozzátáplálós beírásomra, de ott ugye figyelik, hogy mennyire tud segítséggel vagy anélkül ülni. Ha tud segítséggel ülni, akkor már kezdik hozzátáplálni. Milán simán ül segítséggel, sőt még előre is húzza magát.
Nem akarok én óriás bébit nevelni a gyerekből, csak olyan fura mostanában, pedig elhatároztam, hogy 4 hónapos kora előtt nem adok neki szilárdat. A kis eü-i könyvecske szerint 3 hós kortól lehetne neki adni szilárdat, akkor ha csak mesterségesen van táplálva.
Vendég

Marina: szerintem az egy kukac..... :lol:
Vendég

Sleepin: húúúú, de jó erős lehet Bende, milyen soxor fordul!! :D

Vettem Milusnak 1 hernyót, különböző színekben villog, meg zene van. Nagyon lekötötte a figyelmét, és mintha kúszni akarna felé, aztán egy idő után bepipul rá
:P

Szókincsünk nekünk is van: oáááá (ezzel sem mondtam újat senkinek), auuu, ögö, ege(n)
Vendég

Ja! Ma biciklizés közben a nagyobbik fiam "beszólt" az 1-2 házzal odébb dolgozó építkezőknek, aszonta: "Szevasztok béna Gézák!!" :lol:
Vendég

Blo, Vini nagypasi már, megengedheti magának :lol:
És Huni is tud ülni, segítséggel, de tud...az etetőszékében nagyon jól elvan...olyan mint egy pihenőszék, nem 90 fokra van állítva, hanem kicsit lentebb, de ott ügyesen eszik, sőt az ágyra ha valami tartja, tud ülve is lenni egy kicsit...
a decemberi topikban is írták ugyanezt a problémát...talán 3 hósan eljut odáig ha tápot kapott a nagy%ban hogy nem kell neki folyós?????????most is, kapott sütőtököt, már teljes kiörlésű rozsliszttel berántva (száraz rántással...) és hozzá sajtot és bezabált egy csomót...előtte meg ha 40 ml tápot evett reggelire, sokat mondok...
(ja és a főzit muszáj berántani, mert a krumpli már nemteszi úgy szilárddá és már ezért is hisztizett, hogy túl folyós a főzije...)
Vendég

Hozzátápi és ülés: na, Botinál várhattam volna, 8 hós volt mire tényleg önállóan biztosan ült egyedül

Mi kemény 6 dkg-t hiztuk 1 hét alatt, úgyhogy most mérem miket szopizik és hát igen, 60 és 80 gr között. Na ja. Úgyhogy most minden szopi után kap kanállal tápit 30-at, hogy meglegyen a 100 egy kajára + este lefekvés előtt 100-at, hogy ne keljen 11-kor fel.

Ja, persze mi alig aludtunk most éjjel, folyamatosan cicizni akart, sebaj.

Boti viszon alig eszik, sztem igy jön ki rajta , hogy nem csak vele foglalkozom.

Lafi: olyan jó súlyban van Hunor, hogy sztem nem baj ha pár hétig alig hizik. Gondolj bele, hogy mi sülettünk 4100-zal és most volt 4900 gr, azaz heti 10 dkg-t sikerült hiznia. Kiváncsi vagyok, hogy most, hogy kiegészitem, mennyi lesz a hizása.

Kép
Kép
normajeane

Hogy ne legyenek megzakkanva szegény gyerekek, ha márciusban esik a hó... Mire idejöttem és beírtam már hétágra süt a nap... Ez még egy felnőttet is összezavar, hátmég egy ilyen kis picúrt.

Szóval akkor nem gond ez a fel akarok ülni dolog? Úgy féltem a kis gerincét.

Blongyi :) Édi lehet ez a hernyó! :D Nekünk is kéne vmi még, mert kezd ám uncsi lenni a játszőszőnyeg... Hiába aggatok rá mindent... Forgót nem veszek, tök felesleges, csak aludni megy az ágyába, ébren utál ott lenni, valahol megértem. Meg tudod mutatni, milyen ez a hernyó? Amúgy ilyen mászni akarok figurát Bende is szokott csinálni, de persze odáig jut, hogy kinyújtja a karját. :) A többi még odébb van. Maradunk egyenlőre a forgolódásnál és a fejemelgetésnél. :) Amúgy olyan édik ahogy hosszan mondják, hogy ööööööö. :) És közben vigyorognak. :) Imádnivaló...

Képek régen voltak!!! Hahó!!! :D

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok!

Ne haragudjatok, ha zavarok, csupán pár perc erejéig alkalmatlankodom.

Azoknak, akik Angelcare Captiva pelenkatartó szemetest használnak, szeretnék a figyelmébe ajánlani egy olcsóbb utántöltési lehetőséget.

A termékről az alábbi linkeken található részletes leírás, de aki nincs regisztrálva a Tesz-Vesz-en/Vaterán, és venni akar, az priviben elkérheti tőlem az e-mail címet, ahol tud rendelni.

Tesz-Vesz: http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=329687737

Vatera: http://www.vatera.hu/angelcare_captiva_ ... 55625.html

Mégegyszer ne haragudjatok a zavarásért, további jó fórumozást!

gerbera33
gerbera33

Sziasztok!

Megjöttünk az oltásról.Ügyes volt nagyon.Ti meddig borogattátok?

Azt mondta a doktornő,hogy 150-et kéne neki enni,de nem eszik,csak 100-110-t.Mondta hogy pótóljam kiskanállal.Hááááááááát,kipróbáltuk,üvőlt mint egy sakál,és nem is esik neki jól,ki is bukta azt amit beadtunk kanállal.
Az a baj,hogy most nem hízik,nekem meg nincs annyi tejem.

Szóval nem tudom.érdemes szerintetek ezt csinálni?

Kép
csiperke

Csipi, kevéske az a 100.nem hízik semmit????hogy adod neki a d vitamint???mert úgy kéne a tápot is...én kiskanálból...majd belejön, nyugi.
cumival is szép lassan kell rászoktatni, majd mgtanulja!
Vendég

mennyi időnként 100? nekem se eszik többet,100-120 kb 3 óránként.Nekem 70 g -ot hízott a héten,de nem érdekel.

már így is 5670 és 4660-nal született. Ma bevágtam 2 krémest és efelejtettem,hogy nem ehetek semmi tejeset úgyhogy a ma esti és a holnapi összesen 130 ml tejem :lol: :lol: nem adom oda. :(
ndombi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: