A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Kisfruzsi, ez vicc... Te viszed a cuccot a m9ntavételhez???

Kép
Kép
mango.

Magi, szegényem, azért jó lenne ha nem ilyen kismerülten kellene menned ha mégis most van itt az idő.... Nem mondom hogy pihenj sokat, mert úgyis azt teszed, drukkolok hogy picikét ki tudd heverni e tegnapi napot és csak utána jöjjön a babó!

Mango: én teljesen egyet értek veled....

Kép Kép
szõlõ

Fruzsi - Nekem csináltak .. de nem kellett vigyek semmit :shock:
Ez döbbenet :roll: :roll:

Szőlő - A trolis story viccesen nézhetett ki .. én meg ugrálni szoktam az ülőhelyemen, amikor beletapos a hólyagomba :lol:
De amikor csontot nyom, szerintem az a legdurvább .. akkor nagy erővell bír feszíteni .. nekem a medencémnél támaszt ki, és köldök magasságban emelkedik ki a popója :)
Édesek .. ők sem férnek, mi sem férünk .. bővel elég ez a 9 hónap .. :D

Kiscica - Szerintem is minden rendben veled, egyszerűen így helyezkedik el a kis Maszat :) Nehogy aggódj .. :)
A csíkot sajnálom .. tükörrel vetted észre? Mert én a hasam alját már csak úgy ellenőrzöm :D Vagy érzed?
Remélem én már kibírom ezt a pár napot zebrásodás nélkül .. :lol:

Kép
szösszenet

MAgi
Kitartás! Reméljük mostmár tényleg "elkezdődött"! Pihenjél, kell majd az erőd!!

Mango
Ezzel már én is így vagyok, bár az elején nem voltam ilyen bátor. Inkább jöttem ide kérdezősködni, meg anyut hívtam. De rájöttem, h úgyis az a vége, h doki-telefon-rendelő!
De nem vagyunk egyformák!
Ez a lufis hasonlat tetszik!! De mit mondana az első babánál???

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Szöszi! Talán minden okés Virággal, hiszen ha nem már otthonról írt volna ide a netre... úgyhogy gondolom kórházban van és pihi ezerrel. Drukkolok nekik is!

Strepto-hoz nekem nem kellett semmit sem vinni!!
Azért ez már tényleg gáz, ami itt van az eü-ben. Nekem már az is furi volt, hogy a cukorterhelésre cukrot kellett venni valakiknek. Itt nálunk úgy látszik egy fokkal jobb a helyzet.
Na, ja műtéthez is vigyünk majd szikét, gumikesztyűt...stb? Döbbenet!

Elvileg akkor nől előre a has, ha keskeny a csípő, mint nekem is. Hiszen akkor csak előre tud! Széles csípőnél elvileg tud oldalra is terjeszkedni!

Kép
gabo001

Szössz, igen, még szerencse hogy nem 2 év mint az elefántoknál mi? :lol: (de hasznos ez a CIB reklám :lol: )

Egyébként most mosom a 3. adag babaruhát (a színeseket), azt hiszem mostmár nincs több :D Vasalással még nem állok jól... :roll:

Kép Kép
szõlõ

Magika - Pihengess :) Klarka is érdeklődött felőled, de akkor jól írtam, hogy még nem szülsz :) Kitartás! Szorítok, hogy vagy szülés legyen belőle, vagy múljon el .. de napokig ez nagyon fárasztó lehet :(

Mango
- Megértelek .. én is ilyen vagyok :) Csak itt már leszoktam erről, hogy felmenjen a pumpa :) :D

Szőlő - Köszi :) Én is örülök, hogy nem szédelgek ma el ..
Mostanra persze jobban vagyok..
Miért? Hogy iszod a kávét? Ha engem kérdezel .. sok tejszínhabbal és tejjel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jajj .. mindjárt fél 1... most, hogy tudják a tanítványaim szülei, hogy már csak 1 hetet dolgozom (jövő héten) .. még a húsvéti vagy tavaszi szünetben is jönnek a gyerekek tanulni (szegénykék) .... és most fél 1-re is ...
Csak kibírom valahogy ...

Már hulla vagyok ..

Kép
szösszenet

Hát csajok, akkor nem mindenhol ilyen csórók a rendelők....lehet a vége az lesz, hogy visszamegyek Pestre, ahova akkor jártam mielőtt ide költöztünk, és kérek egy csövet...tiszta ciki :oops:

KépKép
kisfruzsi

Gabo, cáfolok. :) Széles a csípőm és oldalra szinte nem nőtt, hátulról nem is látni hogy pocakom van.

Kép Kép
szõlõ

Szösz
Hát az úgy volt, h este fetrengtem az ágyban egy szál bugyiban, és párom akkor szúrta ki.
Idézem:
"Nem akarlak elkeseríteni, de itt is meg itt is megrepedt a bőröd.."
Azonnal kértem a tükröt, és tényleg...
Pedig tegnapelőtt még nem volt ott, az tuti!!!
Most bekentem speckó krémmel, remélem segít rajta, meg este amúgy is mindig olaj töményen a pocimra...

Ezt a napozást én is elvetem..., hideg van.. :?

Kép

kisscica80

Szössz, nem az hogy sok tejjel hanem sok tejszínnel ( az az igazi kalóriabomba), felverem picit folyósabb habbá, teszek bele egy picike mézet és azt teszem a kávéba, ha olyan kedvem van akkor teszek a kávéba egy kis rumaromát is meg néhány szem mazsolát a tetjére. Nyami :D

Kép Kép
szõlõ

Kiscica, párod milyen tapintatos :lol: Én is "várom" már a csíkokat olyat iramban nő mostanában a pocakom.... Én reggel-este kenem olajjal már kb a 10. héttől, elég szépen felpuhult a bőr, de ha csíkosodni akar akkor fog is, teljesen mindegy mit csinálunk...

Kép Kép
szõlõ

Hú Szőlő! De guszta! Mostanába én is megőrülök a capuccinóért! Pedig az elején rá sem bírtam nézni! Persze csak ritkán iszom azért a koffein miatt! :D

Kép
gabo001

[quote="szőlő"]S írta:szőlőzössz, nem az hogy sok tejjel hanem sok tejszínnel ( az az igazi kalóriabomba), felverem picit folyósabb habbá, teszek bele egy picike mézet és azt teszem a kávéba, ha olyan kedvem van akkor teszek a kávéba egy kis rumaromát is meg néhány szem mazsolát a tetjére. Nyami :D

Ugye tudod, h nem ér ilyeneket írni!!!
Engem már a hot-dogért is megfedtek!!! :lol: :lol:

ÉHES VAGYOK!!!

Kép

kisscica80

Gabo, a kávé 3in1 benne, abban meg olyan jó sok koffein van hogy utána általában alszom egy jót :lol:

Kép Kép
szõlõ

Szőlő,

nem fogd elhinni, de megvan a babyfunból a hordozónk!!! Csak most az a helyzet, ami nálatok: nincs adapter, amiről azt hitte a faszi, hogy nem is kell.... :twisted:
De mindegy, ha nem lesz nem lesz, szerintem úgyse túl sokszor tennénk rá a vázra...de azért írok nekik emailt, hogy ne feljtsék el ha esetleg mégis megjönne.....

Vetttünk náluk még babkádat+állványt, eldobható bugyit, melltartóbetéteket, és hőmérőt is

KépKép
kisfruzsi

Szőlő - Mondanám, hogy jól hangzik, de utálom a mazsolát, a mézet ... és a rumaromát is csak mértékkel a kókuszgolyóba :lol: :lol: :lol:
Nekem a sima sok tejes, tejszínhabos kalória-bomba jön be :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ehh .. csönget a tanítváyn ... Páááááááááá

Kép
szösszenet

[quote="kisscica80"] írta:kisscica80
[quote="szőlő"]S írta:szőlőzössz, nem az hogy sok tejjel hanem sok tejszínnel ( az az igazi kalóriabomba), felverem picit folyósabb habbá, teszek bele egy picike mézet és azt teszem a kávéba, ha olyan kedvem van akkor teszek a kávéba egy kis rumaromát is meg néhány szem mazsolát a tetjére. Nyami :D

Ugye tudod, h nem ér ilyeneket írni!!!
Engem már a hot-dogért is megfedtek!!! :lol: :lol:

ÉHES VAGYOK!!!

Booocs :D Én csak a kérdésre válaszoltam 8)

Kép Kép
szõlõ

Szőlő
NEm volt bántó párom, szerencséjére, mert olyan kétségbeesetten mondta.
Mi is kencéztük már hónapok óta búzacsírával, és ennyit ér! Lehet nem kentük volna, akkor már sokkal előbb megszakadt volna.
Már csak abban bízom, h a bugyi pont takarni fogja, ha egyszer visszanyerem az alakomat!!!

Kép

kisscica80

Fruzsi, de jó nektek :D A hordozó nekünk megvolt már, csak az adapter nincs meg még mindig, meg az esővédő (azt "elfelejtette" a bácsi...... Picit húztam a szám hogy erre is nekem kell odafigyelni, de mikor reklamáltam mondta hogy természetesen biztosítja hozzá. Még jó, ha már egyszer jár!) Múlt héten írtam neki, azt mondta még nem érkezett meg "akadozik szállíítás", de nem én vagyok az egyetlen akinek lógnak valamivel (szerintem Ti voltatok a másik :D ).

Mi tegnap az Ósanban vettünk kádat+állványt, 1300 volt kád 2400 meg az állvány, vagy valahogy így. Most már azt hiszem MINDEN megvan :D

Kép Kép
szõlõ

Szőlő
Igazad van!! 8) :oops:
Csak élénk a fantáziám, és elképzeltem!
Megtehetném, h csinálok egyet, de nagyobb a lustaság, és inkább éhezem még egy kicsit :lol: :oops:

Kép

kisscica80

Ja még azt akartam hogy mi viszont fogjuk használni a hordozót a vázon, legalábbis szeretnénk, Anyuékhoz felesleges lenne vinni az egész babakocsit ha a hordozót a vázra lehetne tenni....

Kép Kép
szõlõ

Csajok,
nekem nem csináltak Strepto vizsgálatot. Kenetet sem vettek soha, sőt méhszájat sem nézett a dokim... És többet már nem is kell mennem hozzá, mert innentől mindent a szülésznőm intéz :roll: :roll: Ez normális??

Kép
emi29

ja tényleg az esővédő...mivel fogalma sem volt, hogy van-e hozzá, ezért vettünk egy univerzálisat 1400-ért, pedig szeintem ahhoz is jár eredetileg, na ezt is megírom nekik :twisted:

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok!

Ismét boldogítom a jónépet!!!

Szösz! Jó, hogy nem indultál el, a fenének sem hiányzik ha eldobd magad valahol........

Hű, láttam egy pocakot az imént......szép és milyen sovány az anyuka..... :D ...én is szeretnék sovány lenni....

Nagyon szép vagyok! :D Csöppet sem beképzelt! :D Mert most jöttem a fodrásztól! :D És ha nem lenne karikás a szemem, sápadt az arcom, kövér a se*gem, akkor lehet hogy el is hinném, amint az imént írtam! :D
De hogy elérjem a végére a 70 kg-t meg kell ám dolgoznom! Most nyomtam le egy tábla mogyorós csokit..... :oops: Bár ha ilyen ütemben eszek csokit akkor szerintem 73 is leszek......
Legalább tudom mitől hízik a kölök odabennt, mert az tuti h nem a sima kajáktól!

Magika! kitartás! Ez már úgy látom a célegyenes!

Mary! Eltűntél! Ne sértődj meg, csak jót akarunk azzal hogy ösztönzünk a magnézium szedésére! A babádért és érted! Mikor kérsz fel dokit h legyen választott orvosod? Vagy nem akarsz ilyet? Mintha lenne itt pár anyuka aki nem akart választani...de nem tom már ki! Te hogy döntöttél?
Vendég

emi! A dokim szerint hivatalból a 37. héten kéne ilyet megejteni! Én nem hagynám magam! Komoly kockázata van, ha ilyen bacid lenne! Kérdezz rá és ha azt mondja nem kell kérde meg h csinálja meg mert te szeretnéd, pár nap és megvan az eredménye és ha gáz van kapsz antibiót és nem lesz gond!
Vendég

Emi, nekem azt mondta a doki, hogy ő csak akkor néz 36. hét előtt méhszájat, ha van panasz (fájás), nekem a múltkor ezért nézte meg. De 36. héten mindenképpen néz. Kenetet is vett akkor.

Mikor voltál nála legutóbb?

Kép Kép
szõlõ

szerintem is fontos a sztreptoszűrés, mert szülés közben megfertőzhetjük a babát, pedig egy kis antibiotikummal ki lehet kezelni a dolgot. Azt olvastam, hogy az egészséges nők 35%-nál előfordul a sztrepto...ez elég magas %

KépKép
kisfruzsi

Szösszenet hogy nagy a hasam, és lent van. Ez nem attól van, hogy óriási bébi van benne, hanem a méhem előreeső. Semmi nincsen ezzel, mert mikor lefekszem visszáll. Ez kitapogatta a doki. Semmi gondom nincsen ezzel, csak alkatilag ilyen vagyok. Na és a múltkor Brigi is azt gondolta, hogy talán vele is ez lehetett, ezért kérdeztem most rá nála.

Szőlő
a cukorterheléshez nekem kellett megvenni a glűkózt. Na ez pont olyan mint a cső.

Virág melyik kórházhoz tartozik? Mert hozzánk közel lakik, de igazi nevét nem tudjuk, tehát még érdeklődni sem tudunk az adott kórházban iránta. Csak jelentkezik, biztos nincsen baj.

Kiscica, de csak a cukrosságom miatt. Amúgy nem bántanálak. :lol:
Mire visszanyered az alakod, az egy szem csík látszani sem fog. Én megszámolni sem tudom a csíkokat! Nem zavar, tudtam ez lesz.

Kép
téjé

Emi nekünk nem csinálnak streptot a délpestiben. Én megkérdeztem. A méhszájat mindig nézte nekem, de szerintem a tied UH-nézte. A szülésznőd fogja szerintem.. ha majd közeleg az idő. legalábbis nekem már kedden nézni fogja a szülésznő, ha megyek.

Kép
téjé

Streptococcus: Én kérdeztem a védőnőt, mikor csinálnak szűrést, és azt mondta, hogy csak közvetlenül szülés előtt, mondjuk ez nem tudom mit jelent pontosan, de gondolom a vajúdás alatt. Merthogy addig is elkaphatja az ember, pl. valaki 36 hetesen még negatív, mikor szűrik, de mondjuk 37 hetesen elkapja a fertőzést, és már utána nem szűrik, akkor az nagy gáz!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Téjé, a cukorterheléshez a glükózt nekem is vinnem kellett, de szerintem az azért nem ugyanaz mint a cső.

Kép Kép
szõlõ

Csípőről: Nekem is elég széles a csípőm, de a hasam meg szinte hegyes, kérdezték is, hogy nem-e kisfiú. És ahogy Szőlőnek se, úgy nekem sem látszik hátulról semmi a hasamból. Oldalról meg egyenletesen gömb alakú, mint egy nagy dinnye. :) Engem "csak" az zavar, hogy eltűnt a derekam, és megnőtt a fenekem... :?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Kapaszkodjatok meg! Egy ismerősnek csavarokat kellett megvennie a vállműtétjéhez, mert a tb csak a műtétet támogatja, a csavarokat nem. ?????????

Az egyik ablakon ha kinézek süt a nap, ha a másikon zuhog a hó.
?????????

Nekem még jól fent van a hasam. (Nem is kell melltartó, mert a hasam megtámasztja. :))

Nekem már csak 1kg hiányzik a 70-hez! ( tegnap a Zuram sertésnek nevezett. :( minden nap kapok valami új nevet. )

Kép

Kép
kamilla306

Téjé
Kiflit sem ehetsz?? Én azt hittem, h a cukrosok azt ehetik. :shock:
Csík elmúlik vagy sem, nem fogom idegelni rajta magam.
Próbáld ki az avonos krémet, mert az nekem a mellemre tökre bevált, és ha folyamatosan kenem vele, akkor van, h eltűnik a csík. Ja, mert a mellem alatt még régebben megszakadt a bőr, de az meg aztán abszolút nem érdekel, nem szoktam monokinizni...

Basszus, azért vagyunk itt páran, és hihetetlen, h mennyire mások a tapasztalatok, a vélemények a dokik vizsgálatairól meg úgy az egész terhesség levezetéséről..

Glükózt annó nekem is vinni kellett, de én sztk-ba mentem a házidokihoz. Kemény 70 ft volt. :lol:

Kép

kisscica80

Kamilla
Hát az biztosan nem esett jól, h ilyen névvel kedveskedett!
Pedig olyan csinos vagy!! És ezt itt a fórumon szerintem mindenki így gondolja, szóval mondd meg neki, h lehetnél 90 kg is.., akkor sem ér ilyet mondani.
Én páromat ezért lekaratéznám, vagy tuti egy hétig nem kapna ebédet!!!

Kép

kisscica80

Tudom egyébként, hogy csak viccelődik, ezért nem is haragszom rá. Inkább együtt röhögtünk rajta.

Kérdeztem már, hogy ki a dokid a szent imrében?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla
Kocsis Éva a dokim! Nekem nagyon szimpi, eddig nem volt rá panaszom!!!

Kép

kisscica80

kiscica de ehetek kiflit, de 19 után már semmit. Azon kívül a nagykifliben annyi a szénhidrát, hogy szerintem egy ebéd csak ebből állna. (no meg némi hús persze) ha a kiskifli 25CH, akkor 3x akkora, nagykifli??? Egy ebéd pedig 50Ch lehet. De nem fárasztok ezzel senkit!
Nyugodatan írjátok, nem fogok szólni miatta... én keményen ellenállok, a baba érdekében! :lol: :wink:

A glűkóz pedig ugyanolyan kelléke a vizsgálatnak, mint a csavar, vagy a cső. szerintem....

Kép
téjé

Nagyon durva, amit írtok itt az egészségügyről: cső, csavar, glükóz... Ha így "fejlődik" a helyzet, nem tudom, hogy a gyerekeinknek mit kell majd átélni... :?
Én kétféle krémmel is kenem a hasam: az avonossal és a chiccos stria elleni krémmel. Egyikkel reggel, másikkal este, de van úgy, hogy sajnos elfelejtem. Még nincs csíkom, de majd a genetika úgyis eldönti, nem parázok én sem rajta, ha lesz, hát lesz, én mindent megtettem, amit tudtam.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Sziasztok!

Ahogy Szössz is írta érdeklődtem Magi iránt! Nagyon drukkolok!

Én ma voltam nst-n, minden rendben, vihar előtti hosszú csend, szerintem időre fog érkezni....

Most megyek, mert a nagy alszik, gyorsan fordítok egy kicsit...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!

Nagyjából próbálok lépést tartani veletek ,már ami az olvasást illeti! :wink:

Magika:Kitartás,nagyon drukkolok neked! :lol:

Én eléggé elvagyok keseredve! :cry:

Úgy volt,hogy majd a betöltöt 38.hét után kitűzik a császár időpontját!mint Szöszkénél!
(a kisfiamat is császárral szültem+ most még a vese próblémáim miatt is)

Erre közölte a doki,hogy a38.héten vagy befekszem ,vagy aláírok egy papírt,hogy saját felelősségemre otthon maradok,de akkor ha velem vagy a babával történik valami,akkor csak magamra vethetek! :cry:

De ha be is fekszem akkor sem fognak megcsászározzni,"mert gyereket nem veszünk ki csak úgy OK nélkül"csak ha magától beindul a szülés,vagy majd ők meginditják a betöltött 40.hét után egy-két nappal! :cry: :roll:
Vagy ha újra elkezzd sz.arakodni a vesém!

Ja és a legjobb,mivel úgy döntöttünk,hogy nem fekszem be(Mert a 22 hónapos gyerekemet nem fogom kitenni annak,hogy hetekre befeküdjek)
Így valószínű,hogy elöszőr meg kell próbálnom majd természetess módon megszülnöm,és ha minden kötél szakad,csak akkor fognak megcsászározzni! :cry:

Szóval,már szétbőgtem magam,végig császárra készültem,meg azt legalább már tudom,hogy milyen,erre szülés előtt 3 héttel közlik velem ezt a sok jó hírt! :cry:

Az egyetlen reményem,hogy az urologús kiállít valami szakvéleményt ami a császár mellett szól!De pechemre Ő meg most elutazott! :roll:

Fogalmam sincs mi lesz velem! :cry:

KépKép
KépKép
nicci

Hát .. így olvaslak titeket, és egyre jobban értékelem, hogy micsoda dokim van ..
Pedig sztk-ba járok hozzá .. de már az elején (amikor még nem tudta, hogy vele szülünk :D) is kedves volt és lelkiismeretes!!!
Nekem csinált stepto-szűrést .. azt mondta fontos, és a 36. hét után végzik el. Mert akkor még lehet szülésig kezelni! (pedig én nem is hüvelyi úton szülök .. simán lespórolhatta volna .. de nem :))
És hát ne feledjük, hogy az április 1-et is áttette 2-re :lol: :)
Méhszájat is mindig néz .. megnyugtató, mert azért jó tudni, nyílik-e. Az UH-n szerintem ez nem egyértelmű .. külső-belső, kicsit-nagyon .. vannak itt ám fokozatok :D
Jajj .. nagyon kíváncsi vagyok, mekkora a lányom!!!
Holnap kiderül! :)
(viszont ma volt pár keményedésem... :shock: :lol: :roll: na-na Alíz .. még maradj bent 2 hétig!)

Kép
szösszenet

Sziasztok!

asszem végre megint utolértelek Titeket! :D

csíkok nálam is vannak... :cry: lilák... és viszket... :? ugye tényleg ki fog fehéredni? mert az oldalamon van, és még a farmerból is kilógnak a kis dögök... :? de Férjecském rendes volt, lecseszett, hogy mit foglalkozom vele, őt nem érdekli, meg amúgy is... TUDJUK, hogy KITŐL-KIÉRT vannak, szóval tök megéri! :wink: nem?

Glükózt nekem is vinnem kellett, mert itt nem támogatott vizsgálat (nem is lett volna, ha nem kérem...) 5,35€ volt (nem 70ft... :? ), viszont FINOM! :wink: :D

Kamilla, ez a csavar dolog durva... ja?! és nem vagy sertés!! :wink:

amúgy nekem asszem már csinált a doki strepto-szűrést... nem tudom, sose mondja... :roll: :roll:

ercsi_3

[quote="klarka"] írta:klarkan ma voltam nst-n, minden rendben, vihar előtti hosszú csend, szerintem időre fog érkezni.....

Én elsején fekszem be :) te aznapra vagy kiírva!!!
Kezdjük el intézni a közös szobát :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Sziasztok!
Látom, talán hamarosan újabb babab érkezik? :) Minden jót, Magi!

Emi, Kiscica,
addig olvassatok, amíg nincs baba...én négy éve alig vettem könyvet a kezembe :roll: Esténként lehetne pár sort, de akkor már leragad a szemem. Meg talán majd nyáron.

Tim27,
köszönöm, hogy számon tartasz vizsgálatilag...igen, teganp voltam UH-n. BPD:93,34 mm, AC: 310 mm, FL::70,22 mm, becsült súly: 2796 gr. Méhlepény II-III. fokban érett, meszesedés jelei vannak már.
A nagyobbik lánykám 2940-nel született 39+4-re, ő meg már most szinte akkora :lol: ha még két hetet kihúzunk egyben, szerintem kb. 3300 gr lesz.
Viszont az NST elmaradt, mert az a dokim magánrendelőjében lett volna, csak amikor odaértem, egy papír fogadott, hogy betegség miatt elmarad a rendelés. És nem szólt senki, pedig, ha jól emlékszem, felírták a mobilszámomat. Mérges voltam, nem olyan egyszerű megszervezni a két gyerek felügyeletét, hogy elmehessek orovshoz.

Vigyázzatok magatokra! És legyen mindenkinek szép a húsvétja (azt hiszem, még ritkábban jövök majd, végre együtt lehet a család.)

Üdv,
Nuska+ (36+6)
nuska1

Jajj Nicci - Most olvaslak :(
Úgy sajnálom .. én is kiakadnék, ha most változna valamia szülés menetével kapcsolatban!
Remélem tudsz valahonnan szakvéleményt szerezni, vagy bármit, amivel megoldod a helyzetet!!!!
Szorítok nagyon, és ne keseredj el!
Mikor jön haza az urulógus? Keresd fel azonnal!!
Jajj, nagyon megértelek és drukkolok!

Kép
szösszenet

Érdekes, sokan mondják, hogy oldalt kezd el repedni, nekem meg a köldököm körül. És egyre nagyobb sugarú körben.

Kép

Kép
kamilla306

És még a streptohoz nem írtam, hogy a védőnőm még azt mondta, hogy ha mégis + lesz valakinek az eredmény, akkor a szülésnél egy nagy dózisú antibiotikumot kap a kismama és kész! Hát nem vagyok nyugodt! Előszöris: és ha elfelejtik megnézni (lehet, hogy butaság, de ki tudja)? Másodszor: olyan gyorsan meg tudják állapítani, hogy + vagy - valaki? És harmadszor: Biztos, hogy van ideje hatni az antibiotikumnak? :?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Itt vagyok, nem tűntem el.
Csak ma én főztem anyámnál (megkért rá), úgyhogy nem jöttem le netezni. Meg a háznál csinálták a külső dobozolást és az egyik munkás leesett a létráról és olyan rosszul esett, hogy mentőt kellett hívni. Szóval "jól" telt a délelőttöm...

visszaolvastam.
Nem sértődök meg nyugi. Nem vagyok az a fajta.

Nono!

Ugye te kérdezted, hogy mikor választok dokit.
Már beszéltem vele, de még nem tettünk a végére pontot. Jövő hét szerdán megyek hozzá a táppénzes papíromért, és akkor lebeszélem vele a dolgot, meg akkor elmondom neki, hogy milyen tüneteim vannak.
Ma egyelőre jól vagyok, ennek örülök!!! Lehet, hogy én is csak ezt a hülye időjárást érzem.
Nálunk is egyik pillanatban hétágra süt a nap, a másikban pedig tél közepén érzem magam. Mintha nem is a Nyuszikát várnánk, hanem a Mikulást... :lol:

Kisfruzsi!

Hát örülök, hogy neked jók a tapasztalataid a Rivera dokival, nekem pont ő a mumus...
A streptohoz nálunk is nekünk kell megvenni a gyógyszertárban a cuccost...barátnőmnek így kellett pár hónapja.
Nekem még nem mondtak erről semmit.

Ja a hétfordulósoknak gratulálok! :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: