A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Viki: Van olyan is, ami már 4 hótól adható, de mi a boltban szoktuk ajánlani a Polyt fél év felett. A mennyiséget vedd kevesebbre.

Kép
csiper

CSajok nekem aloe berryt kapnak a gyerekeim.,csak a barackdarabot szedem ki a Bálintéból.,+cebion cseppet kapott vírusos időszakba.

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Tegnap meglett a vérvételi eredmény, pajzsmiriggyel semmi gond. Amúgy szuperek lettek az eredményeim, talán lánykoromban volt ilyen. Egy kicsit magasabb a vvt süllyedésem (20), de itt a neten is utánanéztem és 50 év alatti nőknél ez még pont a határérték. Valamint a jó koleszterinem egy kicsit kevesebb a kelleténél. Ennyi.

Bogesz: kis szupermodell a kiscsajod. Apa méltán lehet büszke rá.

Mikegirl: Ati nagyon édes a kis narancssárga nózijával, a pöttyök pedig majd elmúlnak, csak kezelgesd.

Akkor egy fotó Dr. Marosi Ádám Dávid bébiétel szakértő, valamint alvásügyi tudományos főmunkatársról:

Kép

Kép
Kép
márkanyuka

Hello!

Édesek a babók, mint mindig!

Mike: Látszik Ati arcán, hogy már gyógyul!

Márkanyuka: Azért fellélegzik az ember, mikor jók a laboreredményei! Nekem Matildával nagyon rossz volt mindig, de mióta figyelek, hogy egészségesen kajáljak, azóta jók!

Álmos vagyok és fáj a fejem!: ( Ezek a hülye frontok, engem kikészítenek, de legalább Sebi végre meggyógyult! :D

mamiblue

Sziasztok!

Enikő felült magától! :)
És utána mosolyogva várta a gratulációt :)

Leg magic-utánzatom megjött (14e). Elég durva. Bár nem is vagyok túl sportos csaj... Azt hiszem a 13 perces programra még gyúrok kicsit...

Most megint csak ennyi, bocs, nem hagynak élni sem,írni meg pláne nem...

Szaffi, Maja és Ati a pötyi pofijával is gyönyörű!

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Ritkán vagyok, mert szórakozik a net.

Alex magától hasrafordúlt és elkezdett kúszni. Ezt egy nap alatt. :lol: :lol: :lol: 100% hogy a torna segít. :)

vitamin: Én nem szeretem ezeket a mű vitaminokat. Sajnos mind mesterséges.

Ha Húsvétig nem jutnék ide, akkor:

AKI SZERETNÉ ANNAK SOK LOCSOLÓT, AKI NEM ANNAK LÁTHATATLAN CSENGŐT, VAGY JÓ IDŐT KÍVÁNOK A KIRÁNDULÁSHOZ.

NAGYON KELLEMES HÚSVÉTOZÁST !!!!

MANADALA :?: :?: :?: :?: (SIKÍT, SIKÍT, SIKÍT )
tuza edit

Edit, örülök az eredménynek !!!!!!!!!!!!!!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!
Látom a hízás a téma -hááát nekem ugye két azonos összeállítású csajom van -mégis lassan több mint fél kiló különbség van a lányok között úgy hogy gyakorlatilag ugyan azt a mennyiséget eszik.Mégis szemmel látható a különbség a két gyerek között...Már nem töprengek rajta hogy mitől lehet hogy az egyik jobban hízik ugyan attól mint a másik... talán tényleg a vérmérsékletük -mert az nagyon különbözik..
Mikegirl -ha nem én vásárolok akkor nálunk is így néz ki a dolog -én itthonról telefonon mondom hányadik sorban nagyjából merre található amire szükségünk van... Egyébként teljesen oda vagyok a fiadért ... :)
Csoki nagyon ügyes vagy -szóval már mondtam nagyon irígykedem az alkotókedvedért meg a kézügyességedért - nekem is nagyon lenne hozzá kedvem ám tök béna vagyok. :( (általánosban amikor gyakorlati órán sálat kellett kötni akkor nagyikám stikában kivasalta a sálat amit kötni kellett hogy elérje végre a kívánt egy méteres hosszúságot mert sehogyan sem boldogultam vele :oops: )
Márkanyuka -nagyon jól hangzik hogy Dr Marosi Ádám Dávid :) -én mindent elhiszek neki így ránézésre is amit publikál :)
Bogesz nagyon szép Szaffi -azon töprengtem melyikőtökre hasonlít jobban de aztán annyiban maradtam hogy remek kis keveréke kettőtöknek..
Franciska gratula a felüléshez -leg magic... tervezem hogy leviszem a pincébe mert Barbus ugrál rendszerint rajta... :oops:
Edit akkor viszont neked is kellemes ünnepet -kezdheted üldözni Alexet :)
(az én ünnepem nem lesz valami szép mert amikor utoljára jelentkeztem aznap már nem értem be a kórházba :cry: - tudom hogy ez az élet rendje mégis megszakad a szívem :( )

Kép
Kép
panni7

PANNI NAGYON SAJNÁLOM. :cry: :cry:
Enyim papa 88 éves.Minden reggel bennem van a gondolat, hogy felébred-e. :cry:

Ági: köszönöm. Ti hogy haladtok?
tuza edit

Hello!

Panni: Részvétem! :(

Ma megy férjem fogorvoshoz...itt rinyál nekem, de közöltem vele, hogy be lehet fejezni...mert a szülőszobán nagy volt ám a szája, nyomjad, nyomjad (persze nagyon jó volt, hogy mondta...:) ) ő meg kap 2-3 szurit és nem is érez semmit. Utánna is csak a helye fog fájni...

Csoki: Nekem 20 éves koromban húztak utóljára fogat. Azóta is csak kisebb tömésem volt vagy 2. :)

Edit: tök jó, hogy használ a torna :)

mamiblue

Köszönöm lányok -nagyon kedvesek vagytok - Edit éljen soká még a papád...
Babáim olyanok most mint valami gyógyszer... Kép Kép

Kép
Kép
panni7

Edit! grat! :wink:

Panni :roll: :cry: :cry: :cry:

Hát jó lenne ha Maja is produkálna már valami kuszás szerüséget nem naon halad...

De különben meg olyan ügyes nem értem miért nem hajlando hason lenni... :roll: :roll: :roll:

Gyüminap...
Párolt alma fahéjjal.... :roll: :roll: :roll: és még hol van a holnap... :roll: :roll:
Vendég

Panni nagyon szépek a babák... :wink: :wink: :wink:
Két kis tojás....
Vendég

Panni :cry:

Edit, mi már november óta járunk, szóval fogalmam sincs, hogy hogyan fejlődött volna, ha nem járunk... amikor visszamentünk neurológiára kontrollra, (eddig2×), én mindig azt hittem, hogy akkor ennyi volt, de még a harmadik kontrollra is vissza kell mennünk. Persze "asszonyom, aggodalomra semmi ok, nyugodjon meg" a doki szövege... kissé szkeptikus vagyok, hogy tényleg ennyire túl kell-e reagálni a dolgot.... gyógytornásszal megbeszéltük, hogy addig járunk, amíg szabályosan meg nem tanul mászni.... Ja és kérdésedre válaszolva ( :oops: csak pofázok itten...) szemmel láthatóan haladunk, már kezdi kitolni négykézlábból a popiját oldalra, így fog megtanulni ülni. Egyébként nálunk minden kezelés utolsó 5 perce talajgyakorlat, mászni meg kiülni tanítja a néni, most állásba is felhúzta. Az elején csak forgatta ilyenkor. Mindenesetre egy alkalmat sem sajnálok, mert valóban nagyon jó a mozgásfejlődése a kezelésektől.

Judit, férjed :lol:

Mikegirl, húsos kérdésedet illetően: én az elején minden nap adtam, mert nem tudtam, hogy nem kell folyamatosan, de nem lett semmi baja. Most 3-4 naponta kap husit, közben sajtot, ma pedig először kap pici túrót a főzibe.

Fogak, hát sajnos nem büszkélkedhetem, sok tömés, 2 híd..... nem tudom, mi lesz velem 20 év múlva. Viszont a front hibátlan, csak a rágófogaim ilyen gyógyok.

Enikőnek gratula a felüléshez!!

Vitamin: mi cebion cseppet nyomunk takonyszinttől függetlenül :) napi 1×8 csepp. Ja, meg homeo fogzásra.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat. Szombatról vasrnapra én, majd hétfőn apánk, szerda hajnalban meg Emma hányt, fosizott. :evil: Emmácska szerevezete és immunrendszere bírta legtovább. Mindannyiunk egy nap alatt kievickélt belőle, úgy tűnik, vele is így lesz.
Nagyvonalakban ennyi velünk. :D
Az állást kezdi tökélyre fejleszteni, egész jól halad hason, bár én nem tudom, milyen mozgás ez, össze-vissza dobálja magát. :lol:

Visszaolvastam nagyjából, a képek is nagyon édesek! :D

Márkanyuka, gratulálok a laborhoz! :D

Edit! Ügyi ez a kölök! :D

Enikő is ügyi! :D

Mikegirl! Ati is azért már látom javulgat, annyira szép! Nem is mondtad, hogy testvérek Emmával...mármint a narancs orrukban! :lol:

Vitamin: Emmusnak Herbalife cseppek, nekünk Nuskin Lifepak, az épp nem mesterséges.

Megyek, mert nem hajlandó aludni nélkülem! :D

dincuska

Hello!

Márkanyu: eredmények :D
Ádám nagyon szép. Látom nálatok is alakul már a frizura. :D
Én már alig várom, hogy fodrászkodhassam Karina haját.

Enikőnek grat! :D

Alexnek is grat! :D :D

Judit :lol:
Nekem is kellene menni, ki kell műttetni a bölcsességfogam, mert a többi felé nől. Eddig azért nem mentem, mert Karin szopizott, és nem volt időm a szájseben űcsörögni.
Most meg, hogy mehenék cidri van. :oops: És még nincs vele gondom.

Panni kitartás :cry:
én papám és mamám 75 felett, most vesznek új autót. :roll: Papa mondta ez az utsó álma és miért is ne, a következő 10 évben legyen mire felvágni. :shock: :lol:
A babáid tündériek.

Ági: a dokik könnyen beszélnek, nem? :wink:

Mi csak úszni járunk, én nagyon szeretem. Már alig várom a szombatot, végre befejezték az uszoda karbantartását és lesz.
Nyuff ti nem jöttök?

Kép
csiper

Ja, képet is akartam! :oops: :D

Kép Kép Kép

A kompos a hányós napon készült, még aznap is ilyen vidám volt a lelkem!

dincuska

Ja igen, Csiper, még nem üdvözöltelek! :D Karina is nagyon édes!
Panni, részvétem! :(

dincuska

Dincus: Emma nagyon édi. :D Már minden oké az egészséggel?

Hús téma: Karina nagyon válogatós. Amit én főzök neki, azt nem eszi meg, és a babakajákból is szinte csak azt, amiben hús van (apja vére). Azt szoktam, hogy fél üveghez keverek főttkrumplit, így kevesebb a hús. Szerintetek baj?? Mit tegyek? :(

Kép
csiper

Csiper!
Nemtudom... :oops: :oops: :oops:
Talán... Nincs kedvem öszintén átjárkálni...
Na de lehet majd még meggondolom :wink:

Emma naon édes....
Lehet nekünk is kéne tornára járni vagy valami... :oops: :oops: :oops: :roll:
Vendég

Csiper!
Nemtudom Maja naon imádja az agyonturmixolt cuccokat. De a darabosat is megeszi. A sajtosat az mindegy milyenbe keverem mert megeszi mindenhogy...
A borsótól viszont egész éjjel orditott... azt hiszem eztmég elnapolom...
Vendég

Másra nincs időm, rohanok, de

Csoki
Kajáltál már?????? Ezt most talátam:

Banánnal töltött alma
Hozzávalók:
alma
banán
dió
fahéj

Elkészítés: Az almákat félbevágjuk, kiszedjük a magházat. A diót durvára törjük, és a villával összetört banánnal elkeverjük. Az almákat meghintjük fahéjjal, majd megtöltjük a diós banánnal. Közepes lángon a sütőben megsütjük. A banán elég édes lesz megsütve, akinek nem eléggé, az csurgasson rá még mézet.

Nekem szétmarta a reggelire elfogyasztott alma a pocimat. Pedig banánnal vegyítve ettem. Most megyek, és ezt gyorsan összedobom. Szerintem ez lesz vacsira is.
Éhezem!!!!!! :oops: :lol: :lol:

mikegirl

Mike! igen! De kezdem unni az almát :oops: :oops: :oops:
Ez jó csak nincs itthon banán... na talán összekapom magam és elmegyek boltba...ű
De éppe nagytakarito... De hogy miért van ennyi ablak egy házon.... :oops: :oops: :oops: :roll:
Vendég

nyuff: tornára vagy valami?
Az úszas valami. :D Ha csak az átjárás a gond jöhettek velünk. :wink:
A környéken nagyon nincs más. Vagy te tudsz?[/quote]

Kép
csiper

Opsz. Mi az ott a végén?? :shock:

Kép
csiper

Igen az uszás az valami :wink: :lol: :lol: :lol:
Köszi! Meggondolom :wink:
Vendég

Panni: sajnálom! :cry: Nekem még 3 nagyszülőm él, anyukám apukája halt meg az érettségim előtt pünkösdkor. Nagyon megviselt. Apai nagyapám 89, nagyanyám 79 éves, Debrecenben laknak, már nagyon régen voltunk náluk, Ádámot még csak képen látták. Nagypapa jobb bőrben van mint nagymama, ő süt, főz. Mama agyérelmeszesedésben szenved, szegény mindent elfelejt (1 perc múlva ugyanazt megkérdezi, elfelejti, hogy feltette főni a kávét stb.). Szerintem ezt a betegséget én örököltem, mert az én agyam is k.o. Anyai nagymamám pedig 77. Más: a lányok nagyon édesek.

Dincuska: Emmácska is nagyon édes. Még jó, hogy 1 nap alatt átvészeltétek egy a fránya betegséget és hogy Emma ilyen jól bírta. Különben a gyerekeket kevésbé viselik meg a betegségek, mint a felnőtteket. De mi felnőttek hajlamosak vagyunk elhagyni magunkat.

Ádám négykézlábazik, de egyelőre csak hátrafelé halad, csúszik a parketta. Fotó is lesz, csak pont lemerült az aksi.

Ádámnak nem tetszik az anyatej. Már csak a tápszer a jó. (De azért halkan megjegyzem, hogy be szoktam keverni az anyatejet is a vízbe, és úgy adagolom hozzá a port.)

Amúgy a nőgyógyászati rákszűrésem is jó lett. Hurrá, 1 évig nem kell szétdobni a lábam (csak apának, de nem kell túlzásba vinni, nehogy megunja).

Fogyókúra: jövő hétre fitness kaját rendeltem, de utána héten én is el akarom kezdeni a 90 naposat, annyit írtatok róla, hogy megjött hozzá a kedvem.

A Rossmann-ban akciós a Frutapura 449,- forint, valamint a Pampers Sleep&Play is 36 forint/darabra jön ki.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Ne haragudjatok, ha zavarok, csupán pár perc erejéig alkalmatlankodom.

Azoknak, akik Angelcare Captiva pelenkatartó szemetest használnak, szeretnék a figyelmébe ajánlani egy olcsóbb utántöltési lehetőséget.

A termékről az alábbi linkeken található részletes leírás, de aki nincs regisztrálva a Tesz-Vesz-en/Vaterán, és venni akar, az priviben elkérheti tőlem az e-mail címet, ahol tud rendelni.

Tesz-Vesz: http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=329687737

Vatera: http://www.vatera.hu/angelcare_captiva_ ... 55625.html

Mégegyszer ne haragudjatok a zavarásért, további jó fórumozást!

gerbera33
gerbera33

Én írtam az elöbb és nincs itt...na mind1 :)

Csoki: narancsot nem szereted, olyan jól felfrissít! :)

Márkanyuka: hát én nem úgy vettem észre, hogy a pasik meg tudják unni! :lol:

Nekem ma keményítő napom volt, spenótot ettem krumplival, meg krumplisalit ubival...meg mág sok mindent :? Én most pici szünetet tartok, csak a délelütti gyümit fogom tartani, meg azért nagyjából az egészet, csak nem hiszem, hogy a vendégség közepén ez könnyen fog menni, lehet elcsábulok...

mamiblue

Mamiblue: szerintem sem tudják megunni, de azért biztos ami biztos. Esténként pedig hulla vagyok, beájulok, sokszor fel sem ébredek, hogy sír az Ádám.

Kép
Kép
márkanyuka

Márkanyuka: Beájulás nekem is bejátszik néha, de ha 10 elött kidőlök, akkor már fent vagyok 5-kor :(

Ti szeretitek a húsvétot?

Most nézem a Fókuszt, szegény Anettka, meghalt a férje!

mamiblue

Judit!
DE szeretem azt is ettem.
De ez a gyüminap nem volt vészes. A keményitő sokkal durvább volt... :roll:
Nekem tetszik ez a fogyi!!!! a talimra már beleférek valami normális ruhába is :wink:
Vendég

Csoki: De jó neked, nekem ennél sokkal többet kell fogyiznom...de ez a fogyi téma kezd kicsit uncsi lenni! :wink:

mamiblue

mamiblue: én már nem szeretem. Mint ahogy egyik ünnepünket sem.
Már rég nem arról szólnak, amiről kellene. Amíg jártam a fiúkkal locsolkodni és szívesen fogadtak, jó buli volt. De ma már mindenkinek teher az egész. Márc 15. ami az egyik legnemesebb ünnepünk, mibe fajul? Karácsony, csupa stressz. Húsvét, hova meneküljünk. Valentin nap, nekem miért nem és ha igen, akkor miért muszájból stb.......
szerintem ez az összes ünnepünkre igaz. :cry:

Az egészben az a jó, hogy szünet van. :lol: :lol: :lol:
Mi megyünk az állatkertbe.
tuza edit

Na a nagyfiam most éppen 2 éves lett. Nem értem én ezt a vonalzót. :?:
tuza edit

Edit megint annyira igazad van :( Pont erről beszélgettünk az imént a tesómmal vagy egy órát... minden annyira elanyagiasodott elsivárult .. eldurvult ... az ünnepek is :( Szerintem tényleg az állatkert az jó döntés mert együtt csináljátok és ad valami plusszt a gyerekeknek :) Mi holnap megyünk a Disney-re Barbival (húsvéti aji) -alig várom -már decemberben megvettem a jegyeket - végre kettesben csinálunk valamit :)

Kép
Kép
panni7

Sziasztok

Panni
Melyik előadásra mentek? 15 vagy 19?
Nagyon gondolkodom ,hogy elviszem Diust én is,még bőven lehet jegyet kapni ,megkérdeztem.:):):):)

Kép

Kép
jucu

Hello!

Vasárnap mi is állatkertbe megyünk! :) Csajok arra készülnek, hogy lesz vmi tojásfestás, de mondtam nekik, hogy szerintem iszonyat tömeg lesz, és majd itthon festünk tojást...majd holnap, igaz tojásfesték az nincs itthon :( Na majd beújítunk, üvegfestékkel csináljuk :D

Hétfőn meg anyóst kerülgetem :(

Fog: Hát mégiscsak kibújt Sebi foga :oops: mostmár teljesen látszik és érezni is! :lol: Mondjuk megemeltem neki a D-vit adagját, 2 cseppre!

Edit: Ja, szünet, én azért csajokat "elzavartam" oviba...legalább addig sem csinálnak itthon kupit! :?

mamiblue

Mikor lesz ez a Disney előadás?

mamiblue

A 15 órásra megyünk a 108-as szektorba szól a jegyünk... (szal akkor kicsit túllihegtem ezzel a decemberi vásárlással :? )

Kép
Kép
panni7

Judit -szombaton és vasárnap is asszem több kezdéssel is...

Kép
Kép
panni7

Panni: Köszi, utánnanéztem, de közben rájöttem, hogy nem tudunk elmenni :( Pedig biztos nagyon klassz!

kert most(üvegen keresztül)
Kép

nagyobbnak néz ki, mint amilyen valójában...

mamiblue

jaj, lányok, vígasztaljatok meg :(
ma nem hallottam meg, hogy Eszter sír (kint aludt), és mikor kinéztem rá, már olyan keservesen sírt :( én úgy sajnálom, de nem hallottam..... ugye nem sérült meg a kis lelke ettől....? le se merem írni, hogy másodjára fordul elő, de tényleg ezután már kint ülök mellette, ha alszik, most is azért nem hallottam, mert a szél miatt más helyre kellett tennem, nem itt szokott aludni

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Panni!
jok a vonalzók :wink:
Ági!
Hát szerintem nem történt semmi baja!
Én azablak alá szoktam tenni és akkor bentről kilátok rá.... Fél szemem mindig rajta mivel az uj kismacskáink rendszeresen a babkocsi also tárolojában alszanak :roll: :evil: :evil: :evil:
Nehogy ráüljenek :roll: még az kéne :oops:

Különben Maja olyan hangosan sir hogy még tv mellett is meg lehet hallani ha messzebb teszem akkor is :roll:
Vendég

Ági: Lehet, hogy nem is sírt olyan régóta! Egyébként biztos nem vette a lelkére, el is felejtette szerintem,amint meglátott téged! :) Nincs bébiőrötök, ami elemmel megy? ha azt betennéd a babakocsiba...

Nem tudom, ki írta múltkor azt a weblapcímet, de most megrendeltem róla ezt az anya taníts engem-t. Mert más iy ajánlotta, hogy nincs másik ilyen könyv, ami ilyen jó lenne!Sajnálom, hogy nem vettem meg akkor mikor Szabine ajánlotta :)

mamiblue

Judit -tök jó a kertetek -a nagy fákat különösen irígylem...Tavalyi kertrendezés alkalmából kértem a segédkező kertész barátunkat hogy ültessen egy sárgabarackfát nekem az udvarba...ugye egy kis árnyat adót meg a barackot is szeretjük..Pár nap múlva büszkén újságolta hogy áll a fa (akkor még nem laktunk itt) -majd referáljak hogy tetszik.Kijöttem -keresem a fát -sehol :shock: Hívom hát hol van a fa? Azt mondja a vízakna mellett.És valóban ott lengedezett a szélben egy csóri kis vessző pontosan 5 darab levéllel az akna mellett.Aztán a 40 fokos nyár meg Barbus egy rosszabb manővere kidöntötte a "fámat"...ősszel kaptam egy komolyabb kivitelt számos ággal -ma pont aggódtam nem fagyott -e meg a hajnali havazásban..
Ági szerintem is elfelejtette Eszti ahogy meglátott -tegnap én is "megfeletkeztem " róluk hogy kint alszanak annyira belemerültem a rakottkrumpli gyártásba meg a gondolataimba-basszus utána meg azon keseregtem hogy lehetek ennyire lütyő.. :oops:
Csoki köszi :) -próbálok tavaszi hangulatba kerülni...Ma nekem le kellett mosni a macskát mert Annabell belemaszírozta az áfonyás almát :P

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

Ma voltunka a doktornéninél!
Több, mint egy órát kellett várnunk! :twisted:
Esztike meglapta az első pneococcus (nem biztos, hogy így kell írni) elleni oltását, a következő 5hét múlva.
6720gr és 66cm, 5hét alatt 220gr és 1cm. nem valami sok!
Mindenki 4-5 hónaposnak nézte
Kapott új tápszert - HUMANA Baby Fitt banános Ismeri valaki?
Receptre 900g 890ft. Jó ára van!
Kíváncsi vagyok hogy ezt megeszi-e a lányom!
Ma reggel 40ml-t evett utána 1/2 2kor egy üveg sütötök+krumplit
Viki!
Adod a vitamint a Fanninak?
Nekem azt mondta a doktornéni, hogy még ne adjunk majd meglátjuk, hogy az új tápszer hogyan válik be, és adjak neki többször tejpépet!

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Helló!

Végre kész vagyok a nagytakarítással! :D :D

Kriszti: A Humanát én is adtam már Karinnak, szerette, de nem vettem észre, hogy jobban hízott volna. Most Beba van, vanilia ízű, ez mintha jobb volna.
Szerintem ne legyél elkeseredve Eszti súlya miatt, én örülnék, ha Karina ennyi volna. :wink:

Judit: hol található ez a könyv?

Ági: már én is jártam így egyszer, szintén lelkiismeret furdalással, de nem hiszem, hogy megsínylette Karin, biztos Eszti is túlvan már rajta.

Nálunk most extra húsvét lesz, mert hétfőn lesz Karin névnapja, így azt is most tartjuk. :)

Kép
csiper

Köszi a megnyugtatást. Ahogy elnézem, semmi baja :) játszik. Foga miatt ébredezett sokszor a délutáni alvás közben, de így is kihúztuk fél 4-ig.

Kriszti, azt mondtad korábban, hogy Te is keveset eszel. Talán Eszterke is örökölte :) De a helyedben én is frászban lennék, hogy miért eszik keveset. Viszont biztos sírna, ha éhes lenne, nem?

CSiper, gratula a takarítás miatt, nálunk nem volt nagytaksi, csak a szokásos. Ablakpucolás akkor szokott lenni, amikor már nem bírjuk nézni (ami azért előfordul, mert nincs függönyünk :) )

Panni, barackfa :D

Mamiblue, már kicsit más a kert, mint a legutóbbi képen. Haladtok!

Mi most eb-őrt akarunk telepíteni, mert a kutya elcsatangol. Van valakinek ilyen? Tapasztalatok?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Halihó!!! :lol:

Úgy látom, most nem volt valami pörgős ez az elmúlt két nap...

Csajok, én úgy fel vagyok dobva!!!! Ma 11-1/2 3-ig bent voltunk a munkahelyen, és halálra dícsérték Atit is, és engem (nem is én szültem, enyém a gyerek? stb, stb :lol: , a pasik tolták a babakocsit, Ati a kollégák ölébe üldögélt...annnnnyira büszke voltam!!!! :oops: :D

Tegnapi nap sem volt valami nyugodt. Reggel körzeti doki, főzőcske apának, külön nekem, kicsit segítettem apának kertészkedni - szabin volt, este én mentem dokihoz, szóval hulla voltam....

Márkanyuka
Pajzsmirigy eredmény - szuper!! :D
Dr Marosi - :lol: :lol: :lol:

Franciska
Gratula Enikőnek!!!! :D

Edit
Alex milyen ügyi!!! :D

Panni
Részvétem.....
Gyönyörűek a csajok!

Mamiblue
Pasik és a fájdalom.....az enyém már egy torokgyuszitól is teljesen kivan 8)
Húsvét - nem igazán. De a többivel is így vagyok. Nem csak azért mert anyagiasodik minden, hanem azért is, mert utálom, hogy minden a nagy zabálásról szól. Én másként gondolom.......
Azok a fák szuperek!!!

Dincuska
Narancssárga nózi - igen, igen :lol: :lol: :lol:
Emma baba kis drága husi - musi :lol: :lol:

Csiper
Bölcsességfog műtét - brrrrrr. Nem csodálom, hogy halogatod...
Husis bébiétel - 8 -9 % husi van egy üvegben. Azt szerintem totál felesleges megfelezni. Szerintem az nincs egy kiskanál. Talán egy fél......

Csoki
Torna - kérjél beutalót a gyerekdokitól, így ingyen járhattok. Nekünk is beutalónk van, így nem kell fizetni. Lehet, mi is járni fogunk, felhívtam a gyógytornászt. Azt mondta, hogy adjunk még egy hetet Atinak, aztán hívjam....

Ági
Ő már a következő pillanatban nem is emlékezett rá.
De tudom miről beszélsz.....én a teraszra tettem ki múltkor, másodpercenként nézegett, nappaliból simán rálátok, és mégis egyik alkalommal nagyon sírt, mire észrevettem.......óriási lelkiismeret-furdalásom volt.

Kriszti
Reméljük új tápszer beválik!!

mikegirl

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: