A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!Új belépő lennék.Dévai Intézetbe járunk a Kedvesemmel!Most kezdem el szedni a clostyt.Ma megyek a dokihoz.Lesznek tünetei?Mire számíthatok?Nemrég estem át laparoscopiás vizsgálaton,kivették a jobb oldali petevezetékemet és PCOs tüneteim vannak!Ceglédről írok!Várom a segítő hozzászolásokat!Előre is köszönök mindent!
banyuci

Banyuci,
Ha PCOS tüneteid vannak akkor esetleg jó lenne egy vércukor-Inzulin rezisztencia vizsgálat! Mert a kettő összefügg!
Hajrá
farkasok

Sziasztok!
Na, hát Kisfebruár még mindig odabent bulizik, feltehetőleg remekül érzi magát, mert nem is nagyon törekszik kifelé. Ha szombatig nem jön magától, akkor bevonulunk reggel, és a Doktorbácsi valahogy kicsalogatja :) Gondolom, burkot repesztenek, meg ilyesmi.
Majd jövünk a hírekkel! Addig is mindenkinek minden jókat, kinek mire van éppen szüksége (tudjátok, jöjjön meg, ne jöjjön meg, ilyesmi...)
f.
február

Banyuci, üdv itt. Asszem, PCOS-val vannak itt többen is, biztos rengeteget tudnak segíteni.
február

Helló Mindenki!
Banyuci, én most frissen Clostiztam. Első élményeimet gyűjtöm én is. Enyhe émelygésen kívül semmit nem éreztem.

Ma is voltam Apánknál. Emelte a szuri adagot, és azt ígérte, hogy 7végére, lehet hogy tud egy kiváló programot ajánlani nekünk :oops:
A jobb oldaliak nem nőttek, DE! a balosok még mind a ketten megvannak! :lol: Szép nagyok.

Február! Ez már nagyon izgi! Most nagyon jó lehet neketek! Alig ismerlek, de annyira örülök!
Kép

Puszi!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

sziasztok!Moncsiga:Mi is ma voltunk a Kedvesemmel!Lehet,hogy találkoztunk is.15:00-16:30-ig voltunk ott!Hol jársz,hogy szurit kapsz?A jobbosaknak szurkolok nagyon :wink: !Nekem a bal oldalon kellene,mert kivették a jobb oldali vezetéket!

Mindenkinek Köszi!
Hétfőn ujra doki!

Banyuci
banyuci

Hajrá Február! A mi kisasszonyunk a sürgetéstől megijedt és inkább kibújt magától. (Engem is indítással fenyegettek.)Gondolunk Rátok sokat!
Grilli köszi az infót
Banyuci tetszik a Neved! a fogamzás témában a PCO-sok teherbeesési nehézségei és megoldásai között több hasznos infó is van. De kérdezz bártan, ha tudok segítek. Én Metet szedek, rendezte a mensimet kb 40 napos környékire, de ronda dög vagyok,mert diétát nem igazán tartok így a fogyás sem meg, még.
Moncsiga! Jó "hétvégi programot" kívánok Nektek!
BBetti! Neked is köszi az infót! Akkor neked 24 napra megjövést kívánok!
Vigyázzatok magatokra!
baboca03

Szia Baboca!
A páromtól kaptam a nevemet,itthon is így hívnak a kislányával!Van egy 12 éves gyönyörű kislánya, aki szintén nagyon várja a kistesót!
A fogyás is menni fog ne izgulj!
Ti is babát szeretnétek?Vagy már sikerült?
Köszönöm a segítséget!
banyuci

Sia banyuci!
igen tesót szeretnénk. van egy 12 éves nagyfiunk 8ő spontán terhesség9) aztán egy ICSI-s Dévais lányunk, ő 4 éves lesz áprilisban, és nekik indulnánk a tesóért. tavaly volt egy gyenge stimuláció, ahol két szem pete érett megpedig max adag hormont kaptam, ami nekem belefért, ezért vállaltam a leszívást altatás nélkül, hátha úgy jobb lesz a minőség. rajtuk azonban ez sem segített éretlenek voltak, és hiába szúrták meg őket nem lett belőlük semmi. Remélem Nketek mihamarabb összejön a tesó
Húh, Február! Milyen szép is lenne, ha Kisfebruár Márc 15-én születne!!! Bocs, hogy így nevezem...
PCOval kapcsolatos tapasztalatom: Még nyáron feltettem a kérdést Apánknak, hogy mit szólna, hogy a PCO-s petefészkem és egyéb tüneteim miatt mi lenne, ha szednék metformin hatóanyagú gyógyszert, mire azt mondta, hgoy ha endokrinci írjafel, akkor ok, de ő a stimutól már nem nagy barátja az ötletnek. Így hát elmentem endokrincihez, felírta, és szedem, most már júli óta. Annyit tudok, hogy a cilkusom at rövidebbé tette, nekem nem volt ritka a 60-65 napos ciklus sem.
Vigyázzatok magatokra!
baboca03

Szia Baboca!

Nekem néha van 100-120 napos ciklusom is!
Nagyon drukkolok Nektek!

Ugy szeretném,ha elég lenne ez a clostys kúra!Ha a bal petefészkem termelné a tüszőket!Remélem nem vagyok olyan szerencsétlen,hogy ahol nincs petevezetékem,ott termelné a tüszőket!Most egy kicsit berezeltem!Most nem dolgozom,a Párom próbál előteremteni MINDENT!De hát ezt egyedül nehéz!Nem tudom mi áll elöttünk!Ha így nem sikerül?Nagyon vágyunk a kis Kincsőnkre vagy Bencénkre vagy mindkettőre!Az inseminálás mivel jár?Van két ismerősöm,ikreik vannak!Az egyik pár Dévais!De ők még más eü rendszerben voltak!

Lányok!Mire számíthatok???

Lehet,hogy nem szoktatok ilyeneket kérdezni,de nekem(sajnos) el kell gondolkoznom,hogy folytathatom e tovább?

Nagyon sok szerencsét Mindenkinek!

Banyuci
banyuci

Banyuci!
Hello köztünk :)
Bocs csajok, most csak bekukk, meg gyors átfutás, mert hulla vagyok és irány az ágyikó.

Rólam: negatív a teszt, de még nem jött még, úgyhogy bizakodok
Holnap talán több időm lesz, addig is puszika mindenkinek :)
grillázs

Grilli! Sajnálom!
banyuci! Az inszemekkel kapcsaoltban sejan nem tudok hozzászólni. de lehet, hgoy a hosszú ciklus megérdemel egy endokrinológiai váleményt... bár nem világos, hgoy , ha csak az egyik petefészek működik akkor mi a helyzet, vagy valamit lehet, hgoy félreértettem. Szóval nem vagyok orvos, és sületlengéget meg inkább nem nómondok. Kérdezd bátran Apánkat.
Moncsiga! Mi lesz a hátvági kellemes programotokkal? remélem jó lesz, :oops: mármint, hogy eredményes....
Ági!
Február! Halihó! mi újság az aprónéppel?
Vigyázzatok Magatokra!
baboca03

Sziasztok!

Végzős pszichológia szakos hallgató vagyok, és a segítségeteket szeretném kérni! Dolgozatom témája a meddőség, lelki háttere, következményei (nagyvonalakban). Olyan nőket keresek, akik még sajnálatos módon küzdenek a problémával. Ha időtök engedi és kedvetek is van hozzá, kitöltenétek nekem egy kérdőívcsomagot? Elektronikus formában tudnám elküldeni, és nagyon leköteleznétek, ha páran kitöltenétek nekem. Amennyiben érdekel, írjatok a "turiesztKUKACgmailPONTcom"-ra (a spamok elkerülése miatt irtam igy). Nagyon köszönöm, nagy segítség lenne!

Eszter
turieszt

sziasztok
Hol vagytok??? :roll: :(

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló! én itt!
grillázs

sziasztok
én is itt vagyok, csak nincs kinek írni nagyon eltüntetek.

griilázs
teszteltél azóta másikat?
remélem az előző tévedett és nem jön meg

Én április 02-án megyek Apánkhoz a kész leleteimmel. A hormonokat neki küldték el a Nyírőből ezért azokat majd csak akkor tudom meg. Jó kedve volt ma mikor hívtam, de borzasztóan be van táblázva, azt mondta "2045-ig megpróbálok magának időpontot adni". Pont akkor fog megjönni, így tehát az lenne az igazi, ha akkor már kezdhetnénk is. Majd meglátjuk. :idea:

Valaki jön ebben az időben?

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Köszi a drukkot a 7végi programomhoz! :oops:
Sajnos nem lett a végére túl fényes a felhozatal :cry: Mindkét oldalon van 1-1 16mm-es tűszőm, amelyek miatt már ülni sem bírok,annyira fájnak...nemhogy... :wink: Sebaj, a helyzet talán nem reménytelen! Mindent beleadunk, hátha...

Igen, Apánk ma nagyon vicces kedvében volt.Nekem is olyan íveket húzogatott, hogy csak pislogtam néha. :lol:

Grilli, amíg egy pici remény is van, nem adjuk fel! Én szorítok!

Ja, és amire a legbüszkébb vagyok: Tegnap magamnak szúrtam a Merionalt!!!:))

Szép hétvégét kívánok neketek! Puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsiga
akkor hajrá :lol:
nagyon ügyes vagy a szurival, ez szerintem nagy dolog :lol:

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok Lányok!

Megvolt az első konzink, és nagyon jól sikerült. :D Szimpatikus nekem nagyon a D. dr.

Most van egy-két elintézni valónk, és április elején megyünk újra, ha minden igaz akkor május a mi hónapunk lesz. :D

Grillázs, szorítok nagyon! :wink:

Moncsiga, ügyes vagy. :D
monika77

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jól sikerült a 7végi programja!:-)

Mosolygós napot! :wink:
modrooka

Kedves Fórumozók!

Tudatom, hogy kisfiunk, Flórián (Kisfebruár), március 15-én, 17 óra 51 perckor megszületett. Súlya 3057 g, hossza 54 cm. Édesanyjával együtt jó egészségnek örvendenek.

Üdvözlettel: Februárapu
február

Jaj de örülök Februárapu!!!! :D Gyönyörűszép nevet választottatok a kislegénynek! :D Sok-sok puszit küldök a mamának, és nagyon sok boldogságot kívánok kis családotoknak!
noczi

Kedves februárapu és februáranyu!!!
Nagyon sok boldogságot kívánok a kisbabához!!!Puszi

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!
Én is beállok a sorba... Hatalmas gratuláció Februáréknak a kisfiukhoz!!!! :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

juhéj! hurrrá! éljen!!!
GRATULÁLUNK FEBRUÁRAPUNAK ÉS FEBRUÁRANYUNAK KISFIUK SZÜLETÉSÉHEZ! Jó egészséget és nagyon nagyon sok boldogságot kívánunk! babócacsalád (mellesleg mit is mondtam: milyen jó lenne, ha ilyen szép napon születne...)
monika77 örülök, hogy tetszik Dévai doki bácsink! úgy legyen! sikeres májust!
Én még küzdök a kilókkal, de lehet, hgoy ha addig elérem a súlyt akkor én is a májusiak táborát erősítem.
Nóczikám, látom olvasó üzemmódban vagy! mi van Veled?
Moncsiga! nagyon ügyi vagy, hgoy be tudtad adni a szurit! remélem az eredménye így még jobb lesz!
baboca03

Kedves FEBRUÁR család!

Gratulálunk nektek!:-) Csupa boldogságot hozzon életetekbe a drága ajándék!:-)!!!!
modrooka

Kedves Februárék!
Gratulálok a kis Flóriánhoz! Ha lesz kis időtök, tegytek fel képeket is. Februáranyunak gyors regenerálódást kívánok, sok-sok tejcit, kis Flóriánnak hasfájás nélküli boldog napokat drága szüleivel!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok!

Hát sajnos nem kellett kitartanom a tesztelésem napjáig....... :cry: :cry: Kicsit el vagyok szontyolodva, de majd lesz ez jobb is. Adtam magamnak egy pár órát, h sajnáljam magam aztán befejezem a "hisztit" és irány előre :lol: :lol:

Februáranyunak, Februárapunak szívből gratulálok a kis Flóriánhoz!

Banyuci - én inszemezek és nekem 90E-be volt 1 az összes ultrahanggal, gyógyszerrel együtt...

Hát egyenlőre ennyi. Grilli?? Hogy vagy? Kérlek küldj majd új táblicskut..

Puszi nektek
Adri

Kép
padri75

Február! Nagyon gratula a manókához! Sok-sok boldogságot kívánok ennek a kis ünnepi babónak és a teljes február-famíliának!

Padrihoz hasonlóan nekem sincsenek jó híreim. Úgy látszik nálam is jön a harmadik felvonás.

Bocs, hogy most nem vagyok részletesebb, de visszaolvasni csak vázlatosan olvastam vissza.

Táblicskut hétvége felé kreálok. Addig is ha nem jönnék, puszika lánykák és ígérem pótolom, csak most sebeket nyalok, meg beletemetkezem a melóba.
grillázs

Ja! Egy fontos és talán hasznos infóról megfeledkeztem! A napokban jártam egy bioboltban, ahol az eladó felvilágosított, hogy rebarbara tartalmú dolgot ne vegyek, mert az kismamáknak meg szoptatós anyukáknak nem jó. Most mérgemben főztem egy rebarbara-teát és megállapítottam, hogy bár a világon akartam bosszút állni, ez a tea nem is jó....
grillázs

Fel a fejjel Grillikém! Tudod: "Új hónap,új esély!" Most olyan kis ölelni való vagy a rebarbara-bosszú-teáddal együtt... Puszillak!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

februárék
nagy nagy gratula a babához, jó egészséget kívánok. :lol:

grilli és padri
nagyon sajnálom, legközelebb biztosan sikerülni fog. :cry:

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Lassan túlvagyok ez első sokkon amit a sikertelenség okozott. Hát lányok csak még több tiszteletem azoké a lányoké akik ezt 4-5 vagy még több alkalommal végigcsinálják... :( fogalmam sincs, h fogom ezt bírni... :oops: :oops:

Amíg itt ez a topik addig azért nagy baj nem lehet :lol: :lol: :lol: :lol:

Szeretnék egy kis segítséget kérni akár priviben is....
Olvastatok-e olyan módszerekről, gyógyszerről, természetes dologról....akármiről ami segítheti a megtapadást.....??? Tudom, h Ti megértitek.... most valami olyasmit érzek, hogy mindenről tudni akarok :roll: :oops: amivel segíthetek a kis petikéknek, hogy maradjanak velem....most ez megnyugatat... :)

Picit visszaolvasva a méhpempőt látom, h többen fogyasztjátok....pl.. És esetleg az is érdekelne, hogy a katonáknak mi tesz jót, hogy még erőssebbek és többek :oops: :lol: legyenek...

Próbáltam a neten is keresni, de annyiféle oldalt dob ki, h mire azt elolvasom addigra megöregszem.... :roll: :lol:

Előre is köszi lányok!!

Mindenkinek Kitartást!

Puszi
Adri

Kép
padri75

Hatalmas Gratula Februáréknak a kis Flóriánhoz!
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek már hármasban!!!
hanyatka

Padri,

Sajnálom a történteket, de én még mindig az inzulinrezisztencia kivizsgálásával kardoskodom!
farkasok

Sziamia Mindenkinek!

Február
Gratulálok a nem is olyan picuri Flóriánhoz!
Kép

Nos tudom, hogy még túl korai, de nem leszek babanet közelben, így kívánok
nagyon kellemes húsvéti ünnepeket Nektek és családotoknak. Kép
moncso70

Kedves Padri!
A katonáknak: bioszelén és cink, Supradyn drazsé és kevés stressz. Ez utóbbi Neked is. (Neked: több gyömölcs, rendszeres evés, ha esetleg van kis súlyfelesleged egy pár kiló mínusz, mozgás, kevesebb tv, Elevit kétnaponta 1) Én a stimu előtt két hétig, férjem pedig azóta is eszik egy drága flavonoidokat /növényi színanyag/ tartalmazó lekvárt, de hogy ez segített -e nem tudom, igazából azért ettük, mert egy kolléganőm nagyon kedvesen árulta...
Nálam az 5. stimu után lélekgyógyász is volt, nagyon sokat segített, /soha olyan nyugodtan, várakozás teljesen nem folyt le stimuláció, mint ezután/ valamint volt méhtükrözés is, amit a 3. sikertelen után javasolnak már, de én akkor még nem akartam, pedig volt probléma, meg is kellett aztán műteni. A hatodik lombik nekünk az utolsónak volt tervezve, addigra már az örökbefogadói határozatot is megszereztük. Annyira kerültünk minden stresszt, hogy a progi injekciókért sem mentünk nap mint nap az SZTK-ba, hanem Szurikátával adattuk be, ő mindig percre pontosan adta be az izomba adandó injekciót, sőt az első tüszőrepit is. Ez is segített, ebben is biztos vagyok.
Azt hiszem mindenkinek kell "valami", amiben hinni tud. Remélem Te is megtalálod a Te csodaszereidet!!!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Február, szívből gratulálok nektek és micsoda napon, március 15-én született! Tök jó :lol: !
Sajnálom, akinek nem sikerült :cry: De így van, szomorkodás tán előre újra!
Adri, katonáknak: kaviár :) Erre konkrétan emlékszem, hogy mondták (férjemnek alig volt spermája), a többit majd megkérdezem a férjemtől. De a kaviárt azt ette állandóan, van a megfizethető fajta, azt.
beber77

tán=után :oops:
beber77

Meg beugrott, aszem' E vitamin még a katonaszaporító vagy "javító". De ez nem biztos, csak majdnem :oops:
beber77

sziasztok!
az E vitaminról én is hallottam, de hogy használ-e? Akik ediig szedték, mert gondjuk volt nem használt.
A pozitív gondolkodás tényleg nagyon fontos. A Tv2 Napló c-ű músorában isvolt, hogy nők ezzel gyóygultak ki a rákból, akkor a megtapadásban is segíthet.
Nekem a 3. lombik sikerült, úgy hogy megvágták a petesejtet ez is biztosan sokat segített, mert szerintem vastag volt a burok. Mindig elindult valami csak nem tudott biztosan elindulni, az a baj ez inszemnél nem működik.

Kép
Kép
bbeti

Drága Lányok!

Nagyon köszönöm nektek az infokat. :lol: :lol:

Albi, Beber, Bbeti - jobbak vagytok mint a net vagy bármi :lol: :lol:

Azt a flavonoidod tartalmazó lekvárt már más is ajánlotta itt a munkahelyemen, úgyhogy eljött az ideje hogy kipróbáljam. Akkor ezt adagolom majd apának is (itt a férjecskémre gondolok nem apánkra :oops: :oops: ). És a kaviárt is kipróbáljuk.....

Hát igen a pozitív gondolkodás és a nyugalom nélkülözhetetlen........., de néha azért nehéz... :roll: :roll:

Albi nagyon jól megfogalmazta, h mindenkinek meg kell találnia a saját csodaszerét!!!
:wink:

Hát lányok akkor szívből kívánom, h mindannyian megtaláljuk!!!! :lol: :lol:

Puszi
Adri

Kép
padri75

Pandri! csatlakozom az előttem szólókhoz! Kinek az jött be, hogy megnyugodott előtte, kinek az, hogy nem is foglalkozott vele, mert annyira elhavazódott mindenféle munkával stb, hogy nem volt ideje a tüneteket keresni. A lényegsztem, hgoy bízz Apánkban és magatokban!
BBetti a mi babánk is 3. beülti és AHA-s...Remélem a tesókat idén egyszerre hozzuk össze.
A fogyással kapcsaoltban. itt elsősorban azokat szeretném vigasztalni, akiknek feleslegük van, mert azért az nem kizáró ok ám! Nemcsak az 50-60 Kg os leendő anyukák esnek könnyen teherbe, láttam én már 80 kg feletti induló súlyú kismamit is! :oops:
Albi! hogy már te is itt tartasz! Ez igen!
Moncso! Nektek is kellemes húsvéti ünnepeket!
Farkasok érdekelne, hogy hogy állsz az IR-rel!
Vigyázzatok Magatokra!
baboca03

sziasztok

baboca03
te mikor is kezdessz? én 113 kg-os anyukát láttam, őt aztán a terhesség alatt tényleg diétára fogta apánk. Fogyott is a "párolt húst almával"-tól. :lol:

Kép
Kép
bbeti

Februáranyu és Februárapu,

Szívből gratulálok Februárbébi születéséhez!Sok boldogságot immár hármasban!

Micsoda izgalmasak lehetnek ezek az első napok!Talán már otthon is vagytok!

HANYATKA!!!!!!!!!!
Láttam ám, hogy előkerültél!Mi újság Veletek???

Mindenkinek Áldott, szép Húsvétot!

Bébé
bébé2007

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon szép Húsvétot kívánok!

(a hóesés ebbe a kívánságba nem tartozik bele :lol: )

Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Babóca,
Csinálom a diétát, és aktívan bevezettem a sportot (2db Arwen torna és 1 jókora futás) és májusban lesz kontroll vérvétel, DE a jövő héten nyomok egy totál hormont és pajzsmirigy vérszívást, mert ha azok valamelyike nem jó akkor a doki néni azt mondta, hogy kapok gyogyót, persze valamit az IR-re és valamit a pajzsmirigyre.
Farkasok
farkasok

sziasztok

farkasok
hihetetlen, hogy mennyi bonyolult összetővője van egy terhességnek, mennyi mindennek kell stimmelnie ahhoz, hogy babád lehessen. Sokan nem tudják, hogy emmnyire szerencsések a spontán teherbeeséssel. :twisted:
Ilyenkor elgondolkozom, hogy mi lenne velünk a középkorban, vagy csak 100 évvel korábban?

Kép
Kép
bbeti

összetevője és mennyire (bocsi) :oops:

Kép
Kép
bbeti

Szeretetben gazdag ünnepeket kívánok minden kedves jelenlegi és leendő kismamának!

Kép
albi2000

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: