A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Nono!

Bocsi, de nem emlekszem, hogy neked mennyi idos a gyerkocod?
Kisfiu vagy kislany?

Magi
Vendég

Sziasztok!
Én is megjöttem. A mai eredményeim: szívhang jó, bár a végére nagyon bealudt (ami nálunk még soha nem fordult elő), és fel kellettt őt ébresztenünk. Annak ellenére jó a CTG-m, bár azt mondta a Zita, hogy lehetne jobb is. Uh eredmények: BPD 94mm, Th 89mm, AC 289mm, Fl 71mm. Átlagban a hétnek megfelelőek a méretek. Bár már megint a pocakja le van maradva több mint 2 héttel (ilyenkor az AC átlag 310mm). És nem is nőttünk akkorát, mint előtte való hetekben. Kiváncsi vagyok mit szól hozzá jövő héten a dokim. A lényeg pedig, amit tegnap írtam is nektek, hogy idáig harántban voltunk most pedig átfordultunk MEDENCE fekvésbe. Egyre jobban bizonyosodik a császár.

Judit!
Lehet, hogy bent volt szülésnél a dokim, mivel mondta, hogy ha bármi van elérhető annak ellenére, hogy szabin van, és már jön is be a kórházba. Én is csak őt tudom, mint Attila. Jövőhéten kedden megyek újból.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Nono: Hát igen, a rutin sokat számíthat. A második gyerekkel már van összehasonlítási alapod, pl. nem aggódsz fölöslegesen.
Szexről: Szerintetek milyen együttlét-gyakoriság az, ami még nem veszélyes koraszülés szempontjából problémamentes terhességnél? A napi 1 az sok?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Lanyok!

Eddig meg nem irtam, de reggel ota kemenyedek.

Mostmar 5-10 percenkent jonnek, igaz nem faj, de kemenyedik.

Mar zuhanyoztam is, hatha attol elmulik, de nem.

Szoval most ugy nez ki, hogy egy 5 perces egy egy 10 perces, majd megint 5 es megint 10.

De egyaltalan nem fajnak, igy meg nem remenykedem.

Zolinal nem emlekszem, hogy milyen volt, csak hogy ott sem fajt annyira az elejen.

Magi
Vendég

Hú, Magika! Drukkolok! :D

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Nono: Ki bántott? Ki szólt be neked? :(

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

magika!!!! HŰHAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! Szorítok nagyon hátha mégis és akkor nem kos lesz a bébi!!!!
Nekem Szonjánál nagyon fájt minden és pár hete nekem is volt hasonlóm és be is mentem a kórházba de csak a front miatt volt doki szerint és ez nem szülési hanem jósló-fájás (tévesen hívják fájásnak mert nem fáj állítólag). De ugye ki tudja!!!! :D :D
Szonja 2és fél éves.
Vendég

Magika: akkor most drukkolhatunk, igaz?

Nono: nem is az etetésről van szó, de Launál sem emlékszem, hogy mikor is kakilt pl. Meg azt nála is írtam eleinte, hogy mikor volt jókedve, mikor nem, mi segített. Persze nem tudom, mennyi időm lesz majd ilyesmiket írni, ezért is szeretném elrőe megírni a "táblázatot" avgy valami ilyesmit hogy majd csak töltögetni kelljen -talán arra majd még futja. :wink:

Kép Kép
celesztina

bolygó! családtag a lelkes mindig mással foglalkozó! De lassan túlteszem magam a megrázkódtatáson és tudomásul veszem ha eddig nem változott nem is fog már eztán sem...csak egyre rosszabb a korral.
Vendég

Nono!

De neked is egesz nap volt?

Nekem reggel 10 korul kezdodott.
Vendég

celesztina! Ha neked bevállt akkor hajrá! Én tuti nem felejtem el, ha meg igen azt hiszem hangos szirénázás jelzi majd a problémát. Szonjánál már beállt ez a mikor kakil-eszik--stb, és mindig más volt amivel meg tudtam nyugtatni. :D
Internetes naplót akartam vezetni még korábban, de van egy két szemét dög aki miatt nem vágok bele és nem adom ki h mikor mi történt velünk. Pedig lenne más akivel meg szívesen megosztanám. De inkább senkivel mint h alapot adjak arra h belém-kössenek, így is megteszik soxor.
Vendég

Nono: sajnálom ezt a belekötés-dolgot :( hogy nincs jobb dolguk másoknak!
Jó Neked, hogy nem felejted el, nekem sokszor olyan lyukas az agyam :roll:

Kép Kép
celesztina

magika! Nekem éjjel volt 2 órán keresztül, 2 és 8 percesek össze-vissza és az elején nem fájt csak keményedett de a végére már elkezdett fájdogálni is. Nem kicsit, nagyon fájt. Aztán bevettem 3 szem magne b6-ot és elaludtam és másnap reggel megint kezdődött és akkor még csak a 31. héten jártam és nem kockáztattam. De ez nem jelent semmit...van olyan akinek nem fáj semmi csak a vége felé...ki tudja....nem mérvadó...sajna kéne egy ctg és akkor meg tudnád te is mondani h mi is ez. a joslók max 40 es fájások v 50 esek ha ennél erősebbet jelez a gép akkor lehet h elkezdődött valami.
Nekem a korházban is rendszeresen fájt és a gép nem mutatta ki csak 1x egy 60 as fájást de se előtte se utána semmi nem volt, pedig a doki is érezte a hasamon h bekeményedik majd ellazul, de mondta h ha a gép nemjelez akkor ez semmi.
Szonjánál is volt egy ilyen próbaköröm, h akkor most szülök és ott sem lett szülés a vége.
De mondom ez csak nekem! Ez nem mérvadó nálad...ebből még akármi lehet! Mármint akármi nem...csak baba! :D
Vendég

Nono: Nekem is van 1-2 kedves családtagom, aki minden gondolkodás nélkül olyan elmés dolgokat tud mondani, de eszébe nem jutna, hogy azzal a másikat megbántja esetleg... Sokszor csak nyelek egy nagyot, aztán amikor felhalmozódik bennem a sok "nyelés", ha egyedül vagyok, kibőgöm magam. Arra tényleg esély sincs, hogy megváltozzon az illető, vagy akár megértse, hogy mást esetleg megbánthat, stb.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Bolygó 36.héttől, de olvastam már a 34.től is. Én ezt is személyre szabottan e héttől (37.) iszom.

Zsuzsa na most meg medence? Jaj, te szegény! Ezt a forgó kis csajszit!
Kedden hányra mész? A szülésznőm a gyerekágyon helyettesít 1 hónapig, így most pénteken megyek CTG-re és utána kedden, de mondta kérjek időpontot a Zitához, és a szülésznőm meg bejön hozzám a szobába. Az a baj, hogy nekem 11-re kell mennem a körzetihez, így persze szívesen mennék reggel CTGre, de biztos akkor a cukrosok vannak, és már nem fogok beférni.
Visszaolvastál?

Magika
izgi!

Kép
téjé

Sziasztok,örömel olvastam vissza a leveleket,nagyon sokan irtak ma. Nagyon köszönöm a hozzászolásokat,tanácsokat és megnyugtató válaszokat. Kamilla nagyon,nagyon csinos vagy.
balla melinda

Sziasztok!

Magika:nana.....

Biztos azt gondoltátok, hogy már......de nem....egyben vagyunk, pedig már nagyon várom.....ma beszéltem a választott szülésznőmmel, aki mondta, hogy egész húsvétkor nem lesz Bp-en, úgyhogy ha akkor szülök, bizony nem tudom ki lesz....én nem tudom, ki hogy gondolja, de ha egyszülésznő tudja,hogy tőlem fogja kapni agázsit, akkor azért felhívhatott volna, hogy ezt közölje velem, hogy esetleg ne a kórházba érkezvén szembesüljek a ténnyel, mert esetleg kiborulok...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok csajok!

Hűű Magika ez izgi nagyon ! :) Kíváncsi vagyok mi lesz még ma!

Nono, internetes naplóhoz: nem kell publikussá tenned, ha akarod csak az olvassa akit meghívsz. Nekem is ilyen a babablogom.

Kép Kép
szõlõ

Ja, sikerült feltennem a baldachint! :lol:

Kép

Kép Kép
szõlõ

Klarka: igazad van :?

Szőlő: gyönyörű a kiságy :D Azért legalább megérte megszenvedni azzal a baldchinnal, nem? :wink:

Magika: hogy vagy?

Kép Kép
celesztina

szőlő! Hol van ez a blog ahol ilyet lehet nyitni??Segíts légyszi!
Vendég

Szőlő:
nagyon szép a kis ágy és a baldachin.
nono:semmi tünetem nem volt,nem távozott a nyákdugó,se.mmi
balla melinda

klarka hát egy fogadott szülésznőnél ez nem túl ...hm. Nekem egy ismerősömnél volt az a helyzet, hogy 1 napot mondott, hogy nem ér rá, pechére pont akkor szült, és a szülésznője elrendezte, hogy ki vállalja át az ügyet. Legalább azt mondta volna, hogy kinek "ad át", kit keress, ha mégis! Nem érte volna meg neki, az a 2 forint, hogy értesít?

Kép
téjé

Köszi a kiságy-dícséretet, nekem is nagyon tetszik, és igen megérte szenvedni vele :lol:

Nono, írtam privit róla!

Kép Kép
szõlõ

Magika!
Csak nem? :) Tudom, hogy szeretnél túl lenni rajta, szorítok!

Kamilla!
Hát igen... a két kép között csak a pocak a különbség. Máshova nem is szedtél fel kilókat. Ügyes vagy. :D

Szőlő!
Látom sikerült. Gratulálok! :) Ez a narancssárga tényleg élénkebb szín.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

sziasztok!
Geni, teljesen egyidősek vagyunk! Tök jó, hogy leírtad az UH adataidat, én is leírom (lejjebb) az enyémet, most voltam. Hasonlóak az értékek!!
Nuska- Te pedig ma mész UH-ra és ctg-re. Várjuk a beszámolót, és az adatokat!!
Zsuzsa, sajnálom, hogy medence végű a babád, viszont a lényeg, hogy minden rendben van vele! A hasa tényleg kisebb, kis vékonyka baba!
Magika, izgi!!!!!
Melinda, lehet, hogy már lemaradtam, és válaszotak, de az a kérdésem , hogy csak a külső méhszájad nyitott? Nem írod le azt a 4 jegyű számot, amit a doki beírt a kiskönyve?(3100 v. 3110?) mert ha a belső még zárt, szerintem akkor ne idegeskedj, és az ágynyugalmat sem kell annyira komolyan venni. Nekem is már korábban kinyílt, és teljesen úgy tengettem a napjaim, mint előtte, és nem nyílt tovább. Ha a belső is nyitva van, akkor viszont tényleg pihi!
Kamilla, nagyon csinos vagy mind 2 képen!!!
Szőlő, nagyon szép a baldachin és a többi kiegészítő!!Ügyik vagytok. Hátul, a baldachin tartó rúd nálatok milyen hosszú? Nem megy le teljesen, ugye?
Nono, próbálj meg nem idegeskedni a családtag miatt, tehet egy szívességet...
Szösszenet, jól megijesztettek a fájások, hogy bepakoltál...

Rólunk:
Megjöttünk az UH-ról. Az adatok:
Fejvégű fekvés, BPD: 93 mm, HC: 337mm, AC:331 mm, FL: 69 mm.
A lepény érettsége: II.
A flowmetriás (áramlásos) adatok szerint is teljesen rendben van minden, állítólag jól érzi bent magát a baba! :)

viszont a súlyát és a hosszát nem tudták megnézni, mert a gépbe nem volt betáplálva az a séma...
Szóval nem tudom mekkora az akkora, de kb. 3 kg lehet.

Méhösszehúzódások: Én esténként érzem, hogy a hüvely tájékán, teljesen lent nyilalgat. Aztán abbamarad, és el is alszom. Gondolom, csak ez lehet a méhösszehúzódás? :?:

Timi

Kép
tim27

Lanyok!

Hazahoztam Zolit az ovibol.

Szerintem ez mar nem fog elmulni.
Egyre erosebben fajnak es mar rosszul is vagyok, mindjart megyek hanyni is. Jobb itthon, mint a korhazban.

Csak a kerdes hogy mikor.

Az uram annyit mondott, hogy hatig huzzam ki, mert addig talan letudja a tumultust a rendeloben. :shock: :shock: :shock: :shock:

A tobbit meg majd lemondja.

Kesz vagyok! Zolinal is ez volt.
Egesz szules alatt telefonalt es a betegeit mondta le. :shock: :shock: :shock:

Szoval remelem hatig nem kell indulni.

Igaz az mar csak ket ora, szoval tuti nem lesz addig semmi es itt foglak titeket boldogitani.

Magi
Vendég

Judit!
11-re megyek kedden CTG-re. Elég sokan vannak aznapra, mert az ünnep miatt tolódik a hétfő is, de a Zita még talált nekem időpontot. Mondtam, hogy az a nap jobb, mert akkor még tavaszi szünet van, így nem kell sietnem haza.
A 8.-on is olyan újfajta digitális volt kb 3 hete (akkor kapták), de felvitték a szülőszobára, mert ott meg az ottlévők közül lett rossz az egyik. Így visszakerült a régi gép.

Magika!
Én is keményedek, de már tegnap óta érezhető fájdalom nélkül. Én a frontnak teszem be, mivel a fejem is olyan tompácska ma is. A CTG pedig csak 10-es és 20-as fájásokat mutatott ki délelőtt. De igaz eggyik pillanatról a másikra változhat minden. Azért nekem még jó volna egy kicsit kihúzni, főleg ezt a hetet.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Klarka!

Sajnalom a szuleszno dolgot.

Nekem az orvosom nem lesz husvetkor, de szolt nekem, hogy elutazik es hogy ha kell hivjam jon.

De nincs ertelme hivnom mert Bekescsabara megy es onnan nem bizti, hogy ideer.
Szoval ha megis akkor szulnek fel sem hivom, hogy jojjon.

De remelem ezek utan nem kell akkor szulnom.

Magi
Vendég

Hú, de izgi!

Amig otthon vagy tudósíts az állapotodról!!

Szóval a keményedésekátmentek fájásba?

Kép

Kép
kamilla306

Azt nem mondom, hogy nagyon faj, de egyre jobban erezni.
Mostmar olyan, mint amikor meg szokott jonni.
Gondolom azert is vagyok rosszul es van hanyingerem.

Magi
Vendég

Na pihenek egy kicsit, hatha tudok.
Addig kell, mig Zoli meset nez nyugodtan.

Magi
Vendég

Magika: nagy drukk! Ha már ilyen kellemetlen, hogy fáj meg hányingered van, legalább ez legyen az!! :D Szorítok Nektek!!! Pláne hogy 6ig kitarts!!!!

Kép Kép
celesztina

Zsuzsa hát akkor érdekes lesz, időpontot kapnom, de majd megoldják. 11? Akkor viszont tuti nem találkozunk. Megint.

Magika szorítás ezerrel!

Kép
téjé

kerekes, tim, gratula az eredményekhez. most nézem, tim Neked sincs már sok vissza :lol: :lol: :lol: hogy viszonyulsz hozzá? még erről nem sokat írtál...olyan kedvesen mindig ránk reagálsz leginkább...
magika, húha, ez már nem vicces :lol: :lol: :lol: légy szí oszd velünk az infokat. és ha netalán szülés lesz a vége, azért a pároddal üzenj nekünk ide :lol: :lol: és majd ne olyan soká jelentkezz, mint mezsó!
celesztina, megosztod majd velem, hogy mi lett a "napló-készítés" eredménye?
nono, nem írnád meg a "szokásosban", hogy mi a probléma? Nem értettem, hogy miről írsz. Ill. először nagyon félreértettem, de kiderült, hogy családtag a "kedves"?
szőlő, hol is így bloggolni?
kiscica, mi van a Te leszállt pociddal? most már egy hete is van, hogy nagyon szülést jósoltak Neked.
védőnő, holnap megyek hozzá. kiváncsi vagyok, hogy ad-e receptet a kis kölyöknek, de szerintem nem. megint vérnyomást mér majd, meg ilyenek.
klarka, l. sz. Te is jelentkezz ám be minden nap, hogy mi van...

Kép
1bambi

Magika - Drukkolok nagyon!!!! :)
(most jön a tanítványom, ezért másra nem tudok reagálni .. pedig követném az eseményeket veletek .. úgy izgulok és drukkolok... :D)

Timi - Jaja .. jól beparáztam, az biztos .. de így már van kórházi csomagom :lol:

Szőlő - Szerintem csodaszép ez az ágynemű .. ez a narancs .. végem van :) Cserének nekem is ilyen kell!!!
Honnan is rendelted, mennyiért?
Amúgy azt tudod.. hogy ez inkább csajos :P :P

Nah .. most már tényleg húzok tanítani ..

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Elmaradtam megint mint annak a rendje…
Tegnap szülinapoztunk pici Dominóval, úgyhogy egyáltalán nem voltam gépközelben…

Ma voltam dokinál reggel, volt egy röpke UH, pici rendben, szép nagy. Pontos mérések, súlybecslés, majd holnap a 4D-n.  Volt manuális vizsgálat is, a méhszájam elkezdett nyílni, a külső 1 ujjnyira nyitott. Hát nem örülök, de evvan. Dominóval is már 32 hetesen kezdődött a nyílás, akkor 2100-es voltam. Remélem azért a 37. hétig Batyubabát is bent tudom tartani.

Szőlő, álomszép ez a baldachin, gyönörű színe van! Imádom az ilyen vidám élénk színeket!

Klarka, sajnálom hogy így jártál a szülésznővel. Tényleg az lett volna a minimum, hogy felhív… és ajánl valakit maga helyett.

Magika, látom Nálatok is akció van :D Drukkolok!

Kerekes, sajnálom a medencefekvésű kisasszonyt, de ha ilyen forgós kedvében van, biztos visszafordul még ;)

A málnalevél teát én a 34. héttől fogom inni. A gátmasszázst meg… már Dominónál is elbohóckodtuk apával. :D

A Geddes- féle babanapló nekem sem jött be… tartalmilag. Képileg persze gyönyörű :) A Simó féle pocakosmapló jó, azt mindkét gyerkőccel töltötgettem-töltögetem, de nekünk spec a blog az igazi napró. Annál részletesebbet sehol nem nyomtatnak. :D

Szössz, nem semmi mlyen vékony voltál :wink:

Kamilla, de gyönyörű a pocid! És milyen vékony voltál, aztaa :shock: :D

Na így hirtelen ennyi…
Szép napot :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok Mamik

Juj, látom izgalom van!!

Magi hajrá, hátha ez már az, és téynleg húsvétra már teljes lesz a létszám!!!!! Szorítok én is!!

Klarka
Tuti a hozzáállása a szülésznéninek! Remélem nekem nem lesz ilyen pechem, h pont akkor nem lesz, amikor nekem kell menni!!

Téjé
Én sem értem, h miért parázott be a védőnéni ettől az értéktől. Azt mondta, h ez magas, és h szoktam-e méregetni! Sosem szokott magas lenni, és nem fog ezzel paráztatni, volt ennél magasabb is és azt sem éreztem meg!
Megkérdeztem a sterilizálót, és csak olyan van nekik, amihez van üveg is 9000ért.

Nono
Ne búslakodj egy rokon miatt sem. Mondom ezt én, akit állandóan kiborítanak.. Fel a fejjel!!

Szőlő
Ügyik vagytok, h sikerült feltenni a baldachin, tök jó szine van.

Zsuzsa
És ha most megint faros, akkor még van esélye befordulni, nem?? Vagy ez majd akkor derül ki, amikor beindúl a szülés?? Vagy emiatt tervezett császár lesz??

Tim
Örülök, h jók lettek az eredményeid!

Bolygó
Napi 1 lak. sex??? Hát, itt többen összetennénk a kezünket, ha meglehetne a napi 1. Így a vége felé elég sokan le vangyunk erről tiltva, vagy csak finoman lehet. Ha probléma van, doki szól, h mit szabad!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Ügyes vagyok, mert a mai írásokat visszaolvastam, de bocsika, hogy nem reagálok, mert ha nem jegyzetelek, akkor elszállnak a fejemből az olvasottak, meg hát a nevek, hogy mi kivel történt.

Ami megmaradt!

Kamilla, Szösszenet!
Nagyon csinosak voltatok és vagytok most is, nyugi!!! :D

Szőlő!
Nagyon tetszik az ágynemü színe!!!! :D

Magika!
Neked meg szorítok!!! :D

Láttam sokan írtátok a nyilalást a hüvelybe...Nekem napi rendszerességű, nem vagyok felfázva.
Van olyan, hogy nagyon élesen belenyilal, elég kellemetlen. Pocakom is gyakran keményedik, és mensi szerű fájdalmaim is szoktak lenni, derékfájással....
Úgyhogy ezeknek örömére jövő hét szerdán szólok a dokinak, ahova járok, hogy nála szeretnék szülni. Úgy érzem, hogy nem várhatok ezzel április első hetéig.... :roll:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Rólunk
Du. úgy gondoltam, h majd jól lefekszem aludni egy kicsit, mert elég korán keltem (7kor)...
Becsukom a szemem, erre abban a pillanatban a felettünk lévó teraszt nekiálltak bontani!!!!!!! Én ezt úgy utálom!!!! ÉS egy órán keresztül, mikor is úgy döntöttem, h felkelek, erre utána abbahagyták!
:evil:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Magika:drukk!!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Szőlő: Milyen szép ágyneműt és baldachint vettél! Nagyon tetszik!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

magika! nagyon drukkolok!!!! szerintem is elkezdődött, hiszen rendszeres a keményedés, és régóta tart!! Ha tudsz írj egy szót, hogy elindultál szülni!

Szőlő! Nekem is nagyon bejön ez a narancs szín! :P

Kamilla! nagyon csini vagy most is!

Pénteken meghozzák a kiságyat + pelenkázót, és a babakocsit! A nyuszi hozza pont...! :D

Kép
gabo001

Csöppke: melyik a Simó féle?

Bambi: pü-ben küldtem a listáját a babafigyelőnek :wink:

Kép Kép
celesztina

celesztina,
pont most néztem, hogy küldted. köszi. én is még agyalok, mert valamit kellene csinálni.
A Simó féle a pocakosnapló. nekem is olyan van. a neten keress rá, van egy 2. része is, majd megnézem könyvesboltba, hogy mennyire jó. a pocakosnapló nekem úgy ahogy bejött...főleg az, hogy hetente ír 1-2 mondatot a bab fejlődéséről, súlyáról, hosszáról, stb.
meg, hogy (elvileg) sok mindent "beleírat" az anyukával: érzések, képek, UH eredmények, stb.

Kép
1bambi

Magika! Drukkolok!!!!! :D

KépKép

KépKép
gabcika

Sziasztok!

Este én is voltam orvosnál sajna van egy kis gyuladásom, kúpozhatok.... :cry:
de a babym jól van, csináltunk 1-2 perces CTG-t édes volt a kis szive.
a mészájam 2000-s. szóval minden oké...
Ja és beszéltünk a császárról igaz még nem végleges,
de Május 1 lenne. :lol: ( szerinte akkor majd nem szülnek sokan....) :wink:
Köv. pénteken kell mennem vérvételre + CTG-re

Szilvi és Medina én is a Barossban fogok szülni a Papp Csabánál.
Ti kinél?
Nálam már a Dani is oda érkezett. Minden jó volt csak épp nagyüzemben szültem és nem volt hely utána a csecsemős szobákban...
Ami nem tetszik csak annyi, hogy nincs 1 társalgó féleség ahova le lehetne ülni a látogatokkal, csak kint a folyosón a padokon :roll:

Bambi én olvastam a kismamák pácban, szerintem baromi jó, jókat sírtam-nevettem rajta. :lol:

Szössz, Kamilla nem ér ilyen vékonynak lenni... :wink:

Szőlő fantasztikus a szine a szettnek.

Egyenlöre ennyi...

KépKép
Kép
xsara
Érd

Jaj kimaradt

Magika nagyon szórítok!!!!
++++++++++++++++++++++++

KépKép
Kép
xsara
Érd

Szőlő! Nagyon szép az ágynemű! :wink:

Csöppke! Dominó meggyógyult? Boldog szülinapot neki (így utólag)!

Lili ma a délutáni alvásnál úgy belefejelt a pocakomba, hát nem volt kellemes... :roll: De a törpilla bent ugyanúgy ficánkol azóta is, gondolom nem nagyon hatotta meg... én egy pillanatra megijedtem.

Tényleg a múltkor valaki írta, hogy ha kevesebbet mozog a baba, vagy éppen túl aktív, "vergődik" (ezt a kifejezést használta), akkor érdemes orvoshoz fordulni...
Az enyém rengeteget mocorog és néha a partra vetett hal jut eszembe róla, olyan repdeső, vergődő mocorgást érzek.... na ezt jól megfogalmaztam... szerintetek???

KépKép

KépKép
gabcika

Xsara! A barátnőm is a Papp Csabánál szült! :D Nagyon meg volt vele elégedve!

KépKép

KépKép
gabcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: