sziasztok!
Geni, teljesen egyidősek vagyunk! Tök jó, hogy leírtad az UH adataidat, én is leírom (lejjebb) az enyémet, most voltam. Hasonlóak az értékek!!
Nuska- Te pedig ma mész UH-ra és ctg-re. Várjuk a beszámolót, és az adatokat!!
Zsuzsa, sajnálom, hogy medence végű a babád, viszont a lényeg, hogy minden rendben van vele! A hasa tényleg kisebb, kis vékonyka baba!
Magika, izgi!!!!!
Melinda, lehet, hogy már lemaradtam, és válaszotak, de az a kérdésem , hogy csak a külső méhszájad nyitott? Nem írod le azt a 4 jegyű számot, amit a doki beírt a kiskönyve?(3100 v. 3110?) mert ha a belső még zárt, szerintem akkor ne idegeskedj, és az ágynyugalmat sem kell annyira komolyan venni. Nekem is már korábban kinyílt, és teljesen úgy tengettem a napjaim, mint előtte, és nem nyílt tovább. Ha a belső is nyitva van, akkor viszont tényleg pihi
!
Kamilla, nagyon csinos vagy mind 2 képen!!!
Szőlő, nagyon szép a baldachin és a többi kiegészítő!!Ügyik vagytok. Hátul, a baldachin tartó rúd nálatok milyen hosszú? Nem megy le teljesen, ugye?
Nono, próbálj meg nem idegeskedni a családtag miatt, tehet egy szívességet...
Szösszenet, jól megijesztettek a fájások, hogy bepakoltál...
Rólunk:
Megjöttünk az UH-ról. Az adatok:
Fejvégű fekvés, BPD: 93 mm, HC: 337mm, AC:331 mm, FL: 69 mm.
A lepény érettsége: II.
A flowmetriás (áramlásos) adatok szerint is teljesen rendben van minden, állítólag jól érzi bent magát a baba!
viszont a súlyát és a hosszát nem tudták megnézni, mert a gépbe nem volt betáplálva az a séma...
Szóval nem tudom mekkora az akkora, de kb. 3 kg lehet.
Méhösszehúzódások: Én esténként érzem, hogy a hüvely tájékán, teljesen lent nyilalgat. Aztán abbamarad, és el is alszom. Gondolom, csak ez lehet a méhösszehúzódás?
Timi