A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

nagyon kis helyes pocid van Csiri. Ja és már időszerű volt, hogy te legyél a tetőn!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

MÁR MEGINT OTT AZ A KIS FÉNY KÖZÉPEN MINT A MULTKOR...LÁTJÁTOK???????????? :idea:
a KÖVETKEZŐ REJTÉLY A MAI NAPRA,AZOK UTÁN,HOGY VALYON GÉZÁÉ VAGY BOTONDÉ AZ A SOK PÉNZ ÉS HOGY HONNAN VAN???
MEGHA GÉZA KÖLCSÖNT AKAR FELVENNI,MIÉRT NEM HÍVJA A PROVIDENTET? :roll: :?: :idea: :shock:
Vendég

Sziasztok!

Ez a Géza pénz nekem is rejtély.

Az én babám ma is nagyon nyugis. Este volt egy kis rugi, de napok óta kiüti ez a hülye front. :evil:

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

CSAJOK!!!NÉMI IZZADTSÁGGAL UTÁNAJÁRTAM A DOLGOKNAK...TUDOK VALAMIT NEM????TISZTA DERRICK...NAGYON IZGI... 8) :lol: :lol: :lol:
MOST FIGYELJETEK! :idea: :arrow:
EZEKET A BARÁTOK KÖZT HONLAPJÁRÓL SZEDTEM LE...

"Kristóf észreveszi, hogy Nóra, tudat alatt, megpróbálja őt „Tónivá formálni”.
Vanda rémülten látja, hogy kezd fogyni a támogatottsága.
Vajon Géza eltűri, hogy Terike büntetlenül dézsmálja a pénzét?

Tehát a pénz Gézáé!!!!!!!!!!!!!!!!!
nade honnan????
:roll: :?:
Vendég

Valakin láttam a pcaktartó övet.
Nekem is van!!!!!! :D :D :D :D :D

Szerintem nagyon jó!!Csak ajánlani tudom! Nagyon jól tartja a hasat,derekat.Tényleg könyebb vele cipelni a súlyt!
Meg tovább bírok vele vasalni ,mint eddig... :wink: :wink: :wink: :roll: :D

Kép
orsitigris

Csiri,

az a fény...az rejtély...:D
na de, olyan kis helyes pcid van, már a kismama amnéziám miatt lehet hogy nem emlékszem, de mit is vártok ti? Kislányt? Mert ez olyan lányos poci.

Orsi, nekem van övem , tényleg jó!!! Én is csak ezt mondhatom, sajnálom hogy a többi babánál nem hordtam...

de a Géza nem lehet, hogy lopta, ugye nem? :roll: :D

Géza nem hord kockás inget, azé' nem képes a providentet hívni na, meg nincs egy helyes neje, aki a kezébe adná a telefonkagylót...nem?

Juj kéne valamit főzni...

Kép
danaaia

mindjárt beírok az Rtl-nek,hogy adják át Gézának azt az üzit,hogy 06-40-50-50-50!!!!
Vendég

Sziasztok csajok!

Megint nem csalódtam bennetek!A hülyeség az megy...Csiri jóvoltából. :lol:

Sajnos én sem tudom ezt a Gézás ügyet,pedig nézem. :cry:
A Providentes reklámtól hányingerem van!

Védőnőnél voltam:minden rendben,plusz 9kilónál tartok :oops:
A fájás a pocim felső részénél,szerinte is a kisebb hely miatt van,nyomhatja a babucikám.Neki elnézem. :wink:

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:43-kor.
pironya

pironya!
Nekem az Uh-s papíron a méhnyak hosszát feltüntették és abból lehet következtetni a méhszáj állapotára...legalábbis azt hiszem....
Vendég

na jónapot!
látom pörögtök!
dehát ez a Géza?!sajnálom én sem tudom, mi ez a pénz ügy, hébe hóba nézem, most is pont a végét láttam.na teszek fel pocifotót.
viszi a prímet szerintem nagyságra
mai képek

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
eyi

Eyi!
A rózsaszín pólós képeken nagyon nagynak látszik tényleg a CSUCSUKA-LAK :lol:
Vendég

Eyi:nagyon szép poci,bár nem kicsi tényleg.

Különben mindenki nagyobbnak érzi,mint amekkora fényképen. :lol:

Kép
melike

kezdem visszaolvasgatni, dehát fél napig nem vagyok, s lemaradok mint a kutya.

szép poci csiri és buci szép babó, nagyon helyes kis arca van, rem nem hagytam ki senkit

most már egyre nehezebben mozgok, úgy értem, ha bújkálni kell a beépített szekrényekbe, meg ilyesmik, hamarabb elfáradok, most kezdem igazán érezni a súlyt.tegnap kitakarítottam festés után a szobát, hát el is fáradtam estére, utána 1 óráig csak ültem, persze a babám tegnap olyan aktív volt, hogy még akkor sem hagyta abba a rugdosást, majdnem kirúgta az oldalamat egész nap, meg ma sem szundikál édesem.

Kép
Kép
eyi

csiri te mire vagy kiírva?

Kép
Kép
eyi

Eyi!
Szép nagy pocakod van!

Pironya!
Az Uh-n lehet látni a méhszáj belső részét,mert a múltkor nekem is megmutatta a doki a monitoron,hogy nézzem meg a belső méhszáj zárt (belső vizsgálat nélkül).
De ha már rég volt hüvelyi vizsgálatod,szerintem ilyenkor már nem árt megnézni,hogy a külső nyílt-e,vagy puhult-e a méhnyak.
Ez sok mindenre engedhet következtetni,és ez nem látható (érezhető) az UH-n.De a dokid majd biztos megmondja,hogy mi legyen. :D :wink: :wink: :wink:

Kép
orsitigris

Eyi!
ezt nem értem...Hogyhogy mire vagyok kiírva???? :?: :shock:
FEHÉR LAPRA.... :roll:
Vendég

arra gondoltál,hogy junius 16-ra vagyok kiírva,de a szülésem időpontja ha minden rendben,akkor május 30 vagy junius 2.!?
Vendég

hát hányadikára?hányadikán szülsz?vagy hogy írjam másképp?nálatok nem szokták így kérdezni?pedig Eger nincs messze innen...

Kép
Kép
eyi

Eger nincs messze Drágám,viszont az én agyamnak túl komplikáltak ma a dolgok....Hiába....megviselt ez a Géza ügy.... :lol:
Ugyhogy ha lehet,csak olyan egész egyszerűen,hogy énis megértsem :lol:
Vendég

ok.és császár lesz?már annyian vagyunk, h. keverem a dolgokat

Kép
Kép
eyi

Köszi a kedves fogadtatást :) !

Géza pénzhez hozzászólni én sem tudok,de nagyon jót nevettem rajta :lol: .

Eyi,Csiri,Oszman,Dana csini pocitok van!

Pironya nekem pl. mindig csinál a doki hüvelyi vizsgálatot is,pedig hú de nem esik jól :roll: ,viszont megnyugtat a tudat,hogy megnézte :D .Ma én is a krumplis tészta és a krumplifőzelék közt vacilláltam,nálam az utóbbi győzött.

Dana attól én is tartok,mi lesz Lencussal,míg mi bent vagyunk a kórházban.Na meg kíváncsi vagyok,mennyire lesz féltékeny,mert a pici babákat addig nagyon szereti míg nem az én kezemben vannak.... :) .

Hízás:én eddig 3 kg-nál tartok,ami nagyon jól hangzik,ha nem nézzük a kiindulási súlyom :roll: :lol: .

Kép Kép

Kép
dettus

Igen progis császár lesz...és juni 16-ra vagyok kiírva,de május 30 vagy juni02....nagyon csúnya a két elöző császár helye,ráadásul köldöktől lefelé kb 20 centi,illetve 2 laporoszkópos és 1 jó nagy vágásos epeműtét nagyon csunya hege a hasamon....ezért döntöttek így...
De most keresztbe fognak vágni...remélem!!!!
Vendég

Detti!
3 kiló 26 hetesen??? :shock: irígyellek!!!!

Nekem a doki mindig megkérdezi,hogy megvizsgáljon-e....eddig mégcsak egyszer tette 10 hetesen,amikor bevéreztem....de most szombaton szerintem ugy készülök ha megyek hozzá....
Ugyhogy péntek este a dzsumbuly akció bevetési osztagot mozgósítanom kell...Ezalatt apát és a borotvát értem...
mertugye mint írtam nem szeretném ha a doki bozótvágoval vagy horgolótűvel támadna... :lol: :lol: :lol: :oops:
Vendég

Csiri ne irigyelj,mert nem láttál még :lol: .Komolyan,sajna még az előző terhességből vagyis inkább szopis időszakból rajtam maradt jóóó pár plusz kiló,így az adna be,ha ez most sokkal több lenne.

Kép Kép

Kép
dettus

mi az a laporoszkópos?a lényeg, hogy tök jól nézel ki,de nem irigyellek a vágások miatt.én ha lehet normális szülést választom, bár ha farfekvéses lesz, nem akarom, hogy agyonszenvedjem magam, utána meg megcsászározzanak.

dettus 3 kiló?nem semmi. mondjuk anyu is volt úgy egyik tesómnál(az 5. gyereknél), hogy összvissz 3 kiló hízott, s a húgom 3,50-el született.jó mi?

Kép
Kép
eyi

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:44-kor.
pironya

Én kb +12 kilónál tartok,deha átköltözünk szerintem lemegy 1-2 kiló tuti...meg addig is van min idegeskednem...amiket évekig elnyomtam magamba bosszúságokat,ma minden elötört....tök érzékeny vagyok,pedig azthittem,hogy tulvagyok már ezeken a dolgokon....

Eyi!
Lehet,hogy nem jól írtam,hogy laporoszkópos,de az az amikor nem vágnak,hanem ilyen vastag tű,csőszerűvel műtenek...ha gondolod küldök priviben fotót a poló nélküli pocimról...

pironya!
Aktivia hatása=nulla!!!
Vendég

aha küldhetsz, nem hangzik valami jól.hamarosan mennem kell, veszek egypár rucit a picinek Ausztriában, jó árban vannak.nem szoktatok kimenni?plüss rugi 1200 meg ilyenek

Kép
Kép
eyi

Csak gyors bekukk, megjöttem a terhesgondozásról, most pedig megyek a fogorvoshoz.
Na, ezeken igazódjon ki az ember :evil:
Terheléses cukor: éhgyomi: 4,0, 120 perces 6,7 lett. Védőnő szerint jó, a körzeti doki szerint magas, diétáznom kell.
A vasam 115 (120-175) lett, védőnő szerint alacsony, a doki szerint elfogadható.
Vérnyomásom már megint 130/70 lett :evil: Itthon mindig mérem, 110-120/65-70 között szokott lenni. Biztos már megint felidegeltem magam az előttem lévő 2-3 órás várakozásra :evil:

Már alig várom, hogy jövőhéten lásson a fogadott dokim. Csak ő tud megnyugtatni. :?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Eyi!
Átküldtem!
Vendég

Ja!És Emese is tud valamit a Budapest Bank reklámokban.... :shock: :lol:
Vendég

Olyan jót aludtam! :wink:
Hol vagytok?

Csiri:nekem is küldd el a pocis képet!

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:44-kor.
pironya

Melike!Átküldtem...
Én délután tudnék aludni viszont nagyon gázos vagyok utána,csak kóválygok...ugyhogy inkább átvészelem a délutánt 1 kv-val...

Én pont azt néztem,hogy mindenkinek kifordul a köldöke általában...az ujságokban is a kismamafotókon a szük felső alatt látszik...és állítólag az a természetes....nekem nem fordult ki....naon mély...
Viszont csíkosak vagytok már???
Nekem a hasam nem repedt még ,mondjuk az elöző 2-vel sem,viszont a csípőm és a mellem már javíthatatlan állapotban leledzik.....
Vendég

Nekem is kifordult,elég vicces.
Csíkok még sehol sincsenek,de nem is szeretnék!
A húgomnak sem nagyon volt,reménykedek,hogy jó bőrtípusunk van.

Szegény Csiri,jól fel daraboltak. :lol:

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:45-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:45-kor.
pironya

Pironya!!!
dettó ugyanezzel idegelem ki a páromat!!!
de én azzal,hogy a mellem szerintem minimum 2-2 kiló....csodálkozom,hogy a melltartópántok bírják a strapát....de a derekam és a gerincem annál kevésbé... :?
Vendég

Különben mostanában (is) olvastam,hogy a baba,a méhlepény,víz stb. kb. 8-9 kiló.Akkor a mi hízásunk egyáltalán nem vészes!
Jó,tudom a babánk még nincs 4 kiló,de akkor is...

Kép
melike

Én is azzal nyugtatgatom magam,hogy átlag mindenki 10 kiló+ körül jár,ugyhogy még nem olyan gázos...
csináltam gyorsan tejbegrizt,ugy megkivántam....
Vendég

Na én mára szerintem utoljára néztem be....sehol senki.... :shock: :?
Vendég

Sziasztok!

Mindjárt rakok fel pociképet!
(amit már igérgetek egy pár napja, hete, hónapja)
bszilvi25

sziasztok,
na hát ez a Géza-ügy... neki nem volt régen valami gyémánt-biznisze? nem lehet hogy abból van a zsé? :)

hízás... még épphogynincs meg a 10. kiló. tehát ilyen 9,5-nél járok most 3. hete. :D pedig tegnap burgerkingeztem... :oops: bocsi, de már hónapok óta nem ettem ilyen kaját és most úúúgy megkívántam. :D

most meg hideg kaja lesz vacsira, vettem retket is. nyammm. ja és csináltam gyümitortát, de az majd csak a holnapi ebédhez lesz (káposztás tészta).

nem vagytok semmik pocak-ügyben, nálam Milán még mindig a gerincem felé nő... :roll:

mia_snow

nagyon csinos pocakotok van :D

megjöttem a fogorvoscsajszitól, nagyon ügyes volt, nem kellett szurit beadni, kibírtam :lol: M
A babák megint végig bukfencezték az egész procedúrát :D

Léptem, megyek meccset nézni. A férjem uncsitesójának a fia is játszik :lol: Nagyon bückék vagyunk rá :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

csiri: én jelöltelek be tegnap, de biztos rájöttél, ugye? :D

Szilvi

szilvaqueen

mia: nálam most a retek a favorit :D

Szilvi

szilvaqueen

Mia!!!
Ne idegelj már fel éjszakára....megint nem fogok aludni,mert ezen gondolkozok....:shock:
neki nem volt régen valami gyémánt-biznisze? nem lehet hogy abból van a zsé?
MILYEN GYÉMÁNTBIZNISZ????
KOMOLYAN MONDOM....PDIG MÁR KEZDTEM MEGNYUGODNI.... :twisted: :roll:
Vendég

:twisted: LAPTETEJE!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: