[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2006. tavaszi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Henika: Utólag, de annál nagyobb szeretettel Sok boldog névnapot kívánunk Neked!!!!
Vendég
 


Hú de égő! :oops:
Henike akart lenni :lol:
Vendég
 


Hello Csajok!

HENINEK nagyon sok boldog szülinapot kívánunk mi is!!! :lol:
Olgo! Hú, tök jó lehetett a szülinap! Mi a Kolpingban ünnepeljük majd az összes nagyszülővel. Még törhetem a fejem, hogy honnan szállítunk oda tortát, meg díszítést, stb. Apja már beszerzett egy csomó lufit... :lol: Van valakinek ötlete honnan lehet olyan készüléket szerezni, amivel héliummal lehet tölteni? Vagy az macerás? Megáll magától is a lufi??? :roll:

Gyöngyi, gondoltam ám rátok, mert itt anyuméknál is egész hangya kolónia él a konyhában, rémes... :( MOndjuk én úgy vagyok vele, hogy ártani nem ártanak, inkább ők, mint a vegyszer, aztán ha elmegyünk anyum majd kiírtja... :lol: Anya azt mondja idén azért van ennyi, meg ilyen korán, mert nem fagytak meg a tojásaik és multiplikálódtak... :evil:

Angi! Nagyon klasszak a képek! És ilyen jó idő is volt??? Pont ilyen mocink van. :lol: Nagyon nőcisek vagytok! Pötyinek érettségire sem lesz ilyen hosszú haja... :shock:

Rólunk: Pötyike már szinte a régi, kicsit még szívni kell az orrát, de ahogy sejtettem, itt visszatért a régi jó alvókája. Este 8-kor letette anya és hajnal 5-kor felkelt ugyan enni (mert vacsira nem evett még igazán jól), de aztán aludt reggel 8-ig. Fél 1-kor letettem aludni, és úgy kellett felkelteni 2,5 óra után, mert mentek Póni lovagolni. :wink: Első este sírt csak utánam, amikor Anyum letette, de miután feljöttek és megmutatta Mama, hogy ANya fekszik, mert beteg, akkor adott puszit, pápázott és elaludt. Aznap éjjel még egyszer felébredt, de már Mamát szólította. Azóta megérti, hogy most Mama van, mert Anya beteg. Szóval megnyugodtam, teljesen elfogadja a helyzetet, sőt sokkal jobban alszik itt. :shock: Nappal ahányszor eszébe jutok, akkor feljön, odabújik, reggel nálam kezd, de jól van ez így. Jobb, mint ha nem lennék itt. :roll:

Én amúgy is fekszem, mert sajna nem vagyok jól. Kaptam szombaton antibikát is (3 szemes lórugást), ami segített a torkomon, de a taknyomon sajna nem. Lámpázok fél óránként, C vitaminozok, immunerősítek, meg ami kell, de továbbra sem szelel az orrom. Csütörtökön műtenének, de valszeg nem lesz belőle csak jövő kedd. Mert Húsvét jön ugyebár... :? Holnap kell mennem az altatóorvosnak megmutatni magam, meg vért vesznek, ÉKG, röntgen, labor... de a dokim szerint ha nem szelel az orrom, nem vagyok műthető. Kicsit depi vagyok miatta, mert akkor később is épülök fel nyilván, és én már lennék inkább túl az egészen. :(

Na nem nyavajgok itt tovább. Megyek feküdni, próbálom kiizzadni, vagy VAN VALAKINEK MÉG ELLENSZERE A TAKONYRA??????? :evil:

Puszi:
Bartiék

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 

 
 

Barti, csak ami a gyerekeknek: Sterimar, és orrcsepp. Meg az orrfújás. Kitartást nektek és gyors gyógyulást!

Heninek boldog születésnapot és névnapot!
Vendég
 


Mi pedig lefoglaltuk a szállást Lignano-ban, húúú, nagyon várom, két hétig fogunk ott senyvedni, ráadásul tengerre néző nagy teraszunk lesz, szóval hűűűű de nagyon várom. :)

Velünk minden rendben, a bölcsiben két hétig tombolt a fosós-hányós vírus. Benyó megint csak megúszta, annyira örülök.
Azért ebben a két hétben adtam neki Cebiont, amúgy mást nem.

Lidke, ez durva, ami történt veletek Kevével szopi témában. Iszonyú nagy kitartás volt benned, hogy ezt végig csináltad. Ehhez foghatót csak egy lánynál tudok, ő is fejte a fiának nagyon sokáig a tejcsit, mert csak kanállal ette meg, aztán később rákapott megint a cicire, de a közbenső jó sok hónapban fejte és kanalazta. Felnézek rátok! :wink:

Angi, de jó ez a balatoni kép! Várom, hogy jó idő legyen, és mehessünk mi is Balcsira hétvégenként.
Vendég
 


Eszti,
de szupi!!! Biztos ez is egy nagyon jó nyaralás lesz. :) Jó, hogy megúszta Benyó a vírust, jó kis immunrendszere van.
Bartika,
én is csak azt tudom ajánlani, amit Eszti. Én szoktam még Neocitrant is inni esténként, meg szaunázok. Ezek segítenek. Látod milyen ügyes nagylányod van?! És most nyugodt, mert tudja, hogy ott vagy. Hány nap lesz a kórház?
Gyöngyi,
ha kertes házunk lenne biztos mi se kirándulgatnánk ennyit. Mi lesz a hangyákkal?
angi79
 
 


szerencsére én még nem voltam beteg mostanában,bár most vacakol a gyomrom.

Bartika: örülök, hogy Pötyi jobban van és ilyen simán veszi a dolgokat. Remélem egy-kettőre te is kilábalsz a bajból. Pötyi alvására irigy vagyok.Mi éjjel megint vagy 5-szőr fennt voltunk, majd reggel fél7-kor már vissza se aludt, meg du.is csak 1 órát nyomott. Hogy van benne ennyi energia? :shock:

Angi: holnap megveszem és bevetem a csapdákat :twisted: , kiváncsi leszek. Sógornőm mondta, hogy van a Raid-nek valami jó cucca, nekik elmentek tőle a hangyák.

Képzeljétek, volt kinnt ma az állatorvos, mert a macskánknak tiszta csipa a szeme, meg köhög. A Lili meg állandóan nyúzza és nem akarom, hogy elkapjon valamit, így szóltam a dokinak. Az orvos közölte,hogy azért köhög a macska, mert férges. Na több se kellett, jól beparáztam. Holnap vehetek székletgyűjtőt, meg kérhetek beutalót. Remélem a Lili nem kaptt el valamit ettől a dögtől. Szóval nálunk is zajlik az élet :?

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


sziasztok :lol:
Ilyen korán nem szoktam írni....de Heni felébredt létszámlását tartott...majd fél percen belül vissza is aludt...de én ne tudok már!!!

Azért hamár így alakult (márc 15,16) nem szúrunk ki pöttömmel,január 25-én is van Henrietta névnap az utónévkönyv szerint és mi akkor tartjuk neki családilag :lol: :lol: ...de azért köszönjük :D .

Kép

Kép




Angi
Hú,Lidinek milyen hosszú haja van!! Te vágtad már neki? Most mindenki azt nyomatja a környezetemben,hogy vágjam Henci haját mert csak úgy fog bedúsulni..... nem akarom....végre van valami kis hajacskája!!!

Barti
először mi is héliumosat akartunk,de aztán inkább fenntről lógattuk le őket...így tudta pöckölgetni őket :D :D
Örülök,hogy Pötyi gyógyulgat. Neked C-vitamin minden mennyiségben!

Mamac
Tényleg már a 33.!! Annál jobb :wink: :D !! Klassz,hogy be tudtok költözni mielőtt Andor érkezik :)

Eszti
de jó Nektek!! :D Nekünk ez lesz az első év mikor nem megyünk nyaralni....de nagy pocival inkább csak nyűglődés lenne .
Milyen kis stramm Benyó,hogy nem kapta el a fosit!!

Gyöngyi
Heni 18 hóig szopizott,amikor csak úgy gondolta. Addig minden éjjel 3x,4x fenn voltunk. Mióta nem szopizik azóta végég alussza az éjszakát. Ritka ha felébred (2 hetente 1x) akkor is elég csak odaszólni neki,,itt vagyok és már alszik is tovább.
holka
 
 


Jó reggelt!
Olgo,
de jó lett a gatyó és a felső Heninek, nagyon jól áll neki. :) Nagyon kis csini 2 évesed van. Szerintem ne vágasd le, én nem tettem. A fodrászom szerint nem árt a hajnak a vágás néha, de nem ettől függ, hogy megerősödik e vagy sem. Majd nyáron meglátjuk, hogy mennyire zavarja, melegíti stb.
Ildi,
mi volt tegnap?
Vali,
ma van a fagysztás? Drukk!!!
Gyöngyi,
jaj, ez nem jól hangzik. Reméljük, hogy semmi baja Lilinek. Az éjszakai keléseket sajnálom...


Faby Dominó,
boldog szülinapot Neked!
Kép
angi79
 
 


Csillus Dominikjának nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk!!!


Angi, nagyon szuperül néztek ki a lányoddal, jók a képek! Nagyon nőcis ez a Lidi. Tegnap este megmutattam Botinak, most meg ideült a géphez velem és már mondja,h nézni Lidit :D

Olgo, nagyon csini a kis ünnepelt!

Még akartam több mindent írni, de ha itt van Boti, képtelenség....

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Sziasztok mamik!

Hű Barti jobbulást! :(
Áronom is taknyos meg éjjelente köhög...


Tegnap 11-re értünk haza a lakástól és sajnos úgy néz ki, hogy nemtudunk két hét múlva költözni mert férjenek bejött egy munka... marad ápr 6 pedig Áron születésnapját már ott szerettem volna ünnepelni... :( lehet eltoljuk azt is... :)

Kezdek egyre feszültebb lenni mert ápr 6.-a után félek már nagyon kevés idő marad szülésig ha Áronból indulok ki csak két hét és jó lenne még elpakolni is a dobozokból ahhoz meg az kellene, hogy férjem gyártson még egy-két bútort... :(


Íme a híres-nevezetes 33 hetes pocak, kicsit gyűrötten...:
Kép

Keresztelő... immáron a negyedik keresztgyerek... Andornak a szülők lesznek a keresztszülei... :) keresztbegyerek... :) :) :)
KépKép Kép

a lakás
apa polcot gyárt a fürdőbe... ez amúgy a konyha lesz...
Kép

ezt a boltívet is ő készítette a világítással, ez lesz az étkező... szerintem nagyon szép lett... :)
Kép
Kép

ezt festettem a gyerekeknek... a régi konyhabútor átalakult gyerekbútorrá... olyan mintha színes vonalkódok lennének... :)

Kép Kép

kidőlve

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Holka :)
ne vágd le a haját, mert a hajhagymák száma már magzati korban eldől, a vastagsága pedig genetikai, a rövid haj csak látszatra dúsabb

Valinak nagy drukkok!!!!

Faby:
Dominiknak nagyon boldog 2. szülinapot!!!!

Gyöngyi:
bent van a cica, vagy csak kinti??

bocsi, hogy nem írtam mindenkinek!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Dominik: boldog szülinapot kívánok én is

Tünde: kinti macska.Nem hiszem, hogyelkapot volna a Lili bármit is, de azért jobb az óvatosság. Ez a vizsgálat meg semmiből nem áll, csak egy kis kaki gyűjtésből :)

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


mamacka: Nagyon szép lesz az új lakás. Tök jó, hogy ennyi mindent magatoknak tudtok csinálni. Én két balkéz vagyok :) Áron baba gyógyulj meg

A Lili meg zöld habosat fosizott az előbb :?

mi ez a nagy pangás már 2 napja :shock:

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Sziasztok,

Végigolvastam a mai termést, de írni már nincs erőm :(
Köszi mindenkinek a drukkokat. Megvolt a fagyi, túléltem, háááát ... volt már kellemesebb dologban is részem :? De egyébként tényleg nem egy nagy durranás, inkább kellemetlen, mintsem, hogy fájna.

Holnap már dolgozom, majd akkor már lesz időm írni :wink: :D

Ildi: Neked hogy telt a mai dokis napod?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Hali!!
gyöngyi, hogy miért volt pangás?
Hát mer nem jöttem :wink:
Egyébként épp ma reggel láttam egy kidobott karácsonyfát(még szaloncukor papírok is voltak rajt).Szeretnéd Lilinek?? :lol: :lol: :lol:

Eszter, nem kell elpasszolnod másnak, ha kértem, akkor meg is veszem(nem csinálok segget a számból :wink: :wink: )
majd azér elfogy ám :wink:

Vali, jó, hogy túlvagy rajta :)
én is, de nekem elég gáz volt.
Mikor végeztem a dokinál(nem sok mindnet csinált, nem is vágta kisebbre a jelzőszálat), kicsit megnyúkált, megnyomkodott, de amikor kiértem tőle elkapott a szédülés.
Elbotorkáltam a buszig, de oylan szinten kezdtem rosszul lenni, hogy le kellett ülnöm a mocskos padra,jött egy busz, nem tudtam felszálljak-e, aztán a másodikra felszálltam, helyem se volt, de akkor már kapszkodnom kellett, de leszállt egy nyanyus, letudtam ülni :? , aztán folytatódott a rosszullétem tovább.
Folyt rólam a víz, leesett a vérnyomom, szédültem ásítottam egyfoyltában, alig kaptam levegőt.
Az Astóriánál lekeveredtem valahogy, aztán a levegőn jobban lettem(ugyanez volt, amikor egyszer leestem a buszról, mikor Natussal voltam terhes)
Aztán bebotorkáltam a kozmetikába, kaptam egy kávét, jobban lettem.
2-re meg mentem fogorvoshoz, az már nem volt gázos.
Betömte a letöröttet, és kész.

De nagyon fáradt voltam este.

Nagyon szépek a képek, Angi,OlgoHeni, Mamacka :D , kecó is kafa lesz :)
Eszti, de jó, hogy már van nyaralásotok, Biztos tuti lesz :D
vas
 
 


Pár kép:

Kép
Kép
Kép Kép
vas
 
 


Ildi,
ez a rosszullét nagyon nem hangzott jól... Szegény. A vérnyomásod esett le? Nem mérted azóta?
A bandád nagyon jól néz ki. Rózsaszínbe öltözött Nati a nyaklánccal és a copfokkal tündéri. A tortád frankó lehetett. :)
Mamacka,
tényleg ügyesek vagytok! A lakás nagyon nagyon szép lesz. Drukk, hogy időben tudjatok költözni.
Vali,
jó, hogy túlvagy rajta...
Gyöngyi,
mi van Lilivel? Beteg lett?
angi79
 
 


Sziasztok :)
Cory :)
Megnyugtattál a múlt héten a befordulással :)

Barti :)
Örülök, hogy Pötyi rendbe jött és hogy te is gyógyulgatsz :)
Klassz, hogy Pötyi így megérti, hogy beteg vagy :) Mi mondtuk, hogy meg lehet velük már beszélni, olyan kis értelmesek :)
Műtétre szorítok :)

Olgo :)
Kicsit megkésve, de Heninek nagyon boldog szülinapot :)
Kép
Klassz, hogy ilyen jól sikerült az ünneplés :)
Most már minden rendben a magzatvíz mennyiségével :)
Nem mondták a múltkor sem, hogy polyhidramnion, csak, hogy több.
Taliban bármikor benne vagyok,.ha már elég erősnek érzed magad hozzá, csak szólj és megyünk :)
Holnapi kontrollhoz drukk hegyek, remélem már nem lát semmiféle vérömlenyt a doki :)
Heni haját tényleg ne vágasd le, attól nem erősödik. Olyan helyes ilyen hajjal :)

Lidke :)
Le a kalappal előtted! Nem is tudtam, hogy ennyire megküzdöttetek Kevével szopiügyben :)
Örülök, hogy ennyi kitartásod és erőd volt :)
Dévával biztos minden más lesz :) Hidd el, nincs két egyforma gyerek :D
Hogy álltok a pöttyösödéssel?

Mamacka :)
Szépen alakul a lakásotok :)
Te jó ég! Már a 34. héten jársz :) Hihetetlen, mindjárt szülsz :)

Angi :)
Nagyon jók ezek a korai balatoni képek :)
Ősszel imádok még ott lenni, akkor olyan szép színes minden és főleg nyugi van :wink:

Eszti :)
Klassz, hogy már most lefoglaltátok a nyaralást :D Már nekem is nagyon nyaralhatnékom van :)
Benyónak csuda jó immunrendszere van :D

Csilla Dominikjának is boldog szülinapot :D
Kép

Vali :)
Végre túl vagy rajta és ez a lényeg :)
Pihend ki magad, aztán mesélj :D
Függönnyel mi van? Leelőlegeztétek már?

Ildi!
Nem vagy semmi! :shock: Lehet nem ártott volna nődoki előtt enni-inni. Vagy terhes vagy ? :lol: :lol: :lol:
Natus nagyon nőcis! Látom a rózsaszín cofik meg vannak :wink:

A hétvégén mi is ünnepeltünk. Annamari volt 9 éves. nagyon jól sikerült, szerintem idáig ez volt a legjobb szülinapja :)
Formatortát szeretett volna, így azt is megkapta :D
Kép

Tegnap voltam ultrahangon. A babácska jól van, végre újra fejvégű :D Remélem most már így is marad. Méretei hozzák a normát és a magzatvíz is átlagos :) Most már jöhet néhány hét megnyugvás :D
Bejelentkeztem ctg-re is. Olyan hihetetlen, hogy nemsokára itt a vége a pocakosodásnak :D
Amúgy jól vagyunk, erőnlétem szupi, még mindig fel tudok mászni a harmadikra Petivel a kezemben :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


sziasztok

Ildi: Ide azt a karácsonyfát :) . Elég félelmetes ez a rosszullét. Még jó, hogy tudtad magad tartani. Mitőllehet ez vajon :shock:

Angi:Lili éjjel lázas volt, és borzalmasan aludt.Össze-vissza dobálta magát. fél 11-kor adtam neki panadolt, utána hajnal 4-ig aludt . Most is 37,3 volt a hője, de erre még nem adtam semmit. Foggalmam sincs mi lehet a baja, mert nem náthás és kakilni se kakilt tegnep óta. Visszont extra anyás, még főzni se tudtam tőle. Biztos a foga,ugye Vali?

Vali: De jó, hogy túl vagy rajta. Akkor visszaszámlálás :wink: . Lehet, hogy együtt megyünk majd szülni :D

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Gyors leszek megint, mert behavaztak :(

Olgo: Szerintem ez hülyeség, hoyg ettől erősödik a haja. Én nem vágattam eddig Aliznak sosem, csak elől a frufruját.

Húúúú nem is tudom mikor láttam Heniről fotót, de biztos nem a közelmúltban :shock: Milyen szép kis szőkeség ő is :D

Ildi: Natika annyira tüncibogár a rózsaszín szerkójában meg a copfjaival :D

Rosszullét rosszul is hagzik :( Tegnap egyszer nekem is meg kellett kapaszkodnom a vizsgálóágyban, mert dokibácsi annyira feszegetett jobbra-balra, hogy én is tiszta szarul lettem :(
Ezek szerint a fogdoki már felüdülés volt :) Nem is kell már többet menned?

Jah ... még tegnap nagy ráérő időmben voltam kozmikusnál is :) Ollllyan jól esett az a 2 óra kényeztetés :) De rá is fért a képemre, mert csak úgy szívta befele a cuccokat. Meg kaptam Ilcsi nénis kencéket otthonra :wink: (Tudom, te utálod :roll: )

Mamacka: Nagyon szuper jól néz ki a kégli :) Apa nagyon ügyes :)
Drukk, hogy Andor ne jöjjön túl korán, és sikerüljön beköltöznötök!

Angi: Lidinek hol vettétek a napszemüveget? Igazi UV szűrős? Én is szeretnék Aliznak valami jót, de nem túl horror áron.

Gyöngyi: Zöld fosi nagyon nem hangzik jól :( Dokit nem hívtad fel, hoyg mitől lehet??? Csak nem mégis a macskától kapott el valamit?? :roll:
Jobbulást a csajnak!

Annácska: Végre csupa jó hírek :) Nagyon örülök, hogy most már nyugodtan pocakosodhatsz tovább. :)
Nem semmi, hogy Annamari már 9 :shock: Nagyon öregszenek ezek a kölykök, csak mi tartjuk a formánkat :wink:

Aliznak mi is formatortát szerettünk volna, és most hívott apa, hoyg sikerült szereznie :) Remélem tényleg szép lesz, majd mutizok képet :wink:

Eszti: Neked a fagyi után az a vízszerű folyás mikor jött elő, mert nekem eddig semmi sincs :roll: Hétvégén megyünk pihizni, mire számítsak?? Vigyek egy csomó betétet, vagy ez azért nem akkora mennyiség?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Anna, hát igen, nem ártott volna reggeliznem, de mikor? :roll: (dehogy vagyok terhes :lol: )
6-kor keltem, összeszedtem magam, kölköket is, aztán negyed 8-kor indultunk, apa meg Natasa kiraktak a Bosnyákon, onnan egyedül mentem busszal.
Aztán tök egyedül voltam egész nap, 2-kor taliztunk a fogorvosnál.
Felesleges lett volna kísérgetniük.
(bár, ha tudom, hoyg beájulok, jöhettek volna) :wink:
Biztos vérnyomi gond volt, vagy kora regegli vércukor, vagy mittudom én.
De köze volt a hirtelen hasfájásomhoz is.
Most már tudom, hogy amikor felrakta a spirált, miért kellett ülnöm még 10 percig a váróban
(hát ezért), lehet most is kellett volna.

Ja, és fél kettőkor kaptam be az első falatot :shock:
Fogrorvihoz majd fél év múlva kell mennem, mert talált egy fogat, aminek megvan repedve a tömése egy kicsit(na, lehet, hogy törögetni fog lefele az is), na ,mindegy, fél év múlva látni akarja.
A többi okés(végre)
Nunám is oké, márcsak a veseköveim vannak(de ők nagyon ragaszkodnak hozzám), de összeszedem magam, aztán elemegyek egy dokihoz, ígérem.

Rózsaszín Natus köszöni szépen a kedves szavakat(naná, hogy rózsaszínbe öltöztetem a királylányomat :D :D :D ), még a coffját is, bár azt kiszedte idővel.


Annamarinak is nagyon boldog szülinapot utólag is :D :D
Anna, örülök, hogy minden okés volt a kicsivel az uh.-n :D
akkor most teljes a nyugalom :D

Lilinek meg jobbulást :D
Szerintem is a foga lehet :wink: :wink:
Szóval köll a karácsonyfa?
Na, várj csak, reggel megnézem, megvan e még :wink: :wink: :wink:

És milyne formatortája lesz Aliznak?
Balcsira mentek?
Most megy az egész család?

Hú, nyikog Natus :wink:
Na, ne tudjátok meg, kimászik a kiságyából...... :roll: :roll:
2 napja este lefektettem, aztán ülök a wc.-n, erre jön be hozzám, a fiúk meg sikongtak, hoyg kimászott az ágyból :shock: :shock: :shock:
Bakker, nemá!
Visszaraktam, lefeküdtem a szobájukba, és azt vettem észre, hogy ott van mellettem, kotor fel hozzám az ágyba :shock:
Asszem vége a kiságyas szezonnak nálunk :shock:
Azóta balhés mindenegyes elavás.
Tegnap éjjel mellettem aludt, most Olivér helyén sikerült neki elaudni, de fél óráig kínlódtunk, 27-szer mászott le mindnehonnan.
A kiságyból aztán kiszedtem 2 rácsot, de azóta nem is megy bele.Vagyis belemegy, de kimászik.
Annyira nem akarom ezt az időszakot, olyan jó volt, hogy beleraktam, aztán elaludt magától.
Most meg altatgathatom állandóan, mire megtanul ellaudni a msáik helyen is , anélkül, hogy mindig kimászna :roll: :roll:
Á......, vége a nyugalomnak(mostantól éjjel is megjelenhet bármikor....), nem elég, hogy Olivér vándorol :lol: :lol: :lol:


Szóval jó volt az ilcsis kezelés. :lol:
Én meg voltam ott, ahol a Tündével voltunk szemináriumon, megkezelték az arcomat.
Érdekes volt, és azóta tele van az agyam kérdésekkel, és kételyekkel.


Jó is volt a torta, ez is Malkoff volt, és összeállt(Eszti :wink: :wink: :wink: )


na, pusza


vas
 
 


Sziasztok :D

Dominonak utólag is nagyon boldog szülcsinapot!!!

Oksa,akkor hajvágásban nem hagyom magam!!! :D
Köszi mindenkinek a véleményeket!

Annácska
köszönjük a köszöntést.
Örülök,hogy rendben a víz és a kicsilány is ügyesen befordult.
Nem akartalak fölöslegesen sokkolni számos rendellenességgel ami csak a polyhidramnionra vonatkozik hiszen nálad erről nem volt szó.
Igen most következzen néhány hét gondtalan,boldog babavárás. :lol:
Holnap délután írok mi volt uh-on...nem hiszem,hogy teljesen el tűnne a vérömleny..de ha újra még kisebb már azzal is megelégszem.
Annamarit Isten éltesse sokáig!!! :D Nagyon szép 9 éves nagylányod van! :D Most lehet butaságot kérdezek de a halacska az egy torta? Nagyon valósághű.

Gyöngyi
Lillinek jobbulást!

Ildi
Nagyon jók a képek. Nati nyakláncban tüneményes!! :D

Vali
De jó,hogy túl vagy rajta. Vigyél felszerelést magaddal a biztonság kedvéért...legfeljebb nem használod.

Mamacka
nagyon szép lesz a lakás,ügyesek vagytok!! Jól bírod a munkát még így nagy hasival is?
holka
 
 


nálunk meg ilyen a hangulat most:
Kép

szóval én most megyek is

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Ildi
szédülésben verhetetlen vagyok....ettől a sok fekvéstől :roll: . Ahányszor felkelek minden elszürkül körülöttem várni kell pár mp-et,hogy kitisztuljon a világ.
Biztos leesett a cukrod...szegény elég vacakul hangzik a mai kalandod!!

Gyöngyi
szeretgesd bágyadt kis Lilit!!
holka
 
 


Sziasztok :)
Gyöngyi :)
Sajnálom, hogy Lili beteg :( Jobbulást neki :)

Vali :)
Tényleg hihetetlen, hogy már 9 éves Annamari. Repül az idő, mindjárt érettségizik és férjhez megy :lol:
Nem is öregszünk csak a gyerekek :D Én amúgy is megálltam 25 évnél, legalábbis szeretném ezt hinni :lol: :lol: :lol:

Ildi :)
Azért a fél 2-kor evés kicsi késő. Nem csodálom, hogy szédültél.
Klassz, hogy mindenet rendbe hozattad :D
A veseköveidnek meg üzenem, hogy ennyire nem kellenne ragaszkodniuk hozzád :lol:
Nati nem semmi :shock: Remélem Petinek még nem jut eszébe kimászni az ágyból. Bár így most vehetünk új ágyat a kicsinek :D

Olgo :)
Engem is idegeltek mindenféle hülyeséggel, hogy a magas cukortól lehet több a víz. De ami még ennél is jobban sokkolt, hogy lehet a babának is baja, nem nyel elég magzatvizet. Már magam előtt láttam a szülés utáni műtéteket... de most már tényleg megpróbálok megnyugodni :) De legalább volt min izgulnom 2 hétig :lol:
A halacska egy delfin volt és valódi torta (csokis-meggyes) :lol: De tényleg annyira éltetszerű volt, hogy a keresztanyám először el sem hitte, hogy ez torta, csak akkor mikor Annamari felvágta :D
Holnap várom a híreket :)

Szép álmokat mindenkinek!

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Aliznak nagyon boldog kétéves szülinapot kívánunk!!!!

Kép

Kép
vas
 
 


Alíz,
nagyon boldog szülinapot Neked!
Kép
angi79
 
 


Aliz: boldog szülinapot :)

Annácska: nekem Zsomával és Lizával volt kicsit több magzatvizem, akkortájt utánajártam a dolognak, és azt tudtam meg, hogy igen, okozhatja terhességi cukor, meg fejlődési rendellenesség, de az esetek 70%-ban utólag sem tudják megmondani, hogy mitől volt több! A 70% szerintem irdatlan sok! Nekem nem volt se cukrom, és a gyerkők is egészségesek.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Alíz
Isten éltessen!


Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


ALÍZKÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

Kép
Kép
~melitta~
 
 


ALIZ! NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!! :D

Kép


Olgo :D
holka
 
 


Vali, nem is dolgozol ma?? :wink:
Ünnepeltek?? :wink: :wink: :wink:

Lefektettem kicsiny lányomat, egész hamar elaludt Oli ágyában :D
(ki se mászott).
Tegnap este is egész jó volt, egyszer felordított éjjel, aztán reggel 6-kor úgy gonoldta, hogy felébred :shock:


Olgo, elhiszem, hogy szédülsz a sok fekvés-felállástól, én is ilyen vagyok.De ez most nagyon durva ájulásos rosszullét volt (lett volna, ha nem sikerül leülnöm, )Emlékszem, mikor gyerekek voltunk,mindig beájultam a templomba mise alatt (szabályosan eldőlősen).
Aztán a kórházban gyakorlatok alatt se egyszer kellett felmosni a padlóról.(ugye meleg volt, kevés levegő, éhgyomor, sok állás, ehhez jött még a büdi, meg a látvány, na, ettől aztán beájultam :lol: :lol: :lol: :lol: )
Kis tápos csibe vagyok :lol: :lol: :lol:
Mostanra már kinőttem(kb.2-3 évente egyszer leszek rosszul) :wink:


Gyöngyi, mi a helyzet Lilivel?
Olyan kis bágyatka a képen.Ma már jól van?? :)

még egy:
Olgo, mi se vágtunk még hajat Natasának, de nem is akarok.
Bár egyik este megszabadította magát egy baromi nagy tincstől, tövestől kitépte neki egy Thomasos játéknak a mozdonya.
Kis fogaskerekek hajtják az egyik kereket, azt nem tudom miért rakta a fejéhez, feltekerte a haját, és kitépett egy jó nagy tincset.
Volt akkora ordítás, hogy csak na.
És most van egy kopasz foltja a feje tetején(de szerencsére nem látszik, eltakarja a lobonc :wink: )
Na, azóta, ha meglátja a mozdonyt, már nyávog. :lol:
vas
 
 


Aliz, boldog szülinapot!
Vendég
 


Bartika, megvolt a műtét??
vas
 
 


Alíz baba: Isten éltessen második szülinapod alkalmából

Ildi:Este már nem volt semmi baja. Apa feldobta a hangulatát, most meg már az öcsém szórakoztatja. Remélem ennyi volt az egész

Itt meg szakad a hó :shock:

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


A jó géppel nézett a dokim és alaposan: de a vérömlenyt már nem láttuk, teljesen felszívódott!!!!! :lol: :lol: Drága kis pöttöm pedig olyan stram kisfickó, hogy 16+4 nek felel meg!!!! :D Nagyon boldog vagyok!!! :D :D

Gyöngyi
örülök,hogy Lili már jól van.

Ildi
Heni altatásával azóta nincs probléma mióta a nagy ágyában alhat, mikor már 3 hete közelébe se ment a kiságyának akkor szét is szereltük. :D
Szegény Natus...hajkitépés juujj :(
holka
 
 


Köszi mindenkinek a köszöntést :) Vajon miért kaptunk ennyi birkát?? :wink: :lol: :lol: :lol:

Ildi: Még dolgozom, este lesz egy kisebb buli, aztán a hétvégén anyukámékkal megismételjük :)

Apa hazavitte a tortát, még a hűtőben kuksol :D

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Olgo,
ez szuper!!! Nagyon örülök Nektek!!!
Heninek akkor most milyen ágya van?
Ildi,
hallod ez a hajkitépés elég fájdalmas lehetett. A járkálást meg hátha megússzátok. Lidi zsákban alszik és így nem jön ki éjjel. :) Bezzeg már 2 napja 6-kor kiabál, hogy menjek. :shock:
Gyöngyi,
szupi, hogy jól van Lili.

Itt is szakadt a hó. Most meg süt a nap ezerrel, megyünk is a postára.
angi79
 
 


Olgo, juj, de jó hírek :D
Elhiszem, hogy boldog vagy! :D

Remélem Natasa hamar átszokik a rendes ágyra :wink:
Annácska,lesz akkor egy felesleges kiságyunk, szívesen adom... :D
(vagy eltüzeljük :lol: )

Vali, de édi torta :D
Milyen ízű??
Aliz még bölcsiben?

Nálunk is esett a hó, éppen mikor kikellett mennem a postáshoz(persze becsengetett, és Natasa felébredt)
De most süt a nap :shock:

Hát, Lidi se későn kelő a napokban úgy látom. :D

Gyöngyi, jó hoyg Lili már jól van, na, pusza
vas
 
 


Olgo: Jajj de jó :) Erre azért te sem számítottál, ugye? De muszáj optimistának lenni :)

Bartika: Drukkolok! Írj azért pár sort, ha tudsz!

Gyöngyi: Szupi, hogy Lili is jól van! :)
Csupa jó hír mára :D
Nálunk most 6 hétig no szex :? , de utána belecsapunk a lecsóba :) Ti mikor kezditek a projektet?

Csajok, én úúúúgy örülnék a 6 órai kelésnek, hoyg el sem hiszitek! Ma este fél 3-tól ment a műsor megint :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Vali, én csak egy barit küldtem, mert olyan édipofa :D :D
vas
 
 


fél 3???? :shock: :shock: :shock: :shock:
az brutál :roll:

6 hét no sex???? :shock: :shock:
nemá :wink: kicsit se??? :wink: :wink: :wink:
vas
 
 


Natasa menni szeretne, már a cipőjét huzkodja, puszi mindnkinek :D :D :D
vas
 
 


Ildi: Aliz még bölcsiben, lassan megyek is érte.
A torta elvileg csokitorta, de úúúúgy fogom sajnálni lenyakazni. Vince már kinézte magának a fejét :?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Vali, első vagy!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
vas
 
 


Ildi: Már megfigyeltem, hoyg mindig te kergetsz bele a laptetőbe :evil: :wink:

Na ugye, hogy ugye? Gondoljatok rám, meg Gyöngyiékre, és örülni fogtok a 6 órának is :wink: Minden csak nézőpont kérdése!

6 hétig sima szex nem lehet, de direkt rákérdeztem, és az alternatív megoldások szóba jöhetnek :oops: :wink: :D (SZóval orgazmustól nem vagyok eltiltva :oops: :lol: )

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Alíznak boldog 2. szülinapot!!!!!!

Vali:
akkor jól alakul minden, lehet, hogy átszoktok teljesen az alternatívra?? :wink: :lol: :lol:

Gyöngyi:
örülök, hogy Lili jól van!!! tényleg, mikorra tervezitek a kistesót?

Olgo:
ezek aztán a jó hírek!!! :D

Annácska:
miért, nem 25 vagy??? :) , én is csak 29... :D
boldog szülinapot utólag Annamarinak!!!!

Ildi:
nem is tudtam, hogy ilyen szarul voltál :( , egyébként én 3 napja szédülök, nekem is alacsony a vérnyomim

Tegnap este Bettina nem akart sem fürödni, sem aludni, így a nappaliban a kanapén aludt el
Vali:
nagyon megviseli az embert ha az éjjel közepén fel kell kelni rendszeresen, nem emlékszem, Alíz rácsosban alszik?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Vali: Alíznak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!Tortája nagyon guszta!!! 6 hét...azt alternatív kibírjátok :lol: :oops: :oops:

Annácska: örülök hogy jól vagytok, jó hogy ilyen fitt kismami vagy!! Utólag boldog szülinapot a gyönyörű kilencéveseteknek!!!! :lol: :lol: A tortája pedig hmmm nagyon nagyon egyedi!!! Íze is ilyen finom volt?

Ildi: hú nem semmi milyen szarul lehettél! Remélem azóta minden oké Veletek! Édes Natus nagyon. Szegéynkém hogy fájhatott neki ahogy kitépődött a sok haja!!!

Mamacka: szupi ahogy alakul a kéró, igazán tetszik a boltív a spotlámpákkal!!! És a pocid is nagyon csini, mégha kicsit gyűrötten is fotóztátok :lol: :lol:

Tünde: írtam pü-t!

Jó éjt mindenkinek! És bocsi h. csak ennyi voltam.... :lol:
Vendég
 


Aliznak

Nagyon boldog születésnapot kívánunk! :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: