Sajna nekem nincs allatom, ugyhogy ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. Alvas ugyben, elso hat hetben velem aludt, utanna a szobaban levo kisagyban. Mindenki mondta, hogy mekkora butasagot csinalok, hogy velem altatom, tuti vege a hazassagomnak, de en akkor annyira kivoltam, hogy nem birtam felkelni fizikailag ejszaka. Igy kenyelemes volt, egyutt aludtunk szopi kozben.Utanna eszrevetlenul atszokott(igazabol nem is emlekszem mar hogyan). Most 11 honapos, neha olyan jo lenne osszebujva egyutt aludni, de mar nagyfiu csak a sajat agyaban hajlando. Na ezzel a kisregennyel csak azt akartam mondani, hogy szerintem mindenki ugy csinalja, ahogy a szive diktalja es kenyelmes neki.
Mivel mi is masfel szobasban lakunk, a kicsi is velunk lesz a haloszobaba. Ha nem mukodik, akkor kikoltozunk a nappaliba, Nagy meg megkapja a kisszobat, idovel Kicsi vissza fog koltozni melle. Ez lenne elmeletben aztan majd meglatjuk, hogy fog mukodni.
M.eri,
Az a problema, hogy most sokkal rosszabul vagyok, mint a Naggyal voltam, szinte minden van, ami a szakkonyvben "Terhessegi rosszulet" cimszo alatt van. Erdekes a dolog, mert, ha kimozdulok a lakasbol, akkor kicsit jobb, de pl. a konyha kozelebe se tudok menni neha. A pelenkazasrol ne is beszeljunk....ami nagyon elkeserit, hogy neha meg a Nagy jo kis babaillatatol is felfordul a gyomrom es ezt nehezen tudom feldolgozni
Amugy lehet kisse ingerlekenyebb vagyok most, de mikor kiderul, hogy babat varok, mindenki nyomatja a "most tuti kislany lesz" szoveget es mikor kijelentem, hogy nekem mindegy, sot meg se akarom nezni a nemet, akkor mindenki leszol
Most latom csak eleg panaszkodosra sikerult, de varjatok csak mig aterek a masodik harmadba
Amugy a korhazban hasznaljak-e a 4Dst? Mennyibe kerul? Hol kell jelentkezni ra?
Udv.
Kriszti