Kokuszka, jelenleg sehol nem tartok babaügyileg: az inzulin rezisztenciámat próbáljuk kezelni, de eddig nem sok sikerrel! tavaly októberben derült ki a pcos és az IR is akkor kaptam Meforalt, de nagyon rosszul voltam tőle+ nem is javultak az értékeim így most Avandiát szedek e mellett a gyogyi mellett viszont védekezni kell! Április 3-án megyek vissza Tűű dokihoz kontrollra, remélem akkor kapok új gyogyit ami mellett nem kell majd védekezni! Közben volt egy laparoszkópiám, mert 20 éves korom óta (most 34 múltam)állandó jelleggel termelődik egy tojás nagyságú ciszta a petefészkemben ezért azt most kivették! Közben ugye intézetet váltottunk, tulajdonképpen a laparoszkópiára is a Kaális dokim küldött, de ő akkor még nem látott cisztát, csak azt mondta jó lenne körülnézni odabent az 5-ik lombik előtt, főleg hogy elméletileg minden rendben velünk+ több mint 10 éve próbálkozunk...Szóval most megvan minden vizsgálat így április 8-án megyünk vissza a Kaáliba megbeszélni az erdményeket meg a hogyan továbbot, de ha az endokrinológus azt mondja hogy még nem érdemes stimulálni akkor nem fogok lombikozni (egyébként is most úgy érzem, hogy szeptemberig nem szeretnék menni, jó lenne végre egy nyugisabb nyár, már amennyire egy építkezés mellett lehetséges!)
Monyoka, sajnálom!