Sziasztok, én is itt vagyok ám...
Hát, nem semmi, hogy változnak, - és főleg hogy előrébb - kerülnek a szülési dátumok..döbbenet. (Köszi Szösszenet az engedélyt)
Magika, Klarka lehet, hogy sereghajtóvá váltok? Jó, jó ennyire azért nem hiszem..
Babyteve üdv újra itt, nagyon rossz volt bent? Vigyázzatok magatokra, Kamilla, Andi Ti is! És a kh-i pakkodat tényleg állítsd össze..Még jó helyen vannak bent a babák, ezt mondom én is a mi pici fiúnknak.
Képzeljétek, van egy lány ismerősöm, aki pont egyidős velem, és múlt csütörtökön megszült. Előtte nap semmi jele nem volt..Szerintem nálunk a márc. vége lesz a befutó
Holnap megyek UH-ra, nagyon kíváncsi leszek mit mondanak
Pumpóka, engem is elég "mélyen" megvizsgált a dokim a múlt héten, köpni-nyelni nem tudtam...szerencsére semmi közetkezménnyel nem járt.
Nici, jók a képek, és az ágy is nagyon szép.
Szőlő, teljesen megértelek! Én tegnap nagy nehezen kivasaltam a baldachint (azt hittem ez lesz a nehezebb része) majd jól megszenvedtünk a felrakással..Jó nagy káromkodásokkal kísérve..(Gondoltam is, hogy milyen romantikus...Más biztos tök szépen, örömmel teszi fel-mi meg szitkozódunk elég rendesen) aztán miután rájöttünk hogy kell, jött a feketeleves: nem jó a tartórúd az ágyhoz, csak jól összecseszte a fát...Az anyag pedig tiszta gyűrött lett, vasalhatom ki újra.
Medina üdv nálunk
Gitka, gratulálok a kislányhoz!! Szép név az Anna!
Eléggé odavoltam, mert 2 napja elég keveset mozgott a drága, de nemrég kárpótlásul kaptam én is egy-két "bordába-akasztást" eléggé elkeseredtem, hogy mi van vele..
Lituka, tudom, hogy már korábban volt szó róla, de eszedbe se jusson temetésre menni...álljon már azért meg a menet...Én kb. az első v. második hónapban voltam még csak, amikor voltam, de az is épp elég volt..nemhogy most...
Hú, hirtelen most ennyi, egyszerűen képtelenség mindenre reagálni..
Timi