[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Élet a vetélés után babásai! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Panny: jönnek a frontok, szépen rendesen... bébike is lassan elindulgat. :)

Alziza: mi újság? Mit mondott a doki? Antibiotikum miatt ne aggódj, nálunk csak azért kaptak, mert mindegyik 40 feletti lázat produkált és hiába adtam bármit, 3 napig nem ment 39 alá... Most már hála a jóistennek rendben vannak, bár most Danikámnak a foga jön (hátsó rágó) és nagyon be van gyulladva az ínye. Csórikám úgy szenved.... Mesike is a fogacskáival kínlódik.
Encsi holnap megy oviba, sztem csütörtöktől Danika is. És akkor már csak két gyerkőccel vagyok itthon.

Hogy bírom? hát nem könnyű. Olyan csatatér tud lenni az egész ház, főleg ha mind itthon van. Semmire nincs időm. Mire megfőzök, kimosok, teregetek, Mesit és Gergőt tisztába teszegetem, etetek, szoptatok, takarítok, mosogatok.... jaj, szóval addigra már este van, én meg beájulok.
Igazából az a gondom, hogy apával kettesben (várjatok ezt pontosan tudom!) 7 éve és 2 hónapja voltunk utoljára. Már úgy értem, hogy akkor mentünk moziba... várjatok, nem! Hazudok: eccer voltunk színházban azóta egészen pontosan 2005. decemberében... :cry: Tehát sehova kettesben! Ez nagyon megterhel. Minden napom egyforma. Ráadásul hétvégén sem tudok kikapcsolni, egyetlen szórakozásom, hogy ide írogatok. De ilyenkor meg az alvástól veszem el az időt. Dehát ez van. Nem panaszkodom, mert a világ legszebb dolga ennyi gyönyörűség anyukájának lenni... de néha annyira jó lenne kicsit Nőnek is lenni! Apával elmenni kézenfogva andalogni, vacsizni úgy, hogy nem én főzök és nem én mosogatok utána órákig.... :?

Pumpóka: annyira izgi... emlékszem amikor én voltam ilyen nagy várakozásban! :)
A műkörömről tudod, ugye, hogy ha csasziznak nem szeretik az anesztesek?
A nagy takarítási mánia nem a fészekrakási ösztön? :wink:

Babicskó: párom holnap postára adja a levelet... nem találtam meg minden kupont ( :oops: ) a drága kicsi fiam Gergely Máté elpakolta.... de igyekszem... Gyönyörű a kisfiad! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


No, akkor most, hogy az enyém a lap teteje... ugye Alziza (? :D ) jó éjt kívánok Nektek és gyönyörű babáitoknak lányok!
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mandala!
És akkor leszedik?? :shock: Mert egy db ujjamon kell csak megcsinálni, de ott muszály, mert fergetegesen randa a körmöm és csutak... ! A többin nem, nem is akarnám, mert hála a jó égnek, olyan erős és szép körmökkel áldottak meg, hogy életemben egyszer sem kellett műkörmöket felrakatni! Sőt, mindig le akarták szedetni a suliban a sajátomat, mondván, tilos a műköröm... :lol:
Nekem azt mondta a manikűrös, hogy zseléssel szépen meg tudja csinálni. Igy sem lesz egyforma, de mégis valahogyan kinéz. Ha nem a jobb kezem lenne, akkor lecarnám magasról!!! :wink:

Akkor menek a virágoshoz mielőbb és változtatok a csokor szinén!
Köszönöm a véleményeket!!! :wink:
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Hú Ági!
Megijesztettél mikor megláttam hánykor írtál,de úgy látom ma többen korán keltünk!
Én ma megyek dr-hez de.,de elveszi a fél napomat mert időpont már nem volt! :twisted:
Na mind1,bejelentkezem,hazajövök,aztán majd pár óra múlva visszamegyek!

Esküvő! Képzeld egyre jobban vonzana a fehér ruha,de majd ha egyszer még kis hasam lesz,talán egy templomira benevezek! :lol:
Vettél otthonra valamilyen dekorációt?
A virágot szerintem is módosítsd!
Nagyon szépek lesztek!
Én fodrászhoz már bejelentkeztem,a körmös akihez jártam néha elment szülni,valakit kell keresnem aki szépen megcsinálja!
Én csak festést akarok,de szerintem a tiédet biztos megtudja szépen csinálni ne izgulj!
Sminkes! Még azt is keresek,tavaly előtt voltam esküvőn koszorúslány akkor volt sminkesünk,hát csodákra képes!
Szerintem inkább arra költsd mint ,hogy otthonra vegyél!
Jaj,de izgi!
Fotózás lesz?
Torta?
Mi ma megyünk rendelni,gondolom horrorért!

Kép


Kép
ibm
 
 


Előszöris, mert agyam kihagy...
Babicskó, tiéd pasi is ennivaló!! :wink:
Ha nem irod, komolyan azt hiszem, erőteljes hormonális változásokon mentél át, hogy igy kiszőrösödött a kezed... :lol: :lol: :lol:

Röné! Tökjó, hogy már a 12.héten is túlvagytok! Kicsit lehet ereszteni lefelé, nagy sóhajokkal... :) Örülök, hogy minden okés veletek! Ha kiscsajszi lesz, nagyon édes rucijaim lesznek!!! :)

Minden beteg gyerkőcnek jobbulást, mi a héten tutira nem megyünk oviba!!!! Igazság szerint kockáztatni sem akarok, mert ugyan holnapra vagy holnaputánra kikezelem én őket, de ha visszaviszem és péntekre már megint benyalnak vmit??? Áhh, kizárt, hogy most ezt rizikózom. Majd jövő héten... keddtől könyörtelenül ovi!!!! A következő nyavalyáig!!! :twisted:

Ibm!
No, akkor odafigyelve a kérdéseidre!
Fotós: nem kértünk a végén, lesz kamera (Zoli mostohaapja), meg visszük a digigépet, aztán reménykedek, hogy vki (tán Öcsi barátnője) fotóz vele.... meg majd egy-két képet akarok telefonnal is, mert azt infrával rögtön fel tudjuk tenni gépre... a digigépet vmiért nem ismeri fel ez a sz..r gépünk!!! :evil:
Tortát nem rendeltem, szerintem nem is fogok, megkérdeztem, 6ezernél kezdődik egy 16szeletes! Kapják be!
Fodrászhoz én nem megyek, mert nem akarok különösebb frizurát, sem kontyot, meg nem birnám most a két órán keresztül ott ücsörgést, meg nagyon hosszú már a hajam, viszont a vége törik, tuti, hogy a fodrász vágna belőle, amit most direkt nem akartam az esküvő előtt, mert kibontva szeretném (sosem volt még ilyen hosszú) anya jön délelőtt és hajsütővassal besütjük az egészet, az olyan szép tud lenni és akkor nem látszik a töredező vége sem!!!
Marad a manikűrös, meg ma megkérdezem a kozmetikust, mennyiért csinál sminket...
Igyis annyi kiadás volt, hogy csak nézek.... még a csokor meg a két kitűző (Zolinak meg Öcsinek) is belekerül 4-5ezerbe, mondjuk, ahhoz képest nem drága, de pici csokrot kértem, 7-9szál rózsát szorosra kötve, az annyira tetszik!

A fehér ruha itt van, ha nagyon szeretnéd! Nem tudom, mennyire laksz messzire tőlünk... :wink: bár nekem most ki lett engedve pocakban belőle, de ahogy elnéztem, nem sokkal van kisebb hasad, mint nekem!!! :oops:

Jaj, Mandala! A takaritás nagyon úgy tünik, hogy már az "ösztönök" mozgatják hab testemet... :lol: bár korainak tünik, mert a fiúkkal ez a 38.héten jött elő... úgyhogy télleg lehet, Zsófibaba 2 hét múlva megérkezik.... :lol: de akkor már jöhet, állok elébe!
Mindent megvettem már!
Össz az Avent anyatejgyűjtő-kagylója után kajtatok, mert nincsen a DM-ben sem meg a Mammutban sem sehol... egyenlőre máshová meg már nem járok, jó, ha onnan hazavonszolom magam... szerintem anyuval vetetek majd a Brumi Maciban, mert igért lepedőt is, hogy vesz, már 3hete, de még nem vett, hát hétvégén rákérdezek, hogy mi van, mert azé ki akarom mosni, meg feltenni, mielőtt bevonulok szülni!!!!
Hétvégére felteszem már a Malackás ágynemüt-baldahint is! az lesz a végleges állapota a kiságynak, csak eddig Zoli vinnyogott, hogy poros lesz még mig megszületik, igy addig másmilyen volt fent... de most már 2-3 hét alatt nem porosodik be, mert egyébként ez sem lett olyan, na mindegy... mintha neki kéne mosnia!!! :twisted:

Húúú, megyek, jó hosszúra sikeredtem, felhivom énis dokit, mikor rendel... lemegyek ma szerintem mert nagyon kiváncsi vagyok a kisasszony paramétereire... :lol: meg a méhszájam állapotára... 8)
Vendég
 


Sziasztok!

Pumpoka, Panny: Nekem is az jutott eszember, hogy a nagy takarítási láz, már a szülés előtti gőzös készülődés.
Pumpóka még te tényleg kicsit várjál. Miért porosodna be a baldahin? Ha megszületik Zsófi, gondolom nem fogod 2 hetente mosni akkor se.

Mandala: Köszi a férjednek és neked is!
Próbálj meg rendelni néha kaját valamelyik ételfutártól. Nekem is az volt a legnehezebb, hogy a gyerekek mellet még főzzek, meg néha takarítsak. Most már felfedeztem a mirelit előnyét is, pl leveszöldségnél csak előveszem a pucolt, felvágott hozzávalót és pikk pakk kész a kaja. Őszintén szólva már zöldborsóból is megveszem inkább a pucolt 1 kilósat, mint órákig pucoljam nyáron a héjjasat.

4 gyerkőcöt tényleg nehéz lehet másra bízni, hogy kettesben legyetek. Nagymamák nem segítenek? Most még pici Emese, de ha már nem szopizik, rá lehet bízni valakire egy estére. persze ha közben meg nem szülöd az ötödiket :lol: :lol: :lol:

http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/g ... php?id=116

[url]http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/gallery_view.php?id=116

Az alábbi linken légyszi szavazzatok Rolcsi babára!!

köszi :D :P [/url]

babicskó
 
 


Sziasztok!


Köszönjük a dícséreteket!

Babicskó! Szavaztam. :lol: A te babád is gyönyörű!!!!!! :P

Pumpi!
Szerintem ha az Auchanban/ Tescoban/ Cora-ban lehet venni olcsóbban tortán. Vagy lehet, h. csak én vagyok ennyire édesszájú? Már 2 napja csak valami édes sütire vágyom. :oops:


Alziza!
Tényleg jó lesz nagyokat sétálni együtt ha itt lesz a jóidő, meg elis jöhetnétek hozzánk családostul.

Most jöttünk meg nemrég a Madarász kórházból hallásvizsgálatról (a SOTE-n elfelejtették megcsinálni) :x
A Gyerkőc annyira bealudt a kocsiban visszafelé jövet, h. még kajálni is elfelejtett (mondjuk a vizsgálaton kapott egy kis exta adagot, mert üvöltött, és így nem tudták megcsinálni a vizsgálatot).
Szerencsére jól hall a gyerek.

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera: Köszönöm :lol: :lol: :lol:

Az Auchan torta tényleg jó. Múltkor vettem krémest, az elég gagyi volt.

Pumpoka: anyatejes kagylót láttam a teszveszen 1000-1500 ft körül.

babicskó
 
 


Babicskó!

Én is értékelem már a mélyhűtött dolgok előnyét...sajna nem lehet mást tenni... :roll:

Cask bejelentkezem, hogy semmi változás... :? Várunk türelmesen!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok

Mandala
Influenza!
Hála az égnek ugye ez nem bacis hanem vírusos!
De ma már jobban van Zina,nem volt láza! :lol:

Vera
Beszélünk majd!
Édesség:Háát...nkem nincs olyan nap,h ne ennék édességet.
Pedig most vissza kellene fognom magam,mert a hasamat el kellene tüntetni.2 hónap múlva megyünk Zalakarosra!


Férjhezmenősöknek drukk!
De jó is ez!

Hú az enyém de régen volt! :shock:
Vendég
 


Na, jelentem megjöttem a dokitól!

BPD: 9,1cm, FEM: 6,8cm, becsült súlya: 2400-2500gramm... :) a kis drága... :lol: méhszáj: 2100 (ez már nem olyan drága)...
Doki úgy belémnyúlt, mondtam neki, ne tágitsa tovább a méhszájamat, megfelel még nekem ez az egy ujjnyi egy ideig, majd szólok, ha szülni akarok, akkor nyúljon béééé könyékig... :lol:

Levette a strepto-t, egy hét múlva lesz eredmény...
Akkor megyek CTG-re is hozzá, mert tökjóóóóóó :D :D nem kell bemennem a Jánosba, mert megcsinálja a rendelőben!!! :D
Aszonta, legfeljebb ha sétálni akarok, akkor nézzek be a kórházba egyszer CTG-re... bár sejtése szerint jó ha még két hétig kihúzom, olyan csodás összehúzódásaim voltak a negyed óra alatt mig bent voltam, csak kerekedett a doki szeme... :?
Ja, és emeljem a magnéziumadagot :shock: :shock: (már hová??)
4x1-re... és felezzek oszt amikor eszembe jut, kapkodjam befelé!
És fekvés ezerrel! 8) hááát hogyne!!! Mondtam, küldöm az esküvői meghivót, hogy ha szülök, akkor legyen egy doki a közelben... :lol: aszonta nem vok normális, a 36.héten esküvő... :lol:

IBM!!!!!!!!!
Halihóóóó! Te is most voltál dokinál!! Helyzetjelentést kérünk!!!

Panni drága!
Mondtam én néked, húzzzzááá bele, mert még a végén tényleg előbb szülök!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


IBM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ULTRAHANG????? DOKI?????
HALIHÓ!!!!!! TESSÉK JELENTKEZNI!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Vagyok már csak ma sok dolog volt!
A dr-nél 14-kor kerültem sorra,1-29-kor jelentkeztem be,de hazajöttem 12-ig és utánna mentem vissza!
Iszonyat sokan voltak!
Nekem is levette a streptot.,eredmény 2 hét múlva lesz meg kaptam beutalót uh-ra,holnap megpróbálok bejelntkezni!
Méhszáj rendben,viszont a jobb oldalon beszakad a hátam és elöl is úgy nyom néha,dehát hiába kisebb már a hely!
Örülök,hogy nálad minden is minden rendben,szorítok,hogy még azért legalább 2 hétig maradjon a kiscsajszi!
Aztán megrendeltük Apával a tortákat,az esküvői 7500,össz. a 3 lesz 15000!
Smink ügyben hogy döntöttél?
Dekorációtok lesz?
Este még voltam tornán is(kismami)!
Megyek mert jönnek a sorozataim!!!!!!!!!
Holnap leszek többet!

Jaj,majdnem elfelejtettem a lényeget: mivel a János fennhatósága alatt újraindult a Margit szülészet,ma szólt a dr.,hogy a Margitban szülünk!!!!!
Jupijéééééé! :lol:
Mondtam neki,hogy végül is nekem mind1 csak ő legyen ott!
De egy ismerősöm is ott szül 1 héttel később mint én és ápr. 2-tól mehetünk oda is szülésfelkészítőre!!!
Tök izgi!!!!!!!!

Na lépek!

Szép álmokat csajok!
Jók legyetek,holnap jövök!!!

Sziasztok

Kép


Kép
ibm
 
 


Na, még ezért néztem vissza Ibm!! :)
Örülök, hogy minden ok!!! :wink:
Dekoráció nem lesz... szerintem kreálnak a szülők olyan hidegtálakat, hogy felér majd egy virágdekorációval, ahogyan anyámat is meg anyósomékat is ismerem... meg majd odateszem a csokrot az asztalra... :lol:
No igen, a tortaár horror... pont ma kérdezte anyu, hogy rendeltem-e? Mondtam,hogy akartam, amig meg nem láttam az árát!! :lol:
Most beszéltem Öcsém barátnőjével és elvállalta a sminkemet... bár nem tanulta, de láttam egyszer-kétszer, hogy nagyon szépen sminkeli magát, tiszta profin... azt mondta, szivesen megcsinálja... áldásom a kezeire.. :lol:
Viszont most mondta, hogy megmütik márc.26-án és ápr.7-ig pihenésre van itélve... úgyhogy zárjam össze a lábaimat addig... naja, köszke... :) merthogy ugye vele (is) szültem volna...
Szegény úgy izgul, hogy ott lehessen, de mütétet meg nem mondhatja le... vmi mandulamütét, de nem egyszerü, nemtom, pontosan mi a baj.... igyis örül, hogy az esküvőn ott tud lenni és utána kapott időpontot... :( hááát, meglátjuk, Zsófi mit szeretne... :)

Jah, jelentem, csokor szine megváltoztatva!!!! :D

Holnap elmegyek kiszedetni a szemöldökömet (remélem, nem nő vissza szombatig), Zoli úgyis horpaszt egész nap, mert 24 órázik ma, reggel jön haza... :( úgyhogy most éjjel egyedül leszek, de nemsoká trécselünk telcsin, 10 után... :D

Na, eldugulok, sokat jár a pofázmányom!!!
:oops:
Vendég
 


Pumpóka!

Hát tényleg remélem nem előzöl be :lol:
Én már nem nagyon akarom sokáig 2IN1 húzni... :wink:

És látod szép súlyú a babád :wink:

Ibm!

Én is imádom a keddi sorozatokat(Vészhelyzet,de főleg a Grace Klinka a kedvencem :wink: )

Klassz hogy jó lett minden eredmény!!

Jó éjt csajszik!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Újra pofátlankodok nálatok is. Helyhiány miatt eladok néhány kisfiú ruhát ha érdekel benneteket nézzétek meg a

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=274859

puszi:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Jóó reggelt Mindenkinek!

Köszi a biztatást, igen ma elértük a 13. hetet is :D

Nagyon szépek a babákról feltett képek! Vera, tök jó, hogy legalább így folyamatosan figyelemmel tudjuk követni Márk növekedését.
Babicskó, biztosan mindenki kitalálta, hogy az nem épp egy női kéz :lol: :lol:

Alziza, jobbulást a gyerekeknek! Remélem hamar egészségesek lesznek újra!

Hú Mandala, jó sok energiád lehet. Nem tudod néha a gyerkőcöket valamelyik nagyszülőre bízni, hogy egymásra is legyen időtök? Ez így nagyon nehéz lehet, és tényleg, attól hogy apa-anya vagytok, még nem szűntök meg nőnek és férfinak lenni.. Szívesen beugranék neked egy kis babysitterkedésre! :lol: Régebben az volt a munkám, külföldi szállodákban gyerekeknek programok szervezése egész nap! Imádtam, volt, hogy egyszerre 40-50 gyerekem volt a csoportban!

Rönééé



Kép
röné
 
 


Olyan jó, már 190 nap malatt vagyok :lol: Elfelejtettem, mennyiről is indult a vonalzóm.. De nem baj, menjen csak szépen lefele. Babicskó, jól láttad a helyzetet. szerencsére az Utrók meg az Aspirin jól megtámogatták az én babómat :D Utróról lassan állok le, remélem utána sem lesz semmi gond. Jövő hét pénteken megyek a dokihoz, aki már adni fog beutalót is az AFP-re, meg megmondja, hogy pontosan mikor is menjek.

Pumpóka, most szombaton lesz a nagy nap? Lehet az esküvőről meg mész szülni. Az igazán ilyen filmbe illő jelenet lenne :lol:

Rönééé



Kép
röné
 
 


Sziasztok!

Pumpóka!

Ez asztán jól összejött!
Van miért izgulni!
Remélem minden a terv szerint fog haladni és lesz támaszod a szülés alatt!
Örülök,hogy sikerült a smink!
Nekem annyi dolgom lenne és ma még főznöm is kell!
Úgy rohan az idő!

Na lépek is majd este még bekukkantok ha minden jól megy,ha mégsem holnap reggel tuti ittvagyok!


Szép napot mindenkinek!

Jók legyetek!

Panny! Mostmár nagyon kíváncsiak vagyunk Olivérre!!!! :lol:

Kép


Kép
ibm
 
 



Harivera!

Gratula!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Harivera, gratulálok, én már hallottam a másik topikban a jó hírt. Ti sem vártatok túl sokat.. :lol:
Vigyázz magadra nagyon!

Alziza, hogy vagytok? Alakul már a gyerekek egészsége?

Rönééé



Kép
röné
 
 


Sziasztok!

Megküzdöttem a scanner-el. Az élet a vetélés után topikba tettem fel két fotót, ha esetleg valakit érdekel, ott meg tudjátok nézni. nem a legjobb képek, de én imádom :lol:

Rönééé



Kép
röné
 
 


Harivera! Gratula nektek!
Szorítok,hogy minden rendben legyen!!!

Pumpó?????????
Ne tűnj el!!!!

Kép


Kép
ibm
 
 


HariVera!

Gratula!

Panny!
Hogy vagy? Fájások? Te jó ég,mindjárt szülsz. Majd értesíts minket valahogy (ha más nem ha hazaértetek a kórházból.)

Pumpóka!
Aztán kérünk majd képeket az esküvőről, és ne idegeskedj miatta sokat.
:)

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera!

Rendszeres fájások nincsenek :( úgyhogy kezdem mostmár beleélni magam ,hogy Húsvétkor itthon leszek még a srácaimmal.
Aztán szombattól CTG minden nap...majd meglátjuk mi lesz...
A férjem majd ír ide ha megszülök,de az is lehet hogy behozza nekem a Lap-Topot a kórházba,szal lesz értesítés. :wink:

Pumpóka!

Hajrá esküvő!!Már biztos nagy a készülődés!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hali csajok!

nálam is minden rendben, ma voltam UH-n, KISFIÚ van odabent és mindene megvan, normálisak az értékei, az AFP is jó lett, szóval nagy kő esett le a szívemről. Mocorgás még nincsen, de türelmesen várom :) A lényeg, hogy NAGYON BOLDOG VAGYOK!!! :lol: :lol:

panny, pumpi: izgulok értetek,hogy mikor lesz a nagy nap!!

harivera: GRATULÁLOK!!!!! Ez tök jó!!!
lei
 
 


Harivera!
Gratulálok!!! :wink:


Pumpi!
Hova tűntél?
Kezdesz izgulni, ugye? :wink:

Ami!
Most nézem az alsó vonalzódat, már te se kell sokat várj a Nagy napra! :D :D :D

Kép
kimma
 
 


Kimma!!
Ami??Ez én akartam lenni??? :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny!
Nem, IBM!-nagy nap-azaz esküvő :lol:

Kép
kimma
 
 


de neked is közeleg a nagy nap :lol:

Kép
kimma
 
 


Ja OKSA :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok

Panny
Te még itt?


Nálunk Zina még mindíg beteg!
Zalán pedig megkapta a 18 hós oltást,ettől lázas!
Az oltás helye meg dagi és piros viszont egyszerűen nem hagyja beborogatni!
Vendég
 


Harivera!

Kép
Vendég
 


Alziza!

Én még simán itt... :wink: :lol: :wink: :lol:
Ez van... :wink: :lol: :wink: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny, ez a gyerek nagyon jól érzi magát odabent :lol: Pedig mi már kiváncsiak vagyunk rá nagyon!

Alziza, akkor most meg vagy áldva. Jó nehezen lábal ki Zina. Zalánnak küldök egy hatalmas gyógypuszit a duzzanatra! :wink:

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek! A kisfiúknak sok piros tojást, a kislányoknak pedig sok.sok locsolót!!

Rönééé



Kép
röné
 
 


Boldog Húsvéti Ünnepeket Nektek!!!


Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok

Kép KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!
Vendég
 


Sziasztok!

Mindenkinek kívánok én is kellemes ünnepeket,szép hétvégét,boldog babavárást!


[b]PUMPÓKA!!!!!!!!!!!!!!

GONDOLUNK RÁD!!!!

Kép

Kép


Kép
ibm
 
 


Pumpóka!

Én is gondoltam ma rátok :wink: Remélem ez a sz@r idő nem szegte a jó hangulatot :wink:

Gratula!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!!!

Látom Panny még egyben!!! :lol: Kitartás, mindjárt itt a te időd!!! :lol:

Pumpira gondoltam ma, remélem minden rendben ment!!! :lol: És őszintén nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok!!! (tudod az nem jön magától: meg kell szenvedni érte..., de most már nagyon megérdemled!)

Alziza-remélem gyógyulgatnak a gyerekek!!!

Na szóval azért jöttem, hogy:

Kellemes húsvétot kívánjak nektek!!!
Vendég
 


PUMPÓKA

Délelőtt még nem akartam,mert gondoltam előre nem!De most már túl vagytok rajta!

HÁZASSÁGKÖTÉSETEKHEZ,SZÍVBŐL GRATULÁLOK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!

Kép
Vendég
 


Zsibima

Igen jobban vannak,majd teszek képeket!
Vendég
 


Alziza-várom! :D
Vendég
 


Jó reggelt! :wink:


Végre reggel letávozott a nyákdugóm :wink: Legaklább haladunk előre egy kicsit... :wink:

Pumpóka!

Mizu?mesélj...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


letávozott=eltávozott akart lenni... :oops:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Jajj Panny, akkor "mindjárt" szülsz!!! :lol: De jó!!!
Írsz, ha esetleg el kell indulnod?? Hagy izguljunk veled!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm a jókivánságokat és a drukkokat!!! Nagyon jólesett!!! Őszintén!!!

Hát nem kezdődött fényesen, mert péntek éjjel nem aludtam, csak reggel két órát, mert olyan hányingerem volt, hogy perceknél többre nem tudtam elaludni... aztán fél6-kor úgy döntöttem, én könnyitek magamon (pedig ez már a végső stádium) vagy jobb lesz vagy nem, de legalább az esélyt megpróbálom. Hát jobb lett, mert el tudtam aludni utána. Persze mondanom sem kell, mint a mosott sz@r úgy néztem ki reggel 9-kor és mondtam Zolinak, hozzon vmit a patikából, mert én ezt igy nem tudom végigcsinálni. Úgy néz ki, a B6 vitamin még mindig jó hányásra-hányingerre, mert utána már csak szimplán szarul voltam. Az idő csodás volt... :twisted: nagyon szivderitő látvány ahogy zuhogott, még a kisteraszunk is beázott...
DE! 1 órakor varázsütésre kisütött a nap! Úgyhogy csak egy kardigánt magamra teritve mentem a kocsiig, az Önkorminál már fel sem vettem arra a pár méterre!

Hát szépnek nem voltam szép.... bár egy éjszakázás után mutassanak vkit, aki topon van... a ruha szép volt meg a csokor meg a koszorúslány (ő nem szép hanem gyönyörü).... a hajam természetesen nem sikerült, a sminkem a fotókon nem nagyon látszik, de bánomisén... nem ez volt a fontos!!! :wink:

Az anyakönyvvezető előtt úgy három dolgon gondolkodtam... hogy tartsam vissza a zokogást, a hányingert és az ájulást (ugye éjjel minden kijött belőlem és délelőtt már nem is mertem enni, nehogy az is kikivánkozzon... :( ) ..... utóbbi kettőt sikerült, de szegény csajszi végig engem figyelt és kb. kétpercenként suttogva kérdezte, jól van??
:lol: Szerintem kissé beparázott, hogy elájulok... :lol: :lol:
Zenei választásom nem bizonyult túl épelméjünek, ugyanis már amikor vártunk a bevonulásra és feltették a Máté Péter- Ő c. számát, akkor úgy indulásnak elkezdtem bőgni... a rend.szerv. csajszi meg még húzta volna az időt, hogy csak még két sort várjunk meg, utána induljunk be... de mondtam neki, hogy ha nem nyitja az ajtót, akkor bemegyünk azon keresztül... :)
Végülis látványosan nem sikerült sirnom, persze végig fojtogatott rendesen... a videót mikor visszanéztük, egyöntetü vélemény volt, hogy nem lehet eldönteni némelyik másodpercemben, hogy a sirás kerülget vagy az ájulás... :lol: na köszi... :lol:

DE a lényeg, hogy kimondtuk, papirunk van róla, túléltük, nem részegedtünk le (bár két anyánk szépen vigyorgott este 6-ra... :lol: :lol: ) és azért egészen jól sikerült....
S végül az időjárás is kegyes volt hozzánk, mert onnantól, hogy elindultunk egészen estig verőfényes napsütés volt... a képeken is néhol kissé hunyorgok... :lol: :lol:

Egy-két képet teszek... kéretik elnézni nyúzott fejemet... csoda, hogy ilyen is volt egyáltalán!!! :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
Vendég
 


Zsibima!

Persze, írok ha menni kell...meg lehet ,hogy a Lap-top is nálunk lesz,úgyhogy inetraktív szülés is lehet :wink: :wink: :wink: (majd a férjem tudósít... :lol: )

De sztem lesz ez még 1-2 nap is...elkezdtem olvasgatni a neten,általában a nyákdugó után 1-2 nap(persze van akinek még aznap megvan a baba :wink: )

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Pumpóka

Klassz képek!! :wink:

Te szegény, jól indulhatott a nap...de a lényeg hogy jól végződött!!! :lol: :lol:
Mostmár akkor nyugi és pihi és készülés a szülésre ezerrel,ok??!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: