Hello!
Lafi, nekem azt mondták dokinéniék, hogy ha az elején hirtelen sokat hízik, leállhat egy idő után. Nem lehet, hogy ez van Nálatok? De figyu, amúgy ha jókedvű stb akkor tuti nincs gond, szerintem ne aggódj!
Konkri, én is vittem már ki Bendét szélben. Volt hogy inkább letakartam egy pelussal az arcát, ha nagyon becsapott a szél, amitől meg elaludt!
Fú Lányok, tegnap nagyon rosszul aludt Bende, egyfolytában nyöszörgött, végül nálunk kötött ki az ágyban, ott persze mint a bunda. Ma meg mint a kisangyal úgy aludt. Reggel 7kor jött egy betonkeverő autó a szomszédba (építkeznek), gyerek aludt még 9ig, én meg szenvedtem, nem bírtam visszaaludni. Marha jó, hogy nem tudunk egyszerre jót aludni!
Fogtól és félek előre...
Kaki-téma: Képzeljétek, nekünk baromi változó. Van hogy 1-1,5 napig semmi, majd jön egy óriási adag... Van hogy sűrűbben jön, és akkor hígabb (még a sima anyatejesnél is). Mondtam már a dokinál, de azt mondta amíg nem sűrűn jön és úgy híg és hízik is, addig nincs gond. Nem tudom, mitől lehet, semmi különöset nem eszek/iszok, amitől lehetne.
Pandi

Dorka no comment, már nem tudok újat mondani! Mostmár lassan "összereszthetnénk" Őket!