A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Én ebbe a sterilizáló kérdésbe még nem fúrtam bele magam .. kaptam ezt a folyadékot, és a kezdeti dolgok ezzel nálam le vannak tudva ..
HA valamiért rendszeresen szükség lenne a cumisüvegre, ilyesmire .. akkor hamarosan beruházunk másmire. CSak még nem vagyok képben, mik a lehetőségek .. :roll: :roll:

Kép
szösszenet

Szöszi
Jaj, nem akartalak zavarba hozni. Kicsit gázul jött le, de én úgy tudom irigyelni az ilyen embereket, mint Te!
Pl. matekból mindig is sík hü...lye voltam, és az-az ember, aki érti, az már hősként áll előttem!!

Mango
Köszi-köszi.köszi Neked is Maszat dicséretet! Kis husim azért remélem, h ilyen nyomorgás mellett is jól érzi bennt magát!!!

Sterilizáló
Na most akkor a folyadékot inkább hagyjuk, ahogy olvasom. Avent azért gázos nekem, mert karira nővéremtől megkaptam a kezdő cumisüveg szettet. A sterilizálót lehet külön is kapni??
A mellszívót megvettük múlthéten, de a Via tipust, és azon meg nincs szívóerő állító. Remélem attól még jó lesz.

Gabo
Jó lenne, ha adnának vmi rucit a mamákra. Az olyan megalázó, h ott vajudsz tök csupaszon.
Imrében állítólag van mód arra, h az alternatív szobában a kádban szüljünk. De ott csak egy kád van az egész szülészeten.

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Esik a hó!

Kép

Kép
kamilla306

Szösz
Írtad vmikor, h a kórházba beviszed a mellszívót meg cumisüveget.
Akkor most sos, mert le vannak akkor maradva a csomimból ezek a dolgok.
Most akkor mit is kell vinni, ami nem ruha meg pipere és nem pelus...???

Kép

kisscica80

Celesztina!
Nem vagyok okos ebben a sterilizálós dologban. Még nem csináltam, csak elolvastam a tájékoztatót. 2 dl vizet kell a tálba tölteni, ráhelyezek egy tálcát, amiben bemélyedések vannak a cumisüvegeknek, etetőcumiknak, tetőknek. Rárakom a tetejét és ha jól emlékszem 3 percig forog a mikróban, utánna 1 percig várni kell, mielőtt kinyitod. Az idő változik annak függvényében, hogy hány wattos a mikro.
Szerintem ebben lehet sterilizálni játszócumit is, bimbóvédőt is, de a tapasztaltak majd elmondják, hogy jól gondolom-e. :roll:

A zacsiról fogalmam sincs...

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

És ha fazékban akarok sterilizálni, akkor csak beledobom a forróvízbe pár percre és kész? Nem reped meg?

Kép

Kép
kamilla306

[quote="kamilla306"]E írta:kamilla306sik a hó!

:shock: :shock: :shock: :shock: Nálunk süt a nap... :lol: (van köztünk vagy 1000km...)

kádban szülés: fürdőruha? :D (már, ha van még olyan, ami rámjön... :oops: :? :lol: )

ercsi_3

Azta Kamilla, melyik kerületben vagy? Itt nem esik :( vagy :) nem is tudom, örüljek-e ennek

Kép Kép
celesztina

:) Akkor én azok közé tartozom, akit nem érdekel, vajúdás közben ki lát s ki nem meztelenül. Pedig eléggé szégyenlős vagyok, de sosem zavart, hogy a doki vagy szülésznő mit lát....
Más dokik legfeljebb akkor mennek be, ha vizit van pont. De esélyes ágyon vajúdásnál is, hogy pont akkor lép be a kórház fél orvoskara, amikor szétpakolt lábakkal a doki éppen méhszájat néz... akkor meg mindenki pont a legszebb altájunkat látja, na az sem jobb szerintem.
A Jánosban is van kád az új szobákban, s bár nemcsak a párom lesz velem, hanem Öcsém barátnője is, engem nem fog zavarni, hogy esetleg meztelenül lát... valahogyan nekem nem az ugrik be az első kettőről, hogy érdekelt volna a fájások közepette, ki lát s ki nem és hogyan.... magammal voltam elfoglalva, meg azzal, hogy k...vára fáj és legyen vége... (na, nem elég, hogy baromi rosszindulatú vagyok még arcpiritóan szemérmetlen is... :lol: :lol: )

Celesztina!
A mikrósnak az aljába kell vizet tenni, az enyémbe spec. 1 dl-t, rácsukni a tetejét és betenni a mikróba (enyémet 8 percre teljes hőfokon 750)... gőzzel sterilizál. Én mindkét fiúnál ezt használtam és anyum főorvosnőjétől kaptam ajándékba Atis születésére... :wink:
Vendég

[quote="kamilla306"]E írta:kamilla306sik a hó!

Nemá, most lettek felrakva a nyári gumik... :shock:
Merre laktok??

Kép

kisscica80

Pumpóka! én pont ilyennek ("rosszindulatú", és szemérmetlen) szeretlek! Imádom a be- és hozzászólásaidat! :wink:

ercsi_3

Gumimaci: köszönöm az infot

Kádbanszülés: egyszer a Kismamában volt egy kép ilyenről és ott bizony nem volt semmi a mamán...
Meg ha jön a doki, hogy megnézné, hogy áll a méhszáj vagy akármi akkor megvárja amíg kikászálódik a mama a kádból, megtörölközik, stb... ? Azt olvastam, nagyon ellazít a meleg víz, meg jó a vajúdás alatt, de sosem merném kipróbálni :?

Kép Kép
celesztina

Én Piliscsabán lakom.

Hétvégén felvettem a régi kétrészes fürdőrucimat, hogy apa csinájon rólam pocakos képet. Ne akarjátok látni!!!!!
Egyébként a melleim tök jók lettek benne (push up hatás meg minden) csak alul gáz.

Kép

Kép
kamilla306

Pumpi
Szülőszobára is jönnek vizitelni a dokik????? :shock:

Kép

kisscica80

Itt szép idő van. Havat ezen a télen alíg láttam. De most már valahogy nem is akarok látni.

Pumpóka!
Biztosan igazad van, hogy akkor majd nem fog érdekelni ki hogyan lát. Bár most, ahogy belegondoltam akár a kádba való pucéron üldögélésre, akár a vizsgálatra, amikor több orvos ránknyithat... :roll: :oops: hát elégé elborzadtam. :?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Celesztina
Én tuti abba a szobába fogok menni, ahol van kád! Reméljük üres lesz, és akkor úszhatok végre egy jót egy nagy sarokkádban!!!
És akkor lehet, h már az sem érdekel, h csupasz vagyok!!

Kép

kisscica80

A zacsiról még nem is hallottam... :shock:
A mikróst nem kell külön üresen betenni, hiszen minden használatnál saját magát is kigőzöli, nem??? :wink:
Egyébként mindent lehet benne, ami birja...
Vendég

Én az elsőnél is meg a másodiknál is kifogtam a vizitet. Az elsőnél ráadásul a nagyvizitet, ahol egy egész csorda doki meg nővérke meg anyámkinjatudjakicsoda tódult be a szülőszobába. A vezető főorvos még méhszájat is nézett... nagyon kellemes volt, kb. 15-en álltak a lábam között... mondjuk, valahogy nem vettem olyan rosszul, akkor nem az érdekelt... :wink:

A másodiknál csak bekukkantottak az esti vizitelők, akkor már a kitolásnál tartottunk, csak halványan láttam az ajtóban megálló dokit az éjszakás nővérkével... :lol:
Mondjuk itt volt a saját dokimon kivül egy tanulódokicsajszi meg egy szülésznőtanonc is pluszban... de természetesen megkérdezték előtte, hogy engedem-e a jelenlétüket a szülésnél... felőlem aztán... voltunk annyian, mint egy jól megszervezett meglepipartin... :lol:
Vendég

[quote="pumpóka"]v írta:pumpókaoltunk annyian, mint egy jól megszervezett meglepipartin... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Hát az gáz, ha így benéz egy egész orvoscsoport. De ott mit kell vizitelni? NEm értem!
Lehet én tök agresszívleszek szülés közben , és jól elküldöm őket a melegebb helyre, h ott kukkoljanak!

Kép

kisscica80

Pumpóka!
Ez azért elég durva lehetett. :?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Emma!
Nálunk is ugyanez a helyzet. Mindenki mikor kérdezi, hogy mi lesz hozzá teszi, hogy "de ugye fiút szerettetek volna?". Erre mi mindig azt mondjuk, mielőtt újabb kérdést tennének fel, hogy mivel nem tervezett baba volt, így ugyanmindegy, hogy mi lesz. A 3 lánynál is a párom lányt szeretett volna. Na most nálunk is 4 lánya lesz. Nemhiába mondják, hogy egy ember csak egyfélét tud.

Jelentem átment a kocsi a vizsgán, mondjuk semmi baja nem is volt. Az 1 órából 5 perc volt a vizsgálat, a többi pedig papírmunka.

Csak fel szeretném hívni azok figyelmét, akik rendszeresen akarnak fertőtleníteni a Chicco folyadékkal, hogy kb. 2 hét után a cumi részeket cserélni kell, mert totál elszínezi a folyadék a szilikon és a latexet is. Egyszerűen gusztustalanul szürke lesz tőle. Tehát rendszeres fertőtlenítésnél jobb a kifőzés vagy a mikró.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Kádban vajúdás: én vajúdtam így az elsővel, mert elhúzodott a szülés, és nem tágultam. Mondjuk nálam ez sem segített. Igen meztelenül vagy benne, és nehogy azt hidd, hogy olyan sokáig bírod benne, nem olyan kényelmes ám. Én kiszállás után nagyon fáztam és később be is lázasodtam. Ez is volt az egyik indok a 22 órányi vajúdás után a császárra. A másik meg az, hogy elmérték a babó méreteit, és max 4 kilósat vártak, majd fél centivel kisebb átmérőjű fejjel. Hát az én lánykám 4200g lett (izmos ráadásul és nem kövér) és hatalmas fejjel, ami mint kiderült, ki sem fért volna a keskeny medencémen.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Ehhh .. akkor vennem kell egy mikrósat ..
Mennyibe fáj az a cucc??
Jöhetne az adóvisszatérítés...

Kép
szösszenet

Zsuzsa
Az kemény lehetett, és így benézték Neked is a súlyát!!!??
22órát hagyni, az már egy kínzás!!

Kép

kisscica80

Kiscica: de irigyellek amiért te nyáron eddig nem voltál melltartóra szorulva.. :oops: :oops: bárcsak ezt énis megtehetném..és nem lennének olyan dudáim hogy még egy-két boci is megirigyelné :D :roll:
egy két éve szenvedek velük..tudodm tudom..örüljek hogy szép nagy cickóim vannak..de tudjátok én nem szeretem őket :(

ja és a mikrós sterilizáló melett tettük le mi is a voksot még pár hete...7000 Ftba kerül külön..az aventes kezdőcsomishoz ami 21000 ahhoz pedig hozzá van...
amit pedig abban majd nem tudok esetleg kipucerálni azt a hagyományos módszerrel kifőzöm mint anyukám csinálta az én koromban :D

Babók mérete: sztem vegyünk nagy levegőt és nyugodjunk meg...a véleményekből is kiderül hogy abszolut kiszámíthatatlan dolgok ezek..
lényeg hogy egészségesek a csöppek..az hogy ilyen jól tápláltak pedig hát...ezek szerint nem szenvednek hiányt semmiben :D :D

Jelentem nálunk is hétágra süt a nap :D csak csöppet hideg van..

Temetés témához köszönöm a megerősítéseket...már lezártam a témát..házisárkánykodtam és kijelentettem ide vagy oda nem megyek el..kész punktum..

Várom hogy Felsoa Drága megérkezzen..visszaolvasd ám amit neked irtam :D

Emma: köszi szépen..olyan jó hallani ilyesmit :)

most 3 hétig megint nem kell dokit látnom..azt mondta találkozunk 36 hetesen..de durva... :shock: :shock: még fel sem fogom hogy röppentyűzik az idő...

ja meg ez a fejkörfogatos dolog..anyukám állandoan parán van hogy mekkora feje van a bébinek :D mert ugye most is 84 és 86 a határérték és hogy neki mind a 3unk pici bukesszal érkezett és hogy biztos Zoliéknál voltak ekkora NAGY buksikák :lol: :lol:
ugy csipem ... képzeljétek Zoli családjában mindenki alcsony növésű..nekem csak annyi volt a sorshoz a kérésem hogy Máté ne örököljön onnan semmit..párom nem alacsony..de rajta kivül mindenkije..messzemnően..:D :D tudom olyan kis butus vagyok..de ugy nem szeretném ha arról a vonalról sokat örökölne..a férjem tiszta apja akit nem is ismer..hál istennek benne sincs sok anyja family :D

na nyomtam magamon egy stoppot...:D
Vendég

Szösz
Én most vadászom neten ezeket a sterilizálókat. Az Avent lapján 5500 körül, használtan láttam 2000től 4000ig.
De Dm-ben kéne megnézni, mert ott is akkor max 4-5 e lehet!

Kép

kisscica80

jajajaja és köszönöm a Uh-s táblit csajok :D
Vendég

http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... %a1l%c3%b3

van itt ezerféle sterilizáló de azt mondják ha aventosak a cuccaid azt is érdemes venni mellé..és tényleg nemis 7000 hanem 5500 v 6000 :D
Vendég

Litu
Megvan ennek is meg annak is az előnye.
NEm csak a méret számít, hanem a forma is. És ha szépek, akkor tök mind1. De láttam már olyat, h aránylag kis mell, és úgy lógott neki, mintha két gyereket etetett volna vele min.!!
NEm gondolkoztál azon, h plasztikáztatod?? Anyós megcsináltatta 2 mérettel kisebbre, mert már annyira fájt a háta. Aztán meg most fogyott mellé vagy 10-20 kilót, és úgy lógnak neki... MOst szilikont akar berakatni...

Kép

kisscica80

Kiscica :D :D
olyan 18 -19 éves koromban aranykorukat élték pont jó volt a méret..de nem hagyta abba a növést..
20 éves koromra zavaróvá vált az 55 kg mellé a 90C..
ez pedig már egy olyan méret ami nem áll meg gyönyörűen..csinálhatok vele akármit..persze nem lóg a hasamon de engem zavar..
azt beszéltük meg a párommal hogy szülés után egy évvel megnézzük mi a helyzi és ha ugy van akkor kisebbítettünk..én pont ezért szertnék hogy álljon vhogy :D tényleg nem kinomban nem tudom már mit csináljak magammal de nekem ez hátrány és nem előny..
szóval egy év aztán majd meglátjuk..
Vendég

Friss hírek Mezsótól:

"Szia, csak üzenni szeretnék a fórumtagoknak, hogy tegnap végre hazajöhettünk a kórházból, igaz még mindig sárgán, de már javulóban. Internethez nem tudom mikor jutok hogy szüléstörténetet írjak."

De jó, legalább már otthon vannak, reméljük a sárgaság is elmúlik hamar a kis Blankánál! :)

Kép Kép
szõlõ

Szőlő
Köszi a hírt Mezsóról!

Pici lány, szegény még mindig sárga!! Reméljük, mostmár minden rendben lesz!!

Litu
Lehet jobban jársz, ha megcsináltatod, mert biztos, h a szoptatástól is változni fog sokat. ÉS ilyen méretnél a hátadat is meg a gerincedet is terheli!

Kép

kisscica80

Emma, én az elsőt 18 évesen, a másodikat 21 évesen szültem, a harmadikat pedig 23 évesen fogom :) Én nagyon jól érzem így magam, persze sokan ledöbbennek a kormon.... De amikor elmondom, hogy a legkisebb gyerekem is 17 lesz, amikor én még mindig csak 40, akkor azért megértik hgoy van benne valami jó is :) A legkisebb 7 éves lesz, amikor én még csak 30. A legnagyobb meg 12. Ennyi idős gyerekek mellett, azért már igencsak lesz szabadidőm :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

De jó hogy otthon vannak :) Remélem azért hamar jön fotókkal :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hát engem tuti zavarni fog, hogy ott ülök a kádban mesztelenül! A lábszétrakást az ember már megszokta a nőgyógyásznál, de hogy még a mellem is ott lógjon szanaszét... na ezt inkább kihagyom szerintem!

De jó mezsóéknak! :D

Nálunk is esett a hó, de már elállt!! (nyugat-dunántúl)

Felhívtam Zsófi leendő gyermekorvosát, jövő szerdán kell mennem a dokinőhöz! Hú de furi ez is.... de jó!! :P

Kép
gabo001

De jó! Mezsóék végre hazamehettek. :D
Kívánom, hogy hamar elmúljon a sárgaság Blankánál.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szőlő - Köszi a hírt Mezsóról.. most látom, nekem is írt ..csak én a kádban fetrengtem :D (na nem vajúdtam .. annál szuperebb volt :D :lol)

Lituka
- Köszi a setrilizálós linket .. felírtam a listára, amit a 15 napban még venni kell ..
Már nem akartam költeni :oops: :shock:

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Vagyok! Bár bíztam a hidegfrontban, de a két hét, az akkor is még két hét!!! Mekkora lesz az izgalom addigra, ha már most ekkora......főleg ha nem Magika vagy én szülök először....:)
Deén mindent megteszek azügyérdekében...nagyon jó lenne 4-esbenhúsvétozni.

Kér5désem: ki az, aki közületek messze lakik anagyszülőktől, plusz a férjével nincs napközben egy városban. Mert nálunk ez ahelyzet és most bennt vagyunk aszüleimnél, de én itt nem bírok ki még két hetet....ki hogy oldja meg? :?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok Lányok!

Megjöttem UH-ról. Minden rendben Beni szépen fejlődik. Már 3817 gramm a becsült súlya!!! :shock: 5 hét alatt 1,5 kg hízott! :shock: :shock:
Az UH adatok szerint (BPD: 93mm, AC 368mm, FL 71mm) 39+4 naposnak felel meg.
Az UHs hölgy szerint biztosan elszámoltak nálam vmit és szerinte hamarosan szülni fogok. Főleg, hogy egyik gyerek sem volt eddig túl nagy. Danival 3 napot ráhúztam és ő 3400 grammal született.
Én mindenesetre még nem érzek semmit. Mondjuk egy kicsit most beparáztam!

Lituka!
Örülök, hogy nálatok is minden rendben! Nagyon gyorsak voltatok. Nekem UH után még volt pár elintéznivalóm, azért csak most estem haza. Nekem 31hét 6naposan volt Beni 2287gramm. És azt akkor nem sokalták. Szóval ne izgulj! Nekem dr. Fülöp József a dokim.

Mezsó!
Örülök, hogy otthon vagytok! :D :D :D

Nyákdugó,
Én egyik szülésem előtt sem találkoztam vele. Mondjuk, mikor éjjel megyek pisilni nem szoktam villanyt kapcsolni, úgyhogy felőlem nyugodtan távozhat, nem hiszem, hogy észreveszem....

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Sziasztok Lányok!

Megjöttem UH-ról. Minden rendben Beni szépen fejlődik. Már 3817 gramm a becsült súlya!!! :shock: 5 hét alatt 1,5 kg hízott! :shock: :shock:
Az UH adatok szerint (BPD: 93mm, AC 368mm, FL 71mm) 39+4 naposnak felel meg.
Az UHs hölgy szerint biztosan elszámoltak nálam vmit és szerinte hamarosan szülni fogok. Főleg, hogy egyik gyerek sem volt eddig túl nagy. Danival 3 napot ráhúztam és ő 3400 grammal született.
Én mindenesetre még nem érzek semmit. Mondjuk egy kicsit most beparáztam!

Lituka!
Örülök, hogy nálatok is minden rendben! Nagyon gyorsak voltatok. Nekem UH után még volt pár elintéznivalóm, azért csak most estem haza. Nekem 31hét 6naposan volt Beni 2287gramm. És azt akkor nem sokalták. Szóval ne izgulj! Nekem dr. Fülöp József a dokim.

Mezsó!
Örülök, hogy otthon vagytok! :D :D :D

Nyákdugó,
Én egyik szülésem előtt sem találkoztam vele. Mondjuk, mikor éjjel megyek pisilni nem szoktam villanyt kapcsolni, úgyhogy felőlem nyugodtan távozhat, nem hiszem, hogy észreveszem....

Kép
Kép
Kép
felsoa

Kamilla,
Vigyázz nagyon magatokra! Azért azt a két hetet még húzzátok ki valahogy! Mennek a drukkok! +++++

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Hm... Felsoa, beelőzöd Magikát, és Klarkát? :wink:
nekem is a Fülöp volt a dokim! Pontosabban 2x voltam nála... de engem nem szeretett... :? először is kimosolygott, mikor 4napos "késés" után mentem hozzá, hogy babás vagyok... aztán 3órát vártam rá a kórházban, hogy megnézze a leletemet... biztos nem tetszett neki, hogy mondtam, hogy Németo-ban szülök... :? Gondolom, Veled rendesebb!

ercsi_3

Andi!
Hát tényleg szép nagy súllyal rendelkezik Beni. :shock: Ha lehet hinni az uh-nak. Te is úgy gondolod, hogy elszámoltak valamit? És nemsokára szülsz?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

sziasztok!

Ercsi!
Nagyon tuti a video,nagyon tetszik. Annyira érdekes,hogy mire képesek ezek a babócák ott benn.

Vitaminok: én az elevitete szedem és tegnap voltam dokinál.
34.hetesen 2,3 kg. Az pont jó. Tehát nem lesz óriásbébi a vitaminoktól. Tesóm is végig szedte és 2,9 kg-al született meg a kislánya.

mint ahogy írtam tegnap voltunk dokinál. Kicsi legény végre befordult a helyes irányba :D
2,3 kg és a méhszáj zárt. Minden rendben volt és ennek nagyon örültem. 2 hét múlva már CTG-re kell menni és utána hetente egyszer.
Ez mennyi időt vesz igénybe? tudja valaki?

Még egy kérdésem lenne! Aranyérre nincs valakinek valami jó tippje? Mert hogy ne menjen minden simán előjött ez a fránya :evil:

Kép

Kép
mannogab

Andi
Szép kis súlya van babódnak! Akkor lehet tényleg lekörözöd MAgit és Klarkát!
Majd jelentkezz, h mi van veled!!!!

Kép

kisscica80

Mannogab
Aranyérre sima erre való krém. Gyógyszertárba kérdezd meg, h mit ajánlanak rá. De én úgy tudom, h mindegyiket lehet használni terhesen is!

Kép

kisscica80

Mannogab!
Gratulálok a jó eredményekhez és örülök, hogy befordult a babád a jó irányba. :)
Régebben volt téma itt az aranyér. Én akkor a Hemorid kenőcsöt jegyeztem fel magamnak. Ezt ajánlották.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Ercsi,
Velem nagyon rendes, bár álítólag elég hangulatember (ezt másoktól hallottam, nem személyes tapasztalat). Apuval együtt teniszezik már évek óta. Sajnálom, hogy neked nem jött be. A kórházba én sem megyek hozzá, mert én is mindig két három órát vártam rá, ami első gyereknél még okés, de most már nem, így inkább eljárok a magánrendelésre és fizetek neki, de legalább nem kell órákig vadásznom rá a kórházban.

Gumimaci,
elképzelhető, hogy vmit elszámoltak. Bár a mensim mindig pontos volt. Viszont nem volt tervezett baba, védekeztünk is így fogalmam sincs, hogy mikor eshettem teherbe. Viszont minden UH-n (8szor voltam) nagyobb volt.
Majd meglátjuk...

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Mary,
Merre jársz? Mikor költöztök?

Andi

Kép
Kép
Kép