Sziasztok!
Én pont ma voltam a védőnőnél. Az enyém jó fej.

Még csak egyszer volt kint nálunk, azóta én járok le tanácsadásra. Pont ma mondta, hogy szülés előtt menjek le a gyerekorvoshoz és ő ad recepteket fürdető kenőcsre meg popsikrémre, meg ami még kell. Így ki tudom váltani még szülés előtt. Én ezeket fogom egyelőre használni, bolti cuccokat majd csak később. Szerintem olyan szép és egészséges a babák bőre, hogy kár mindenféle kencéket használni, többet ront, mint használ.
Hajmosás: nekem eddig nem okozott gondot. Zuhany alatt állva teljesen jól megy.
Én bátor vagyok, mint Mimi!

Lehet, hogy felelőtlen, de bátor!

Nem veszek cumisüveget! Optimista módon azt remélem, hogy tudok majd szoptatni, hosszabb utat meg egyelőre nem tervezek, ami két szoptatás közé ne férne be. Ha meg mégis menni kell, akkor meg megszoptatom, ott ahol vagyok.
Szia Dana!

A tejleadással kapcsolatban úgy vagyok, mint te: ha van felesleg, én szívesen odaadom, de csak ezért el nem megyek semmiféle vizsgálatra. Akinek kell jöjjön el hozzám, láthatja, hogy nem iszom, nem dohányzom, tiszta vagyok, ha kell neki így is, akkor viheti. Viszont ez meglep, hogy ezért pénz is jár.

Én mindig azt hittem, hogy ingyen, szívességből szokták odaadni a felesleges tejet.

Látszik, hogy nem e világból való naív vagyok.
Én még mindig nem vettem semmit.

Mellékelem a tárgyi bizonyítékot, hogy miért nem:
Ez lesz elvileg a gyerekszoba.

Apa csak azt mondogatja, hogy nyugi időben kész leszek vele.

De én valamiért nem vagyok nyugodt.
És végül egy pocakfotó: