A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

na szóval én is fogyózom holnaptól, meg tényleg abbahagytam a csokizabálást! Mert azt tonnaszámra tömtem már magamba főleg SNICKERST!!!!!!!!!!!!! HÚúúúú de mind1, cél szentesiti ez eszközt, nekiveselkedtem én is, torna keményen, kocka has a cél :D
:lol: :lol: :lol: Kép Kép

Jó éjt (álmodjunk jó sok sülttel és csokikával)

Kép
sziszike77

Jó reggelt!

Már több, mint egy órája nem tudok aludni. Annyira bántanak Ati pöttyei, a kis bőre.... :cry: :cry: :cry:
Ma délután egy másik bőrgyógyászhoz megyünk...........
Bármit megadnék, hogy tudjak rajta segíteni, de még az okát sem tudom. ráadásul a BCG hegével is elég rossz a helyzet. Akkora mint egy 20 Ft-os, vörös, mintha folyadék lenne a bőr alatt, puffadt, nedvedzik, és pörkös. Annyira ronda. És pikkelyes a felülete....

mikegirl

Nyuff! Ugy csak viccelsz??? :shock:
Nehogy már ezért töröld a bloggot!!!!!! Ne írj róluk többet és kész! Ez a blog alapvetően a kisbabádról szól nem róluk! Ez az a tizenéves fruska? Nem is értem!!! :shock:

Mikegirl: Nagyon sajnálom Atit, de szerintem is menj el minnél több dokihoz, hátha vkinek volt már ilyen esete és rögtön tudni fogja a gyógymódot. Én már jártam így bőrgyógyásszal!

Csoki: én amióte nem ehetek tejet, le kellett mondanom szinte az összes édességről, pedig nagyon csokis voltam. Mit mondjak peregtek le rólam a kilók, úgy, hogy nem koplaltam csak nem ettem édességet. De persze ez is mint minden alkati kérdés.

Tiko: Nem semmi, én sem hagynám annyiban. Én is a Szt. Imrében szültem, de nekem csak jó tapasztalataim vannak.

Sziszike, Hanga milyen nagy már! Nagyon édes! Mindig aggódok, hogy csani a maga 66 centijével utolsó lesz majd a tornasorban!

Maja cukker a bubikkal! :)

Levágtuk tegnap csani haját. Megsirattam mert olyan kis kopasz lett, de össze-vissza nőtt neki, rálógott a fülére meg ha levettük a sapkát mindig borzasztóan nézett ki a hajacskája.

Előtte-utána

Kép

Kép

leko

Leko kitöröltem .... :roll: :roll: :roll:
Még tegnap ebből nem csinálok gondot...
Majd másikat csinálok.... Utálok akárkivel is rosszba lenni... :roll:

Hivtam egy vendéget ma ha sikerül benéz hozzánk...

Csani haja édes... Maját nem fenyegeti ilyen veszély... olyan kopasz.... :roll:
Gyaus hogy nem lesz olyan haja mint nekem ilyenkor nekem már göndör fürtjeim voltak....

Hanga is édes....

Fogyokura megy... Protein nap van tojást reggeliztem...

Fogyokurának naon nekivagyok indulva... Ugy várom mi lesz mondjuk 30 nap mulva...
Vendég

Csokinyuff
Nem gyümit lehet enni csak délelőtt? Még van itthon egy alma :lol: :lol: Gyors megeszem, aztán tízórai után elugrunk a Tesco-ba. Üres az éléskamra!!! Mondjuk így a legjobb fogyózni.
Ebédre natur csirkemellet sütök, rá tükörtojás és reszelt sajt.

mikegirl

Mike a 90 naposnak nem az a lényege hogy egy nap egy fajta kaját lehet enni....
protein nap van tojás sovány hus sajtok...... tejföl....
Vendég

A gyüminap csak a negyedik...
és olvastam hogy a gyümölcsök károsan hatnak más ételek együtt fogyazstásával ugyanis végig söprik azokat az emésztőrendszeren mégha ahhoz több időre is lenne szükség...
http://www.biochef.hu/index.php?content=135
Vendég

Hello!

Leko: Micsoda komoly pasid van az alsó képen!:D

Mike, Csoki: A 90 naposban délelött csak gyümi!

Mike: Te miért fogyizol? Tök vékony vagy! Ne őríts meg!!Sziszike is mondta!!

Na megyek, előző oldalra olvasni, mert az lemaradt...

mamiblue

mamiblue: igen! :)
van egy szép monoklija is, mert pár nappal ezelőtt fejbekólintotta magát a távirányítóval. szépen belilult. :(

leko

Csoki
Értem én a diéta lényegét :wink:
[quote]A írta: reggeli minden nap ugyanaz: gyümölcs, esetleg 100 %-os, cukor hozzáadása nélkül készített gyümölcslé. Gyümölcs a délelőtt folyamán is fogyasztható, ebéd előtt 1 órával azonban már nem.

Szóval nincs együtt fogasztás.

mikegirl

akkor én nem jó helyen néztem mert ott ahol én olvastam ilyenről szó nem volt...
akkor az első napot elbactammmmmm :oops: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Tiko
Uszinak lőttek :cry: :cry: A klóros víz szárítja igazán csak a bőrét....... De köszönjük a dícséretet :)

Sziszike
Akkor Te is benne vagy a 90 napos közös buliba? Hangus szopizik még? Olyan nagy kislány már. A kalapos kép a kedvencem :lol:

Leko
Apa is mindig a hajvágással fáraszt. De én nem engedem. Olyan kis formásan nő Atinak :) Szerintem mindenütt tökéletes :)
Na jó, sapka levétel után máshogy áll....... na igen. De imádom azt a kis kócos kobakját :D

Mamiblue
Csak pár kilótól szeretném megszabadulni, persze csak a problémás helyekről. Jól elterveztem mi???? :lol: Valószínűleg onnan fog lemenni ........ :lol: :lol:

mikegirl

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
megértettem és találtam rendes leirást...... :wink:
No akkor holnaptól..... :wink:
Vendég

Csoki
Annyira nem :lol: A többi étkezés majd tökéletes lesz. De nehogy holnap újrakezd!!!!! Miután legyűrtem azt az almát éhgyomorra!!! :lol: :lol: Uuuuuutálok almát enni éhgyomorra! Más nem volt itthon :oops: :lol: :lol:

mikegirl

Edit
Írtam privit, nézd meg, és ha ok, akkor intézkedem. :wink:

mikegirl

Sziasztok!

Leko, azt hittem, tarkopaszra vágtátok :) én is levágtam Esztinek kb. 1 hónapja, erre sokan azt mondták, hogy kevesebb hajjal sokkal kisbabásabb lett :D

Fogyókúrázók, HAJRÁ!!! (nekem nem lenne erőm hozzá...)

Mikegirl, remélem, végre megtaláljátok a gyógymódot Ati pöttyeire!

Mára kertészkedést terveztem.. vagyis paradicsom- és paprikamag-vetést. Úgyhogy gyorsan babakocsiba dugom a csajt és megyek is!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Hello!

De vaksi vagyok, én meg keresem Mike uszis képeit, most vettem észre a fotoblogot...:) NAgyon jó képek! Nagyon ari Ati is! :)

Csoki: 30 nap múlva...ha rendesen csinálod már legalább 6-7 kilóval kevesebb leszel! Én most kezdem a 3. hetet és eddig picit több mitn 3 kiló ment le! Azért így írom, mert kicsit ingadozik a mérleg...71,2 is voltam már, de reggelre megint 71,8 voltam...

Ja, nem is írtam...nem tudom mi van! De annyi tejem van! Éjjel szó szerint tejben fürödtem, át kellett cserélnem a hálóingem! Igaz szegény Sebi nem sokat tudott inni, mert állandóan bedugult az orra :(

Mike: Egyébként ha a hasaddal nem vagy megelégedve, akkor tornáznod kell, fogyival ugyis a cicidből fogsz fogyni először, azt gondolom meg nem akarod! :lol: Szerintem tényleg felesleges evvel kínoznod magad! :wink:

Na megyek, mert mindjárt jön anyum én meg nekiállok takarítani... :?

mamiblue

Fogyókúrázóknak hajrá!!! :D

Nálunk én voltam inkább hajvágáspárti, de már bánom kicsit. Ránézek csanira és mintha nem is az én kismacskám lenne! Olyan furi így a kis arca. Tényleg sokkal kisbabásabb!! :) De majd biztos megszokom, meg biztos gyorsan meg is nő, reméljük egyformán mindenhol. :)

Ti mit csináltok a virágokkal? Egy pillanatra nem nézek oda, már biztos, hogy a cserépben matat! Gondolkodtam, hogy felteszem őket egy asztalra, de akkor meg biztos, hogy magára rántja majd! :shock:

leko

Mamiblue
Popi és a sonkák - ez az én problémám :lol:
Mondjuk annyira nem kínzás, mert délelőtt gyümit eszegetek - a bevásárlás után, utána meg minden nap azt eszem amit lehet. Azt nem ígérem, hogy pl fehérjenapon a 20 dekát be is tartom. Szóval éhezni nem fogok :wink:

mikegirl

tényleg mikegirl! mikor frissítitek már a blogot? :wink:
olyan ritkán látjuk Atit!
a többiek is küldhetnének sűrűbben fotókat!!!

leko

Jucu: Na ez a híres nevezetes baba kerítés!!!Jól megszívtuk, nem tudom összerakni. Pici a lakás....vagy nem közlekedünk a szobába avgy nem rakjuk össze és akkor marad a hely!!!! Megint jól bevásásroltam!!!!! :twisted:
Kép Kép Kép Kép

[b[/b]

Kép
kis pupu

Mike: Sajnálom atit remélem végre tudood vmit adni rá a doki, amit tényleg rendeb is teszi!!!!

Nyuff: Én tuti nem törötltem volna a blogot!!!Tényleg Majáról szól és az az ostoba kislány belemer szólni....hihetetlen mit megenged magának!!!!

Leko: Csani nagyon csinos lett! Nkeünk alig van hajunk, tehát mi mág a hajnyírástól messze vagyunk!!!

Sziszike: Hanga tényleg nagyon nagyon nagy baba és hihetlen éééééééééédes!!!!!

Fogyókúra: Ma még tartom igazából, reggeli sonka, sajt, joghurt volt! De az ebédnél megtöröm! De a magam modján fogyózok!!!!Hihihihihiih :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én 62-ről indulok, cél az 52Kg ( voltam 42 kg is, na akkor kicsit túl vékony voltam)!!!!!!

Kép
kis pupu

6-7 kiloval könnyebb leszek bőven jó..... :wink:
az új blog már fejlesztés alatt :wink:
Vendég

Pupu de jól néz ki :wink:

Majának nincs szüksége ilyenre az egy helyben csücsüléshez :roll: :lol: :lol:
Vendég

Szép napot csajok!!!

Annyit írtatok nem győztem még visszaolvasni.

TEGNAP FELÁLLT BÁLINT A GATYÁMBA ÉS AZ OLDALAMBA KAPASZKODVA!!!ÉN MEG SÍRTAM :lol:

Csudajó az a kerítés,de szerintem nekünk 59nm -re nagyon nagy lenne.Ebay-n most láttam 89-90 Euró volt.De nem tudtam licitálni így sajna lemaradok erről./6 elemes volt/

Gyerkőcök csudiszépek még mindig :P mindenkié,ezért írtam így, mert senkit nem szeretnék kihagyni.

pusz mennem kell majd pótlom hiányosságom :)
Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Már megint jó régen írtam, de minden nap olvastalak benneteket.

Múlt héten is itt volt anyósom, na meg szaladgáltam, vérvétel stb. Holnap lesz eredmény. A pajzsmirigyet nekem is kérte a dokinő.

Mivel régen írtam, most nem tudok hozzászólni, akkor betölteném az egész oldalt. Azt viszont le kell írnom, hogy minden baba csudaszép és nagyon ügyes, az esküvői képek pedig szuperek, mindenki nagyon szép. Nem írom, hogy volt, mert még most is.

Ádám éppen alszik. Kb. 1 hete felkel reggel fél 7 - 7 óra körül, de még 10 óra előtt le kell fektetni. És úgy alszik, mint a mormota 3-3,5 órát egyhuzamban. Csak így délután már nem bír aludni. Úgy van vele, hogy egyszerre elintézi, aztán lehet egész délután játszani. Kúszik, kompozik, picikét üldögél. Próbálja a lábait mászáshoz felhúzni, de még nem az igazi.

Csokinyuff: láthattalak tegnap biciklivel Mélykúton? De. 11 órakor az 55-ös úton (Szegedről Baja felé) a Jánoshalmi leágazás előtt? Éppen vittük haza anyósomat.

Mikegirl: köszi a hiányolást.

Kép
Kép
márkanyuka

Dobok képeket az eskövőnkről. Még nincs szkennerünk, ezért lefotóztam. Nem lettek valami élesek, dea lényeg látszik. A férjemet ne keressétek, ő a munkája miatt inkognitóban kell maradjon.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
márkanyuka

Kép Ádám kompozik

Kép két kis fogatlan

Kép
Kép
márkanyuka

Bocsi a sok képért :oops:

Kép
Kép
márkanyuka

Csokinyuff: amúgy Mélykúton volt az esküvőnk, csak zárójelben írom a dátumot (1996. június 1., pont a névnapomon).

Akkoriban még nagyon sok esküvő volt Mélykúton. A Béke étteremben volt a vacsora. Nagyon szuper volt. 200 fős volt, ebből a férjem rokonsága 150 fő, az enyém 50 fő :oops: .

Kép
Kép
márkanyuka

Márkanyuka: Először azt hittem vicceltél, hogy nem tehetsz fel képeket a férjedről, de aztán rájöttem, hogy biztos nem, és gondolom azt sem árulhatod el, hogy mit dolgozik :( Egyébként tűzről pattant menyecske voltál!:D

Nem tudom, hogy merjek-e kompot venni! Most akciós a Kikában, de haszánltan is biztosa találnék! Csak félek, hogy túl kényelmes lenne beletenni, és nem kéne sokat kézben lennie! Most is zsibbad a vállam!:(

mamiblue

Sziasztok!

Végre sikerült feljutnom! :D

Csokinyufff hívott meg ide, tényleg igaza volt, jó kis eszmecserék folynak itt.

Még kezdő vagyok ilyen fórumokon, de remélem segítetek és tudok majd képet mutatni a kislányomról, meg vonalzót csinálni.
Addig is olvasgatom az előzményeket, hogy képben legyek!

Csokinyufff köszi a meghívást!
Üdv mindenkinek!
csiper

Már nem is tudom nyomon követni, de üdvözlet az újonnan érkezett anyukáknak. Érezzétek jól magatokat közöttünk.

Kép
Kép
márkanyuka

Mamiblue: csak úgy halkan megsúgom hol dolgozik a férjem: Nemzetbiztonsági Szakszolgálat De ez titok!

Kép
Kép
márkanyuka

Jajj! Kicsire akartam, nem sikerült. :oops: :roll: :shock:

Kép
Kép
márkanyuka

Mamiblue
Most mit szeretnél? Hogy zsibbadjon a vállad, vagy hogy ne? :lol: :lol: Nem nagyon értettem, amit írtál... :oops: :)
Ha engem kérdezel, én nem vennék. De gondolom ez a téma is olyan, mint a hozzátáplálás..... 8)
Ja, egyébként nem kell értem aggódni, ami a kaját illeti :lol: Ebéd: 3 szellet melle husi, 3 tükörtojás, rá reszelt füstölt sajt. Van étvágyam, mi??? :lol: :lol:

Ati ma extra nyűgös. Délelőtti bevásárlás ugrott. Nem akartam, hogy a boltba sírdogáljon nekem. Majd este elugrom egyedül.

Ja, és fél a turmix géptől. Vagyis a hangjától.

A ti gyerkőceitek kiabálnak? Tegnap Ati majdnem eladta a Librit. Teli torokból édesen sikongatott. Nekem édes volt :lol: , de lehet, másokat zavart :oops: :oops: :oops:

Márkanyuka
Titkos férj :lol: :lol: De hát be kell vallani, hogy ezek a fotók nélküle is jól sikerültek. :wink: És nagyon édesek a fiaid is!!!! :D

Kispupu
Kerítés szuper!!Ebay? Én is láttam....

mikegirl

márkanyuka: Neked mi vana pajzsmiriggyel???? tudod nekem is vettek vért, mert gyanús volt a nyakam, de állítólag semmi

Mi most extra szar este után vagyunk, hajnal 2től cicizett, ha meg kiesett akkor visitott! Gondolom nem foga jön, mert az már a 7ik lenne, tehát valami más lehetett, én most egy mosott rongyra emlékeztettek!

Mikegirl: TE MINEK FOGYÓZÓLLLLLLLLLLLLLLLLLLL????? HOVA?????? Annyira csinoska vagy, minek???? Inkább te erősitsél maximum!

Én is elkezdtem akkor a fogyót, de akkor ma mit ehetek? Eddig még csak egy pohár keserű teát ittam! Mondjuk ha nekem mindig megmondja valaki hog ymit egyek azt betudom tartani! Ki vállalná fel a diktátori szerepet????

Kép
sziszike77

Sziszike
Csak 1-2 kilócskát.......
Ma fehérje nap van: Főtt vagy sült hús, hal, tojás, sajt, valamint joghurt, kefir, túró + bármilyen nyers sali.
Ebből lehet kreatívkodni :) Mondjuk amit én ettem???

mikegirl

Márkaanyu

Pajzsmirigy?Volt van jele?VAgy csak megnézetted?
Jók a képek,csini vagy:)

Sziszike
Te atyavilág!!!!Egyél délig gyümit,utána valami fini husit ,halat,vagy tojást ,vagy joghurtot ,túrót ,köretet salit ,zöldséget,utána meg igyál meg 2 dl huslét /nem kötelező/ és ezen a napon lehet enni egy szelet kenyeret/ugyanúgy fogysz/ meg a keményítő napon is van ebédre kenyér engedélyezve ,de sikeresebb anélkül.
90 napost nézd meg mindmegettén!!!!!
Diktárornak jó lennék ,de ha alanynak szántok hát???? :oops: :lol: bebukom néha :)

Mikegirl
Nekem is félt eleinte Bálint ,de már megszokta ,tudja jön a táplálék hamarosan pociba. :P
Jó étvágyad van , mégsem látszik . :lol:
No felkelt a drágám és kurjongat .......lassan töltöm fel a képeket de nem jutok odáig.
Pusz

Kép

Kép
jucu

Sziszike: nem tudom mi van a pajzsmirigyemmel. Gondolom a doktornő rámnézett (enyhén túlsúlyos vagyok), valamint - gondolom én - a magas vérnyomásom miatt nézeti meg a TSH-t. Majd holnap kiderül az eredmény.

Este szülői értekezlet! Úgy utálom! Nem menne el helyettem valaki? Némelyik anyuka olyan agyament, olyan hülyeségeket ki tudnak találni, hogy égnek áll a maradék hajam is. És este 7-nél előtt biztos nem szabadulok.

Kép
Kép
márkanyuka

Húsvét után én is nekiállok fogyózni. Egyelőre fitness ebédet rendelek majd, zabálást, nassolást, csipegetést befejezem, és azt hiszem nekiállok tornázni. Norbizom. Meg lehet hogy többet kellene lepedőakrobatikázni. Párom biztosan örülne neki.

Kép
Kép
márkanyuka

Csiper!
Sikerült, örülök....
Vonalzó
ha valamelyikünké tetszik kattints rá és bejön az oldal amin csináltuk.
A babafalva.hu magyar a többi azt hiszem mind angol.
születésnapos volnazót kell csinálni és ha kész kidob egy url-t amit be kell másolni a profilba.

Profil ... fennt...segédletek profil ezt leirom nekem kb két hétbe telett rájönnöm.

Képeket itt lennt a mellékletek feltőltése cim alatt lehet feltölteni kicsinyitve.

És akkor hogy mindenki tudjon valamit kérnénk egy bemutatkozást.
és egy pár képet ha sikerül!
:wink: :wink: :wink:
Vendég

Márka!
:lol: :lol: :lol: :shock:
Igen lehetttem én sőt azt hiszem pont akkor mentem ott
HA egy ocska kempingest láttál... szőkés fejjel.. aki kurvára tekert akkor én voltam... :wink: :wink: :wink:
Jucu! Grat a felálláshoz!
Vendég

itt a harc :) http://videa.hu/play.php?v=BZGpxewieGd2hihc

itt meg pár kép
Kép Kép Kép Kép ezen a képen álltam fel éppen ,csak sötét lett nagyon:(

Kép

Kép
jucu

Csokinyuff: akkor biztos te voltál. Mondtam is a páromnak. Legelőször a szép hosszú szőke hajad tűnt fel, aztán mikor elkerültünk akkor visszanéztem és nagyon ismerős voltál azokról a képekről, amiket itt láttam (igaz egyik sem volt szemből).

Kép
Kép
márkanyuka

Mike: Hát csak írtam, írtam..és eszembe jutott, hogy zsibbad a vállam, egyébként most is! Viccelsz, persze, hogy nem akarom, hogy zsibbadjon...ezt már csak egy jó masszőr tenné rendbe.:) Komp...majd rákérdezek apánál!

Ki kompozik?tapasytalatok...iy;, sebi atallitotta a billt...mindjart jovok :lol:

mamiblue

Komp
Szerintem nyugodtan lehet használni, persze csak kicsit, nem órákat...
Enikő szereti kb. 5 percig. Úgyhogy naponta 2-3-szor 5 percet van benne. Néha csak így tudok elmenni wc-re :) Közben persze a nagyobbiknak is kell jármű, így bekerült a régi kismocija.

Rugós hintával ugyanez a helyzet. 5 perc után nyüsszög. És persze a nagytesót kell közben hintáztatnom az ő hintájában, szóval amit vártam a rugós hintától- hogy nyerek pár percet - az nem jött be...

És ma már sikerült kétszer 15 percet aludnia a kisasszonynak... :shock:

És Beni is pörög, mind a kettő kimeríthetetlen energiákkal bír, én már elfáradtam. Voltunk de. dokinál is, de annyian voltak, hogy be se mentünk... recepteket kéne iratni.

De legalább egész jól elnézegelődött, nem ordított végig... :) Leültünk egy szökőkútnál is (félt tőle), aztán Benim a szomszéd kisfiúval játszott még a ház előtt 1 órát, addig kicsi lány nézelődött az ölemben.

És most is folyamatosan foglalkoztatnak, így megint elfelejtettem, hogy kinek és mit akartam írni...

Kép
Kép
pfranciska

mi nem kompozunk! csak hintázunk!! :lol:
Hát márka akkor bizos én voltam :lol:
Bálint nagyon sármos!!!
Vendég

Ádám már 4,5 órája alszik, megyek felkeltem.

Az előbb játszottam a Honfoglalón, kiejtettem egy csajszit, erre megkérdezi, hogy: örülsz te majom? Mondom (írom) neki: te vagy a majom ha nem tudod elviselni a vereséget! Írja: Kapd be! És kilépett!

Kérdem én: minek játszik az ilyen, ha nem tudja elviselni ha veszít? Én már számtalanszor veszítettem, de mindig gratuláltam a győztesnek, soha nem léptem ki sunyin. Volt már hogy sírt az Ádám, be kellett fejeznem, de megírtam, hogy sír a kicsi, bocsi de mennem kell. további jó játékot.

Na most jól kipanaszkodtam magam.

Kép
Kép
márkanyuka

Márka!
Honfoglalo! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nagy játék éveken át logtam ott... Sőt az uj lovagom is ott találtam :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: