Jó reggelt!
Timi26! [quote]m írta:ármint tök aszatt száraz a bőröm, meg a hájam is lóg...)
A (hosszú) hajak már csak ilyenek. Lógnak...
Egyébként tényleg olyan voltál/vagy, mint Hófehérke. Apa meg a kopasz herceg.
Csak keményen az ügyintézésnél!!!!
Jó, hogy említettétek a
párolót, én is akarok venni, ugyanis tegnap reggel 8-kor a kis pároló-edényemben feltettem aszalódni a kumpit, és 10-kor néztem rá, de csak azért, mert "mi ez a szag?".
No, sikerült szénné égetnem az egész cuccot.
Heni! Gratulálok az első fogacskához!!!!!!
Hajni! Jaj! Szegény! Abszolút megértelek. Én már túl vagyok egy teljes szakadáson... Jobbulást, és nagyon vigyázz!!! +++
Regi! Zsófi alvási szokásai napról-napra változnak.

Én már nem tudom követni.
Uye idáig 7 körül kelt.
Mostanában meg 6-kor. A 4x30 perc alvása is dől.... Tegnap pl. 6-kor kelt, majd 8-10-ig aludt.

Utána 2x30 perc szunya, a negyedik alvás meg kimarad.
Néha du. lehúz 1,5 órát egyben.
És az még egyelőre igaz, hogy későn fekszik, korán kel....
Bár két napja korán fekszik, korán kel...
Most éjszaka mellettem kötött ki, mert felsírt többször, és nem győztem a kiságyában hátra huzogatni, mert feszt felmászott, és beverte mindenét.
Meg persze a foga miatt is felsírt, úgyhogy újra mellkason elalvás
és magam mellé gördítés volt.
No de ennek is megvan az oka!
Kibújt a 4. foga! Úgyhogy most már remélem alszunk, mert a 3. fogánál is - míg elő nem tört -, ezt csináltam végig. Felsírás, rajtam alvás.
Most kint van ez is, remélem lesz alvás újból végig.
A 3. fognál ez két éjszakát, a 4.-nél egyet "vett igénybe".
Hörcsög! Én már kezdtelek hiányolni, de látom, megvolt az okod, miért nem jöttél.
Viranka! Nálunk is fogyózik - és izmot növeszt - Apa. Most mindketten formába hozzuk magunkat. Ő már megszabadult 8 kilótól, nekem meg még 6,5 van hátra.
Szegény, ezerrel edz, tök biókat eszik - alig eszik -, én meg "csak" odafigyelek arra, hogy mit eszem, és ezen felül semmi erőfeszítés, "csak" a szokásos napi rutin.
Az "asszonyos" feleslegből kell nekem leadnom (popó, combi).
Nem nasizok, és próbálok 6 után nem enni. Ha mégis éhes vagyok, akkor csak egy fitnessz-pelyhet vagy mit eszek tejcsivel.