A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

szerintem arra gondolt hogy ha esetleg a baba hurkot kötött a köldökzsinorra és nyújtizunk könnyen megfeszülhet a zsinor és esetleg a baba nem kap levegőt (attól nem lesz semmi baja ha a nyakán van (minden 2. babának ott van), hiszen nem a légcsövén keresztül lélegzik, hanem a köldökzsinóron keresztül. Erre csak a szülésnél kell odafigyelni.

Kép
be_be

Csöppke,
nagyon szép lett a szoba. :)

Szöszke,
Barátnődnek gratula :)

be_be, nici
gatula a következő kockához :)

Nono,
sajnálom, hogy nem sikerült annyira jól a "kirándulás". :(

Na, megyek vasalni :( :(

Kép
emi29

Sziasztok Mamik!!

Csöppke
Nagyon kis klassz lett a szoba, igazi gyerekbirodalom! :)

Melinda
Üdv. itt nálunk!

Szösz
Grat. barátnődnek Majd mesélj, h szegénynek hogy sikerült.

Bebe
Át tudnád nekem küldeni priviben, h milyen homeos bogyót meg mennyit lehet szedni pontosan???

Én most keltem, pedig éjfél után feküdtünk le. Este itt voltak barátnőmék. Nagyon jó volt, kártyáztunk meg társasoztunk. ÉS annyit nevettünk... MEg fincsi sütit esttünk. Szóval jó volt az egész.
ÉS ma du. folyt. köv. csak a volt munkatársamnál.

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Tim
Az vicces, h a könyvben is ilyen kis nyomi babafejet tettek be mint Maszat. Én úgy sajnálom, h ilyen kis helyen kell nyomorognia. Biztos nem kényelmes már neki.

Nono,Nici
Örülök, h hazaértetek. Tegyetek majd fel képeket!!!!

Celesztina
Én nem tudom, h miért nem lehet nyújtozkodni. Én pl. tök sokszor hajnalban arra kelek, h totál ki vagyok éppen nyújtozkodva, és már éppen hogy csak nem görcsöl be a lábam. Akkor elvileg azt sem lenne szabad?? És az nem is tudatos..

Emi
Nekem már csak egy adag rucim meg egy adag ágynemüm van hátra. De ezeket még mosni is kell. Ja, és uh.-n mondta a csajszi, h a mostani méreteit nézve Maszatnak, lehet buktuk az 56os rucikat.
NA ha ez így lesz, akkor nagyon pipa leszek, mert csomó mosás/vasalás/rendszerezés kárba veszett...

Kép

kisscica80

Szép jó reggelt mindenkinek! Köszönöm,hogy befogadtatok és üdvözöltetek! Most indulok a Gyáli piacra,babaruhát vásárolni. Ímádom ezeket a pici rugikat.... Majd jelentkezem. Melinda
balla melinda

Jó reggelt!

Látom még sokan alszanak.....

Itthon vagyok!!!!!! :D :D :D Még mindig örülök, mint majom a farkának! :D :D

Gyorsan reagálok 1-2 dologra, amik tegnap a villám-átolvasás után megmaradtak!

Pumpóka! Nagyon sajnálom, hogy így alakulnak a dolgaitok és nem osztom az észt, hogy légy erős a babáért mert most csak ő számít és a te egészséged...stb.......ha magad alatt vagy úgyis csak az idő avagy kedves férj-jelölt segíthet.
Lehet h átsiklottam a dolgok felett de végülis nem láttam, hogy akkor most tényleg lemondtad az esküvőt? Vagy csak akartad lemondani?

Paráztatás: hmmmm....nagyon érdekes téma, mert valaki írta nekem, hogy egy para-mami társaság vagyunk!....nagyon furcsa én eddig ezt nem igazán így éltem meg, de most h többen is írták h ne paráztassuk egymást lehet h sokaknak az jött le h egy egy hozzászólás paráztatás?
Én soha senkit nem akartam az tuti.
Pl, nekem írták h menjek be a dokihoz v legalább hívjam fel h mit mond a fájásaimra, mert Pumpókánál, pl komoly gondok lettek....én elolvastam a véleményeket és végül dönöttem, hogy vasánap mégegyszer nem fogom feleslegesen ugrasztani....úgy gondoltam h megérzem ha baj lenne.....és végülis igazam lett.
De (nem tom ki is volt már) volt itt olyan, akinek én is azt írtam, hogy hívja fel a dokit és kérdezzen rá, aztán más is írta és végül megtette és igazunk lett és a doki fekvésre ítélte.

Mellesleg egy biztos, ez egy fórum, ahol mindenki a saját tapasztalatai alapján írja le a véleményét és ezek sajna nem mindig jók. Én kiváncsi leszek a szülési történetekre de biztos vagyok benne h nem lesz mind egy frenetikus élmény, sőt sajna biztos lesz 1-2 ami nagyon gázos de nem lehet vele mit tenni ilyen is létezik. Illuzióim sincsenek h csak jó szülés létezik.

És sokan izgulunk a másikért is akinek nem csak jó dolgai lehetnek, pl én nagyon szurkoltam Szösszenetnek h tegye át a dokija.....de volt egy-két ilyen Pl Mezsóéknak...stb, de voltak olyanok is akikért azért szorítottam mert én is ezt éltem át..

Lehet h egy kicsit megvkésve írom le a véleményemet...de muszáj leírnom mert nem bírok magammal, hogy itthon vagyok és olyan jó végre megint sima hétköznapokat élni.....ill. hétvégét! :D

Abban viszont nagyon egyet-értek, h a legjobb azt olvasni mikor valaki vásárolt és felteszi a képeket meg a baba-szobáját....azokért élek-halok és úgy szeretem nézegetni!

Én pl rengeteget tettem fel rucikról és szeretném megosztani veletek azt is ha elkészül a szoba...nem gondoltam eddig h ez esetleg gond lenne bárkinek is. Én is nézegettem itt olyan dolgokat, amiket nem tudnék megfizetni de ettől még soha nem éreztem magam úgy h irigy lennék....megnéztem, nyugtáztam a dolgot h igen ez baromira tetszik és ilyenem sem lesz....oszt tovább-léptem mindenféle rossz érzés nélkül.

celesztina! ha ténylge igaz, h megtartotta a babád az ébrenlét-alvás fázisokat, akkor még van remény!!!! Szonja szinte soha nem aludt és 1. gyereknél még okés h alkalmazkodok de ha a 2. sem aludna...ujjujj....szóval ez bíztató, mert a kis albérlőm egész szépen alszik éjszaka!

No ennyit a regényből!

Itthon vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D És rontom a levegőt itt nektek a sok ésszel!!!!!! :D :D :D
Vendég

Szösszenet,
Gratulálok a barátnődnek! :D

Emi,
Jó vasalást. Nekem is kellene. :(

Nici,
Üdv újra itthon. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és sikerült a vásárlás is. Majd tegyél fel képeket.

Melinda,
üdv köztünk, jó vásárlást!

Nuska,
Köszi a tanácsot, majd megpróbálom. :D

Nono,
Neked is üdv újra itthon! :D :D Kár, hogy nem élveztétek a kirándulást. Nálunk a gyerekek nagyon szeretnek utazni, igaz pici koruk óta visszük őket mindenhova.

Csöppke,
szép lett a szoba. Ezk szerint az elejétől együtt lesznek Dominóval? Remélem javulgat a kismanó és a szülinapjára makk egészséges lesz.

Xsara,
Jobbulást Daninak!

Szépek a babakocsik! Miénk is megvan már lassan két hete és még mindig dobozban! :(
Viszont alakul Beni szobája, már csak a tapétacsík és a függöny hiányzik. Ha elkészül teszek fel róla képet. Ugyanis megjavították a fényképezőnket. Vmi típushiba volt és ingyen kicserélték az egész belsejét. Csak kicsit soká tartott, de lényeg, hogy már működik. :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Magi,
Mi a helyzet veled?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Bebe
Köszi a hasznos tanácsokat!

Csöppke Szép a szoba! :lol:

Szössz.
Gratula a barátnődnek meg neked a sok energiáért!

Holnap megyünk uh-ra és már extázisban vagyok!

Irtátok már, de hol érdemes kiváltani a baba csomagot? Brendonban jó?

Zenélő pellust nem tudjátok hol találok?

Nono Örülök h jót kirándultál!
Én tegnap a gáton sétálta egy jó nagyot! Persze 2* is be kellett mennem a csalitosba  :lol:

Kép
kritta

Kép

Kép

Mindenkinek szép napot!

Kép
kritta

Sziasztok!

látom mindenki családozik, barátozik, sétál, csavarog, Apával van... :D vagy csak nincs kedvetek írni?!

Zenélő pelus?! :shock: :D én még nem is hallottam róla... Hogy zenél? :D

Tudom, már sokszor volt téma, de azt hittem engem elkerül, de nem tette... Szóval vizesedés esetén mi van azzal a krumplival? Só nélkül (ble....), héjjában megfőzöm, és igyexem egész nap azt enni? :shock: vagy gyümölcsnap? (még mindig jobban hangzik!) teát ihatok? (cukorral-citrommal...??) vagy mit?
azt írta a net, hogy azoknál gyakori, akiknek elsőre összejön a baba... :D ez nyert... :D
tök furi volt, ráraktam a kezem a pocakomra, élveztem, ahogy "ászkált", és ott maradt az egész tenyerem lenyomata, mintha gyurma lenne a hasam... :shock: :)

Tegnap voltunk csavarogni, babaholmit nézegetni, találtunk egy két szintes Toys 'R' Us-t... :shock: :D Megbeszéltük, hogy Tücsök csak a hasamba jöhet ode be... :D Mi is elnézegettünk 1 órán keresztül, mit csinálna ott egy gyerek?! :roll:
c&a-ban, meg h&m-ben már kicsit "kiakadtunk", hogy nem tudjuk Tücsök Lilla-e, vagy Dani... :? annyi kispasis, vagy kiscsajos ruci van, hogy nem győztünk gyönyörködni... (és annyi, de annyi cuki Hello Kitty-s cucc... :oops: :lol: )

Na, takarékra rakom magam, úgyis egyedül vagyok itt... :D

a vizesedésre várom az ötleteket... :?

ercsi_3

Sziasztok!

Mi megvagyunk, Apa a kertben, én pihenek, most ittam egy finom cappuccino-t!!
Megyek, lassan elkezdek ebédet főzni...:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Melinda Csak nem a délpestiben szülsz? Írj egy picit többet!

Emi nekem a dokim 12-24 órát mondott első szülésre. Készüljünk! Úgy jött fel, hogy mondtam neki, hogy mi van, ha nem jutok be időbe a kórházba. Erre kaptam a fenti választ.

Ja és kinek szurkolsz az F1-en?

Nici
Hello újra! tök furi, itt már tavasz van, te meg pár órája még a télben voltál. Biztos szép lehetett, én szeretem a havat.

Szösszenet
gratulálok a barátnődnek! Tök jó, hogy túl van rajta! Mi lett a neve?

Kisscica bennem is van nagy adag aggódalom, hogy nem lesz jó az 56-os. Egy rakás van, (kivasalva) De meglátjuk, van amire az van írva, aztán mégis nagy és van amire 68-as és mégis kicsi. [/b]

Kép
téjé

Kisscica,
Na én attól nem félek, hogy az 56-os méret kicsi lesz... Ráadásul egyelőre a nagyobbakat még ki sem mostam...

Judit,
hát meglátjuk.. Ha a családi hagyományokból indulok ki, akkor az enyém nem fog olyan sokáig tartani. Mindenesetre attól nem félek, hogy nem jutok be a kórházba.
Egyébként a Ferrarinak szurkolok. A mai futam nem igazán jött össze :roll:

Ercsi,
nekem csak a lábam vizesedik. A védőnő csak annyit mondott, hogy kevesebbet lógassam, és lehetőleg minél többször pocoljam fel. Nekem ez segít.

Klarka,
Örülök, hogy nálatok is minden rendben.

Kép
emi29

Látom hétvége van nagyon! Kivasaltam a kisrucikat meg főztem és alig vártam, hogy beájuljak Szonja mellé. Aludtunk több, mint 2és fél órát. Nagyon kicsapta ez a hétvége őt is meg engem is....

Szegénynek rémálmai vannak....néha megengettük neki h nézzen egy két mesét a kereskedelmi csatornákon valami winx meg pokémon meg hasonló szörnyűségek. Na hamar le is állítottuk. Marad a dvd meg anya meséi. Láttuk apával h nagyon gáz mesék, de úgy csüngött rajtuk, mint alma a fán...és tessék.....jól megnézhetjük magunkat! Szégyenletes mondjuk h megengedtük, egészen véletlenül látta csak az első részt aztán kérte h még egy kicsit hagy nézze és mi engedve a boci szemeknek nem kapcsoltuk le.
Ismét egy jó lecke mindjájunknak. Ha tehetném jól megrudosnám magam...dehát emberként hibázunk..... Kép
Most aztán késő bánat...verhetem a kobakom a falba.....

No sebaj....lassan majd csak kiheveri.......de biztos kell 1-2 hónap h teljesen túl legyen rajta.

6 kor megyünk misére, azt nagyon szereti...bár igen interaktív úhogy nem mindig sikerül kivárni a végét, de nagyon szereti.

Képzeljétek el, tegnap a szállodában ahol voltunk élő zene volt a vacsi alatt. Szonja táncolt rá a színpad előtt...annyira zabálni való volt...még a csípőjét is rizsálgatta.
Aztán közölte a zenész faszfej h őt zavarja a gyerek és ne ugráljon már mert nem tud koncentrálni................annyira ledöbbentem h nem jutottam szóhoz...csak miután dühösen távoztam jutott eszembe h be kellett volna szólni neki: " mi van seggfej, félsz, hogy megugrik a demo-cd?"
Nem is hangoskodott a gyerek csak mosolyogva riszálgatta a pelusát és körbe körbe kocogott......

Az ilyen tehet egy szívességet!!!
[img]http://www.baba
net.hu/tarsalgo/attachments/1205682512.1368.gif[/img]

No nem tobzódom, készülődünk!
Vendég

megengettük=megengedtük....a többit már nem is javítom :oops:
Vendég

Kép

ja, ez volt amit csatoltam...
Vendég

sziasztok,
bocs a zavarásért.
gondoltam, hogy több üzit/hozzászólást nem fogok küldeni ebbe a topicba, azonban most kivételt tennék.
szofi74, szőlő, szöszke
Anikó küldött nekem egy kedves dolgot, amit szeretnék Nektek is elküldeni. Légy szíves adjátok meg az e-mail címeteket, hogy tovább küldhessem. (Szöszié meg van , neki küldeni fogom, ha menni fog a levelezőm, mert most éppen leállt.)
Szofi viszonylag ritkán jár itt, esetleg ha valaki tudja az e-mail címét az l. sz. küldje el nekem.
Köszönöm.
További minden jót Nektek!
1Bambi

Kép
1bambi

1Bambika, hogy vagytok?
Lsz. ÍRJÁL!!! Erőszakosan kérlek Téged, hogy ne csak "olvasóban" legyél köztünk!!!!!!

Timi

Kép
tim27

Nézd csak, betöltöttem a 37. hetet!!

:P

Kép
tim27

Timi! Gratulálok! Már nagyon a végét járod.... :D (Irigykedem..)

KépKép

KépKép
gabcika

Én meg a 30. -kat!!! Hurrá!!! :lol:

KépKép

KépKép
gabcika

Timi,
Gratula a 37. héthez. Most már te is bármikor megszülhetsz!!!

Bambi,
Ne léphetsz le pont most a finishben!!!! Lécci, lécci, lécci, lécci!!!!!!!

Nono,
:( :( :(
Én csak néha nézek mesét a TV-ben, de szinte mindig ledöbbenek. A Minimax még elmegy, de a többi naggyon gáz...

Kép
emi29

Gabcika,
neked is gratula!!!! :)

Kép
emi29

Köszi Emi! :)

Bambi! Ne máááááá........... :(

KépKép

KépKép
gabcika

Miről maradtam le???? Mi történt bambi???????

Visszaolvasgattam de nem leltem az okát h mi történt!

Mi a baj? Miért nem írsz?

Ha bambi nem válaszol valaki felhomályosítana akár priviben is hogy mi történt vele? Remélem nem én sértettem meg!
Vendég

emi! A Minimax-al meg az a gond h nagyon inger-szegény, 1-2 mesét leszámítva nagyon gázos és semmi mese-szerű nincs benne, olyan mintha unalmas felnőttek uncsi világát elevenítenék meg mesefigurákkal és nem is következetesek.
Van olyan mese ahol az egyik állat beszél de van neki pl kutyája, aki meg nem beszél.....szóval elég kiábrándító.
Nekünk csak a Thomas gőzmozdony jött be onnan, de azt is inkább dvd-ről engedem mert akkor tudom meddig nézi és ha nem figyelek sem csúszunk át valami h*lyeségbe.
Vendég

Én sem értem Bambi miért nem ir ide többet?
remélem nem az én írásaim üldöznek el mamikat innen..mert akkor inkább én lépek le..és akkor ők nyugodtan irhatnak..
próbáltam tisztázni is ráadásul a félreértéseket ugyh remélem tényleg nem emiatt van...

Figyu csajok..a márciusiaknál most nézem vannak 5 kg körüli bébik is.. :shock: :shock:
huu nagyon kemény..és a cm-k sem kicsik..

és ezt ott irta egy lány..de annyira tetszett hogy gondoltam megosztom veletek..hétha van aki nem olvas ott..

Szerettel Nektek…akik életet adtatok, akik erre készülődtök…

Van élet a születés után… ?
Egy várandós hölgy méhében két kis magzat beszélget:
- Te hiszel a születés utáni életben? - kérdezi az egyik.
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Szerintem az itteni életünk arra való, hogy felkészüljünk a születés utáni életre, hogy elég erõsekké váljunk ahhoz, ami vár bennünket - válaszolja a másik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szánkkal fogunk enni.
- Hát ez ostobaság! - vág vissza a másik. Megyünk a lábunkkal és eszünk a szánkkal?! Ez nevetséges! Hiszen itt van a köldökzsinór, ami biztosítja a táplálékot… de mondok még valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert ez a köldökzsinór már most is túlságosan rövid!
- De, de… valami biztosan lesz. Csak valószínûleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát még soha senki sem tért vissza a születés után! A születéssel az élet egyszerûen véget ér! Különben is, az élet nem más, mint egy nagy sötét tortúra!
- Én nem tudom pontosan milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre megláthatjuk az édesanyánkat, és õ nagyon vigyáz majd ránk! - válaszolja reményteljesen.
- Az Anyát? Te hiszel az Anyában? Hol van?
- Hát… mindenütt, körülöttünk! Itt van mindenhol, mi benne vagyunk, és neki köszönhetõen létezünk! Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Én ezt nem hiszem. Én soha, semmiféle anyát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is!
- Néha - mondja elmerengve a másik -, amikor csendben vagyunk, hallhatod, ahogy énekel nekünk, vagy érezheted, amikor megsimogatja világunkat! Tudod, én tényleg azt hiszem - teszi hozzá -, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk!

hmmm..elgondolkodtató... :roll: :D

további kellemes hétvégét mindenkinek..
Vendég

Sziasztok Mamik!

Hú, én kész vagyok!
Nemrég mentek el anyumék unokahugival. Közben meg főztem és most fejeztem be a palacsintasütést. Kész van a hátam, tuti egyszere le fog szakadni!!

NA befogtam, másnak is van nyavajája!!

Emi, Judit
Azért bízom benne, h legalább pár rucit rá fogok tudni adni Maszatra!! Legalább azújakat, abból nincs is sok!!

Bambi
Mi történt, én is lemaradtam!! NEm hagyj minket itt!!!! :cry:

Nono
Nem mondod, h ilyen bunkó volt a zenész Szonjával??? Kár, h nem szóltál be neki, bár gondolom hirtelen nem is tudtál az egészre mit szólni.. Utólag jut nekem is mindig az eszembe, h kit-hogy kellett volna elküldeni a picsbe.

MEse
Nekem a 2 1/2 éves unokahugin a Minimaxot szokta nézni, de azért ott is megy időnként egy-két blődség. Van egy mese, amiben a szereplőnek olyan hangja, mintha ráléptek volna a pö...ére. Olyan vékony.. Borzasztó azt hallgatni!

No, most ennyi, pihegek egy kicsit, meg levadászom a távirányítót..!

Kép

kisscica80

Szia Litu
NE lépjen le senki innét!!! Főleg ne egy másik beírás miatt!!! Reméljük kiderül Bambi oka!!!
Litu amúgy hogy tetszik a cd????

Kép

kisscica80

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Bambi: nehogy ne írj már! Hiányoznál nagyon! Mi a baj :?:

Mesékről: nekünk nincs minimaxunk de néha hétvégén reggel bekapcsoljuk a kereskedelmi meséket -hááát elég durva mi megy :shock: Remélem ilyesmit sosem akar majd nézni a gyerekem :!:

Ma voltunk szülinapi ajszit venni a kiscsajnak -sikerült- de iszonyat mi volt az egyik játékboltban: gyereket bíztatjuk, hogy mutassa, mi tetszik neki, nézzen körül. Persze megtetszik neki egy labda -ugyanolyan amilyenje itthon van- és leveszi. Ilyenkor nagy büszkén mutatja a többieknek, hogy milye van. Erre az egyik eladó (tulaj?) elveszi tőle, hogy akkor ő msot ezt elviszi és már útközben mikor a gyerek bömbölve követi és követeli a labdát mondja, hogy beüti a gépbe. Rohanok utánuk (nagy hassal kis üzletben nem könnyűú) és mondom, hogy ne már. Labda vissza, gyerek persze nem nyugszik meg.
Ott is hagytuk őket, pedig onnan akartunk választani neki valamit, de így nem tudtunk.
Hogy lehet valaki ilyen hülye :?: :!: :?: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :evil:

Már az sem semmi, amit az a zenész csinált, Nono :evil: Arról ugyanez a véleményem :evil:

Kép Kép
celesztina

JAJ, nagyon aranyos ez a párbeszéd. Le is mentem!!!!
Tényleg elgondolkodtató!!

Kép

kisscica80

Gabcika, Tim: gratula a hétfordulókhoz!!!

Kiscica: jó pihit, vigyázz a hátadra!
Én is palisütős voltam tegnap és ma nem tudok hajolni, úgy fáj a derekam :?

Kép Kép
celesztina

Celesztina
Annyi hülye ember van, és észre sem veszik, h-h meg tudnak bántani egy ilyen pici embert!!! És akkor most mi lesz az ejándékkal? Kapott máshonnét??

Kép

kisscica80

Celesztina
Okosan odahúztam egy széket a sütő elé, csak az volt rossz, h székről fel székre vissza. De már körbe vagyok párnázva, és ilyenkor úgy megkönnyebbülök!!

Kép

kisscica80

Kiscica: persze, a másik játékboltba mentünk, ott választott egy moncsicsit (most nagy kedvenc, már van két másik is) és majd a napján kap egy baba-teáskészletet (ezt is megvettük, de szerencsére ezt elt udtuk úgy tenni, hogy a napjára is maradjon ajándék)
Jó ötlet a szék! Legközelebb én is bevetem! Köszönöm :wink:

Kép Kép
celesztina

1Bambival kapcsolatban nézzétek meg a 407. oldal közepét!!

Bambi, lgysz, lgysz, lgysz!!!!

[b]Gabcika, Emi, Celesztina [/b]köszi a gratulációkat!! :) Bizony, már egyre idősebbek vagyunk!!
Én is gratulálok Gabcika a szép kerek 30. héthez!! (elolvastam Marci szül. történetét a másik topikban! :wink: )

Kép
tim27

celesztina! Látom nektek is akadnak "gyermek-barát " történeteitek....

Azt hiszem nálunk tombol a dackorszak és a meddig feszíthetem a húrt dolog. K.o. vagyok ettől a kiscsajtól......bár szerintem csak nagyon eleven de én azért elég türelmes vagyok...viszont a környezet nem mindig tolerálja, amit be kell vallanom nem is csodálok.
Akinek van gyereke az mit csinál vele ha elkezd csúnyán beszélni ha nem tetszik neki valami? Persze nem ronda szavakkal, egyenlőre csak azt üvölti nekem, hogy csúnya anya! Ennél rosszabbat nem, de ezt naponta többször és nem csak nekem, mindenkinek aki nem enged meg neki valamit.
Fogalmam sincs hogy kezeljem le. Voltam már szomorú és mutattam neki h anya most sír mert így beszél velem, voltam már ideges és bezavartam a szobájába, de egyet nem akarok, pofon vágni....tuti biztos vagyok benne, hogy ez megoldás lenne amúgy, de abban is hogy csak ideig-óráig mert aztán immunissá válna a pofonokra is és akkor aztán ténylge nincs mit tenni.
Amúgy sem hiszem h a verés egy jó nevelő-eszköz, azt inkább a tehetetlen szülő eszközének tartom. tény én is tehetetlen vagyok na de egy kis két éves 12 kg-os gyereket megütni, mikor annyival erősebb vagyok és nem tud védekezni.....ezt nagyon szemét dolognak tartom.
Ha akad bármilyen ötlet örömmel veszem, mert mi kifogytunk...
Vendég

36 hetes pocifotó (mai) 11kg+-al:

Kép

Kép

Kép

Kép
adri0422

Sziasztok!

Először is mindenkitől, aki az elmúlt napokban azt írta, hogy nem ír többet, kérem, hogy ne tegye... és írjon! Mert bár nekem sokszor csak olvasni van erőm, írni nincs, de olvasni viszont imádok, mert hihetetlen sok hasznos infót kaptam/kapok tőletek! És mindenkinek a véleményét elolvasom, más kérdés, hogy utána szelektálok...

Lituka: ezt a párbeszédet én is olvastam a márciusiaknál, nagyon-nagyon aranyos... :D

Kiscica: nagyon cukik a képek Maszatról, és tényleg fura, hogy ennyire nincs már helye, pedig van még jópár hete... :D

Nicci: örülök, hogy jól sikerült a síelés!

Mesék: azt hiszem a modern meséket mi hanyagolni fogjuk Beninél; Zorroapu már tölti le neki a jobbnál jobb meséket a saját gyerekkorunkból: Vuk, Süsü a sárkány, Pom Pom meséi...

Ercsi: ha csak kicsit vizesedsz, akkor én is azt javaslom, hogy rakd fel a lábad! Nekem is vizesedek, ha egész nap ülök a munkahelyemen, de itthon felrakva le is megy!

Szösszenet: grat a barátnődnek! :D

Celesztina: örülök, hogy végül összejött a játékvásárlás... :D

Nono: sajnálom, hogy nem jött be annyira az egri kiruccanás...

Csöppke: csodaszép lett a babaszoba; nekem nagyon nagyon bejön... :D :D :D Imádom a babaszobás képeket nézegetni, annyi jó ötletet lehet belőle meríteni!

Remélem Mezsóékkal most már minden oké lesz és elmúlik a sárgaság! Jó rég óta vannak már benn, el tudom képzelni, milyen szívesen vinnék már haza Blankát!

Na, most ennyire futotta tőlem! Amúgy velünk is minden ok, a héten még mindig doglozni fogok + megyünk dokihoz is kedden, meg asszem már kezdjük az nst-t is!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Szisztok!
Köszönöm a jókívánságokat nagyon jól estek!
Mi is betöltöttük a 31hetet!!! :D Megyek visszaolvasni.
Vendég

Sziasztok mindenkinek. Szerencsére nagyon kellemes idő volt,3 orát sétáltam a gyáli piacon,de sajnos nagyon szerény volt a választék. Meg is lepödtem,hogy Húsvét elött ennyire nem készültek a kereskedők. Azért csak vettem Bendegúznak két aranyos kis rúgit. Ímádom ezeket a pici baba ruhákat,el is felejtettem,hogy ekkora is lehet egy gyermek. Sajnos mindent előlről kell kezdenünk,hisz a nagy fiam Szabolcs már 10 éves. És az ő kis staférungját anno elajándékoztuk.
balla melinda

Adri: szép a pocid és egyáltalán nem látszik a 11kg+ -jó Neked

Nono: hú, ez nem könnyű, nálunk még alig beszél, így a csúnyát mondok anyára korszak még odébb van, de őszintén ötletem sincs, mit tennék a helyedben :cry: Hiszti nálunk is van, de akkor én is tehetetlen vagyok, ált hagyom, hogy lenyugodjon vagy megölelem, felveszem -néha bejön, néha nem.

Melinda: szia, jó azért, hogy találtál valamit a piacon! Szabolcs várja már a tesóját? Elnézést, nem emlékszem, írtad-e, hogy fiú vagy lány babát vársz? Vagy még titkolózik?

Kép Moncsicsik -a bal oldali a legújabb

Kép Kép
celesztina

Celesztina: kisfiut várok, Szabolcs most már elfogadja,hogy kistesója lesz,de nagyon félti a pozicioját és az első reakciója nagyon kétségbeesett volt,de alakulunk. Ő egy igazi akaratos, öntudatos,egyke kis bika.
balla melinda

Melinda: érdekes, valahogy azt hittem 10 éves "nagyfiúval" könnyebb, bár az igaz, hogy ő jobban felfogja előre... Biztos csak azért gondoltam, mert nálunk a "nagy" is még csak 2 lesz. De az is érdekes, hogy bika, nálunk a kisebb lesz az :) Azt mondod akaratos és öntudatos a bika? Hú, a kos nagy is az :o

Kép Kép
celesztina

Adri nagyon csinos vagy! És szerintem kisfiad lesz,sajnos nem olvastam még el. Első babád?
balla melinda

Celesztina: biztos könnyebb egy nagy fiuval,hisz neki már megvan a saját kis élete,a barátai,a feladatok. Egyelőre nem sokat foglalkozik a témával,de figyel. Figyeli mekkora a pocim,mit vásárolunk a babának,de sokkal jobban terorizál,kihasznál,és már most kijelenti,hogy az ő jogai ugyanúgy megmaradnak
balla melinda

Celesztina: mikorra várod a babát?
balla melinda

Szerintem már mindenki elaludt,Jó éjt!
balla melinda

celesztina! Na az sem volt könnyű, mikor Szonja hisztizett és még nem beszélt! Nekem sem volt rá receptem, néha hagytam néha nem. Mikor mit. De van egy jó hírem! Ezt tuti kinövik...én nem hittem de így lett!

Melinda! khmmmmm.......minő véletlen magamra ismerek a fiadban...én is bika vagyok.......és roppant féltékeny voltam az öcsémre.....de van egy jó hírem....mára mi vagyunk az egyik legjobb tesó-páros...pedig senki nem hitte volna, mert néha úgy elgyepáltam szegény tesóm h kórházban kötött ki. Bár nálunk 4 év volt a korkülönbség így velem meg sem lehetett beszélni mert nem értettem még. De elmúlik! :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: