MEGJÖTTEM!!!!!!
ÉS MA KIVÉTELESEN ÉN ZÁROM A TOPIKOT!!!!!
még soha nem zártam!
Visszaolvastam, de csak kb sikerült felfogdosnom a dolgokat!
Megint akadt téme, pedig csak 2 napra mentem el.
Gyors élménybeszámoló rólam, h ne untassam a népet

:
OLYAN JÓ ITTHON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon car volt amúgy, bár ennek ellenére nem bántam meg h elmentem. (aki nem emlékezne Egerben jártunk)
Úhogy most úgy örülök h hazajöttünk, h aludni sem tudok, pedig alig bírtam ébren maradni az úton!
Szívem Szonja 2 napig hajtogatta a megérkezésünktől kezdve h menjünk haza, pedig szép volt a hely, jó a kaja meg a pancsi is és mégis. Volt egy hatalmas park óriási játszótérrel szép volt az idő....és mégis ezt mondogatta........ez nagyon kiütött.
Apa nagyon örült h nem nélkülünk kell mennie és vele leszünk én ugyan nem akartam utazni de úgy véltem Szonjának tetszene, márpedig ha életem értelmeinek jó akkor nekem sem lehet rossz. No tévedtem.
Bár mindenki dolgozott rajtunk kívűl és engem nagyon megviselt az utazás (iszonyat keményedtem és fájdogáltam folyamatosan) de kitartó voltam Szonjának igyekeztem klassz programokat csinálni, hosszú séta ........
De ez egy ilyen hét....a lakás nem jött össze (bár ezt nem bánom annyira), a diákhitelesek küldtek egy felszólítást h mér nem törlesztek???---a sok segg*ej!!! azért nem mert gyesen vagyok és megengedték egy hivatalos levélben h ne törlesszek) a kocsim nincs biztosítva mert a biztosító küldött egy papírt h mér nem fizettem????--még jó h van igazolásom h befizettem)........De lassan véget ér és én itthon vagyok!!!!
ennyit rólunk meg a rövidenről!
A többiekre holnap ragálok, most örülök, mint majom a farkának h hazajöttünk. Apa is örül mert úgy volt h csak holnap jövünk de nem bánta meg ő sem, bár neki kellet haza vezetnie vagy 2 órát. Holnap viszont lazulunk......csak szét ne essünk!
Megyek alszok lassan!!!
ITTTHON VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!