A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Miléna! Jobbulást!!!!!!!!! ++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Valaki kérdezte múltkor, hogy tudunk-e cukormentes bébiételről. Talán Irina volt az, nem vagyok biztos benne. :oops: Én Hippet szoktam általában venni, mert mi még csak gyümizünk és két napig elég 1 üveggel.

Viszont most vettem Univeres sütőtök- almát. Az üvegen nagy betűkkel ez szerepel: 0% hozzáadott cukor.

Szokott valaki Univert venni? Neten jókat olvastam róla... :roll:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Gremese: köszi! :D

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna! Mi szeretjük az Univer-es kajákat. Ma pl. Kb. 5 perc :!: alatt bepuszilt egy üveg sütőtök-alma-sárgabarit Univeresből. Még a kanál alját sem tudtam lehúzni szinte a kistányérján, olyan tempóban nyelte. :shock: És egy csepp sem ment mellé, a partedli érintetlen maradt. :wink:

Regi! Dobj Szeliről harisnyás képet!!!!!! :)

Nekünk is van sapis képünk, de mi meg sem közelítjük Linikét! :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

emese: nektek akkora a kanapetok, h nem is kell jatszoszonyeg!

regi: Linike apukaja nem engedi: nem lehet sem modell, szineszno, művész; de lehet diplomata, biro, orvos :shock: hmmm nekem mindegy csak boldog legyen!!!!!!!!!!

Kép

Kép
mmarica

Gremese: :lol: videó :lol: VikDan dettó!!! :lol: Sőt ő kifejkesztette, hogy hason is fel tud nyúlni érte és cincálja a forgót ahogy csak bírja!!!
Apával rendszeresen ellenőriztetem, nehogy magára rántsa az egészet! :shock:
Rebekának meg kifelé forduló lábfeje volt! Paráztunk is rendesen miatta, még az ortopédián is azt mondtáék, hogy lehet belőle gond!
De ahogy elindult, megszűnt a probléma!

Mmarica: Linike gyönyörűűű! És milyen szépen ül!!!

Zsófit meg az utsó képen megzabálooooooom!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Timi26! Amit a videón láttál, azt Zsófi is tudja hason! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja és VikDan napok óta pöröl!!!
Úgy kiabál mindenkivel, hogy csak na!

Múltkor elvittem magammal egy céghez, ahol dolgom volt. Azzal kezdte, hogy zsinórjánál fogva kikapta a srác kezéből a számítógép egerét! Mikor finoman kivettük a kezéből, úgy elkezdett kajabálni, hogy zengett az egész iroda!!!
Ma meg a könyvelésen produkálta magát!
Valami ilyesmi, hogy: "eee" ha senki nem figyel, akkor "eeeEEEEEE

Kép
Kép
timi26

Gremese: te nem félsz, hogy kiakad a zenélő rész és a fején koppan??? Nekem ez a parám! De az apja szerint ez nem fordulhat elő!

Kép
Kép
timi26

Gremese: basszus, azok a hurkák!!! :shock: Mi nagyon le vagyunk maradva!!! (bár már 2 napja egyfolytában zabál a fiam! )
Na ilyesmi volt Rebeka lába is, csak kifelé!

Kép
Kép
timi26

Regi, nem semmi, de betáraztál! Most aztán jó ideig nem kell ruckó. Egyébként tényleg tök jó dolgokat lehet kapni a tecósiban! És nem mellékesen jó áron! Ügyi voltál! :lol:

Gremese, sajnos a video-t nem tudtam lejátszani. De nálunk a hiba, mert mióta új programot rakott fel a szgépes ismerősünk, egyetlen vieot sem játszik le. Viszont a képeket megskubiztam. Látom Ti is szoros kapcsolatban vagytok a credit expressz-szel. :?

silka
silka

Regi! :shock: :shock: :shock:
Nagyon ügyes voltál :lol:
Na megyek gmailre :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Emese!

A Zsófiról készült képeken annyit nevettem! Nagyon édi, hogy mindent rág és ilyen jó fotósorozatot készítettél!!! Szuper!

Anitja!

Milyen helyes kispasi Noel!

Mmarica!

Linike igazi kishölgy!

Regi!

Jól bevásároltál!!! Nálunk Szolnokon a Tescoban mindig hiánycikk van a fiú rucikból! Hetente megyünk, de szinte soha nem találok!!!

Bébiétel: én nem szeretem őket! A múltkor nagyon siettem, nem volt időm főzni és egy sárgarépásat felbontottam Marcinak ebédre. Háááát, annak mindenféle íze volt, csak nem sárgarépa!!!
Én inkább főzök mindent!

Nekünk is van ám sapkás képünk: Kép Tavasz trend 2008 :-)

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Most látom, hogy szegény gyerekemet elég csíkosba öltöztettem, csíkos cipő, harisnya, gatyóka. Hát nem illenek össze, de az udvarra jó volt így!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

:oops: :oops: :oops:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Emese! Végre meg tudtam nézni a videókat, juhéjjcsuhéjj
Kép
Nagyonnagyon édes a kis Zsófi :lol: Tündéri kislány :lol:
Holnap megint megnézem őket hanggal, mert most Nolka elaludt már :wink:

Anikó, szerintem vidám így Marcika, aranyos kisfiú! :lol:

Recepteket vadászok, és olvasom több helyen, hogy hagyma, fokhagyma, olaj, vaj... (5 és 6 hónapos kortól :roll: )
Szerintetek?
Szegény Nolka tök íztelen kajákat kap tőlem, sőt mindegyiknek krumpli íze van, mert ügye azzal sűrítem... :roll:

No én megyek csicsizni, jóccakát! Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Egyébként az Univer itt reklámozza magát bal oldalon, hogy nincs hozzáadott cukor, gondolom akkor egyik termékén sem... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

MMarica!
nekem jányom kijelentette:értelmes egyetemre fog járni :)
Minka gyönyörű :) hogy bírja a sok öltöztetést? vigyázz mert pár hónap múlva már nem fogja hagyni h. mit adjál rá :) ő fogja kiválasztani :lol:

Mesi!
néha annyira emlékeztet Zsófi Mírára :) nagyon jók a képek :) slátom Ti is használjátok titokban a befőttesgumikat Zsófka karjára :) attól olyan szép hurkás ugye?

Regi!
nagyon cuki rucik :) csíkos harinnya nálunk is menő :) hozzá meg kockás szoknya és pöttyös felső :) olyankor cigányosan van Míra :)
én ma Mimónak vásároltam be :) csupán 7000-et hagytam C&A-ban :roll:

Anitja!
Nolka meg fél éves :) :)

Ma meg bementünk mh-re :) Bálint t,senkire nem mosolygott,inkább mindent alaposan megszemlélt :) s édi volt egyik kollegám :)azt mondta h. ahhozképest h. 1/2 éve szültem tök jól nézek ki :oops: olyan jól esett :) :) (szoknyát vettem fel abban nem látszik az úszógumim :oops: és könyvelő kiszámolta nem is kell olyan sokat visszafizetnem :) erre apukám számolt egy 3. összeget :roll: mondtam neki írja még pár helyen át más oszloba az összegeket és a végén visszakapok :)

szép és nyugodalmas jó éjt :)

KépKép
viranka

Keresztbe tett láb: Emma is szokta. és akkor mi van??????

Regi: Jól vásároltál. nem is költöttél sokat.

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi: Megnéztem Zsófi lábát bár elég nehéz volt rákoncentrálni ilyen édes hurikák mellett meg lehet zabálni olyan édes teljesen elájultam tőle :D

Vera: Míra akkor dumás imádom a beszólásait

Kaqk: Én már megnyugodtam és nem parázok anitja teljesen megnyugtatott.

Kép

Kép
agica1126

Anikó: szerintem nagyon helyes Marcika ebben az összeállításban! :D
Nézted mostanában a mailjeidet??

Kép
Kép
timi26

Lányok!
Köszönjük a 6 hós köszöntést. Szinte hihetetlen, hogy már fél évesek vagyunk :)

Regi!
Tök jó cuccokat szereztél be és tök jó áron. Ügyes vagy!

Mmarica!
Nagyon édes Linike!

Emese!
Zsofka is nagyon cuki.
A nagytakarítás nekem nem ment egyedül :oops: , anyu segített.

Juba!
Hát, nem egyszerű az ikrekkel, de azért most már összerázódtunk. Csak kicsit nehéz mozdulni velük (mármint, ha egyedül vagyok), de a többivel nincs szerencsére gond. Általában jól viselkednek, vagy felváltva nyűgösek. Akkor van gáz, ha egyszerre pörögnek be. Az nagyon ciki, de ilyen nagyon ritkán van.

Anitja!
Én is úgy tudom, hogy a sima tápit csak 6 hós korukig írják fel. Én is irattam fel még plusszban, bár nem tudom, hogy ezután nem másféle tápszer kellene már nekik. :?
Nolka nagyon édes!
Timi!
Vikdani nagyon aranyos lehet, ahogy pöröl. Igaza van, ha nem figyelnek rá, akkor méltatlankodik. :)

Lányok!
Ti a hozzátápinál először adjátok a főzit és utánna a tápot ugye? Egy szopis kismamatársun úgy csinálja, hogy először szopi, utánna a főzi. Ez elbizonytalanított, mert én először adom a főzit. És fogalmam sincs, egy adag, például egy üvegnyi bébiétel után mennyi tápit lehet enni, vagy egyáltalán lehet-e.

Képekkel holnap jövök, ha minden igaz. :)

Jóéjt!
Gica

Kép
gica1

Timi26! Én nem félek, hogy ráesik a zenélőforgó. :wink:
De néha félelmetes!

VikDani perlekedik? Ééééédes! Már mos hogy érdeklődik a számítástechnika iránt! :lol:

Viranka! Dobtam a gmail-re egy befőttesgumi-képet! :wink:

Silka! Ne is mondd! (Credit express). :evil:

Anitja! Én ezt kérdeztem itt korábban a topikban. Olyan babaszakácskönyvet olvastam, ahol tojást, tejszínt, kétszersülett ír... :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Anikó! Marci annyira egy ravasz-mosolygós-csupavidám zabbantani való pasika! Én már észre sem vettem azt a sok csíkot! Elbűvöl a huncut mosolya! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja! Tök jó, hogy meg tudtad nézni a videókat! :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Szisztok csajok! Mindig csak este jutok ide:-( Mi lesz itt nyáron:-(

Egész délelőtt kint voltunk( sütött a nap):-) Délután meg bevásároltunk, jönnek a köszöntők! névnap+ apa szülinap!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!!!!

Emese, nagyon szép kis hurkás kislány Zsófikád, olyan zabálni való, egész nap harapdálnám:-) olyan kis édes!!!! nálunk is amúgy ez a mindent megkóstolok téma van :?

Regi nagyon jól bevásároltáél! Nézed a feleségeket?

Móni mi csak Univert eszünk, a fözik nem mind jó, majd tapasztalod!

Linike egy hölgy!!!! Kishölgy!

Nálunk a hozzátápi jobban bejön mint a cici:-( meg a tejcitől rengeteget bukik, a főziből meg semmit. Ti ezt értitek?

Heni
KépKép
heni81

Timi26! Jaj, én olyan böte vagyok! Elfelejtettem az orrmandulát megkérdezni. :oops: :oops: :oops:
Na majd holnap! Már felírtam. :oops:

Köszönjük szépen a Zsófi-dicsiket! :oops: :D

Gica! Ha már ki akarod váltani az étkezést, akkor előtte add a főzit.
Én adok cicit Zsófinak az ebéd után, és ő szinte mindig szopizik még. A mennyiségek változóak. A főzi is, és a szopi is.

Heni! De jó! Nálunk csak reggel sütött a nap, ebéd után már esőben sétáltunk, és egész délután borús volt az idő, és esett.

Bongyi! Hogy vannak a betegek???

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: nem baj, most megint jól van! Pedig nem adtam neki semmilyen gyogyót! :D

Nekem mára ennyi! Kidőltem, megyek csicsikálni!

Jó éjt!!!

Kép
Kép
timi26

Nolka!
boldogságos félszülinapot :)

Minka!
eseményekben dús 7. hónapot :)

no mi törént este? Mindenki SZF-et nézett? én is ,nem aludtam el 8) s Bálint i csak 3/4 5kor kelt javuló tendencia :wink: :lol:

szép napot :)

KépKép
viranka

Timi26! Nem :oops: :oops: :oops:
Szégyelem magam, ígérem nemsokár megnézem!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Jó reggelt :D !

Én olyan vagyok, mint a mosott sz@r :? . Én elaludtam a feleségeken, de Panka fent volt 3-kor, de nem csodálom, nagyon állat szélt fújt az éjjel :evil: .

Mesi, sikerült!!!!!!!!! Igaz, hogy a realplayer még letöltette velem a Quick Time-ot is, és mindenáron a C-re akarta tenni, ami nekem fullon van, az E-n meg ott van hatvanakárhány szabad giga, de végül sikerült megoldanom, és hallak :twisted: :twisted: !! Szóval köszi :D .

Timi26, küldtem pü-t :wink: .

Nolkának boldog félévességet!!!!!!

Kép

Minkának boldog 7. hónapot!!!
Kép
dettyk

Boldog félévességet Nolkának és boldog 7. hónapfordulót Lincsifincsimincsinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Milyen érdekes az ember lánya... Tegnap este Apa elment (és akkor jött haza, mikor mi már aludtunk). Én jól bezárkóztam, és mindenféle hangokat hallottam... :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

BOLDOG HÓFORDULÓT NOLKÁNAK ÉS LINCSIKÉNEK!!!

Dettyk: válaszoltam. Remélem még nem későn!

Anikó: ugyan már, ne szégyelld magad, nekem sem volt időm mostanában! :D

Gremese: ismerős az érzés! Szinte minden hétvégén...

Kép
Kép
timi26

Mesi, én annyit vagyok egyedül esténként-éjjelente (a héten pölö 3x :evil: ), hogy már-már hozzászoktam a hangokhoz :wink: :D .
dettyk

Sziasztok, Lányok!

Isten éltesse sokáig Nolkát és Minkát!

Kép

Maggie: édes vagy, de szerintem a Te türelmedet én sosem fogom megközelíteni sem. Elég sebes vagyok, és lehet, hogy a Sors most és így akar megtanítani türelemre, alázatra, önfeladásra.

Született feleségek
: régebben néztem, aztán leálltam vele, és bár azóta megvannak a részek, nincs időm nézni, így meg nem tudok visszakapcsolódni. Pedig nagyon szeretem. Úgyhogy marad délutánonként a Monk. ;-)

Ma jobb éjszakánk volt

Kép
Kép
irina

Szóval: jobb éjszakánk volt, Ádi egyszer ébredt altatás után röviddel, viszont annyira, de annyira sírt, hogy kézben ringatva semmilyen módon nem tudtuk megvigasztalni. :cry: Győzött a szopizás. Csak azt nem tudom, mi lenne, ha nem lenne már szopi...

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Totál kibuktam. Asszem most voltunk utoljára babaúszáson. Szeli már az öltözőben ordított, aztán kb. 5 percet voltunk a vízben. Az öltözésnél krokodilkönnyek, szerintem még az utcán is hallották, úgy ordított. A babakocsiban sem tudott megnyugodni, csak hüppögött szegénykém. Most tudott csak elaludni. Annyira kész vagyok, még én is bőgtem... :cry: :cry: :cry:
Egyszerűen tudomásul kell vennem, hogy nekünk nem jó ez az időpont!!! :(

Igyekszem összeszedni magam, meg még főznöm is kell, aztán jövök.
Még az ünnepeket se néztem meg :oops: , de bepótolom!

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Ne szomorodj el! Szeli olyan napirendet alakított ki magának, amit nem tudtok Az uszihoz igazítani.
Valószínűleg már nagyon-nagyon fáradt volt, hiszen ő akkor aludna, mikor kezdődik az uszi.
Ráadásul szegénykém jól túlpörgette magát.

Nincs más hely vagy időpont az úszásra? Szerintem csak ez lenne a megoldás.

Fel a fejjel!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: megnéztem a hurkás Zsófit!!! :lol:
Szerintem, ha feláll jelentősen javulni fog a lábtartása! Csak az nem mindegy milyen cipőcske lesz a lábán! Rebeka otthon mindig mezítláb volt, 2 éves koráig meg megvettem neki a drága cipőket!

Kép
Kép
timi26

Nolkának és Linikének boldog hófordulót!!!

Heni! Apának boldog szülinapot!!! :D
Nem nézem a SZF-et, teljesen kiment a fejemből… Épp tegnap gondoltam rá, hogy valahogyan időt kéne rá szakítanom.
Ja! Hogy tegnap volt??? :roll: Basszus! Helyszínelőket néztem. :shock: Ez most megint Tarantino rendezés volt, Granda?

Szeli egyáltalán nem bukós, most még annyit se bukik, mint régen! :D Simán hasra tehetem kaja után. (Bár, ha hanyatt teszem, is átfordul, mert úgy jobb játszani. :wink: )

Mesi! Szeli is sokszor befelé tartja a lábfejét. Hogyan kell masszírozni?
Zsófi nagyon aranyos a farmeros képen! Milyen nagylány már!!! :D

Mmarica! Majd Linike apukája rájön, hogy úgyis az lesz, ami szeretne! :wink: Legalábbis remélem, hogy hagyja neki!!! :? :lol:

Anikó! Marci nagyon vagány! :D

Gica! Valszeg azért adja szopi után, mert még nem akarja elválasztani a babáját. De a tápisokra ez nem érvényes. Én ebédre adom a bébiételt (most olyan 50 ml-t eszik meg), és utána tápi (teljes adagot keverek be, van, hogy meghagy, van, hogy benyakalja).

Mesi! Igen, szegénykém túlpörgött. :cry: Már az öltözőben agyaltam, hogy bemenjünk-e egyáltalán, hát nem kellett volna. :oops: Ilyenkor olyan lelkiismeret-furdalásom van!!! Reméltem, hogy ott eltereli a figyelmét a sok baba, meg a kacsa, és a feladatok, de nem. :(
Nincs másik időpont… Ba…k m… #&@#|\;Ł (És még egy ott dolgozó be is szólt, hogy hát ez van!) Ilyenkor jön az, hogy „Ha lenne autóm…”, talán felmennék Pestre, mert egyébként nagyon ügyes és szereti is. :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Sajnálom! Lehet, hogy később, amikor változik az alvási szokása, már bele fog férni a babaúszás... :roll:

A lábát úgy masszírozod, hogy a külső talpélét a sarka és a kisujja között erősebben végigsimítod. Meglátod, hogy reflexszerűen kifelé fogja fordítani a lábfejét.

Én időnként csinálom neki, de nem félek attól, hogy így maradna. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Boldog hófordulót Linikének és Nolkának!!!!!!!!!

silka
silka

Lillának, Péterkének, Zsuzskának, Gergőnek, Nolkának, Linikének boldog hófordulót!
Kép

Találtam egy Natura nevű üdítőt, 100%-os préselt gyümölcslé, semmi adalékanyag. Nem kifejezetten babáknak készítik, de én adtam Máténak, az Alma-őszibarackot próbáltuk ki eddig, nagyon-nagyon finom! Itt a honlap: http://www.naturle.hu

Kisbetegeknek jobbulást!+++++++
Kép

Szép, napsütéses hétvégét mindenkinek!

KépKépKépKép
meryke

koszonjuk a koszontest

Nolka -1honapos ikertesonk boldog felevesseget! :)

regi: persze, csak ugy mondaj, igazabol neki is mind1! sajnaloma babuszitokat, de nezz masik helyet, ahol mas idopont is van!

Kép

Kép
mmarica

Nemrég itt jártak Dettykék!

Hát a kicsik nem voltak oda az örömtől hogy találkoztak!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

+ jobb a földön, mint a játszószőnyegen! :wink:
Kép

Apa és fia:
Kép

Bocs a minőségért, apa telefonjáról vannak!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok, életjel, illetve beteg jel:

Kép

KépKépKép
bongyi

Nem tudom, hány éve volt utoljára így kiütve a család!

Zita végig és most is tartja magát kis takonnyal és szemgyulladással, mi meg mind jó egy hetes iszony magas lázzal, és minden vírusos tünettel. Persze nem mindenkinél egyszerre kezdődött az egy hét, így több mint két hete kínlódunk már. Nem valami eszményi ilyen állapotban hűtőfürdőzni, nyugtatni, vigasztalni a nyűgös csemetéket, miközben alig látok, szédülök, minden fáj, stb. Nem is részletezem tovább. Levi már csak hőemelkedéses, talán áki is kezd picit javulni, apa és én mélyponton vagyunk!De most már csak jobb lesz!

Bocs, csak ennyi időm volt!

Minden ünnepeltnek visszamenőleg is sok boldogságot!

KépKépKép
bongyi

Bongyi!
sok ++++++++++++++ most már igazán meggyógyulhatnátok :wink:

Dettyk,Timi!
nagyon édesek a csemeték :) Vikdan h. megváltozott mióta nem tettél képet fel Róla :) olyan igazi kispasas lett :) naon szép :) PunkyPanka is gyönyörű :)

szép napot :)

KépKép
viranka

Meryke, köszi a tippet a gyümölcsléről! ;-)

Timi26 - Dettyk: imádnivalók a "csöppségek"! Nem baj, ha nem kattantak egymásra (Ádi és a bnőm egyéves kisfia pl. rá sem néz egymásra többedszerre sem :-)))

BONGYIKÁM, MOST MÁR AZTÁN MIND MEGGYÓGYULJATOK! MEGY A MILLIÓ +++++++++++ INDIGÓSZÍNŰ ENERGIA! :-)
Kép

Ui: Lányok, lehet, hogy megkapom életem állását! Írok, ha majd többet és biztosabbat tudok! :-)

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: