A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Gabcika: Szőlő: ez ma ugy tünt hogy komoly az egyik apuka is a nőgyógyászatról jött le a feleségétől aki tegnap szült, de ne legyünk pesszimisták mire mi megyünk minden ok lesz!!!

Egyébként Dömötör Margitot ajánlották nekem többen is nagyon aranyos és segítőkész!!! És a dokim is vele dolgozik szivesen!!!

Megigérte hogy jövőhét pénteken ha nem lesz sok kismami körbevezet, de ma nem lehetett.

Kép
geni

Geni, róla én is csak jókat hallottam! Illetve még Zsoldosné Etát dícsérték sokan a sote-s topikban.

KépKép

KépKép
gabcika

Sziasztok lanyok!

MEgjottem UH-rol es CTG-rol.

A kisteso 3000 g a becsult sulya.

Kicsi a feje es nagy a hasa. :shock: :lol:

Ha kibirnam a vegeig, akkor 3500 g a becsult sulya. Ez volt Zolinal is es a 39+6-nal 3500 g volt a sulya tenyleg megis 3700 g volt masnap 40. hetre a sulya.
Szoval szerintem majdnem hogy hasonlo lenne a ketto.

Mehszaj tovabbra is 3100.
Tehat egy het alatt nem valtozott.

Kerdeztem tole, hogy mit tegyek, hogy szuljek.
Azt mondta, hogy sokat kell nyujtozkodni es a hazas elet is igen fontos.
Egyszoval holnap leszedhetem az osszes fuggonyt es vissza is tehetem az eleg nyujtozkodas lenne, majd utana jol el kell kapnom apat. :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

Pumpoka!
Nem is tudom, hogy mit mondjak.
Nagyon sajnalom.
Jol fenekbe kellene billenteni hogy eszhez terjen.

Magi
Vendég

Nem én nem ugy gondoltam..sztem félre lettem értve de nagyon..
ennek volt egy előzménye..egy h.sz. amire Szőlő reagált hogy ő is igy érzi..
az pedig nem a paráztatásról szólt..
én egyszerűen annyit irtam hogy sztem próbáljk meg hanyagolni azolyan témákat amihez orvos véleménye kéne..mert sztem az EDÁs téma igenis kavaró és paráztató volt ..és ezt már nem kéne..mert már mindenkiben benne van a félsz..
és igenis én ugy érzem hogy azért járunk ide hogy megoszthasuk a örömöt és a bánatot és persze a tapasztalokat is..
és a várandossághoz tudom hogy hozzátartozik sok minden és nemcsak a cumi vásárlás..
abszolut nem rosszindulatból irtam..nem kiosztás volt..nem parancs..és ÉN AZT SEM MONDTAM HOGY CSAK A PARÁZTATÁS VAN..
egyszerüen azt irtam hogy lehet azért irunk kevesebbet mert kicsit mindenki magába van már szállva..és olyan jó itt jó hireket olvasni meg mindenki UHját meg mindent de pl a vége felé már engem pl néha zavaró hogy bizonyos témákat itt vesézünk ahelyett hogy szakemberre biznánk a dolgot..és ez nem azt jelenti hogy ezt nem tolerálom..
és hogy mostantól már nagyobb hangsúlyt kell fektetni arra hogy ne hozzunk fel ha nem muszáj olyan témát amitől egyesek megijednek meg gondolkodóba esnek..és egy szóval sem mondtam hogy eddig itt ez ment..
ÖSSZETARTÁSRA ÉS ODAFIGYELÉSRE BUZDÍTOTTAM puszta jó indulatból..
sajnálom hogy nem értettétek mire céloztam..abszolut nem akartam bántani senkit sem..
Vendég

Magika: akkor én is hasonlóképpen fogok tenni... :lol: :lol:

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Magika, Klarka: azta, de a célegyenesben vagytok! Nagyon izgi :D Aztán kíváncsi leszek, beválik-e a praktika...

[/img]

Kép Kép
celesztina

Magika, örülök hogy minden OK. Te már nagyon szeretnél szülni? :)

Kimostam ma Mazsi legtöbb cuccát, imádom nézegetni a szárítót :D

Kép

(A kis zoknik a legkomolyabbak :D )

Kép Kép
szõlõ

Téjé ment a válasz :D

Pumpi te meg jelentkezz már...sajna a kártyám levan merülve igy még felhivni sem tudlak de már marhán aggódom...:(
Vendég

Szőlő,
:lol: :lol: Jó vasalást kívánok!! :lol: :lol:

Kép
emi29

Celesztina, bizony ritka egy dátumot választottunk (pontosabban a párom választott) a nagy napra! Nagyon szép helyen volt a ti esküvőtök is! Olyan szép az a szivárvány a torony felett! Mi is kinéztük a helyet a keresztelőre / esküvőre már, babonából még nem teszek fel képet róla...de már nem kell sokat várni!

Paráztatással kapcsolatban: szerintem mint ahogy ez egy fórum és arról szól az egész hogy minden felmerülő kérdést, témát kivesézzenek a tagok teljesen helyén van hogy ki ki a saját tapasztala alapján leírja a véleményét / tapasztalatát. Ha valaki nem ért ezzel egyet akkor az plusz info és ha összeolvassuk az összes hozzászólást akkor kialakul egy kép a témáról. Orvosi ügyben természetesen az orvos tanácsa legyen a mérvadó. Itt főleg a téma előkerülése a fontos, mert annyi mindenen jár ilyenkor az ember agya hogy lehet hogy valami fontos mellett elsiklana.

Nekem hasznosak voltak az EDA-s hozzászólások is. Mivel még sosem szültem és olyanok is leírták a véleményük akik már igen ez mind mind +info. A döntést mindenki maga hozza meg. Szerintem minnél több gondolat gyűlik össze egy témában annál magabiztosabban dönt vagy cselekszik valaki. Ha valakinek más a véleménye azt nem szabad személyeskedésnek venni soha, mert azt az illető a lehető legjobb szándékkal osztja meg a többiekkel.

Kép
be_be

[quote="emi29"]S írta:emi29zőlő,

Jaaaaj ez gonosz volt :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ

na azthiszem inkább akkor maradok olvasóban és akkor nem osztok véleményt :D
szó sem volt arról amit irtok..nem személyeskedtem nem volt semmi ilyen szándék..
a vélemyényekkel sincs bajom..pro kontra ez igy jó..
egyszerűen nem tudom megfogalmazni mire is gondoltam..
a második hsz ma amit irtam tükrözte sztem az lett félreértve..
nekem már sok minden inkább frusztráló mint hasznos..és azt gondoltam azért mert közeleg az idő..de nem nyilvánitottam ki..nem zavar ez..ezért vagyok/voltam/leszek inkább olvasóban..

na mindegy...tényleg jobb is ha nem irok semmit..

rettentően szeretek itt mindenkit mindenféle véleménnyel..amit irtam mint mondtam nem arról szólt ami ebből kilett véve...

Na tényleg bekuss..sztem most egy darabig mindenképp
Vendég

Lituka,
Nem bántottál meg senkit!
Én szívesen olvastam pl. az EDÁ-s témát, ugyanis nálam nem a doki dönt, hanem én. A dokim még nem szült, ezért ebben a témában szívesebben hallgatom meg olyan kismamik véleményét, akik már szültek edával ill. eda nélkül, még akkor is, ha a vélemények bizony nem egyformák....
Nagyon sajnálom, ha ez megijesztett téged. :( :(

Hamarosan szüléstörténeteket szeretnék itt olvasni. Gondolom nem zavarjuk el azokat, akiknek nem úgy sikerült a szülésük, ahogy azt várták/tervezték... őket is meghallgatjuk és nem fogjuk azt gondolni, hogy csak ijesztgetni akarnak??

Magi, Klarka,
mindent bele!!!

Geni,
milyen fura... az a kórház, ahol Zsuzsa, Judit és én szülök, most pang. Állítólag ott áprilisban lesz teltház :roll: :roll:

Kép
emi29

[quote="szőlő"] írta:szőlő
[quote="emi29"]S írta:emi29zőlő,

Jaaaaj ez gonosz volt :lol: :lol:

Esküszöm nem gonoszkodásnak szántam. :lol: Csak én már túl vagyok rajta és bizony nem kis meló volt :(

Kép
emi29

én igazán nem tudom, hogy melyik téma volt a paráztatos.
ha olyan téma van, ami nem érdekel, vagy zavaros számomra, csak nagyjából olvasom el. és nem reagálok rá.
szerintem a fórum pont arra való, hogy ha az emberben felmerül egy téma, azt bedobja. segítséget, megerősítést kérjen, vagy csak megossza gondolatait.
ha nem tetszik a téma vagy nem érdekel a 2. mondatom lép életbe.
másrészt, hogy raktak/unk fel ruhákat, tárgyakat és esetleg ez néhány embernek rosszul esett...elhiszem. de akkor egy csomó témát, hozzászólást hanyagolni kellene.
szerintem azért kerülnek fel képek és infók (ami esetleg több pénzbe kerül), hogy megosszuk egymással az örömünket, hogy valakinek megmutathassuk boldogságunkat, hogy 1-2 elismerő szóval illesse 1-2 ember. nem hiszem, hogy itt bárki is azzal kérkedett volna, hogy ő milyen gazdag és ezt fitogtatta volna.
értem, hogy miért irtátok ezeket, de nem tudok egyet érteni vele.
szóval visszamegyek olvasóba, nem szeretnék esetleg 1-2 mondattal valakiben rossz érzést kiváltani.
kár, hogy elment a topic ebbe az irányba...
amúgy én rengeteg ötletet kaptam és olyan dolgokat tőletek, amikben nekem nincs tapasztalatom vagy eszembe se jutott, pedig fontos. szóval én köszönöm...

Kép
1bambi

Én értem Litu amit mondani akarsz.... :wink:

Nem kell bekuss!!! 8)
Vendég

Emi, tudom, tudom, én is fázom tőle előre, szerintem 4-5 adagban fogom kivasalni kb...

Kép Kép
szõlõ

Lanyok!

Koszonom a jo szavakat.

Klarka!
Holnap keszitek reggelit, majd elpakolok es fozok ebedet.
Utana elkapom apat, majd leszedem a fuggonyoket, majd visszarakom es ismet elkapom majd apat a nagy oromere.

Utana rendberakom Zolit es falom a homeopatias bogyokat.

Na es persze majd jot pihenek, hogy legyen erom masnap szulni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szoval ha gondolod csatlakozhatsz es mehetunk egyutt szulni.

Szolo!
Jol nez ki a szaritod. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
En holnapra tuztem ki, hogy szulni szeretnek, mert igy soha nem kell majd dolgoznia a szulinapjan. De ahoz mar delelott be kellene induljon, ami szerintem lehetetlen.

Na most rendesen visszaolvasok, hogy mi ez a parazos hozzaszolas.

Magi
Vendég

Magi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
gabcika

Vasalás: én holnapra tervezem a maradékot -brrrr- :x előre örülök neki.

Érdekességképpen gondoltam, hogy megosztom Veletek, hogy ma vettem a tescoban "csomagolt" evőeszközöket, elég jópofa, kb 400,- volt, van benne kanál-villa-kés és egy tokban van, én ezt szánom a kórházba, múltkor is kilyukadt a késtartóm, hiába tettem konyharuhába és úgy zacsiba és már nem emlékszem mit, de valamit ki is lyukasztott.
Kép ez az
Elnézést a rossz minőségért, de este már nem tudok jobb képet készíteni, azért nagyjából látszik a tartót kivéve...(az a kép legtetején lóg be már amennyire)

Kép Kép
celesztina

Én is holnap vasalok .. :D
Akkor egy kollektív vasalós nap lesz ez :) De én a ruhákkal készen vagyok, már csak a tetra pelusai vannak hátra ..
Meg ki kell mosnom az ágyneműjét :)

Szőlő - Nagyon tetszik a szárítód :) Én is nagyon élveztem anno ...

Ma meg csomót takarítottam .. megint fészekrakó ösztön kerített hatalmába :shock: :shock: :shock:
Kis-nappalit, Nappalit és fél konyhát takarítottam ..
A holnapi terv a konyha másik fele és a fürdőszoba :)
Aztán hét elején Alíz szobája majd Apuci dolgozója :) .. ha addig nem hagy alább a lelksedés :oops: :lol: :lol:

Engem szerintem csak azért nem paráztatnak a hozzászólások, mert császáros leszek .. amúgy tuti nem olvasnám, mert néha nekem is sok. De át kell görgetni .. mindenki magának érzi a határait :)

Azt viszont én is csodálom, hogy már sokan szülni akarnak .. én nem szeretnék :D Én április 2-ig jegelem a szülés kérdést :lol:
Mondjuk ha már 3000 gramm lenne Alíz, mint Magika Csöppsége .. nah, akkor lehet én is jobb szeretném lassan kint tudni :lol:

Bambi
- Igenis, javítom majd az adatokat .. persze már elfelejtettem miket írtál :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
szösszenet

Magika!
Hajrááá!!! Drukkolunk a holnapért!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
geni

Lanyok!

Vissza olvastam felig meddig a parazos szovegre.

Szerintem eppeszu, normalis ember, nem a net alapjan fogja eldonteni, hogy milyen szulesi modot fog megvalasztani es hogy fog szulni.
Legalabbis en igy gondolom. Ha meg ketseg merul fel valamivel kapcsolatban ugy is megkerdezzuk az orvost.
Legalabbis nekem ez a normalis.

Anyagiak:

En tobbszor is felajanlottam a fiam ruhait itt a neten nagyon olcson.
Igaz nem uj, hanem hasznalt, de tized aron adnam, mindet ujonan vettem markasak, 80%-a kulfoldrol van. Nem erdekelt senkit. EGyedul Mamacka kerdezett ra, hogy esetleg megnezne.
Ha nekem lett volna ilyen lehetosegem tutira eltem volna vele.
Most dobozokban van a tetoterben es majd elviszem a bizomanyiba, ahol ennyi penzert megveszi majd duplajaert eladja.

Igaz ez csak azoknak szolt, akiknek fia lesz, mert nagyon fius rucikrol van szo.

Szoval azert lett volna lehetoseg azoknak is, akik rosszabb anyagi kulmenyek kozott vannak. Igy en a paraztatassal nem ertek egyett, sem az anyagi reszevel es az egyeb reszevel sem.

De ez az en velemenyem.

Magi
Vendég

Mindenkinek jó vasalást aki holnapra tervezi!
Nem egyszerű azokat a mini ruhákat vasalni!

Kép
geni

Csajok,
le ne lépjetek pont most, amikor van időm csevegni!!

Pumpó,
előkerült a párod? Mi a helyzet nálatok?

Kép
emi29

Geni, Gabcika!

Koszonom!

Szosszenet!
A nev nalunk Katalin Agnes lesz. Beirnad a tablacskaba?
Na es azert is szeretnek elobb szulni, mert (bocsanat a kosoktol) nem szeretnek kos kistesot. De ezt mar kiveseztuk regebben. Igy 23 elott kell megszulnom. Mivel az husvet es addigra szeretnek haza erni, igy legalabb jovohet keddig meg kell szulnom. Addigra betoltom a 38. hetet es a 39-et kezdem, ami szerintem mar egyaltalan nem korai.
En mar szeretnek szulni!!!!

Magi
Vendég

Szöszke,
Én sem akarok még szülni. Bár korábban a 38. héttel szimpatizáltam, most már azt szeretném, ha a kiírt időpontig nem jönne ki...

Kép
emi29

Magika - Okés, beírom :)
Az anyagiakkal kapcsolatban pedig osztom a véleményed :) én nem panaszkodom, mert meg tudtuk oldani a felkészülést Alízra, de ha fiam lett volna .. akkor biztosan élek a felajánlott lehetőséggel - legalább egy megnézés erejéig!!! Én is csodálkoztam, hogy nem ugrott rá senki ..
Amúgy ebben a jelenlegi helyzetben én nem nagyon ismerek a környezetemben olyan embert, akinek ne lenne nehéz... én ezért nem is panaszkodom :)

Emi - Akkor bent is marad ;)

Kép
szösszenet

Most jöttem a vasalásból újból vissza..Hát, az ágynemű nem lett tökéletes. Akárhogy is vasalom, a töltet miatt mindig lesz rajta él, ránc. És annyira bosszant....Hiába vasalom hosszú idieg nagy fokon be kell lássam, hogy nem lesz jobb.

Magika, Klarka holnapra jó függöny le-és feltételt, illetve "apa-elkapásokat" kívánok!!!! :) :P Gondolom nem lesz ellenükre... :!:

A paráztatással kapcs. már nem írok többet - leírtam amit akartam.
Az pedig, hogy a 36-37. hét táján már egyre többünket foglalkoztat a szülés, annak kb. időpontja, és az egyre többször és újabb formában jelentkező tünetek, fájdalmak- szerintem teljesen normális.

Celesztina, köszi a tippet az előre csomagolt evőeszk-ről, nem is láttam/hallottam még ilyenről! És tök jó a kép.

Kos létemre szorítok Magika, hogy bika legyen a babód, megértelek.

Nem értem, hogy miért mondják sokan, hogy a 30. héttől kevesebb a magzatmozgás. Mondhatni, hogy nekem ettől kezdve indul be úgy igazán a kis drága

:)

Kép
tim27

Bebe: Gyönyörű pocak! És gratulálok az esküvődhöz!
Gitka: Nagyon sok boldog születésnapot!
Csöppke: Szegény kisfiad! Remélem, mihamarabb meggyógyul!!!
Celesztina: :lol: :lol: :lol:
Szőlő: Azta! Mennyi ruhácska!
Lituka: Légyszi írjál is azért! Az természetes, hogy nem mindnki úgy veszi, ahogy te értetted. nehéz mindig úgy fogalmazni, még egyszerűbb dolgokat is, hogy egyformán értsék. Különbözőek vagyunk!!!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Szosszenet!

Koszonom a megerositest!

Amugy ilyen rucikrol van szo:

Ezt a rucit a baratnom kuldte Londonbol.
A cipot eltettem emlekbe.

Kép

Itt a cipit nem raktam el.
Kép

Kép

Kép

Kép

Ezt is a baratnom kuldte a bakancs meg Siesta.
Kép

Ezt is a baratnom kuldte tigrises es micis.
Kép

Kép

Na jo mostmar befejezem, mert az oldalt tele tudnam tenni rucikkal 0-3 evig.

Magi
Vendég

Nekem kb. ugyanannyit mozog, mint azelőtt, se többet, se kevesebbet. Csak az erőssége változott, mostmár tud fájni, ha olyan helyre rúg, ill. ha nagyon befeszíti magát valahová. De nem bánom, erősödjön csak a kis édes! :D
Egyébként ti már számoljátok a mozgásokat és rögzítitek? Én ettől a héttől (32) kezdtem el kitölteni a magzatszámlálásos táblimat.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Szőlő én is lefotóztam az első kimosást. Tök jó. Asszem lesz még olyan, hogy alig fogjuk bírni a mosást-vasalást, időre.

Timi
a pocakmozgással egyetértek. Sokkal többet mozog. Majd kirúgja a ház oldalát.

Zsuzsa én kedden megyek a szülésznőmhöz CTGre. Zita úgy látta jónak, hogy kedd és péntek sokkal jobb, mint a szerda péntek. sorry
Még veled Emi találkozhatunk, tudom, csak húsvét után mész CTGre.

Képzeljétek, ma UH váróban együtt ültem egy nővel (nem volt idősebb nálam /34/) , aki a 8. gyerekét várta. 19.hetes volt. Mielőtt bement mondta lánya lesz. Aztán kijött, és csak ennyit mondott, na én megmondta és gyorsan távozott. 4 fia 3 lánya van most.

Kép
téjé

Magika: Ha te úgy érzed, hogy már kijöhet a picurod, te tudod, biztos nem véletlenül... Én mindenesetre bent szeretném tartani addig, amíg lehet, nem érdekel, ha óriásbébiként is fog megszületni. :lol:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Sziasztok!

Hála Istennek lejjebb ment a vérnyomásom, megnyugodtam, mert nagyon megijedtem, hogy be kell feküdni a kórházba.

Szösszenet:Gratulálok az április 2-höz, lehet, hogy egy napon szülünk (igaz más kórházban) de engem is akkorra írtak ki...kíváncsi leszek! Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy nem siettetem a szülést, jó ott még neki bent!

Pumpóka:Nagyon sajnálom! De azért szurkolok, hogy rendeződjön a helyzet!

be-be. Én is sokat gondolok már a keresztelőre!

Nono:Nagyon örülök, hogy ebben a topicban keresztyén, hívő gondolatokat olvashattam! Tök jó, hogy igenis vannak emberek ebben az országban, akiknek fontos a hit (nekem is) és tudnak hálát adni...

Szépek a pocakok!!!
Szorítsatok, hogy húsvét után szüljek, mert a dokim szabin lesz....és apa is nagyon elfoglalt....

Legyetek jók és vigyázzatok nagyon!
Vendég

Magika: Nekem azelőtt is rengeteget mozgott, annál többet már nem lehet... Szóval hogy pontosabb legyek: ugyanúgy nagyon-nagyon sokat mozog, alig van 1-2 nap, mikor kevesebbet, vagy alig, de aztán úgy bepótolja, hogy na! De hát ilyen, biztos a páromtól örökölte, ő is nagyon mozgékony és gyors. :D

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Bocsi, nem Magika, hanem Téjé. Bocs. :oops:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Gyorsan összecsaptam a táblát ..
Ha valakinek van még infoja, küldje :) ;) :D
Vannak még hiányosságok ..
Illetve kiszedtem azokat, akik nem fórumoznak kb. az elejétől fogva ..
(Hagytam benne még valakit, akiről semmit nem tudunk? Nekem 1-2 még gyanus... :roll: :roll: )

Kép

Kép
szösszenet

Sziasztok Mamik!

Jöttem lelkesen, mert voltunk 4d!!!
Még nem olvastam vissza. Du. ott hagytam abba, amit Litu kezdett el, remélem azóta nem folyt "vér"!

Ne harizzatok, most csak rólunk írok:
Maszat jól van, kb. 2500 g, de ez tapintásra, uh szerint 2700. 35 hétre kalibrálta kb. és a becsült szül. súlyát pedig max 3500 g-ra.
Képzeljétek, lehetett látni a kis beleit, és volt már neki benne kaksi. Tök érdekes!!
Képet nem sokat tudtunk róla csinálni, mert szegénykémnek nincs már sok helye bennt, és eléggé el van nyomódva a pofija.
De azért 1-2 db-ot lementettem, mert van benne egy csücsöris is!
Lényegében minden okés, jól van, és ez a lényeg!

NO, éa a képek:
Kép Kép

Szegénykém így össze van már lapítva!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Jajj Csajok!

Ismét egy olyan téma, amiből vita lett :shock: , s persze, hogy megint én dobtam fel :o :oops:

Pedig én csak ennyit kérdeztem :( : és most idézem magam

"Tényleg Csajok!

Gondolt még valaki EDA-s szülésre?"

Amúgy én pár hsz-el utána írtam is, hogy 3 okból (és ebből egyik az, hogy az orvosom -aki az én szememben félisten- szó szerint azt mondta rá: "szereti") szeretnék EDA-t, ergo én már döntöttem mikor tőletek kérdeztem, hogy jár-e valaki még hasonló cipőben... és nekem jól jött, hogy akik már "tapasztaltak" leírták a véleményüket :wink: még ha ez nem is változtatott az enyémen.

Bocsi, ha valakit meg beparáztattam! Úgy látszik van olyan közhely, ami itt is érvényes: ha nem tudod nem fáj...

Na, de igazán nem is ezért jöttem, hanem visszaolvasni, meg reagálni még azokra, amik aktuálisak lehetnek :roll: .

Hú, de most meg elfelejtettem mindent :oops: ...újra kell kicsit olvasgatnom...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok! De jó hogy így él a topic! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha valamit rosszul viselek mostanság azok az éjszakák. Nehezen alszom el, sokszor felébredek, még nehezebben alszom vissza és már hajnalban ébren vagyok (vagyunk :) ) Ált arra ébredek hogy sajognak a csuklóim és ez az érzés estig megmarad. Nincs lelkierőm könyvet olvasni, egyedül ez a fórum és a Kismama magazin köt le mint betű forrás...a tv-ről meg jobb ha nem is beszélünk. Vicces hogy péntek este van és nincs semmi amit úgy szivesen megnéznék.

Kép
be_be

be_be .. Én született feleségek fan voltam .. erre most itt ülök, és csak hallgatom ..
A tv nálunk is csak dekoráció, ha én vagyok itthon .. :lol:

Benettke
- Dehogy te indítottad a lavinát .. meg ez nem is az :D
Mindenki azt olvas el, amit akar .. ;)

Kiscica
- Tényleg, hogy össze van nyomva :D De éééédes :D :D
Vajon Alíz is így van? (ő fejjel lefelé fekszik .. te babád is?)

Kép
szösszenet

kisscica, nagyon édesek a képek! Tényleg ilyen pici már a hely odabent?!

Kép
be_be

Be-be, Szöszi
Hát, amikor rákérdeztem a magzatvíz mennyiségére, akkor már nem sok helyen találtunk. A fejecskéje körül... Szóval eléggé szűkös már bennt nekik. És ez még csak a 35. hét, mi lesz később.
Egyébként fejjel lefelé van, de pofival kifelé néz, és totál nekinyomja a pofiját a méhfalnak.
Én most olyan elfogult vagyok vele, de szerintem annyira kis cuki. Meg ez a lufi fej...
Én most csak itt ülök és vigyorgok!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Benettke: Szerintem te nem csináltál itt paráztatást, folyamatosan olvasom a fórumot már jópár hete, ill. már hónapok óta kisebb-nagyobb megszakításokkal, és szerintem jogos, ha valaki leírja a tapasztalatait, véleményét. Az biztos, hogy nem azért teszi, hogy paráztasson valakit, hanem azért, hogy megossza más, hasonló problémákkal küzdő terhestársával amit gondol, érez... Mert az minden embernek jólesik. És szívesen meghallgat másokat is, együttérez vele, mégha negatív élményről is van szó. Én úgy látom, hogy azért működik ilyen jól ez a fórum, mert itt mindenkit "meghallgatnak", mégha nem is reagál mindenki mindenre, de ha már egyvalaki is reagál, jólesik az embernek. És az, hogy néha pang a fórum, a véletlen műve is lehet...
Erről ennyit, így is sokat írtam... Ez az én véleményem erről, de szívesen veszek más véleményt is, mert az engem is "gazdagít". Bocsi, ha túl nagyokos voltam. :lol:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

kisscica, bizony ez még csak a 35. hét és mi lesz még itt a következő 4-5 hétben...persze maradjon csak amíg jól érzi magát, de én már nagyon nagyon szeretném őt látni! Nem is tudom mi lenne, ha nem lennének 4d-s képek...ha már kezd fogyni a cérna akkor azokat nézegetem. Bezzeg anyáink idejében ez az egész egy hatalmas vakrepülés volt.

Kép
be_be

Szösszenet, be_be: a tv engem sem köt le, még a kedvenc Dr. House-omon is bealszom. De csak azért, hogy aztán 10-től éjfélig ne aludjak. :lol:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Kiscica: De édes arcokat vág! Nagyon kifejező! :) Az enyém tegnap elfordult az Uh-tól, így csak egy félprofil látszik az arcából, és az is nagyon nyomi... :lol: De hát forgott, mint a ringispil a kisasszony, mint minden Uh-on.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

[quote]a írta: tv engem sem köt le, még a kedvenc Dr. House-omon is bealszom. De csak azért, hogy aztán 10-től éjfélig ne aludjak. Laughing

Ismerős! :lol:

Kép
be_be

Be_be: Te is bealszol a kedvenc sorozatodon? Vagy az ismerős, hogy te is elalszol időben, aztán felkelsz és onnantól nehéz a visszaalvás?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: