A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Szép jó reggelt!

Már mindenkit kivitt a napocska a szabadba? :wink:

Mindenkinek köszönöm a gyógyító szavakat. Tegnap itt volt a doki, és hát megállapíotta, hogy ezek óriási csalánkiütések, szóval nem fertőzök ez allergia. Kaptam gyógyszert, hát még nem hat, meg mára lesz valami krém is. És a kezem miatt (mert azon meg már hetek óta szét van szakadva a bőr) keres nekem egy jó börgyógyászt, mert akihez jártam, nagyon jó doki volt, és pont ezért már Németországban dolgozik. S
zóval megnyugodtam azért, mert nem vagyok fertőző!!!

Linocs,
Nagyon szép a történeted! Gyönyörű! Nagyon gratulálok a Kislánykátokhoz!!!

Borsa,
Hogy vagytok?
Vichy sem? Nekem az jön be.
A helyzet ismerős! A kis méretű ruhák nálunk is jó állapotban vannak! Na de ezeket majd tovább hordjátok!! :lol:

Dóri
Akkor üdvözlünk a vízipókok között! Igen, igen, most már megbeszélünk feltétlen valamit! :wink:

Györgyi,
Azért gyere ha tudsz, vannak azért jó hírek is! :wink:

Eni,
Hogy van kis Benő???

Steffi,
Hogy vagytok???

Barbikám???
Hogy vagytok?
Remélem már jobban!

Adri,
Hát én is hallottam már ilyet, hogy visszakapta és aggódtam is emiatt. Mert az általában övsömör formában jön. De én úgy tudom, hogy főként azoknál, akik oltást kaptak ellene, de hát akkor meg enyhébb lefolyású.

Veronikusz
Ez szuper!!!
Gratula!!!

Gabi?

Zsófi?

Mindenkinek nagyon, nagyon szép napot!

ancsaboszi

Mi is indulunk mindjárt bevásárolni, elfogytak a pelenkák :) Veszek 2 tonnát. Pospitörlőből is vagy annyit. 2 pelenkást pelenkázni, hát... nem részletezem az anyagi vonzatát :)

Ancsa, jó, hogy "csak" csalánkiütés, remélem, a gyógyszer hamar hat.

Benén is van egy csomó kiütés, olyan ekcéma szerű. Tavaly is volt, de most teljesen eldurvult, pedig már semmilyen fürdetőt nem használunk, tiszta vízben gyógyszertárival fürdik. :( Úgyhogy amikor nagylányt viszem oltani, dokival őt is megnézetem.

mtunde

sziasztok!

szépen süt a nap,de olyan szél fúúúúúúúúúúj....

Emano! még nagyon én sem készülök,csak jövő héten jön rokonság,leszünk 10-12en.
Szombaton megyek a sonkákért, mindig ugyanott veszem .
2 parasztsonkát! Vettem már 60 tojást is. ebből ugye kell sütibe,meg festeni,no meg enni.... :D de a hétvégén asszem elkezdek takarítani...(AZ ablakon már nem lehet kilátni :lol: )meg függönymosás stb. Kép na meg még Kép

majd veszek barkát és arra aggatom a tojás díszeket....Encinek már vettem csokinyuszit ilyesmit, amit majd megkereshet a kertben...feltéve ha jó idő lesz.....
tavaly is úgy terveztem,de anyósom már vasárnap hozta az ajándékot - így a hétfői nyuszi-fészek keresés elmaradt :evil:
szóval ezért akarom idén így....- remélem most összejön...
Kép
Vendég

ANcsa! örülök,hogy nem komoly...remélem hamar elmúlnak a viszkető pöttyök!!!és tényleg jó h nem fertőző...
nem szereted a húsvétot? a locsolók miatt? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Eni, szuper, hogy már otthon vagytok és remélem, h örökre magatok mögött hagytátok a kórházat! Szörnyű, amiket írtál az ottani helyzetről! Ez pontosan melyik kórház??

Steffi, itt is kitartást!

Ancsa, neked jobbulást! és kiderült, h mitől van a csalánkiütésed? Gyógyszertárban lehet kapni rázókeveréket, apukámnak szokott lenni ilyenje, azaz egy időben állandóan kijött rajta, de mai napig nem derült ki, hogy pontosan mitől és ő rázókeverékkel kente magát, de tudom, hogy szörnyen viszket, őszinte részvétem! Egyébként nekünk is van nagyon jó bőrgyógyászunk a Mechwart ligettől nem messze, ha szükséged lenne rá, megadom az elérhetőségét!

Györgyi, jó, hogy jöttél! :wink:

Dóri, de jó, hogy elmentetek úszni és élvezte Tündéred! Szuper a kép! És kipróbáltátok a baba-mama szaunát? Mi még nem voltunk ,de lehet, h holnap kéne egy kis betegség utáni kiegészítő kezelés részeként...

Tünde, szegény Bene! És viszket neki???

Már jobban vagyunk, azaz Dani teljesen jól van, de én még nem annyira, kicsit köhögök, meg folyik az orrom, de remélem holnapra már okés leszek. (nagy magabiztosan már be is jelentkeztünk úszni)

Na, most ennyit bírtam.

KépKép
barimami

Sziasztok!

Adri: Lehet hogy tegnap jól viselkedett Viktor,de ma olyan mintha a kisördög bujt volna bele. Totál hisztis a szél miatt és most mindent hajigál jobbra-balra :P :oops:

Tünde: Szegény Bene :cry: A keresztlányomnak volt ekcémás a keze,de ő folyton vakarta mert nagyon viszketett neki. Bene nem vakarja??? :?:

Ancsa: Örülök, hogy már jobban vagy. :P

Gabi: Reméljük nem szól közbe az anyós idén.
Sajnos az enyém már most kijelentette, hogy nála kell húsvétolni, én meg mondtam neki, hogy nem :lol: Kicsit megsértődőtt,de nem érdekel 8)
Na rohanok mert Viktor szétszedi a házat.
További szép napot mindenkinek

valentina

Itt is lefúj a teraszról a szél, pedig nagyon szépen süt(ött) a nap
tegnap is fél hatkor bújt elő a felhők mögül, mondjuk akkor gyönyörűen aranylott, gondoltam is a mi fotós-jelöltjeinkre!! :lol:

Én is ekcémás, a szülés környékétől, írtak fel kikeverős krémet, most sokkal jobb

Eni,
remélem jól vagytok és élvezitek az otthonlétet! na meg a calicit elüldöztük távráolvasással!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Steffi,
remélem Ti jól, Martin szeme gyógyul... majd gyere egy pár szóra..

Gabi,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mehetünk mi is keresgélni a kertben? :lol: :lol: megígérjük, nem rontjuk el vasárnap a hétfői meglepit!!!

Györgyi,
:lol: gyere máskor is, ha amunka vagy Jázmin engedi! :wink:

Vali,
cickóbimbó javul?

Ancsa,
jó, hogy kiderült!!! majdcsak rendbejön!! pusszok mennek!!

Barbi,
tessék gyorsan meggyógyulni! :lol:

Linocs,
olvastam, nagyon szép!!!

császár: sztem nem véletlen, ha a babóca nem akar kijönni... így van neki megírva.. és általában okkal teszi, mert csak nem akar beékelődni nyakra tekeredett köldökzsinórral..
persze nehéz elfogadni, de ha ezt az oldalát nézzük..?

Orsi,
Emmusnak gyógypusszok ezerrel!!

én későn feküdtem (láttam a fél dr. hájszt is!!!) és fél hét előtt keltem, Miklós csak szopcsizott éjjel, nem volt éneklés, de tavaszi fáradt vagyok.. meg ez a szél is...
szép napot Mindenkinek!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Először is nagyon köszönöm mindenkienk a jó szavakat, bíztatást, sms, e-mail, privi üziket, sokat jelent nekem! Barbinak külön köszönet a sok segítségért!! De most sincsenek jó híreim, mert múlt szombatra elkezdett folyni az orrom ami úgy nézett ki keddre elmúlt, erre múlt éjjel megint nem bírtam aludni, iszonyatosan fáj a torkom, nyelni alig bírok. Reggel még hánytam is, de ez nem a terhességtől van szerintem, bár majd kiderül, mert idáig a hülye róka nagy ívben elkerült… Szegény férjem haza is jött, annyira megijedt mikor felhívtam. Ha valakinek van valami tuti csodaszere, az osi izén kívül, mondja már el nekem légy szi!

És akkor más, mert már utálok magamról írni…

Eni!
Nagyon örülök, hogy végre haza menteket annak kevésbé, hogy valami fertőzést is benyaltatok… Hogy vagytok, testileg-lelkileg?

Veronikusz!
Annyiraaaa jók a képek! Szép család vagytok nagyon! Én hiányolok rólad készült képet! És Szofi nemsokára két éves!!!! Atya-ég!

Orsi!
Ti hogy? Jobban vagytok?! Jók a bandázós képek! Ez a két baba! Édik együtt az Isten is egymásnak teremtette őket! :D

Ancsa!
Örülök, hogy nem valami betegség ’csak’ csalánkiütés…

Tünde!
Gyerköceid mindig legynűgöznek!

Linocs!
Nagyon szép a történeted! Semmivel sem vagy kevesebb a császár miatt, sőt… Minden jó és szép, egészségesek vagytok ez közhely, hidd el, de tényleg annyira számít!!!!

Kriszta!
Te nem akarnál képet dobni?! Meddig dolgozol még? Te voltál végül Hajdú Krisztinánál? Az uh-n vagy az istenhegyin? Kéne az elérhetősége… Légy szi!

Gabi!
Hát én tutira vettem, hogy két csíkos leszel most… Ennyit a megérzéseimről. :roll:

Dóri!
Micsoda sellő lány! Mekkora már ő is!

Györgyi!
Priviben írnál a két ismerösödről? Mior alakult ki, mit alkalmaznak, stb. Légúti szűkűlet: onnan tudtuk hogy ez nem egy sima hurutos köhögés, hogy amikor köhögött a végén majdnem befulladt és már majdnem hányt is, irtó rossz volt hallgatni, de most már alakul, szép hurutossá… Jó hát már ennek is örülni kell. Holnap vinnem kell vissza ellenőrzésre.

Szép napot mindenkinek! Drága férjem elvitte Martint sétálni én meg pihenek. Na megyek is!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Steffi
, nagyon sajnálom, hogy te nem kecmeregtél még ki a betegségből. Én is így voltam terhesen, mindig én lettem a legbetegebb a családban, mivel a baba megtartása miatt az anya immunrendszere 0. :( De ez ugye másrészt hasznos is!

Bene ekcémája nem viszket szerencsére, nem is olyan durva még, inkább az aggaszt, hogy eddig csak a vádlkiján volt néha, de most már derekán, pelenka alatt, hasán, stb is kijön. Barátnőm mondta, hogy nekik is egy patikai krém jött be, amibe kevés szteroidot is kevertek, és azzal minden nap lehetett kenni. A mostani szteroidos kenőcs túl erős ahhoz, hogy minden nap kenjük. Pedig én azt hittem, nem egy érzékeny bőrű :(

Eni
, írj, hogy mi van veletek!!!

Zsu
, tavaszi fárastságért nem irigyellek. És Gabi, elismerésem a nagytakarításért. Én örülök, ha nem lep el minket a por, és persze 2 naponta porszívó-felmosás. Ez is bőven elég. Jobban szeretek pakolni :)

mtunde

Sziasztok!

Steffi! www.gendiagnosztika.hu. Van 12. héten kombinált teszt (vérvétel és UH) genetikai szűrés három rendellenességre, és én kifejezetten Hajdú Krisztinához kértem időpontot. De ha genetikai tanácsadást is szeretnél, nem tudom, külön kell-e mondani, és arra külön van-e valami rendelés.

Eni! jelentkezz, ha tudsz, hogy mi van.

Én még dolgozni szertnék májusig. De most Pankától függ. Férjemmel azt beszéltük, hogy most pont rosszat tennénk neki, ha nem menne bölcsibe, mert azt hinné, elérte a hisztivel, amit akart. meg szerintem jót tesz neki a gyerektársaság, nem szívesen lennék megint kettesben vele. (Vagyis szívesen, csak értitek, ugye?) Pbjenőn nem nagyon van társaságunk, meg olyan barátnőm, aki a közelben van és kisgyerekes.
Borsa! Kicsit megnyugtattál, hogy van ilyen, hogy újból szoktatni kell. Bár elég nagy változás, mert eddig semmi baja nem volt, tök szívesen ment be, és már játszott is.

Na mindegy, egyenlőre tök tanácstalan vagyok.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Steffi!
Hányással nyugi, mert lehet, hogy most kezdődik, mintha olvastam volna valahol, hogy 7-8. héten. Tapasztalatból hálistennek nem tudom. :oops: Én most a pisiléssal küzdök, mert állandóan mennem kell. Éjjel kicsit jobb, valszeg máshogy esik a bébi, és nem nyom annyira. De azért ez még kicsit korai, nem?

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok Lányok!

Steffi!
Csak semmi pánik...
Nálunk is volt most ilyen eset a családban...annyira volt vészes a dolog, hogy a doki küldött üzit a lánynak, hogy a saját érdekében jelenjen meg nála az eredmény miatt...
Persze hatalmas volt a riadalom, de a második szűrés teljesen rendben volt... :lol:

Ancsa!
Nálunk mostmár azért van hiszti ha elmegyek, mert Orsi is jönni akar...MINDENHOVA!!!!!
De azon már teljesen túl vagyunk, hogy azért sírna, mert nem akarja, hogy elmenjek..

Tünde!
Már féligmeddig kész vagyok... :lol:
Sztem hétvégén postázom is vissza...

Eni!
Nagyon ügyik vagytok...büszke lehetsz kicsi fiadra, hogy ilyen hős...

Nálunk Apa itthon van egész héten mert benyalt valami vírust...szóval nagyon szenved és alig-alig javúlt pedig már csütörtök van.
Na perszer tegnap már én is szarúl voltam...bezzeg a gyerekek :wink: nekik semmi bajuk...pedig egész nap az apjukat nyúzzák...nagyon vidámak, hogy itthon van...

Ja és korházsztori!!!! A tesóm amikor kisgyerek volt (ennek 20 éve) akkor találtak egy lyukat a tüdején...rögtön befektették a korházba és mivel nem volt hely így a PINCÉBE vitték le ahol már volt egy-két gyerek elszállásolva...Anyám zokogott...főleg, hogy velem már terhes volt és nem is tudott bent maradni vele...2 nap múlva már tetves lett és mindenféle szart összeszedett a dohos levegő miatt.
Na aztán közölték, hogy sajnos nem marad meg...így anyám összeveszett a főorvossal, hogy adják neki haza a fiát. Mondták, hogy szó sem lehet róla...ott kell maradnia.
Anyám meg nem akarta, hogy ott haljon meg a bátyám...így összepakolta tesómat és elindúlt vele (már nagy pocival) és szaladt...Orvosok utána, de simán ledarálta a csapatot és eljött.
Na most a történet vége az volt, hogy 2 hét múlva a tesómnak semmi baja nem volt. Eltünt a lyuk...
Már akkor is zakkant volt az egészségügy...

Bocsi...ez most eszembe jutott...és úgy kikivánkozott belőlem :(

Ja és Dani pár napja szinte semmit nem eszik...nem tudom, hogy miért...
A napi menü: reggel szopik...aztán ebédre fél üveg bébiétel (2 féle van amiből hajlandó enni) aztán délután megint szopi...esetleg egy krémturó és este tejpép (4-5 kanállal)... :? :? :?
Siralmas....

Na mostmár lelövöm magam...

Kép

Kép
cukipofa

Kriszta!
Ne aggódj normális ami Pankánál zajlik, beteg volt otthon volt veled kis tesója lsz ez mind kizökkenti de jól teszitek hogy nem marad otthon mert később nehezebb lesz. Jól csinálod!!!!

Kati
De jó hogy te is! Daninak étvágymanókat!!!!!!! :D

Ancsa!
A baba testápoló nekem bejött ;) A kinőtt ruhákat félretettük a huginak ;) hogy vagytok?

Tünde
Szegény Bene, jobbulást

Steffi
Ezt nem hiszem el gyógyulj!!!!! ++++++++++++++++

Eni????

Mi éjjel 39 5 ös lázzal nyüglődtünk remélem hamarosan jobb lesz

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Veronikusz
Gratula Szofinak az éjszakákhoz! ;)

Adri!
Tuti elfogy a torta ha nem csak szólj ;)

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok Anyucik!

Gabi,
:( . Mi nagyjából egyszerre :oops: , úgyhogy épp kérdezni akartam, hogy mi a helyzet. De úgy látom, hogy erre kevésbé görcsölsz, ami tök jó szerintem, meglátod, az idő Neked dolgozik.
Kerti tojásvadászat nálunk is van ám, meg Kisjankó már betanulta az idei locsolóverset is. Nagyon vidám, öltöny, nyakkendő, kölnibe borította tavaly is az egész utcát.

Steffi,
nagyon drukkolok, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgok. Alohamora és egyéb varázsigék bősz duruzsolását végzem itt a lap-top előtt. Remélem a takonykórból is kikecmeregtek végre-valahára.

Eni,
szuper, hogy otthon. Tudom, hogy nehéz, de gyógyuljatok Ti is gyorsan.

Borsa,
:( Emma nőcinek is gyors javulást!!!

Tünde,
Villő csaj :D . Tök ari. Nekem is úgy volt, hogy Kisjankó után kellett ez a 2,5 év, hogy be merjem vállalni Flórkát, de most egy-két hónap után én is úgy éreztem, hogy jöhetne a 3. Mondjuk én arra fogtam ezt a nagy bátorságot, hogy nekem valszeg nem lesz...Bene se üssön már ki!

Ancsa,
bár nekem piros pöttyös az igazi, remélem te is hamarosan tünetmentes leszel.

Kis dicsekvés, aztán nyargalok, mert Flórka itt nyekereg a kezemben:Próbálgatja nagyon az álldogálást, meg már ülve vár a kiságyban, ha felébredt. Teszek fel két friss képet is(Áron koma, jól figyelj).

Jobbulást minden betegeskedőnek, pusz mindenkinek:
Dejákné
Kép Kép

Kép
Kép
paklincs

Cukipofa!

Pont most volt 2-3 nap, hogy Flórka is evéssztrájkot tartott,főzelékből egész nap fél üveget bírt megenni(bár gyümölcsöt, tejpépet megette rendesen) aztán tegnap megint falt. Azt mondta védő néni, hogy ez tök normális.

Kép
Kép
paklincs

tök lassú a bbnet :evil:

Dejákné!! egyszerre "ünneplünk"? nem görcsölök most rajta,sajnos ugyse tudok ellene tenni... csak várok türelmesen....(ill.fogjuk rá h türelomesen :wink: )
Amúgy Enci se evett ma (mondjuk tegnap se nagyon) pedig olyan kajákat főztem amiket szeret... ki érti ezt??
de nem lehet mindennap húsleves,,,, mert aza fő kedvenc :D

Borsáék és minden Kép jobbulást!!!!!!!
Vendég

Kati! ez nem semmi sztori.....Úristen!!! mennyi idős volt ekkor a tesód???szegény Anyukád!!! én is hazavittem volna a pincéből, ez elképesztő!!!!
Vendég

mi ez a pangás lányok?????
Vendég

Halihó!

Köszönöm a gyógyító hatásokat!
:lol: úgy néz ki, hogy hat a gyógyszer, és hétfőn meg még a bőrgyógyász is fogad, szóval lehet lesz szép „új” bőröm! :wink:

Tünde,
Jajj szegény Bene, és mitől jött ki? :cry: Evett valami újat? Vagy a hideg? Laraának is elég érzékeny bőre lesz, így sajnos tudom milyen ez! Nagyon kell vigyázni vele is! Valami új tusfürdő!
Az jó ha nem viszket! Adnak valami krémet, és akkor jobb lesz, lehet hogy csak minden nap Őt is majd kenegetni kell, és akkor rendben lesz!

Gabi
Hát igen, nekünk a barka már itt figyel jó ideje(lógnak rajta a tojások) , csak még akartam hozzá tavaszi virágokat, és úgy látszik kicsit sok lett! A bőrömnek nem jött be! Szóval óvatosan a nárcisszal, függyönyt nekem is kéne mosnom, de úgy nem szeretem leszedni, vagy feltenni? :lol:
Az előbb néztem egy madaras Tescos katalógust, és rád gondoltam mert nagyon ocsó a tojás, valami 600 FT 30 db! :lol:

Azért nem szeretem, mert már elvesztett az a szép régi szokás, ami régen volt a falukon, most miről szól falun? A gyereknek már bocsánat a a pénzgyüjtésről, a pasiknak meg a piáról. Hát én ezt utálom! Szerencsére nem csak én, Anyukám nekem sosem adott pénzt a locsoloimnak, meg piát sem, mivel Ő tanította őket, de más nem így gondolta, na hát ezért nem nagyon kedvelték. De én egyetértek Vele! Tizenéves gyerekek még nem igyanak alkoholt.
Na jó befejezem. De TE kérdezted? :lol:

Barbi,
Jajj, szegénykém, hát jól elhúzódott, remélem azért holnap tudtok már menni úszni, mi voltunk már hétfőn.
Képzeld, le fog járni lassan a bérletünk, már csak két alkalom van, és mondta Tünci néni, hogy lehet venni újat, annyiba kerül mint a 10 alkalom, de 11-et lehet vele menni. :lol:

Hát már úgy néz ki jobban. Talán a virágoktól, de majd elküldenek allergia vizsgálatra (megint) és hátha okosabbak leszünk!
Igen, ez kevert gyógszertári krém lesz.
Köszönöm a bőrgyógyászt, most elmegyek ide, akit ajánlott a háziorvos, aztán meglátjuk!!

Gyuzsó,
Mi törődtünk a széllel, és lementünk hintázni! Csak nem ült melletünk Mica. Pihenj, amikor csak tudsz!

Steffi,

És először is, jó hogy jöttél, másodszor meg irgum-burgum, tessék pihenni amikor van segítség, nem itt ücsörögni :twisted: :wink: !!!
Hogy vagy? Jobb már hogy pihentél?
A megfázásra szeretnél csodaszert? Párologtatást salvus vizzel próbáltad? Mézes hársfa tea, hát sajnos mást nem nagyon tudok terhesség alatt! Valami homeos csodaszer?

Cukipofa,

Igen, igen Lara most már Apját is hiányolja ha elmegy!
Jajj, ez a történet a Tesóddal, nagyon nagyon sajnálom!
Sok, sok gyógypuszi az egész családnak!

Larának is volt ilyen, pedig Ő jó evő, valami újat találj ki neki! Hátha bejön az új íz! Riomare tonhal vajas zsömlével! 8)

Borsa
Jól teszitek, mi is teszünk mindent félre, mert nálunk Apa megmondta hogy Ő Hugit akar!
Én most azzal a gyógyszertári mosdókrémmel fürdök, sajnos, meg kell nyugodni a bőrnek!

Emese
De édes vagy! :oops: Köszönöm :wink: , én is azt szeretem de jobban szeretem kisebb kiszerelésben a pöttyöst!

Gratulálok Flórkának!!! Még, még képeket!!!Olyan szépek!!

Apa kérdezte, hogy a Ti Apukátok is nézi a helyszinelőket? vagy nem mert csak morognak? :wink:

ancsaboszi

GAbi,egyszerre írtunk!
:lol:
És én is azt néztem, hogy már mindenki elkezdte az esti rutint, Lara meg még alszik! :lol: úgy látom megint buli lesz!

:lol:

ancsaboszi

Ancsa! igen elhiszem ,hogy ezért nem szereted,mert bennem is van ilyen, ne félj !nem is engedem be a locsolókat :lol:

CSAK azért mert megint unatkoztam,alkottam :lol:
Kép
Vendég

Vendég

Sziasztok,
Csak egy gyors bekukk, betegeskedőknek mihamarabbi gyógyulást!!!!!

Barbi: nem voltunk a baba-mama szaunában, mert pont evésidőben sikerült az úszás, így előtte pici szopi utána gyümölcs és utána már ájult is be a hordozóba a leányzó, mert jól elfáradt. Majd esetleg máskor, bár én nem szeretem az infrát és itthon meg van finn, így könnyű :) igaz minimanó, de a miénk.

Szép álmokat.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!
Csak röviden:
Valami ma volt a levegőben, mert a kicsi egész nap hisztizett, a két nagy állandóan marakodott én meg kikészültem tőlük.
Remélem éjszaka csend-rend lesz.

Cukipofa
Szörnyű történet, és én is hazavittem volna onnan a gyerekemet.
Matyinak is vannak nemevős napjai, ha vígasztal.

Gabi
Mi is hasonlóan tervezzük a húsvétot, mint ti. Minden évben - ha nem esik az eső - tojáskeresés. Hétfőn szigorúan locsolkodás, de pénzkeresést mellőzve - bár a rokonok nem így gondolják - a férjem meg szerencsére nem igazán rajong az italokért. Úgyhogy most rábízom a két fiút.
Olyan jó dolgokat találsz a neten, hogy van időd Enci mellett?
Nagyon jó lett a kép. A neveken gondolkodtam egy kicsit ám, mire rájöttem, ki az említett Matyi. :roll:

Barbi, Ancsa
Örülök, hogy gyógyultok! :D

Eni, Steffi
A gyógyító energiák továbbra is mennek!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Emese
Szép ez a két gyerkőc. Látom gondolkodsz egy harmadikon! :wink:
Azt mondják, hogy a szépet szaporítani kell. :wink:

Tünde
A takarítás nekem sem a kedvenc elfoglaltságom. Régebben kicsit rendmániás voltam, de már leszoktam róla. :lol:

Borsa
Szerintem jut nektek is a tortából. :wink:

Most ennyire futotta, megyek kipihenem a mai napot.
Szép estét mindenkinek!
Aki kimaradt, bocsi.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Ancsa
, nem tudom, mitől lehet Benének, először a fürdetőre tippeltem, egyszer a mi tusfürdőnkkel fürdött még tavaly, azután lett pöttyös, aztán meg most is. De asszem a hideg is alaposan benne van, a kiszáradt bőre is. Mert ez a fürdés már 1 hónapja volt, de mégsem múlt el rendesen.

Adri, hát igen. Régen szerettem a takarítást, volt egy olyan megtisztulás érzése az embernek. Mindent kiglancolt, 2-3 óra munka, jól is esett tanulás mellett mondjuk. De most már nem így takarít az ember gyerekek mellett. Nincs összefüggő 3 órája. Meg nem lehet beütemezni. Akkor kell takarítani, ha kosz van. És ez már nem olyan buli :)

Van egy kérdésem: napok óta fájnak az izmaim. Először a kezemben éreztem, azt hittem, izomláz a fejéstől, de nem múlt, akkor ízületre tippeltem, vettem árnikát, nem hat. Mostanra viszot már minden tagom fáj: csípő, térdhajlat, könyök, váll, alkar, ahol jobban használom az izmokat. Estére már a rágóizmaimat is éreztem, miután jól kirágcsáltam magam aszalt sárgabarackból. Az új tippem valami vitaminhiány. De melyik? Magnézium? Segítsetek, hátha valakinek már volt ilyen. Mindenesetre elkezdtem szedni a multivitamint.

Húsvét: nálunk kevés csoki van, vasárnap van ajándékkeresés, kert hiányában teraszon lesz. :) Túl sokat nem kell keresni :) De a locsolkodást nem csípjük, Győző sem szívesen megy, nem tudom, most elviszi-e a fiát. Ugyebár Benének tuti élmény lenne. Majd meglátjuk.

mtunde

Sziasztok!

Na, már megint jól eltűntem... Bocsi...

Eni! Jajj, de jó, hogy otthon vagytok! Remélem most már rohamosan javulni fog Benő, no meg persze ti is! Botrány, hogy az ember betegebben megy haza a kórházból, mint ahogy bement!

Steffi! Kúráld magad, gyógyulgass, és pihenj! És mindenekelőtt próbálj meg nem izgulni! Tudom, ez biztos nem könnyű...

Andi! Sajnálom a lakást, de hátha ez tényleg a sors keze, és találtok még jobbat!

Adri! Én is várom ám a történet végét!

Linocs! Annyira jó volt olvasni! És olllllyan gyönyörűek vagytok! A fájások közbeni forgatásban nekem is volt részem, hát, finoman szólva nem volt egy leányálom... Ne hidd, hogy kevesebb vagy azért, mert császárral szültél! Annyira látszik rajtatok, hogy boldogok vagytok és ez a lényeg! Szólj, ha mentek sétálni!!!

Borsika! Én is kitöltöttem mindent a kórházban, jól jöttek a minták... És házhoz soha nem jöttek (szerintem meg sem éri nekik...), talán kétszer hívtak fel 1-1 biztosítótól, de mondtam nekik, hogy köszi, nem érdekel, és ennyi. A DM-es bababónuszt én is ajánlom, de azt nem a kórházban tudod intézni, hanem majd születési másolattal a DM-ben.

Ancsa! Jobbulást neked, szerintem is jobb, hogy "csak" allergia!

Barbi! TI is gyógyuljatok, meg Orsi ti is! Na meg az összes többi beteg! Barbi! Te kérdezted az úszást? Járunk mindketten vele továbbra is!

Tünde! Annyira jók a képek!

Kriszta! Biztos nemsokára visszaszokik Panna a bölcsibe! Pocakfotó?

Veronikusz! Szofi nagyon kis ügyes! Rajtad még semmi nem látszik? Én már csak terhesgatyót bírok felvenni, és lassan le se tagadhatom a dolgot... Mondjuk én nem hánytam...

Gabi! Kint voltunk tegnapelőtt (igen, az esőben...) az állatkertben, és az utolsó gólyákat is arra hajtottuk, szerintem jövő hónapra célba érnek!

Kati! Jobbulást apának! Nem semmi a kórházas sztorid a bátyádról, nekem biztos nem lett volna ennyi lélekjelenlétem...

Tojás-ajándékkeresés nálunk is van, egy ideje már a telken, szerintem idén már Léna is élvezni fogja, nem? De a locsolkodást nagyon nem szeretem...

Amúgy velünk minden oké, hétfőn megyek UH-ra, már várom nagyon... Léna evésével most nincs gond, azon kívül, hogy mindent corn flakes-szel enne. Így a mai ebéd zöldborsófőzelék volt csirkemellel és corn flakes-szel... Nooooormális???

Na, és végül kaptok néhány fényképet... Kiderül róluk, hogy Léna már kész hölgy, vásárol és ő dönti el, hogy mit akar felvenni...

Ez még januárban készült, de gondoltam megosztom veletek:
Kép

Ő válaszott ruhát, így lett a tél közepén a térdzokni és a vékony nyári kertészrövidnaci...
Kép

Illetve gumicsizma, harisnya és úszónaci (néhányotoknak ismerős lehet a naci):
Kép

Uzsizni már jóideje a saját kis asztalánál, székénél szokott (szék még az apjáé volt...):
Kép

Végül a keddi állatkertezés, folyton be akart ülni a babakocsiba, annyira tetszett neki az esővédő a kukucskálóréssel. Na jó, azért az állatokat is megnézte:
Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi!
jaj Léna nagyon aranyos! Már igazi nagylány! Kata is már rég óta válogat a ruhái között. Nála most szoknya- ill. rózsaszín/piros szín-láz van. :D Mást nem akar nagyon felvenni. :?
Hol vettétek ezt az esővédőt??? nekünk nincs elől lyuk. :( :oops:
Igen, rajtam még nem nagyon látszik, csak ha valami felfúj! :oops: Én még a rendes gatyóimban járok főleg, bár náha felveszem a terhes farmerem is, mert annak rövidebb a hossza és lapos sarkút is fel tudok venni hozzá. De csak ezért, mert különben kényelmetlen és övvel kell hordanom. :?
Ha tudod akkor az AFP-re te is április 7.-én hétfőn gyere a Kútvölgyibe. (ha lehet!!!) Tök jó lenne együtt menni! :D Én ápr.1.-én megyek Mészi privát rendelőjébe és elvileg akkor véglegesítjük a kórházi randit, de már tulajdonképpen megbeszéltük, hogy az 7.-én lesz, mert akkor a lányok bölcsiben leszenek. :D

Ancsa!
jobbulást! :oops: Nekem azóta el is múlt minden kence és bogyó nélkül.

megyek, mert megyünk nagypapiékhoz!

Szép napot Mindenkinek!!!! 8) :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hahó!
Ma mintha kicsit jobb lett volna a helyzet. De most meg jön a hétvége.

Zsófi!
Zachár Erikát mikor érdemes megkörnéykezni? (Nekem Király Kati volt a szülésznőm, de most ő is babás.)

Forgatás: Ja, nekem nem volt egy hangos szavam sem szüls alatt, de forgatás alatt mondtam egy-két dolgot. El is szabotáltam egy-két fájást, mondtam apának, hogy szerintem elég négy is egy oldalon, nem kell várni ötöt, mert ez már kínzás.

Én még nem tudom, mikor megyek a dokihoz, valamikor lesy cukorterhelés, csak az látszik biztosnak, hogy a sógornőmmel megyünk az április 3-ai előadásra. Ugyan nekem még kicsit korai, de neki már a következő lenne későn. :D Valaki még?

Kriszta
Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

jó reggelt!!!

de jó süt a nap !! :D :D szép napunk lesz!!

Zsófi!! nagyon jók a képek,jó hogy tettél fel!!!köszi hogy erre hajtod az állatkerti gólyákat :lol: remélem a bandából 1 már ideér :lol: Léna baba nagyon csini!!!! :D :D

Adri! akkor alkotok,amíg alszik a drágám....amúgy mellette sem lehetne...de ez amúgy pár perc csak... az az idő - amíg találsz a neten ilyen dolgokat....

Kriszta!! pocakfotót mikor láthatunk????és Pankásat??
Ja amúgy a KirályKatinak a Böbe lesz a szülésznője, mert multkor kérdeztem tőle h ő kinél szül??kiváncsi voltam h egy szülésznő, kinél szül.. :lol:
Vendég

Szép jó reggelt...

NA szóval a tesóm 2 éves volt...
Igazából azért is gondolkoztam sokat ezen a történeten, mert ugye amíg nem volt gyerekem addig nem tudtam elképzelni milyen mondjuk a 2 éves gyereket otthagyni éjszakára egy korház pincéjében...és persze arról nem is beszélve, hogy a cumiját elvették tőle amikor anyám elment, mert ők nem akartak szórakozni azzal is...(erre anyukám véletlenűl jött rá, neki azt mondták, hogy nála maradhat).
De most...
Most belegondolástól is sírhatnékom támad, hogy milyen érzés lenne nekünk... :cry:
És már terhes is volt...
Na szóval sztem ez katasztrófa...már örűlni kellene, hogy szülők maradhatnak a gyerekkel..persze örül is mindenki, na de így??????????? 100an 1 szobában??????????
Szörnyű... :?

Délután még felhívtam a gyerekdokit...mondtam mi van és ő meg mondta, hogy tök normális, hogy nincs étvágy...előfordúl...ha hétfőn sem lesz akkor menjünk...
Na de nem hagytam annyiban...elvittük magándokinkhoz és kiderűlt, hogy tök gennyes a torka...
Mondta, hogy ez most egy ilyen vírus...semmi komoly tünet...aztán rámegy a hörgőkre és lesz belőle egy tök nehezen kikezelhető gyulladás... :(
Sajna általában csak akkor veszik észre a szülők amikor már ugye tényleg tüneteket produkál...
Szóval étvágytalanságra, hasmenésre, nyűgös éjszakákra odafigyelni!!!!!!!!!!Akkor is ha csak az egyik van...

Na megyek, mert Dani hív :D

Kép

Kép
cukipofa

Gabi!
Majd próbálok felrakni valamit.
Pont gondoltam rátok, mert kaptunk egy szentendrei babaúszásos szórólapot. Te a következővel nem akarsz menni? www.babalaguna.hu

Kép
Kép
kriszta36

Fú most néztem csak meg. Hát nem olcsó. :oops:

Kép
Kép
kriszta36

De Encivel is lehet menni...

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Akkor egy kis kedvcsináló!

Kép

ancsaboszi

Vali
Ádámnak boldog hófordulót!
bocsi a késésért

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Eni,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Steffi,
Neked is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta,
tényleg picit hangos, bár mi is 11000 Ft-ot fizetünk/hó, átlag 4,3 úszás..

Kati,
horror a pincés sztori, szegény anyukád!!!
még jó, hogy nem hagytad magad, így kiderült a betegség!!!
gyógyulgassál Danikoma!!!

Gabi,
szuper a képelap!! ügyi vagy nagyon!!

Zsófi,
behalok, ahogy válogat Léna!!! mennyire nőci!!!

MSE,
büszke lehetsz a családkádra! majd elmegyünk meghallgatni azt a locsolóverset! :wink:

Adri,
biztos a szél meg a front zavarta a kölköket is!! Miklós nem volt épp delfinhangulatban tegnap uszin... :roll:
én is úgy várom, hogy dugdoshassam a tojásokat a kertben!!!

Ancsa,
tök jó, hogy javulsz és csak allergia!!
mi mai napig a hidrofiles krémmel fürsünk, ugye én is benne vagyok a vízben.. :lol:
hinta szakkört sajnáljuk, de legközelebb de!!

Veronikusz,
de izgi!!! mindjárt letelik a 13. hét, hátha elcuccol a rókakoma, mondjuk Gabiékhoz!!!!!
én nem hánytam egyet sem, 10 hetesen már terhesgatyót hordtam javában! úgyhogy irigy-irigy, de csak a nem hízás miatt.. :lol:

Tünde,
multivitamin sose árt, a kalcium is tuti megy kifelé a tejjel, de a többis fogy...
azt hiszem, terhesvitamint szoktak javasolni a szoptatás alatt is, esetleg azt?
tonna pelusokat megvetted? :wink:

Hanna???

Mi normál menet, sok evés éjjel, de sírás nélkül, reggel fél nyolcig húztam a kelést, mostmár alszik a kis komisz!
kezd tempózni 4 kézláb, el kell pakolni amacskatálat, mielőtt belelakmároz :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Réka, Petya, Kristóf, Ádám
boldog, boldog hófordulót kívánunk!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Zsuzsi!
Majd megtudod a válogatást, mert én azt hallottam fiús anyukáktól, hogy a kispasik is tudnak ám!!! Mellesleg nálunk most a "csillogós" ruhák mennek.

Kép
Kép
kriszta36

Ancsa! naaaaaaaa látom alkottál te is :lol: :lol: nagyon jó lett!!!! ügyi vagy....

Kriszta ! ,majd meglátom,bár ott tartanék már,hogy a következővel mit csinálok :lol: :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok lányok,

remélem még emlékesztek ránk is..... Azért tűntem el hirtelen, mert közben átköltöztünk és B. lemondta a netet febr. 28-ával a régi házban, közben valami okból kifolyólag már 26-tól nem volt és ez igencsak váratlanul ért, nem tudtam elköszönni sem.
Szóval múlt szombaton átköltöztünk, iszonyú fáradt, stresszes volt az ucsó 2-3 hét nekem, szó szerint időre csináltam végig a napokat, mindig rohantam valahova. A költözés igencsak megvislet - amire nm számítottam ( szülői házból jöttünk el, igaz 5 perc kocsival és egy nagyon kellemes sétára való távolság, de akkor is....) 2 napig bőgtem, nem találtam a helyemet ebebn a nagy házban, még most sem igazán... bár napról napra jobb. SOk minden még zacskokban. A gyerekek a költözést jól viselték, Beni sokkal jobban alszik külön szobába tőlünk. Viszont mi si benyeltünk valamit - velszeg ezt a rohadt calicit. A költözés estéjén én már szarul voltam, de nem tudtam hányni, 2 napig szenvedtem aztán elmúlt. Balázs hétfő este kezdte hányással, majd ezt követte szerda éjjeltől a két gyerek felváltva. Ők még mindig szarul vannak ( már tegnap rátok néztem, de nem tudtam emiatt írni ) , lázasak, még mindektőő ma is hányt - igaz csak vizet, mivel egy napja nem ettek. Itatom őket , de baromi nehéz, Benibe volt hogy lefogva a nurofen fecskendővel nyomtuk a folyadékot. Csodák csodájára előbb megivott 1,5 dl teát egyhuzamba.... Remélem benne marad. Na, szóval ez a szar helyzet van nálunk, lelkileg, fizikailag, egészségügyileg paff.........

Visszaolvasni persze nem tudtam és szerintem nem is fogok, Enire kerestem vissza, a frász jött rám, hoyg mi történt velük.
Enikém +++++++++++ erre nem tudok mit írni, akkor mi még a Budai gyerekkórházban üdültünk tavaly ehhez képest. No comment...... Remélhetőleg Benő nem kapja el ezt a rohadt vírust, másra sincs most szükségetek. Nagy ölelés Nektek!

Steffikém! Csak a vonalzódat látom, hogy gyarapodott - a sztoritól lemaradtam +! Hatalmas gratula és őszinte csodálat , hogy ennyire sok nemalvás utánilyen hamar bevállalod!

Komolyan mondom, mindenki hős a szememben, aki ilyen kis korkülönbséggel és nem kimondottan "mintagyerekekl" ( remélem emiatt nem vágtok ki innen, értitek mire gondolok na.... ) vállajal a köv. babát.

Többiek bocsánat, remélem mindenkivel minden oké..... igyekszem jönni, de bőven van mit tennem, elsősorban gyógyítani ezt a két szarost, mert a szívem leszakad, - no meg a karom is, Beni egész nap kézben van ( persze csak az enyémben ) , de magamra sincs időm, pedig rámférne egy kis komfortnövelés.

Vigyázzatok egymásra, ezt a rohadt calicit el ne kapjátok.... remélem mi sem kórházban kötünk ki megint......

Heni

Kép

Kép
cancan

sorry a sok elütésért, tudok ám helyesen írni
na, megyek krumplit főzni, hátha.......

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Gabi, Ancsa,, nem tagadhatnátok le a lányaitokat. :)

Zsófi-Léna - :D

Paklincs-gyerekek is jelenség.

Linocs!, tegnapelőtt olvastam a történeteteket. Nagyon ügyesek vagytok. A császárral kapcsolatban: szerintem annak kell örölnünk, hogy ez nem egy olyan orvos kényelmét szolgáló császár volt, hanem egy valóban szükséges megoldás, amivel bajt kerültetek el. Mert ez nagyon nem mindegy. És tudtál vajúdni is, a mi szintén nagyon fontos.
De hát tudod ezt te mind. Csak szaporítom a szót. Csodállak, én biztos pánikba estem volna, ha abban a szakaszban, amiben ti voltatok már, közlik velem, hogy mi van. De hát most elég rátok nézni. És , ilyen ügyesen intézi magát a babád. Gyere majd, hogy mi van veletek.

Steffi, remélem odaér valami a kis energiacsomagokból.
Eni, Heni, nektek úgyszintén.
Mi újság van veletek?

Rólunk annyit, hogy hétfőn irány a gyerek-neurológia, Melindán epilepszia tüneteket vettünk észre. Néha kikapcsol egy-egy pillanatra és tekintetét nem fixálja, és el is indul felfelé a szemgolyója. Nagyon rosszul érzem magam ettől. Tudom, hogy kinőhető, kezelhető, és ez nem a nagy görcs-formája, stb., de figyelmeztetés, hogy törődjek vele többet, sokkal jobban figyeljek rá, és ne legyek türelmetlen. Persze a kimerültsége is rásegíthetett, hogy ez kijött, mostanában rossz éjszakái voltak. Egyébként az apám családjának az öröksége, valószínűleg. Tegnap nagyon rossz délutánunk volt ettől, mert a héten csak naponta egyszer-kétszer volt egy egy-két másodperces kikapcsolás, tegnap viszont egymás után többször történt. Csak a párom döbbent arcát láttam. Lehet, hogy az EEG ki se mutat majd semmit, de rossz, hogy együtt kell élni egy ilyennel. Úgy szeretem őt. A kislányom.

Bocsánat, hogy így kifolytam, most a nagyanyjáéknál vagyunk, csak este ereszthetek le, ha már lefeküdtünk.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Memme, remélem, jó dolgokat hallasz majd a neurológián, kezelésről, stb. és tényleg hamar kinövi Melinda!

Zsu, igazad van, kell az a vitamin, miért is gondoltam, hogy elég táplálkozni? Pont a kalcium-magnézium az, ami kiürül, és nem elég, amit eszek. Most 1 hét próba,remélem, csak ez volt a baj, és nem kell további kivizsgálás. Gondolhatjátok, hogy nem vágyok orvoshoz. :)

Heni
, de jó, hogy írtál! Remélem, hamar beleszoksz az új helybe. Nagyon megértelek. Én 20 évesen költöztem még a családommal el a gyerkkori helyről. Ráadásul Budáról Pestre, jó messze, stb. Én belebetegedtem szó szerint.

mtunde

Heni,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gyógyuljatok hamar!!! drukkolunk Értetek!

Memme,
hihetetlen jó szülők vagytok! ilyen pici eltérést sokan félrenéztek volna!!
és jó kezekben vagytok! ++++++++++++++++++++++++++++
és ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
epilepszia szerintem nem örörklődik, tudtommal..
de ebben biztos van szakértőbb a környezetetekben...

Tünde,
meg persze kiegyensúlyozott táplákozás!!
engem tiltottak a tejtől, mert tejallergia... de én meg kívántam, a baba meg szívja kifelé, úgyhogy nem érdekelt.. :shock:

Linocs,
gyere ha enged Fruzsi!!! kíváncsiak vagyunk ám nagyon!!

KépKép
Kép
gyuzso

Heni, jó, hogy írtál, kitartást a mgepróbáltatásokhoz!!!

Memme, biztos kinövi Melinda, drukkolunk, hogy hétfőn jó híreket kapjatok! Biztos nagyon ijesztő lehet látni, persze, hogy megijedsz, én már attól elkezdtem könnyezni, ahogy ezt leírtad, szóval természetes, hgy aggódsz és megértjük/átérezzük, drukkolunk!!!

Steffi, term., hogy segítek! Majd írj, ha tudok még!!!

Ancsa, úszás szuper volt, Csilla néninek hangszálgyulladása van, de az új helyettes kislány nagyon szimpatikus, nekem Csilla néni után ő a best!! Örültem, mert ugye nekünk több rossz tapasztalatunk is volt Otto bácsival. szóval örülök az új kislánynak! És még meg is dicsértük őt Csillanéninek, aki mondta, hogy hát igen, ő lassan sajnos fontolgatja a visszavonulást :( és átadja a helyét a fiatalságnak, tehát ezt a kislányt már arra tanítja be sztem, hogy az utódja legyen majd!

Dóri, szauna megint kimaradt, sajnos úszás annyira leszívja danit, hogy utána rohanunk haza aludni :wink:

Mi már jobban, Daninak még esténként azért egyszer szívjuk az orrát, de már jól eszik/alszik, nekem meg még picit a torkom kapar, meg orrom folyik, de nem vészes...

KépKép
barimami

Ancsa, Gabi, Zsófi, képek édesek!!

KépKép
barimami

Jaj, Emese, portrék is nagyon jók!! Flórka nagyon ügyi már!

KépKép
barimami

gyuzso: köszi a hiányolást! :) Olvaslak Benneteket. Látom, van öröm és bánat is (sajnos).

Kívánom, hogy jöjjenek rendbe a dolgok mindenkinél!!! ++++++++

Szépek a képek, de hát gyönyörű gyermekekről csak szép képek készülhetnek ;)

Velünk minden rendben. Úgy tűnik, sikerült a világ egyik legtündéribb kisasszonyát kifognunk: eszik, alszik. Csak akkor van panasza, ha nem kap időben kaját, vagy tele van a pellus. Tegnaptól elkezdett nézelődni: még nem viszi túlzásba, de ennyivel bővült a repertoár :) Továbbra is szerelmesek vagyunk mindannyian egymásba ;)

És képek a gyermekről:
Kép
Kép
Kép
Kép
linocs

[quote="memme"]
írta:
memmeLinocs!, tegnapelőtt olvastam a történeteteket. Nagyon ügyesek vagytok. A császárral kapcsolatban: szerintem annak kell örölnünk, hogy ez nem egy olyan orvos kényelmét szolgáló császár volt, hanem egy valóban szükséges megoldás, amivel bajt kerültetek el. Mert ez nagyon nem mindegy. És tudtál vajúdni is, a mi szintén nagyon fontos.
De hát tudod ezt te mind. Csak szaporítom a szót. Csodállak, én biztos pánikba estem volna, ha abban a szakaszban, amiben ti voltatok már, közlik velem, hogy mi van. De hát most elég rátok nézni. És , ilyen ügyesen intézi magát a babád. Gyere majd, hogy mi van veletek.

Köszönöm! ++++++
linocs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: