A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Judit, örülök, hogy rendben vannak a csajok!

Szofi, csinos vagy! :lol:

Szanet, nagyon szép voltál az esküvőn!
Egyáltalán nem vészes az arcod, ne mérgelődj miatta!Ez ilyenkor természetes, majd lemegy.
Az a lényeg, hogy ilyen szépen viseled a terhességet, ilyen sokáig bent maradtak a babák.
A hangulatingadozások is azt jelzik, hogy közeledik az idő! :lol:
Kit fogsz értesíteni?

Tontica, én is jártam így egyszer valamelyik gyerekkel, csak engem sapkában nem ismert meg! :lol:

Szerintetek lehet, hogy érzek már valami mocorgást?Ti mikor éreztétek először?Második lányomnál 16 hetesen éreztem először.Ikreknél hamarabb lehet érezni, vagy semmi köze hozzá?
Vendég

Hááát, sajna, nem kaptam több időt a dokimtól, remélem, a természet még ad pár hetet, holnap be kell feküdnöm a kórházba.... :(

Drukk mindenkinek! :D

Kép
babyteve2

babyteve drukkolunk nektek,minden okes lesz kitartás!!!

lanyané

Babyteve!

Szorítunk!
Kinek üzensz, ha meglesznek a bébikék?

Puszi!

Judit

Anyósom a héten már másodszor főzött nekünk, mára aranygaluskát :lol:

jucicuki

Babyteve, szorítunk Nektek!
Vendég

Babyteve :P
Sok-sok drukk, hogy még vagy 2-3 hétig egyben maradjatok!!!
Fanni
U.i.: + a fiúk, ugyanis 2 megerősítő rugást is kaptam közben, ahogy írtam 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Köszi, lányok+külön a kispasiknak is! :D (Már 2 héttel is kiegyeznék, de azért 1 hónap jobb lenne....)

Ha küld vki tel.számot, akkor sms-ezek oda, ha lesz hír....

Kép
babyteve2

szofitól az ötletet elcsenvén apa berajzolta a csajokat :D

Kép

lanyané

Babyteve :P
Írtam privit.

Lanyané :P
No azért már a te pocid sem kicsi :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Babyteve,
Szorítunk nektek, remélem minél tovább egyben maradtok!

Lanyané,
Szép a pocód!

Tonti,
De aranyos lehetett Alex, amikor megijedt tőled! :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Tonti
A barátnémmel egyszer jól megvicceltük a pár hónapos kisfiát.Mindkettőnknek rövid vörös haja van és állítólag hasonlítunk egymásra.Egyszerre hajoltunk a kölök fölé,szegénykém csak kapkodta a fejét,hogy vajon melyik az anyám?Nem értette,hogy lehetünk ketten. :lol:

Babyteve
Drukkok mennek ezerrel.:lol: Azért vigyél vmi olvasnivalót,hátha mégsem akarnak majd kijönni.

Lanyané
Nagyon szép a pocakod.És van köldököd is :lol: Irigylem.Én már apát fárasztottam tegnap,hogy az enyém biztos azért olyan kalapos,mert sérvem van.Azt kérdezte,hogy normális-e,hogy a terhesek néha kicsit meghülyülnek?Vagy mások nem?Akkor miért pont én találok ki ilyeneket???

7 után megyünk a szülésznőhöz,akit megkértem.Legalább lesz aki fölmossa apukát ha kifeküdne.
Vendég

fanni beindultak a csajok napról napra nő :D
banika a köldököm nagyon feszül és már éppenhogy van,mert nekem sokkkal mélyebb volt,és olyan csikis lett :D és fényes a poci ahogy feszül,olyan vicces :D
rebe köszi :D

lanyané

Lányok :P
Volt valakinek olyan érzése, mintha a hüvelye környékén zizegne valami? :shock: Először azt hittem, valahogy berezonál a számítógép, de nem.
Belátom, hogy teljesen idiótán hangzik, de ezt éreztem, többször is, percekig. ( :?: )
Megköszönném, ha valaki írna valami okosat...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok!!

2 hós oltás után nektek nem voltak nyügik a babák??
kedd délután óta mikor megkapták az oltást, azóta tiszta hisztik.
mondju anyós is azóta van itt... :roll: :roll:

zsuzska80
Szombathely

Fanninak írok majd sms-t ha majd megszülettek a babók :lol:

Fanni

Jaj, ne is mond ezeket a hüvely körüli érzéseket! Nekem még mindig a lüktetés. De én arra jutottam, mivel az egyik babóm feje már nagyon lent van, h lehet csuklik és ott érzem :lol: lehet hülyeség, de sztem így van.

Köldök: Olyan viccces, m nekem nem kisimult, hanem kiáll, olyan kis csúcsosan :D Apa jókat derül rajta.

szanet

De a hasam nagyon feszül. olyan érzésem van, h mindjárt szétreped :shock: Babók meg olyan nagyok benne, hogy érzem a kis testük formáját :shock: Remélem azért még jó nekik odabent!

szanet

szanet most kenjed nagyon a pocidat,ha már nemjó nekik úgyis kijönnek és már szép egézséges fejlett kiscsajok,nagyon szorítunk :wink:

lanyané

Szanet :P
Végülis már isszák nálam is a magzatvizet... nade egész nap csuklani? Nálam remélem, nincsenek még olyan lent... még 22 hetes sem vagyok...
Mikor mész legközelebb dokihoz?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

kedden megyek dokihoz. addig mindenképp bent kell, hogy maradjanak! hétfőn leszek 36.hetes :lol:

Én csuklással kapcsolatban nagyon jó megfigyelést tettem: Ha olyat eszem, ami ízlik nekik, mert ugye éreznek vmi ízta magzatvizen(ez általában édesség, vagy joghurt stb) , akkor nem telike el 5 perc már csuklanak :lol: hol az egyik, hol a másik. olyan édesek :!: :D

szanet

sziasztok

Csak egy kerdes, mikortol lehet a bebikompot hasznalni?

Szanet: szerintem meglesz Nalad a 37 het is minimum! :wink:

Bebiteve:
lehet mar nem olvasod! Drukk, drukk, drukk!!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Köszi! Titkos vágyam a 38 hét. :D
A 37. hét pont húsvét :lol:

Babytevenek Nagyon drukkolok!!!!

szanet

Szanet: en is nagyon drukkolok Neked de szerintem ha eddig nem volt semmi baj es jol erzed Magad, nem nyilsz siman kihuzod!

Nezzetek mit csinal Alex a hintaban, mar ott se lehet egyedul hagyni! :lol:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... 0025-1.flv

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!

Alex nagyon édes!!!!! Mindig olyan élvezettel nézem a videóidat, képeidet! :lol: Nagyon cukik!

szanet

Szanet!
Szorítok,hogy a titkos vágy összejöjjön!!
Tonti!
Olyan édes a fiad!!Nem semmi!!Megnéztem a "verekedést" is!!Mindkettő gyönyörű!!!Nagyon édik!!!!Irigy irigy!!!Én is akarok még babázni!!!!!!!!! :D
Lanyané!
Párod komolyabb mint az UH!! :D :D Szép a pocid!!

bognartundi0727

Elküldve: 2008 Március 14 Péntek - 16:45

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok csajok!!!!!

Nem tudom emlékeztek-e még rám,mert jó régen voltam itt.Mielőtt bekerültem volna a kórházba október végén.De most próbálok többet jönni csak a két kölök mellett nem egyszerű!

szóval!
Visszaolvasni esélytelennek látom a dolgot!
Mi jól vagyunk.Röviden a 3és fél hónapról!
Dóra 2,5kg-al és 51cm-el,Balázs 3,0kg és 53cm-el születettek császárral.Mindkettő 10/10-es lett és a 38.hétig húztuk benn.
Hasfájósak voltak 2hónapig.Se éjjelem se nappalom nem volt.
5hétig volt csak tejem,mert nem volt időm pihenni,aludni,enni,inni.A fáradtságtól minden este már szédelegtem.28kg-ot híztam és mára csak 4kg maradt,annyira kemény az ikrekkel.Felválva vannak fenn,pihenés napközben szinte kizárt.Segítségem nincs sajna.
Balázs 7kg,Dóra 5,6kg lett.A jó öreg tápszer segít a hízlalásban.
Dóra már hátról hasra fordult!Hangosan sikongatnak.Jó fejek.Teszek mindjárt képeket fel róluk.

Kép

Dóri kukucskál!!!!

Kép

Balázs mosolyog!!!!

Kép

Huncutkodás!!!!!

Kép

Édes hármas fáradtan!!!!!

Igyekszem még jönni,de ezek a frontok miatt nagyon nyűgösek a drágáim!!!!!!

Sok puszi mindenkinek
Vendég

Fanni!

Ilyen "rezonálás nálam is volt, nem tudom mitől :shock:
Nekem is a 2. trimeszterben kezdődött.

Szanet!
Szorítok, hogy a vágyad teljesüljön.
De ha most jönnének már az sem lenne gáz!
Bár, ahogy Murphyt ismerem húsvét lesz belőle :wink:

Tonti!
Nem tudom pontosan, de min. 6 hónap, hogy tudjon már ülni egyedül, mert nem tartja a hátát semmi, már az alapmodelleknek.
Bár mi nem használtunk. Valahogy ez kimaradt. Itthon most épp lebeszélnek róla.

Benszi!
Jó, hogy jöttél, nagyon édesek a picúrok.
Át tudom érezni, de lesz ez még jobb is.
Majd ha elkezdenek mászkálni és jól elfáradnak, vagy ha jön a jó idő és ki tudod őket tenni a kertbe aludni...
Fogyás tekintetében tényleg ez a legjobb fogyókúra, én már teljesen a versenysúlyomnál vagyok. :wink:

Tünci!

Kérdezted az egyforma ruhákat.
Hát nálunk van amikor igen, habár keveset lehet kapni teljesen egyformát, általában ugyanabból a fazonból veszek szineltérő ruhákat.
És sajnos úgysem tudom őket folyton egyformába járatni, mert nálunk Réka sokkal koszosabban eszik, mint a Blanka. Így ő napi több garnitúrát fogyaszt.

Egy kép rólunk:
Kép
Vendég

Benszi!

Persze , hogy emlékszünk rád! :lol: Örülök, hogy írsz magatokról és jól vagytok!
Kitartás! Kismanók nagyon édesek, szépek!

Dóri!

Cukorfalatok a lányok! jó a kép!Sok csaj kis helyen :lol: :D

szanet

Benszi!!
Jó hallani felőletek. gyönyörűek vagytok. Balázs nagyon pasis és Dóra nagyon csajszis, szépen megnőttek. Te is tök jól nézel ki, nem látszik rajtad a strapa. Jó, hogy írtad a súlyukat, mert akkor nem aggódom tovább, hogy az Én Alizom úgy le van maradva Barnihoz képest. Aliz olyan kis pici, Barni meg egy nagy vasgyúró, díjbírkózó lett.

Dóri,
ti is szuper helyeseek vagytok, nagyon szépek a lányok.

Képzeljétek, Aliz tegnap fél ötkor evett, utána nem sokkal elaludt, mert nagyon kimerítő napjuk volt (vendégek vannak), és csak éjjel 1-kor ébredt, de akkor sem sírt, hogy éhes. Ugye nem gáz, ha ennyi idő eltelik két etetés között?

Pocsakosok,
nekem sokszor lüktetett ott, alul, ahol Barni feje volt végig. Nem tudtam, mire vélni, szerintem nem csuklás volt, mindig megijedtem, hogy mi lehet az...

KépKép
lili73

benszi,dóri gratulálok a gyerekekhez nagyon szépek mindannyian :D

lanyané

Sziasztok!

Benszi! Jó, hogy jöttél! Gyönyörű szépek a babáid!!!!!!

Hát lányok. Nekem mind a ketten farosak és lefelé taposnak. Gondolhatjátok. Úgyhogy addig örüljetek amíg a feje nyomja az alsó fertájatokat.

Babytevének drukk, hogy még maradjanak.

Szanett! Izgi-izgi-izgi. :)

Kérdés mindenkihez: Ikreseknél nem kezdik előbb a ctg-ket?
Honnan veszik észre ha már nem fejlődnek eléggé és jobb lenne nekik kint? Vagy ilyen nincs?

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
Benszi!
Nagyon szépek vagytok mindhárman!! :D Elhiszem hogy megszenveded ezt az időszakot!Nálunk ugyanígy volt,hasfájósak voltak,sokáig felváltva aludtak,vért izzadtam mire közös napirendre szoktattam őket!Nekem sem segített senki,a férjemen kívül,alig bírtam sokszor talpon lenni (mosni,főzni,takarítani).Ráadásul hogy 3 óránként ettek,összefolytak a napok,DE megéri!!
Dóri!
Édik a csajok :D !
Tonti!
Kérdezted a kompot,szerintem már kell hogy biztonsággal üljön a baba,bár nekünk nem volt,mert ha a kettővel neki álltak volna rodeózni akkor az már dodgempálya lett volna :D

bognartundi0727

CTG
Én kedden megyek dokihoz akkor leszek36+1. és kíváncsi leszek küd-e már ctg-re, m eddig nem kellett mennem.

szanet

Benszi :P
Szépek vagytok! A fáradság a fotón nem is látszik!

Dóri :P
Ti is nagyon szépek vagytok!
Köszi, hogy írtad a rezgést.

Lili :P
Nem vagyok még Anyuci, de én nem aggódnék. A gyerek úgyis tudja, mikor éhes! Bizti most kicsit többet eszik majd.

Kamilla :P
A ctg-s kérdésedre a válasz engem is érdekelne. Szerintem logikus lenne előbb kezdeni!
Az én gyerekeim folyamatosan mozognak, nincs megállás. Hol fejjel, hol farral vannak lefelé, még elférnek...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Ma jó sokat voltunk kinn,ebben a szép időben!Dobok pár képet :D Kép Kép Kép Sára Kép Nóra [/img]
Kisasszonyok már szépen eljátszanak!Nem nagyon hagyják el egymást maximum pár percre,de akkor is fontos hogy lássák egymást :D !

bognartundi0727

Kamilla!
Nekem úgy volt-bár én kórházi kismama voltam- 35. héttől kellett mennem heti 2szer. de nem nagyon viszik túlzásba.
Van olyan hogy nem fejlődik a baba, ha a lepény nem látja el.
A lepényt ha nem "jelölik" akkor semmi gáz. G1 még nem vészes a G2 vagy G3 már nem jó. de ez kb a 36-37.héten van.
Nézik az áramlást UH-n is. ennek a jó értéke 0,55-0,7 körül van. legalábbis nekem ennyi volt, és erre azt mondta a doki hogy tökéletes.
Aztán mivel én H-ban voltam, napi 3szer néztek szívhangot Dopplerrel. nagyon jó volt hallani ahogy ver a kicsi szivük. ezt a védőnő is szokta nézni, de lehet csak körttel. Ha dopplerrel nézik, kiirja a frekvenciát, ebből is lehet következtetni hogy okés-e ottben minden. ennek a jó értéke 120-170 körül van. nekem nem egyszer volt hogy Gergő szívhangját nem találták, és mennem kellett szülőszobára hogy vizsgálódjanak. de olyan kis cseles volt a drága hogy a háta volt kifelé, és igy alig lehetett hallani a a szívhangot. aztán ha egy ápoló nem találta, tök megijedt, de én holt nyugodt voltam már,mert tudtam minden okés. a végén viszont az NST-n Gergőnek be volt szükülve a szívhangja, ezért is nem húztuk tovább.
szoktak neked szívhangot nézni valamivel?
de nyugi, minden okés odabenn! nagyon jól érzik magukat a bébik:)

jó éjt!

Zs.

zsuzska80
Szombathely

ja még valami!
Benszi tök jó hogy itt vagy újra, sokat gondoltam rád, mivel én is kórházban voltam. nagyon szépek a gyerekek, és micsoda súlyuk van!! Fanni 4900 g, 2880 grammal született. kedden volt tanácsadáson, és a doki azt mondta hogy fogyókúrára kell fogni mert nem hizhat egy hónapban többet mint egy kilo. de alig eszik 150ml 4szer, ennél kevesebbet nem adhatok neki. kérdeztem a dokitól mit csinálja ha üvölt, mert éhes, azt mondta hallgassam...nagyon rendes ember...
Gergőnek tornázni kell, mert "lóg" a feje, nem emeli, mikor ülésbe húzom. de sokat gyakorlunk, talán javul neki.

na megyek aludni, már a bébik is alszanak!

zsuzska80
Szombathely

SZiasztok!

Végre tudok jönni, visszaolvasni nincs esély :(

CTG: nekem a 35. hétemn kellett először menni, és a nővér tökre csodálkozott, hogy miért megyek. Mikor mpndtam, hogy azért, mert ikrek, csak hümmögött...De megcsinálta a vizsgálatot :) És nekem mindig másfél óra volt, mert Andris nem bírta a kütyüt, sosem találták meg a szívhangját, volt, hogy feladta a csaj...

Bébikomp: mindenki (orvosok is) lebeszélnek róla, mert természetellenesen ül benne a baba, még nem tud járni, de járatja, stb...
Kingának volt, de csak akkor már, amikor járni is tudott. Nem is nagyon maradt meg benne. Csak az a fülsérő zaj tetszett neki, ami a gombok nyomogatásakor keletkezett...Gyorsan ki is vettem belőle az elemet :lol:

Benszi!
Tök jó, hogy jöttél! :)
Kitartás! Gondolj arra, hogy ennél már csak jobb lehet :wink:
Én is igyekszem erre gondolni, de még mindig nehéz :?

Lili!
Hogy megnyugtassalak: Hanga 5,5 kg, Andris 8,5...Már nem zavar a 3 kg különbség. Viszont Hanga sokkal mozgékonyabb, már "kutyázik" (négykézláb előre-hátra ringatózik), meg forog, Andris viszont semmit sem csinál. Igaz, 1 hét alatt kinyomott 3 fogat :?
Hanga meg még totál fogatlan. És Andris sokkal többet dumál.
Hihetetlen, hogy ugyanmakkor fogantak, ugyanott fejlődtek, ugyanabba a családba születtek bele, mégis mennyire különbözőek!!! :shock:

Tünci!
A lányok mikor kezdtek el egymással játszani? Mikortól nem kellett őket lekötnöd?

Kép
Kép
maminti81

Mi most totál taknyosak vagyunk és köhögünk (ikrek és én) Nekik ráadásul hőemelkedésük is van...Alig tudnak aludni, így én is, Hanga hajnali 4 és fél6 között 4x kelt fel, amikor is úgy döntött, hogy kezdődik a nap...

Mostanában mindig úgy kelek fel reggel, hogy kész, vége, elszakad a fonal...Nem bírom az éjszakai 4-5x kelést, meg a korai napkezdést...

Na jó, nem panaszkodom tovább.

Szép napot nektek!

Szanet!
Drukk!
(Azt írtam, hogy a férjem is ápr 1-én született?) :)

Kép
Kép
maminti81

Maminti

Igen, már írtad, hogy a férjed is április 1-jén született :lol: Jó kis nap az!
És mikor ezt megmondta, akkor azt hitted, ez egy április elsejei tréfa? :D :lol:

szanet

Fanni,
hát igen, férjem kivan, hogy mindenen parázok. Nővérem is: hát örüljek neki, hogy alszik este a gyerek... Amúgy nagyon jókedélyű, úgyhogy Mamintinek lesz igaza, egyszerűen csak más, mint Barni, aki még a 3 órát se bírja kivárni.

Maminti,
jó hogy ezt írod, megnyugtattál. Minden baba tényleg olyan különbözőképpen fejlődik, hogy kár aggódni ilyeneken. Szerencsére Aliz mintha most elkezdett volna rendesen enni. Igaz, ma éjjel is, ha nem adom neki a pótlást (szopi után), magától nem kérte volna. De beszlopálta.

Zsuzska,
hogy csinálod, hogy 2 hósan csak 4-szer kérnek enni a gyerkők! Akkor nektek nyugisabb kicsit az élet, mint nekünk volt a napi 8-szori evéssel. Nálunk most 110-130 az egyszeri adag, és még mindig 7-szer eszünk egy nap. Ha Barni nem kapja meg a 130-at, sír. Én nem hagyom sírni, hanem teljesítem a kérését annak ellenére, hogy tényleg többet eszik így, mint ahogy a nagykönyvben előírják. Szép nagy is lett, de nem mondanám hájasnak, inkább vaskos, kis vasgyúró. Valszeg igényli, mert erős csontozatú. A védőnőtől kérdeztem, hogy nem baj-e, hogy ennyit eszik. Azt mondta, csak 200 fölé ne menjek. Megnyugodtam, mert attól azért távol vagyunk :)

KépKép
lili73

Lili!

nálatok az adag 130 ml az már tápszerrel van? mert mi úgy esszük a 150-et, hogy hogy 150 ml viz meg 5 kanál tápszer. igy összesen 165 ml. többet nem igénylenek. mi még alpremet eszünk arra az van ráirva igaz csak 4,5 kiloig van hogy 5ször 150 ml viz, és 5 kanál tápszer, de ők csak 4szer kérik. próbáltam sűrűbben, de 60at ittak többet nem.ennek igy nincs értelme, mert akkor a következő etetésre sem éheznek meg. és az éjszakát végigaludták!igaz 8 kor feküdtek, és 5kor keltek, de ennyit én is aludtam. egyszer sem kellett felkelnem. de sztem ez nem mindig lesz igy...

Maminti!régebben én is voltam úgy hogy igy keltem még aza elején. de még most is sokat szédülök. go ndolom napközben sem tudsz sokat aludni...:( én néha akkor egy picit azért szoktam..ha ők is alszanak..de 3 gyerekből biztos van baja....nem lehet neked egyszerű.

tök szuper idő van, megyünk is sétálni. 1,5 órát szoktunk.

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska,
igen, tápszerrel. De mi először szopizunk anyatejcsit, és csak pótlásnak van a tápi. Összesen (tej+táp) 130 az adag.
Mindenesetre csodababáid vannak, hogy már átalusszák az éjszakát. Miért ne lenne mindig így? Az úgy szokott lenni, hogy sokáig nem alusszák át, és aztán egyre ritkulnak az éjszakai kelések. Én tegnap tízkor feküdtem le, aztán keltem egykor, kettőkor, négykor, hétkor. Ugyanis a babáim nem egyszerre akartak enni, én meg nem keltettem őket. De ezt nem csinálom többet. Tegnap jók voltak, mert csak egyszer ébredtek, kettő körül, és aztán ugyan öt körül is, de én azt már reggelnek nyilvánítom.

KépKép
lili73

sziasztok

Benszi, de jó, h vmi hír rólatok! nagyon szépek a babák. nálunk is nagyobb Huba, de Petra próbál lépést tartani (legutóbb 7850 és 7350), és holnap megyünk kora kontrollra, így lesznek frissebb adatok.
hát a fogyókúra nekem is megvolt, de jönnek vissza a kilók mióta nyugisabbak az éjjelek (mi kb egy hónapja alszunk, és csak hajnali 5kor van kaja a 9es elalvás után). komoly meló volt, a tápi is segített, de én ébresztettem őket, ha kaja volt. egy idő után mondjuk nem ettek, ha nem votlak éhesek, de Lili, én soha nem csináltam, amit Te. sztem az túl gyilkolós. én önző dögként azt mondtam, h a gyerekeknek az a legfontosabb, h az anyukájuk jól legyen, h nem csússzon szét... persze mázlim is van, mert eléggé jó gyerkőcök, a hasfájásnak is vége, Petra két foga is csak kisebb sikításokkal jött ki (Huba most jobban szenved ettől)...
és nem próbáltad, Lili az álomszopit? én még mostanában is szoktam és nagyon szuperül működik (persze ez már majdnem teljesen megbízható napirend, ami nekünk van)

Maminti, amin Te keresztül mész az se semmi. csak lesek, h mennyi gond van nálatok. :shock: nagyon kemény! le a kalappal Előtted!
kutyázás nálunk is van, Petra jobban nyomja, Huba ezerrel tolat, mindketten dumálnak, mint az őrültek. nagyon cukik!
ma cukrászdában voltak, úgy elfáradtak a sok új élménytől, h Huba sikítozva aludt el, szegénykém.
na, megyek is, mert holnap is kemény napunk lesz.

ja, Dóri, Ti is nagyon jól néztek ki! :D :D
mindenkinek jó éjszakát!
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Én már csak úgy látszik havonta keveredek erre...

benszi!

megértelek,mostmár lassan minden rendben lesz!:-)

tízből,tíz.Gratulálok!!És ahoz is,hogy ilyen szépek!:-)

Mi már eszünk főzit egy hónapja és nagyon szeretik!Idáig hippet kaptak,hogy keveset ettek,de ma elkezdtem főzni.K..drága a bió zöldsi... :shock: Tejem kezd apadni.
Juci,
Tonti,
Lili,
Maminti,
Numa, Nektek hogy megy?

Mindenkinek szép kitavaszodást!Már nagyon vártam... :roll:

Kép
bogyótanya

Benszi,
a helyzet az, hogy mi olyan összevissza élünk így négyecskén (férjem itthon dolgozik, így ő is velünk van), hogy már nem is próbálok racionálisan csinálni semmit. Volt olyan is, hogy keltettem őket, de pl. Aliz egyszerűen nem eszik, ha épp aludhatnékja van. Nem egy szenvedélyes szopó vagy cumizó, mint Barni. Meg sokszor olyan fáradt voltam, hogy nem bírtam rávenni magam arra, hogy egy gyerkőc után még egyet megetessek, inkább visszaaludtam. Így meg ördögi körré vált a dolog, mert attól aztán újfent fáradt lettem, hogy kétóráként kelnem kellett.
Most azt csinálom cselesen, hogy amint tudok, lefekszem a gyerekekkel, mondjuk este nyolckor, így végeredményben reggel 5-6-ig eleget alszom részletekben. De ők is nagyon változó, hogy mit művelnek, éppen van-e kedvük 3 óránként enni éjjel vagy alszanak egy huzamban 6 órát.
Mit jelent az álomszopi? Cicin elaltatni? Barninál néha kénytelen vagyok.

KépKép
lili73

Szia Bogyó!

Jó látni!
Nálunk szépen eszik az almát-krumplival, őszit-krumplival, tegnap fél-fél üveg sütőtök alma lement. Dorka jobban szeret kanalazni, de Lili is igyekszik. Mi már egész szép adagokat eszünk 130-160 g között, de csak napi egyszer.
Itt Fehérváron nem is lehet biozöldsit kapni :cry: vagy én még nem találtam meg a lelőhelyet...
Apu kollegájától kaptunk bioalmát a többi meg piacos, öreg nénis.
Jó lenne, ha a héten jó idő lenne, mert akkor eltolom a csajokat zöldségbeszerző-körútra.

Dóri!

Szépek vagytok :wink:

Andi!

Te is idetévedsz néha :lol:
Tessék gyakrabban jönni :!:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Nalunk unnep van egesz heten igy a nagynak nincs suli, en vagyok a 3 gyerekkel. :roll:
Anna elkapott valami jo kis virust ( erdekes csak O) tele lett apro piros pottyokkel ami tegnapra mar foltokban volt az egesz testen, ugy nez ki mint aki baromira leegett a napon. :lol: :cry: Ezen kivul semmi baja.

Benszi: nagyon szepek vagytok! Megertem hogy halal faradt vagy, sokszor meg en is de elobb-utobb jobb lesz majd! Nincs segitseged? Nem lehetne szerezni?

BTundi: irod hogy meg Te is akarsz babazni! Hat, hajra! Miert ne? :wink: En mar tuti nem babazok tobbet!
Annyira edesek a Lanyok ahogy jatszanak, biztosan nagyon szeretik egymast! Hu, de varom mar en is ezt! (Bar ez az idoszak is gyonyoru!)

Dori: Ti is nagyon szepek vagytok! Tunderiek a Csajszik!!!

Lili: en sem aggodnak amiatt hogy ennyi ido eltellik ket etetes kozott hisz a babak jelzik amikor ehesek, nyugi! Az enyemek mar par hete 8-tol 8-ig alszanak. :D Igaz tegnap ejjel orankent keltettek :shock: :evil: nem tudom mi volt Veluk!
Mi az elso par honapban ugy csinaltuk hogy Apaval etettunk este, igy en keltem az egyikhez es O a masikhoz igy nem kellene Neked sem orankent kelned!

Kamilla: nalam azt hiszem 35 hetesen volt az elso ctg.

Bebikomppal kapcs: nem, az enyemek meg nem ulnek igy gondolom a bebikomppal meg varni kell, en akarok venni egyet es majd felvaltva teszem bele Oket egy kicsit. Nem hiszem hogy napi fel-egy ora olyan karos lenne.

Maminti: elhiszem hogy ugy erzed elszakad a cerna, en nem birnam ezt az ejszakai kelest. :roll: Gyogyuljatok meg!!!!

Andi: jo hogy itt vagy! Gratula a fogacskakhoz es az alvashoz!

Bogyo: jo latni Teged is! Etetes nalunk most egy kicsit all mert hasmenesuk volt es mondta a doki hogy par napig ne adjak Nekik gyumit de amugy kesz remalom. Ha kulon etetem Oket az egyik sir amig a masik eszik ha egyutt akkor nem gyozom eleg gyorsan adni a szajukba. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Ma vagyok 36 hetes!!!! juhúúúú :lol:

Tonti

Remélem Anna hamar meggyógyul!

szanet

Sziasztok!
Maminti!
Azt pontosan nem tudom,hogy a lányok mikortól játszanak egymással,de kb.fél éve biztosan!Addig is sokat szórakoztatták egymást,több-kevesebb pankrációval :D !Jobbulást Nektek!
Tonti!
A babázás még nincs kizárva,még várunk 1-2 évet és meglátjuk,hogy bírjuk :D A lányok nagyon szeretik egymást,nagyon édik,most az a legújabb,hogy ölelgetik egymást és közben azt mondogatják,hogy "imádi,imádi" :D Remélem mindig ilyen jó testvérek lesznek.Persze néha vannak pankrációk is :)
Banika!
Nem látlak pár napja!!Remélem minden OK!Tessék jelentkezni!!! :D

bognartundi0727

Tonti,
ma pl. csak egyszer keltek, 1-kor. Röhögni fogsz, de általában apával etetünk ketten éjjel (is), én adom a cicit, ő adja a cumisüveget. Apa ugyanis éjjel tud csak dolgozni amióta megszülettek a babák. Nagyon keveset alszik szegény, lopva pár órát, azt is részletekben. Napközben is állandóan besegít, egy tündér...

KépKép
lili73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: