A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó Reggelt

Péterke boldog félévet legyen szép napotok!

Viranka: Sajnos a keresztnevére nem emlékszem de ő hozott titeket Bálinttal a dokihoz( Halászhoz).

Juba: Majd nézek olyan képet de ahol Dotildi Dorkája keresztbe teszi Petra is igy csinálja és mindig a jobbat rakja a balra.
Csak Petra elég sűrűn csinálja de főleg mikor háton van de volt olyan is hogy mikor hason volt és akkor is.

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Marci nevében köszönjük a dícséretet.

Honnan szerzitek ezeket a cuki Micimackós figurákat?

Miléna! Miért szomorú Zéti?

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Kolbi! Tényleg jó a hársfatea mézzel!!! Komolyan csodákra képes!!! Mennek gyógypuszik!!! ++++++

Síelős képek nagyon jók! Dorka édi-bébi! :D

Fleur! Tuti, hogy a guggolgatás tett be a térdednek!!! :(

Az én térdem egész jól halad, most már nem szedem a bogyeszt, csak nappal van fent a Flector EP tapasz. Nagyon jó! Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító. Ha valakinek fáj valamije, ajánlom!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt :D !

Gyönyörűen süt a nap, most úgy tűnik, a szél sem gáz, mindjárt le is húzok a piacra :D , Pankát meg itthagyom apájára 8) .

Nagyon jó éjszakánk volt (lett volna, ha nem ébredek többször magamtól), mert Panka 21-7.15-ig aludt (bár 5 után többször nyöszörgött :roll: ).

Tegnap találtam egy ezer éves VHS-t, Norbi földön, vízen, levegőben...olyan sz@r a kazi, hogy Norbi egy narancsszínű paca rajta :lol: , de nagyon jó a torna. Külön 15-20 perces has-far, comb és felsőtest. Végigcsináltam a has-fart, érzem: megvannak a farizmaim és a hhasizmaim is valahol a háj alatt :lol: . Ha minden nap rászánnám ezt a 15-20 percet, pár héten belül kockás lenne a hasam :wink: :lol: .

Dotildi, de szép helyen voltatok, irígy vagyok :roll: :D . Dorka tündér :D . Az baj, ha így keresztezik a lábukat :shock: ? Miért is :?: .
Ágica, kíváncsi leszek, mit mond az ortopéd...én nagyon sok babát láttam így...
dettyk

Dettyk! Ez a kazi nekem is megvolt!!! Nagyon szerettem, de mi is sz.rrá tornáztuk Anyuval... :wink: Most szereztem egy Dallos Ági Pilatest! Ez ízületkímélő, úgyhogy erre fogok erősíteni! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Péterkének boldog félévességet!!
Kép
dettyk

Detty: Pontosan én sem tudom hogy baj e de nem akarok hülyeséget se írni valami ilyesmit mondott a védőnő hogy magzati korban természetes hogy keresztbe teszik a lábukat de mikor már lassan elérik a fél évet az idegpályáknak külön kell válniuk vagy mi és nem szabadna hogy egyfolytába vagy elég sűrűn keresztbe legyen.Remélem nem írtam le hülyén de annyi sok mindent mondott örültem hogy ezt megjegyeztem.Senkit nem akarok ezzel megijeszteni ne hogy félre értsetek!

Kép

Kép
agica1126

Ágica! Nolka rendszeresen keresztbe teszi a lábát (főleg ha koncentrál vmire), úgy ahogy Dotildi Dorkája! :shock:
Most akkor mi van???? Féljünk???

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Péterkének gratulálok a félévéhez!
Kép

Szuperek a fotók Dotildi! Dorka igazán társasági Lányka, nagyon cuki :lol:

Ágica! Petra is édes ahogy tartja a virágot :lol: Nolka is kb. 1hete kinyúl az ölemből, és mindent meg akar kaparintani, már villanyt is szoktuk kapcsolni :lol:

Itt volt Barátosném szerdán, csináltunk hordozókendős képeket:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

anitja: Nem dehogy ne félj csak szerintem érdemes megemlíteni a védőnőnek de mondom Petra nagyoln sokszor rakja úgy!!!De lehet az én védőnőm lihegi túl a dolgot és ez tök természetes hogy keresztbe van.Nem tudom már én se kinek higyjek....
Ráadásul ápr.18-ra kaptunk időpontot az ortopédiára.
Ha valaki estelg rákérdez a saját védőnőjénél írja le hogy mit mondott nagyon érdekelne.

Kép

Kép
agica1126

Jaj, Petrát nem is dicsértem! :oops: Olyan szép lányos pofija van! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: És milyen sokszor megkérdezik hogy kisfiú?? És agyonig van rószaszínbe öltözve :shock: :)

Kép

Kép
agica1126

Dotildi! Egy kicsit hígabban szoktam a Sinlacot csőrös pohárból adni ha nincs kedve kanalazni estére.
A tápszerről meg már írtam régebben, hogy sztem üzleti fogás az, hogy HA startot írnak fel (az a legdrágább) én milumil1-est adok már 4hónapos kora óta. Te mond meg mit írjon fel, ne várd meg, hogy "fehérköpenyfilingben" úszkáljon az orvos, és kioktasson.

Kiskolbi! Mennek a gyógyenerdzsik!!!!++++++++++++++++++++++++++++
és gyógypuszkók Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

anitja: Én is HA startot adok Petrának a milupából.Már lehet váltani kéne?És Noel milyen sűrűn csinálja a lábával?Csak kiváncsiskodom magunk miatt mert tényleg lehet hogy ez tök természetes.

Kiskolbi: Jobbulást!

Kép

Kép
agica1126

Hello Lányok,

végre napsütéses ez a reggel! Juhééééj! :lol:

Zsuzskának, Gergőnek és Péterkének boldog hófordulót!

Láb keresztbetevések: nem lehet, h csak szimplán szégyenlősek a lyánykák? :lol: :lol: :lol: (És Nolka is? :lol: ) Viccet félretéve, én sem hallottam erről semmit... :roll:

Dotildi, kivárunk. Végső esetben van még egy gydoki ajánlásunk, csak messzebb. Ha más nincs, oda megyünk. Bár nekem meg pont azt mondta a védőnő, h az új vmi állami-magán vegyes beruházás lesz. No, hát majd meglátjuk. 5000-et biztos nincs kedvem alakalmanként perkálni... Nem próbálsz meg HA 2-est feliratni? Nálunk is probléma volt ez, mióta váltottunk (2 hónapja), megszűnt. (6 hós kortól elvileg amúgy is ezt kellene, nem?)
Síelős képek szuperek! Ilyenkor úgy irigykedem mindenkire, aki ezt a sportot űzi. :lol: Sajnos én 3 próba után sem tudtam belejönni, de lehet, h az is hozzájátszik h totál nyárbuzi vagyok és utálom a telet/hideget. Micsoda csini cuccai vannak Dorkának!

Kiskolbi, gyógyító ++++++++ és szurkizok, h ne kelljen antibiózni. Mi is kiváltottuk, de ettől megijedt a betegség és iszkolni látszik :lol: Nem ceclorettát kaptatok?

Petra milyen édi megszeppenten bújik apájához!

Nolkát pedig lehetetlen kibillenteni a nyugalmából! :wink:

silka
silka

Üveges bébiétel: amúgy nálunk úgy tűnik pont a gyümi az, amiből elfogadja az sk-t. Csak ugye még nem olyan széles a repertoár friss hazai gyümiből. Az alap a saját alma, abba mixelek banánt, körtét. Vagy üveges van.
Viszont a főzelékeimet teljesen elutasította. Bár jövő héttől újra tervezem a kostiztatást. Cselesen bele akarok keverni üvegeset, amit aztán napról-napra csökkentenék. Szerintetek be tudom csapni Lizkót? :lol: :lol:

silka
silka

Silka Barátnőmnek sikerült becsapnia így a kislányát :lol: Most már csak az ő főztjét eszi.

Kiskolbi jobbulást Máténak++++++++++++++++++++++++++

Anitja nagyon édi Nolka a barátnőddel :lol:

Fleur Sajnálom, hogy lerokkantál :( Jobbulást neked++++++++++++++++Éljenek az átaludt éjszakák :lol:

Ágica Grétacica is szokta keresztbe rakni a lábát :roll: Kíváncsi leszek mit mondanak neked.

PÉTERKE BOLDOG FÉLÉVESSÉGET

Dotildi
Szép helyen voltatok. Dorka nagyon cuki :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Zsófi úgy döntött, hogy későn fekszik, és korán kel. :shock: Így meg nem nagyon tudok este jöni.
Ráadásul szegénykém éjjel felriadt a foga miatt.
Már látszódnak az felső egyesei, nemsokára áttörnek.
De az egész állkapcsa egy gyöngysor.

Kiskolbi! Kérés nélkül is mennek a gyógyenerdzsik!!!! ++++++++++ Az egész családnak!

Ágica! Én még ilyenről nem hallottam (az persze egy dolog), de szerintem ne aggódj! Zsófi a bal lábfejét fordítja befelé. A védőnő azt mondta, masszírozzam a külső talpélét, hogy rendesen tartsa. Én meg állandóan elfelejtem. :oops: Hol így tartja, hol úgy.

Az összed fotó csuda klassz! A négygenerációs Bálinttal, a nyuszimuszi Petra Apával, a jógibébi Nolka, a játékgyáros Dorka.... És mindenki!!!!!

Péterkének, Zsuzskának, Gergőnek boldog hófordulót!

Most teszek egy pár képet, és küldök majd egy videót a gmail-re, amik meg ott vannak, azokat is nemsokára megnézem! :wink:

Igyekszem jönni!

Az összes kép címe: JÖN A FOGAM, RÁGNOM KELL!!!!!! BÁRMIT!!

Kép
Kép Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt :lol:

Viranka
Jah az ok volt letöltöttem, csak a realplayer vmiért nem játsza le. Van egy két más fájl is amivel megcsinálja, majd remélem férjecske rá tud nézni vmikor.

Regi
Háát sejtettem, h ez volt a gond. Ja amúgy is csak Flector tapaszt használhatnék, mert még szoptatok és a múltkor is csak ezt tudta felírni a nyakamra a doki. Csak szar, h már kész hadirokkant leszek itt a gyerkpc nevelgetésben. Nemigaz már hogy ilyen pipogya vagyok. Sportolni kell!!!! :)

Kolbi
Millió és egy gyógypuszi Máté babának meg neked is. Gyógyuljatok gyorsan, mert hogy fogunk így találkozni. :(

Dotildi
Én cumisüvegből adom neki a Sinlacot, mert máshogy nem csúszik már este. Ráadásul csak egy lyukúból :shock: fogadja el és nem is olyan híg. (80 ml vízhez, 3 púpos ek)

Péterke sok puszi neked e jeles napon
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Péterkének és Lillának BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

Csodaszépek az újabb babaképek!!! Sajnos a húgom visszakérte a fényképezőjét ( :evil: ), mostanában nem fényképeztem, de majd igyekszem újra elcsenni!!! :D

Kiskolbi: jobbulást nektek!!!

Bongyi: hogy vagytok???

Húú már kezdek kiakadni az éjszakázástól! :shock:
Most pótolja a drága a múlt heti nem evést! Csak az a baj, hogy az 5 órai kelés után nem hajlandó visszaaludni!!! Ráadásul ma 3-kor is felkelt, mert este bealudt, nem kelt fel fürödni és enni!

Regi: hol is olvastad a cumi témát? Mert az Anyák lapjában is van benne szó, egészen normálisan írnak róla, külön megemlítve a mellette és az ellene szóló érveket. (Pl.: a cumi csökkenti a bölcsőhalál kockázatát is! )

Ágica: VikDan is szokta összekulcsolni a lábát, főleg akkor, ha "nagyon siet" valahová csak még nem bír "nekiindulni"! :D
Ja és nálunk van egy érdekes mozgása is VikDannak: ha hason van, vagy a kezembe, és nagyon örül valaminek úgy csinál, mint amikor a kutya bagzik! :shock: Teljesen extázisba esik olyankor!!! Néha majd kiugrik a kezemből is!
Mondta is az apja, hogy nem lesznek szexuális gondjai...

Drága anyukám megrenoválta az április 13-át! Valami koncertet szervez délutánra és kikötötte, hogy az egész családnak ott kell lennie! :(
Csak bízni tudok benne, hogy nem akkor lesz a tali... :roll:

Kép
Kép
timi26

Fleur! Engem a sport "tett tönkre". :wink:
Volt már bokaszalag-szakadásom, olyan erős rándulásom, hogy cinkcsizmát kaptam, izomszakadás a bal térdemben, egy darabka letört a külbokacsontomból és a mutatóujjamból, a jobb vállam túl lett erőltetve, és mindig is fájni fog....
De sosem hagynám abba! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó! :(

No, megtaláltuk a nyűglődések okát. Kicsi Albert beteg. Benyalt valamilyen vírust, biztosan valamellik bátyus hozta haza. Nekik ugyan nincs bajuk, de csak erre tudok gondolni. A héten ebben a nagy szélben nem is nagyon mozdultunk ki.
Szerencsére nincs láza, legalábbis eddig nem volt. Remélem nem is lesz, sőt a kedve is mintha jobb lenne. Kapott köptetőt, calciumot, és fenistil cseppeket. Mivel teában kell beadni, csináltam neki egy kicsit. Gondolhatjátok, mire a kiskanállal beadtam a szereket. De legalább elfogadta, szépen benyakalta egy hang nélkül. Próbáltam itatni egy kicsit cumisüvegből is, hátha inna egy kicsit többet is, de nem kérte. Én olyan bimbó vagyok, már napok óta nem kakilt egy normálisat, de csak most jutott eszembe a tea. A dokibácsi almareszeléket javasolt.

Egyébként nagyon megdícsérte a dokibácsi (most nem a mi orvosunk volt, hanem a másik), hogy milyen szép és milyen nagy, no meg nagyon együttműködő gyerek. A végén: "Bercikém, f@sza gyerek vagy!" :lol: :lol: Aranyos volt, mert először nem engedte, hogy a hátsó bejáraton menjünk be, majd a rendelőben bocsánatot kért, amikor megtudta Vacakocska korát. Ránézésre kb 9hónaposnak tippelte a dokibácsi. :lol:

Már el is felejtettem, micsoda aggódás egy ilyen kisgyerek. Nem, mintha a nagyokért nem aggódnék, de ők legalább elmondják, ha valami bajuk van.

Isten éltessen minden ünneplő kisbabát!

Mielőbbi jobbulást kívánok minden betegeskedőnek! Sokat gondolok a sorstársakra is!!!!!

A "rokkant" anyukáknak is gyors felépülést!!!!
dmaggie

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket Dorka nevében :D

Péterkének nagyon boldog hófordulót!

Regi, a férjem is szedett Flector port, neki nagyon bevált! Remélem, Neked is beválik!

Anitja, nagyon jó a hordozókendős kép! :D
Köszi a csőrös poharas tippet, kipróbálom.

Silka: én is csodálkozom, miért a start aktívnál tartunk féléves korban :shock:
Rucik: köszi :D
Megy a drukk, hogy sikerüljön Lizit rászoktatni a főztödre! Nagyon cseles taktika :wink:

Mesi: édes Zsofka nagyon! Különösen a lábujj-rágcsálós fotó tetszik! :lol:

Fleur, köszi a tippet!

Timi26, "bagzó" VikDan :shock: :lol:

Maggie, jobbulást Albertnek!

HA tápszer, keresztbe tett láb:
lassan kezd elegem lenni abból, hogy a dokik, védőnők mindig paráztatják az embert.
Elhasználom a még meglévő HA tápszert, de utána tuti, hogy nem fogok többet feliratni, és maradok a "sima" tápszernél (mondjuk nálunk nincs senkinek tejallergiája, nyilván úgy más lenne a helyzet)

Nagyon fincsi sóskát főztem magunknak sült pipimellel! És beruháztam egy új merülő botmixerre (az előzőbe véletlenül beletörtem a "bot"-részét, de nem bánom, mert utáltam). Ez az új olyan, mint az álom!!! Tök apróra mixelte a husit is, és nem maradt semmi darab a babakajában, végre nem kell paszírozgatnom!!! :D :D

Kép
dotildi

Timi26! A Kismamában olvastam (márciusi szám).

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó,
remélem, mindenki jobban van, babák (Albert, Máté, Vikdani, Zéti), mamák (Regi, Miléna, Fleur, Kiskolbi) egyaránt! Gondolok Rátok és sok sok ++++++++++++++++++++++ energiát küldök!

PÉTERKE, ISTEN ÉLTESSEN!

Úgy látom, 5-6 hónaposan a legtöbb babával történik valami, felborul az evés, alvás... :shock: Még jó, hogy Ti vagytok nekem, különben azt hinném, komoly gond van nálunk...
Ágica: csodás a kép Petrusról és az apjáról!
Keresztbe tett láb: hm, többen írták, hogy előfordul náluk, nálunk meg Ádi folyton a lábujjait tartja behajlítva, és amint azt egy korábbi képen láttátok, folyton összeteszi a két talpacskáját, mintha összedörzsölgetné őket. :shock: Meg olyat is szokott, mint Dotildi Dorkája (csudaédes, Ildi!!!) :-)
De, Ági, ha tényleg csak az nyugtat meg, vidd el az ortopédorvoshoz.

Gremese: remek képek ismét Zsófikáról! Milyen lazán gyújt rá egy kis zsiráffarokra! :-))))))))))))
Ádi a zokniját eszi, a másik fele a lábán van és nyúúúúúúújta... ;-)

Timi26: miután már az anyaméhben is simogatják magukat és önkielégítenek a babák, semmin nem csodálkozom. Sőt. ;-)

Era, Granda, hol vagytok?

Ezt Petikének: Kép

Nálunk a helyzet változatlan: Ádó ébred lefekvés után is, fáj a fogacska, ami még sehol. Néha hat a Dentinox vmennyire, néha nem, hol cici, hol Nurofen, hol Viburcol, de kerülöm az alkalmazásukat, amennyire csak lehet. Úgy látszik, nálunk ez is maratoni lesz, mint oly sok minden más. A dokink szerint a fogzás egyszerre pár napig tart. Aha, persze. Biztos vannak ilyen babák, csak mi nem tartozunk közéjük. Amúgy a nappalok már sokkal jobbak.

Kép
Kép
irina

Ja, egy számomra igen szomorú dolog: dobhatok ki vagy 2 liter, hónapokig lefejt anyatejet, amit a mélyhűtőben tároltam, mert ugye a múltkor a vihar miatt 7 óráig nem volt áram... :shock:

Kép
Kép
irina

7 óráig = mármint 7 órán át

Kép
Kép
irina

Zsófi nagyon cukorbogyó :) és ahogy rágja a lábújját :lol:

Timi
Sztem inkább szombati nap esélyes mint vasárnap nyuggiiii sztem mindenki rajta lesz, h megoldjuk :) 13 az vasárnap nem?

Mesi
No jó ...:? belőled maradt még valami??? :lol: nekem az összes nyűgöm a tini kori szórólapkihordásból indul sztem. A sérv is. Mert sok sok kg újságot cipeltem, sz@r táskában, amit alig bírtam el.

Maggie
:( puszi neki...de mi baja?Fáj valamije?

Dotildi
Szivi. Ja és azt nem is írtam, h ééédes a csaj és tök jó szerkói vannak. És a síelős képek is tutik. Jó fitt apukád van :) anyud is nagyon fiatalos.
Sztem sem kell mindenben a védőnőkre és egyebekre hagyatkozni. Lehet van némi üzletpolitika is benne tudja fene. Lényeg az, h néha a saját megérzéseidre is kell hagyatkozni.
Mint nekem a múltkor.

Irina
ÁÁÁ sajna még nem, de remélem már alakul, mert....pufff...csöörrr ideértek az ablakon keresztül a + energiák :lol:

Ja amúgy ez az átalvásos dolog nagyon egyszerinek tűnik egyenlőre. Ma is ébredt fél 3kor, aztán még egyszer ébredtem hozzá, mert valamit nyüszizett álmában, és utána még fél 6kor is kelt. Akkor sírás is volt nemtom miért. Lényeg az, h visszaaludt és reggel 3/4 8kor vigyorogva ébredt :)
Amúgy ezek az ébredések már egyáltalán nem szokatlanok, eddig is így kelt :) és legalább nem az van, h 2 óránként óránként ébreszt valamivel :)
Ma megint nem túl klassz idő van :(
Megyünk ma jógára is csak azt nem tudom, h fogok e tudni tornázni :? de kell ennyi kikapcs :)

KépKép
KépKép
fleur

Ágica! Nyugi, a hsz.-en felbúzdulva elsétáltunk az ortopédiára (januárban kellett volna kontrollra menni :oops: )
A doki azt mondta, hogy nincs abban semmi gond ha keresztezi a lábát :!: és egyáltalán nem baj ha még nem forog "lusta baba" azt mondta :lol:

Szóval az ilyen védőnők elmehetnek a bús káposztásba :evil:

Dotildi! Csak hozzáteszem a sima milumil1-es 900gr és 807ft :!:
Mi ma céklás krumplit ettünk, enyhén szólva bizarr volt :lol: de Noleknak ízlett

Gica, jaj bocsánat! A Te Babáidnak is gratulálok a félévükhöz (csak nem vagytok benne a táblában...)
Kép

Emese! Köszi, mármint a figyelmességed (Gica Babái) és annnnnnnnnnnyira édes Zsófi, látom szőkül már a kis haja :lol:

Beteg Babókák! Gyógyuljatok gyorsan gyorsan, jön a tali időpontja! :lol:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja: sima tápszert csak féléves korig írhatnak fel a dokik. HA-t meg 1 éves korig.

Regi: komolyan az Anyák Lapjában nem húzzák le annyira a cumit! :lol:

Kép
Kép
timi26

Timi! ez biztos? :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja: igen, úgyhogy gyorsan tárazzatok be pár dobozzal!!!

Kép
Kép
timi26

Megjöttünk a Tescoból, bevásároltam Szelinek, vettem egy csomó ruhát. Apa adott pénzt, én meg jól elköltöttem!!! :lol: Mei tai mélytányérral mentünk. Egész jó volt. Először bizonytalannak éreztem, hogy megtartja Szelit, de aztán megszoktam. :D Taxival mentem, a buszt nem vállaltam még be (jó messze van a Tesco nálunk). Ott volt egy kis nyüszi, de összességében egész jól elnézelődött, én meg persze magyaráztam neki, hogy „ez jó, ez nem tetszik, ez nagy, ez fiús”… stb. :wink:
Kár, hogy elfelejtettem magunkat lefényképezni. :? Rájöttem, hogy a pelenkázón tök egyszerűen magamra tudom kötni Szelit, mert pont jó a magassága! :D
Vettem nagyobb ruhákat is, asszem egy darabig nem kell mennem! :wink: Íme a termés:
Kép zoknik
Kép 3-3 ujjatlan body
Kép 2 naci + 1 együttes
Kép 7 Micimackós body
Kép 1 harisnya (ez nem tesco-s), 2 póló, 2 együttes

Fleur! Én is kicsit kiakadtam, hogy szülés után totál lerokkanok (gátseb, aranyér, pajzsmirigy, most meg a térdem). :( De össze kell szednem magam!!! :D

Mesi! Zsofka nem semmi! Mennyi haja van!!! :D

Maggie! Jobbulást Alnak!

Timi26! Szelinek meg a hangja olyan néha, mint egy bagzó macskának… :? :lol:

Dotildi! Na, akkor hadd lássam azt a mixert!!! :wink:
Mi is HA Startot eszünk (illetve Szeli eszik azt! :wink: )

Kép

Kép
regcsiken14

Tipp, hogy mennyit fizettem??? 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! A lábujjai Szelinek is mindig be vannak hajlítva, de szerintem ez normális, amíg nem járnak! :roll:

Ja! Szelinek ízlett az almás krumpli (Kecskeméti)! :D De csak pár kanállal kapott első nekifutásnak. És ennél is nyögött közben! Most már ez lesz a mérce: ha nyög, akkor az kedvenc! :lol:

Hoppá! Akkor Gica ikreinek is boldog hófordulót!!!

Timi26! Akkor legközelebb Anyák Lapját veszek! :twisted:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, szabad a gazda, ne csigázz :wink: :lol: .
dettyk

Halihó!

Jaj, ezek a képek! Imááádom őket! Virágostól, havastól, játékostól, kóstolgatóstól egytől egyig!

Dotildi! Anyukád hány évesen szült? 10? El sem hiszem, hogy nagymama. Dorkád meg kis huncut csajszi! Tényleg dögös a szerkója. :lol:

Nekem is feltűnt, hogy mennyivel világosabb most Zsófi baba hajacskája. Ezek a nézések.... Albertnek meg tényleg kamerafóbiája lehet, mert megmerevedik, ha meglátja a fényképezőt. :(

Fleur! Sokat köhög, pedig nem szokott és olyan rekedtesen, hurutosan. Kissé húzósan vette a levegőt. Dokibácsi nagy sámán lehet, mert a héten még nem volt ilyen jó kedve. A betegség pedig biztosan van, mert többet alszik. (Most is) Bár a patikában is mondták, hogy a fenistil cseppektől aluszékonyabb lesz. De még csak egyszer adtam be neki!

De jó, a tea megtette a hatását! :wink: Végre tele volt a pelus!

Irina! Nem akarlak elszomorítani, de még sokáig tarthat. :( Én meg Téged csodállak, hogy milyen alázattal, türelemmel viseled a sok megpróbáltatást. Nem semmi!

Anitja! Jó hír! Ezzel erőt adsz a többieknek. Nyugi lányok, általában bebizonyosodik, hogy nem eszik olyan forrón!

Regi, jók a cuccok! Nem tudok még tippelni sem. De már lyukad az oldalam! :lol:
dmaggie

Anitja! De jó, hogy rákérdeztél erre! (Nekem most is keresztben van a lábam. Akkor menjek el ortopédiára?) :lol:

Dmaggie! Nálunk már jóbarát a fotóapparát, régen azonban Zsofka is kiakadt, mikor meglátta. Most ritkán úgyan, de előfordul, hogy cseleznem kell. Ilyenkor kinézek a gép mögül, és bohóckodok.
Ez bejön! :wink:
Jaj, Albibaba ne legyen beteg!!!!!! A másik gyerekorvos meg nem semmi, ami a dumáját illeti! :lol:

Timi26!
VikDani bagzik? :lol: :lol: :lol:

Dotildi! Tényleg, annyira jók a síelős fotók! Én nem tudok síelni, de olyan szívesen elmennék ilyen szép helyre...

Regi! Tök jók a rucik! Látom, a rózsaszín-fehér dominál. :D Na mennyi vót az egész?????
Az a harisnya nagyon tetszik nekem!
Taxi és mélytányér? Az igen! Jó kis kiruccanás volt! :D

Fent van a gmail-en egy újabb Zsófi-videó. :D

Dettyk! Van hang már a videókhoz?

Tavaszi nagytakarítás: Elkezdtem..... Semeddig nem jutottam..... Van itt egy baba vagy mi...... attóóó nem lehet..... :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

anitja: De rendi vagy hogy elsétáltál és ezt mondta a doki hogy nem probléma? Akkor tényleg Dotildinek van igaza paráztatnak itt engem főleg a védőnő.Ezer hálám érte!!!
De én is elviszem ha már bejelentettem....

Regi: Jól csináltad a vásárlást :wink:

Timi26: Biztos nagyon édi lehet VikDani ahogy kapálozik.

Mesi: Az az igazság hogy engem csak a védőnő paráztatott be és nem akartam senkit megijeszteni ezzel hidd el de én is örülök hogy anitja utána járt.Nekem is egyből keresztbe van a lábam ha leülök.

Kép

Kép
agica1126

csak beugrottam, remelhetoleg a hetvegen utolerem magam es vissza is tudok olvasni!

Lanyok! ezt meg kell mutassam, annyira edes!
Kép

Kép

Kép
mmarica

Regi! Huszonötezer :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Marica! mint egy babaképeslap :lol: nagyon cukika :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Kép

Kép

Kép
mmarica

Ágica! Nem ijesztettél meg senkit, csak elgondolkodtunk... A "nekem is keresztben van a lábam", csak a védőnőnek volt egy "fricska". :wink:
Tényleg úgy tudják paráztatni az embert.
Persze tö jó, hogy alapos, és biztos nemhiába mondják a dolgokat, de hogy SOS, meg ilyenek....
Persze, ha bejelentkeztél, menjetek, ártani nem árt. :D

Mmarica! Linike csodaszép! Annyira jók ezek a csajos cuccok!

Zsófi 1,5 :!: órája alszik. :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: Nem értettem félre csak annyira örülök hogy igy megtudom osztani veletek amit átélek Petrussal és tök jó mert itt mindig mindenki pozítivan áll mindenkihez:)

Majd mutatsz képet ahol Zsófi úgy tartja a lábújját?

Kép

Kép
agica1126

agica: ez a keresztbetett lab kisse na jo nagyon felizgatott! en nahgyson figyelem a rendellenessegeket, meghat 2 gy orvosunk is van - tudjataok paramama - de ezt meg nem is mondtam az orvosunknak! na hetfonm tuti megyunk es megtudjuk, h baj-e. bar linike csak hason fekve rakja keresztbe a labait, de nekem ugy tunik, mintha pihizni akarna akkor es ezt a pozt talata ki maganak! hmmmmm mjd beszamaolok ...

emese: zsofi kepsorozata csuuuuuuuuuucs, annyira cukorfalat kisbaba

timi: kedvencem, vikdani is akkor azt csinalhatja, mint linike; majdnem kiugrik a kezembol - izgalmas neha ...

regI. maradt vmi a tescoban???? :) szelirol kerunk majd ujrucis fotokat!

Kép

Kép
mmarica

Marica! Azért írtam Áginak és Nektek is, hogy ne parázzatok, ortopéd szakorvost kérdeztem meg :!:
Fúha Linke holnap lesz 7 hónapos :shock:
Előre is gratula neki :lol: Kép
Hogy elment az idő, igaz? Nemrég még itt pocakosodtunk :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Na végre, tippelt valaki!!! :D 12e + 1200 a harisnya! Mesi, ilyet harisnyát hajkurászok már egy hónapja... 8)

Mmarica! Valld be most már, hogy Linikéből modell lesz! :wink: Gyönyörű! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Sajnos nincs időm visszaolvasni, hétvégén majd pótolom.

Ma Zéti egy csodálatos tündérmanó volt. :D Egyszer sem sírt és KI TUDTAM TAKARÍTANI. 8)

Vásárolni is voltunk, úgyhogy a hétvége nyugodtabb lesz. Máskor olyankor rakom a lakást rendbe, apa pedig babázik.

A lábam viszont nagyon fáj, úgyhogy amint ágyba keveredek borogatás következik.

Puszi mindenkinek és jó hétvégét!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Ágica! Küldtem a gmail-re képeket Zsófiról. Azért oda, mert vannak benne pucér képek.
Ő a bal lábfejét tartja nagyon sok esetben befelé fordítva.
(Az utolsó kép kakukktojás, mert ott látszik, hogy természetesen kifelé is tudja fordítani). :wink:

A védőnő erre mondta, hogy masszírozzam időnként a talpélét, hogy reflexből kifelé fordítsa, nehogy valami gyógycipőt kelljen majd hordania.
Én masszírozgatom - mikor eszembe jut. Anyu is megnézte, az izületei remekül mozognak, minden irányba mozdítja, de tény, hogy sokszor tartja befelé fordítva.

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: