[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2006. tavaszi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Lidke!
Akkor jövök én az allergia "fan" és kérdezgetnék.
Mennyi tejet illetve tejterméket fogyasztasz egy nap?
Én annó úgy emlékszem, hogy nem minden tejkiütés, tejkiütés... de most erre nem esküsznék meg. De találtam egy ilyet:

Diófa (Juglans regia)

A diófa, másként olaszdió májusban virágzik, még mielőtt a levelei kifejlődnek. A friss leveleket gyűjtjük június közepén, amíg még könnyen átszúrhatjuk. A zöld dió burkát közvetlenül az érés előtt, mielőtt megbarnul, az érett termést pedig szeptemberben szedjük.
A diólevélből főzött tea igen hatásos szer emésztési zavarok, így székrekedés, étvágytalanság esetén, továbbá nagyszerű vértisztító. Eredményesen alkalmazhatjuk cukorbetegség és sárgaság ellen is. A diólevél főzete, fürdővízbe keverve igen hatásos minden görvénykóros és angolkóros megbetegedés, csontszú és csontritkulás, valamint gennyes körömgyulladás ellen.
Tejkiütés, fejkoszmó, és rüh esetén a zöld dió levelének főzetével mossuk le az érintett helyeket, az eredmény hamarosan megmutatkozik. Az ilyen főzettel történő lemosások illetve fürdők pattanások, gennyes kiütések, lábizzadás és fehérfolyás esetén is segítenek. Szájpenész-, a fogíny, a torok és a gége megbetegedésekor öblögessünk vele. Erősebb diólevél-főzettel készített fürdő gyógyítja a fagydaganatot.
Erős hajhullásnál is használhatjuk, alaposan dörzsöljük be vele a fejbőrt. Fejtetvesség ellen is kitűnő szer.
Június közepén szedett zöld dióból készíthető dióesszencia, amely tisztítja a májat, a gyomrot és a vért, megszünteti a gyomorgyengeséget és a bélpangást. Kiváló szer sűrűvérűség ellen.

Teakészítés: 1 púpozott teáskanál apróra vágott diólevelet 1/4 liter forró vízzel leöntünk, rövid ideig állni hagyjuk.

Adalék fürdővízhez és lemosáshoz: teljes fürdőhöz 100 gramm, lemosáshoz egy púpozott teáskanálnyi összeaprított levelet veszünk.

Boscó!
Rá se ránts! :D Én mind a középfokú, mind a felsőfokú nyevvizsgámat 5ödjére raktam le.... :D:D

Ildi!
Mi legyen a krémekkel? Próbáljam meg másnak elpasszolni???

Többieknek is, akik kértek krémet:
Meghoztam ma a cuccot. Mikor fussunk össze? Nekem egy 7végi tali szintén remekül megfelel! :D

Megyek, mert még annyi dolgom van,hogy ááááá

Puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Vok: Nekem hétvégére már csak az április jó, sajna minden márciusi hétvégém be van táblázva. Többiek?
Ezt a dióleveles írást én is megtaláltam, de nem mertem feltenni,mert én úgy tudom, hogy a diólevél mérgező. Ezért nem lehet pl. komposztálni se, csak elégetni ősszel. De aztán lehet, hogy rosszul tudom. Valaki botanikus cáfoljon rá. :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Köszi a tejkiütéses segítséget, de sajnos a Kevével ezeket kipróbáltuk, és egyik sem használt. :( Ha a Dévánál a kence ellenére se javul a hétvégén a helyzet, akkor nála is végigzongorázzuk ezeket. Keve a Heim Pálban kapott egy speciális krémet, amit csak az ő patikájukban kevernek, de az se hozott látványos eredményt. Azért reménykedek, mert a Kevénél fele ennyi idős korában már nagyon csúnya volt. Hátha a Déva szervezete erősebb. :roll:

Gyöngyi!
A diófáról én is hallottam, hogy nem szabad alatta altatni a babát, de a levelet gyógynövényboltban simán árulják. :roll:
Kamilla így is allergizálhat, barátnőm fiának még a kórházban mosták le vele a szemét, és már ott kiderült, hogy allergiás rá. Most öt éves, és már kinőtte.

Boscó!
Hú, csak egy hónap? Akkor most aztán föl kell kötnöd a gatyát! :wink: De arra gondolj, hogy már csak ezt az egy hónapot kell magolni, és már túl is vagy rajta! Majd mi noszogatunk! :lol:

Eszter!
Kevével kb. egy hónapig nem ettem semmi tejeset/tejporosat, nagyon szigorúan betartva, de nem lett eredménye. Viszont egy másik topikon olvastam még régebben, hogy egy babának nagyon csúnya kiütései voltak, és kiderült, hogy a BCG oltástól. Kapott rá kivezetőt, és pikk-pakk rendbejött. Akkor már több hónapos volt, ha jól emlékszem. Lehet, hogy ellátogatunk majd mi is egy homeopátiás orvoshoz.

Talira irígykedem! Lehet, hogy nekem is kellett volna a krémből rendelni? :roll: :wink:
Mi, ha szombaton jó idő lesz, délelőtt elmegyünk a vadasparkba! :D Holnap még gyakorolnom kell a hordozókendő használatot, mert eddig fektetve vittem benne a Dévát, és csak fél órákra, de most hosszabb időt lesz benne, nem akarok benne kárt tenni! Már alig várom!
Déva álmában hangosan röhög! Olyan aranyos! :D

Képzeljétek, mit tettem ma! Keve mostanában baromi korán kel. Ma 6-kor már kukorékolt. Attila bekapcsolta neki a Minimaxot míg készült, aztán elment dolgozni. Keve ilyenkor szokott jönni ébreszteni engem (bár mostanában előbb kakil, és csak utána szól), de mivel ma hajnalban rámordultam, hogy még ki se világosodott, ő meg már szövegel, nem szólt. Fél tízkor ébresztett a Déva, szerencsétlen Keve addig egyedül játszott a nappaliban! :oops: :( :shock: Olyan lelkiismeret-furdalásom van! Ahogy rohantam hozzá ki, rögtön közölte, hogy átázott, és tényleg! Meg szegénykém nem is reggelizett, meg minden! Ááááá...

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 

 
 

Sziasztok :)
Lidke :)
Klassz, hogy Déva ilyen rendes alvókával van megáldva :D
Tejkiütésről nem tudok semmit :( Nekünk nem volt. Keve arcocskája tényleg nem semmi :(
Tényleg Lidke a végén Déva mikor fordult be?
Déva nagyon édes lehet, ahogy hangosan nevet :D Jaj, de szülnék már :) Pedig apa mindig azt mondja, hogy élvezzem amíg pocakos vagyok, mert ezt nem lehet visszacsinálni :D
Keve miatt ne legyen lelkiismeret furdalásod :) Jól bírják és nincs bennük harag :)

Barti :)
Sajnálom, hogy nem nagyon megy az együtt alvás. Igaz én sem sokat próbáltam Petkával, de apa simán tud vele aludni :) Majd csak lesz valahogy.
Akkor most küldjünk prirhozó energiákat? :wink:

Olgo :)
Irgum-burgum ennek a vérömlenynek :(
Remélem hamar felszívódik és mehetünk talizni veletek :) Addig meg pihengess :)
Lenne egy kérdésem: túl sok magzatvíz mitől lehet? Az amnió után nem rendeződött :(

Mamacka :)
Nagyon csini a pocid :)
Áron nagyon kis édes :)

Vali :)
Alízzal most már leülhetnél beszélni, hogy hagyjon aludni éjjel :lol: :lol: :lol:
Keddre egy nagy kalappal :)
Lehet, hogy nem tudod, de ha az ember babát szeretne vagy babás, akkor nem kell apára "sapi" :wink:

Ildi :)
Te aztán halmozod az élvezeteket :D Alulról is, felülről is :lol: :lol: :lol:
Egyébként kedden nekem is jelenésem van a dokimnál.
Tali részemről oké, már mi is meggyógyultunk :)
Na ez már igen :) Ügyi vagy a vezetéssel :D Még a végén a belvárosba is bemerészkedsz :D
Egyébként most én is gyakorlom a vezetést a nagy autómmal :D
Milyen kezelésre mész? Csak nem kényeztetni magadat? Már 3 hónapja nem jutottam el fodrászhoz sem :oops:

Gyöngyi :)
Inkább örülj, hogy semmi félelem nem maradt benned a múltkori kaland után :)
Nekem is a sütőport mondták, de nálunk nem vált be a hangyák ellen :? A tuti módszer a lefújás maradt. Ezzel néhány hónapra eltűnnek a dögök :wink:

Boscó :)
Sajnálom :( De azért ne süllyedj el, majd legközelebb :)

Angi :)
Lidi nagyon aranyos :D
Ovival mi a helyzet? Néztetek másikat is Lidinek?
Ha jól emlékszem neked van jó bőrgyógyászod? Meg tudod adni az elérhetőségét?

VokEszter :)
Ez nem semmi összegzés :D :wink:

Voltam ma védőnőnél. Jól rám hozta a frászt, hogy a kisasszony még mindig keresztben fekszik (legalábbis a szívhang elhelyezkedése miatt) :( Hát bárhogy is van, remélem irányba fordul a szülésre :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Lidke :)
Ennyit találtam Déváról:

Déva (magyar)
Sorsának alakulását sikeressége befolyásolhatja. Ez számára mindennél fontosabb. Emiatt gyakran választja a hivatást és a karriert. Folyamatosan küzd azért, hogy elismerjék és felnézzének rá. Azonban ez csak a párkapcsolatban sikerülhet, ezért minden azon múlik. Szereti, ha körüludvarolják és érezheti fölényét. Emiatt rendkívül fontos az olyan pár, aki feltétel nélkül bízik benne, aki mellett kiteljesedhet. Fontos, higgyenek benne, de ezzel nem szabad visszaélnie. Nem fogad el semmilyen irányítást, nehenez rendelődik alá, kivéve ha ő akarja. A családban is megpróbál vezetni, ezért sokszor domináns. Ennek gyakran az lehet az ára, hogy nem érzi megfelelőnek partnerét. Ez kielégületlenné és magányossá teheti. Nehézségeit az öntörvényűség és az élvezetek okozhatják.

Neve az ősi magyar Gyeu személynévből származik, de más magyarázat szerint szláv eredetű. A szláv deva lányt jelent. Ez az elnevezés régen olyan várakra vonatkozott, melyeket lányok befalazásával próbáltak bevehetetlenné tenni.

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Annácska!
Bőven van még ideje a befordulásra! Nekem az első nst-n azt mondták, hogy nincs befordulva, nagyon neki is keseredtem, míg a dokit vártam utána, de a vizsgálatnál kiderült, hogy már be volt fordulva, csak még nagyon magasan volt. Sógornőmnek az UH szerint is keresztben fekszik még a baba, de azt mondta az orvosa, hogy ez nem olyan igazi keresztben fekvés, mert ha egy picit is lejjebb van valamije, akkor az első komoly összehúzódás azt a részét lenyomja majd. Úgyhogy ne hagyd, hogy a védőnő paráztasson! :evil:
Apának amúgy igaza van! Nekem már most elképzelhetetlen hogy soha többé ne legyek terhes! Pedig mikor az vagyok, nem igazán szoktam szeretni! Ki érti ezt? :roll: :wink:
Azért téged is megértelek, nekem ez a vajúdás is óriási élmény volt már, hátmég akkor a szülés milyen szuper lehet! :D Dokinénink sajnálkozott is, hogy pont a jóból maradtam ki, miután végigcsináltam a nehéz részt. Hát, nem tudom. A kitolásról is annyi rosszat hallottam már. :roll:
Mennyivel több a magzatvized?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Hú, köszönjük! :D Attilának már fel is olvastam, azt mondta, hogy jónak nézünk elibe! :D

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Lidke!

Még egy csomó allergéntől eltiltott engem is a dokinéni anno: az olajosmagvak és az aprómagvasok is ide tartoztak. Különben a homeopátiás szakorvost akartam ajánlani én is. Szegény Keve. Nem is láttam még ilyet. De így világos.

Gyöngyi! Nem riaszt a por, hanem beviszik a fészekbe, ott megeszik és szétdurrannak tőle. Szóval kérdés, hogy mennyire éheztetted ki őket eddig? :lol: :lol: :lol: Mert ha nem éhesek, akkor még pár nap türelem.... 8) :lol:

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Annácska: a barátnőm közel 4kg-s második babája a 38. héten fordult be.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Melitta!
Nekünk ezeket már az I. nőin mondták, hogy nem szabad a szopi alatt enni, pedig én az eperért majd' megveszek!

Én mindjárt felrobbanok! Dévát korai csípőszűrésre küldték, ami a jövő héten lenne aktuális, erre közölték, hogy nincs már erre a hónapra időpont, ha fontos, akkor próbáljuk meg az ortopédiai klinikát!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 



Csajok!
Pötyi szerda este óta kap antibiotikumot, hurutos torokgyuszija van, meg nem lát szegény a takonytól. Annyira sűrű, hogy a porszívó is alig szívja. Láza nincs, csak hőemelkedése, de olyan bágyadt, mintha lenne... lehet rossz a lázmérőnk, szerezni fogok egy másikat. :(
Kérdésem és aggodalmam (nem elég ami van): normális, hogy szinte semmit nem evett még ma? És nem kéne már gyógyulnia? Nagyokat alszik, ezzel nincs baj, csak nem eszik szinte semmit (eddig sem volt nagy evő). Még sosem volt ilyen beteg. Amikor eddig kétszer antibikát kellett kapnia, nem volt ilyen bágyadt és étvágytalan. :roll:
Jaj lányok, nem könnyíti meg a dolgom ez sem. Vasárnap megyünk le Debrecenbe. Maradok vele, remélve, hogy megérti Anya nem emelhetek, feküdnöm kell.
Annyira anyás most még a betegség miatt is és látom rajta, hgy félt engem. Mondtam neki, hogy nem kell félnie éjjel, anya vigyáz rá, meg itt van Nyúlurfi is vele, meg Zsuzsija. Apa is itt alszik a másik szobában. És kérdeztem, hgy ő kire vigyáz? ANYÁRA! -volt a válasz. :shock:
Na megyek, mert most már tombol Piri (köszi Annácska! :roll: ) és fetrengek a fájdalomtól is.
Mindenkinek szép hétvégét!

Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Bartika: A Lili novembertől februárig volt tiszta takony, ő se javult gyorsan. Én ha beteg vagyok, napokig nincs semmi étvágyam, és úgy vettem észre, a Lilinek sincs. Szerintem most a legfontosabb, hogy a folyadék bevitel meglegyen. A higanyoslázmérőnél semmi se pontosabb (szerintem). Nekünk volt már fülbedugós, digitális, de mindegyik össze-vissza mért. Mennek a gyógymanók Pötyinek, meg neked is drukkolok, hogy a fájdalom elmúljon

Scullyx: Nem tudom van-e kinnt már netetek, de azért Boldog szülinapot Laurának (küldtem sms-t, e-mailt és msn-t is :P ) Valamelyiket csak megkapod

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Barti
Szegény Pötyinek a torka fáj és levegőt se kap az orrán érthető,hogy nem akar enni.
Melyik antibiot szeditek? Heninél a Cedax baby pl egyáltalán nem használt...váltani kellett.
Én visszavinném a hétvége előtt még egy kontrollra.

Annácska
Azt mondták a vizre polyhidramnion vagy csak az átlagosnál kicsit több?
Tali de jó volna!! Ma voltam kinn a DM-ben (ami nagyon közel van hozzánk) a héten ez volt az első sétám...már lassan el se hiszem,hogy van élet a szobán kívül :roll: ....de a kishercegért megéri a fekvés :lol:

Lidke
én is arra gondoltam,hogy esetleg te eszel sok tejterméket de látom nem....
Keve bőre végül mitől jött rendbe?

Vali
Nekem jövő hét csüt lesz újra kontroll.... nem hiszem,hogy teljesen eltűnne addigra. Van akinek 6 hét alatt semmit se változik a mérete. Nekem már az ötödére csökkent...(csak a kiindulási méret volt jó nagy) és mindig hétről-hétre egyre kisebb a vérömleny, babácska meg ügyesen egyre nagyobb. :D Csak lassú folyamat a felszívódás... :roll:

Gyöngyi
Kapható ragasztós hangyacsapda is ha van ott is vonulási útvonal ahova Lili nem ér fel oda rakhatnád.



Olgo :D
holka
 
 


Mamacka
aranyos vagy!! :D
Vigyázz magatokra te is! De jó,hogy már a 30.héten vagy! :D Elhiszem,hogy meghatódtál,hogy Áron nevén szólította a kistesóját, nagyon édes lehetett!
holka
 
 


Bartika!
Szerintem is vidd vissza a hétvége előtt, vagy legalább hívd fel az orvost, hogy nem javul a Pötyi. Szerintem (bár én szerencsére nem vagyok szakértő) az antibigyótól már javulnia kéne. A nemevés viszont akár napokig is belefér, az a lényeg, hogy igyon. Keve a múlt héten pár napig szinte csak joghurton meg üres husilevesen élt.

Olgo!
Keve végül a tápszertől jött rendbe. :cry: Mikor végül vissza tudtunk térni a csak anyatejre izgultam is, hogy nehogy megint kijöjjön, de akkor már nem volt baj.

Nálunk a mosogatógép mögül ömlik a víz! :evil: Remélem az alattunk lakóhoz nem folyik le. :roll: Attila már vizsgálja az eredetét.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Bartika,
jobbulást Pötyinek! Szerintem is ok ha nem eszik pár napig. Ha meg nem javul, akkor inkább ma vidd vissza. Bár gondolom Debrecenben is van gyerekdoki ismerősötök.
Lidke,
jaj, az gáz ha ömlik a víz. Remélem gyorsan orvosolható a probléma.
Annácska,
köszi a kérdésed, de csak áprilisban lesznek nyílt napok és akkor megyünk nézelődni. Van 1 Szivárvány nevü ovi, amit dícsérnek itt a házban lakó anyukák.
Szerintem van még ideje a babónak befordulni. Doki mit mond?
Vali,
hogy aludt a kis ébresztőórád?
Mamacka,
nagyon megható lehetett Áronod. Szép nagy a pocakod már!
Olgo,
szegény akkor még fekvés lesz 1 darabig. :( Igazad van, a kicsiért mindent. Holnap nálatok lesz 1 kis ünneplés? Kaptál Boribont? Mi ma megvettük a kirándulós részt. :D

Mindenkinek kellemes 7végét! Jó lenne, ha nem esne.
angi79
 
 


Angi
Igen, Peti megvette a héten a szülinapos részt..azóta reggel-este átolvassuk vele :D És tudod mondtuk neki,hogy onnan fogja tudni,hogy szülinapja van,hogy lufik lesznek a szobában....Peti elment tegnap lufiboltba és teljesen bezsongott egy csomó színűt vett össz 60 darabot!! :lol: Ezeket ma éjjel kell felfújnunk :shock: :roll: :lol:
Azt hiszem a húsvét utáni taliból...ápr vége lesz :( .
Ezek szerint ti már készültök a tavaszra a kirándulós résszel :lol: !!


Lidke
És mennyi anyatejes szünetet tartottál Kevénél? Tök ügyesek vagytok, hogy utána visszaállt a szopi.
holka
 
 


Angi
igen idejön hozzánk mindenki,nagyszülők,dédik,Henci keresztszülei.
És mindenki nagyon rendi nekem nem kell csinálnom semmit. Bevásároltak és anyósom főzi az ebédet, anyum sütiket csinálja, Petim meg rendet tesz. Arik nagyon.
holka
 
 


Na , most biztos kapni fogok :) Ha nem lázas, és nem zöld a taknyi, akkor én nem vinném vissza az orvoshoz, és antibiotikumot se adnék,mert az akkor vírus. Ha zőld taknyi van és nem hat az antibiotikum, akkor mondjuk lehet, hogy mást kéne iratni. (mondjuk én a lehető legritkábban megyek orvoshoz,ugyanis a Lili már a váró láttán sírógőrcsöt kap)

Barti: Ha fehér a taknyi ezt csináld vele: Coryzalia 4x1, oscillo heti negyed pellet, fülmelegítés (nálunk ez nem ment) naponta 20 percre.Persz az orrszívás is kell. Minket ez tett helyre végűl

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Heni,
nagyon boldog 2.szülinapot kívánunk Neked!!!
Kép
angi79
 
 


Heni: Isten éltessen sokáig második szülinapod alkalmából

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Heni!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


HENI! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Lányok, SOS tipp egy étteremre, ahol netán játszósarok is van? Nem fontos, hogy belváros legyen!

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Heninek nagyon boldog második szülinapot!!!

Kép
vas
 
 


HENI!!!

Nagyon boldog 2. szülinapot! Isten éltessen sokáig!!!

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Anyucik, elmaradoztak az ilyen volt, ilyen lett képek! Lili, Liza - most nagy hirtelen ők ugrottak be! Hajrá, kéretik pótolni! :D

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Akkor itt két lehetőség játszóházas étteremre:
http://www.hullam-vendeglo.hu/
www.trofeagrill.hu - ezt köszi Cory, ide megyünk.

Hátha valakinek még szüksége lesz rá...

Lányok, Zazi születése óta először lakkoztam: meggypirosak a körmeim!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Rakok majd képet, csak a régiek a fenti gépen vannak, le kell mentenem a laptopra még :)

melitta: szupi, hogy van ilyen hely. Jó szórakozást. Meggypiros biztos szép, zazi mit szólt? Én csak régimódiasan franciázom :) , de ma virágot ültettem és le is szedte a lakkot :? Ezért lenne jó a műköröm

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Heni

Nagyon boldog születésnapot!!! :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


HENINEK nagyon boldog 2. szülinapot!!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Henike!
Kívánunk neked nagyon sok boldog születésnapot!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Csatlakozom! :D
Heni!
Boldog szülinapot! :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Heninek mi is Nagyon Boldog 2. Szülinapot kívánunk!
Kép

Kép

Kép
nancsika
 
 


Heninek nagyon boldog 2. szülinapot kívánok! :D


Kép


Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


A meggypirosat amikor meglátta a Zazi, közölte, hogy Piros! majd hozzátette, hogy anya nem bánt... hogy honnan vesz ilyesmit???
A Trófeában voltunk és remekül érezték magukat a törpék! A felszolgálók előtt pedig le a kalappal, hogy milyen figyelmesek a gyerekekkel és hogy mennyire tudnak velük együtt mozogni! Szuper volt, tényleg!

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Sziasztok!

Vadasparkba nem jutottunk el, hála a tegnap esti esőnek. Nem akartunk dagonyázni. Majd talán holnap.

Melitta!
Most duplán irígykedem! Kimozdulás miatt, meg a meggypiros körmök miatt is!
Milyen volt a Trófea? Melyikben voltatok? Déva keresztapája csütörtökön azt mondta, hogy az újbudai nagyon gázos, ő csak bement, aztán jött is ki. :roll: Nekünk meg az lenne a legközelebb, ha esetleg eljutnánk valahova.

Gyöngyi!
Én úgy tudom, hogy az antibiotikumot nem szabad abbahagyni a tünetek megszűnésekor.

Olgo!
Hogy sikerült a buli? Képeket is kérünk!
Szopit nem abbahagytuk, csak nem volt elég a tejem, Keve öt hetes korára fogyott 20 dkg-ot egy hét alatt. (Addig ő is nagyon jól hízott.) Másnap rohantam vele az akkori doktornénihez, hogy adjon tápszert, de közölte, hogy ne aggódjak a súlya miatt, és nem volt hajlandó tápszert adni. :shock: Azonnal elkezdtünk másik orvost keresni, de így is két hét volt, mire végül a volt sógornőm közbenjárására találtunk. Addigra a Keve csont és bőr volt, a mostani doktornénink azt mondta mikor már rendbejött a gyerek, hogy ő nagyon rossz állapotben vette át, és neki is komoly fejfájást okozott, hogy hogy fogja magát összeszedni, csak nem akart engem még ezzel is idegesíteni. Ő adott tápszert is, hogy ha úgy látom, hogy éhes a Keve, akkor legyen (persze gyorsan rákapott). Mire hozzá eljutottunk, addigra már több tejem is volt, mert rengeteget fejtem, aztán elmentünk szoptatási ambulanciára is, ahol kiderült, hogy több forrása is van nálunk a bajoknak, valahogy minden összejött. :( Ott ajánlották az sns készüléket, meg az éjjel-nappali kétóránkénti fejést. Attila kivett egy hónap szabit, mindent ő csinált, én meg vagy fejtem, vagy szoptattam, vagy sns-sel etettem a lefejt tejet (eleinte még a tápit is) a gyerekkel. Éjszakánként meg kétóránként fejtem fél-fél órát, így tudtunk visszaállni a csak tejre. :shock: Közben jártunk a Dévényesekhez is, ott három alkalom után rendbejött a Keve szopási gyengesége is. A vége az lett, hogy Attila odafektette a mi ágyunkba a Kevét, mert így felkelt éjjel szopni, és nem kellett nekem felkelni a fejéshez. Azóta is velünk alszik, de nem baj, megérte! :wink: Meg szeretjük is, hogy ott van, bár pont ma mondta, hogy ő a Dévával a kanapén akar egyedül aludni! :shock:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Köszönöm szépen Henim nevében is a köszöntéseket :D
Nagyon aranyosak vagytok!!! :D :D

Az ünneplés nagyon jól sikerült,Heninek már 2 hete mondogatjuk milyen lesz a szülinapja : először reggel lufik,majd jönnek a vendégek, ebédkor mindenki körbeüli az asztalt majd ebéd után a torta a 2 gyertyával és utána az ajándékok. Heni olyan édes volt egész nap vigyorgott. A lufiktól teljesen kész volt! :lol: A vendégeink egész nap itt voltak,keresztszülei fél 10-kor mentek el. :)
Nálunk karácsony óta a Duplozás a sláger, szóval ajándék a duplo lovarda és farm volt meg vettünk még egy alapdobozt.
Kapott még egy tök jó kreatív asztalt(gyurmázhat,rajzolhat rajta és minden lemosható utána),2 székkel a keresztszüleitől.

Holnap teszek képeket csak most kiélvezzük, hogy vasárnap van és apuja is itthon lehet velünk :D
holka
 
 


Lidke
Nem is tudtam,hogy ilyen küzdelmes volt nálatok az első néhány hónap!! :shock: De nagyon ügyesek voltatok!
Keve nagy bátyus de édes...elrendezi,hogy hol akar aludni Dévával :lol:
holka
 
 


Lidke!

Ott voltunk és nekem nem tűnt gázosnak. Igaz nem tudom, mire gondolt. Az ételek remekek voltak és a kiszolgálás is. Mondjuk nem tudom milyen egy nem izgőmozgó gyerekkel igazi vendégként ott lenni és azt sem tudom, hogy a többi Trófea milyen... Én maximálisan meg voltam elégedve, persze erre biztosan ráfejelt az is, hogy az alaphangulatunk nagyon jó volt! :wink:

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Mára pedig boldog névnapot HENINEK, csakhogy halmozza az élvezeteket a kishölgy! :lol:

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Hűűű, Heni! Remélem kényeztetnek anyáék! ;) Boldog névnapot!

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Hát akkor, hogy Heni ne hagyja abba az ünneplést, boldog névnapot neki :!: :!: :!: :!: :D :D :D


Kép
vas
 
 


Heninek kicsit megkésve is boldog névnapot! :D

Kép


Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Sziasztok


Heni Isten éltessen!


meg még azokat is akikről esetleg lemaradtam... :oops:

Olgo
Ma már a 33. hetet töltöttük!!!



Teszek alkalomadtán képet is ma kellett volna fotózni... Áronom kicsit beteg hajnali kettőtől három négyig egyhuzamban köhög... :(

Andor jól van sokat mocizik.

Lakás alakulgat... kijelentettem, hogy két hét múlva költözünk ha törik ha szakad :roll: :shock: szükségem van arra, hogy tudjam hova viszem haza a gyereket, és ha lehet még a dobozokból is ki tudjunk pakolni mielőtt hazaérünk a kórházból!

A jövő hét végét alig várom! nyuszifészkeket fogok építeni após kertjébe Áronomnak, egy éve még nem élvezte volna, de most nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit szól hozzá! :)

Tegnap megkereszteltük negyedik keresztgyerekünket! Hihetetlen mekkora a kiskölök... nov 9.-én született és már nyolc és fél kiló!!!! akkora pelust hord mint Áron meg mint a három éves bátyusa! :shock: :roll: :lol: :lol: :lol:


Betegeknek jobbulást!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


húúú laptetej?

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Jó reggelt!

Lidke, Melitta,
én csak jót hallottam a Szerémi úti Trófeáról.
Mamacka,
jobbulást Áronnak!

Mi a 7végén kirándulgattunk. Szombaton lementünk Siófokra. Sétáltunk, etettük a kacsákat. Lidi nagyon élvezte csak állandóan azt mondogatta: "Anya, menjünk be, ússzunk. Be akarok menni a kacsákhoz."
Tegnap meg felfedeztünk 1 klassz helyet, az Öböl XI-et. Most még olyan csendes, mert nem nyíltak meg az éttermek és csak páran sétálgattak ott. Van 1 klassz játszótér is.
Lidke,
pont rád gondoltam, hogy ez nektek is biztos klassz lenne babát sétáltatni. Eljutottatok a vadasparkba?

Kép:
Kép
Kép
angi79
 
 


sziasztok

Heninek utólag is boldog névnapot

Angi: de jó kis hétvégétek volt. Mi nem voltunk sehol :?

Lidke: Aha,ha már szedi az antibiotikumot,legalább 5 napig kell is szedni. Most visszaolvasom, hogy mekkora baromságot írtam, ami ennyire félrevezető lehetet :oops: bocsi

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Lidke:Ja,végül is én írtam tényleg egy nagy hülyeséget,bocsika

Barti: Miújság veletek? Pötyi gyógyulgat? Műtét mikor lesz?

Eráékról tud valaki valamit? Visszaolvastam a tavalyi évet egy kicsit, és találtam Eráékról képeket. Remélem nem sokára megint ilyen életvidám fotókat tud feltenni a kis családról

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


És nem jött be a sütőpor :evil: , szóval most drasztikus leszek

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: