Sziasztok!
Én is itt vagyok ám napok óta, csak "olvasó" üzemmódban. Mert amire elolvasom a lemaradást, addigra úgy elmegy az idő..Teljesen el lehet veszíteni az időérzéket itt a fórumon. De persze ez nem baj!
Csak pár reakció, így hirtelen:
Babyteve, sajnálom a kh-i bennfekvést. A babákért mindent!!
Szőlő, nagyon jók a pocakos képeid!!Főleg a legelső!
Ja, és én sem megyek 1 ágyasba. És nem csak a pénz miatt. Amúgy elég furcsa, hogy a babát az elsőn (a normál 5 ágyas osztályon) ki sem lehet vinni a látogatókhoz, még egy pillanatra sem, viszont aki 1 ágyasba megy a 2-ra, annak a liftbe, lépcsőházba kell össze-vissza vinnie...Elég éredekes..Ilyenkor már nem számít a baba??
Mary, örülök a jó "házhíreknek" és a még mindig sok energiádnak..
Emi, mielőbbi jobbulást, én a múlt héten voltam elég rosszul, és pont arra gondoltam, hogy ha ilyen gyenge-fázós-hőemelkedős állapotomban indulna be a szülés, nem is tudom mit csinálnék..
Klarka, gratulálok a kisfiúhoz!! Erősíted a táborunkat!
Bambi, elképesztő amit írtál a MÁK-ról...Hogy lehet vki ilyen bunkó??
Szösszenet, örülök, hogy sikerült átteni a szülés napját ápr. 2-re! Örülök, hogy minden rendben volt az NST-n. Én hétfőn csak pár mp-ig hallottam a kisbabám szívhangját, mert többen voltunk egy szobában és sajnos lehalkították..

Ja, megvan a nevünk!! (jobb későn, mint soha) szóval: BÁLINT lett a befutó..Majd a táblába beírhatod, ha frissíted. (Köszi)
Csöppke, jobbulást Dominónak! Már elég ré írtad, hogy beteg. Sajnálom.
Gabcika, gratulálok a kislányhoz!! Lányt szerettetek volna, ugye? Sajnálom viszont az anyagi problémát, tudom hogy megkeseríti az embert..Fel a fejjel, remélem hamar megoldódik!!
Ercsi, Be-Be nagyon szép a pocakotok! Nektek is csak hasatok van, semmi más!
Már elég jól állok a kisruhák mosásával-vasalásával.
Most már nincs sok hátra, nagyon izgi!! szóval nem is árt a haladás..
Amúgy azt hittem, ilyenkor már jobban fogok parázni, de elég nyugodt vagyok még. Aztán lehet, hogy holnaptól bepótolok mindent, és távol leszek a higgadtságtól...
Timi