Vééégre süt a nap

Az irományok egy része még keddi. De sztem észreveszitek
Móni

na ja Lilla még nálunk is magyaráz

én hulla vagyok, vacsi szintén nincs

hideget kap ma az embör asszem ....
Jajj azért volt ebben egy két durva dolog is ...
akkor lett még egy cirkáló
Timi
az igen. Ma nekünk is volt ilyen éktelen sírás Lilla is keresztben csak ő meg lefejelte a rácsokat azon a szakaszon ahol nincs fejvédő

volt bőgés, látszik is a nyoma.
És érzem ez még csak a kezdet...
Most néztem meg a gmailt

husi musi Máté cuki
Mírát valamiért nem tudom megnyitni

pedig olyan kíváncsi lennék.
Bongyi

akkor megint +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Dettyk
áá tuti zselézed
Hát én sem tudom ki az a hülye aki ha a gyerek elaludt utána turkálni fog a szájában egy rongyal.

sztem egyből inkább mossuk meg a ki sem nőtt fogait
2 fog
Regi
Szerintem hat, ha nem nagy a baj.
Térd: tegnapra nekem is bekrepált a térdem. Csak úgy tudtam lépkedni, mint a terminátor

hajlítás nuku és kalsszul bedagadt. Nekem nincs jelentősebb súlyfeleslegem +5 kg, viszont Lillát naponta cipelem a 4.-re és néha némi bevásárolt
cuccot is, igaz nem olyan sokat, mert én neten vásárolok be. No remélem elmúlik és csak egy átmeneti állapot. Amúgy sztem azért lett, mert tegnap előtt Lilla nagyon nyűgi volt és magamra kötöztem úgy porszívóztam. És ugye mivel hajolni sem lehet
a hátam miatt így guggoltam...no tesssék oszt itt a végén hadirokkant leszek. Most már se hajolni se guggolni

akkor hogy azt még nem tom'.
Silka
Jééézus no jó az azért más

még jó, h él és még babát is vár.
Doki
Oltás nekünk is 1 éves kort javasoltak (nem kötelező) amíg nem jár állandóan közösségbe addig nem indokolt. Nekem a védőnő (3 gyereke vanI) a két cocus-os oltás és a bárányhimlőt javasolta, ez utóbbit csak azért mert én nem voltam.
Ha nem szoptatok már akkor kapja meg ő is én is.
Viranka
Heni
Péterke
Juba
Én még most is majd összepisilem magam rajta

pedig most már sokszor csinálja
Irina
Nekünk vízálló és csak szappanos meleg vízzel átmossuk. Ja mert az a hőmérő csak az övé.
Duma: nálunk most jajjajaja, nyanyanya, dejdejdej a tuti

2 napja. Meg is lepődtem, h egyszerre ennyi minden ja és a brüüü nyálfújással együtt
Miléna
Nekünk is volt pár ilyen napunk. Tuti a foga....semmi mást nem tudsz tenni csak türelem és szeretgeted. Az hiszem ez a fogzásos nyűgösség most már hullámokban jön.
Nálunk tegnap óta épp jobb a helyzet de előtte az volt amit te írtál
Ja igen és ahogy Irina írta a front is lehet. Ezek a jövő menő frontok még engem is megviselnek, ő meg sokkal kissebb.
Irina, Silka
Ja üveges gyümiben én is egyet értek. Gyakorlatilag csak almát tudnál adni a gyerkőcnek. Vagy vehetsz fagyasztottat, de őszintén akkor már inkább üvegeset veszek és még pacsmagolni sem kell.
Zsuzsóci
Édesek
Kolbi
Cukii Mátéééé

kúszós videó????
KTimi
Ezt hol csináltad?? Nagyon jó
Köszönöm, h máris köszöntetek minket.
Anikó
Kaja közben (Regi) Lilla is belenyúl, meg a szájába is mikor jól televan, aztán jól megfogdossa anyát

és ő pedig nyammog

így eszik, h nyam nyam nyam nyam

miközben ízlelget
Ivás, hát igen nekünk csak a granulátum tea jött be ivásra, de az nagyon. Tudom, h a Hipp málna-csipkében van némi cukor, de nem hiszem, h annyi lenne, ami ártana.
Amúgy is egy üvegnyiben csak 2 kiskanálnyi van szval nem jelentős. Viszont a sima vizet egyenlőre sehogyan nem issza meg. Mondjuk még a sima ízesítés nélküli csipketea is bejön itt ott.
Viszon jobban iszik mióta Sinlacot kap és megint eszünk gyümit is.
Cukor: csajok én is úgy vagyok vele mint Sense. Szerintem a bébi kajában nincs annyi cukor és valószínű nem is olyan mint a kristálycukor, amit persze semmibe nem rakok.
Sztem attól semmi gond nem lesz, amit a bébikajában megeszik.
Gica
Mi baba-mama jógára járunk és Lilla imádja. Az alvás valahogy mindig jól jön ki. Akkora mindig felébred mire a torna van, szopizni meg ha nagyon éhes közben is lehet.