A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Mango,
lehet, hogy erre nem is lehet igazán felkészülni...
Én úgy érzem, hogy még egy csomó mindent el kell intéznem mielőtt kibújik.

Na, a védőnéni helyett após tett villámlátogatást :? Nagy szerencséje, hogy anyóst nem hozta, mert kapott volna anyámtól a múltkori "nincs kedved tovább dolgozni" beszólásért...
Viszont após rendes, mert mondta, hogy ha szülni készülök és nincs itthon a párom, akkor nyugodtan hívjam őt. Majd ő bevisz a kórházba...

Kép
emi29

Babyteve, sajnálom hogy be kell feküdnöd.... Azért remélem még hazajöhetsz!

Emi, jobbulást... Hozzám is akkor jött (volna) a védőnő mikor beteg voltam, de én bizony lefeküdtem aludni mikor nem voltam jól, nem érdekelt ha közben jött volna...

Szössz, nagyon örülök hogy sikerült áttenni 2.-ára!!!! :) :) Mostmár megnyugodhatsz :wink:

Mango, fel a fejjel! :) Csenge mikor lesz otthon?

Csajok, ugyan ez még csak a 33. hét, de már egyáltalán nem félek a szüléstől. Már csak az aggaszt hogy Mazsi még nem érett, még bent kell maradnia egy pár hetet, de én a magam részéről meg készen állok. :)

SOTE II-s mamik, nem tudom ki akar egyágyas szobát, "belső emberem" infói szerint első gyerekes anyukáknak nem ajánlják, mert kb napi 2x nyitnak rájuk, nemigen tudnak semmiben segíteni, eléggé magára van ott hagyva az ember. Mondjuk én eleve sem akartam napi 10.000-ért.

Kép Kép
szõlõ

No, apa most hívott..........elment a fószer és aláírta a szerződést...nem miénk a lakás.............megkönnyebbültem megmondom őszintén......... :D :D

A fenének sem hiányzott h egy 2-3 hetes kismókussal nekem költözni kelljen.....apa akkor segíteni sem tudna, mert v.kinek meg költöztetni kéne...és szegény Szonjababámmal ki törődne????? Ez a legjobb ami történhetett.

Nem hittem h ennyire megnyugszom.....

Most aztán szólok az ingatlanosnak is h ne merje tovább árulni, és apát is lecsapom ha még v.kit idehoz....

Mindig úgy gondoltam h nem történik semmi ok nélkül. Még nincs itt az ideje h tovább lépjünk. :D

Az álmom meg tudom mostmár ezt jelentette....amikor vizsgázni szoktam menni és vérrel álmodok akkor mindig elvérzek a vizsgán......most a lakás esett kútba annak ellenére h ez tök jó nekem...lesz ki segítsen és lesz ki Szonjázzon.

Hmm...mellékállásban elmehetnék jósnőnek!

mango! a 2 . baba már nem olyan érdekes az apáknak....tudják mivel jár a terhességünk...van egy kiskrampusz már aki lekösse őket és a kedves asszony pajtás sem olyan mint nem terhesen.
Nálunk is hasonló a helyzet...annak ellenére h néha a fejemhez vágja többet kéne Márk-babával foglalkoznom...és neked kisszívem nem? De nem izgatom magam különösebben, Az előző terhességem is Szonjáról szólt és ez is róla szól. Ha meglesz a baba úgyis kiköveteli a figyelmet. Úhogy ezen a részen sikerült túltennem magam. és mostmár egyre türelmetlenebbül várom a nagy találkozást, ami remélem még odébb lesz azért de már izgulok.
Ja meg félek is nagyon a szüléstől, de remélem a kívéáncsiságom elküzdi a félelmemeet. Végtére is van még idő addig.
Vendég

babyteve! nagyon sajnálom h be kék feküdni! Nem egy könnyű időszak az biztos de biztos lehetsz benne h a gyerekek is túlteljesítenek ha gond van és nem lesz gond otthon sem. Kutyiknak ad eni a nagyfiad. ha megérinti a felelősség szele akkor fantasztikus szárnyakra kapnak ezek a kölkök......nem lesz baj...de nem is lennél igazi anya ha nem aggódnál!!! :D Ne izgulj, nincs olyan messze a vége!
Vendég

[quote="kisscica80"]
írta:
kisscica80Szőlő
Nagyon jók a képeid, de Anikótól nem is várhatunk mást, és persze a topmodell mamiktól!
A meglepi kép tökre ötletes!! A labdát is Te vitted??

Igen. :) Előtte sikáltam egy jó húsz percet :lol:

Kép Kép
szõlõ

ennyi helyesírási hiba....ha látná a magyar tanárom.... :?
Vendég

Szőlő, Csenge mindjárt itthon lesz, de klubozás után mindig kidől, alszik vagy 2,5-3 órát.. A munkások közben olyan mocskot csináltak a fürdőszobában+ konyhában+ rlőtérben, hogy undorító, áll a por vastagon mindenhol és mivel a főnyomócsövet cserélik, nincs víz....

Babyteve, kitartás, vigyázz nagyon a kis huncutokra!

Emi, én még néha most is elgondolkozom azon, hogy jól csinálom-e a dolgokat.. de imádom a gyerekem és ő a legfontosabb és szerintem az a legfontosabb, hogy szeretetben nőjenek fel!

Csakhogy fényezzem a családom.... tegnap felhívtam nagyimat... na milyen témát dobott volna fel így szülés előtt, ha nem a 3., félresikerült szülését. Az eszem megáll. Látszik, hogy anyám anyja, mert ő meg az első vetélésével szórakoztatott, amikor Csengével bevéreztem és nem kaptunk túl sok esélyt. Éljen a jóindulat!

Nono ne már, nem jött össze a lakás? :( :(
Képzeld, én meg fordászhoz megyek holnap... nem is tudom mikor voltam utoljára, idén még nem az biztos. Micsoda igénytelenség :( én egyébként ettől késztülök ki, hogy ennyi időm nincs magamra. Egyébként én is egyre jobban várom a picit, a szüléstől én is egyre jobban félek. Tegnap beleszúrt egyet a pocimba és beugrottak képek a szülésről...... De most más lesz a dokim és a szülésznőm is, hátha így kellemesebb lesz..

Kép
Kép
mango.

Mezsó azt irta az sms-ben, hogy nem igazán szopizik Blanka... ettől is lehet sárga, nekem is necces volt Atis, de ő azért nem szopizott, mert betápszerezték a csecsemősök. Mezsónak ha jól vettem ki a szavaiból, van teje, csak Blanka nem nagyon van "ráindulva" a cicire... de reméljük, minél hamarabb rájön, hogy neki az a legjobb és javulni fog a sárgasága is! Meg kéne próbálnia többször szopiztatni, hátha....
Jó lenne, ha már otthon lennének!

Babyteve!
Remélem, kiengednek még azért! A fájások nem jók... :( dehát a babákért mindent!!! Ha neadjég benntartana a doki, ha megyek jövő héten (vagy azután) nst-re a Jánosba, megnézlek, merre leledzel... :) Az elsőre fektetnek vagy a másodikra???

Szőlő!
Köszi! :wink:

Szössz!
Akkor most már megnyugodni! No para!
Vendég

Közben kapcsoltam ám Nono, hogy örülsz, hogy nem kell költözni, csak egy nagyobb lakás mégis egy nagyobb lakás...

Szőlő, hát ha én magamra gondolok Csenge születése után. Még a pelenkázás is nagy kihívás volt, hát még a fürdetés.... Most kb. 20 másodperc a peluscsere (többet nem is marad egy helyben a kisasszony)
A mumus nálam mégis a köldökcsonk...

Kép
Kép
mango.

Pumpóka, szívesen :wink:

Mango, nekem szerencsére lesz segítségem itthon miután hazajöttünk, de egyelőre én azt sem tudom hogy kell megfogni egy babát, nem hogy fürdetni :lol:

Kép Kép
szõlõ

mango! Igaz, hogy a nagyobb jobb, de most nagyon őszinte leszek!
25 évesen olyan lakásunk van, mint a környezetemben a 30 felettieknek, olyan a berendezés, amitől sokan elájulnak....olyan a lakókörnyezet amiről megint sokan csak álmodoznak és nekem megadta a JóIsten h ilyenem lehessen és hitel sincs rajta csak ippeg. A 2 gyerkőc egy szobában lenne akkor is ha 10 szobás lakásunk lenne mert ki szeret egyedül aludni?
Nem rokkanunk bele a fenntartásba ha azt mondom szeretnék elmenni kicsit vásárolni akkor megtehetem (ésszerű keretek között persze), mind2 nagyszülő nagyon sokat segít, egy kis időegyeztetés és meg van oldva h eljussak fodrászhoz v manikűröshöz.
És a leges legfontosabb hogy nagyon nagyon boldog vagyok itt. És apa is az. És mindenünk megvan...és vessenek meg érte de aki azt mondja nem fontos a pénz az hazudik......minden vasárnap misére járok és hiszem h van valaki aki figyel ránk és segít.
De látok nem egy példát a környezetemben ahol bizony megkeseríti a család életét a pénzhiány.
Egyenlőre gyesen vagyok...nem nagy pénz...ha nagyobb lenne a lakás nagyobb lenne a kiadás és nagyobb lenne mindenféle rezsi is és hitelt is kéne felvennünk.
És nem könnyű frissen szültként költözni...szültem....tudom milyen is az...és Szonja? Ki foglalkozna az ő kicsi lelkével...mert nincsenek illuzióim...meg fogja viselni a tesó érkezése.....de hogy apa sem tudna vele foglalkozni......meg még új lenne a környezete is....
ez sok egy alig 3évesnek.
Nem viselt meg a dolog h nem kell még mennünk innen. remélem nagyon boldogok leszünk még itt sokáig és ha eljön az idő majd a következő lakásunkban is.
Remélem nem tűntem nagyképűnek vagy beképzelt libának....nem akartam ezt a látszatot kelteni mert nagyon hálás vagyok mind a szüleinknek h lehetővé tették nekünk h itt élhessünk és a JóIsten is adott hozzá boldogságot!
Minden terhességi nyomorom ellenére tökéletesnek érzem az életem ebben a mai világban, ami lássuk be nem is olyan rózsaszín.

Még nincs itt az ideje annak ezek szerint h tovább lépjünk. Ha én is dolgozni fogok és kell majd a gyereknek külön szoba h elvonuljon egészen biztos vagyok benne h eljön az idő és a lehetőség is a tovább-lépésre.
Vendég

Köszi a drukkokat!
Emi, sajna, apa szülés után sem kap szabadnapot...vendéglátóban az ismeretlen fogalom... :( (Meg ha nem dolgozik, akkor egy fillér sem jön a házhoz)...
Pumpó, Szössznek üzenek majd, merre leszek, Ő megmondja majd...remélem, kedden már kiengednek...(mint a börtön...jajjjj)

Tomi szerencsére felelősségteljes kölök már, csak én is utálok egész nap tök egyedül lenni....7 évesen oda-vissza buszozott egyedül Németországba, 14 órás utak, szóval, Ő tutira jobban bírja majd, mint én...csak maga a tudat :D

Kép
babyteve2

Gabo: persze, amikor hazahozzuk akkor be lesz öltöztetve, de amikor itthon van és mondjuk meleg májusi nap lesz vagy júniusi akkorra gondoltam, hogy kell-e napozó. Szerintem amikor hazahozzuk még kabát is lesz rajta.

Emi: Bp-n a 17. kerben lakom és kistarcsai a kórház ahol szülnék, így nem hiszem, hogy ha mentőt hívnék odavinne, sőt, biztos vagyok benne, hogy nem. Persze nem oda tartozom, hanem a Bajcsyba, de arról eddig csak rosszat hallottam, így oda semmiképpen sem szeretnék kerülni.

Nono: érdekes, én is szédülök, pedig már régóta nem volt ilyen. A lakás kapcsán akkor jó lett a végeredmény? Ennek örülök. :) Legközelebb megkereshetlek a fórumon álommal kapcsolatosan? :wink:

Szüléstől én is félek, de ha nem hordom megint túl akkor úgyis megy majd minden magától. Csak azt az utolsó időt de utáltam amikor túlhordtam...

Kép Megjött a szopipárnánk -Lau persze felavatta ami a ráfekvést illeti.

Kép Kép
celesztina

Szőlő, nekem nem volt segítségem (most sem lesz), de meg lehet oldani egyedül is...pláne, ha tudod, hogy helyetted senki sem csinálja meg.. :D

Kép
babyteve2

celesztina! Kirakok egy táblát, hogy jósnő féláron jósol! :wink: Sőt kismamáknak ingyen!

17.ker! Most látom csak h nem is vagy tőlünk olyan messze. :D Én a 16-ban lakom azon a részén, ami közelebb esik a 17-hez. Laura szép kislány nagyon. Olyan hucut a mosolya mint Szonjának!

babyteve! nem az a kérdés h meg tudja e oldani egy anya , mert mint bebizonyítottam magamnak 39 fokos lázzal is képes vagyok ébren maradni 48 óra ébrenlét után, ha Szonja is beteg és vannak hasonlók. Meg azért egy nagyfiú már tud segíteni ha gáz van, szóval azért némi segítséged akad, ha nem is olyan sok. Persze gondolom h nem akarod rásózni a dolgokat de biztos lelkesen babusgatja a piciket ha sírnak. És soxor már az is segítség ha nem neked kell felvenned.
ha lenne 3. gyerekem akkor én is nagyobb korkülönbséget szeretnék, min 8 évet. de egyenlőre nem úgy néz ki h lesz. Ez a terhesség a halálom.
Vendég

Nono, én ezt csak azért írtam, mert amikor gyorsan átfutottam, h. ki mit írt először csak annyit láttam, hogy kútba esett a lakás és azt hittem,h. bánod, utána láttam, h. nem.

Amúgy teljesen igazad van és tök jó, hogy ilyen elégedett vagy, sajnos nagyon kevesen azok a mai világban és ebből ered a sok kicsinyesség meg irígység.

Szőlő, hát bele kell jönni, az biztos :) Érdekes, h. más gyerekét én is félve fogtam/ fogom meg a mai napig, Csengével meg annyira természetes volt az első perctől kezdve( pedig szülés féltem, hogy kárt teszek a kis törékeny testében, viszont amikor már megszületett nem voltak ilyen félelmeim)

Kép
Kép
mango.

na megint tudok írni ... azt akartam mondani, hogy szülés előtt féltem

Kép
Kép
mango.

na megint tudok írni ... azt akartam mondani, hogy szülés előtt féltem

Kép
Kép
mango.

mango! :) Igen nagyon klassz körülöttem minden...de nem olyan régóta....nem volt ez mindig így.....tudom milyen nehéz is néha.....nálunk otthon is voltak gázok, mikor pont elkezdtem az egyetemet és fizetősön és apum akkor lépett le a cégtől vezetői állásból és nem talált új m.helyet és nagyon nehéz időszak volt mindenkinek....érdekes én akkor sem irigykedtem soha másra max annyi h de jó h neki van...én is szeretnék ilyet v olyat. Azért is kellett felvennem a diákhitelt h tanulhassak.....pedig ha v.kinek ezt elmondom h egy jogász anya mellett nekem hitel kellett el sem hiszik. azt mondják azért biztos h legyen mit szórnom...pedig nem....sajna nem azért kellett.

Valahogy nem tudom megérteni azokat akik irigyek és attól érzik jobban magukat ha a másiknak sincs.
Ez az érzés tőlem nagyon távol áll.......de nem könnyű az irigyeknek az tuti...állandóan azt lesni kinek mije van...

hmmm...most h írod én is alig merem más gyerekét megfogni de a sajátomnál olyan természetes volt.
Vendég

Na, most ment el a védőnő. Pont mikor lefeküdni készültem, akkor jelent meg. Sok újat nem tudott mondani. Megnézte a szobát, és a kis rucikat, nagyon tetszett neki minden.
A kórházi szettel kapcsolatban sem mondott többet, mint amit már itt is olvastam... Beszéltünk a gyerekorvosról, ajánlott is egyet. 1-jén találkozunk vele.
Viszont azt mondta, hogy a babaruhákhoz ne használjak öblítőt, csak tiszta vizet. Most mossak ki mindent újra? :roll: :roll:

Babyteve,
:( :( Sajnálom, hogy a párod, nem tud otthon maradni veletek.
Viszont a fiad biztos sokat fog segíteni.

Celesztina,
nagyon édes a kislányod :)

Kép
emi29

Emi: köszönöm Lau nevében is :wink: És köszi a listát, a hétvégén összerakom a cuccot (ami már megvan) és addig is egyesítem a listákat.

Nono: köszönjük Neked is. Úgy emlékszem Szonjáról még nem is láttam fotót, feltennél majd?

Kép Kép
celesztina

Babyteve, hogy fogják hívni a gyerekeket??? Vagy ez titok?

Nono, hát én is utálom az irígységet, nekem sajnos elég közeli példám van (anyám) Mindene, de mindene megvan, az egész világon mindenhova elutazott, ahova akart, alig dolgozik, rengeteget keres, van 2 lánya, hamarosan 4 unokája, de én november óta nem beszéltem vele, mert csak a rosszindulat ömlik belőle. (pl. a szomszédasszony milyen kövér, amikor nála kb. 30 kilóval soványabb) Minket nem nagyon szeretett ezért nem is bánom, h. nem jár hozzánk. Persze idegenek előtt előadja a családanyát stb. de pl. még főzni se tud. Na mindegy ne ő legyen a téma, de tudom, h. ha normális lenne, nekünk is sokkal könnyebb lenne minden szempontból. Ennek ellenére én nem vagyok irígy másokra, örülök, ha valakinek van segítsége, szerető anyja stb. Nekem ő a példám, a negatív példám, hogy milyennek nem szabad lenni

Kép
Kép
mango.

Mira Zoé és Gergő Bence :D

Kép
babyteve2

Babyteve dejóóóóó :) tök jó nevek!! azt hittem náletok 2 fiú lesz, de azt hiszem az zavart meg, h. a vonalzód tetejére a nagyfiad neve van írva... Amúgy megvan már mindenetek?

Celesztina, Laura nagyon édes, aért azt hiszem ő se fogja kímélni a tesót...

Kép
Kép
mango.

Sziasztok,
visszaolvastam az utolsó oldalt. :lol: Vasárnap óta itt voltak anyósomék, nem volt idő olvasgatni. Kihasználtam minden alvásidőt, és meglátogattam a barátnőimet, láttam, egy hónapos, hathetes és kéthónapos babákat, kezdett elfogni a vágyakozás :) És anyósom nagyon rendes volt, szinte az egész tavaszi nagytakarítás megvan.

Tegnap voltam védőnőnél, 9,5 kilót híztam pedig szalonnázok meg csokizok rengeteget...úgy látszik, ilyen vagyok, a lányokkal is így volt. A várnyomásom a béka feneke alatt, 95/65, de jól vagyok. Jövő héten utolsó UH, első NST, meg dokilátogatás.

Emi,
szerintem ne moss mindent újra...nagyon hamarelhasználja majd Lili, és a következő mosásnál már nem teszel öblítőszert. Én mindent ecettel öblítek, oda öntöm és annyit, ahova az öblítőszert kell. Nem olyan pihepuhák a ruhák, de teljesen kivisz minden mosószermaradványt, és egyáltalán nem lesz ecetszagú a ruha (vannak, akik egy-két csepp illóolajat is cseppentenek az ecet mellé, akkor még illatos is lesz a ruha).

celesztina,
örülök, hogy sikerült kenguru-ügyben kicsit segíteni! 5 emelet kenguruzástól nem hsizem, hogy baja lesz a picinek, csak sokat ne vidd rossz kenguruban. Ha átnézel az Életmód/hordozókendők topikba, ott sokan írnak a mei-tairól is, meg a Manducáról is, olyanok, akik használják.
Egyébként én a Bajcsyban szültem a két lányomat, most is oda járok, semmi bajom nem volt vele eddig, remélem, most sem lesz. A szülőszobák szépek, a dokik általában rendesek, az enyém különösen kedves, a szülésznők jók, a csecsemősökkel sem volt bajom, egyet kivéve. Te mi rosszat hallottál róla?

Bocs, hogy nem reagálok mindenre, képtelenség négy napot behozni...

Üdv,
Nuska+ (35+6)
nuska1

Várnyomásom :lol: hihi, persze, hogy nem olvastam el, mielőtt elküldtem...
nuska1

Most olvasom ezt a Tescos cuccot, hát elég durva (de az meg se fordult e fejemben,h. nem igaz..)

Kép
Kép
mango.

na megyek vasalni, tiszta netfüggő lettem

Kép
Kép
mango.

Nuska: neten olvastam és a játszótéren meg a dokinál voltak olyan kismamik akik ezt mondták: amúgy az előbb néztem meg először a Bajcsy honlapját (eddig eszembe se jutott :oops: ) és nagyon rendesnek tűnik a szülészete! Lehet, hogy csak negatív példákat fogtam ki. De mi elsőre szülészt választottunk és persze oda mentem szülni amelyik kórházban ő dolgozik, ezért lett a Flór -amúgy plusz előnye, hogy sokkal közelebb van hozzánk, mint a Bajcsy. Aztán mivel elsőre bejött maradtunk mindkettőnél (mármint doki meg kórház). De ha úgy adódik akkor nem fogok pánikolni, ha a Bajcsyban kötök ki -még jó, hogy írtad, hogy nem rossz hely!

Kép Kép
celesztina

Lányok!

Átvették a kéményünket!!! :D
Be lehet fűteni a házunkban!!! :D
Már csak a csatorna és a víz van hátra és megvan a lakhatási engedély... :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gratulálok a hétfordulósoknak!
Hú, Szőlő! Nagyon csinos, vékonyka vagy!
Mary, Kamilla, Babyteve: a ti pocitok is nagyon szép!
Nono: Remélem, mihamarabb rendeződik ez a lakás-ügy!
Pumpóka: Nekem is görcsöl a vádlim, sőt újabban a combom is, a napi két Béres-Mg+B6 ellenére. És a fekvésről annyit: én már csak a jobb oldalamon tudok aludni, a bal oldalam iszonyatosan nyomódik, ha ráfekszem.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Sziasztok!

Rég :) voltam....már ha a lapok számát nézzük...

Ma voltam uh-n, meg a szokásos heti vizsgálaton, minden rendben, 2-es érettségi fokú a lepény és most már láttam végre, hogy kisfiú!!

Szössz: én meg 1-jére vagyok kiírva, úgyhogy valószínűleg találkozunk...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Nono, Emi: Jobbulást!
Szösszenet: Most már megnyugodhatsz, hogy megtaláltátok az ideális megoldást időpont-ügyben. :) Nagyon magad alatt lehettél, amit nem csodálok!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Mango, a nagy cuccok még nincsenek meg, de neten már mindent kinéztem, apa el tudja intézni...Ráadásul, ha idő előtt jönnek, akkor sajna, egyedül kell hazajönnöm, és még én is megvehetem. :( (babakocsi, hordozók, és egy légzésfigyelős bébiőr kell még).

Kép
babyteve2

Nono: Most olvasom, hogy végre tisztázódott a lakás-dolog. Bocsi, de az előbb még nem tartottam ott az olvasásban (tegnap este írtam be, de azóta már 3 oldal! - alig győzlek benneteket követni! :lol: )

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Sziasztok!

Most rohanok, de lenne egy kérdésem: Melyik Zewa wc papír az a legpuhább, amiről azt mondtátok, hogy a szülés után jól jöhet :roll: ? (már vettem 2 fajtát, de számomra egyik sem az igazi... :? )

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

A mai napot megpróbálom visszaolvasni...........

Kamilla!

Nagyon szép pocakod van, és még mindig milyen vékony vagy!

Szőlő!

De jó hogy írod, hogy apuka viszi be a rucit a babának...ez tök jó ötlet, azt hiszem mi is így fogjuk csinálni, nem baj???

Emi, Kiscica!

Köszönjük a pocakdicséretet.

Babyteve!

Sajnálom, hogy be kell feküdnöd. remélem, még haza mehetsz és tényleg csak pár napról van szó.
Vigyázz magatokra!

Emi!

Neked jobbulást, úgy látszik van valami baci a levegőben. Drága férjecském is betegeskedik én még nem kaptam el.

Szösszenet!

Örülök, hogy el sikerült intézned a szülés dátumá!

......és nagyjából sikerült visszaolvasnom...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="benettke"][ írta:benettkeb]Sziasztok!

Most rohanok, de lenne egy kérdésem: Melyik Zewa wc papír az a legpuhább, amiről azt mondtátok, hogy a szülés után jól jöhet :roll: ? (már vettem 2 fajtát, de számomra egyik sem az igazi... :? )

ez a téma engem is érdekelne...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Klarka!

Gratulálok a kisfiúhoz!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Celesztina: Bájos leánykád van!
Rólunk: Délelőtt ismét voltam UH-on, de egy másik dokinál, mert az, akinél kedden voltam, nem vállalhatott el (szülést nem vezethet, mert nyugdíjas - megjegyzem, hogy magánrendelést meg folytathat és szülést nem? Létezik vagy csak kifogás volt???).
Ez a doki már 2300 gramm helyett "csak" 2000 grammosnak becsülte Bogit. Fotó egy készült róla, alig látszik belőle valami, mert hátat fordított és persze állandóan izgett-mozgott. Egyszóval nem volt ínyére kukkolás. :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

bolygó a barátnőmnél is így volt. A terhesgondozást csinálta, de szülést már nem vállalt. Akart ajánlani egy másik dokit a barátnőmnek, de odáig nem jutottak, mert közben koraszülés lett, és ügyeletesnél megszült. Szóval van ilyen..

Kép
téjé

Bolygo, Kamilla, Babyteve, Ollem, szep pocakok :!:

Milyen csinosak egyesek elorehaladott terhesen is :!:

Nem kell ide Norbi dieta.... :lol: egyebkent egeszen meglepodtem, hogy a Norbi hazaspar micsoda kozutalatnak orvend. Foleg Pumpoka hozzaszolasan majd meg szakadtam a rohogestol... :lol: Az a vicc, hogy en pont akkor kaptam 3 Norbi konyvet, hogy lefogyasszam az uram, amikor terhes lettem. Aztan persze nem lett semmi belole. Reka DVD-t meg Karacsonyra kaptam, abbol sem lett semmi.... :roll:
katavirag

Téjé: Akkor kicsit megnyugodtam, mert ugyan nem nézném ki a dokiból, de a védőnő ültette a bogarat a fülembe, hogy esetleg vezethet szülést, csak engem nem vállalt. De ha van ilyen, akkor az más. Egyébként ő is fog ajánlani nekem másik dokit, mert még megyek hozzá 4 hét múlva (remélem, nem lesz koraszülésem, mint a barátnődnek! :? )

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

emi! Szerintem sem kell újra mosnod....kivéve ha rádöntötted az öblítőt, de ha csak egy kicsi van rajta semmi baja nem lesz a lánykának, szerintem max 2-3 nap és úgyis mosol megint!

Mary! Akkor már célegyenesben vagytok! Gratula!

Mango! car ha valakinek ilyen az anyukája......nem is miattad annyira (persze gondolom szeretnél mást) hanem mert a gyerekeknek olyan jó egy igazi nagyi aki szereti őket!
Minél többen szeretik annál jobb.

Nekem ezen a téren hatalmas mázlim van. Ma felhívtam szüleim h kihalok.....erre mondta apum h jön és kimegy Szonjával egy órára a játszóra h levegőzzön és ne csak a tv előtt üljön. És ezt olyan soxor megteszik. Anyósom meg szó szerint sorban áll érte h akkor viheti e egész napra. Tény h mire visszakerül Szonja a rengeteg élménytől 2 napig tuti alszik mint akit fejbe vertek....de szerintem a nagyi is.... Kár h olyan sokat dolgoznak mindkét részről.....de így is mminden hétvégén nagyizik a kölök. Nekem meg az esetek 90%-ban nem kell hétvégén főznöm mert még kaját is kapunk, ami hétfőre is kitart.
Csak ez a terhesség nagyon terhesség.

rendeltem pizzát...jöhetne mert a hűtöt lefosztottam.....
Vendég

bolygó! hát ez tök jó! ennyit az uh-os súlybecslésről... :lol:

Wc papír: szerintem a Zewa Softis-ok egyáltalán nem puhák, nekem egyik sem jön be. Ráadásul legtöbbje asszem csak 2 rétegű, tök hamar átazik = sok kell belőle.
Ami nekem bejött (mindig azt veszem) az Interspar-os LOVELY márka. Fehér, 3 rétegű, kis nyomott minták vannak rajt. 8 tekercs/csomag, és ilyen világoskék csomagolása van.

Anyukám nekem is jön nagytakarítani hétvégén. Ráfér már az ablakokra. Szerencse, hogy ő van... különben koszba hoznánk haza kicsi Zsófit! :lol: Örülök már ha felmosok, letörölgetek, meg nagyon light-osan felporszívózok!

Emi! Nehogy mégegyszer kimosd a rucikat! :shock:
Én is teszek bele öblítőt. Nem tudom mi a baj a sensitiv öblítőkkel?

Kép
gabo001

bolygó biztos nem!!!!!! csak a példa teljessége maitt írtam. Ilyenkor az emberben megvan, hogy kicsit mintha be akarnának csapni. Legalábbis én elég bizalmatlan vagyok.

Kép
téjé

Szerintem az UH-súlybecslés "pontosságára" legjobb példa Mezsó Blankája. 4 kiló fölé saccolták az utolsón aztán 3600 gramm. Azért talán nem mindegy az a majd fél kiló :wink:

Kép Kép
szõlõ

Köszi csajok,
akkor nem mosom ki őket újra. A mosással egyébként nem is lenne bajom, de mindent újra kivasalni.. az azért már sok lenne...
Egyébként a cuccok egyik feléhez sensitive, a másik feléhez gabi öblítőt használtam... Csak nem lesz tőle semmi baja a picinek :roll:

Gabo,
a védőnő szerint a sensitive és a baba öblítő is allergizálhat...

Mary,
jajj, de jó!! Akkor már tényleg mindjárt költözhettek :)

Klarka,
gratula a kistököshöz. A végére csak megmutatta magát :lol: :lol:

Bolygó,
Látod, ennyire kell hinni a becsléseknek...Egyébként a 2000 gramm is szép súly.

Kép
emi29

Téjé: Én megbízok a dokiban, csak a védőnő kekeckedett, mert ő még nem hallott ilyesmiről, ezért lettem kicsit bizalmatlan. Na mindegy, ha jól belegondolok, józan ésszel, szerintem sem akarna becsapni a doki, pláne meg elesni a jó kis honoráriumtól. :D
Katavirág: Köszike!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Mary, tök jóóó, monstmár tényleg ez a finis, "mindjárt" ott laktok!!!! :D

Klarka, eddig nem mutatta meg a nemét a babó? :D de komoly. Gratulálok a kisfiúhoz!

Kép Kép
szõlõ

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: