Sziasztok!
Eyi: nagyon szépek a képek, gyönyörűek voltatok. Gratulálok!
Hányás: én tegnap este hánytam egy nagyot, annyira szarul voltam. Még rosszabb volt, mint a terhesség elején. Úgy látszik nálam bejött amit a védőnő mondott, hogy a terhesség végefelé előjön ugyanaz a hormoningadozás mint az elején, visszatérhet a hányás..

tapasztalom.. ma is a reggeli már majdnem kijött.
Pár napig nagyon depis voltam, biztosan az idő miatt, ezért nem is jöttem. Mindenen elkapott a sírás, semmi nem dobott fel, nem akartam negatívkodni. De visszaolvastam. Mostmár sokkal jobb, úgy érzem átment rajtam.
Szőrtelenítés: már én sem látom magamat, úgyhogy apára bízom...
Én ha nem gyantázok, hanem borotválok (lábat) akkor már aznap borostás vagyok, úgyhogy muszály. Persze "ott" csak a borotválás megy, azt nem bírnám ki, elég a környékén a gyanta. Pont hétvégén szedtük le a bikinivonalat, a szemem majd kiugrott, de úúúúúgy utálom mikor kinő, én olyankor nagyon ápolatlannak érzem magamat....pedig még kell a szülésig párszor szerintem.
Ez az anyakönyvi kivonat téma engem is érdekelne. Most akkor még szülés előtt el kell menni kérni egy frisset, nekünk csak a 2004-ben kiállított van, amit az esküvőkor adtak. Nem értem az miért nem jó?