Bella: szerintem akkor fogok végleg offolni.
Tényleg, jósolnál nekem is valamit, mindegy mit csak jó legyen!!! Ja, és igen, 7:30-ra lehet menni, legalábbis nekem ezt mondták.
Sziasztok! Fanni:Erősits még egy kicsit,és utána már a kezedbe foghatod a kisfiaid Most mekkorák a fiúk? Nincsenek jelek h hamarabb jönnek?
Snufi:Ne izgulj 2 csikos lesz.+++++++++++++++++++++++ Szép napot!
Tücsök Szerdán lesz UH, szerintem a nagyobbik már túl van az 500 grammon, de majd meglátjuk.
Még ne is legyenek jelek. 25. hét alatt nem életképesek a babák és a 25-30. héten is csak korlátozottan... úgyhogy nyúzzák csak Anyát, eszükbe se jusson még vagy 13-15 hétig megszületni!
A TSH-m még mindig nem jó, most meg magas Megint emelni kell a gyógyszer adagot, még min. hat hetet várni a következő kontrollra, és ha akkor rendben lesz, akkor kezdhetek csak Nem ugrálok örömömben, de ez van. Tudom, hogy mennyire fontos a jó hormonszint beállítás, úgyhogy ülök nyugodtan a popómon.
Katica, lécccci vedd ki a táblából az áprilisi kezdést, köszi!
Fanni:Szerdán szoritok h jó sulyba legyenek.Nagyon cukkik lehetnek.Sokat mozognak?Én is azt kivánom neked h még ne bujjanak elő hisz még nagyon ráérnek.És este a fekvés,már nehezebb? vettél már valamit a babóknak? Bocsi h ilyen kiváncsi vagyok. Évi:Nagyon drukkolok h hamar elkezdhesd.Kitartás. szép napot!
Drukkolok nagyon a várakozóknak, és a szurizóknak!
Évi, klassz vagy,hogy ilyen türelmesen várod a hormon javulását. Én is igyekszem így tenni, de néha olyan nehéz. Ez a 6. hónapom a várakozásban. Idén már történhethe valami!
Képzeljétek egyik barátnőm ( Krizsához jár) tegnap tesztelt pozitívat! Első lombikja volt, enyhe inzulinrezisztens a lány, hamar rendbejött az ir-je. 2 babót kapott, most nagyon izgulunk kik vannak odabenn? 2 hét múlva megy uh-ra.
Nálunk ez a hónap spontán lesz, ha nem sikerül, áprilisban inszem.
puszi mindenkinek
Sziasztok! Fanni:Én is küldtem neked privit! Katica:Nagy-nagy drukk holnapra++++++++++++++++++++++++++++ és várom a hireket. Nani:Ne izgulj,sikerülni fog neked is. Miért kell ilyen sokat várnod?Hanyadik inszemed lesz?Drukk a spontán babához! Till:Hol vagy?Jól vagy?Teák használnak?Nekem eddig bevált,mert van peteérésem,csak álljanak össze embrióvá+persze maradjanak benn.. Snufi:Hajrá szombat++++++++++++++++++++++++++++++ Mindenkinek kivánok Tavaszi babaesőt ilyet:
tücsök26, 2 inszemem volt eddig, mind a kettő a kaáliban. Az első után (tavaly szept.) derült ki a nagyon magas inzulin. Négy-ötszöröse a kelleténél. Ezért várok. Az endokrin doki szerint ez év szeptemberre javulok meg, adnom kell magamnak 1 évet. De mivel nagyon szépen rendeződnek a hormonok, már engedi a stimus inszemet. Szóval próbálkozunk.
snufi,megértem az aggodalmad...de bízz, és megkapod.
Sziasztok!
Évi!
Sajnálom, hogy rossz lett az eredményed!
Kati!
Hajrá UH és vérvétel!
Snufi!
Szombaton én is nagyon drukkolok Neked!
Alle!
Jó soká kaptál időpontot..... Sajna sokan vagyunk.
Angel!
Drukk Neked is++++++++++++++++++++++++
Ma beszéltem a doktorral, vasárnap már mehetek is UH-ra..... És ha addigra megérkezik a mai napi laborom eredménye, kezdünk is.!!!!!!!!!!!! Tehát ha minden jól megy, 2 hét, és.........
Lafi! Nem tudok ma menni dokihoz. Tegnap sikerült másik időpontot szereznem. Jövő hét péntek 11 óra. De voltam már hétvégén egy dokinál. Aki nem villanyozott fel. (blogban leírtam) Szerinte max diéta. A gyógyszereket meg nem támogatja, főleg kismamiknál! Szóval még egy hét....
Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Hanna, írtam neked, vannak ilyen dokik még, sajnos!A diéta neked önmagában keveset fog segíteni...Nem rábeszélésképp, de tényleg, sajnos, velem is ezt csinálták...aztán hittem annak és a csapatának, akinek ez a kutatási területe ...
Hú de jó látom nagyban zajlanak az események!!!!
Snufi , Angel, Katica nagyon szorítok én is nektek!!!!++++++++++++++++++++++++++++ és még millió millió drukk!
Ma találkoztam Harcikával!!
Téynleg nagyon kedves és törődő volt!Köszönjük! (Csak magammal voltam elfoglalva, elfelejtettem kérdezni h. rendbe jött e teljesen? )
Végzős pszichológia szakos hallgató vagyok, és a segítségeteket szeretném kérni! Dolgozatom témája a meddőség, lelki háttere, következményei (nagyvonalakban). Olyan nőket keresek, akik még sajnálatos módon küzdenek a problémával. Ha időtök engedi és kedvetek is van hozzá, kitöltenétek nekem egy kérdőívcsomagot? Elektronikus formában tudnám elküldeni, és nagyon leköteleznétek, ha páran kitöltenétek nekem. Amennyiben érdekel, írjatok a "turiesztKUKACgmailPONTcom"-ra (a spamok elkerülése miatt irtam igy). Nagyon köszönöm, nagy segítség lenne!