A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

:oops: :oops: Köszi Nono

Kép Kép
szõlõ

Celesztina, szerintem 56-os napozó talán nem kell. Én inkább április végére készülök, úgyhogy ami nyári cucca van az mind 62-es.

De szerintem ezekkel meg lehet várni amíg megszületik, 3-4 hetesen még úgysem vised strandra, nem? :wink:

Kép Kép
szõlõ

Szőlő! Nagyon csinos vagy!!! Te sem híztál, csak pocira!!!

celesztina! miért ne lehetne akkor taxival menni? szerintem lehet! Én is hétfőn akarom megkérdezni dokimat, mik azok a jelek amikor sietni kell, és amikor még ráérünk picit.

Nekem nem ég a gyomrom általában. Este néha kicsit "nyom". de ennyi. Csodálkozom is rajt!

Kép
gabo001

Szőlő,

gyönyörűek a képek! A kedvenceim a kálásak (nekem is kála volt esküvőkor). A focis nagyon jópofa! Nagyon csinos vagy!

Gaboo,

igen olvastam, köszi szépen! Csak nagyon drága nekem 12-ért egy kiskád....legfeljebb veszünk állványosat az összecsukható nem? menjetek csak ki sétálni, mert du.-tól elromlik az idő, legalábbis azt mondják....

KépKép
kisfruzsi

Fruzsi, én is kálafüggő vagyok :D

Gabo, nekem azt mondta a doki, hogy ha elmegy a magzatvíz akkor kell bemenni, vagy ötperces fájásoknál, előbb nem kell.

Kép Kép
szõlõ

Fruzsi mi is állványos kiskádat veszünk majd, a Babyfunban. Csak nagyon jó lenne ha már megjönne az a nyomorult adapter :x

Kép Kép
szõlõ

fruzsi! hát ja elég drága ennyiért!! Mi vettünk egy tök sima fehér állványt 4500 -ért, meg egy fehér kádat 2000-ért. Az állvány összecsukható!

celesztina! Én nem vettem napozót. Szerintem egy újszülöttnek, de még 1-2 hónapos babának a legnagyobb melegben is elfér rajta egy rövid újjú body. Márcsak a nap káros sugarai miatt is. De közvetlen napra meg úgysem teszed ki! Szóval én nem veszek. Más egy fél éves csecsemő mondjuk.

Kép
gabo001

Gabo: egyszer még a terhességem eleje felé egy taxis azt mondta, hogy elvileg nem szállíthatna kismamát... :shock: :roll: Kicsit megijesztett.

Szőlő: persze, strandra szerintem egyáltalán nem fogok menni ennyi pluszkilóval (biztos egy csomó fent marad) :oops: De a lakásunkban tavaly is naggyon meleg volt, bár akkor pelusban lesz úgyis csak, igaz?

KisFruzsi: köszi, hogy írtál az időjárásról! Nekünk is dolgunk van és ha eső miatt megint ki kell hagyni a hintázást, akkor kislányom biztos nagyon megsértődik rám!

Kép Kép
celesztina

Jobb reggelt!

Én megint bal lábbal keltem... úgy látszik, ez már igy marad.... :roll:

Celesztina!
Én is a taxin gondolkodom, mert ahogy most már sok felől hallottam, a mentő nem a kórházadba visz, hanem az éppen ügyeletesbe. Régen ez nem igy volt, de úgy látszik, megváltozott... :roll: igy nem kockáztatok, bár mintha nem lenne baromi mindegy, hiszen úgysincsen se dokim se szülésznőm... 8) csak nekünk a János itt van bkv-val kb. 20percre, igy nem adnám semmiért, hogy Zoli többször tud bejönni egy nap, vagy akár hazaugrani ha vmi kell... Taxival pedig 5-10perc lámpáktól és forgalomtól függően. Csak annyi, hogy én bizti nem fogom megmondani a taxisnak, hogy szülni megyek, mert nem mindegyik vállalja a fuvart akkor.

Szőlő!
Tök jók a képek! :) Nekem az első tetszik nagyon, annyira müvészi! (és nem azért mert azon nem látszol, félreértés ne essék) 8) Ja, meg a virágos fekvős! :)
Áll a mai 11 óra ugye?

Én most kezdek igazán sz..rul aludni megint. Úgy görcsöl a vádlim, hogy őrület, fél éjszaka csak forgolódok. Pedig szedem a magnéziumot (néha túl is adagolom) meg iszom a calciumot, vas+c vitamint is! Mégis! :evil: És egyre rosszabbul viselem, hogy nem fordulhatok hasra, néha meg már az oldalamon fekve sem kapok levegőt, fekhetek én akármelyikre, akár jobb akár balra.... kamu ez is, hogy melyik oldalra ne feküdjünk.... hát már egyikre sem! :twisted: Szülés utáni éjszaka (vagy akár nappal, ha úgy jön ki) én úúúúúúgy hasravágom magam és akkorát fogok aludni, amilyent az elmúlt fél év alatt nem aludtam! Mind a két fiúnál akkorát aludtam első éjjel, reggel alig birtak felkelteni, a csecsemős már erősen rázott, hogy anyuka keljen fel... mondták a szobatársaim, hogy látszott rajta, kezd bepánikolni, hogy élek-e egyáltalán, annyira nem reagáltam semmire... de aztán felkeltem (a francba mi?).... Igy nagyon reménykedek, hogy nem lesz császár, mert akkor fuccs a hasonalvásnak!!!
Vendég

Szőlő,

akkor még Ti sem kaptátok meg .....ma vagy holnap megint felhívom a pasit, hátha jött áru és ki is pakolták már......egyébként sok jó dolog van náluk csak legközelebb csak akkor megyünk, ha megjön a hordozónk...már a színe sem lenne baj, ha nem piros...

Akkor marad a kád+állvány

KépKép
kisfruzsi

Szőlő
Nagyon szépek a képek!
Nagyon csinos kismama vagy!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Pumpóka, igen, nem felejtettem el csak nehogy elinduljak nélküle itthonról :lol:

Fruzsi, már másfél hónapja lógnak vele... Kezdek mérges lenni

Kép Kép
szõlõ

Hát megint hétfordulóhoz érkeztünk... 33. hét!!! :D
Szőlő gratulálok!!! :D
Szépek a képek! Nagyon jól nézel ki.
Ennek örömére én is teszek fel képeket...
Az enyémek nem ilyen szépek... :oops: Kép Kép

A 93 kilómmal...most +13 kg nál tartok.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szőlő,
hűha!!! Tök jók a képek!!!

Celesztina,
én inkább mentőt hívnék mintsem taxit. A mentőben kényelmesebb, és azért a mentősök csak jobban tudják a dolgukat mint a taxisok.

Kép
emi29

celesztina! ez jó kérdés...én napozót nem vettem mert a rövid újjú body sztem elég meg egy kis zokni ha olyan nagyon meleg lenne.

Én vettem 56-os bodyból rövid és hosszú újjút és 62esből is u.ezt...bár globális felmelegedés van azért ki tudja, az esték még májusban lehetnek hűvösek.

Én azon filózok h kell e neki kiskabátka....sapi van az okés...de dszeki? Bár ha nagyon hideg lenne akkor a pólya segít átmenetileg és még mindig tudok vásárolni ha meglesz.

A legmelegebb homink 3 db plüss rugi..ha nagyon gáz lenne az idő és uyge mivel én máj. 5 re vagyok kiírva és ha előbb jönne pl ápr. közepén akkor azért még nem bizti h egy újszülöttnek olyan nagyon nyárias ruhatár kéne....de folyton filózok h mit is pakoljak a kórházi cumójába, ha nagy gyerek akkor a teljes 62 es garnitúrát ha kicsi akkor az 56-osat...ha hideg van akkor hosszú újjút...ha meleg rövidet...szóval az egész szekrényt vihetném be....még mindig nem tom mi legyen.
Vendég

emi! a mentő az ügyeletes kórházba visz! És nem abba amelyikbe rendeled!
Vendég

Nono, hozzánk majd apuka hozza be a kórházba a rucit amibe hazahozzuk, pont ezért, mert 3-4 nap alatt is tud változni az időjárás, főleg áprilisban.

Kép Kép
szõlõ

Nekünk a szülésznő azt mondta a felkészítőn, hogy szólni kell a mentősnek, hogy hova vigyen. Aztán persze nem biztos, hogy ez tényleg így van. Egyébként a délpestin kívül nincs is a környékünkön más kórház ahova vihetnének...

Mary,
szép a pocakod neked is :)

Kép
emi29

Hát nem tudom csajok, igaz én nem vagyok tapasztalt anyuka, de szerintem egy babának pláne az első 1-2 hónapban, mivel melegre van szüksége, nem hiszem hogy kéne napozó, pláne csak egy szál pelus. (legyen az kint vagy bent a lakásban)

Én május 4-re vagyok kiírva, de ugye ebből is lehet simán április közepe, vége. De én tuti, hogy hosszú újjú bodyt, és hosszúújjú pamut rugit (vagy ujjatlan plüsst) készítek össze a hazahozatalra. Plusz egy nem vastag (tehát nem pufis, vagy dzsekis) kocsikabátot. Na meg kistakaró.

Kép
gabo001

Erről a taxi kontra mentő kérdésről tényleg volt szó a tv.-ben is! De már nem tudom pontosan mi?? Valami olyasmi, hogy a területileg illetékes kórházba szállít (tehát nem kívánságműsor), illetve, hogy mivel kevés a mentő, ezért tárgyalni akartak a taxisokkal is, de állítólag ez szakmailag meg nem megengedhető, hogy taxis szállít beteget. Valami ilyesmi hangzott el pár hete.

Emi! Ha nálatok úgysincs más kórház a közelben, akkor szerintem úgyis oda visz! Pl. nálunk is csak ez az egy kórház van a városban, tehát ilyen esetekben szerintem lehet nyugodtan mentőt hívni, úgysem visz máshová!

Kép
gabo001

Emi!

Az igazság az, hogy néha jobban jár az ember, ha nem mentőt hiv. Az én esetemben pl. bizti! Hiszen taxi vagy ismi innen az utcából ha van vmi, ahogy irtam, 5-10perc alatt bent van velem a kórházban és ha taxit hivok telefonon az is perceken belül itt van. Nembiztos viszont, hogy a mentő is. Ugyanis ha vannak előtted, akinél kint vannak, akkor nem fogják otthagyni azért, mert szüléshez riasztották őket. Sokszor fél órába-órába is telik (ha nem többe) mire kiérnek. Nálunk a házban már kellett őket hivni, a szomszéd néni elesett és combnyaktörése volt, előtte meg elpattant egy óriási visszere valahogyan és hivni kellett őket. Minden tiszta vér volt, alig lehetett leszoritani neki, ömlött belőle. Mentőt hivtunk, ami a visszérnél egy óra múlva jött, a combnyaktörésnél másfél óra volt.... szóval ez nem életbiztositás. Ha pedig semmi gond nincsen, csak fájások vagy elfolyt a magzatviz, akkor szerintem nyugodtan lehet taxival menni. Nekem sajna nicsenek jó tapasztalataim a mentőriasztásról.... mert még anyám is hamarabb itt van gazdagrétről kocsival.....
Vendég

Brigi hát lehet, de nem tudom… gondolom, hogy nem vagyok egyedi eset.

Babyteve végre együtt csuklott? de édes!!!!

Pumpóka, Szösszenet igen paráztatás. MA úgyis jön, és majd jól megmondom neki. Remélem ő felírta és nem járok úgy mint Emi.
CSÁSZÁR IDŐPONT ÜGYBEN VAN HÍR????? MIKOR VAN HÍR????

Szőlő kicsi bővebben? "Szuper" elég szűkszavú. És már vannak is képek, szuper. Szőlő a szőlővel, nagyon találó. :)

Celesztina kérdezz rá a taxira, mert azt hallottam nem kötelesek kismamát elvinni szülni. De nem kérdeztem rá. Én vagy saját kocsit, vagy mentőt tervezek, de lehet, hogy felhívok 1-2 társaságot.

Nono a szülésfelkészítőn mondták, hogy meg kell mondani, hogy hova vigyen, és nem fog az ügyeletes kórházba vinni. No akkor most őket is fel kell hívni, megkérdezni.

Kép
téjé

Sziasztok!

EDA: Csak annyit írnék a tegnapi vitához, hogy Rimi, aki beírt (és topictáram máshol) SZÜLÉSZNŐ, azaz nem az ujjából szopta a lehetséges következményeket.

Szerintem mindenki az orvosával beszélje meg :)

Ruhák: Nekem va nvastagabb is, vékonyabb is, napozóm is, kisruhám is. De én azért mertem 56-osba nis venni, mert egyrészt csak angol ruhám van, amik nagyobbak, másrészt nekem már van egy lányom, aki egy évesen is még 68-as ruhákat hordott :) Szóval tuti nem növi ki a kiscsaj mire nagy meleg lesz. Ettől függetlenül overállunk is van, mert mostanában ki tudja.....

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Téjé!
Taxitársaságon belül volt két különböző válasz erre... Barátnőm szült, megkérdezte előtte a társaságtól, hogy beviszi-e taxi a kórházba. Mondták, hogy persze. Hivtak egyet és a pasi kijelentette, hogy nem viszi be, hivjanak mentőt. Aztán hivtak egy másik taxit (6x6), nem mondták, hogy szülni mennek, csakhogy be kell feküdjön, mert túlhordta (kérdezte a taxis tőlük), azért a sok csomag.... bevitte.
Én kérdeztem az első társaságot mikor mentem anyuhoz vérvételre és taxival mentem, hogy bevisz-e ha szülök, a pasi azt mondta, miért ne? Elmeséltem neki, hogy járt barátnőm, erre azt mondta, hogy ez nem társaságtól függ, hanem taxistól.. van aki vállalja, van aki nem. De ő is azt mondta, hogy nem kell kikiabálni, hogy szülni megyünk és akkor elvisznek.
Vendég

Pumpóka,
Lehet, hogy igazad van. Hát remélem, hogy nem kell se taxi, se mentő, mert apa kéznél lesz.

Sajnos bár közel lakunk Pesthez, én mégis vidékinek számítok, itt a taxik is másképp működnek kicsit..

Kép
emi29

Pumpi köszi. Na azért is reménykedem lesz, aki bevisz. Én apukámra számítok, mert a páromnak nincs jogsija. És ha fájásai vannak az embernek, elég nehéz eltitkolni, hogy nem szülni megy, nem? :roll:

Kép
téjé

Jó reggelt!

Ruhatár : én is májusi vagyok 13.-a elvileg..
nálunk nagyjából minden 56os...a 62sel sztem még ráérek..
nem gondolom hogy 58 cmkel fognak a babák születni..
ha pedig 50-53 cm között születik még bőven jó rá az 56os..
nekünk is inkább melegek vannak..van 3 plüssrugi..rövid és hosszuujjú body..kispulcsikák..meg kiskabát..kocsikabát..ami ugye direkt e célt szolgálja..merthát ugye még tuti pléddel is be kell takarni..hát azért ők még nagyon picik és nincs hőközpontjuk ugyh ilyen napozők nekem eszembe sem jutnak még egynelőre..
sőt mondom én 62es cuccból sem vásároltam agyon magam..

vki kért kórházi listát : 1205397761.4348.doc

1205397819.8197.doc

én ebből a kettőből állitottam össze :D

aztán..Szösszenet : a méhnyak rövidülését a ez első számjegy mutatja..3000 teljesen jó 2000 rövidült nyakcsatorna..1000 nél már meg asszem amikor teljesen eltünik..
sztem te is erre gondoltál illetve a dokid..
én a 32. hétben vagyok és nekem is 2000...azt mondta rá hogy tökéletes eredmény ez igy normális hogy szépen rövidülget..amig nincs nyitodás abszolut nem lényeges...
szóval nem tudom ki irta hogy ezzel feküdni kell meg ilyenek de sztem nem..sőt..emelgetés hatásásra sem fog kisimulni a nyakcsatorna sztem..
ez a normális természetes folyamat főleg 36. héten..
ugyh sztem emiatt légy nyugodt..
persze nem vagyok orvos és vitát sem akarok szítani...azt irtam amit nekem mondott tegnap a dokim.. :D

első jegye a nyakcsatorna hosszúsága. Az érintetlen terhes méhszájat 3-mal jelöljük, a 2 a megrövidült, az 1 a gyakorlatilag kifejtett (elsimult, tehát a szülési táguláskor bekövetkező változás) jelölése..vagyis először 3 cm majd 2 majd elsimul...

na pofa be Litu :D

egész nap egyedül vagyok csak a kiskutyám szórakoztat :(
na megyek is teregetni..
Vendég

szőlő! Az Istvánban nem adnak semmilyen ruhát a babának! Mind az akárhány napra ameddig bennt vagyok a sajátjában lesz!

Annyira szédülök...biztos az időjárás....szegény Szonjának beraktam a dvd-t és most csak ülök mert sehogy sem jó......alig várom a déli alvást.....az előbb is majd elájultam......úgy utálom a frontokat....kiütnek
Vendég

Nono, jaaa így már értem, ezt nem tudtam. :roll:

Kép Kép
szõlõ

Emi, most látom hogy kinyílt az utolsó virágod! :D Gratulálok!

Kép Kép
szõlõ

Szőlő!
Nagyon jól nézel ki, csinos vagy.

Pumpóka!
Tegnap írtad a gofrit. Leírnád nekem a receptet? Próbáltam már sütni, de sose sikerült, lehet, hogy a recept volt rossz. És nekem sose lesz ropogós, az egyik oldala félig nyers marad. Ez mitől lehet? Neked milyen gofrisütőd van?
emma2008

Szőlő,
köszi. 35+4-nél nyílt ki:) Neked is akkor fog átvándorolni a babád az utolsó kockába :) :)

Kép
emi29

Sziasztok Mamik

Bekukk, mert megyek közértbe, és csak egy pár dologra gyors reag.

Szőlő
Nagyon jók a képeid, de Anikótól nem is várhatunk mást, és persze a topmodell mamiktól!
A meglepi kép tökre ötletes!! A labdát is Te vitted??

Mary, Kamilla
Nektek is jó nagy pocitok van már. Szép kerek!!!

Litu
Én írtam tegnap, h a megrövidült méhnyakkal pihizni kell, de írtam azt is, h ezt az én dokim mondta, mert Maszatom feje rajta van teljesen a méhszájon és eléggé nyomás alatt van emiatt.
De ez mindenkinél más, és a doki dönti el, h mikor mit kellene a maminak csinálnia. MEg azért az sem mindegy, h mikor rövidül meg. Nekem 32. hétben kezdett rövidülni..

Emi
Hogy vagy?? Nem lettél rosszabúl tegnap óta??

Taxi or mentő
Én egyikről sem tudom, h ki hova és kinek kit szabad. Mázlistának számítok, mert párom kocsival kb. 5 percre dolgozik, és hanapközben jönne ránk a szülés, pikk-pakk hazaérne.
Tegnap barátnőmmel meg pont ezt beszéltük, h ha mentőt hív az ember, akkor lehet tényleg az ügyeletesbe visznek. De bízzunk benne, h mindenkit tud vinni párocskája, családtagja és nem egy idegennel kell beérkeznie a kórházba!!

NApozó
LEhet én estem túlzásba, mert nekem napozóból nincs is, és inkább rugik vannak a szekrényben meg kétrészes együttesek. Ezek alá lmehet mondjuk simán a body, de ez úgyis akkor derül ki, amikor hozzuk haza őket ill. h milyen lesz az ápr. május időjárás!

Szösz
Jelentkezz, mert már mindenki tülkön ül.
Jó korán keltetek!!

na lépek, mert rövidnek indúltam, aztán megint jó sokat írtam!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Gofri
HA nincs gofrisütőm, akkor meg tudom csinálni sima palacsintasütőben is???

Pumpi
küldd a receptet ide is, mert tegnap este óta azt is szívesen falatoznék!! :D

Kép

kisscica80

Kamilla, Szőlő, szépek a pocakok!

Kamilla, jó, hogy rákérdeztél, amikor írtál, épp a dokit vártam, aki közölte, hogy ma még hazamehetek, de holnap már ott alszom egy pár napig...eléggé ki is vagyok, hiszen a fiam és a 2 kutya miatt itthon is van rám szükség...de a babók egészsége, vagy akár élete azért bőven megér pár nap kellemetlenséget (ráadásul ma éjjel semmit sem aludtam, olyan erős fájásaim voltak 2 órán át, utána meg a sav zargatott...) Szóval, holnaptól még szigorúbb fogságba kerülök :(

mentő-taxi: Tomit 11 éve szültem és már akkor sem volt úgy, hogy kívánságműsor a mentő. Nekik meg van szabva, ki az ügyeletes, és oda visz. Nem feltétlenül a legközelebbibe, pl. 14 évesen vakbéllel nem a körzetben található 3 kórház egyikébe vitt (2. ker.), hanem ki a francba Kistarcsára, mert az volt az ügyeletes. A taxis diszpécserrel én hülye, közöltem, hogy János kh, szülészet lesz a végállomás (büszke kismami), erre vártam a vonalban vagy 10 percet, néha bekapcsolt a csaj, hogy senki sem akar keresztapa lenni...hahahha....grrrrrrrrrrrr.

Nono, lakással mi is így carakodunk már több, mint 2 hónapja, ma írjuk alá az új szerződést, de szvsz a bátyámék előbb fognak beköltözni a tervrajzon létező lakásukba, mint mi a 3 hónapja álló házba...vmi mindig van.... :twisted:

Kép
babyteve2

Kisscica,
hát nem lettem jobban, sőt... Tüsszögök, köhögök, fáj a torkom, folyik az orrom és fázom. Viszont most nem fekhetek le, mert várom a védőnőt, aki tegnap elfelejtett kijönni...

Jó vásárlást!

Kép
emi29

Babyteve,
sajnálom, de most tényleg a babák egészsége a legfontosabb. Kitartás! Nem lesz semmi baj! Azt lehet tudni, hogy mennyi az a pár nap??

Kép
emi29

4-5 napot mondott, de sajna, kétlem, ha már bent vagyok, szvsz nem fog kiengedni....Ezt a pár napot leszervezem vhogy, de ha több, akkor nem tudom, mi lesz...napokra nem maradhatnak egyedül a sem a kutyák, sem Tomi....a párom pedig reggel 10-től hajnal 1-ig dolgozik...meglátjuk... :(

Kép
babyteve2

Emi
Azért du. próbálj meg feküdni, nehogy rosszabb legyen!!!
Jobbulást és jó védőnénizést!!

Babyteve
Reméljük, h tényleg nem tartanek bennt sokáig! Azért majd néha vmi infót magadról!!!

NA mostmán tényleg menek!

Kép

kisscica80

Itt vagyok - Itt vagyok!!
Bocsánat, csak visszaaludtam ám .. nem tudok én loyan koárntól fent lenni.
Most beszéltem a dokimmal, és áttette a szülést másnapra, tehát április 2-ára!
Aminek örülünk nagyon, mert 3-án egy közeli rokon született, 4-ét már írtam miért nem annyira szeretném ..
Az 5-6-a meg szerinte már kései .. főleg a tegnapi UH eredményem alapján. Ugyanis behozta magát Alíz és nem biztos, hogy olyan sokáig bent lesz még!
Úgyhogy aki velem szeretne szülni, 2-án találkozunk a kórházban!!! :D

Kép
szösszenet

Hű Babyteve, akkor neked már nem sok van hátra, ha már fájásaid is vannak. Nekem csak keményedések, de egyre sűrűbben. Ma reggel ide készítettem egy noteszt az ágyam mellé, hogy felírom a keményedések időpontjait, erre meg még ma egy se volt. Persze nem bánom!!! Eddig meg óránként volt vagy 3db.
Engem is kórházzal fenyeget a doki, de győzködöm, hogy hagy maradjak itthon.
Neked mekkorák a babáid?

Kép

Kép
kamilla306

Jó régen írtam már, de azért minden nap olvasgattam, hogy ne legyek nagy lemaradásban!

Olyan szuper fotókat tettetek fel! Mindenki nagyon szép kismama, szépen gömbölyödnek a pocakok.

Többen mértetek, ezen felbuzdulva én is, nekem 95 cm. Mondjuk én alapból tök vékony voltam, de szerintem ehhez képest sem sok. Azért remélem Emmus nem lesz nagyon kicsi. Majd csk 25-én megyek uh-ra.

Mamacka! Igen, én is megkaptam a hírt Julcsiról, nagyon örülök nekik!

Májusi ruhatár! Eleinte írogattam miből mennyi van, meg kalkulálgattam, hogy időjárás+hónapok száma, de már feladtam. Annyi ruhát kaptunk, meg vettünk is (mind pár százas, leárazott, de tök jó cucc), hogy szerintem mindig találok majd megfelelőt, amit ráadhatok. A kórházba még én sem tudom mit vigyünk, de majd kikészítek pár verziót, és édesapa behozza, amikor kell.

Voltunk dokinál is kedden, külső méhszáj továbbra is egy ujjnyi, belső zárt. Azt mondta ápr. 25-ig ne jöjjön a baba, de utána már nem lesz gond.

Virágról tud valaki valamit? Megvan valakinél a száma?

Taxi: szerintem is sofőr-függő, de én nagyon kiakadnék, ha azt mondaná, hogy nem visz. Már csak emberségből is... Félti a kocsiját, vagy mi? Mondjuk remélem nekem nem lesz rá szükség, apa riasztás után 20 perccel itthon tud lenni, ha éppen dolgozik. A kórház meg 5 perc.

KépKép
KépKép
atizka

Sziasztok,

BENETTKE köszönöm szépen, Neked is Boldog 34. hétfordulót!!! :)

Xsarának és a többi hétfordulósnak is gratula!!!

Én is úgy tudom, hogy a mentő az ügyeletes kórházba visz.

Norbi és Réka.... no comment, a legalja... és az is, aki követi őket... Szerintem semmi érdekes és fantasztikus nincs abban, hogy valaki napi 6 órát ugrál/ edzést tart és izmos. Én is izmos lennék ennyi mozgástól. Nem tudom ki találhatta ki ezt az egész update-t, de tuti nem ők, sötétek, mint az afrikai éjszaka. Egyszer láttam, amikor Rékától a szilikon melleiről kérdeztek (hát eleve ez kivételes intelligenciára utal, ha valakivel erről kell beszélni) és 1, 5 percen belül képest volt ellentmondani magának. Először azt mondta,h. a gyerek előtt is volt, utána meg azt, hogy nem... És tipikus az a fajta ember, aki ostoba de választékos beszéddel próbálja magát okosabbnak feltűntetni, aztán valahogy mindig kibújik a szög a zsákból... Nevetséges kis bábok.

Emi, Mezsó nem volt véletlenül megfázva közvetlenül szülés előtt? :) :) Hűha, Te is már a 36-t töltöd, beléptél az esélyesek közé :) :)

Kép
Kép
mango.

Kiscica nekem is 32. héten..:D
ugy láccik akkor ezt a kérdést dokija válogatja..mert én pirinyóm buksija is teljesen odavan nyomodva..ugy láccik ott érzi jól magát..már az UHkon be sem tudják hozni a koponyáját annyira felnyomta magát..:D
de mégis azt mondta hogy tökéletes eredmény..
de kedden megkérdem ujra..bizti ami bizti..
Vendég

Szösszenet a nagy kő leesett!!!!

Kép
téjé

Emi! Jobbulást neked, pihenj sokat, próbáld magad gyorsan kikúrálni. Mondjuk tényleg bunkóság a háziorvos/asszisztens részéről, hogy nem hívott be. Én mindig időpontra megyek, és így nem kell csak pár percet várni!

Szöszke! Akkor most már megnyugodhatsz, ápr. 2, az nagyon jó!
Mikor kezdődik a Sz. Imrében ma a "kisamam tali"? (A szórólapot persze már megint biztosnságos helyre tettem...) Szeretnék menni, de a délután még messze van, meglátjuk mennyire leszek keményedős a széltől.

Babyteve! Szorítok nektek is, hogy minden rendben legyen, és otthon is minden ok legyen!

KépKép
KépKép
atizka

Nagyon szépek a pocakos képek, nekem továbbra is csak azok vannak, amiket én készítettem magamról.. Tegnap közöltem Apával, hogy kissé elhanyagol. Persze nem értette, hogy mire gondolok. Csengénél sokkal figyelmesebb volt, beszélt a pocakomhoz, puszilgatta meg minden. Most meg.... és a reakciók netovábbja az volt, hogy én is elhanyagolom... mint egy gyerek komolyan mondom. Megjegyzek valamit és ugyanazt mondja... De most én vagyok terhes és nekem kellene sok-sok kényeztetést kapni....

Még mindig verik szét a fürdőszobánkat, jó hogy nem akkor jöttek, amikor már megvan a pici.... Tegnap voltam fogorvosnál is, horror volt (de az összeg is, amit ott hagytam)

Amúgy jó a kedvem , csak most egy kicsit hiányzik Csenge és azért vagyok ilyen negatív... Elvitte az egyik nagyon kedves és segítőkész szomszéd csajszi, akinek van egy 2 éves kisfia, baba klubozni és Anyának nincs itt a kis örökmozgó ördögfiókája... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
mango.

Kisscica,
az lesz, ha túl vagyok a védőnénin.. Csak az a baj, hogy még mindig nem érkezett meg :(

Babyteve,
nagyon szorítunk értetek!!! Remélem, nem tartanak bent 1 hétnél tovább. Urad nem tudna addig is kivenni pár nap szabadságot? Vagy inkább a szülés utánra tartogatjátok a szabikat??

Szöszke,
na, az tök jó!!!! Csak nehogy Alíz úgy döntsön, hogy márpedig ő elsején akar megszületni :)

Mangó,
jajj, ne paráztass! Nekem nincs akkora pocaklakóm, mint Mezsónak volt, meg Mezsó szerintem már teljesen fel volt készülve a szülésre, amikor jött a baba, én viszont még egyáltalán nem vagyok. Meg Lili is olyan kis nyeszlettke még a maga 2 és fél kilójával. Hízzon még egy picit itt a pociban.

Kép
emi29

Emi, nem akarlak paráztatni, bocsi... Még a Szent Imrében a szobatársamat szegénykét úgy beparáztatták az utolsó uh-n (azt mondták neki, h. a fejének nem jó a mérete, túl kicsi és ez nem jó, persze kiderült,h. semmi baja), hogy (már nem emlékszem pontosan hány héttel) de sokkal korábban jött a baba és ő is 2, 5 kilóval született, de nagyon édes kis csöppség volt és hamarabb haza is mehettek, mert mi besárgultunk, ők meg nem .. Most elgondolkodtam azon, amit írtál, hogy "Mezsó fel volt készülve".. én se érzem magam felkészültnek, de Csengénél se éreztem annak magam, pedig sejthető volt, hogy mikor születik...

Kép
Kép
mango.

na megjöttem, kihalt a topik...

Kép
Kép
mango.

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: