A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Hát , az elalvással általában nekünk sincs gondunk. Az esti tápszeren eddig mindig elaludt. Nappal meg tényleg lerakom és alszik.
Fény nálunk sincs, mégis óramű pontossággal ébred hajnali 3 kor. :cry: Előszőr víz az ágyban, sírás , kivevés elaltatás, sírás, tápszer, azonnali elalvás. :?: :?:

mikegirl, köszi, megkereslek!

Babakocsi imádja, a kaját is elfelejti. CSak én utálok sétálni. Céltalanúl lődörögni a kertes házak között. Dög unalom.
tuza edit

Hát akkor mi se vagyunk jobbak....
Napközben babakocsi de én is már rég emeltem a támláján...
este pedig kézben ha elringatom....
aztán éjjel meg cicin esetleg a cumi bejön... :roll: :roll: :roll:
A vizet nem fogadja el... teáztatni éjjel nem akarom akkor inkább már cici... :roll:
Vendég

Szép jó reggelt kislányok!

Olyan jó Veletek ébredni! Akkorákat nevettem, olyan helyesek vagytok!

Edit: asszem ua. a zuhany-módszerünk... :) A szintidő úgy 23 másodperc? (persze vetkőzéssel, öltözéssel együtt!) :lol:

Nálunk (is) rémálom az éjszaka... Mesi éjjel többször is kéri a cicit,csak úgy hajlandó aludni, ha a szájába lóg. Na már most... a Jóisten nem áldott meg óriási keblekkel, ebből kifolyólag amolyan S-betű effektus minden szopi a részemről.... a gerincem totál kivan! Ráadásul Gergő is velünk alszik, neki meg jobban tetszik az ágy keresztben, mint hosszában... szóval a lába vagy a számba, vagy a vesémbe ékelődik.... vagy nemes egyszerűséggel ráfekszik Emesére.....

Mesike a drága meg ált. 6-negyed 7-kor elkezd dumálni, és addig beszélget, sikongat, míg fel nem kelek és át nem viszem a nappaliba (legalább a többiek aludjanak, ha már én nem tehetem....).

Ma is fél hat óta fent vagyok, éjjel meg többször is. Nappal meg ugye nem fekhetek le a nagyok miatt.... :?

Na, pussz lányok, megyek mert indul a nap, mindenki fent van, kérik a reggelit...
Ma amúgy csinálok egy kis szabadidőt magamnak... az én drága jó anyukámmal megyünk vásárolni és kibeszélni a pasikat! :wink:

Apropó: Sziszike? Már nagyon várom a híreket! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Beszállnék a panaszkórusba alvásügyileg. :lol: :(
Lala mellettem alszik. Nem szereti a kiságyat. :oops: :roll: De már szoktatom. Éjjel kel még 4-5x. Az anyatejen kívül más folyadékot nem iszik. Max vizet, de azt is vagy szívószállal, vagy pohárból. Persze eláztatva mindent. A cumisüveget utálja. Nem tud belőle inni. Csak rágja. Mondjuk örülök, hogy a cumisüvegre nem szokott rá. Vivi bő 2 éves volt mikor leszoktattam róla.
Napközben meg kb 4-5x alszik. általában max 20 percet, de előfordul, hogy csak 5 perc, ha viszont délután együtt fexünk aludni akkor 3-tól 6-ig nyomja. Enni meg.. Próbáltam valami rendszer félét beállítani nála, de feladom. Ami fix az a reggel 3/4 8-as szopi, a negyed 2-es ebéd, és az este 9 órai altató szopi.

Szóval ennyi. A fürdésről már álmodni sem merek. Max egy 2 perces zuhany és futás. Múlthéten besokalltam és mikor itthon volt az egész család, anyám, nagymamám, és apa akkor mondtam, hogy elmegyek fürdeni. Csak akkor szóljanak, ha vér folyik. És én marha ahelyett, hogy elnyúltam volna a kádban és legalább egy óra-másfél órát áztam volna a fürdősós vízben, neeeeem. Ehelyett belezuttyantam, gyorsan megmostam a hajam 2x aztán letusoltam és már kész is. :? kb 20 percet voltam bennt... Lelki füleimmel már hallottam, hogy a gyerekeim üvöltenek. És nem. Tündérien elvoltak. Mikor Lara meglátott viszont rögtön elkezdett nyivákolni.

Na megyek. Lalának nyűgje van

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Fürdésügyben...
nekem szerencsém van........ A hugom addig biztosan vigyáz rá ő a második anyja.... ha ár apja nincs....
Igy kellemesen akár egy órát is áztathatnám magamat ha van kedvem :wink: :lol: :lol: :lol:

Viszont mikor hugim nincs itthon maja se hagy fürdeni....
Probáltam már azt is hogy hordozoba odateszem a kád mellé... elvolt de kb ugy nézett anya te mekkora vagy :shock: :shock: :shock: :oops:
Vendég

Nekünk az alvással szerencsére nincs gondunk. Este 8-kor lerakom a kiságyba, és meg sem mozdul hajnali 5-ig. Akkor kap cumisüvegből tápot, visszarakom és beájul. Reggel 8-kor kel, majd 10-től ismét alszik 1 órát. Valamikor délután (ennek nincs pontos ideje) újból 1 óra alvás. Szóval egy szavam sem lehet. :lol: A nagyobbal több gondom van az alvás terén :?
Vendég

mandala: Na ne viccelj már!! a 23 másodpercben benne van a hajmosás is!!! :lol:

Mondjuk ezzel csak az a baj, hogy amikor a gyerek 10 mp után kijön a zuhany alól száraz arccal és visszazavarom, akkor megkapom, hogy én is ennyit zuhanyozok. :shock:

Lenne két kérdésem: Létezik, hogy tudatosan nemet int a fejével, ha nem akar valamit? Ezt már többször eljátszotta.

a másik, hogy kenyeret mikortól is kaphatnak? Nekem muszáj valamit bekeményítenem, mert a főzeléket hússal megeszi, akkor 2- 2 és fél óra múlva éhen hal.
tuza edit

Ismerős valami? :lol:

6-12 hónap között

- ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás csenget. De 2x!!
-a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis, és a vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.
- a baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a papírtörlővelâ026
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallalâ026na ez innentől csak ábránd marad.
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
- lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat.
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

pattogo: én sem tudok egyszerűen rendszert kialakítani. Az egyetlen biztos az esti 8 ór5ás kaja. Volt egy ccsodálatos pár nap, amikor sikerűl 4 óránként ennie, aztán megint visszazuhant. Ha felkel 6 kor, akkor legkésőbb 7 ig bírja, ez által már minden előrébb kerül. És akkor még nem számoltam azzal, hogy valamiből csak keveset eszik és 2 óra múlva reklamál. én nagyon szégyenlem, de az éjszakai evéssel együtt van, hogy 6X eszik egy nap.
A másik kettővel olyan könnyen ment minden. Ezzel a gyerekkel egy csomó mindent meg kell tanulnom, mintha nem is lett volna még. Annyira mindent másképp csinál.

Ha a hasán körbe -körbe forog a játékaihoz, akkor az kúszásnak számít?
tuza edit

JAj, ezen megint szétröhögtem magam!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
tuza edit

vonalzó?
tuza edit

Edit: Az én porontyom is azt csinálja, de szerintem az még nem kúszás. De végülis nem mindegy minek nevezzük? Az a lényeg, hogy nagyon ügyi, és egy csomó mindent meg tud már kaparintani az adott sugarú körben :lol:
Babapiskóta a turmixba?
Vendég

Hogyan kell beállítani lylipe féle vonalzót, hogy tényleges adatot mutasson? Most két éves lett a fiam.
tuza edit

noémib: A babapiskótával az a bajom, hogy sok cukrot tartalmaz.
Nem igazán tudom eldönteni.
( most pl. majd 4 órája nem evett, egy hangja nincs, bent játszik. )

Na, ma én írom tele az oldalt.
tuza edit

pattogo :D :D :D
edit én babakekszel probálkoztam megkostoltam olyan semmilyen ize nincs nem édes de finom még nekem is... :wink:
Vendég

ja csajosom ma... Kép Kép
Vendég

csoki: én is vettem, de hát az íszooonyúúú drága 750 Ft és 5-7 kajára elég.
Nagyon ügyi már Maja. :lol: Alex még mindig nem csinál semmit :cry:
tuza edit

pattogó, ez nagyon jó, és milyen igaz :lol:

Kép
mona76

Megjöttünk....úgy sajnáltam Atit...aludt volna. De már be is csempésztem az ágyikójába. :D Most lesz egy kis nyugta.....

Ez sem volt egyszerű, megint ide-oda kellett ugrálni: bemegyek az okmányirodába. Helyhiány miatt a 9-es ablak a városháza lakosságszolgálati irodáján van, odamegyek, menjek vissza az okmányirodában lévő postára csekket befizetni, aztán menjek szembe fényképezkedni, aztán jöjjek vissza. Bár a kettő két szomszédos épület, csak hát babakocsival óriási köröket kellett tennem, mert rámpa természetesen a két legtávolabbi ponton van. Miért olyan rohadt bonyolult minden?????? :evil:
Ráadásul a szél fúj mint állat.....
Végül gyógyszertár és tesco, és kivagyok. Szusszantam egyet, hogy legyen erőm az atomjaira szedett babakocsit meg a vásárolt cuccokat behozni. Ráadásul éhen is halok, de mindjárt.

Edit
Babakekszezünk, ha a gyümiben nincs gabona.
Tejpépet ti nem esztek? Én azt is szoktam, hogy kétfajtát keverek össze. Milupa vaniliás + gabonás. Az első finomabb, a második táplálóbb.
Nálunk egyelőre husi tilalom van, ezért én először tápit adok Atinak, aztán utána bever még egy üveg zöldséget. Csak zöldséggel én sem mennék messzire......
És mi lenne, ha nem kenyeret adnál neki, hanem inkább desszertnek valamit. Gabonás gyümi, meg vannak a kimondott desszertek 7 hós kortól: duett?

mikegirl

mikegirl : aranyos vagy, de nem vagyok igazán híve az üveges kajának. Tejpépeket nem kaphat, csak a sinlakot. Azt kapja egy kajának, de az meg iszonyúan hízlal, külön felhívta rá a figyelmet a doki. Marad a 3 óránkénti evés.
tuza edit

Pattogó: Már ismertem, de ismét mosolyt (vigyort) csaltál az arcomra... :) Mit vigyort... rögögtem, mint állat!

Edit: én mindig adok neki kenyérhéjat ( :oops: ), ugyanis csak akkor hagy ebédelni, ha rágcsálhat, egyébként üvölt... báár, a fogyókúra legjobb receptje: Mesitől elzárni a kenyeret, akkor tuti nem hízik anya tovább... ugyanis nem tud leülni eccerse kajálni!
Hihi, a hajmosás is belefér... sőt ha kicsit jobban belehúzunk még az epilálás is! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

[quote="csokinyufff"]
írta:
csokinyufffProbáltam már azt is hogy hordozoba odateszem a kád mellé... elvolt de kb ugy nézett anya te mekkora vagy :shock: :shock: :shock: :oops:

Miért ismerős ez nekem ennyire? :) :roll: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

[quote="noémib"]
írta:
noémib Babapiskóta a turmixba?

Hát de bizomány! Én is csináltam anno.... keksz és gyümi összeturmix... ha még ettél fincsit... hmmmm nyaminyam! :) Kölkeim imádták!

Mesikém mondom, hogy úgy közlekedik, mint a rumoshordó.... gurul ide-oda és így mindent elér, amit akar...

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Pattogo: Emese ugyanazt csinálja, mit Lara. Akár az alvást nézem, akár a cumisüveg "kezelését"... :) Épp tegnap mondtam Gábornak, hogy ha valamiért kórházba kerülnék (pl.) ez a gyerek éhen halna... csak ciciből képes enni (és persze kanállal), de már az itatós pohárral is kihívásokkal küzd...

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mike: babakocsival közlekedni hát nem eccerűűűű na de képzeld ugyanezt kerekesszékkel!....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Csoki: annyira ügyi Maja! Pont azt gondoltam, hogy hiába kell nélkülöznie az édesapja szeretetét, azért mindene megvan, és akkora szeretetben és békében növesztgeted azt a parány emberkét, hogy az fantasztikus. Jó hogy vagytok egymásnak!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Edit
Tőlem ennyi tellett :oops: :lol:

Mandala
Máris jobban érzem magam!! :lol:

mikegirl

Mandala igen... nem is tudom mi lenne velem nélüle mégha sokszor az idegeimre megy is... :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mike: Gondolom a rohangálás nem fárasztott annyira, amikor az járt a fejedben, hogy szegény mozgássérültek.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mandala
Ahogy mondod :lol: :lol: :lol:

Ma nagy nap lesz. Apa először megy valahova egyedül Atival. :?
Én dokinál leszek, neki meg kell etetnie Atit, összecsomagolni, és elhozni a bőrgyogyihoz. Ott találkozunk.
Mintha új pettyek lennének az arcán......komolyan mondom sokkot kapot!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

mikegirl

Pattogó: Jót nevettem...köszi! :lol:

Van vkinek kisiskolás gyereke? Érdemes már elsőben valamilyen tagozatra íratni??? Ja, de utálom én ezt...suli választás!:(

mamiblue

mamiblue: Az enyém elsős. Én nem irattam be sehova indulásnál, csak amikor kiderült, hogy hogy bírja a sulit. Ha októberben kezdi el, akkor sem marad le semmiről.
tuza edit

mikegirl: nagyon sajnálom Atit.
Mi szerencsére túl vagyunk rajta, hogy nem kap semmit, amiben tej van. Pl: tejpép. De nehéz.
tuza edit

Mamiblue: mi is szeptemberben kezdjük... Hát, még nem tudom hogy lesz. Azt hiszem különórára nem járatjuk majd Danust. Mondjuk nálunk a suliban lehetőség van arra, hogy egy szabadon választott (vagy néptánc, vagy drámakör, vagy bábszakkör, vagy rajzszakkör, amit választasz) be van építve a tantervbe az első két évben. Szerintem ez bőven elég. Nekünk ha szabad így foglamaznom mákunk van, mert a suliban ahova Danust visszük Meixner-módszerrel tanítanak, ami nekünk sajna mucáj.... Azonkívül az ovi ahova Encsit hordom, pont a suli mellett van... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mandala:Mázlista...bár nem tudom mi az a Meixner módszer.:) a mi körzetünkben csak tesi tagozat van...angolt már több mint 1 éve tanulja, szerencsére az nem kell...másik suliban van vmi művészeti tagozat, de mivel zenélni még nem tanult, nem tudhatom, hogy milyen lenne! De úgy érzem ezekre nagyon ráér még, de ugyanakkor ha most kezdene vmit, lehet a későbbiekben teljesen természetes lenne neki...ááááá, szóval nem tudom. :(

Edit: nem ilyen suli mellettire gondoltam, hanem hogy maga az osztály vmit ,emelt szinten tanul. Tanácstalan vagyok...

mamiblue

Mike: szegény Atti! Egy barátnőm kisfia folyton tele lesz kiütésekkel. Valami allergia és nem igazán tudnak vele mit kezdeni. Azt mondják majd kinövi... :( Remélem nálatok hamar megtalálják a gyógyírt a bajra.

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mamiblue: Meixner-módszer- dislexiás gyerekeket tanítanak ezzel a módszerrel olvasni tanulni pl.
A tagozatra az a tippem, hogy ismered milyen beállítottságú Mati. Ha szeret táncolni, mozogni akkor tesire, ha mondjuk jó a kézügyessége és szívesen rajzol, akkor a művészetire. Hm, nem toom. TAlán így döntenék.

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mandala: Akkor az biztos jó! De szerintem az a legjobb módszer, ahol figyelnek a gyerekre...ahogy én visszaemlékszem, nem bírtam a sulit soha...
Jó a kézügyessége, szépen rajzol, küldtünk már be pályázatra is rajzát. De fogalmam sincs, hogy kiemelkedően-e. génjei megvannak hozzá, anyukám és nagymamám is amatör festők! (én apukámtól örököltem, az összes hülyeségét. :) ) Ezt azért megnézzük...

Mikegirl: ezek szerint a husi lehet a hibás? Nem is hallottam még ilyenről, ezek szerint tényleg mindennel szemben kialakulhat allergia. :( Apák ügyessebbek mint gondolnánk, meg fogja oldani! :)
Sőt még majd lehet, avval jön, hogy ez neki semmiség volt... :lol:

Szép estét!

mamiblue

Sziasztok!

Altatás: hát én is kivagyok tőle! Csak kézben tudom elaltatni, fel-alá járkálunk a lakásban, közben énekelek, dumálok, ringatom stb... Ha szerencsém van, csak 10 percig kell, de tegnap már majdnem sírógörcsöt kaptam, amikor egy óra fel-alá sétálás után sem aludt... Én meg persze meló után hulla fáradt voltam és alig vártam, hogy ágyba kerüljek...

Csokinyufff: Milyen ügyes már Maja! :lol:
Kád mellett hordozó: én szintén így fürdök :wink:

Sziszike: tudsz már valamit???

Holnap csak délután dolgozom, aztán végre hétvége. :lol:

horvviki

Megjöttünk börgyogyitól. Bőrszárazság szerinte, nem allergia. Ja, és felülfertőződött a popija. Olyan, mintha herpesz lenne...... újabb krém, cseppek, és hívnom kell a jövő héten.
Adott anyagot a témában, hogy barátkozzunk a gondolattal, hogy Atinak problémás bőre van. :cry: :cry:

És apa megoldotta!!!!! És mit mondott???? Na mit?????? Hogy semmiség. És simán elboldogul vele bárhol.

mikegirl

Mikegirl: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lányoknak is "problémás" a bőre...főleg Taminak, még mindig a fürdető krémmel fürdenek, illetve van a Babe-nak erre való tusfürdője. De most éppen egy gyógyszertári testápolót használunk, mert már semmi nem használt!:(
Mondjuk én német öko mosóport használok, de folyékonyat fogok venni legközelebb, mert az még jobb ilyen szempontból!

na, megyek, mert Mati még most vacsizik...lehet mégis torna tagozat, hogy lemozogja a vacsikat!!!

mamiblue

sziszike????
ne húzz minket :wink:

Kép
mona76

Lehet, hogy szegény Sziszike már napok óta hány, ezért nem tud jönni... :lol: :D

italoman

Tényleg! Sziszike: Várjuk a híreket!

Mandala: Én a kád helyett inkább vmi wellness paradicsomba képzelném magam...ahol mi a habokban, meg a masszörök keze alatt élvezkednénk, apák meg a porontyok után rohangálnának...de csakis a szomszédos hotelben! :lol:

Látszik, hogy már fáradt vagyok, megyek is bebújok kispasim (Sebi)mellé!

mamiblue

Mona: Ezt a kávés képet hol csináltad?

mamiblue

mamiblue: http://www.imagechef.com/
megyek piacra :D , Danust meg leadom anyuéknak.
Még mindig nem kaptam családit :x , mára vagy hétfőre igérték :x .

Kép
mona76

Sziasztok!

Mandala kedves invitálására jöttem hozzátok, ha befogadtok.

Néhány szó magunkról:
Kislányom, Zorka 2007. augusztusában született 3790 gramm és 57 cm volt. Mára kb 9 kg és 72 cm....növöget szépen. Még szopizunk, de már elkezdtük a hozzátápit is....
Ő nem természetes úton fogant, hanem lombik baba :)

Hát most röviden ennyi, ha van kérdésetek bombázzatok :) igyekszem válaszolni és természetesen próbálok bekapcsolódni a beszélgetésekbe. :)

tiko

Tiko és Zorka sziasztok!
Lombikbaba... :lol: És mióta vártatok már rá??!
Néhány képet is szeretnénk látni a mostani állapotról.

ÉS mit csinál már Zorka? Mármint mozgás terén.... ez engem mindig érdekel :lol:
Vendég

Tiko: Üdv!
Mona: köszi! Nagyon klassz, nem ismertem.

mamiblue

Üdv Tiko! Igen, képeket kérünk, meg vmit írhatnál a magatokról is! :)

Víz: Ti még forraljátok a vizet a pépekhez, tápszerhez? Illetve a szentkirályi ill. a óbudai babás ásványvizet is tényleg forralni kell még? (az van ráírva) Már úgy unom, mindig akkor fogy el a lehűtött víz, amikor kéne! :roll:

leko

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: