Annyit mondtátok már h engem is nagyon izgatott h mekkora is akkora (mármint a hasam)....No a sok csokinak van ám eredménye, 103 cm.......
Hmmm...lehet h a kiskölyök nem is a 4és fél hanem a 6kg-ra gyúr?
Ma reggelis csokival indult a napom....
Köszi a lakásdrukkot......már lemondtam róla, mert annyiszor beleéltük magunkat....
Állítólag 3 hónapja szinte hetente készíti elő az ügyvéd a másik fazonnak a szerződést h menjen aláírni. De nem ment...ma 11 re kapta az ucsó időpontot és ha ma sem megy akkor bukja a már beletett pénzét, ami nem olyan vészes egy lakásnál (250.000,-) ez olyan jelképes foglaló volt az elején h komolyan gondolja.
Ha nem megy akkor mehetünk mi.........csak azt nem tudom ha így gondolják mi a fa*ért kellett internetre megint feltenni a lakást h eladó. Ráadásul mi komolyan gondoljuk és olyan rossz h beleélem magam aztán eleviszik...aztán volt egy kis időszak mikor megint szabad volt a neten de akkor sajna nem volt vevőnk.
Aztán egyik reggel jött egy érdeklődő....aki megvette volna a lakásunkat...de nem adtuk oda mert délutánra megint levették a netről a lakást h eladva.....
Szóval valószínűleg e miatt álmondtunk rosszat mind2en apával...és szerintem mivel szóltak a fickónak h van vevőjük és ha nem megy ma be 11-re akkor másnak adják el biztos bemegy.
Legföljebb nem tud megint fizetni, de apával eldöntöttük h ez az ucsó nap h ezzel foglalkozunk. Ha ma megint nem jön össze akkor befejeztük, odafennt nem nekünk rendelte ezt a lakást a JóIsten és nem is fogunk foggal körömmel kapaszkodni bele. Csak ez a h*lye várakozás h akkor most mi van nagyon rossz.
Ez nem olyan mint az "hogy na mikor szülök?" Mert szülni tuti fogok hisz gép fennt, baba pedig bennt még nem maradt! Csak az időpont kérdéses....bár nézegetve a márciusiakat szegény eszterexx-nek nem könnyű a 42. héten már......de akkor is lesz baba! Viszont a lakás??????