A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Melike az nem vészes. én a +9-et próbálom tartani, de nem megy könnyen. a védőnő szerint most a heti fél kg hízás normális. sajnos. a gyerkőcünk most heti 200-250 grammot hízik.

mia_snow

"Sajnos" ezekből csak egy-egy darabok vannak. :lol:
Nem gondoltam volna,hogy turiból ilyen jókat tudok majd vásárolni,ilyen jó áron!
Nagyon tetszenek és tényleg semmi bajuk.

Kép
melike

Heni!!!
Alakul a pocid neked is!!!
Melike!A csíkos kapucnis pulcsi és a kék kispoló naon jó!!!

A fél arcom be van dagadva,beszélni nem nagyon,de írni tudok!!!! :lol:

Estére kaptam időpontot a dokitól...
Vendég

Nagyon szép rucik!:)
Én is próbálom tartani a +10-et, nekem is elég nehéz. Jövő héten megyek kedden tanácsadásra, muszáj lesz.:)
A két fiammal nem volt ekkora pocim. Ez a kiscsaj jó nagy baba lesz.:)
heni baba

Lehet,hogy normális,de én nem akarok még plusz 6-7 kilót hízni!!!

Kép
melike

Csiri: szegényem, azért dokihoz elmész, ugye?
heni baba

szerintem az uccsó pár hétben nem hízunk... elnyomja a gyerkőc a gyomrunkat, nem fogunk tudni sokat enni. legalábbis én ebben bízom. :D

mia_snow

Már megint az én parám...(is) a kilók!!!A párom mondta,hogy menjek el venni magamnak valami ruhát...de mostmár ezt a "pár hetet" kihúzom azokban ami van és majd utána ha megszültem....nyárra csak kellene valami,mert a régieg és a szük felsők tuti nem jönnek fel rám...a nacik kb a bokámnál elakadnak,a
hosszabb,de szűk felsők pedig haspolóvá alakulnak át rajtam szerintem a szülés után....
Vendég

visszaolvastam magam és eléggé vizuális tipus lévén,megjelent elöttem a kép magamról a "kinőtt" ruháimban :? :shock: :P
Vendég

Hát tényleg muris így elképzelve, de én is így vagyok ezzel. A párom nekem is mondogatja, hogy őt nem zavarja, sőt szexi vagyok. De néha ha belenézek a tükörbe, csak egy nagy bálnát látok.:) Most vettem egy tavaszi felsőt meg egy farmerszoknyát a C&A-ban tegnap, majd lefotózom, vagy magamon, de igazából kismamarucikat már nem nagyon akarok venni, mert utána úgysem hordom.
heni baba

én sem nagyon szeretnék kismamarucit venni, igazából 1 db kismamagatyóm van (bézs színű kord), meg néhány felső, itthon meg tréningnaci-póló de az nem kismamacucc, hanem amúgy is volt. egy nehezebb dolog van még, május közepére esküvőre leszünk hivatalosak... felsőt még megoldom, de alulra csak kéne venni valami csinibb dolgot. :roll:

mia_snow

Én egyáltalán nem vettem kismamaruhát,mert sok hosszabb 2ruhám",felsőm volt...csak egy kismamaövbe és egy nagyobb melegítőalsóba fektettem be....Jaj nem is!Most jut eszembe!!!!Még januárba vettem egy rucit,1200 ft-ra volt leárazva....szerintem szülésig egy fehér lennacival még tudom hordani...mindjárt fel is próbálom ha megtalálom...mert januárban még nagy volt...
MEGVAN!ÉS MÁR NEM NAGY :?
Kép
Vendég

MIA!
Az alsó az tényleg nehezebb dolog,mert május közepén már teljesen felesleges több ezerért egy esküvő erejéig befektetni kismamacuccba....
Én sem vagyok szoknyás...a ruhát is nadrággal veszem fel... :roll:
Viszont egy gumis szoknyát ha veszel,azt utána is tudod hordani....vagy nem? :roll:
Vendég

Szerintem is, gumis derekút, vagy ami állítható derékban. Az is még elmegy utána.:)
heni baba

na sziasztok csajok!
ma egész éjjel nem aludtam, mert meg mertem inni duán egy finom 3 az 1 ben kávét, amiről azt hittem lightos, tudjátok az a zacsis. ki gondolta volna, hogy attól nem tudok aludni.persze már ki tudja mi óta nem ittam kávét, de úgy megkivántam.hát kár volt.
MI LESZ A PIÁVAL?

zmimi-muti csak a szexi férjedet! meg a többiek is!naaa
úgy szeretek képeket nézegetni.

csiri jó a ruci, de megint röhögtem rajtad egy sort,.

KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS!

még senkinek nem mondtuk, megbeszéltük férjecskémmel, hogy nem is fogjuk mondani az új nevet, amit kitaláltunk a kislányunknak, de tőletek azért megkérdem, csak mert olyan régóta ismerjük egymást :D :D

mit szóltok a Mirabella névhez? Eddig Míra volt, vagy Vivien, de a Mirabellának olyan jó hangzása van, és megy is a Ruzsa előnévhez
meg lehet Mírának, meg Mirabelnek is becézni.

Kép
Kép
eyi

Eyi:kicsit hosszú,de szép név.

Kép
melike

ja és Mia-mi június 7-én vagyunk hivatalosak esküvőre, már ha el tudok gurulni, de lehet, hogy már csak rakétával lehet kilőni az ágyból, vagy daruval szállítanak.szoval én oda mit vegyek fel?én sem tom.na mind1

Kép
Kép
eyi

viszont a vezetéknév meg rövid.
nekem 13 betűs nevem volt, házasság után, mikor lehetett volna módosítani, én barom még megtoldottam 5-tel, aztán most írogathatok..

Kép
Kép
eyi

Eyi!!!
Öszinte leszek,de ez csak az én személyes véleményem és ugye izlések és pofonok...
Mirabella???Itt ritka,de a Pampák királyában így hívták a főszereplőt...(ez egy nagyon menő brazil sorozat volt az 1700-as években) :lol:
Viszont a vezetéknévvel jó a hangzása....Nekem simán a Mira jobban tetszik... :oops:
Ne hari,de véleményt kértél...
Vendég

Ja és nagyon bátor vagy,hogy juni 07-én még bevállalsz egy esküvőt.... :shock:
Vendég

ÉN MEG MINT ÍRTAM TEGNAP IS,a ZOÉ névvel nem békélek....de szegény párocskámat nem akarom elnyomni... :?
Azt mondta,hogy én már 2 lánynak adhattam nevet,neki lehet,hogy csak ez az egy lehetősége lesz....
MAJD MEGSZOKOM...
Vendég

Sziasztok!
Lányok, ennyi jó pasit, gyönyörű kismamit, meg gyerkőcöt :)
Mia! Nekem is hasonló furcsa szurkálásaim vannak+ a levegővételnél jól beleszúr. Nekem most már múlóban szerencsére, de 3 napig nem tudtam ásítani meg tüsszenteni, mert ugye ahhoz nagy levegő kell :)
Most meg felköltözött a picinyem egészen a mellem alá vízszintesen. Persze nem igazán fér ott, így furcsa kidudorodásokat látok időnként
:) Nem okoz fájdalmat, úgyhogy élvezem :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

köszike, még jó, hogy nem láttam a pampák királyát :D :D

egyébként csodálatra méltó a jelentése, nekem valahogy megtetszett

Kép
Kép
eyi

Felétek milyen idő van?Itt reggel sütött a nap,most meg már köd van és borongós. :cry:

Kép
melike

Eyi: sajna úgy jártam én is mint Te!
Délutáni kávé (pedig szoktam! light-os!) és fél 2-5ig fenn voltam.
Már nem tudtam merre forduljak kínomban. Most meg úgy érzem magam, mint akit jól megrágtak és kiköptek.
De aludni persze nem tudok!!! :cry: :cry: :cry:
bszilvi25

Pedig egy óra múlva útra kelek.Készen lettek a képek az esküvőről meg az utána lévő buliról,elhozom.Egy kis kozmetika,ruha nézegetés.
Holnap szülőszobalátogatás.

Kép
melike

Olyan sokat írtatok,hogy mire a végére értem elfelejtettem az elejét!
Szépek a puhák meg minden kép,és én is szeretem a képeket...minden érdekel úgyhogy részemről is jöhetnek!!
Család gyerek kutya ruha minden :lol: :lol: :lol:

Mirabella nekem tetszik

A Zoé mégjobban!!!!

Tegnap a férjem tisztára beparáztatott,hogy szerinte túl nagy lett a pár nap alatt a hasam...egy pár napja nem látott,de este bejött a fürdőbe és ott hüledezett.
Tudjátok para maminak semmi sem jó...ha kicsi az nem tetszik ha meg nagy akkor az nem :? Minden legyen normális..nem igaz???
Vendég

Eyi: nagyon szép, dallamos kiejtve. :) Igaz, kicsit tényleg hosszú, de jó.:)
heni baba

Kép

ugye normálisan nézek ki??
Vendég

Egy jó tanács!!!
Pedikürözni ne kezdjetek el magatoknak...Én megpróbáltam.... :?
Most itt ülök szarrá áztatott lábbal és várom,hogy valami csodafolytán megoldodjon a börkeményedés probléma anélkül,hogy én megcsinálnám,mert NEM TUDOM!!!!!!!!!!!!!!!NEM BÍROK LEHAJOLNI ADDIG A HASAMTÓL.....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :twisted:
Vendég

Eyi, szerintem szép név a Mirabella és a vezetéknévvel kiejtve még jobb mint a Mira.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Váó, bárány! Szép pocika!:)
Csiri, én is már próbáltam, nem megy igazán. Sőt, nem akartam elmenni kozmetikába, hogy gyantáztassak, de egyedül nem tudok borotválkozni ott lenn, nem látom magam a hasamtól.:) Úgyhogy muszáj lesz visszamennem gyantázásra.:)
heni baba

BARI!
A fejedet nem látom,de szerintem teljesen normálisnak nézel ki!!!NO PARA!!!
Ez az új melegítőnaci??? :D

MELIKE!
Időjárással kapcs a helyzet ugyanaz...reggel napsütés,most hideg és valami ködkezdemény...
a képeket majd muti meg légyszi!

Én kv-zni szigorúan csak délig...bár tökmindegy,ígyis úgyis szarul alszok...nekem a vádlim görcsöl állandóan,pedig iszom a kalciumot szorgalmasan... :?
Vendég

Tényleg ezt a problémát tárgyaljuk ki!!!
Én sem tudok borotválkozni..ott sem!!
És elég ciki az orvosnál..de én tuti,hogy kozmetikushoz nem megyek főőőleg nem ezzel a résszel és főőőleg nem terhesen!!
A lábamon még úgy ahogy megoldom,de az is kíín!
A körömvágásról ne is beszéljünk!!
Épp tegnap gondolkodtam,hogy vajon a műtőbe lehet e rajtam zokni..mert erre a részletre nem emlékszem
Vendég

Csiri biri:aha ezt vettem tegnap!kemény ezer forintért de itthon jó!
A fejemet nem mutatom,hajat kéne festetni,és mosni!!
De a festést mindig fodrász csinálta,most viszont nem fogok ott kényelmetlenül órákat ülni.
Nem tudom mi legyen ahajammal!!!
Vendég

Heni!
Ha már ilyen "intim" témánál vagyunk....
Nekem mintha lelassult volna a szörnövekedésem, és ez nem vicc...A gyantát én nem szeretem!Inkább a zuhany alatt borotva....régen....Most hónalj oké,de lentebb feladtam...most kicsit burjánzok,de még nem vészes,kis tüsi... :oops: :lol:
Aztán bevetem apát....Nincs jobb ötletem... :?
Vendég

bárány: szerintem nem lehet rajtad zokni, legalábbis nálunk nem, hanem húznak egy térdig érő valamit a lábra.
Én eddig jártam gyantázásra, csak nehezen viselem néha a fájdalmat. Amúgy nem ciki, a bugyi maradhat.:) És nem nő ki olyan gyorsan, csak hát néha kimondottan fáj. Attól függ milyen lábbal kelek fel.:)
Errefelé félig napos az idő.
heni baba

Nekem is lelassult, de érdekes, csak a lábamon.:)
heni baba

Nos,én kozmetikushoz járok gyantáztatni.Mindenhol!Nekem a barátnőmmé vált a kozmetikusom,évek óta oda járok.Nem szégyenlősködöm előtte.Szeretném,ha még szülés előtt is el tudnék menni.
A körömvágás még megy,de nem sokáig.

Kép
melike

Én jöv héten megyek dokihoz,addig valamit fakítanom kell a témában,mert nem akarom,hogy vizsgálat közben még makramézni is tudjon,akkora szőröm lenne akkorra....
Vendég

Sziasztok!

Én most csatlakozom hozzátok!

Én azt hallottam a gyantázásról, hogy a 6. hónap után nem ajánlják a bikinivonalnál, ugyanis a fájdalom akár be is indithatja a szülést... Nekem a szörtelenítő krémet ajánlották. Azt fogom kipróbálni.

Andi
andóca
Budapest III. kerület

Andóca:Üdv. közöttünk!

Nekem nem fáj!

Kép
melike

nálam miért nem jelenik meg az alsó csíkban az hogy hány hetes vagyok?
andóca
Budapest III. kerület

Üdv andi!
A szörtelenítő krém nem rossz,én próbáltam még siheder koromban,de tényleg csak órákig tarta és borostásodsz is....persze ezt is embere vállogatja...
Viszont intimtájékon szerintem necces,mert elég sok olyan anyag van benne,ami ha bekerül a hüvelyedbe,nem bizti,hogy jót tesz a babának.... :roll:
Vendég

Andi!
Csinálni kell vonalzót és azt beilleszteni a profilban az aláíráshoz...
valami ilyesmi...Én is tököltem vele az elején :lol:
Vendég

szia andóca csinálj vonalzót.www.babafalva.hu

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!
Bárány: nagyon rendben van a pocid és nagyon szép! :lol: Milyen jól látszik a csík a köldöködtől lefelé! Nekem sokkal halványabb, szinte nincs is!

Szőrtelenítés: ha már ilyen intimbe mentünk, elárulom, hogy eddig egy kis csíkot mindig meghagytam, de a múltkor (mivel már nem láttam a hasamtól), véletlenül leszedtem az egészet. Úgyhogy azóta az egészet borotválom, ezt látnom se kell, csak kitapintom, hogy hol van még egy pici. Aztán apa leellenőrzi és kész is vagyunk. :oops: :wink: :lol:

Andóca: én pont a szőrtelenítő krémről hallottam, hogy ilyenkor már nem nagyon kellene használni, mert a nyálkahártya túl közel van és olyan anyagok, gázok vannak benne, ami nem jó, ha a babához közel kerül. Úgyhogy szerintem ezzel is vigyázni kell.

almaani
Kép
almaani

2-re megyek dokihoz, hogy megnézze UH-n, hogy a baba mekkora, mert ez a "méhem 30 hetesnek felel meg" dolog elég érdekesnek tűnt. :shock: Remélem, minden rendben lesz, légyszi szorítsatok nagyon!!!!

almaani
Kép
almaani

Almaani:ne félj!Szorítunk!

Kép
melike

Eyi: nekem tetszik a Mirabella, olyan szép dalllamos! :wink:

Andóca: mesélj magadról! Hanyadik hét, kisfiú vagy leányka? Meg mindent!! :lol:

almaani
Kép
almaani

Vissza: Várandósság