A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Köszönjük a dicsiket, mindig olyan jól esik. :oops:

Nagyon jó volt a munkahelyen (meg egyáltalán kimozdulni), olyan szeretettel fogadtak minket, mint mindig. Mondták, hogy jó lenne, ha még sűrűbben mennénk. :D (Havi egyszer bemegyünk) Máté is jól viselte, mosolygott mindenkire. Amikor meg beszélgettem a kolléganőimmel, az irodai széken jobbra-balra forogtam és elaludt az ölemben :) .

l.Móni: Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen klasszul lealkudtad.(legközelebb viszlek magammal a piacra :wink: :lol: ) Köszönjük szépen! Nekünk is jó bármikor.

Fiúk már alszanak én is megyek, azért elfáradtam.
Jó éjszakát!

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Áronnak, Marcinak boldog hófordulót!

l.Móni: tényleg nagyon ügyi vagy, hogy így le tudtad alkudni az árat, köszönjük! :D
Tali: nekünk az ápr. 5-6 nem jó, de a másik két időpont igen

Silka: nagyon jók az akkor és most fotók :D

Én hulla vagyok:
Dorka fél4-kor kelt, voltunk ma babaúszni, délután ortopédián csípőszűrés miatt (6 hetes kor helyett 6 hósan sikerült eljutnunk), cirka 1 órát várakoztunk.
Onnan bementünk a belvárosba a munkahelyemre bemutatni Dorkát. Nagyon jó volt látni a kollégáimat, Dóri is aranyosan viselkedett. Kicsit meg volt ugyan szeppenve, hiszen mindenki őt bámulta, de aztán feloldódott. A végén már a főnökömnek is hajlandó volt megereszteni egy mosolyt :D
Dorka is jól elfáradt, remélem, most alszik reggel 7ig!

Babaúszás: azért durva, milyen árkülönbségek vannak!

Bongyi: jobbulást a kis családodnak!!!

Kép
dotildi

Szomszédokról csak annyit, hogy a kettővel ezelőtti lakhelyünkön (még a szüleimmel laktunk családi házban) olyan szomszédunk volt, aki
- gumival és madártollal fűtött, és persze pont akkor, amikor felénk fújt a szél. Nem viccelek: koromfekete füst borította be olyankor az étkezőablakunkat, rögtön csuktunk be mindent;
- nyulakat, csirkéket tartott olyan övezetben, ahol nem lehetett volna (nyáron volt jó kis szag)
- néha csak úgy átkiabált mindenféle káromkodást - nekünk gyerekeknek is,
- és mellesleg baltával verte a palakerítést, hogy most átjön szétverni a fejünket....

Egy párszor kihívtuk a rendőrséget miatta.
Szerintem a gyerekeit is verte (egy fia és egy lánya van). Mindkettő olyan gyorsan lelépett otthonról, amilyen hamar csak lehetett.

Kép
dotildi

Sense, kár, hogy nem Csömörre jöttök úszni :cry: Pedig sasoltam mindig, hogy épp ott vagytok-e.

Kép
dotildi

Sense, sajnos nincs közel:-( vagy 60 km!

Jaj Emese én már úgy várom, hogy előbújjon a kis fogacska:-)
Ma egész nap az inyét vizsgáltam!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Doki szerint jó, hogy visszavittem a srácokat, ez bizony már nem az egyszerű vírus, ez már felülfertőzés. :( Azért komoly szövődmény szerencsére még nincs, de az ő szavaival, "nem is negatív a lelet"
Jajj Timi, szerintem a mi másodlagos vírusunk az, ami felétek is járt, hát ez tényleg szörnyű, most nálunk éppen a középső van a legrosszabbul. Csütörtökön kell megint kontrolra menni, addig doki szerint eldől, hogy javulunk, vagy esetleg kialakul szövődmény. Nincs mese, jobban kell lennünk!
Köszönjük a plusz enerdzsiket mindenkinek!

Már megint csak magamról írtam......

Tali: Hogy te mennyire ügyes vagy Móni!!!
Nekünk egyelőre bármelyik időpont jó, de szerintem csak Zitát viszem magammal, mert ha a két másik után is futok, nem tudok rendesen veletek lenni!

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt :D !

Bongyi, te jó ég, miken mentek keresztül, szegények :cry: . Továbbra is küldjük a gyógypuszikat, nehogy szövődmény alakuljon ki :evil: .

Dotildi, :shock: :shock: :shock: , szerintem rossz szomszéd témában Te nyertél :wink: . Ez nagyon durva, biztos klinikai eset volt a pasi :evil: .

Majd jövök visszaolvasni, de addig dobok egy 2 napos képet:
Kép :D :D

Mire tali lesz, tarajos punkok leszünk :lol: .
dettyk

Ahogy olvasgatok, úgy látom örülhetek, hogy nekem csak az erdei vadak a szomszédaim..... :lol:

Maggie, annyira, már megint, még mindig, sugárzik belőled a pozitív hozzáállás! Nagyon ügyes vagy, én hiszek benne, hogy ez nagyon sokat számít! (eredmények kapcsán írtam)

ahogy így betegeskedés közben néha pár hsz-t olvastam, nem mindent, egy két dolog most eszembe jutott:

korábban volt téma a napirend: hát így a harmadiknál a mi napirendünk az, hogy alkalmazkodunk a másik kettőjéhez.. :D

valamikor régebben még a babapiskóta is felmerült: valamikor 7-8 hónapos koruk körül én adtam a nagyoknak, a glutént akkor már nem kerültök, és fogalmam sincs, melyik típusú piskóta volt, de nem volt benne tojás egyáltalán! Én ezt aszerint adtam, hogy arra figyeltem, hogy mikor képes arra, hogy majszolja. gyakorlatilag a folyamatos nyalogatástól pépesítettek egy részt, aztán azt nyammogták el. persze, ahogy Timi (azt hiszem:oops: ) írta, figyelni kellett, hogy nagyobb darabot egyszerre nehogy leharapjon valahogy.

Viranka, ti gyakorlatilag akkor meggyógyultatok? Amikorra vittem volna, vagy feladtam volna az újságot, akkor barisodtatok be, aztán most mi vagyunk dögrováson... úgy szégyellem magam, hogy ennyi ideig nálam van az újságod! Még a taliig van pár hét, addig esetleg eljuttathatom, vagy akkor már majd a talin odaadom :roll: ?

Mennyi fogas baba és mennyi négykézlábas! Nekem a fiúknál minden ilyesmi később volt, egyelőre Zita is ráérős....

Elkezdtünk almázni! Már annyira vártam!
Ma hajnalban meg arra keltem, hogy Zita rötyög álmában, de tényleg, kb két percen keresztül rötyörészett!

Timi26, biztos, hogy most már hamar összeszedi magát Vikdan! Nincs lemaradva semmiről!

Silka, de jó, hogy eszetekbe jutott mindig ugyanolyan beállítású képeket csinálni!

Anitja, Noel csuda édes! Nagyon szívesen felajánlom vonalzó ügyben a segítségemet, csak rövid határidőt nem tudk garantálni!

Meryke, micsoda vidám fickók!

Mesi, gondolok ma rád, én is utálom!

Végül két oldalt sikerült visszaolvasnom, eddig volt kapacitása Zitának az egyedüllétre!

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt!

Dotildi! Jesszus!!! :shock:

Bongyi! Felülfertőzés??? :cry:
De édes lehetett Zita, ahogy álmában rötyög! :lol:

Punky Panka cukor! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Azt hallottam, hogy a fizikoterápia csak ideig-óráig használ, míg jár az ember. Tényleg így van? Te hogy tapasztaltad??? Remélem, nem!!! :roll:
Most megpróbálom elhagyni a gyógyszeremet (gyulladáscsökk + fájdalomcsill), mert félek, hogy kicsinálja a gyomromat. Csak a tapaszt használom, aztán meglátom, mennyire fáj még. Most egész jó a térdem. (kopp-kopp-kopp)

Kép

Kép
regcsiken14

Elkezdtem a tavaszi nagytakarítást :evil: . Mivel nincs segítségem, semmire nem jutok...nálunk azzal kell kezdeni, hogy a fölhalmozott vackokat átválogatom és kidobálom (ha nincs itthon Pisti, mert ő annyira gyűjtögetős, hogy semmit nem enged kidobni, helyem viszont nincs hova pakolni a sok kacatot :shock: ).
Aztán jönne a rendrakás és a takarítás, de én is úúúúúútálom félbehagyni, márpedig 20 perc alatt mit lehet csinálni :evil: ?!
Szóval nagyon unom már, hogy mindig eljutok valameddig, aztán újra kezdem ugyanonnan :evil: .
Most megpróbálok taktikát váltani, és helyiségenként elintézni, de az sem jó, mert akkor valahol mindig kupi van :evil: .
És mindezt úgy, hogy az enyém a világ legtrehányabb pasija :oops: :roll: .
dettyk

Jó reggelt!
Továbbra is csak inyreszelés jelentkezik.Mikor lesz ebből fog????Én már nagyon akarom!

Panna nagyon édes! Szép kis taraja van:-)

Dettyk szerintem ma én is kitakaritom a konyhát és az étkezőt, mert sz@r az idő, igy apa nem szökik meg az udvarra. Addig ő lesz a babysitter!Szegényem éjszakás, most alszik Péterkével együtt.
Képzeljétek, ha nincs apa éjszaka, sokkal jobban alszik a gyerek, meg én is! ( nincs aki horkoljon)

Regi szoritok, hogy jöjjön már rendeb a térded! Amúgy mit mondanak, mitől van ez?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Móni!
nekünk mindegy amit a többieknek a legjobb :)
nagyon ügyin lealkudtad az árat :)

Dettyk!
Panka nagyon cuki :)
Te véletlenül nem az én férjemről írtál? :) nálunk már a cuccaitól szinte mozdulni sem lehet,a ruháival dunát rekesztek,de nem szelektál :evil:

Bongyi!
ráér :) úgysem jutok el a varrógépig mostanában :)pedig csomó bodyt kiszabtam,meg kellene varrni,de kedvem :evil:
gyógyuljatok mostmár meg :)

Silka!
képek nagyon jók :)
v.

KépKép
viranka

Heni! Súlyfelesleg (a terhesség alattit is beleértve) + én még hozzáteszem, hogy a harmadikra cipelem Szelit nap, mint nap, plusz még a boltból minimum 2-3 kilós szatyor. :roll: De ennek vége! Boltba nem megyek már be! Esetleg külön leszaladok, ha itthon van Apa! Legalább nem eszünk annyit! :wink: Vacsira rendelek főzeléket, ilyesmit (legalább nem eszek kenyeret). Apa meg szeret kenyeret enni (nagy tésztás), és nagyon finom szendót készít (magának), vagy süt tojásrántottát, vagy az anyja felhívja vacsira... stb.

Kép

Kép
regcsiken14

+pár Míra beszólás :)
Apjával kertben,Robi fotozza vmelyik virágot,Míra kiabál:Apa,Apa,Uram figyeljen ide már !!!!!!!!!
(amúgy dilije ez a magázódás,utcán mindennap mondja vkinek:hölgyem/uram hova megy,várjon meg ... :) )
Megyünk apa elé az állomásra közben dumál egyszer csak ezt mondja:Anya mi adig éltünk,míg meg nem haltunk :shock: 8)
Vasárnap ebéd,apja dumálja bele a kaját:A sárgarépában A vitamin van,ettől jók a szemeid.A grízgaluskában U vitamin,ettől tudsz még nagyobbat ugrani :lol:

KépKép
viranka

Csajok hol lehet húsvéti képeslapot rendelni a baba képével?
Én annó a karácsonyit a fotomarkettől rendeltem, de azoknál még mindig csak karácsonyi üdvözlőlapot vannak:-(

Heni
KépKép
heni81

Hello Lányok,

merjek még napsütéses napot kívánni??? :lol: :lol: :lol: Tegnap bíztam benne, h ettől majd kisüt...

Móni, Istencsászár vagy, h így szervezel. Nekünk most úgy néz ki, h mindegyik 7vége ok, igyekszem a továbbiakban sem rászervezni.

Fleur, egy igen komoly autóbalesete volt szegénykének, és több mint 20x műtötték az elmúlt 3 évben. Fém is volt a gerincében, valszeg ezért + a farfekvés miatt nem akar az orvosa kockáztatni.

Fotósorrend: igen, szándékos :lol: 2004-ben vittem a régi fotót, h (még pózilag is) ugyanúgy álljunk be. Most babákkal ez meglehetősen nehéz lett volna :lol:

Dotildi, Jesszusom, gumi és madártoll!!! :shock: Bakker, ez a baltás gyilkos nem semmi! Néha azon szoktunk poénkodni, h itt annyira a világ végén lakunk, szinte már falun, h akár egy kiskecskét is tarthatnánk :lol:

Viranka, ez a magázódás csúcs lehet!

A következő kajcira megkostizzuk a husit! :lol: Hű, de kíváncsi vagyok.

silka
silka

Sziasztok,,

Tali, nekünk az április 12-13 lenne jó, 6-án lesz a keresztelő
Móni, de ügyes vagy. Jó a hely megnéztem gyorsan.

Munkahelyen
nagyon jó volt, csak egy baj volt, kikapkodták a kezemből, hát persze azt nem viselte túl jó, aztán megnyugodott, az egyik kolleganőmnél nagyon jól el volt, még sétáltak is nélkülem a folyósokon:), aztán éhes lett, és álmos, úgyhogy míg átértem vele a másik épületbe, el is aludt, a pénzügyes csajok már csak álmában látták.
De jó volt nagyon, aztán pont elállt az eső, így tudtunk egyet sétálni is, olyan ari volt, ahogy nézelődött, galambok, emberek, ugye ebből a kocsiból kilát és hát ennyi embert nem szokott látni.

Silka, nagyon jók a képek, én is nosztalgiáztam
Viranka, Míra mekkora arc :lol:

Hú, nagy dumálás van, megyek, még jövök, úgyis iszonyat szar idő van. :(
[/b]

Kép
Kép
nektarin

Csajok, hogy jobb kevetek legyen, Pétekém megpróbál felviditani benneteket ebben a pocsék esős időben:
http://www.youtube.com/watch?v=Kylq3wv52q4

Heni
KépKép
heni81

Ja és persze hanggal nézzétek! :oops:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Nálunk is nagyon sz@r idő van :cry: !
Heni Péterke nagyon édi!!!Bertus is hasonlóan tud kacagni!!Mikor legelőször csinálta majdnem összepisiltem magam a nevetéstől annyira tetszett :lol:

Bongyi!Jaj,nagyon drukkolok nektek,hogy ne legyen semmi komoly!!!!Nagyon jó amit feltettél a g-mailre!!

Vrianka!Mira nagyon édes lehet,úgy bírom az aranyköpéseit!!

Dettyk!Pankesznek nem semmi sérója van :lol: :lol: tündéri!!!!!!!!!

Takarítás:Ne is mondjátok!Ha alszik azért nem merek,hogy nehogy felébredjen ha meg ébren van nem lehet tőle csinálni semmit...

KépKép
juba

Helló, Lányok!

Dettyk: igen, Panka igazi gyönyörű Punk-a! ;-)

Viranka: Míra :lol: :lol: :lol: :lol: Ezt az U-vitamint alkalmazni fogom! ;-)

Egy gyors kérdés: HŐMÉRŐFERTŐTLENÍTÉS? Hogyan oldjátok meg? Nekünk vmi digitális van...

Fogzás: még mindig tart (6. éjjel), ezért aztán este se tudunk semmit érdemben tenni-venni, mert várjuk, hogy mikor kezdődik a nagy sírás :? Nem értem én ezt, hogy fog sehol, de hetekig kínlódik... mást meg nem látok, hogy baj lenne.

Amúgy nagyon édes Ádi, 2 napja új beszédet nyomat: tejte-tetetete-tejtetejte -- szerintem így hívogatja a tejfogakat :lol:

Kép
Kép
irina

Bongyi: továbbra is nagyon sokat gondolok Rátok és szorítok Nektek!!!

Juba: takarítás: dettó... :cry:

Dotildi: hát hallod, a volt szomszédotok...Jézus.
Sajnos a férjem nem tartja a feljelentést jó ötletnek, mert félt minket (uis. a szomszéd fia elég zűrös pasas, talán börtönviselt is). Én viszont nem vagyok hajlandó két tökkelütött szomszédtól félni felnőtt emberként. Meg a fiuktól sem. Épp elég, hogy be vagyok zárva naphosszat a lakásba, ha jön a jó idő, most már ki se mozdulhatnék a kutyáik miatt. Hát nem. Amúgy van ismerősöm rendőrségen, bíróságon. Jobbat nem tudok.

Kép
Kép
irina

áááááááá

de utálatos egy nap van! ilyen sz@r időt. nincs kedvem semmihez.
ráadásul botond kapott egy játékot, ami folyamatosan a für elise-t nyomja. kiborító. :evil: :evil: . alig kell megérinteni és elkezdi. asszem kiveszem az elemet! :evil: :x

szomszédok: dotildi: nyertél! :evil:

bongyi : megy a sok gyógyenergia++++++++

irina: hőmérőfertőtlenítés: alkoholos vattával

virnaka: :lol: :lol: :lol: (mindig padlót fogok mirától)

heni : péterke nagyon édi!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sajna ma visszaolvasni semmi esely, nagyon nagyon sok a munka, meg kb 2 nap! zatna jovok! de megyunk a taliraaaaaaaaaaaaa :)

surgosse valt kisse a dolog, ugyh beirom, hatha vkinek van ismerose, aki alberletet keres ...
Május 1.-től kiadó Zuglóban teljesen felszerelt, esztétikusan berendezett apartman új építésű lakóparkban! (80 nm/3 szoba+teremgarázs+tároló)

Kép

Kép
mmarica

Irina!Én Neomagnolt szoktam kevés vízbe feloldani és abba rakom bele.A kórházba is hasonló képpen csinálják csak ott asszem hypóba teszik bele.
Édes lehet Ádika ahogy gagyorászik!!!!
Nálunk semmi "értelmeset" nem gagyog még Bertus,inkább csak öööö, és eööö hangokat nyomat és nagyokat sóhajtozik!

KépKép
juba

Sziasztok!

Ebben a szutyok időben megjártuk a könyvelőt. Kész az adóbevallásom, legalább hamarabb visszaadja az APEH a pénzem 8)

Busszal mentünk és Grétikét kenguruval vittem. Hát mindenki el volt ájulva tőle :lol: Olyan édes volt. osztogatta a mosolyait édesen :lol:

Anitja Ha te olyan közel laksz ehhez a játszóházhoz megtennéd, hogy mondjuk jövőhéten egy nap eljössz velem oda? Jó volna személyesen is látni, meg akkor lefixálnánk az egészet.

Irina Alkoholos vatta.

Heni Péterke aranyos nagyon, csak én alig láttam valamit inkább hallottam :lol: :lol:

Silka

Silka Írd be a naptáradba a talit :lol: :lol:
Jó a képsorozat :lol:

Viranka U-vitamin :lol: :lol: :lol:

Nem tudom ki kérdezte 2000 ftba kerül Grétinek az úszás. Mindketten bemehetünk vele a vízbe és még a család többi tagja is eljöhet megnézni, nem kell érte külön fizetni

Dettyk Panka igazán aranyos :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni! Azt még akartam írni, hogy tinédzser korom óta fájós a térdem. Arra fogták, hogy kézilabdáztam, de csak 2 évig és nem sportszerűen. :roll: Aztán meg aerobic kisebb-nagyobb kihagyásokkal 10 évig. Szóval most azt mondta a térdem, hogy elég! :?

Megkaptam a talpbetétet. Mondta a nőci, hogy itthon is hordjam, tegyem bele a papucsba… De elég kényelmetlen volt, nem állítható és alig fér bele a lábam így. Most agyalhatok, hogy ezt hogy oldjam meg… Valami nagyon vékony talpú pacsker kéne ehhez... (adhattak volna akkor már lúdtalpas papucsot, nem?) Nincs teljesen lúdtalpam, de kicsit "lapos a boltozat", nem vészes, de hordanom kell a betétet.

Míra: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Ma meg tudtam látogatni a barátnőméket a kórházban. :D Kérdeztem is tőle, hogy Szeli is ilyen pici volt... ??? Hihetetlen!!! :lol: Nagyon szép baba, tök látszik, hogy császáros, nincs úgy eldeformálódva a feje, mint Szelinek volt. Szelinek tök lapos volt az orra, és csúcsos a feje.
Egyébként azért lett császáros, mert lassult a szívhang, aztán visszajött, de a doki nem kocskáztatott, császározott. Jól is tette, mert a köldökzsinór a nyaka körül. Ha elindul kifelé, tuti rátekeredik... Okos volt a doki szerencsére! :D
És képzeljétek, totál beindult a teje is!!! Már fejni is tudott azon felül, amit megevett a pici!!! :D Azt éjjel odaadták a csecsemősök (ma még nem aludtak együtt).

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

most jöttünk meg a dokitól, már megint totál kiakasztott :twisted:

Eredetileg tápszerért mentünk volna, de Lizkón mértem egy hőt, mert kicsit gyanús volt és 37,6. lett. Telefonon azt mondta, h ránéz.
Kicsit piri a torka, kaptuk cseppet, amit csak 38 fok fölött kell beszedni. Már kezdtünk öltözködni, közben beszélgettünk a kajáról, h csak üvegeset eszik. Ki volt akadva, h az milyen drága. Hiába mondtam neki, h nem evett semmi sajátot, max pár kanállal, és a védőnő tanácsára nem éheztetem, inkább üvegeset adok neki. De még csak ekkor következett a java.
"Kapott már vmilyen nem kötelező oltást?"
"Még nem"
"És miért nem?" (elképedt szemmel)
"Mert a védőnő azt javasolta, h ráérünk 1 éves kora után, akkor már úgyis kevesebb kell"
"Már hogy érnének rá? És ha 1 hónap múlva elkap vmi csúnya betegséget, akkor hogy magyarázza meg magának? Még a legrászorultabb családok is előteremtik rá a pénzt. "
A szememre vetette, h ahelyett, h a gyerek egészségén sprólnék, inkább az üveges kaján tegyem meg ezt. Komolyan mondom, annyira megdöbbentem, h csak ott álltam lefagyva, meg sem tudtam mukkanni...
Ja, és levezetésképpen még 1-2 étkezési jótanácsot kaptam. Ha nem eszi meg a gyerek a főtt zöldségeket, akkor a fűszeres/borsos levesünkből vegyem ki és azt adjam neki. És amit még biztos nagyon szeretne: olajon pirítsak lisztet és azt is keverjem a főzibe. :shock: És nem iszik a gyerek sima vizet? Hát akkor cukrozzam :shock: :shock: :shock:

most jól kipuffogtam magam, de pokolian kiakasztott.
Állítólag hamarosan nyugdíjba megy, már alig várom...

silka
silka

Még csak annyi, h tök utálom, h ilyenkor úgy meg tudok döbbenni, h egy mukkot se bírok kinyögni, az utca végén meg már legszívesebben visszamentem volna és jól megmondtam volna a magamét. (Lépcsőház effektus :lol: ) Bár nem tudom, van-e értelme összeveszni vele, mikor rá vagyok utalva... :roll:

oltásokat felirattam, jövő héten valszeg beadatom

silka
silka

Silka :shock: :shock: :evil: :evil: . Ez pasi?! Mert akkor biztos hiánya van és rajtatok vezette le :wink: . Ha meg nő, akkor klimax...Pirított liszt meg cukor :shock: . Hát bocs, de ez tiszta hülye :shock: .
A legrászorultabb családokat meg...inkább hagyjuk :evil: .
Türelem, és inkább hallgass a védőnőre :roll: .
dettyk

Silka! És ez a gy.dokitok??? Hány éves??? :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Sense, és állítólag lesz még hangszer korszakuk is :lol:

Irina, alkoholos vatta mi is

Dettyk, ő volt, aki a hozzátápit januárban import szőlő kezdésével javasolta...egyébként nő

silka
silka

sziasztok!

ismét kisbetű,manó az ölemben kecmereg.

elolvastam mindent,de reagálni nem tudok,áll a bál...

silka-az én dokim nem javasolta a nem kötelezőket.csak ha valami alapbetegség van,vagy közösségbe jár a gyerek...a védőnő pedig 1-2 éves kor körül mondta...

én majd csak később akarom beadatni az agyhártyagyulladás ellenit és esetleg a bárányhimlőt.

még gondolkodunk rajta,egyenlőre örülök,hogy nem lesz egy ideig.
érdekes dokitok van :shock:

csajok van még valaki akinek apával sem marad meg a manója??? :shock: :shock: :shock:

2 napja vele sem....csak sír ha nem az ölemben van :( :shock: most az ölemben is sír :cry:

valami ötlet?S.O.S.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

semmi nem fáj...csak azt szeretné ha örökké vele foglalkoznék...nem bírom lefoglalni semmivel,néha azért csak ott kell hagynom kis időre... :( azonnal ordít és nagyon keservesen. :cry:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

miléna, nálunk is nagy a nyügi, most volt itt a doki, azt mondta, a héten nagyon sok kismama panaszkodott a babájára -- extra fronthatások voltak, lehet, h ez az ok...
ilyenkor én sem tudok mást, mint állandóan egyik helyről a másikra tenni Ádit és újabb játékokat kitalálni (de van, hogy nem érdekli sem a pingvin, sem az éneklés, sem a térdemen lovaglás, semmi az égvilágon), ha meg véletlenül leköti magát, az istenért sem zavarom meg (mint most pl.).

Silka: én is lépcsőházas csaj vagyok ;-) ott aztán olyan dumák jutnak eszembe, hogy Billy Crystalt is megszégyeníteném :lol: A dokitokon érződik, hogy egy vénség, ha nem írtad volna le, is kitaláltam volna, aki jön a cukorral és hasonlókkal. Pálinkát még nem ajánlott, ha fogzik a gyerek? :D
Az oltások miatt meg nem szabad lelkiismeret-furdalni magad! Mindenki maga döntse el, mit szeretne beadatni. Az más kérdés, hogy egyes ajánlott oltások lehetnének kötelezők (rota pl.), és hát van, aki a kötelezőktől is szenved (pl. mi ugye a BCG-vel...).

Ja, az orvosunk azzal vigasztalt engem most, hogy mindenképpen le fog állni ez a gennyedzés, de hónapokig tarthat. :shock:

Kép
Kép
irina

Silka: az üveges kajához meg annyit: miért, mi a túrót lehet kora tavasszal adni a babának (főleg gyümit), ami nem üvegházi vagy messziről van behozatva? Sok üveges kaja meg messze jobb, mint amit az ember maga le tudna tenni az asztalra. Az árukról meg aztán végképp nem te tehetsz.

Kép
Kép
irina

Ja, miléna: ha ennyire sír nélküled, az lehet szeparációs szorongás már! Tudom, ez nem vigasztal, de egyikőnk sem fogja megúszni! ;-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Silka: én meg már azt hittem, hogy csak nekünk van nemnormális gy.orvosunk!!! :shock:
Még én sem adattam be semmilyen plusz oltást, majd a védőnővel megbeszélem, szerinte melyik lehet fontos!

Miléna: VikDannak 5 hós korában voltak ilyen nyűgös hetei. Ha nem aludt, akkor sehogysem volt jó neki, csak a kezemben! De egyik napról a másikra elmúlt. Most már tök jó eljátszik magában. Úgyhogy kitartás!!! :D

Irina: remélem tényleg elfog múlni! +++++++++++

VikDan reggel megint hurutosan ébredt... :roll:
Most már csak a jó időben bízom, hátha akkor javul a helyzet!
Egyébként a torok és orrváladék is negatív lett! Már csak az allergiatesztre várunk, de több mint valószínű, hogy az is negatív lesz! (mondjuk annak örülnék!!! :D )

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Meryke értesített, hogy tali lesz április elején. (Köszi Meryke! :) )Majd még próbálok visszaolvasni, hogy mikor lesz - ha már van időpont. Nagyon szívesen csatlakoznánk Gergővel, bár természetesen attól is függ, hogy mennyire megközelíthető a helyszín BKV-val.
Sajnos nagyon lemaradtam már a mindennapjaitokról, a topik életéből. Kb. 50 oldal a lemaradásom. :( Mostanában nem tudtam még bekukkantani sem, zajlik az élet, Gergő nagyon eleven, és Alexával is sokat kell foglalkozni, arról már nem is beszélve, hogy Ákos is sok törődést igényel.

Gergőről:
5 hónaposan 8200 gramm volt a nagyfiú és 68 cm. Mindent szeretne már enni, de még csak tejpépet kap esténként a szopi mellett. Kúszik, négykézlábra próbál állni, egyre jobban sikerül is neki. "Nyuszizik" (feltolja a popsiját, a lába egészen nyújtva, és ugrik, vetődik, mint egy nyúl) :) Mindenben részt akar venni, imádja a játszóházat, minél nagyobb a nyüzsi körülötte, annál jobb. :) A tesói imádják, szinte veszekednek rajta, ki szeretgesse. Ő is imádja őket, sokat nevet, szinte mindig mosolyog még a szeme is :)

Remélem, sikerül találkozni veletek, és előtte kicsit pótolnom a lemaradásomat, ami a topikéletet illeti.

Íme egy két fotó róluk
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi
Zsu + Geri

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Zsuzsóci: csodaszép gyerekeid vannak!!!

Szerintem ha meglesz a pontos időpont írjuk ki óriás betűkkel, hogy az is láthassa akinek csak bekukkantani van ideje! Hátha a talira meg szívesen jönnének!!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Most csak egy pár Kiskolbi-képpel jövök (a laptopja valahogy nem tud megbarátkozni a fényképekkel).
Később leszek, olvasok, reagálok.

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26! Ígérd meg, hogy megnézeted VikDani orrmanduláit!

Szomszédok: Nálam Dotildi nyert Milénával karöltve...

Silka! Én is olyan vagyok, hogy az adott helyzetben nem mindig tudok reagálni (mert éppen köpni-nyelni nem tudok), majd egy kis idő után (miután eljöttem a helyszínről, vagy abbahagytam egy beszélgetést), már asztal alá tudnék dumálni bárkit.

Zsuzsóci! Micsoda életvidám gyerekeid vannak! Nagyon jó nézegetni ezeket a fotókat ebben a szutymák időben! :D

Regi! Mikor a hátamra kaptam fiziko-t, az segített.
Amit pedig a vállamra, az semmit sem! Sajnos a vállamat a röpi tette tönkre, nem lehet vele mit csinálni, így maradok. De érdekes, hogy megtaláltam azt a mozdulatot, amivel úgy tudok zúzni, hogy nem fáj.
Szóval.... nem biztos, hogy ez neked végleges megoldás lesz, de persze nem akarlak elkeseríteni!

Voltam a nőgyógyászomnál. Mindent rendben és szépnek talált, azt mondta, 3 hét múlva lesz meg a rákszűrés eredménye, de nem hiszi, hogy gond lenne.
És még azt is mondta, hogy már elkezdhetünk gondolkodni a kistesón. Annyira jól állnak odabent a dolgok.
Én meg nevetve mondtam, hogy majd fél év múlva erősen fogunk rajta gondolkodni! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Gergő és Máté nagyon ari! :D

Szegény Szelit úgy lefárasztottam délelőtt, hogy már 12 óta alszik... :roll: fél 2-kor kellett volna ennie (általában akkor ébred). Illetve ő ébredt túl hamar a reggeli visszaalvásból, mert 9-10 helyett 8-kor :shock: ébredt. Aztán ugye mentünk ide-oda, szegény, mindig elaludt a babakocsiban, aztán mikor bementünk egy épületbe, felébredt, és ez vagy 3x... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a gyerkőcök!!!Olyan szép mindenki!!! :D

Csak gyors bekukk,Zéti ölben még mindig. :roll: Apa jön haza lassan aztán lekúszok vele a boltba. :? Cipő már rámegy a lábamra,de valami iszonyú ha lépek... :shock:

Szomszédok:dj srácot valaki elég nagy hanghatások közepette leállította.Jelenleg csend és nyugalom honol a házban...

Puszi,majd holnap jövök!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Gremese: jó, rendben. De délutánra elmúlt! :shock:
Tényleg, megkérdezted anyudat, hogy mit lehet csinálni, ha nagyobb az orrmandula?

Szomszédokról én is tudnék mesélni, de szerencsére már csak kellemetlen emlék!
Bár a mostani idősebb házaspár se kutya! Szeretnek jelentgetni!
Amikor még nem laktunk itt átlógott pár szál gaz hozzájuk. Ők egy árva szót sem szóltak, hogy zavarná őket. Az önkormányzattól tudtuk meg hogy mi van! :shock:
Bezzeg az ő bokraik átlóghatnak, meg a kertbe eresztik a szennyvizet!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Bongyi: Jó, hogy jelentkeztél, csak kár, hogy rossz hírekkel. Továbbra is küldjük a +++ energiákat, gyógyuljatok!

Dettyk: Nagyon cuki Punky Panna!

Hát a mi házunkra is ráférne egy alapos nagytakarítás, ablakpucolás. Most várom a jó időt, aztán tényleg nekiállok. :roll:

Viranka: Míra beszólások :lol: :lol: :lol:

Heni: Húsvéti képeslapok: http://www.webalbum.hu/gyerekek.htm
Felvidított itt a trutyi időben Petike kacagása, nagyon aranyos!

Regi: Szupi az új vonalzód! :wink:

Silka: Nem csodálom, hogy kiakadtál a gy.dokin! :twisted:

Timi26: Tényleg nézesd meg az orrmanduláját VikDaninak. A mi doktor bácsink is nagyon kihangsúlyozta még annak idején, hogy a megnagyobbodott orrmandula állhat nagyon sok hurutos betegség hátterében. Persze ne az legyen, de jó ha ezt is kipipálhatjátok. :wink:

Zsuzsóci: Nagyon édesek a gyerekek! :)

Kiskolbi: Ez a Máté csuda jó pofa!

Mesi: Szupi, hogy minden ok, nemsokára indulhat a tesóproject! :)

Olyan rossz ez az idő, ma semmihez nem volt kedvem, Máté is nyügibb volt egy kicsit, nem csoda. Egy kicsit azért kimozdultunk, a babakocsira ráhúztuk az esővédőt aztán elmentünk együtt Bencusért az oviba, jót tett egy kis séta.

KépKépKépKép
meryke

Hátha jobb kedvetek lesz egy kicsit tőle

http://www.indavideo.hu/video/Legjobb_vicces_video

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nekünk ma nagyon rossz volt a du. Grétacica nagyon-nagyon nyűgös volt :cry: :cry: Semmi sem segített neki. Csak sírt és sírt. Mindent kipróbáltam de csak percekre volt jó :cry: Kezdem azt hinni, hogy rossz anya vagyok :cry: Most totál rossz a kedvem, alig tudtam elaltatni. Még a fürdetés alatt is üvöltött, pedig azt nagyon szereti. Annyira tehetetlennek éreztem magam :cry: A végén már vele sírtam. Hat után hívtam apát jöjjön haza hamarabb mert nem bírom, kéne legalább 5 perc. Hát azt hiszitek hazajött? :twisted:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: