Ahogy olvasgatok, úgy látom örülhetek, hogy nekem csak az erdei vadak a szomszédaim.....
Maggie, annyira, már megint, még mindig, sugárzik belőled a pozitív hozzáállás! Nagyon ügyes vagy, én hiszek benne, hogy ez nagyon sokat számít! (eredmények kapcsán írtam)
ahogy így betegeskedés közben néha pár hsz-t olvastam, nem mindent, egy két dolog most eszembe jutott:
korábban volt téma a
napirend: hát így a harmadiknál a mi napirendünk az, hogy alkalmazkodunk a másik kettőjéhez..
valamikor régebben még a
babapiskóta is felmerült: valamikor 7-8 hónapos koruk körül én adtam a nagyoknak, a glutént akkor már nem kerültök, és fogalmam sincs, melyik típusú piskóta volt, de nem volt benne tojás egyáltalán! Én ezt aszerint adtam, hogy arra figyeltem, hogy mikor képes arra, hogy majszolja. gyakorlatilag a folyamatos nyalogatástól pépesítettek egy részt, aztán azt nyammogták el. persze, ahogy Timi (azt hiszem:oops: ) írta, figyelni kellett, hogy nagyobb darabot egyszerre nehogy leharapjon valahogy.
Viranka, ti gyakorlatilag akkor meggyógyultatok? Amikorra vittem volna, vagy feladtam volna az újságot, akkor barisodtatok be, aztán most mi vagyunk dögrováson... úgy szégyellem magam, hogy ennyi ideig nálam van az újságod! Még a taliig van pár hét, addig esetleg eljuttathatom, vagy akkor már majd a talin odaadom

?
Mennyi fogas baba és mennyi négykézlábas! Nekem a fiúknál minden ilyesmi később volt, egyelőre Zita is ráérős....
Elkezdtünk almázni! Már annyira vártam!
Ma hajnalban meg arra keltem, hogy Zita rötyög álmában, de tényleg, kb két percen keresztül rötyörészett!
Timi26, biztos, hogy most már hamar összeszedi magát Vikdan! Nincs lemaradva semmiről!
Silka, de jó, hogy eszetekbe jutott mindig ugyanolyan beállítású képeket csinálni!
Anitja, Noel csuda édes! Nagyon szívesen felajánlom vonalzó ügyben a segítségemet, csak rövid határidőt nem tudk garantálni!
Meryke, micsoda vidám fickók!
Mesi, gondolok ma rád, én is utálom!
Végül két oldalt sikerült visszaolvasnom, eddig volt kapacitása Zitának az egyedüllétre!