A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Gabo,
nagyon szép Liliomot kaptál :)

Zsuzsó,
jó vásárt csináltál!
Fogadat sajnálom :( :(

Judit,
nekem csak a 37. héttől kell mennem CTG-re. Jövő hét végén hívom Andit időpontért. Tényleg te egyeztettél már a szülésznőddel?
A házasságiról jut eszembe, nekünk még mindig nincs apaságink :(
Anyós agyonüt, ha nem a fia nevére anakönyvezik Lilit. :roll:

Kép
emi29

Zsuzsa,
tökre sajnállak én is.

Kép
emi29

Judit
Ezt Neked vadásztam!!
Kép

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Köszönöm a bölcső dicséreteket, nekünk is nagyon tetszik, főleg hogy egy fillérünkbe sem került! :lol:

Kiscica!

A kád és a tartó egyben volt, így kaptuk.Nagyon praktikus, mert nem kell behajolni a Kádba! :wink:

Szőlő!

Köszi a bölcső dicséretert, igen ez a mi kis lakásunk, anno a kőfal az én ötletem volt, és eddig még mindenkinél siket aratott. :lol:

Kép
adri0422

Gumimaci!

Igazad van, íme a mérleg:

Kép

Kép
adri0422

Benettke!

Én nem tudom milyen áron vannak az ilyen bölcsők, mert mi kölcsön kaptuk unokatesomtól. Úgy tudom 6-8 hétig lehet használni. Magamtól én sem vettem volna, de így örülök neki. :D :wink:

Kép
adri0422

Holnap megyek az első NST-re, reggel 7.45-re, aztán minden szerdán mennem kell.
Még lesz a 36-37. héten egy vérvételem. :shock:
Uh-t nem tudom de remélem lesz még egyszer. :D

Kép
adri0422

Zsuzsa! Én sajnállak... :( Kitartást!

Adri! Ez már mérleg. :D
Mi szeretnénk venni azt is. De a lista végén van.
De izgalmas, már te is kezded az NST-t. Én is várom már, mert akkor nemsokára babázhatok. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Lányok .. tök ki vagyok bukva :!: :shock: :shock: :shock:
Most jöttem a dokitól .. azzal fogadott, hogy ő kitalálta akkor nekem a szülés időpontját .. és április1. :shock: :shock:
Én meg teljesen kibuktam, és ezt nem titkoltam egy percig sem .. ő meg szabadkozott, hogy erre nem is gondolt .. pedig hónapokkal ezelőtt jeleztem, hogy CSAK aznak NE!
Most idegeskedhetem 2 napot (csüt. reggel hívom) hogy áttett-e máskorra .. lehet a nagy idegben meg is szülök .. :evil: :cry: :cry:
Sírok ..
Majd olvasok .. de most komolyan én vagyok a hülye szőke picsa akit ez megvisel :?: :shock: :shock:
Persze ha a sors akarná így, akkor elfogadom .. de ha már szegény kiscsajom hamarabb kell jöjjön, ill. császárral kell .. akkor legalább ne aznap :roll: :roll: :cry: :cry:

Szorítsatok nekem, hogy csüt. reggel egy új időpontot halljak, mert megőrülök ...

Kép
szösszenet

Szöszke,
Április 1 azért nem jó, mert az a b-ok napja?
A nagyapámnak is akkor volt, és ritka vicces ember volt (igaz minden poént 128x hallottam, de viccelődös volt)
De nehogy má most megszülj!A mai dátum olyan semmilyen...

De mi szorítunk, hogy kapjál új időpontot! :lol: :lol: :lol: :lol:

1Bambi és babájának barátja
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.02.12 15:06-kor.

Kép
1bambi

És még mit mondott?
Hogy van a baba?mekkora?

Kép
1bambi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 15:55-kor.
Vendég

Adri
Sejtettem, h az a kádhoz van az-az emelvény!!
tök jó a mérleg. :D

Szösz
Szorítok Neked, h csüt. jó híreket halljál!!
És most mondtad a dokink, h Te pont akkor nem akarnád, h Alíz megszülessen? Mert akkor biztos rajta lesz, h vagy előtte v. utánna be fog tenni vhova!
NE idegeljed magadat ezen, tényleg nehogy bajotok legyen!!!!

Kép

kisscica80

UH-ra holnap megyek ..
Amúgy méhszáj full zárt .. semmi jelen készülődésnek ..
Tehát ma nem hiszem, hogy szülök ..
De most tényleg ki vagyok borulva .. és még 35-40 órát ki is leszek .. és lehet utána április 1-ig folyamatosan :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
szösszenet

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 15:55-kor.
Vendég

Kiscica - Mondtam neki, de 100%-ra nem ígérte, hogy át tud tenni ... :cry: :cry: csak hogy megpróbál intézkedni .. meg igazából nem is annyira értette mi a bajom. Ill. az asszisztens csaj is csodálkozott, hogy nekem ez probléma ..
Miért? Kinek nem???

Kép
szösszenet

Szöszke,
Csak átrak másik időpontra, hiszen még van időd...
Vagy húzta nagyon a száját?

Kép
1bambi

Sziasztok!

Délután már nem volt időm meló mellett olvasni, aztán meg tornán voltam, így most megint lemaradtam kicsit, de azért reagálok pár dologra!

Gumimaci: mi Sopronban leszünk húsvétkor, az 220 km! És csatlakozom Bambihoz, és Benettkéhez, én is rengeteget autózok Pesten, még a mai napig is! És Beni is állatira élvezi, hogy szól a zene és megy a kocsi... Pár hete meg még a vidéki városokat jártam, Kaposvártól Fehérvárig, Siófoktól Paksig... Persze a kórházi pakkom velem van mindig...

Katavirág: tényleg örülök, hogy nem vagyok egyedül a melózással, akkor kitartás neked is még húsvétig...

Brigi: örülök, hogy renben vagytok... és tuti nem szülsz 36 hét előtt, hisz tudod, hogy megbeszéltük az áprilisi "randit" a Szent Imrében... :D :wink:

Zsuzsa: én is sajnállak! Sőt, át is érzem a helyzeted... :D Ja, és tök jó, hogy neked is 35-35 a vonalzód!

Szösszenet: mindenképp szorítok az április 5-ért! Már csak azért is, mert így nagyobb az esélye a közös szobának! :wink:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Szösszenet!
Én is szorítok, hogy más időpontot kapjál!

Az egyik unokatesóm apukáját gyermeke születése előtt sokan faggatták, hogy mikor születik az utód? Egyszer megelégelte és rávágta, hogy április 1.-én. A vicc az egészben, hogy tényleg akkor született meg. :lol: :lol: :lol:
De a két "esemény" azóta sem keveredett, pedig már 26 éves.

Viszont igazad van, ha már nem természetes úton jön, akkor ne pont 1-je legyen, ha lehet.
Próbálj megnyugodni, a dokid rendes, biztos mindent meg fog tenni, hogy áttegye.

Bambi!
Eddig ez a kép tetszik a legjobban. :D Olyan kismamás. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szössz!

Nagyon sajnálom... csak átteszi a dokid másik, későbbi időpontra :roll: Egyébként én azt hittem, hogy nálatok már tuti az ápr. 5 :shock: Nem így volt?
Biztos meg tudtok egyezni az időpontban...ha már tervezett császár, akkor sztem minél később és persze egy neked is alkalmas időpontban legyen! Nem?
Amúgy mit mondott? Miért pont ápr 1-et akar :?:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Nono - Elhiheted, hogy vertem az asztalt .. csütörtök reggel hívom .. de ő is felírta a számom .. bízom benne, hogy lehet változtatni .. de nagyon nincs kedvem 36 hetesen kórházat és dokit keresni ..

Kép
szösszenet

Bambi: liverpool-i focista? :D :D :D Remélem együtt kerülnek ki Angliába Benivel... Hiszen úgyis egy korosztályban fognak játszani... :D :D :D

Kép

Kép

zorroné

Én sem értettem miért CSAK ez az egy nap van ..
Kétlem, hogy ne lenne más megoldás.
De ha köti az ebet a karóhoz, akkor megyek a Jánosba szülni .. komolyan. Ott az ortopédus barátunk, ő majd kerít nekem dokit .. csak nem szeretnék már variálni.
Április 5-én akarok szülni :!: :!: :!:
Vagy most már mindegy .. csak ne 1-jén :!: :!:
Nah ... nem jártatom a szám itt a fórumon, az én bajom ..
Csüt. okosabb leszek, addig meg szétvet az ideg ...

Kép
szösszenet

Nono
Na ezzel ijesztegetett ma az én dokim is! Bár a hasba könyöklést nem említette, attól lehet már le is fehéredtem volna... :shock:
ÉS milyen sminket kapott a körmöd???
Én tegnap próbáltam pedikűrözni, elég vicces volt. A tejem nekiindúlt a nagy erőlködéstől (nekem már van tavaly óta), a lábam mindig lecsúszott a hasam miatt.. :lol: De sikerült, és még értelmesen is néz ki!

Kép

kisscica80

Alapvetően meg nagyon kedves, rendes dokim van .. szeretem.
BÍzom abban, hogy megoldja a helyzetet...

Kép
szösszenet

Zorroné!
Köszi. Itt mindenki azt mondja, hogy megpróbálkozhatunk az utazással. Lehet, hogy azért még rákérdezek a dokinál is, de meggyőztetek. Kórházi csomaggal, de megyünk. :lol: :lol: :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.02.12 15:06-kor.

Kép
1bambi

zorróné:
beni meg megy a mu-ba?
ős-ellenségek :cry: :cry: :cry: :shock: :shock: :x :x :roll: :roll:

Kép
1bambi

macikám,
azt hiszem ilyenkor a repülés van tiltó-listán. a 4 kerekű nem...

Kép
1bambi

Hú Bambi!

Ez nagyon szép kép :shock: Megkérdezhetem mi az a színes a pocakodon :roll: :?:
Amúgy én még nem is láttam rólad többet, csak ezt a mai 2-t. Raktál fel ide a profi képekből többet is? Ugye nem? Az nem lehet, hogy nem vettem észre!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

benettke,
hihihi, az egy virág. krókusz (nem tudom, hogy így kell-e írni). csak nagyon le van kicsinyítve a kép...

Kép
1bambi

Bambi!
Igen, ez is nagyon szép! :D Ügyes a fotós és persze te is. Mert pl. rólam profi fotósnak is nehéz lenne jó képet készítenie. :lol: :lol: Én nem vagyok fotogén, de a te képeid nagyon jók! :D

Kisscica!
Ismerős a helyzet... pont ma idétlenkedtem a lábaimmal. Pedikür, epilálás... Szegény fiam meg csak boxolt odabenn, mert a sok hajolgatásomtól kevés volt a helye. :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

benettke,
hihihi, az egy virág. krókusz (nem tudom, hogy így kell-e írni). csak nagyon le van kicsinyítve a kép...

Kép
1bambi

Bambi
Ez Anikós kép rólad???

Szösz
Én is ki lennék borúlva. Van az évben 365 nap, akkor ne pont már ápr. 1jén kelljen a tervezett császárnak meglennie.

Zorróné, Szösz
Az-az igazság, h én is ápr. 5én akarok szülni. Lehet már írtam, akkor kéne menni egy esküvőre, amire mi nem szeretnénk menni, de muszáj. Elterveztük párommal, h majd az esküvőn elfolyik a magzatvíz... Maszat tud róla, mostmár rajta a világ szeme. És az már a 38. hét!! Ja, és Bogi ha hozod Te is a kabalád, akkor Mici sem lesz már egyedül!! :lol:

Kép

kisscica80

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál, a külső méhszájam 1 ujjnyira nyitott. Tudom, ez nem jelent sokat, de amikor meghallottam, kicsit meglepődtem. Sajnos nem jó a közérzetem, magas vérnyomásomra gyogyót kell szednem, ha nem megy lejjebb, plusz egy gyogyót...a fejem szétmegy, szóval nem vagyok valami fitt. Szorítsatok, hogy ne kelljen befeküdnöm, mert sajnos nagyon komolyan kell venni a magas vérnyomást!!!!

Szösszenet: Szorítok, hogy kapj más időpontot! Ne keseredj el!

Adri: NAgyon szép a bölcső! Mi még az esküvőnkre kaptunk egyet a sógoromtól, amit maga csinált!

[b]Nono: Talán Te írtad, hogy a pénzt kint hagyod a kocsiban! Semmi esetre sem hagyjál a kocsiban értéket!!! Annyian megszívták már....

Üdv mindenkinek és vigyázzatok magatokra!
borakata
Vendég

Borakata!
Sajnálom :( és szorítok, hogy ne kelljen hamarabb kórházba feküdnöd.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

maci,
egy jó fotós mindenkiből kitudja hozni a jót. szerintem belőlem is kitudta (ha nem is minden képen). és már megint "kishitűsködsz"!macikám! ne legyél az!!!
cicó,
igen, Anikós

Kép
1bambi

Most beszéltem a Férjemmel telefonon .. elregéltem neki mi történt.
És nagyon igaz amit mondott...
Szerinte így, hogy elmondtam a dokinak, hogy nekem ez mennyire nem jó .. és mennyire bántana .. stb. ha ebben a tudatban nem ad másik időpontot, akkor igenis szar arc ..
És megyünk másikhoz .. de nem fogjuk beáldozni a baba születésnapját ..
Mert ha akkor indul meg az teljesen más tészta, mint ez ..
Úgyhogy csütörtökön kiderül vagy nagyon beborul .. :roll: :roll:

Kép
szösszenet

Gumimaci
Epilálás :lol: , az ma reggel volt :lol: . Végülis elég jól sikerült, csak a sípcsontomnál meg a térdhajlatban meg a vádlimnál maradt néhány csík! De leszedtük a nagyját :lol: !!

BoraKAta
Az tényleg nem jó, h magas a vérnyomásod! Szorítok, h minden rendben legyen!!

Kép

kisscica80

Bambi - Nagyon szuperek a képek :)
Ti már kiválasztottátok a 25-öt, amit retusál Anikó?
Albumot csináltattok vele, vagy csak cd-n megkapjátok a képeket .. ?

Kép
szösszenet

maci,
húú, félreérthető.
szóval én sem vagyok egy fotogén, ráadásul utálom is amikor fényképeznek.
mindig irigykedve nézem a keresztgyerekeimet, hogy azok milyen profi módon tudnak pózolni. ők már az a korosztály akit nem zavar.
engem nagyon.
a videozás zavart sokáig, de most már nem, mert tök égő, unalmas volt évekig azt visszanézni, hogy:engem neeee!" és pofavágás.

Kép
1bambi

Bambi
Basszus, tényleg tök jók a képek, Anikó nagyon ügyi!
Kezdem bánni, h nem mentem, amíg mehettem volna! Bár ha szépen kérem, akkor biztos kijön házhoz is, és akkor a kanappémmal meg tud örökíteni. Nekem ugye ez a napi elfoglaltságom, h azt ülöm ki... :lol:

Kép

kisscica80

szöszi,
szerintem át fog rakni. (fizetni is fogtok neki, nem keveset...)

én kiválasztottam 20 képet, amit megcsinált már, de még visszaráncigálom a PASIT is. tehát még utána is válogatunk.
szerintem fogok albumot is csináltatni vele. (én túl sok időt cseszek el vele.)

Kép
1bambi

cicó,
szerintem kis babásat is érdemes lesz vele csináltatni.
kimegy házhoz is amúgy...
párod nem szeret fotózni? mert lehet érdemes lenne próbálkozni pár beállított képet csinálni. elég sok féle van fent a neten ötletként...

Kép
1bambi

Szösszenet, Kiscica: akkor szugeráljuk az április 5.-ét!!!!!! Reméljük Szössz dokija, Maszat és Beni is így gondolja...

Bambi: Mu? Még az is lehet... :D :D :D :wink:

Kép

Kép

zorroné

Kiscica!
Küldheted a privit nyugodtan, remélem tudok segíteni.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Bambi
Babós kép lesz. Az tuti!
Párom, mmh, hát mondtam neki már, h mi lenne ha csinálna rólam pár sexy lady képet. Válasz: Jó! Ami annyit jelent, majd ha fagy... vagy ha már nagyon hisztizek.. 8)

Kép

kisscica80

na, mára abbahagyom...ez van amikor az ember magára van hagyva, itt ül a gép előtt...de Veletek el vagyok, bár most elég sokat magamba "dumálok".
na, azért jelentkeztem még vissza, mert most tűnt fel Kerekes Zsuzsa 9-6-3-0 éves gyermekei. Ez tudatos? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát, ez nagyon jó!

Jó éjt+ tévézést!

Kép
1bambi

Lányok!
Nekem is van mumus napom: ez a 17.-e. Két szülésemnél is rettegtem, hogy csak ne 17.-én szüljek meg. Szerencsére nem így lett. Most meg szerintem ha nem fordulunk meg, akkor úgyis max. a kiírt időpontban lesz a császár, később nem.
Szösszenet!
Remélem a te dokid is olyan rugalmas lesz, mint az enyém, mert az enyémmel ilyet simán meg lehetne beszélni. Sőt már novemberben mondta, hogy a jövőhét az, amikor szabin van, de telefonon akkor is elérhető, és bármi volna bejön egyből. Jó érzés nagyon.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Bambi!

Naggggyyooon jók a képek, nagyon tetszik! :wink: :D

Szössz!

Én is egyetértek veled, hogy kiakadtál. :!: Én is mondom mindig Lilinek, hogy április 2.- a után jöhet bármikor, de addig maradjon bent. :roll: Március 30.-án telik le a 180 nap, hogy a maximum gyedet kapjuk!!!! És az sem mindegy! :shock:

Kép
adri0422

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: