[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Élet a vetélés után babásai! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

dátumoznom kellett volna nem dpo-znom mert akkor én még csak most fogom kezdeni a dpo-t megint. vagy írjam hogy 1:DPO6 2:DPO1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: naggyon kivi lecek hogy mi sül ki ebből a maratoni ciklusomból mert ha a mostantól számolom akkor 51 naposra jön ki a vége :shock: :shock: :shock: :shock:

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Harivera, én már azt hittem, bébiteszt... :oops:

Panni!
15ch-s van! :lol:
Vendég
 


Harivera, most mi a helyzet? Babaprojekt??

Rönééé



Kép
röné
 
 

 
 

pumpó:
hát van egy kis poci, de még nem annyira látványos. Meg azt hsizem, hogy nem is híztam most az elmúlt hónapban, mert a mérleg szerint ugyanannyi vagyok, mint a legelején. De a lényeg, hogy jól vagyok.

és örülök, hogy Te is jobbanm vagy, mégha bogyókra is volt szükség hozzá 8)

a másik topikban már írtam, hogy a doki, akinél voltam ma reggel, nagyon jó fej, és elvállalt, úgyhogy úgy néz ki, hogy a Szent Imrében fogok majd szülni. :lol: most nagon megkönnyebbültem, hogy legalább már ezen nem kell agyalni többet.
lei
 
 


Lei!

Örülök hogy megvan a befutó doki :wink:

Pumpóka!

2x5 golyó sztem jó lesz :wink:

Harivera!

Én már ezt nem értem.... :oops: mármint az elnevezést a dpo miatt...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

kicsit visszaolvastam, már régen írtam.

Pumpóka, hát nem könnyű most neked. De próbálj meg nem idegeskedni.

Lei: Ki az orvosod? nekem is bejött a kórház :!:

Panny: kinézted már a napot, amikor szülni szeretnél???

vera: mi a Huggies 3-6-ot használjuk, én nagyon szeretem, de néha ennél is pisis lesz a hátul a babaruha. Én még most sem érte, hogy lehet a gyerek háta közepén pisis a ruha???

Alziza: honnan szeded le azokata szupi képeket és animációkat???

babicskó
 
 


Babicskó!

A Huggies-t én is jobbnak találtam, mert ez hátul is gumírozott volt, de a múltkori kiscsomag (2-5 kg-os) amit vettünk épp ma fogyott el, most van 2 hatalmas csomag pampers (az egyik ajándék volt), ezt kéne előbb elhasználni, de utána azt hiszem áttérünk a Huggies-ra (vagy addig megtanulok rendesen pelenkázni :oops: , és nem megy mellé a nagydolog).
Egyébként szerintem a kukija oldalt kerülhetett, így lett a háta közepe is pisis. A pisivel nincs egyébként gondom, de a kakit elég nehéz kimosni a ruhából (sokszor a Vanish sem segít).
Hogy vagytok egyébként? Éjszakák?

Lei!
Hamarosan az a pici poci hatalmas lesz :wink: .

Teszek fel képeket:
Kép

Már ilyen szépen tudom tartani a fejem, sokszor percekig:

Kép

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera!

Édes Márk nagyon!
Olyan kis értelmes arcot vág! :lol:
Tisztára tudományos! :wink:

Babicskó
Hát innen-onnan.
Nagyrészt már megvoltak!
Van olyan is amit más topicból ahol olvasgatok.
Vendég
 


Alziza: akkor én majd innen lopkodok képeket, nagyon jók!

Vera: Nos a Pampers pelus nekem sose jött be, kivéve a Newbornt, de az csak 5 kg-ig jó (bár szerintem max. 4,5 kg-ig ).

A Pampersnél az előző gyerekeimnél is állandóan kifolyt minden, nagyon vékony a vatta része, szerintem az a baj, nincs ami felszívja a cuccost.
Csak egy ötlet: add el a vaterán vagy a teszveszen a Pamperst! Figyelem egy ideje a honlapokat, és mindig van aki megveszi, ha vki felteszi a pelusokat.

Én az Auchanban vettem még januárban Huggiest (4 nagy csomagot), a 66 darabos csak 1999 Ft. Szerintem ott a legolcsóbb.

Rolcsi sokat hízott, már 4400 gramm. És elég sokat szopizik, már ő is rájött, ha sír felveszem, és akkor elhallgat, ha leteszem, megint sír.

Éjszakázás is megy rendesen. Sajnos az ovis fiam hazahozott egy vírust, és Roli is elkapta, így napi 4-5 alkalommal szívni kell az orrát, mert csupa takony. Éjszaka baromi kellemes a porszívó után nyúlkálni, és szívni a gyerek orrát :(

Már hiányzik egy jó alvás.........

Márk nagyon aranyos, főleg a cumizós képen tetszik.
Elmúlt a hasfájása?

Csak lestem , hogy írtad 9 órát aludt. Gondolom szopizni felébredt közben nem? Sikerült már teljesen felépülnöd, nem fáj már a hasad ( műtét miatt)?

babicskó
 
 


Babicskó!

Hogy mikor szeretnék szülni...egyik nap PARA vagyok,más nap meg már mennék szülni!!Gondolom ismered az érzést... :wink:

Tényleg szép nagy már Rolcsi baba!!Jobbulást neki!

Vera!

Édi Márk!És milyen"nagy "fiú már.... :wink:

Nekünk speciel csak a Pampers vált be a fiúknál.Érdekes...Úgy látszik az én fiaim genetikai állománya úgy van összerakva, hogy a testalkatúknak a Pampers kedvez :wink: :wink: :wink: Pedig én is kipróbáltam több félét is(mindig mi volt épp akcióban)se a Libero,se a Huggies,Se Fixies ..stb..nem vált be... :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hát nem nagy pörgés van itt csajok... :? :wink:

Akik még szülés előtt állnak!!
Küldök nektek egy apáknak szóló hasznos irományt :wink:
A márciusi topicból csinálta egy csajszi,sztem jó nagyon.


1204833078.0252.doc
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Nálunk szintén a pampers jött be!
A mai napig!
Eddig össz-vissz 2× pisilt ki belőle,de ez apájának köszönhető! :roll:
Végül is nem kell még tudnia h. teszünk rá a gyerekre normálisan egy pelenkát! :roll: :lol: :wink:

babicskó
Rolcsinak szép súlya van! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Vera! Nagyon édes Márkuci!!! :wink:

Képzeljétek, nálunk is megvan az első topic baba (ápr-máj babavárók)!!! Ma reggel született ha jól emlékszem a 35.hétre 3650grammal Blanka! :D Lassan nálunk is szüléstörténetekkel lesz tele a topic! :) Beelőzzük a márciusi topicot!! :)
Gyerünk Panni, most már ti jöttök!! :lol:
Bár én még nem szeretnék szülni! :shock:
Vendég
 


Pumpóka!

Igen hallottam hogy már az áprilisiak közül is szült valaki :wink:
De figyi,nem lett ez elszámolva hogy 35 hétre 3650gr???

Én sztem kihúzom a végéig...legalábbis most ezt érzem.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Pumpóka, az egy kicsit korai baba ugyan, de viszont nagyon jó a súlya. Legalább az anyuka megúszta az utolsó hetek izgalmait, hogy milyen lesz a szülés, mikor indul meg, miért nem indul még meg, stb.... Barátnőm is 3 héttel korábban szült, de ő egyáltalán nem bánta, elmaradt a végére jellemző idegeskedés.
Gratula nekik!

Pelenkás téma.. Én jót mosolyogtam.. eszembe jutott, hogy én anno az eü-ben még a hagyományos pelenkázást tanultam :lol: Az igazi, gumibugyisamt, meg volt az a vékony gumikötő, ami még a textilre jött.. De mulatságos lenne most azzal a módszerrel pelenkázó versenyt csinálni a mai kismamák között :lol: :lol:

Rönééé



Kép
röné
 
 


Panni!

36+1-re jött, tudtam én hogy rosszul emlékszem. :oops:
Viszont ezt énis mondtam neki, amikor kb. két hete 3 kiló körül saccolták a babát neki, hogy ezt tutira elszámolták! Megvan ő már annyi hetes, hogy mire megszül, az kb. a 39-40.hétnek fog megfelelni. Igy sejtettük, főleg, hogy a héten meg azt mondták az uh-n neki, hogy 4kiló körüli.... akkor már nem volt kérdéses, hogy ez nem a 36.hét, hanem jóval több.

Na, hát nekem ettől nem kell félni, hogy elszámolták! :lol:
Én csak azt nem értem, hogy mindig azt mondja a doki, hogy tökéletesen etalon a méretei Zsófinak, a combja hosszabb is pár mm-rel, mint az átlag, és akkor besokkol ilyen minimális súlyokkal, hogy egykilós... :roll: most utoljára múlt hét hétfőn mikor voltam nála, már nem is mondott sacc kg-ot... csak a méreteit...
Azért rákérdezek legközelebb, kiváncsi vagyok, mit mond majd...

Röné, pelus.... :lol: egyszer anya vett egy nagyon nagy csomag (100db-os) pelenkát még Atisnak a Brumi Maciban, mert nevenicsen, olcsó volt, gondolta, hát itthonra jó lesz az is. Aranyos volt tőle, de pont akkor használtuk, amikor itt volt ő is és látta, hogy a pisitől kezdve minden mindenhol kijött belőle... oldalt-hátul-elöl... :lol: olcsó húsnak hig a leve... másnap jött, hogy azért ne dobjuk ki, használjuk el, hozott hozzá gumis pelenka fölé valót, mint anno a textil fölé használtak, amit te is irtál... hát egy élmény volt, ahogy aláizzadt szegény gyerek... és az istennek nem akart fogyni az a csoszvadt pelenka... :lol:
Vendég
 


Vera-hát nem semmi szemei vannak a fiadnak!!! Nagyon édes!!! :lol: Örömmel olvasom, hogy minden rendben, jól vagytok!

Pelus-nekünk is a pampers jött be annó...igaz nem volt még ekkora választék...

Lányok
az április topikban született lány babája azért lett ekkora, mert cukros volt a mama...úgy tudom nem ritka ilyenkor a 4-5 kilós baba...amúgy én is megdöbbentem! Lassan megszülnek és én még hol vagyok a terhességtől! Azért remélem mire az utolsó baba is megszületik, talán nekem is sikerülhet...

Alziza-ne is mondj semmit, megyek a dokihoz! :lol:

Pumpi-örülök, hogy jobban vagy! (majd felírom a bogyók nevét, hátha nekem is kell)


Panni-ügyi legyél nagyon! Már várom a kisfiad képeit!!! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket! Úgy néz ki csillapodott valamennyire a pocifájás (csak időnként fáj már és nem oylan nagyon mint az elején) és valamiféle menetrend is kialakulni látszik.
Viszont tegnap ráraktam meztelenül a mérlegre és az én kis haspókom 9 nap alatt 450 g-ot növekedett a múltkori mérés óta (ugyanazon a mérlegen).
Úgy tudom 120-200 g a normális 1 hét alatt. Nyugtassatok meg, h. a mi pici fiunk nem lesz óriás bébi ilyen növekedés mellett.

Panny!
Márcsak 2 hét! Milyen izgi. Hogy érzed magad? Derekad? Végtagjaid? Vizesedés?

Babicskó!
Az az ára nagyon jó, amit írtál. Tényleg megy valaki közületek a tavaszi kismamás börzére? Én ki akarok menni (pelus bevásárlásra), anyum addig vigyáz a picire. Nem merem a páromra bízni, mert képes hozni 12 kg-os gyerekre való pelust. :D

Zsibima!
Várunk a hírekkel, reméljük minden rendben lesz a vizsgálaton.

Alziza!
Ha én rábíznám a páromra a gyereket akkor Ő 5 perc alatt kihívná hozzá a mentőket, tűzoltókat de még az ÁNTSZ-t is (ezt anyukám mondta még pár hete).
A mellékakiknak is szerintem az Ő "okoskodása" volt az oka: ne szorítsd meg a gyerek derekán a pelust. Mondtam neki, jó, nem szorítom meg, de legközelebb te dörgölöd ki a kakit a babaruhából. Azóta nem mond ilyeneket.

Chrissyről nem tud valaki valamit?

Puszi mindenkinek:
Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera-nem baj, ha óriás bébi lesz, elvégre "férfiemberről" beszélünk! :lol: Egyébként is minden baba másképp fejlődik, fő az hogy minden rendben!

[quote]H írta:a én rábíznám a páromra a gyereket akkor Ő 5 perc alatt kihívná hozzá a mentőket, tűzoltókat de még az ÁNTSZ-t is


Jó fej lehet a párod! :lol: De inkább ilyen legyen, mint nemtörődöm! :wink:
És te jól vagy??? Hogy viseled az anyaságot? Nem vagy nagyon fáradt? Sebed gyógyul??
Vendég
 


Vera!

Klassz hogy rendeződnek a napjaitok :wink:
Sztem se törődj azzal ha többet eszik Márk mint ahoyg azt a könyvben írják...minden baba más és más,más a szükségletük...és neki is mindig más a szükséglete...lesz majd olyan is hogy épp kevesebbet hízik mint az átlag
Nekem volt olyan az én Márkomnál :wink: hogy heti fél kg-ot hízozz aztán meg alig...szal ne ijedj meg és hallgass az ösztöneidre!A babád tudja mi kell és mennyi neki :wink:

Zsibima!

Há tmár én is szívesen jönnék a képekkel :wink: ...de most valahogy úgy érzem kihúzom a végéig.

Pumpóka!

Te sa aggódj a kiscsajszid méretei,súlya miatt.Nem hozza mindenki a nagy átlagot,nem is kell...a lényeg hogy fejlődik mégha lassúbb mértékben is!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Megjöttem az ígért 4d-s fotókkal!
Az elején nagyon takarta az arcát,de a végére azért megmutatta!
800 gramm a drága és jó nagy lábon él már most!
Majdnem 5 cm talpa!
Hiába kapott csokit nem akart felébredni,de persze aki már 04:30-kor bulizik mit is várhatnék!
Nagyon édes volt,de nekem a 18. heti nagyobb élmény volt!
Ott még egyben lehet látni,hogy mit művel,míg mostmár részletekben!
Azért nagyon-nagyon élveztük!
A kukacát minden helyzetben megmutatta,úgyhogy tutira ott van!
Kicsit megijesztettek,hogy mindkét veséjében tágabb a csatorna,de azt mondták ez minden 3. fiúnál így van és nem okoz gondot!
Szépen pisil,telítődik és ürül a veséje!
Hát remélem igaza van,bár már én is olvastam több helyen,most inkább nem is akarok utánnanézni!
Nem lettek túl jók a képek,de azért remélem látszik!

További szép napot mindenkinek!

Sziasztok

Ja! És a 2d szerint nő a haja!!! Jupijéééééééé! Hajas babát akarok!
Kép Kép Kép

Kép


Kép
ibm
 
 


Sziasztok!

Ibm!
Látszik szépen az arca is... ollllllyan aranyos!!! És letagadhatatlanul pasi!!! :lol: Egyébként mi is 25.hetesen voltunk a 4D-n és nálunk 880grammosra irta a gép, majdnem ugyanaz a súly... :D
Ruhádat sikerült kicserélni? Mindjárt itt a nagy nap!!!

Nálunk ma itt voltak anyósomék, elvitte a ruhámat, mert erősen ki kell engedni belőle... lányok... egy hete volt a pocakkörfogatom 99cm, most 102cm... egy hét alatt!!!!!! Ez katasztrófális! Mondtam anyósomnak, hogy jövő hétvégén újra fel kell próbáljam a ruhát, mert akkor tudunk kb. kalkulálni, hogy mennyit fog nőni az esküvő előtti héten! Nagyon összeszedte magát a kisasszony!!

Vera!
Tudja a bébi, mennyit eszik!! :wink: Ami már sok neki, azt úgyis visszabukizza... tehát nem tudod túletetni, az biztos! :wink: És örülj neki, hogy ilyen gyönyörüen fejlődik! :) Egészséges, jó étvágya van!!!! :) Engem Barnussal riogattak, hogy jajj, mennyit eszik ez a gyerek, tiszta dagi lesz, meg túletetem, stb.... hát tudtam volna mondani a magamét a jóakaróknak, hogy inkább egyen, mint ne... kössze, de nem akarok evészavaros, étvágytalan gyereket!!!! És Barni is kicsattant az egészségtől, formás kis hurkás baba volt, guszta!!! No, ezen tehát ne parázz!!! Adj neki enni, ha kér!! :wink:

Panni!
Minden nap gondolok rátok!!! :wink:
Vendég
 


Szia Pumpóka!

Nem sikerült mág kicseréltetni,pedig mindjárt ittvan a nagy nap!
Kedden megyek,remélem lesz valami jó,mert ha nem nemtudom mit húzok magamra!
Neked már csak 42 nap,szuper!!!!!!!!
Irigyellek!
Otthon minden ok.???
Hat a bogyó?

Holnap majd még benézek,jó éjt mindenkinek!

Kép


Kép
ibm
 
 


Ibm
Ment a privi!
Remélem még jókor!

Képek szupik!

Majd jövök még!
Vendég
 


Köszi Alziza!
Teljessen jó időben!

Kép


Kép
ibm
 
 


Sziasztok

Ibm
Akkor jó! :wink:
már írtam,h. jók a képek!
Nagyon jól látszik minden!

Vera
Na de nálunk azért így a harmadiknál... :roll:
Súly:lehet,h. most ennyi,következőre meg kevesebb!
Van ilyen időszak,meg olyan! :wink:
Vendég
 


Ibm!
Még mindig áll a felajnálás, ha vmi folytán mégsem cserélnék ki a ruhát, vagy meggondolnád magad, irj! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

IBM!
Olyan kis cuki a kispasid! Tényleg jól látszik az arca.

Pumpóka!
Tényleg visszabukja azt ami már nem kell neki. Tegnap este hatalmas adagot evett: 140 g-ot (eddig csak 100 körül evett), no volt is üvöltés jó egy órán keresztül, utána meg alig akart elaludni: 16 órától 24 óráig fenn volt, utána meg szabályosan beájult. Most alig győzi pótolni az alvást. Ma reggelire is 130-at evett, pedig csak 10 pecig kajáltattam, ha így megy tovább lehet h. 5 percig lehet csak cicin hagyni. Az a baj, h. a rengeteg kaja után meg sír, h. tele van a pocak.
Hogy hatnak a bogyók? Jól vagytok? A ruháról: látod még te aggódtál, h. kicsi a pocid: a lányod úgy látszik hallgat rád. :D

Alziza!
Remélem igazad van, és lesz olyan h. nem nő ennyit. Holnap megyünk doktor nénihez, kíváncsi vagyok mit mond.

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera!

És büfizik utána? Barnus is sokat evett, és énis kb. 10 percig hagytam cicizni, de utána szintén vagy 10 percis volt a vállamon és volt, hogy csak a végére büfizett... most ez csak feltételezés, nem tudom, hogy van nálatok... :wink: csak az agyam jár, hogy mi lehet. Mert túletetni igazából én sosem tudtam (de ugye minden gyerek más), mert büfiztetés közben vissza is jött a felesleg, ami már sok volt neki. :roll:
Viszont ha gondolod, akkor próbáld meg 3-4 perccel kevesebbet hagyni a cicin, hogy akkor eleget eszik-e és mennyire sir utána... csak egy ötlet... :roll:

:lol: Néha Zsófibaba is vissza akarja bukizni, ha sok volt neki a kaja... :lol: anya túllő a célon, bevág 5 kiflit egyszerrre és akkor a gyerek kifejezi nemtetszését, s visszaküldené... :lol: :lol:

A gyógyik úgy néz ki hatnak, mondjuk, vannak rosszabb napjaim, amikor kevésbé hat és jobban eluralkodik rajtam, de mégsem olyan vészesen, mint mikor nem szedtem. Most már nem sok van hátra... mindig ezzel biztatom magam!
Vendég
 


Sziasztok

Vera!
Naná,h. igazam van! :wink: :oops:

Csak,h. lásd:
Zalánt 2580g-al hoztuk haza.
2 hetesen:2900g tehát:320g hízás
3 hetesen:3050g tehát:150g hízás
4 hetesen:3200g tehát:150g
5 hetesen:3650g tehát:450g
6 hetesen:4070g tehát:420g

Ő ugye tápszeres,és csak 50-60-at evett,de azt 2 óránként!

Aztán 9 hónapos korára elérte a 8 kg-ot,de csak most sikerült túllépni a 9 kg-on! :roll:

Remélem így azért már megnyugtatóbb!
Vendég
 


Kimma!

Ezt még tegnapra!
:lol:

Kép
Vendég
 


Röné

Kép
Vendég
 


Na nem ír senki?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 11:42-kor.
Vendég
 


Alziza!
Köszi szépen! :lol:

Jók a képek, főleg ahogy a Thomas-t nézi :lol:

Kép
kimma
 
 


Alziza-hihetetlen hogy nő Zalcsi! Nagyon aranyos!!! :lol:
De ki/mi az a Thomas?? Mese??
Vendég
 


Sziasztok

Zsibima
Thomas a gőzmozdony :lol:
Kép

Kicsiknél most ez a sláger!
10 perces mese és persze nem nézi még végig,de amikor énekelnek benne imádja! :lol:
Vendég
 


Zsibima!

Nemsokára te is képben leszek Thomas ügyben,ne aggódj :wink: :wink:

Alziza!

Édes Zalán!

Én még simán 2IN1!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Alziza!
Zalcsi zabálnivaló!
Uhh, Thomas... :twisted: nagyeszü exférjem vett a fiúknak tavaly év végén egy dvd-t. Megláttam, aszittem guta megüt! Egy 5 és egy 7 évesnek!!! Hát nem épeszü az biztos. Ezek meg nézték és hülyére röhögték magukat rajta én meg össze tudtam volna törni, annyira idegesitett a zenéje is!!! :twisted: Azóta fiók legmélyén!!!!

Panni!
Hess szülni! Mostmá lehet!! :D Várjuk már Olivért!!!!
Vendég
 


Alziza, nagyon aranyos Zalán! Jó nagyfiú már! Igazi kis huncutka lehet. Biztosan sok örömteli órát szerez nektek.

Rönééé



Kép
röné
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk doktor néninél és minden rendben talált. A pocakfájásra kapott Infacolt, aminek az íze nem nagyon ízlik neki, de muszály "lenyomni" a torkán, na ennek következtében már jobban megy a gatya rotyogtatás, mostmár szigorúan 10 pec szopi van, mert így is bevág 100 g-ot és attól még szerencsére nem fáj a poci.

Felrakok gyorsan pár képet mert hallom, h. nyügi van a szomszéd szobában.
Kép

Kép
Kép

Alziza!
Kösz a megnyugtatást. Zalcsi tök aranyos a képeken és tényleg nem lett belőle óriás bébi.

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera: hihetetlen, hogy már egy hónapos Márk! Hiszen csak most szültél.....hog yszalad az idő!!! Oda se nézel és már egyetemre járnak!!! Na jó ez azárt erős, de sajnos nagyon hamar felnőnek. :lol:
lei
 
 


Alziza: esetleg a többi gyerkőcödről is rakhatnál fel képeket, hogy ne csak Zalán szerepeljen mindig :lol:
lei
 
 


Vera

A 2. kép a kedvencem! :lol:
Gyönnnyyyörűűűű!!!!!

Lei
A többi gyerek nem annyira szeret fényképezkedni!
:roll: Zalán meg még nem tud tiltakozni! :wink:

De próbálok!
Vendég
 


Márk!
Boldog első hófordulót! :lol:
Kép
Vendég
 


Vera: szerintem se aggódj a hízás miatt, bármikor elkaphat a baba egy vírust, és akkor nem mindegy miből fogy le mennyit. megnyugtatásként Rolcsi most 4730 gramm, tehát szerintem többet is hízik egy héten mint Márk.

Én napi egyszer mérem fürdés előtt, általában 7-10 dkg között hízik egy nap.

Minegyik gyerkőcöm hurkás kisbaba volt, 1 éves korára kinövik! Jön a mászás, járás és lemegy róluk felesleg.

Megkaptad már a baba TB kártáyáját? Intézed már a családi pótlékot stb?

Pumpóka: mikor is lesz az esküvőd? Hányadik héten leszel akkor?

Alziza: aranyos a képen a kisfiad.

Rolcsi sajnos még mindig beteg, óránként szívtam az orrát éjjel, mert olyan taknyos és nem kapott levegőt csak szörcsögve. :cry:

babicskó
 
 


Lei: ki lett az orvosod?

Röné, neked meg gratulálok, túl vagy a 12. héten! :lol:

babicskó
 
 


Vera!

Nagyon cuki Márk :wink: És tényleg már egy hónapos???Tényleg hogy telik az idő...

Voltam ma a SOTE-n a szülésznőmnél CTG-n,minden OK,még csak a külső méhszáj van nyitva egy újnyira,szal még nem szülök...
:wink:
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Panny!
Még nem, de hamarosan igen. :wink:

Alziza!
Köszi! Ebbe a csodálatos kék rugiba tegnap belekakilt az én nagyfiam. Szabályosan a ruha talprészéig végig kakis volt. Azt hiszem nagyobb méretű Vanish-t kell vennem ha ez így megy tovább, pedig azt hittem már megtanultam a pelenkázás fortélyait.

Babicskó!
A TB kártya, lakcímkártya, anyasági, családi pótlék, T-gyás elintézve (Szóval minden). A családira és a T-gyásra kíváncsi leszek a köv. hónapban, h. időben kapjuk-e és nem lesz-e elcsúszás.
Bevallom az ügyintézés a férjem érdeme (Ő aki egyébként soha semmit nem intézett el, mert mindent én intéztem, nagyon ügyesen még a Banki hitelhez a megelőlegező szocpolt bejelentést is elintézte).

Lei!
Hidd el neked is hamar elszalad majd a hátralévő idő, aztán hirtelen a fejedhez kaphatsz, h. istenem most szülünk. Használd ki jól ezt az időt, pihenj sokat... :wink:

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera!

És személyesen intézte el a férjed? A Váci úton. Hát nekünk még TB kártyánk sincsen. Ti postán kaptátok meg?
Anyakönyvi kiv és lakcímkártya már meg van legalább. Kéne intéznem, ha jól tudom, csak 60 napon belül lehet, különben elvész az anyasági támogatás?

babicskó
 
 


Babicskó!
Szépen hizik Rolcsi is! :wink: Képet nem kapunk róla??
Az esküvő jövő hét szombaton lesz, akkor leszek pont 36hetes... :roll:

Vera!
Kispasi csúcsédes! :D

Jajj Panni, igy folytatod beelőzök! Vigyázz, ha nem szülsz meg két héten belül, utána veszélyben forog a "következő baba" cimetek itt! :lol: Én nagyon rágyúrok márc. 25 után!!! :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: