A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Marcinak és Áronnak BOLDOG FÉLÉVESSÉGET!!!

Silka: ez tök jó!!! :D

Dmaggie: szorítok, hogy ne legyen komoly baj!!!

Bongyi: kitartás!!! És jobbulást nektek!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

VikDan étvágya kezd visszajönni!!! :D Már hajnal 4-kor lármázott, hogy éhes, bevágott 2,5 dl tápszert, reggel 7-kor még 165-öt!!!
Most következik a következő, ha felébredt!!! Deélután meg bepróbálkozok egy kis főzelékkel, hátha nem öklendezi vissza!!!
Gyakorlatilag mi újrakezdjük a hozzátáplálást!!! :shock:
Nem is érdekel, csak hízzon egy kicsit végre!!!

Horcsog, Dettyk: voltam a védőnőmnél. Nincs bent, mert elment szülni azzal a védőnővel, aki akkor feküdt a kórházban amikor ti is ott voltatok!!! :lol: :lol: :lol:

Regi: én kicsit megváltoztattam a fogyókúra idejét. Mivel a betegség alatt ledobtam 4 kilót úgy döntöttem, hogy NEM fogom visszahízni!!! Úgyhogy most ezerrel nekiestem megint a fogyókúrának!!! Ma reggel már lötyögött a gyatyám a combomnál!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

Vagyis a gatyám... :oops:

Kép
Kép
timi26

Sziasztok Mamcik!

Áronnak és Marcinak gratulálok a félévéhez!

Kép

Irina! Igen meg egy teknőssel alszik amit még a kórházban kapott a Barátnőmtől :lol:
íme:
Kép

Viranka! Jógaórára senki nem jár :cry:

Silka! Nagyon jó a fotósorozat :lol:

Bongyi! Jobbulást Nektek!++++++++++++++++++++++++
Sokat gondolok Rátok!

Maggie! Gratulálok a Fiadnak a 7 gólhoz :shock: nagyon ügyes!

Fleur! Akkor már 3 bébi is szobacirkáló? :lol: (Lilla, Gréti, Máté)

A vonalzóm most így sikerült... :(

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Timi, látod, azért vmi kis jó volt ebben a sok rosszban! :lol: :lol: :lol: Persze, nem így szeretne az ember fogyni, de azért ennek is nagyon tud örülni! Hajrá!

Anitja, Nolka arcán elégedett/jóllakott vigyor! :wink: Azt szeretném még kérdezni, h éjjelre is otthagyod a plüss állatkákat?

Esik az eső, pedig úgy mennék sétizni :cry:

silka
silka

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! Hát igen, már fél éves nagyfiam van!

Tegnap voltunk dokinéninél, Áron 7660 gr. és 71 cm. Nagyon megdicsérte a dokinéni, hogy négykézlábazik meg kutyázik, na meg már öt sem lehet egyedül hagyni egy percre sem, mert átment szobacirkálóba. Az elöbb a kanapé alól húztam ki! :lol: :lol:
Szóval folyamatosan fejlödünk, nincs olyan nap, hogy ne produkálna valami újat! olyan szép idöszak ez!
Ma reggel a féléves szülinapjára meglepett bennünket az alsó két fogacskával. Még csak áttörtek, de kint van mind a kettö végre! Az utóbbi pár napban mi is szennvedtünk vele egy kicsit. Mondjuk most amúgy is nyügi van, mert van egy kis hörghurutja, köhög elég csúnyán, de tegnap kapott köptetöt, remélem hamarosan jobb lesz. Amúgy nincs semmi baja, jókedvü kis csibész.

Timi, nem semmi, amit a barátnöddel tettél, nagyon nagy szíved van! :wink:
VikDan pedig úgyis hamar belejön a hamiba megint, ne aggódj! Ha megjön rendesen az étvágya, meglátod alig gyözöd majd tömni! :wink:
Fogyinak hajrá! Azt a 4 kilót én sem hagynám veszni! :wink:

Én is elkezdtem takarítani, rámjött egy kicsit. Tegnap este kilenckor nekiálltam szönyeget és kanapét tisztítani, négykézláb suvickoltam a szönyeget körömkefével, de meglett és most szép tiszta, míg Áron párszor végig nem cirkál rajta tejes vagy zöldséges bökivel meg nyállal :lol: :lol: . Kanapé is mintha új lenne, ezen felbuzdulva ma megcsináltam a konyhát, az is csillog-villog.
Most meg Áronozás van.

Emese, Zsófika méretei nem semmik! Szép nagy baba! Mit baba, nagylány! :wink:

Hú mennem kell, mert Áron garázdálkodik!

KépKép
KépKép
motiot

Elfelejtettem írni, hogy olyan aranyosak vagytok, hogy jószívűnek tartotok! Olyan jó érzés olvasni!!! :D :D :D :D
De hát én ilyen vagyok...sokszor emiatt meg is ütöm a bokám...

Amit belinkeltetek femina.hu oldalt, ott rengeteg fogyókúra van!!!
Onnan fogok recepteket is begyűjteni!!!
Apának is szóltak, hogy ideje változtatni, mert nem fog jó kinézni a tv-ben! :wink: Úgyhogy most ő is ezerrel fogyózik!!! :D
Együtt könnyebb!!!

Kép
Kép
timi26

No, talán most be is tudom fejezni a hsz-t. Az előbb már akartam, de Vacakocska közbe szólt.

Áronnak és Marcikának minden jót kívánok!

Kép

Jó kis nyűgös nap ez a mai is. :( Nem elég a foga, most még a kakival is kinlódik szegénykém.

Lányok, nagyon kedvesek vagytok! Már jártam ezen az úton, tudom, hogy egyelőre még nincs nagy baj, bár ez az eredmény most rosszabb, mint az egy évvel ezelőtti. A gyógyszer pedig egy immunerősítő, amit általában adni szoktak ilyenkor, mert a HPv vírust nem lehet kiírtani. A szervezet legyőzheti, így az immunrendszert támogatják meg ilyenkor. Nekem eddig még nem használt. :( A terhesség, meg a szoptatás immunhiányos állapotot eredményez, ezért is nehezebb a helyzet. De tényleg nem vagyok elkenődve. Tudom, hogy jó kezekben vagyok, figyel az orvosom, én meg szépen elmegyek a vizsgálatokra. Legfeljebb megint megkésel a dokibácsi. De szigorúan csak a szopi befejezése után, ami nem mostanában lesz. Addig nem engedek semmit! :lol:

Emese, ne aggódj! A p2 teljesen normális, szép, egészséges eredmény. A p1 általában a szüzeknél szokott lenni! :lol: :lol: (Nekem eddig a p2-3 volt a legrosszabb eredményem)

Bongyi! Hogyan is tudnék segíteni?! Ez már megint embert próbáló! :( :( Ezek szerint a homeós bogyók sem használtak semmit? Küldöm a ++++ energiát!

Regi! :lol:
Adatlapok: nekem sem mennek az értelemszerűen kitöltendő papírok. Biztos, hogy valamit eltévesztek benne. :lol: Hülye bürokrácia. Nem értem, hogy a szervek miért nem kommunikálnak egymással. Mindenkinek egyszerűbb lenne. Lehet, hogy nekik nem? Többet kellene dolgozniuk és akkor több papír végezné a kukában?

Fleur! Cirkáló Lilla! :lol: Gratu az alváshoz! Irígykedek egy kicsit!

Silka! Nem látszik rajtatok a 10 év! Tök jól néztek ki! Hú, a karodban látszik csak igazán, milyen nagylány már Lizi.

Timi! Jó hírek! Hajrá fogyó-bogyó! Ügyes vagy! Ne szabadkozz, tényleg nagyon szép dolgot tettél! Bár tudom, ez a barátság, de akkor is! Klassz csajszi vagy és kész!

Anitja! Te rendben vagy? Nolkára meg már nem is találok szavakat!

Motiot! Nagyfiú már Áron is! Fogacskának gratulálok, betegség huss!

Tegnap megrendeltem a babakocsit és még néhány dolgot. Már alig várom. :lol:
dmaggie

Isten éltesse sokáig ÁRONT és MARCIKÁT!
Kép

Maggie, Gremese, csodálom a lelkierőtöket! És vigyázzatok magatokra!

Bongyikám, de jó, hogy Zitus jól van! A srácoknak viszont gyors gyógyulást!!!

Lányok, sajna fel kell jelentenem a szomszédot, ma reggel is a kocsival a szélnek eresztett kutyáikat kerülgettük (3 van), mert még mi lennénk a hibásak, ha elütnénk őket... aztán becsöngettem, szóltam a nőnek, akinek még neki állt feljebb, olyaféle "érvekre" hivatkozott, hogy
1. de hisz tudom, hogy úgysem mennek neki a gyereknek
2. eddig se voltak sose pórázon
3. ha autóval megyünk el, mit zavarnak minket a kutyák
4. véletlenül maradtak kinn
5. este 7-kor sétáltatja őket (ugyanígy minden nélkül), mert akkor már ne mondjam, hogy megyek vhová.
6. de hát (én, a károsult) szeretem a kutyákat, simogatni is szoktam őket.
Satöbbi. A végén ordítottam már.
Felhívtam az önkormányzatot, tök normálisak voltak, feljelentőlevelet kell írnom, tanút hoznom (férjem). Szabálysértési eljárást indítanak ellenük, és annyiszor jelenthetem fel őket, ahányszor ezt a kutyázást elkövetik.

Kép
Kép
irina

Bocsi, nagyon fogzunk, Ádi szegény sokat sír, fog sehol, és már az 5. éjszaka volt fogzós...

Kép
Kép
irina

Irina: nektek a chamomilla nem segít?

Kép
Kép
timi26

Silka! Igen mindig bent vannak a plüssök, ha felkel rendezgeti őket :lol:

Akkor már 4 cirkálónk van? (Áron) :lol:

Maggie! Nekem még nincs eredmény, illetve csak akkor értesítenek ha gond van, szerintem mindent jól csinálsz, és tényleg nem lesz gond, főleg ha így állsz hozzá :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Timi26: egyszer próbáltam, akkor nem jött be. Chamomilla 9 CH-nk van belőle itthon, nem tudom, az nem túl erős-e (mindenki 15-ösről ír)... De hétfőn úgyis megyünk egy homeós dr. nénihez, majd rákérdezek. A Viburcol sem hatott, bár azt állítólag többször kell ahhoz adni, hogy működjön. Az előbb dentinoxoztunk (az erősebb változattal), most nyugi lett. Éjjel mindig cicit kap. A fájd. csillapítót csak akkor vetném be, ha nagyon-nagyon muszáj...

Kép
Kép
irina

Silka: megható ezt a képsorozatot végignézni, komolyan, könny szökött a szemembe... :)

Anitja: ez a kedvenc képem Nolkáról, nincs mese! Egy tündér ez a kisfiú! :D

Kép
Kép
irina

Irina: a 9-es gyengébb, mint a 15-ös! Próbáld neki rendszeresen adni, nekünk úgy jobban segít!

Kép
Kép
timi26

Irina: nekünk folyamatosan "csöpögteti" a doktornő, hogyan hat a legjobban a homeos bogyó.
- előtte-utána fél órával ne egyen, igyon semmit,
- erős szerrel együtt (pl. Dentinox) nem hat,
- mikrohullámoktól távol kell tartani a bogyókat! (én eddig a mikró mellett tároltam... :oops: )

Szerintem ne várjatok hétfőig, vegyetek egy 15-öst és próbáld ki. Ártani biztosan nem árt. VikDan érezhetően nyugodtabb, ha folyamatosan kapja!

Kép
Kép
timi26

Éljen a féléves Áron és Marcell! Kép

Kiskolbi: Jó, hogy jobban vagytok. Kár, hogy ennyit kell dolgoznod. :(

Ancsi: Gyönyörűek a lányok!

Mesi: Micsoda méretek! És Zsófi tényleg gyönyörű baba! De jó, hogy eszi a zöldséget is, ügyes vagy, hogy rájöttél, hogy jó neki! :)

Máté is eszi a zöldségeket, de azért a gyümölcsök jobban mennek. :wink:

Timi26: Ne szerénykedj, tényleg rendi vagy. Hajrá fogyókúra! Apával könnyebb lesz! :wink:
Látom VikDaninak jön vissza az étvágya, nemsokára jönnek vissza a hurkák is! :D

Irina: Láthatóan már „otthon” érzi magát Ádi az etetőszékben. Bújjatok már ki fogacskák! Szomszédok :twisted:

Viranka: Csodálatosak a képek! :) Már megint jó korán keltek. :cry:

Dmaggie: Örülök, hogy nincs nagy baj! Vigyázz azért nagyon magadra!

Heni: Szép nagy fiú Péterke is! Mi újság élősködő ügyben?

Bongyi: Jobbulást a nagyoknak, örülök, hogy legalább Zitus jól van! ++++++++++

Fleur: Felmosórongy :lol: :lol: :lol: Ügyes kiscsajszid van neked is!

Silka: Tök jók a képek! Hát igen, így változunk...

Anitja:Nolka ééédes! Miért nem sikerült a vonalzó? :roll:

Motiot: Nálatok is fogacskák? És cirkál is? Ügyi! Gyógyuljatok hamar!

Ma megyünk nemsokára a munkahelyemre, már úgy várnak, olyan jól esik. :oops:

Puszi Mindenkinek!

KépKépKépKép
meryke

Ezt ma reggel csináltam a telómmal:

Kép

KépKépKépKép
meryke

Mégis Viburcol lett a vége, hátha bejön... most alszik a Drága. :-)

Kép
Kép
irina

Timi26: De jó, hogy írod a mikrót, nem is tudtam. Én is a tetején tartom :oops: Na el is teszem gyorsan!

KépKépKépKép
meryke

Timi26, köszi, akkor chamomillázom is! Igazad van, ártani nem árthat! :D

Kép
Kép
irina

Silka! Annyira jók a képek!!!!!!!! Egy csomót nézegettem!!!!!!
És a bulizós barátnők ma mind anyák! Szuper!!!!!

Irina! Nagyon jól teszed, a feljelentésnek meglesz a hatása. Amikkel meg a szomszédod jött, azok üres kifogások!
A köztereseket akkor hívd ki, mikor póráz nélkül sétáltatja őket. 40 cm-nél nagyobb marmagasságú kutyát póráz és szájkosár nélkül vinni, kutyánként 30 ezer bünti! :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Én holnap reggel megyek rákszűrésre. :?
Nem szejessem!
Viszek képet Zsófiról, hogy felkerüljön a faliújságra. :D

Meryke! Mennyire vidám fiaid vannak! :D És milyen jó minőségű képet tudsz készíteni a telefonoddal... :)

Dmaggie! Köszi a P2-es infót! :)

Anitja! Micsoda tokája van Nolkának! :lol: Cuki!!!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja! Nekünk ugyan ilyen ágyneműnk van! :lol: Ez a kék macis-lufis.
Azért vettem kéket, mert előre gondolkodtam. Ha valamelyik tesó fiú lesz....
Apa kijelentette, hogy addig szülök, amíg nem lesz egy fiúnk. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Meryke: gyönyörűségeseeeeeeeeeek!!! :-)

Gremese: szorítok holnap Neked! :-)
Azért is tettem idézőjelbe az "érvel" szót, mert ha az a szabály, hogy kutyát póráz stb. nélkül közterületen nem lehet sétáltatni, akkor nincsenek ellenérvek, így pl. az sem játszik, hogy "de ma van a kutyám születésnapja, hadd örüljön szegény"! 8)
Amúgy -- bocsánat, hogy ezt mondom, de igaz -- rém primkó népség, miattuk kell mindenkinek elkerítenie a telkét, a kutyák így is bemásznak bárhová, ahová lehet; ezért kell zárni az utcaajtót, mert a szomszéd megindul, mint a fájdalom, volt, hogy gyerekkoromban anyám a konyhában kapott szívbajt, mert mögötte állt. :shock: A fiuk az utca közepén parkol a kocsijával gyakorlatilag a mi telkünk előtt, és még neki áll feljebb, ha mi megállunk az ajtónk előtt, mert az ugye őt akadályozza a szabad mozgásban. Iszonyatosak, komolyan. Bár tudom, Te meg egy házban élsz ilyesféle népekkel... :evil:

Kép
Kép
irina

Irina! Ha a szép szó nem segít.....
Ismerősek ezek az üres kifogások, felháborító! :evil: Talán a közterületen történő parkolásról is felvilágosíthatná őket egy közeg...

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Muszáj menni rákszűrésre, csak olyan macera...
Remélem a héten fodrászhoz is eljutok. Már kinyomtattam a "fejemet". :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Most beszéltem a Dörmögő Dömötör játszóházzal és egész jó árat sikerült kialkudnom a sokadik nekifutásra :lol: 3000/gyerekről lealkudtam 15000ft/3 órára és annyi gyerek jön ahány szeretne :lol:
A játszóház jó helyen van, az Árpád híd lábánál. Metroval és busszal is könnyen megközelíthető. Bármelyik hétvége jó a számukra annyi, hogy jelezzük mennyien megyünk. A játszóház nem csak a mi részünkre lenne nyitva arra a 3 órára, hanem mások is bejöhetnek. De szerintem az egyik sarokban meg tudnánk húzódni.
Itt a linkje a játszóháznak:
http://www.d-kultura.hu/dormogodomotor/

Ennyien jeleztétek, hogy jönnétek:

Hörcsög+Ildike+1 valaki
Mesi+Zsófika
Nektarin+Robesz
LMóni+Grétacica
Sense+Boti
Dettyk+Pankypanna+bence
Regi+Szelike
Bongyi +Zitus+Levi+ Ákos ?
Irina+Ádó ?
Fleur+Lilla
Maggie+Kisvacak ?
Kiskolbi+Máté
Silka+Liza
Anitja+Nolka
Viranka+Mira+Bálint
K.Timi+Ádi
Ágica+Petrus
Meryke+Máté+Bencus
Marica+Linike
Timi26 +Vikdani+ Rebeka
Heni+ Péterke
Dotildi+ Dorka

A kérdéses hétvégék: Március 29-30
Április 5-6
Április 12-13

Légyszíves jelezzétek, hogy kinek melyik hétvége jó!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Puszi a hófordulós manóknak!

Jó sokat írtatok. :D :shock:

Gratula a fogacskákhoz! :D

Betegeknek jobbulást!

Timi:az én fiam is öklendezik a főzitől mostanában,marad a gyümi még egy ideig.

Napok óta cicin alszik el...Ez nem tudom mi,eddig napközben is aludt magától. :shock:

Fürdető:kb. 1 hónapos korától Gabit használok,nem volt baja tőle.

Silka:olyan jók a képek! :D

Babásak is olyan aranyosak!!!!

Nem írom ki a neveket külön,Zétim közben felébredt és nem lehet a látótérből kiengednem egy pillanatra sem. :oops:

Tiszta fekvecirkáló. :lol: Kezdi háton,hasrafordul és minden irányba,közben a szobát körbejárja,vagy az ágyunkat.Ez utóbbin nem győzöm kapkodni mielőtt leesne. :roll: Mindezt alapjában véve fekve.

Annyi mindent akartam még írni,de elfelejtettem. :oops: :oops: :oops:

Úgy fáj a lábam.Múltkor megütöttem,múlt is a duzzanat+lila szín.Erre mára visszadagadt,nem tudok cipőt felvenni. :cry:

Majd jövök még,csak manóm ordít.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Most látom a talit.29-30 és 5-6 nekünk nem jó. :cry: Csak párom tudna felvinni,de hónap végén konferencián lesz aztán nem leszünk itthon. :( Ha az április 12-13. marad akkor azt apával megpróbálom megbeszélni.Nagyon nem ismerjük Pestet,kocsival még soha nem is voltunk. :oops:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

lmóni! Nekünk az április 5-6. lenne jó!

Kép
Kép
Kép
gremese

Látom, Milénának nem jó. Akkor nekünk jó az [b]április 12-13[/b]. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Nekünk az 5-6. és a 12-13 is jó! Lényeg, hogy hónap eleje legyen, hogy legyen még lóvé...

Kép
Kép
timi26

l. móni: nagyon köszi ezt a remek összegzést, de főleg azt, hogy ennyire ügyes vagy, és mindezt elérted nekünk! KÖSZÖNJÜK!!! :-)
Nekem is inkább az áprilisi időpontok lennének jók, de tudjátok, mi vagyunk az örökös "függőben lévők". Mindesetre nagyon szeretnénk menni!

Kép
Kép
irina

Nekünk azért jobb a 12-13, mert 10-én kapunk lóvét :oops: :wink: :D.
dettyk

Ja igen, és: Móni, szuper vagy :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dettyk

Móni! Nagyon ügyes vagy! Hát nekem egy szavam nem lehet :oops: hozzánk van a legközelebb szerintem, úgyhogy nekünk minden időpont jó :lol:

Egyébként én is elmentem a múlthéten Nolkával az itteni játszóházba, de nem volt szimpi, azért nem is írtam Nektek...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Silka
Nem jött be :( ma azért nem tudtunk jógára menni, mert szakadt az eső és így nem akartam bkv-val elindulni :(
Azért gerinc műtét miatt még nem lenne szükséges a császár. Nekem is volt....szorítok a barátnédnak :)
Annyira jók ezek a képek :) direkt álltatok mindig u.olyan sorrendbe vagy ez véletlen??

Marci, Áron Boldog hófordulót
Kép[/url]

Regi
Ja a cumi eldobásról jut eszembe. Apu mondta, h én 1 évesen bevágtam a sarokba, h már nem kell :lol: ha nem lóg egész nap a szájában tuti nem lesz függő.

Fürdetés: mi még csak a gyogyótárit használjuk. Annyian írtátok már, h ez az amaz történt, h inkább meg sem próbáltam mást...

Timi
:shock: :) no látod most bepótolja a lemaradását..
Hajrá fogyókúra..ügyes vagy!!!
Tök jó, h írtad ezt a homeós boyóról nekem volt, h kaja előtt kapta.

Anitja
Az enyém még csak fél cirkáló vagy mini cirkáló, mert még csak hátrafelé tolatva és gurulva közlekedik, nem "szabályosan" kúszva, de HALAD :lol: és én meg rohangálhatok eltéríteni a veszélyforrásoktól

Motiot
Puszi Áronnak, hogy gyorsan elmúljon a köhögés

Látom mindenki tavaszi takarítási lázban ég :) én is takarítottam ma, de az a baj, h nem tudok olyan nagyon alapos lenni, mert sajna nincs segítségem és mindent gyorsan kell csinálni. Igyekszem most egy nagyot apránként megcsinálni,
csak az a baj, h mire körbeérek kezdhetem előlről :?

Maggie
Jaj ez még csak egy este volt. Előtte az csináltam mint te és születése óta talán egyszer aludt ennyit egyben. Remélem most már Albert is csak többet alszik majd.

Meryke, Nektarin
No milyen volt a munkahelyen?

Meryke
:)

Mesi
Hát akkor nem is tudom hány embert meg lehetne büntetni és tudod mi a szlogen nem bánt!!Köszi és mi van azzal mint akinek kutyafóbiája van mint nekem. A kutyák 1000 méterről is kiszagolják...
Fodrász mikor?

Móni
Hát szuper ügyes vagy, ezer köszönet és hála a szervezésért.
Mindjárt jelzek csak meg kell nézni a másik topikba melyik napokra szervezzük a talit. Én szervezem, akkor ma döntök asszem.

Ma délután hihetetlen mekkora üvöltést csapott a csajszi. Tulajdonképpen csak az volt jó, ha ölben cipeltem. Most végül amúgy viszonylag könnyen elaludt. De úgy érzem a kezdeti sírás nem ezért volt mert furcsa lenne, ha kelés után már 1 órával el is fáradt volna. És tul. képpen mióta felébredt nyűgös. Szval gondolom fog és idő egyben. :( és még jógára sem tudtunk menni emiatt a hülye idő miatt :( pedig biztosan jót tett volna neki.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok

Minden hófordulósnak és szülinaposnak utólag is nagyon sok boldogságot.

Lmóni: Gréta cica nem semmi :shock:
Nekünk jó bármelyik nap áprilisban

Fleur: Voltunk szolnokon de csak érdekességként "az elmondok százszor valamit a gyereknek"Anyósom kitett magáért már azóta lenyugodtam de akkor is...Idézem " Ott van anya monda azt neki hogy Ági" :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: És rászóltam hogy neki anya vagyok nem ÁGI!!!Erre másnap reggel ugyanezzel kezdi a napot a gyereknél :twisted: :twisted: :twisted:
Szerinted?????????????

Kép

Kép
agica1126

Helló csajszik!!

Még nem sikerült visszaolvasnom mert nyügös napunk van,éjjel négyszer kelt,"énekelve"azt hittem nem is alszik vissza de hála Istennek azért egy idő után mégis csak elaludt.A cici nem kellett neki viszon a teát elfogadta ...:cry:

Marcikának és Áronnak boldog hófordulót!! Kép

Maggie!Minden oké lesz,majd nagyon drukkolok!!!

Bongyi hát akkor küldöm az extra gyógy energia áradatot!!!!Most már gyógyuljatok gyorsan meg!!!!!

A képek tündériek!!!!!!!Még-még,sokat,sokat!!!!!!!!!

Köszönjük az újjabb dicsiket :D !!

Dotildi!Abban a pillanatba nagyon sikitott mikor áttlőték neki de hamar megvígasztalódott :D ! Bár ott azt mondták,hogy nem szoktak ennyire sírni :shock: :oops: :lol: Hát ez van az én gyerekem ilyen!!!

Na lépek mert apa nem bír vele :?

KépKép
juba

Silka! Nagyon jó a fotósorozat! És ez tudatos, hogy ugyanaz a sorrend? :D

Merryke! Édesek a gyerkőcök! :D

LMóni! Nekem mindegy, melyik hétvége! Köszi a szervezést! :D

Timi26! Hajrá fogyókúra!!! :D

Fizikoterápia: egyelőre csak időpontokat kaptam, húsvét utánra... :? 10x kell majd mennem, 15 perces kezelés, bizsergetős érzéssel.
De úgy kellett kiharcolnom, hogy kapjak időpontot, ugyanis kijött a csaj, és közölte, hogy 2 óra után már nem adnak időpontot. :evil: Köszi! Aztán én meg elmagyaráztam neki (úgy, hogy megsajnáljon :wink: ), hogy nagyon nehéz volt megszerveznem, hogy az 5 hónapos lányomra valaki tudjon vigyázni, hogy ide eljussak, és különben is a múlt héten direkt megkérdeztem az információn, hogy kell-e időpontot kérni, de azt mondták, hogy nem (igazából nem is mondták, csak lógott a telefonon az információs, nemet bólintott, és integetett, hogy menjek csak fel... :x ). De elértem a célomat, és behívott a nőci!!! Milyen kis rendi! Aztán nagyon megköszöntem neki a segítséget!!! :D :D :D

A barátnőmhöz nem jutottam be a kórházba :( , mert begörcsölt a háta vagy a dereka (?), és infúziót kapott (magnézium meg nemtommi), de most már jó neki. :D És úgy tűnik, a tejci is beindult (irigy :wink: ). :D

Ja! Azt akartam még elmesélni, hogy bementem egy kínaiba, hogy veszek magamnak 1-2 rucit (főleg itthonra), és mit tettem először a kosárba???... na mit????... hát persze, hogy Szelinek egy nadrágot! :wink: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

csajok ilyen vacak időhöz
Kép
kell egy kis jókedv

Ágica
:evil:

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Apa üzleti vacsin van,kisfiam pedig beájult fürcsi előtt. :shock:

Móni:aranyos vagy,hogy megszervezed a talit.Én amióta Zéti van még a hazautazásainkat is alig tudom megszervezni. :shock: Annyira szeretnék már talizni veletek,eddig kimaradtam. :(

Szomszédok téma:terhesség alatt felettünk cigiztek és lejött az összes füst.Jelzem 3 éves társasház,központi elszívóval.Ami ennyire jó. :evil: Szóltam párszor,fiatal csaj lakik ott.Volt,hogy hajnali negyed kettőkor mentem fel,hatalmas pocakkal és fulladozva.Direkt én,hátha hatásos a nagy hasam.Ez aztán csak megoldódott.
Érdekes szomszédaink vannak.Felül a csaj,oldalt egy fiatal doki.Épületen belül van bankos,ügyvéd és egy riporter-dj.(Mi nem is értem hogy jövünk ide. :shock: )Mostanában a dj a problémás,bár 2-vel felettünk szól a "zene" éjszaka,mégis a fal levezeti mintha mellettem szólna.Ja, a csaj az ablakban cigizik.A hamu a párkányomon landol,nyáron gondolom a szél be is fogja terelni ha nyitva lesz az ablak. :evil: Nálunk csak ennyi van.

Gyorsan megnézem a gmailt.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Grétike a szobájában magyaráz. Én extrán ki vagyok merülve, apa meg kérné a vacsoráját. Ami persze nincs :(

Fleur lehet tényleg ikrek? Gréticica is ma nagyon-nagyon nyűgös volt. Még most is az. A 10 perces alvásai után üvöltve ébredt :( Ma volt egy viszonylag hosszabb alvása, de azért azt is megszakította egy kis sírás erejéig :? Csak úgy aludt vissza, hogy szorosan hozzám bújt és még egy vastag plédbe is bebugyoláltam. Ekkor tudtam nektek megírni a talit.

Zavarba hoztok a dicséretekkel :oops: :oops:

Bocs de most nem tudok reagálni semmire. elolvastam ugyan minden hozzászólást de el is felejtettem miről szóltak :oops: :(

Megyek kitalálok valami vacsorát apának aztán meg vasalok és még teregetnem is kell.

Cica még mindig magyaráz. először hozzá megyek.

Jó éjt.
Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Miléna: esetleg vonattal nincs kedvetek jönni. Ha apa nem tud elvinni (valószínű, hogy nem), akkor mi is azzal megyünk. Meg Dettykék és Horcsogék is! Együtt könnyebb!!! :D

Nem is írtam, hogy adtam VikDannak fél üveg sütőtököt. Vissza nem öklendezte, de valamennyit később kibökékelt! De már ez is valami!!! :D

Amit meg művel a kiságyban!!! :shock:
Délután rohannom kellett, mert őrülten sírt, hát ahogy keresztbe fordult beszorult a nyaka a fejét meg jó megnyomkodták a rácsok!!!
A játszószőnyeg meg már kicsi neki! Valahogy mindig lekotor róla!!!
Csatlakozunk a szobacirkálók körébe, bár nem mászunk csak gurulunk meg kúszunk! De mint állat!!! :shock:

Kép
Kép
timi26

Nosztalgia: Rebeka pont ennyi idősen állt fel... :roll:
Hol van még ettől VikDan? De nem is baj, aztán meg majd nem győzök figyelni rá!

Kép
Kép
timi26

Gremese: most akkor Niki már nem fog visszajönni közénk? Tudom, hogy már nem köröztetsz senkit, de érdekelne, hogy mi van velük!
Meg a többiekkel is!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok csajok!

Ma tényleg vacak volt az idő:-( ennek ellenére csak most jutok ide:-( mi lesz igy velünk ha jön a meleg :?

Képzeljétek az én virrasztó kisfiam tegnap 8-6ig aludt :shock: még ilyet soha nem csinált. De olyan jól kialudtam magam :D nem bánnám ha ez igy maradna

Fog: ma úgy éreztem, hogy reszel az inye.Lehet hogy már nekünk is lesz fogacskánk? Mennyi idő még szerintetek?

Szomszédok - NO COMMENT!

Nekem itt semmi bajom velük, leginkább a velünk lakó anyóssal :twisted: De majd csak megoldódunk!

Nekünk mindegy a tali, ha hétvégén lesz, akkor mindenféleképpen megyünk!

Ma lesz a grace klinika, de 10kor, pedig nagyon szeretem, lehet bevállalom :?

Heni
KépKép
heni81

sziasztok!
meg vagyunk ám mi is, csak többnyire olvasásig jutok el.
érdemben nem tudok regálni.

tegnaptól mi is sinlacozunk. botond nagyon szereti. meg gyümölcsözünk is. barack jöhet minden mennyiségben. és a fiatalúr nagyon szépen eszik! alig maszatol. akkor is nyitja a száját, amikor a konyha másik végében meglátja a kanalát. én meg megzabálom...

közben négykézlábazik, és hátrafele halad. de nem egyirányban, hanem körbe-körbe forog. annyira mókás! imádom.

altatás továbbra is rapszódikus. a katasztrófális másfél órától a 3 percig minden bejátszik. néha elég fárasztó...

heni!
az jutott eszembe, hogy hatvanba is van babaúszás. 1500 ft/alkalom két szülővel. szombatonként van. nektek közel lenne, nem? sztem mi is oda fogunk járni, mert nekünk is közelebb van és olcsóbb is mint csömör.

jó éjt!

Ildikó
KépKépKép
sense4

hopp! talit elfelejtettem.
nekünk mindegy. megyünk! :D

Ildikó
KépKépKép
sense4

Timi26! Nikiről nem tudok semmit. :( Egyszer írt ugye, amiben az volt, hogy jelentkezik, csak rossz a net.
Én meg nem zaklatom...

Heni! Húúú.... Csak pár nap, és kint lesz az a fogacska. :wink:

Miléna! Azért Neked sem semmi szomszédaid vannak.... :?

Ágica! Tanítsd meg Petrusnak, hogy a nagyi nem "nagyi", hanem "MARIKA NÉNI" (vag ahogy anyósodat hívják). Biztos örülni fog neki! :lol:
Vagy amikor legközelebb nála jártok, mond azt Petrusnak: "Nézd! Marika néni hozott egy kis gyümölcsöt". :twisted:

Regi! Ügyes voltál (fizikoterápia).
Én kétszer voltam már, egyszer a hátammal, egyszer meg a vállammal.
Tényleg csipkedő érzés. Az első alkalom után ne lepődj meg, ha piros marad a térded, egy idő után majd elmúlik.

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: