A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Mia:tényleg nagyon nem látszik a 94 kiló!!!
És jó a tetkód is!

nyár=csavarás ez nállunk is így van!!És a nagyok is megszokták már..nem ba...tok ki velük sem!!
Vendég

Sziasztok!

Wera - nagyon szépek voltatok! Szívből gratulálok!!!

Mia - tényleg nem látszik a 95 kg és nagyon jól nézel ki a fotókon!

Manka

Kép

Kép
mankabi

én már a jövö nyári nyaralást tervezem gondolatban :lol:
apától meg a 30. szülinapomra (jövő júliusra) egy újabb pocaklakót kértem. :D

mia_snow

Bocsánat 95..úgy is tudom,hogy kijavítanál :lol: :lol: :lol:

Én 170 centit szoktam bevallani...de a valóság több,de általános suli óta megtanultam összehúzni magam!!
Rettenetesen utálom a magasságom.Én csak pislogok,hogy itt mindenki magas!!!
A környezetemben baráti körömben munkahelyeimen,mindig én voltam a legnagyobb.(nők között)
Vendég

MIA BÁTOR VAGY!!!!
nekem 20 hónap van a két lány között...az egyik kicsi volt,a másik pici...az egyik a mellemen csüngött,a másik a karomba, a 3.kezemmel toltam a babakocsit.... :lol:
Kemény volt az első 2 év,de utána nagyon összenőttek....
Vendég

Jó reggelt!

Látom azért igyekeztek sokat írni!
Miért vagytok mindig a kilókkal elfoglalva?
Szerintem a terhességnek nem erről kell szólnia....
Én amig nem voltam terhes, igyekeztem odafigyeltem magamra.
Most pedig mindent megeszek amit csak megkívánok, és akkor is megtenném, ha eddig akár 10 kilót hiztam volna, és nem 4-t.
Szóval úgyis lemegy utána!!!! nem?
Mia: jó, hogy ilyen dokid van!
bszilvi25

Bari!
A barátnőm is magas és amikor jártunk anno bulizni,mindig azon mosolyogtunk,hogy "átlátjuk a tömeget a fejek felett :lol:
Én is utáltam,de már megszoktam....
a volt férjemmel 16 évesen jöttünk össze,egy magasak voltunk,de amikor váltunk,akkorra már volt köztünk fél fej különbség az én javamra....20 évesen állt meg a magasságom.... :!:
Vendég

az Öcsém és köztem 5 év van... túl sok. :( 20 éves korunkra nőttünk össze, addig szinte öltük egymást. meg az is az igazság hogy nem szeretnék visszamenni dolgozni, és 3 gyerkőcöt szeretnénk...

Bárány, dehogy javítalak. jó volt olvasni hogy mia 94 kiló. :D

magasság meg...
http://lh4.google.com/livi.meszaros/R7r ... imgmax=512
a férjem 2-3 centivel alacsonyabb nálam, ráadásul az esküvői cipőm egy ilyen tipikus balerinacipő volt. :D

menü: borsóleves, zöldséges rizs, rántott gomba.
egész hétvégén húsos kaják voltak, tegnap meg annak a maradéka... :roll:

mia_snow

ja a magasság kérdésből azt akartam még kihozni hogy eszemben sincs összehúzni magam, sőt lapul a cipős szekrényben néhány magassarkú is. ;)

mia_snow

Mia!
Mi az a link amit feltettél?Mert nem tudom megnyitni...
Vendég

Sziasztok!
Nekem nem indult a legjobban a napom. 2 hét kihagyás után újra rókákkal kezdtem a napot. :twisted: Utána reggeli közben majdnem tényleg megfulladtam, mert félrenyeltem az abonettet, úgyhogy mostanra "stabilizáltam magam".

Látom, a kilókkal rendesen elvagytok. :lol:
Az én magasságom nagyon kevés: 163 cm, de apa így szeret. :wink:
Most járok 67,5 kg-nál, 60-ról kezdve. A mellem 103 cm lett, :oops: a hasam körfogata 100 cm.
Szívesen raknék fel képet, de nem találjuk a fényképezőt, mióta a festést elkezdtük. Remélem, ha hamarosan végzünk, meglesz és rakok fel.

A ti képeitek nagyon jók, mindenki nagyon szép és csini kismama és ezt nagyon komolyan mondom!

Ma megyek a dokihoz! Szorítsatok, hogy minden oké legyen!

almaani
Kép
almaani

a túróba... :(
próbáld így: http://picasaweb.google.hu/livi.meszaros
itt az esküvői képek között van az, ahol vágjuk a tortát... azt a képet akartam berakni.

mia_snow

Almaani!
Bizti minden rendben lesz a dokinál!És igazad van...Mindegy,hogy ki hány centi és mennyi kiló,ha van aki szeresse de nagyon... :lol:
Én is írtam,hogy előjött az émelygés,de tegnap a doki mondta,hogy a b6-tól van...eddig a sima b-6-ot szedtem most a Bérest és azóta van....
Vendég

Csajok, ti miben fogjátok altatni a picit? Én hálózsákban gondoltam, de arról fogalmam sincs, hogy milyen vastagságút vegyek, illetve milyen méretet és mennyire kell aláöltöztetni a Picurt, illetve elég-e egy darab, mert eddig annyit akartam venni. Ha valakinek van tapasztalata vagy ötlete, légyszi írjatok, vitassuk meg!!!!!!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:24-kor.
pironya

Nézzétek, milyen jó kimamaruhákat találtam! Van a farmerek között egy nagyon jó, ami tetszik, és csak 6000 Ft körül van! És a barack színű fölső is szuper! :lol:

http://bboom.hu/

almaani
Kép
almaani

Megnéztem!!!
Nem vészes!!!!
Vendég

csajok, mennyibe kerülnek az Anita fehérneműk?
megmondom őszintén hogy szerintem a szoptatós melltartók iszonyat gázok, ezer forintot sem adnék értük, el is határoztam hogy én ugyan nem veszek ilyen antiszexi dolgokat. de az anita.com-on olyan szépeket láttam...

mia_snow

Almaani - émelygés mostanában nekem is van, vuk nincs és nem is bánom. A védőnőm szerint ez normális ebben az időszakban.

A kilók engem egyáltalán nem érdekelnek, ez az időszak nem erről szól, ha pedig eldurvulna a helyzet, vagyok annyira kitartó, hogy megfelelő étkezéssel és mozgással a szoptatás után visszanyerjem az alakomat, mivel az esküvőre is szépen formába hoztam magam.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mankabi!
nekem egyszer azt mondta valaki,hogy a babákre csak egy réteggel kell többet adni,mint ami rajtad van!!!Én ezt betartottam és sohasem voltak fázósak a lányok,illetve,megfázva is ritkán....
Nyár lesz amikor a babucik születnek...kissapi8 az utcára is kell majd,véknyabb eleinte,amíg a kutacs nagyon kivan nyílva...
Estére a nagyon vékony pamut hálózsák a legjobb!!!
Az a lényeg,hogy a kisdereka ne klegyen ki!
Gondolj bele,te sem alszol jól ha nagyon meleged van....
De ez csak az én véleményem!!!!
Pironya!
Én mindig hisztis vagyok!!!!A párom azt mondta,hogy ha lehetne is,nem vállalja ezt a 9 hónapot velem újra,mert kifordultam önmagamból.... :oops: :lol:
Vendég

Pironya - ilyen nekem is gyakran van és a párologtatás sokat segít, szerintem tegyél egy próbát, megéri! Ja és esténként levesszük a fűtést a hálóban, attól sem lesz olyan száraz a levegő.

Mia - Anita fehérnemű alatt, ha az Anita terhességi melltartót érted, az nekem van, de nem nagyon szeretem. Elasztikus anyagút vettem a Brendonban 7500 Ft körül, de jobban bejön a az a pamut szoptatós melltartó, amit ajándékba kaptam, sajna annak a nevét nem tudom, már nincs meg a doboz, de állítólag nem volt nagy összeg.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Csiri-biri - szerinted a pamut hálózsák alá kell body, rövid ujjúra gondoltam esetleg. Méret ötletek? Én a 62 és 68-as között vacillálok vagy az óriási még az elején?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mankabi!
A kombidressz nagyon okos találmány!!!nincs ki a baba dereka,és fogja a pelust is....Én mindenképp fogok szerintem rá adni,de lehet,hogy csak azt és hálózsákot már nem...tavaly nyáron voltak rendes kánikulák éjjel...
Viszont hidd el,hogy ezt Te ki fogod tapasztalni és amit most itt összeokoskodok,az nálatok lehet,hogy be sem válik majd...
Gyereke is vállogatja!!!
Mindenképp 56-os mérettel kezdj,de abból csak kevés kell,kb 1 hónap,mert a 62-rs méret lesz 2-3 hós korában a jó....
a 68-as szerintem majd csak fél éves korában...9 hónaposan 74-es és 1 éves korban 80-as körül!!!!
DE EZ IS CSAK A SAJÁT GONDOLAT,MERT UGYE VANNAK RÖVIDEBB,HOSSZABB,VÉKNYABB ÉS KIS HURKÁS BABÁK,AKIK MÁR ELEVE 62-ESSEL KEZDENEK!!!!
Vendég

Köszi a tanácsot!!!!! A méretnél a hálózsák méretre gondoltam, mert a ruciknál én is 56-os és 62-es méreteket vettem eddig.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Jaj!Akkor félreértettem,bocsi!!!! :oops:
A hálózsák mérete lehet nagyobb szerintem,mert az nem annyira mérvadó...Illetve ha olyat veszel ami a vállánál állítható,akkor teljesen mindegy...szerintem
Vendég

sziasztok!
mankabi!én összemértem egy 56-os és egy 62-es méretű hálózsákot múltkor, és alig volt a kettő közt különbség, a 62-es egy egy centivel szélesebb volt.csak ennyi.

Kép
Kép
eyi

én is száz nap alá mentem!!!

Kép
Kép
eyi

Sziasztok :)

Na, meglett a torna eredménye, ma olyan izomlázam van, alig bírtam reggel kikelni az ágyból :D Nagyon hiányzott már a mozgás, pedig én csak olyan 8 éve sportolok rendszeresen. Először jött az úszás, aztán az írsztepp, azzal párhuzamosan meg a heti 4-5 aerobik-edzés.
Azt hittem, hogy a tegnapi torna a fentiekhez képest lájtos lesz, de kripli nagyanyó lettem :D

Ja, és amúgy 3 napja fáj baloldalt a derekam... nem vészesen, csak mintha elfeküdtem volna, nade 3 napja? Lehet, hogy nyom valamit a kissrác, határozottan baloldalt helyezkedik most el.

Tegnap nekem sem mozgott valami sokat, de este és éjjel bepótolta, alig tudtam aludni valamennyit... ma itthon is maradok regenerálódni...

Kép
elan

Sziasztok!
VÁSÁROLNI VOLTAM!!persze csak itt tőlünk 5 percre kocsival.
Hálóingek köntös óriás melegítőnadrág!!Legyen meg a kórházi cuccom,egyrészt mert az ördög nem alszik,másrészt mert májusban már csakis babacuccokat akarok venni.
Vendég

Kép Detre baba mérges Kép Detre baba mosolyog

Sziasztok!
Sokat olvaslak Titeket. És gonodltam ugyan már nincs túl sok hátra a szülésig,mégis megpróbálok felzárkozni közétek:) Június 8.-ára vagyunk előjegyezve a szülésre, Ő lesz a 3. babánk, egyben a 3.kisfiú.. Bevallom őszintén csalódott voltam, hiszen mind jónásmódszerrel,mind kínai fogamzós naptárral kiszámítattuk,és lánynak kellett volna lenni.. Mára már nagyon boldog vagyok,hogy jön, és kisfiú lesz.. Nekem van egy 4éves HUnor nevű,és egy 15hónapos Magor nevű kisfiam..És a képen pedig Detre aki a 27hét végén lett lencse végre kapva..

hunormagor

Üdv hunormagor!
Ritka különleges neveket választottatok a fiuknak,tetszik!
Gratu a babához....nekem a 3.lány,de én örülök!!!
Vonalzó? :lol:
Vendég

Bari!
Milyen köntöst és hálóinget vettél?Nekem a kórházba nem kell vinnem,de itthonra kellene valamit vennem...
Vendég

üdv hunormagor!nagyon ari a legkisebb fiacskád, érdekes, hogy nem jöttek be a számítások, pedig mi is a második babucit tervezetten szeretnénk kisfiúnak, mert most lánykánk lesz,és a szomszéd bácsika ismer valami kínai számítást, de nem ezt a várandós naptárasat, hanem valami másikat és ő a mostani babánkat is megmondta, hogy lány lesz.na ővele szeretném a másodikat megterveztetni..
kicsit bonyi lett a mondat, de talán érted

Kép
Kép
eyi

WERA-nagy gratu az esküvőhöz, sok boldogságot.
MIA-jók a képek

Kép
Kép
eyi

Csiri biri majd megmutatom de most szárad éppen minden!!

Üdv Hunormagor!
Húú ezek a nevek :shock:
És ezek után a kicsi fiú vagy lány?Detre?
Tényleg semmi közöm hozzá de jól meggondoltátok?ez végleges?
Vendég

Ja közben visszaolvastam és látom,hogy kisfiú :wink:
Vendég

Tudjátok,érdekes, mert az első két fiút visszaszámolva pontosan fiúknak mondták meg..Ő Detre nem jött be! Persze nem baj,hiszen imádjukmár most..
Csiri-biri:Mi is örülünk Detrének, csak reméltük hogy kislány lesz. fél óra csalódottság után viszont,azt éreztem hogy én vagyok a világ legboldogabb embere,hiszen egészséges mindazok után amin keresztül mentem vele az első perctől kezdve.
És a 4d.-uh utánn nem bírok vele betelni, mert annyiraszépnek látom:D
Megmuutatom Hunort és Magort is:) Kép Hunor Kép

hunormagor

Helyes fiuk!A kicsiről zabálnivaló ez a kép!
Ha nem vagyok indiszkrét és nem kavarok benned fel dolgokat,mi volt a gond a pocilakóddal?Mert írtad,hogy "amiken átmentél vele...." :?: :!:
Vendég

Közben látom Bárány hozzászólását is..
Ezek a nevek egyáltalán nem megszokottak,bár Hunor egyre több születik.. Ezek ősi magyarnevek.. És nagyon is passzolnak hozzájuk, ismerve a történelmet,és a mondák izgalmas világát.. A név tényleg meghatározó, és rájuk illenek.. Ha meg nekik lesz bajuk a nevekkel akkor majd változtatnak rajta. Bár bízom benne,hogy ez nem így lesz majd..

hunormagor

Persze hogy nem vagy indiszkrét Csiri-biri..
Az első hónapban vesemedence gyulladásom volt,tüdőgyulladás,és akkor még nem tudtuk hogy babás vagyok. 2héten keresztül 39fok feletti lázam volt,és menni sem bírtam. Dupla adag antibiotikumot kaptam, és sok sok más orvosságot.Ráadásul félrekezeltek,és inkeciókat is.Mivel vesekőre gyanakodtak,és erős görcsoldókat kaptam. Aztán uhon még nem látszott Detre,és a doki akkor azt mondta hogy biztosan nem lehetek terhes mert ekkora gyulladással az kizárt.. Mivel váruk,és akartuk bíztunk benne.. Ez nem a reklám helye ugyan de jósolok,és bizonyos dolgokat látok,és érzékelek,emiatt én biztosan tudtam hogy baba van bennem) De ezt hogy mondhattam volna el a dokinak?! Aztán meggyógyultam,és terhességi teszt pozitív lett.. Majd hányni kezdtem.13 kilót fogytam,és kórházba töltöttem egy kis időt,infúzion lógva.. A hányás nem marad abban, de jobban vagyok.. És bízom benne hogy semmi káros következményt nem vont maga után az első hónap,és a minusz 13kiló..
Hát ennyi a történet.. És hidjétek el nagyon örülök,hogy egészséges,és hogy mindene megvan..Mert akkora félelmeim voltak hogy azt el nem tudom mondani..Most viszont élvezni szeretném a hátralévő 12hetet.. Emiatt csatlakoztam ide közétek, mert jó megosztani másokkal az örömöt,és a bánatot,vagy hogy éppen mit vásároltatok..
Mindenkinek kívánok nagyon szép hátralévő heteket,és látom sokakakkal együtt kezdődik meg lassan a visszaszámlálás a 10.héttől..

hunormagor

Hunormagor:mindenki megszokja a saját nevét...
Én csak olyan furcsának tartottam,bár tudom a környezetemből,hogy nagyon divatosak az ősi magyar nevek!!
Sokak csak és kizárólag azt adják!
Van is ilyen gyűjtemény a neten.
Nagyon szép gyerekek!!

Lányom Szindi,Fiam Szilveszter!
A Szilveszter név miatt anno sorra kaptam,én is a beszólásokat:nem divat...már senki nem használja stb stb.
Én meg úgy vagyok vele az EGGYETLEN férfi név ami tetszik!!!
Mostani fiam Dávid lesz!
Ez a név sem magyar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hunormagor:
tényleg nem semmi ez a magas láz terhesen!!
minusz13 kiló :shock: :?:
Akkor te is vékony kismama vagy gondolom
Vendég

Hunormagor!
Bizti nem lesz semmi baja a kisfiadnak,főleg ha most már tudod és vigyázol rá....
Rakj fel pociképet és csinálj vonalzót légyszi!
Bari!
A Szindi az becézett vagy ez a teljes név?Mert nekem a nagyobb Cintia,de Szininek hivja mindenki!!!

Ja és Hunormagor!Mi a vezetéknév?
Vendég

Én még mindig nem békélek meg a Zoé-val... :?
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:25-kor.
pironya

Szia Hunormagor!

Mia
Nálunk nem lesz 2 év a gyerekek között... :wink:
Vendég

Csini biri:Szindi önálló név én kérelmeztem anno a magyar tudományos akadémián....azóta persze már több is van az országban,de ő volt az első.Azóta már az utónévkönyvbe is benne van.
Névnap 06.06.Cintiakor!!
Vendég

Nálunk 13lesz a nagy 7 a kicsi!!Jó nagy külömbségek!
Mire a legkisebb első osztályos lesz addigra a nagy 20 éves!!!
Én meg nagymama!!!Merthogy a lányom 18-19 évesen szülni akar!!
Vendég

Bari!
Csak kíváncsiságból...és kellett érte fizetni?
Vendég

Vazzzzzeeeeeeeeeee!!!
A 8.oldal amit az én hozzászólásom nyit meg!!!Pedig most direkt figyeltem...nem mintha számítana :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: