A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Tegnap dél óta nem voltam, és most vagy fél óráig csak olvastam!!!

Szia HENI!!!

Orsitigris: szép pocid van!
Wera: Gratulálok, sok boldogságot nektek!
Bárány: No para, ha nem szoptatom a kicsit, majd én is rá fogok gyújtani. Most a terhesség miatt nem cigizek, de már van, hogy azzal álmodom...... Mondott orvos olyat, hogy inkább néha egy szál, mint az érte való remegés. Az jobban árt a babának. Ettől függetlenül én sem gyújtok rá, de akkor szerintem meg fogom tenni. A babónak nem ártok majd vele!!! nem visszaszokás szinten.......
AZ IS LEHET, HOGY ADDIG MÁR NEM IS GONDOLOK RÁ, NEM TUDOM!
Különben meg teljesen jól nézel ki, nem tudom miért aggódsz folyton!!!!
Manka: nekem is van, hogy nem annyira aktív, és akkor én is nagyon szoktam izgulni, hogy most vajon mi van.
Szombatról vasárnapra éjszaka nagyon jó élményünk volt apával: féloldalt voltam fordulva az ágyban, és apa a kezét a poci alá tette, és a kicsi vagy 5 percig valamizett vele. izgett-mozgott, rúgott, mindent csinált. Szeretnénk még átélni!!! :lol: :lol: :lol:

Na megyek, holnap jövök, addig nem tudtok legalább olyan nagyon sokat írni. :D
És ma vettem egy hordozót!!!!

Sziasztok, jó éjt!
bszilvi25

oszman:a táppénzes papíromat minden hónapban leadom a melóhelyemen.Semmi különös igénylést nem kellett csinálnom csak a papírt leadni.Csak kicsit bekavartak.De már rendeződni látszik.

Kép
melike

jó éjt!

Kép
melike

Wera! Gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Gyönyörű volt a ruhád és tényleg nagyon jól takarta a pocidat!
Dohányzás. Én soha nem dohányoztam, így nem ítélem el azokat akik szülés után dohányoznak. Gondolom nem a baba képébe. Azt viszont evidensnek tartom, hogy terhesség alatt lemondjon róla az ember. Azt olvastam, hogy nagyon káros a magzatra.
Ani! A szülésznőnek mi 30 ezret adunk.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

A képáradatot a NYÁRI topikba zúdítottam, ott meg tudjátok nézni! :D
Vendég

Jó reggelt!!!
Vendég

Jó reggelt!

Szia Bárány!

Úgy néz ki a dolog, rajtunk kívűl senki sincs:)
Hogy aludtál, én marha sz............ul:)
bluebox

Sziasztok, jó reggelt!

Én is itt vagyok.

Igen Bárány tényleg mintha te lennél azon a képen az övben :) ezért küldtem :)

Na mentem tenni-venni...addig írjatk valami jót.

Puszi

Dana

Kép
danaaia

Jó reggelt!

Bari - nem akartam itt is telerakni egy oldalt a képeimmel, hogy ne kelljen mindenhol azt nézegetnetek - már azoknak akik vannak ittis-ottis! De a kedvencedet fölteszem ide is! Bár nekem ez volt rémálmom, gondolhatod!! :lol: :lol:

Kép
Vendég

Sziasztok!
Wera!
nagyon helyesek vagytok a képeken!Mégegyszer nagy-nagy gratula!!!
Vendég

Köszönöm szépen! :oops: Aranyosak vagytok!! :D
Vendég

Sziasztok!

Elan, örülök hogy bejött a kismama torna! :D
Bárány, nagyon jól nézel ki!!!
Csiri-biri, Te is nagyon csinos vagy!!!
Melike, szintén csinos kismama!!!
:lol: :lol: :lol:
Én itt még nem láttam kövér kismamát!
Cigi: Én dohányoztam.Tavaly márciusban elhatároztuk, hogy babát szeretnénk. Azonnal leraktam a cigit és aztán szeptemberben nekiláttunk a projektnek... :wink: Nem is tervezem a viszzaszokást, hanem a következő babát! :lol:

Kép
sziszka82

Én is dohányoztam, bár csak társaságban, de azért rendszeresen. Egy pillanatig sem okozott gondot letenni, amikor elkezdtünk próbálkozni! Szerintem is így van ez jól! Szívesen kirúgnám a kezéből a sok pocakos dohányzónak amikor meglátom!! :evil:

Bari - szerintem is tökjól nézel ki!! Még szép hogy nem maradtál 45 kiló terhesen is! Hidd el, az sokkal nagyobb baj lenne, mint az a tizen-egynehány kiló, amit most magunkra kapunk! :wink: És nem hiszem hogy csüngeni fog a hasad, ha eddig nem tette meg, szerintem most is szépen vissza fog állni a szokásos formájára!
Egyébként én is kismami térdfarit szeretnék! A héten szándékomban áll több helyen is megnézni! ha találok, veszek neked is! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Cigi
Na... ez kimaradt az életünkből... se af érjem, se én nem élünk vele...

Wera
Szépek voltatok!
Azért tessék ide is képeket tenni!!!!!!!
Vendég

Úgy látom,hogy a cigitéma mindenkit hozzászólásra késztetett :lol:
Mindjárt gondolkozok valami másik jó témán....
Aki otthon van,az nézi a Rtl csak csajokat????
Irígylem a Rába Tímeát,hogy nem zavarja a kilói...(na ezt jól megaszondtam,de bizti értitek...)
Vendég

Ma van Kitti lányom 11.szülinapja,de a hétvégén már felköszöntöttük!Ma már csak egy gyümölcstortát rakok össze....
De most az a "bajom",hogy nem nagyon tudom felidézni a 11 évvel ezelötti eseményeket.... :oops: :oops: :oops: Olyan hirtelen történt akkor minden....
Vendég

A dohányzás nekem is kimaradt az életemből.Nálunk a családban senki sem dohányzott soha.Sem a szüleim,sem a férjem szülei. A mai napig egyébként kifejezetten zavar a cigifüst,így terhesen még inkább.

Ha már így "feszegetjük" a ki a kövérebb,nagyobb mellű témát,elmondanám,hogy a mai nap állása szerint 9 kilót híztam eddig,valamint a mellbőségem 92 cm-ről 98 cm-re nőtt. (Dundikának 92 cm a mellbősége :oops: )Haskörfogatom 101 cm.
Eddig 75 C-s melltartót használtam,most a 75 D is egy kicsit szorít.
És még nem szoptatok! :oops: Úgy tudom 75 E-t nem lehet kapni,vagy tudtok ilyen helyet? 80-asban létezik nagyobb,de annak meg bő a mell alatti része... :oops:

Kép
orsitigris

Orsitigris!!!
a Dundikás megjegyzésedet megmosolyogtam!!!Jó volt :lol:

A mell témához annyit,hogy este pántos felsőben nyomultam aludni...oldaltfekve néztem a tv-t a melleimmel együtt,mert mind a kettő a hónaljamnál kandikált,a parizer nagyságúvá nőtt mellbimbó udvarral együtt.... :roll: :twisted:
Vendég

Orsi - szerintem a Triumph-nál van rád való cicitartó! Jah, és nem akarlak elkeseríteni, de az ő kalkulátoruk szerint ha a mell alatti méret 75, a mellbőség pedig 98, akkor az 75F méret! :P :lol: Bocsi, de tényleg!! www.triumph.com/hu
Vendég

[quote]W írta:era! Azért tessék ide is képeket tenni!!!!!!!

Ok, hozom! :twisted:
Vendég

Sziasztok!
Wera köszi a képet..annyira hangulatos :wink:

Nekünk olyan snassz egyszerű esküvőnk volt(mostani férjemmel).
De ezuttal a világ legjobb férjecskéjét választottam!!

Cigi:így fél év távlatában már engem is zavar a füst!
A lakásban nem dohányoztunk amúgy sem...de a kocsiban igen.És még érzem rajta a szagot :? :?

Csiri Biri:nekem a Timi egy kicsit dagi...főleg ez a karcsúderekúaknak való vastag öv nem előnyös neki
Vendég

Ilyenkor nálunk nem megy a tv...

Ciciméret
Nekem szoptatás alatt nem volt annyira nagy a cicim... terhesség alatt nőtt, aztán maradt az a méret...pedig jófajta fejőstehén voltam...
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Az övet pont most néztem és gondolkodtam,hogy miért erőlteti...De rájöttem...Gondolom azért,mert ha leülne azért még van poci és esztétikailag így mégis jobb....Bizti nekünk is marad egy pár hónapig...
De Ö tényleg nagyon sokat hízott szerintem...De ez nem zavarja....Jó neki....Engem a sajátom zavar!!!
Vendég

sziasztok,
most egy kicsit nem volt kedvem itt lógni, de már meg is bántam. Bárány, ahogy visszajöttél, megszaporodott a hozzászólások száma. :D

na akkor szépen sorban
- üdv az újaknak először is. :)
- wera: sok boldogságot, nagyon szép menyasszony voltál!
- fotók: minden pocak és 4D fotó csudaszép, Bárány, én nem értem mi bajod van magaddal. magamhoz viszonyítva kifejezetten vékony vagy, a többiekhez képest is inkább kisebb, mint nagyobb.
- cigi: én nagyon elítélem. sohasem dohányoztam, bár az egész családom igen (anyu, apu, öcsém, férjem...), én undorodom a cigiszagtól. a férjem megígérte, hogy amint megszületik a gyerkőc, leteszi a cigit. remélem menni fog. bár amikor összeköltöztünk, aztán megvettük az autót, megegyeztünk hogy sem a kocsiban, sem a lakásban nem dohányzik, elvégre mindkettő az én életterem is, és engem zavar ha a frissen mosott ruhák, vagy a függöny, vagy a kocsi büdös.
- hálapénz: én régen mindig a magánrendelésére jártam a dokimnak (ha jól emlékszem akkor 7000-körül van egy vizsgálat), de amióta babát várok, a kórházba hív be minden vizsgálatra, ő maga veszi le a vért is, nem küld el laborba meg sehová. soha, egy fillért sem kért, ráadásul nem is rendelésre megyek, hanem mobilon egyeztetünk időpontot hogy mikor menjek. a legutóbb pl e-mailben küldte el a terheléses cukor eredményét, hogy ne kelljen érte bemennem. amikor a legutóbb voltam nála, akkor borítékba raktam egy 10est, mert tényleg nagyon kedves és rendes, de alig akarta elfogadni. szerintem majd 1 hónap múlva is kap ennyit, meg a szülésnél valamennyit (50-körül gondoltam), de 3 barátnőm is szült nála és egyiküktől sem kért pénzt... magától adott mindenki. többször kérdeztem tőle, hogy ne menjek-e inkább a magánrendelésére, de mindig kihangsulyozta, hogy nem, dehogyis.
- csiri-biri azt hiszem te írtad a barnulást meg a szolit... nekem azt mondta a dokim hogy néha 10 percekre nyugodtan feküdjek be, csak nem szabad túlzásba vinni. mondjuk én áprilistól már kint szoktam lenni a kertben, és az egész nyarat tuti hogy végignapozom (már amikor lesz rá időm), enyhénszólva napfényfüggő vagyok. :D szerintem nem kötelező nekünk júniustól augusztusig a 4 fal között gubbasztani, sőt..!

mia_snow

Wera nagyon szép vagy..(de nem csoda hogy megfáztál)
Látszik,hogy elég sz@r idő volt
Vendég

Wera
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mia te nagyon kedves vagy...itt az embernek megnő az önbizalma :D
Vendég

Sziasztok!

Én megáltam most 15 kg nál.
De szerintem lesz ez még több is. :lol:

Cigi:Én rögtön letettem amikor megtudtam hogy terhes vagyok.A terhesség elején baromira zavart a füst,de megmondom őszintén mostmár kezd hiányozni ,de amig szoptatok addig no cigi,aztán utána lehet.de ez még a jövö titka.

Csiri-biri!
Szóval parizer nagyságúvá nött mellbimbó. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez jooooooooooooo!
:lol:

Wera!
Nagyon édesek vagytok a képen!
És csoda szépek!
Kérünk még!!!!!!
Vendég

Mia:neked gyanúsan rendes adokid!!!
Ugye te mondtad,hogy családi ismerősötök?
Vendég

Móni 30.hét!!!!!!!!!!!!
Jaj de írígy vagyok!!!!!!!!!!!!!!4
Vendég

Szóval az a helyzet hogy a 30. hétbe léptem. :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

bari!
Ne legyél irigy!
Most kezd tele lenni a gatyám!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

na és akkor legyen friss pocakfotó adatokkal:
Kép
Kép

magasság 174 cm, súly 95 kg eddig 9 kg jött fel. maximaximum 4 kg-t engedélyezek magamnak még, mert azt hiszem leájulnék a mérlegről ha 3 számjegyet írna ki. :cry:
pocak körben 107 cm, nem értem hogy hol mert szerintem nincs is hasam hozzátok képest. mondjuk a 95 kg is összejött valamiből. :roll: a kép 27 hét + 4 naposan készült, és a 75B-s melltartóból 80C-s lett időközben (bár 85C-t vettem, mert gondolom növök még).

mia_snow

bárány, köszi a dícséretetl. :D
nem, nem ismerős a doki. viszont fiatal és jóképű, hogy soroljam még hogy miben jó. :D

mia_snow

bari!
Én mondatm szerintem,hogy távoli rokon,de lehet,hogy Mia is!!!
Móni!
Ja-ja!Olyan jó nagy parizer nagyságú...bizti látni fogom a körívét még szopiztatás közben is,mert a babuci akkorát tuti nem fog tudni bekapni :oops: :? :shock: :lol:
Mia!
Igen,én szeretnék menni szoliba,de a párom nem dijjazza az ötletet...mert hogy a babának is árt...szerintem nem!De jobb a békesség és idén nyáron hullaarcúként nyomom...
Vendég

Mia!
Szép kismami vagy!
:roll: :D
Vendég

Miért kellene egész nyáron a szobában ülnünk :roll:
Olyan időszakban fogunk szülni, amikor már a pár napos babákkal ki lehet menni levegőre...

Aki kertes házban lakik, annak nagyon jó szolgálatot tesz majd egy utazó ágy...
Nekem Peti sokat meztelenkedett pár naposan, hetesen... nagyon jó szolgálatott tett a DM-ben kapható alátét lap...
Vendég

Mia!!!!
Hol a francban van az a 95 kiló???????????????????????
Vendég

ja még ami téma kimaradt:
mocorgás, Milán általában nyugodt fiú, de valamelyik nap (nem fogjátok elhinni) az a.c. milan-arsenal meccsen olyanokat rúgott hogy én is meglepődtem. sajnos nem nyert a milan, de Milán határozottan legyőzött engem. :D amúgy nagyon picit érzem reggel, inkább amolyan matatás-félét, és este vacsi után ugrik 1-2t a pocak. most hétvégén volt először hogy úgy befeszített (a seggét tolta ki talán?) hogy azt hittem kiszakad a hasfalam. amúgy nem tudom megállapítani hogy épp melyik testrésze hol lehet, az uh-kon is általában a gerincem felé fordul. :(

alvás: még mindig nem járok éjszakánként pisilni. bár ilgyekszem megállni hogy este 8 után max 1-2 kortyot igyak. reggel 6kor kelek fel általában, na meg az éjszakai forduláskor, mert a csípőm hamar megfájdul. (fene a tonnáimba)

mia_snow

Mia!!!!
Hol a francban van az a 95 kiló???????????????????????
Vendég

Ezt én akartam kérdezni Miától!
Szóval hol az a 95 kg????
Nem látszik.
Vendég

Bocs Móni :oops:
Vendég

hámittudomén :(
mondjuk ilyen voltam 72 kilósan, 2003-ban (ha már lehet villogni régi képekkel :P) :

Kép [/img]

mia_snow

ja nem azé mondtam csiri-biri! :lol:

Jol néztél ki mia akkor is meg most is ez a helyzet. :roll: :D
Vendég

Mia!!!
Könyörgöm!!!!A 72 kiló is soknak tünik a képen egy 55 kilós nő van :roll: :lol:
a pocis kép után gondoltam,hogy bizti a fejeden vannak a kilók.... :shock: :oops: (bocsi)
de ezt a képet látva,bizti a bokádon :roll: :lol:
Vendég

55 kiló sztem általános iskolás koromban voltam. 62 voltam amikor érettségiztem, de akkor még nem volt melltartóm (kosárméret nincs A-nál kisebb)... :D

mia_snow

....,mert a fejeden nincs,az is tuti....
Vendég

én is átlag 72 kiló vagyok...(nem pocilakóval) és szintén 176 cm-rel...
de rám azt mondta egy "kedves" ismerősöm,hogy nem vagyok dagi,csak olyan...MASSZÍV.... :lol: :oops:
Vendég

Nekem meg nött a fejem,de most nincs kedvem lefényképezni. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: