(játékok: ja... bazi drágák... de ha azt nézzük mennyibe kerül egy plüss vagy mennyi újonnan a Lego akkor már nem is olyan gáz a helyzet... én legalábbis nagy Lego rajongó vagyok így kizárt dolognak tartottam, hogy Lillának ne legyen babalegója:) a férjem meg a vasúthoz ragaszkodott. Max. azt nem engedhettem meg, hogy újat vegyek neki. Meg felesleges is (majd duplóból kap újat is... a szüleim legalábbis már szóltak előre...). Sajna a gömbőcről nincs kép de majd csinálok. Szerintem nagyon jó, a Vaterán stb. szoktak néha árulni (üzletben már én sem láttam). Az a poénja, hogy kis bütykök jönnek ki minden irányból belőle (a túloldali bütyköt kell megnyomni) a bütykökön meg vigyorgó arcok és formák vannak. A nagy Legokukac meg valami állat... tök jól gurul, van 3 púpja amire legók pakolhatók és tök rugalmas a kukac háta plusz zörög. Ja... az egyik ismerősnél Lego Primo kutyát láttam egyszer, az is gurulós volt. Hát az valami baromi jó volt! (láttam egyszer olyat a teszveszen csak a 2000Ft plusz posta túl sok volt nekem).. minden oldalán volt 2 pár kerék így mindegy volt hová fordítja a gyerek, tök jól lehetett tologatni. Na mindegy, én szerintem gázul Legofüggő vagyok
Kavicska: gyanúsan csöndben vagy!!!!

[/url