A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Legalább a mondat fele jó, ha már laptető. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

SZILVÁNUSZ
NAGY GRATULA NEKTEK! SOK-SOK TEJCSIT!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Pumperka, Rima!!! Annnyira jól esnek a soraitok!!! Nagyon köszönöm! :D
Az elmúlt hónapokban nagyon sok minden történt velünk, apósom nagyon beteg lett, anyósom nagyon kikészült, rengeteget segítettem nekik, amit természetesen nem bánok, és soha egy percig sem bántam, de nagyon megviselt lelkileg is, és testileg is a terhesség miatt. Nagyjából ezért nem tudtam jönni. Január óta nem dolgozom egyébként :)

Törpilla, aki idő közben Törpilla lett, bár ez talán kiderült még akkor, amikor írtam, teljesen jól van szerencsére, izeg-mozog össze-vissza, bár az utóbbi időben egyre kevesebbet. Gondolom vészesen fogy a hely! :D Ez a 10 nap rengetegnek tűnik még nekem, és mi van, ha még erre is ráhúz... Ilyeneken gondolkodom mostanában. Áááá olyan jó újra itt!!! :)

KépKép
lexus

Mostmár tényleg Andris jön!!!!!!!!! :)

Kép
Kép
tündérmanó27

Mni! nagyon jó a kép! A mosolyod, Lilla mosolya... mindent elárul...
látom szopipárnázol! Hogy megy? fáj még a hátad?

Lexus drága, hát igy eltűnni.... de jobb későn mint soha :)
és igen, most egy beszámolót kérünk az elmúlt hónapokról...
amikor elsőnek láttam most a hozzászolásod, még a régi pocakfotód volt a vonalzódon, látom az elmúlt félórában kicserélted :P szval jól megnőtt :)
most már nem ér eltűnni, tessék gyakran írni :)

Kép

Kép
kolyok28

Lexa, töltsd fel ide a képet, vagy ha gondolod, jöhet emailben is: kimmelzsu@vipmail.hu

Lehet tudni, hogy mi lesz Törpilla neve?
Vendég

Jim!
Mi volt Jánosban?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Zsu! Akkor felteszem a képet.
Megfogtál, fogalmam sincs, hogy mi lesz a neve :shock: Tetszik a Lilla, a Dóri, és még rengeteg... tehát egyelőre még válogatunk, amíg ráérünk.

Kölyök! Hát én elszörnyedtem azon, hogy mennyit nőtt a pocak :D

Kép

KépKép
lexus

Szia Lexus!

Mi még nem ismerjük egymást, de úgy látom Te is 20-ára vagy kiírva! Nagyon nagy a pocid és milyen csinos vagy!!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Ne hülyülj Lexus, mindenkinek nagyot nőtt.... ;) de télleg, és tök formás kis pocakod van.
na majd kijavítom a táblázatban Törpillává :)
komolyan nincs még neve?? hihetetlen.... :lol: majd ott fogtok dönteni a szülőszobán? ;) csak nehogy az legyen, mint Mzx második nevénél :) hogy a kórházba menet két fájás közt mondta a férj :) (ha jól rémlik...)

a császárral kapcsolatban én is néztem az arányt.... :? viszont lehet hogy mostantól majd javítunk :) mit szóltok hozzá? én benne vagyok :lol: vagy én nem is számítok bele az átlagba :? :roll:

Kép

Kép
kolyok28

Lexus! Gyonyoru a pocid, milyen hatalmas :shock: :shock: :shock: ! es hihetetlen, h milyen vekony vagy, szinte olyan mintha csak egy nagy labdat ragasztottak volna a pocakhoz :) ! en is epp azt akartam kerdezni, h mi lesz a neve :) !
Jajjj, pati ugy fog neked orulni :D !

Kép Kép
rima

Lexa, mintha egy grammot sem híztál volna!!!
Vendég

Szia Tündrémanó! Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy :oops: Te is március 20.?? Dejóóó :D Hogy érzed, kihúzzátok addig??

Kölyök! Tényleg nincs neve :D A Lilla nekem nagyon favorit, de a páromat kicsit még győzködni kell. Neki a Nóri tetszik nagyon. Nem sikerült megegyeznünk, pedig kb. 3 hónapja nézelődünk a neveket illetően :D

Én benne vagyok, hogy javítsunk az arányon ;) Úgy érzem, h kicsit vissza kéne olvasnom :roll:

KépKép
lexus

na, ami a visszaolvasást illeti... sok sikert hozzá :lol: :lol:
ontottuk a hülyeséget, de mit vársz itt egy rakat kismamától :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Rima! De ééédes vagy!!! Úristen ez a Patis megjegyzés betett, most bekönnyeztem.. a hormonok még mindig dolgoznak :)

Köszönöm a bókokat csajok, tündérek vagytok :) TörpLilla jól hangzik szerintetek? ;)

KépKép
lexus

Kölyök! Semmi mást nem várok, csak mint amit tapasztaltam mindig.. :D Ezek szerint a poénok megmaradtak, nem csalódtam bennetek! :D

KépKép
lexus

na, most el, mert szalad a lakás, mosogatni kéne....
a hétvégén kikönyörgött könyvespolcok a helyén, pakolhatnék....
de jelentem, a babaágyneműk száradnak :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Lexa, remenytelen a visszaolvasas :roll: , nagyon termekenyek ezek a csajok :) !

Pumperka! Hat a csaszaros szulesek szama tenyleg megdobbento :shock: , de a lenyeg az egeszseges baba :) !

Kép Kép
rima

Gyönyörűűűek a babaszobák!!! :shock: :shock: Küldhetek képet oda is? Egyébként nagyon jók a pocifotók is, meg az UH képek is :) Babás albumot is mindjárt nézek, olyan kíváncsi vagyok :D

KépKép
lexus

Csajok!!!! kb 2oraja gorcsolok es ez egyre rosszabb, lassan mar sehogy sem jo, meg ilyen nem volt :shock: :shock: :shock:

Kép Kép
rima

Rima! Milyen görcs??? Szülés??? :shock: :shock:

Úristen hihetetlenül gyönyörűszépek a babák is!!! Olvadok :D

KépKép
lexus

Akkor én is rakok föl egy mai pocifotót, ádi csinálta! Kép

Kép
Kép
tündérmanó27

Rima
milyenek a görcsök!!! CSak nem Te vagy a következő?

Kép
Kép
tündérmanó27

Leeeeeeeexxxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

No ezért megérte felnézni!!!

Jupppppíííííííííííííííííííííí!

Szia csinoska! Az ám, hogy megnőtt a pocikád, de nem csak a tied!!! De jó, hogy itt vagy!!! :)

Visszaolvasok, aztán írok még!
Vendég

Rima!

DRUKKKKKKK!
Zuhanyozz le, ha nem múlik, akkor irány a kórház!

Szülés leszen!
Vendég

Lexa, jöhet bármilyen fotó, ami mehet az albumba!

Rima, megy a drukk!!!

Én arra kérem a drukkokat, hogy a héten még ne szüljek! (Igaz még semmi jele sincs!)
Most beszéltem a családommal! Anyu a héten nem tud feljönni, mert a kolléganője táppénzen van, nem tudna szabit kivenni.
Hugicámnak pénteken kihagyhatatlan órái vannak a főiskolán (aláírás feltétele), úgyhogy szombatnál előbb nem tud jönni.
Na, ez a hátránya, ha az ember messze költözik a szüleitől, családjától. :cry:
Vendég

en meg sosem szultem, igy nem tudom hogy milyenek azok a fajasok, de ez olyan mintha WCre kene menni, de nem kell, csak olyan fura csavargatas kb. 10-15percenkent, de nem hiszem, h szules lesz belole, anya lusta, apa lusta, hova sietne ez a gyerek :roll: ! na most mentem, majd este vagy reggel benezek!
addig is szuljetek :wink: !

Kép Kép
rima

Monááám!! De aranyos vagy :) :oops: Marha jók a vonalzók ;)

Zsu! Megy a drukk! ;) Majd én megszülök helyetted a héten :roll: Amúgy nekem se nagyon van olyan, aki tudna segíteni, mert úgy volt, h anyósom jön, majd ha megszületik a baba, mivel ő nem dolgozik, de apósom betegsége miatt esélytelen, anyu meg pont ezért későbbre kérte a szabit.. Úgyhogy nemtom mi lesz :? Majd valahogy megoldjuk!
Na akkor dobok szobaképeket :) Szép a pocód, Tündérmanó ;)

Kép

Kép

Kép

KépKép
lexus

Mosogatás kész, lassan mehetek a következő mosásért. drukkoljatok, hogy kicentrifugálja.... ;) ha nem akkor mosnom kell még, hamár fizetek érte.... :roll:
de nemezért írok, hanem
RIMA!!!! +++++ meleg fürdő, és ha nem múlik akkor lehet hogy télleg Te jössz...
mennyire rendszeresek a görcsök? hol görcsöl?
(na, én nem vagyok orvos.... )

Kép

Kép
kolyok28

Szüljél Te Rima drága!!!! :) Phengess csak! Aztán írj, ha újság van!

Jim! A ctg-m pont ilyen, csak az alsó sor eléri néha a 80-at is, úgy 60-70 között kóricál teteje!

Szóval ma voltam ctg-n..... Jósolgatok rendesen, és a folyásom is felerősödött. Ez talán azt is jelenti ugye, hogy folyósodik a nyákcsap, tehát jön a front, akár mehetek is, remélem így is lesz!

Lexa! Tényleg örülök neked!

Pumperka! Fodrászért irigyirigy!!! Mennék én, de már nem tud fogadni a héten, a jövőhéten meg dacból nem megyek!

Lányok! Kavicska nem jött ma észrevettétek?? Szerintem szülni mentek!!!

Császár átlag: Háááát, én mindenképpen javítani szeretném ezt a tendenciát!

Mni! Szépek vagytok a fotón! Nagyon helyes Lilla baba!

Mommy!!! Jupppppppppííííííííííííííííííííííííí! Tessék! Ugye megmondtuk, hogy kitartás, és minden rendben fog menni! Keveset cumisüvegből, hagy dolgozzon az a gyerek a tejért, és máris beindul majd a tej rendesen! Ne stresszelj, éhen nem fog halni, ez tutttiii!!!!
Vendég

és nemérmár, hogycsak holnap reggel jelentkezel, kérlek mindenképp írj ma este ide, ha még otthon vagytok és nem a kórházban!!!

Kép

Kép
kolyok28

Rima szívem, én nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy te holnap reggel még ide fogsz nézegetni, úgyhogy szerintem is zuhanyozz le, biztos ami biztos, és ha mégse lesz semmi, akkor majd beszélünk ;)

KépKép
lexus

Fúúúú, nagyon szép ez a szoba Lexa!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Kölyök!
Ma meséltem rólatok a páromnak! :)
Össze és visszauntuk magunkat a ctg-re várva, és meséltem!!!
Főleg, hogy milyen remek hely a kórházatok................ :roll: Sosem lesz ilyen idehaza! :evil: :cry:
Vendég

hááát Rima, azért elég gyanús!! drukkolok!!!!

Lexa, te híztál egyáltalán egy dekát is a hasadon kívül ??? emlékszem a régi képeidre (akkor lehet, hogy még csak beolvastam) és pont ugyanígy néztél ki!!

Tündérmanó, neked is csak hasad van, már látom, hogy 2 héttel szülés után már a régi cuccokat hordhatjátok. Mázlisták....

KépKép
judit18

Lexa, gyönyörű a szoba, hol szerezted be a cuccokat??? én annyit rohangáltam és nem nem találtam ilyen szépeket anno...

Monácska, mikor voltál ctg-n nem láttuk egymást?

KépKép
judit18

Lexa, nagyon tetszik a szoba! Olyan jó színei vannak!

Niki, még nem is írtam, olyan szépek vagytok a képen!

Szóval akkor ki szül ma még? Rima? Kavics? És ki nem volt még itt? Már nem bírom követni!

Beuska, az I. Női Klinikán szülök, a Baross utcában. Erre gondoltál?
Vendég

Én megfagyok :? Egyébként most, hogy lazán egy órája nem csinálok semmit, csak olvasok-írok-olvasok-írok, már kezd világossá válni, hogy miből is maradtam ki :D Jobb, mint a mosogatás :D

Judit! Nem tudom, nem álltam mérlegre túl sokat :roll: Valamennyit biztos híztam :)

Lexa keres vmi kaját asszem :D

KépKép
lexus

Szia Lexi! Örülök, hogy újra vagy! Köszi a névnapi gratulációdat!

Nagyon csini maradtál, tényleg csak a pocakod nőtt meg, de az nagyon. Olyan hegyesnek tűnik, mintha kisfiad lenne, de hát mégis lányka.

Rima, hajrá!!!!!!Olyan kicsit mensis görcsöket kellene érezned, legalábbis én azt éreztem.

Kép
kikó70

Rima gyanúúúúúúúús!!!!

Szilvánusz! Végre!!!! Fogadd gratulációmat!

Monácska: 70-80....húúúúúúú, te is mész 1-2 napon belül!

Lexaaaaaa :D :D :D de szép vagy, a babaszoba is csodaszép! Jó, hogy jöttél, pont múltkor emlegettelek, hogy lehet már babázol :wink: nem baj, hogy eltűntél, én is szoktam...a lényeg hogy itt vagy!!!! Mesélj sokat :wink: És te velem ellentétben nem híztál semmit!!!! irigy-irigy

Megint fáj a mandulám, megint véreset köpök. (bocsi) Pati már nagyon vár, még jó, hogy ott üvegajtó van, ma akkor is bemegyek, ha elhalálozom közben.

Pumperka, semmi különös nem volt a Jánosban, nem is mondtak semmit, jövő héten hétfőn kell mennem megint 11-re. Addigra a dokim is hazajön.
Vendég

Köszi a szobadicsiket csajok, örülök hogy tetszik, remélem Törpillának is fog! ;)

Judit! Fúú, minden felé voltam, Ikea, Kika, Auchan-Tesco stb., és sztem kb. mindenhonnan hoztunk is vmit :D

Kikó! Mindenki azt mondja, hogy olyan a pocim, mintha kisfiú lenne, én meg azon gondolkodom ilyenkor, hogy mi van, ha tényleg az.. nem bánnám alapvetően, csak hát rózsaszín minden, az egész szoba, vettem ruhácskákat is... de ennyire csak nem lehetnek bénák az orvosok :?

Nekem nagyon gyanús Rima, sztem baba lesz, Kavicshoz nem tudok hozzászólni, de mindjárt megkeresem és elolvasom. A drukkok minden esetre mennek! :)

KépKép
lexus

Judit!
10.30 körül voltunk ott, és 11.30 körül mentem be!
Fekete szoknya, világos fölső, elefánt boka, csámpázó járás, hosszú haj, szemüge............ Ez voltam én!

Kavicska írt, hogy ma volt dokinál, sehol semmi, csak vendégek vannak, és rohan, sok a melódia! Jól van, egyben van, és nagyon letört szegény........ Szerinte ő az, aki sosem fog megszülni! :lol: :lol: :lol: Annyira imádom!

Szia Kikó!
Boldog névnapot, így utólag is, ne haragudj az elkésésért!!!

Khm......... Bunkó Mona!

SZILVÁNUSZ!!!! Sok boldogságot nektek, sok tejcsit, és nyugodt estéket kívánok! Gratulálok Marcell babához!
Vendég

Lexus: nagyon vékony vagy. Híztál te egyáltalán valamit? Semmi vízesedés nem látszik rajtad. Én meg már a jeggyűrűt sem tudom hónapok óta hordani...Gyönyörű lett a szoba is.

Panni: de jó neked, hogy türelmes vagy. Én napról napra türlmetlenebb, már szeretném kívül tudni a kis Bianka babánkat, de hát hiába udvarolok neki...nem akar jönni, pedig kint nagyobb a hely.

Márti: egyáltalán nem torz az arcod, kikerekedett, és ez nem ugyanaz.

Rima: én is görcsölök már délután óta, de amíg nem áll be, addig nem akarok foglalkozni vele. Remélem minden oké lesz veletek, aztán ha nem bírod, akkor go szülni...

KépKép
bnesz.eva

Jiiiim!!! Hát szívem, nem hiszem, hogy rajtad maradnak majd kilók, tisztán emlékszem, amikor a nyáron kiveséztük, hogy milyen csini vagy ;) Amúgy meg csajok, plussz kilók ide vagy oda, szülés után mindenki szebb, mint valaha!!! ;)

Szegénykém :( Jobbulást neked!!! ♥ Tehát Lexa keres kaját.. :D

KépKép
lexus

Szia Jim!!

Basszus, nem igaz, hogy Te is minden nyavaját előhozol a terhességed alatt! És ezt már nem is fogják komolyan venni, főleg ha lázad nincsen! El tudom képzelni, hogy mennyire fáj! :(

És nem ér elhalálozni okés????????

Pattit pusszantom!
Vendég

Lexa!
Hát ez a szoba igazi babának való!!!! Nagyon szép tényleg!!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Szilvánusznak és Melindának hatalmas gratuláció! Sok boldogságot a babához! :) Remélem jól kialudtátok magatokat előre! :wink:

Lexa, sziaaaa! :) Már sokszor hiányoltunk! A babaszoba gyönyörűséges! Hol válogattátok össze ilyen jól a dolgokat? A kiságy különösen csininek tűnik! :)
Egyébként pedig nem ér ilyen eltorzulatlan fejjel felbukkanni 38 hetesen, amikor mindenkinek olyan pufi lett az ábrázata a végére! :D :wink:

Márti, Te így is szép vagy! :wink:

Rima, legyen inkább fájás, mert egyébként nem hangzik túl jól a dolog! :) Tessék menni szülni, és hozni az újabb gyönyörű babánkat! :)

Kép

Kép
mzx

Lexa, majd meglátjuk :wink:

monácska: én nem tudom, mi ez a kór, de a jobb fülem is fáj, akkorára dagadt az egyik mandula. Tegnap semmi bajom nem volt....lehet az a gond, hogy nem kúráltam ki magam múltkor :? Nagyon drukkolok neked!!! Nekem meg szorítsatok azügyben, hogy részt tudjak venni a 27-i tárgyaláson. Egyre jobban aggaszt, pláne, hogy írtam az ügyvédnek tegnap és cseszik keresni...pedig azt mondta mindig majd ő fog, mert én úgyis ráérek, ő hív, mikor tud. Úgy érzem, mintha annyira nem érdekelné a problémám, hogy ha előtte szülök, nem fogok 3-4 napos babával ott nyomulni. :cry:
Vendég

Mzx

Laura mindjárt 1 hónapos!!!! Rohan az idő!!!!!
Csak mi vagyunk türelmetlenek! Lécci képet rakjál fel!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Laura lassan 1 hónapos :D

Lilla meg annyira édesen mosolyog a képen, meg tudnám zabálni!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: