sziasztok,
Kiscica, [b][/b] szerintem ha rózsaszín folyásod van meg görcsölgetsz, akkor nem jó a szex. Mármint nem hiszem, hogy jót tenne. A kis Micikét meg hamarosan kis Maszatka fogja felváltani... Sajnos én is csak ezzel a kis szarossal tudok aludni na meg persze az apjával... Ők a szerelmeim és nem tudom mi lesz ha csatlakozik még egy férfi hozzánk (pedig pár hét és fog

)
Nono remélem egyszer személyesen is találkozunk, mindig olyan jót mulatok a hozzászólásaidon

retektanya
Vizitdíj sokaknak gondot okoz a 300 ft befizetése, de az is tény, hogy sokan csak dumálni mennek az orvoshoz. Mindenesetre így is rengeteget vonnak a fizuból, úgyhogy sztem nem jogos. Azt persze sokan nem tudják, hogy amennyi vizítdíj befolyik a kórházhoz, annyival kevesebb támogatást kap az államtól, na meg persze be vannak szabályozva, hogy egy nap hány beteget lehet felvenni. Ez agyrém.
Tandíj nem tudom láttátok-e az idei felvételi tájékoztatót, de az orvosin majdnem 1,5 millió a tandíj félévente.. Mondjuk az is igaz, hogy bizonyos szakok meg nagyon felhígultak, de nem a tandíj a megoldás. Nem a dolgozó embereket kell megsanyargatni még jobban, hanem az elkényelmesedett igénytelen aljanépét kell munkára fogni, akik beérik havi 20-30 ezer forintnyi segéllyel.